Måndag

image797
* Kappa Wera Stockholm * Uppvikta Jeans Vila * Strumpor med hjärtan H&M * Skor Vagabond

Måndag

I dag var det segt på gymet. Ingen ork alls. Därför körde jag bara 3 set på ryggen. Ingen idé när inte kroppen orkar. De bryter ned mer än vad det gör nytta.
6 set axlar
3 set baksida axlar
3 set korsrygg
3 set latsdrag
image795image796
* Nike Hoodie * Nike Byxa * Nike Linne *
Mycket nike var det här:)

Nu ska vi iväg och ta ett par glas rött och sen se en brasa.
Hur ska du fira valborg?

Sura miner

Jag skrev tidigare om hur graviditeten påverkar kroppen och många läser inte vad jag skriver utan de läser vad de tror att det står och kommer med en massa påhopp som är obefogade. Jag är less på att försvara mig så jag skriver ett förtydligande här.

Jag skrev inte att det är fel att vara överviktig.
Jag skrev inte att alla bör träna.
Jag skrev inte att alla borde ha kändisar som förebild och gå ner snabbt efter födseln.
Jag skrev inte att jag ser ner på de som är överviktiga.
Jag skrev inte att alla ska prioritera sin kropp först.
Jag skrev inte att man ska anställa en nanny, perosnlig tränare och kock.
Jag skrev inte att det inte är ok att svälla upp under graviditeteten.
Jag skrev inte att jag blir sur på människor som är överviktiga efter födseln.

LÄS DET JAG SKRIVER ISTÄLLET FÖR ATT DRA EGNA SLUTSATSER! Det jag skrev var hur JAG kommer att hantera min graviditet, före och efter OM min kropp tillåter det. Jag skrev även att jag blir sur på människor som säger "jag är så tjock, men jag hr ju fött barn så det är därför och nu kan jag inte gå ner i vikt"
Det är fel. Klaga inte på din övervikt om du inte gör något åt det.

Jag visste inte att mitt inlägg om Gwen skulle vara så känsligt. Men som sagt läs vad jag skriver. Det är upp till var och en att se ut som den vill. Men som sagt skyll inte din graviditet på att du är överviktig. Alla har ett val.

Tygsko, me like

image794
Som jag skrev i inlägget innan vill jag ha en lång skjorta med leggings och tygskor. Jag vill gärna ha dessa i min samling. De är i silver och märker är Soft Grey och du kan köpa dom på LaRedoute. Dom är slut i min strlk. Kanske kan jag ha 37? De vita finns i 38, men jag föll för just de här.

Såg precis att det var en månads leveranstid på de silvriga och 7 - 10 dagar på de vita. Det känns som att någon försöker säga att det är de vita jag ska ha. Men jag vill ju ha de silvriga...Jag blir galen.....

...fortsättning följer

Update: de vita i 38 var det två månaders leveranstid. Jag tror att jag får leta vidare. Vet du vart jag kan beställa?

Stor skjorta

image793
Jag tycker det är så himla snyggt med en lång skjorta, leggings och ett par tygskor till det. Så därför kommer jag att ta hem denna skjorta till shoppen. Jag vill ha den NU!

Söndag

3 set tunga  benböj i "smitten"
3 set lårcurl (baksida lår)
3 set benpress
3 set i stjärtmaskinen
image792
* Byxa BetterBodies * Linne Nike * Hoodie Nike *

Se upp

image791
Tur att man inte bara stängde luckan och satt igång maskinen. Man tittar bort i några sekunder och vips så ligger lillan och myser i tvättmaskinen. Så sjukt söt:)

Lördag

image790
* Jeans Vila * Skorta/blus Diesel * Skor Vagabond * Skärp H&M *

White teeth

133655-789
En tjeja ville se en bild på mina tänder. Och så kanske ni undrar varför? Jo för att hon ville se hur de såg ut efter att ha blekt tänderna några ggr med det blekmedlet som säljs i min shop.

Lördag

image787image788
Jag skrev igår att jag skulle träna gym. Men vädret var för beautiful så jag tog en långpromenad med min honey. Det var också nice. Så gymet blev det idag istället. Triceps, bröst och mage. I morgon är det ben.

Romersk gudinna?

image786
Dessa sandaletter från Laredoute är jag en aning sugen på. De finns även i silver. De kostar endast 289 kr. Jag letade efter en sandalett som tar dig tillbaka till romariket. Jag ska leta vidare, hittar jag inga kanske det blir dessa.

Få 50 kr

Visst låter det bra. Man får alltså pengar genom att man blir medlem på Zylber. Och om man sedan värvar medlemmar får man ytterligare 50 kr per person. Alla tjänar på det:) Det finns en hel del godbitar. Jag tror nog att det finns något för alla smaker, både lite dyrare och billigare.

I vår vill jag ha massa olika armband samtidigt. Jag tycker det är så snyggt.
Så bli medlem nu och tjäna in en massa presentkort.


Respekt

image785
Jag tror att Gwen är min förebild. Eller hon blev det precis när jag såg detta kort. Hon är runt 40 år och är tajtare än många som aldrig fött barn. Så här ska jag se ut efter mitt barn har pluppat ut. Jag blir sur när människor skyller sin övervikt på graviditeten. Jaha så bara för att man fött barn så blir man fet? Allt handlar om vad man själv gör det till. Det finns det många bevis på. Jag kommer att träna in i det sista, kanske till och med på samma dag som jag ska föda om jag mår bra och kroppen tillåter det. Och jag kommer att sätta igång så fort jag bara kan efter. Mitt barn kommer att få hänga med på långa promenader varje dag + hänga med till gymet. Finns ingen anledning att sitta hemma och sunka ner sig bara för att man fått barn. Det är ett löfte från mig till er.

Fredag

image784
* Klänning Glitzy * Blanka strumpbyxor Åhlens * Äckliga plastballerina H&M *

Nu ska jag lyxa till det och sova en timme innan det är dags att träna. Jag riktigt längtar efter gymet, tror det var senast i tisdags jag körde styrka. Go natt och puss!

Torsdag

image783
* Top Stray Boys * Kjol Acne *

Jag funderar på att plastikoperera mig ytterligare. Jag tycker hakan är alldeles för lång och näsan alldeles för spetsig. Men undra om man kan göra något åt ägghuvudet? Och så tycker jag ögonen är alldeles för stora. De passar inte in. Ja det var väl de jag skulle vilja ändra på just nu :)
XXX

Ska jag?

image782
Jag funderar på att köpa denna från mig själv. Jag gillar modellen massor. Visst är det snyggt med strumpbyxorna? Men nu ska vi inte fokusera på dom utan koftan. Jo men det blir nog en sån till mig.

Höga midja & utsvängda ben

133655-781
Jag kan inte ta till mig detta mode. Jag kan bara inte säga att åhh vad snygga jeans Misha har på sig.
Nu vill jag ha din åsikt i det hela?

Onsdag

image780
Kom hem från gymet vid 22. Ett send pass idag. Men det blev bara 20 min kondition. Hann inte mer. Men trött blev jag. Sommaren är här igen och det är så skönt i luften. Jag och min sambo grillade idag. Det var himla gott. Nästan glömt bort hur gott grillat är. Men engångsgrillar kan kvitta. Fick köpa 2 st. För den första brann i 2 min. Men

Allt kommer tillbaka

image779
Fransarna är tillbaka. De stora designerna har skapat skor, halsband, kjolar, toppar osv med just fransar som detalj. Vad tycker du om trenden?
Misha har anammat trenden och här ser vi henne i en indianliknande klänning.

OMO Norma Kamali

image778
Jag såg denna snygging i ELLE LYX. Tyvärr hittade jag inte en lika smickarande bild som den i tidningen. Men hur som helst så blev jag lite kär när jag såg den. Supersnygg och modellen är perfekt. Den vill jag ha. Den kostar ca 1300. Men hittar ingen butik som säljer den?

Nya kläder i shoppen

www.glitzy.se

image777
*Halterneck shortsen i blå färg finns nu inne i medium. * Härlig klänning i chiffon *Söt blus * Sköna shorts med sidenband

Alex + Chloe

image776
Det som kännetecknar Alex + Chloe är att de flesta smyckena görs i plast. Jag gillade detta söta som är utformad som en rosett i svart plast. Det kostar ca 800 och det är alldeles för dyrt. Men kika in deras sida och se om du hittar en favorit.

rabattkoder

fick lite rabattkoder på posten idag. tänkte jag skulle dela med mig till er.
ellos: 50% rabatt 150806
laredoute: 150 kr rabatt 71452

Det får plats

image775
En del undrar hur min nya FIFI bag ser ut med grejor i. Här ser ni! Jag har en telefon, kamera, mynt, nycklar, kreditkort och läppglans i. Och den ser inte det minsta knögglig ut. I love FIFI.

Måndag

Först idag tror jag att jag har kommit igång med sommarträningen ordentligt. Nu måste jag börja satsa mer på konditionen om jag ska hinna komma i form till bikinisäsongen. Tre muskelgrupper, tungt och få set:
6 set axlar
3 set baksida axlar
6 set rygg
6 set biceps
image774
* Byxor Bodyaction * Linne Nike *

Måndag

image772image773
* Klänning www.glitzy.se * kappa wera stovkholm * strumpisar åhlens * skor vagabond *

Har du slitet hår?

image771 
Efter att ha bytt färg på håret ett par gånger och haft olika hårförlägningar i håret var mitt hår så slitet att jag klippte en superkort bobpage. Lagom till det blev modernt. Efter det har jag sparat. Jag har inte fått lägga några ljusa slingor på längderna. Bara färga utväxten och toppklippt mig.
Men det tar tid innan håret växer ut och man blir kvitt det slitna. Men snart så.

För ett par veckor sen var det dags att köra en kur kerastase Forceintense igen. Min frissa rekomenderar mig att köra den här kuren var tredje månad. Och det fungerar verkligen. Denna mirakelkur gör håret spänstigt och smidigt igen. Men man måste fortsätta med vanliga inpackaningar efter kurens slut.

Känns håret lite som tuggummi när du drar fingrarna egenom det efter duschen? Testa detta! 

Söndag

5 set benböj
3 set stjärtmaskin, ni vet en sån där man sitter i och pressar benen utåt.
10 min på en konditionsmaskin.
Sen var orken slut. Jag har gjort någon som är väldigt sällsynt i mitt liv. Jag har festat både fredag och lördag. Så att vara på gymet idag var ingen höjdare. Där har ni förklaringen till mitt konstiga upplägg på träningen.
image770
* Byxor pure lime * Linne casall * Hoodie Nike *

Har du strlk 36?

image769
Dessa snygga NIKE SHOX Q'VIDA har jag beställt. Men de kom i fel strlk. Jag har 38 och dessa är 36:or. De kostar 1400 kr ute i butik men jag betalat 600 kr för dom. Finns det någon som vill köpa dom?

Zebra

image768
Denna söta necessär från H&M för endast 40 kr måste jag ha. Den blir det att beställa.

Fredag

image767
*Jeans fuzzy zip*Tee grail*

glitzy.se

133655-766

Torsdag

133655-764
Dålig bild i spegeln på gymet fick det bli.
*Grå jeans Vila* "Herrskor" Vagabond*Kappa  Wera Stockholm*

Torsdag

9 set bröst
9 set triceps
3 set mage
image763
*Byxa Better Bodies*Linne Better Bodies*Hoodie America Eagle*

Onsdag

image762
¢¾Linne H&M¢¾Figursydd kavaj med rundad rygg http://www.glitzy.se ¢¾Jeans H&M by Madonna¢¾Skoletter Vagabond¢¾

Fifi

image760
I dag kom ett jätte fint paket i posten till mig. Det var min partybag från FIFI. Den låg i en jättefin dustbag med sidenband. Jag tror jag ska inviga väska redan till helgen. Kommer inte bara att använda den till fest. Det vore tråkigt med tanke på att jag nästan aldrig är ute i svängen. Superbra service, snabb att svara på mail och den tog endast 2 dagar för den att komma hem till mig.

Tisdag

Ush vilken dålig bild. Kameran i mobilen är inte alls bra.
image759
♥ Kjol men hängslen www.glitzy.se ♥ Mörkblå tee med ett silverankare ZARA ♥ Skinnjacka redlabel ♥ Ballerina H&M ♥ Glansiga grå strumpbyxor Åhlens ♥

Tisdag

9 set axlar
20 min kondition
image758
¢¾Nike studio 77 Hoodie¢¾Casall linne¢¾Puma byxor¢¾Puma strumpor

Måndag

Nu har jag börjat köra mycket tyngre & färre repetitioner (beach 2007 ;))
6 set rygg
6 set biceps
3 set mage
3 set korsrygg
10 min hård kondition
image757
Rosa jacka från Nike♥Byxor från Casall♥Linne från Adidas♥Strumpor från Puma


Vad tycker du?

image756
Vad tycker du? Ska jag ta hem den till www.glitzy.se ? Jag kan inte riktigt bestämma mig och vill därför ha er åsikt. Den kommer att kosta ca 330 kr och materialet är i Silken soft cotton och spandex. Please help me! Kanske någon som till och med vill förbeställa en?

Fendi B sunglasses

image754image753
Om du gillar Fendi B belt eller Fendi B bag gillar du antagligen dessa glasögon. Jag har inte sett dom på riktigt, men jag gillar dom så här långt. De ser ut att vara en "challe-modell". Jag fastnade för bältet direkt när det kom, men plånboken tillät det inte. Familjen Fendi B verkar växa, jag hittade även en klocka med bling bling och en snygg plånbok.
Äger du något ur familjen?

Fifi

Jag har länge suktat efter en Fifi bag. Varje väska är handgjord och därför unik. Jag älskar kuvertväskorna och har svårt att välja vilken jag vill ha. Jag tycker priset är bra med tanke på att den är i äkta skinn, helt unik och handgjord

Just den här modellen på väskor är min favorit. De följer kroppen på ett bra sätt och den är rymlig. Just denna är i skinn.

Den här blommiga skulle jag vilja ha till sommaren. Blommönster kommer stort i sommar.

Så snygg i silver. Ska jag eller inte?

Svart & vit är en snygg kombination och funkar till allt.

Härlig chokladbrun väska...mmmm

Den här blir det nog, en grå härlig väska i skinn. Grått är trendigt just nu men jag kommer hålla hårt i denna i flera år.


Söndag

image744
Jag vet inte hur vädret är hos dig? Men här är det helt underbart. Min outfit har idag därför varit en vit bikini med guldränder från H&M. Solen tog mer än vad jag trodde så nu har jag sollinjer och det är det värsta jag vet.
 Har du också solat idag?

I dålig form

image745
Nu är min träningsdagbok tillbaka. Jag har missat två styrkepass denna vecka pga att jag inte mått så bra. I dag var det ben på schemat men jag hade skallebank. Men den släppte till slut men då var gymet redan stängt så jag gav mig ut i spåret för tredje gången i år. Inte mer än 2.5 km har det blivit, men man måste börja någon stans. Det pinsamma är att det  tog mig 12 min och 30 sekunder att ta mig runt. Dålig kondition kallas det. Men den ska bli bättre.

Min outfit består av jacka & byxor från Better Bodies, strumpor & hårband f¨rån Puma.

Påfyllning - www.glitzy.se

133655-742133655-741133655-740133655-739image743

Coola glas

image738
Trenden solglasögon har expanderat kraftigt de senaste åren. Och de har bara blivit större och större. Men nu har de nått sin topp och är på väg mot den nättare stilen igen. Smalare ram, framför allt på sidorna. Tyvärr är det nog sista säsongen för pilotmodellen. Jag älskar dom och kommer att fortsätta bära dom i flera år till.

De på bilden som Jessica Biel bär kommer från Marc Jacobs. Visst är dom coola? Jag vill ha flera par i olika färger då man kan byta efter humör och kläder:)

Vilken är din favoritmodell på solglas?

Fredag

image737
♥Klänning H&M organic♥Mina favoritstrumpisar från Åhlens vouge colore♥Platåpumps ASOS

Lite shopping

image736

Torsdag

image735



















Klänning, www.glitzy.se
Osynliga svarta strumpbyxor, H&M
Osynliga guldballerina, skopunkten
Osyling svart skinnjacka, redlabel

Till er som är intresseradde av vad jag tränar så har jag faktiskt tränat i veckan, men har ej haft tid att skriva om det. Men i morgon kommer ett inlägg om min träning den senaste veckan & lite bilder på gymoutfits:)

Påfyllning

133655-734133655-733133655-732







Tre nya plagg i shoppen, www.glitzy.se. Mer kommer inom kort. Anmäl dig till nyhetsbrevet så får du veta allra först.




My kind of style

image731
Syrran har införskaffat en "cab" och jag bara älskar det. Jag måste verkligen ha en själv. Det behöver inte vara någon värsting. Men ett plåt-tak som fäller ihop sig själv är ett måste. En mercedes slk skulle jag nöja mig med ;) På tal om att byta bil så är det dags för ett byte snart och vi ska uppgradera våran Lexus is200  till en is250.

Ska du köpa bil? Eller kanske vill? I sådana fall vilken modell?

Onsdag

image729
Lång zippad hoodie från www.glitzy.se. Det är hoodien som kom in till shoppen igår. Tyvärr blev bilden lite mörk så man ser inte hur fin den är egentligen. Bättre bild kommer en annan dag:) Grå glansiga strumpbyxor från Åhlens och även knästrumporna därifrån.

Även min första lista

De flesta listor är så tråkiga och oändligt långa. Men denna gillade jag och jag "snodde" den från min favorit blogg Lazy Girl.


Ditt namn: Kalla mig vad ni vill
Längd: 166 cm
Spelar du något instrument: Nej men det vore kul.
Vem är snyggast: Svårt att säga. Finns mycket snyggt där ute. Min kille är en riktig goding;)
Vem vet mest om dig: My old friends from Karlskoga & Madelene L
Vad vill du ha just nu: Något att äta.
Vilka sjukdomar har du: Inga så vitt jag vet
Fobier: Har inga direkta
Känner du en snygg kille: Oh yes, min J
Har du körkort: Ja och vill ta mc-kort

Åsikt om jultomten: Vad finns det att säga förutom att han inte finns på riktigt.
Vill du gifta dig: Ja och gärna inom en snar framtid.
Tycker du att du är attraktiv: För det mesta
Din hårfärg och frisyr: Blond page
Skolväska just nu: Eftersom jag jobbar så har jag ingen
Har du glasögon:  Nej, bara solglas
Hur ser din plånbok ut: En LV med alldeles för mycket skit i
Favorittv-program: Oj kan inte välja men Desperate Houswifes, greys anatomy, lost, heroes, 24, dr house, dexter mf är väldigt bra:)
När ska du festa nästa gång: Gjorde det i förrgår & det kommer nog dröja till nästa helg
Vad köpte du senast: En sportdryck efter gymet
Hur mycket pengar har du: Vill alltid ha mer
Hur svarar du i telefonen hemma: Beror på vem som ringer.
Senast kramat: Jocke min sambo
Vem sov du hos senast: Syrran
Stjärntecken: Virgo
Ögonfärg: Milerade
Kroppsform: Vältränad med lite för mycket fett på röven
Kall favoritdricka: Cola med is & citron eller en bacardi breezer
Varm favoritdricka: choklad med grädde
Alkoholhaltig favoritdricka: Jag är väldigt såld på rödvin
Säger ofta:  tråkigt svar men jag vet inte?
Saknar du någon: Ja
Du fikade senast: Varje dag på jobbet
Senast sedda film: Göta kanal 2

Hur känner du dig nu: Bakis & trött
Kan du laga mat: Jajemän
Vad pluggar du: Inget
Vad tycker du om fötter: Äckliga om jag inte tycker om personen som de sitter på
Är du smart: Jag tror att jag är dummare än vad jag är. Kanske lite trög men ganska så smart
Snarkar du: Nej.
Lesbisk: Nej
När och varför grät du senast: När jag såg på greys anatomy hihi


Pssst...

133655-726133655-727
Påfyllning i shoppen. Superskön lång hoodie med ballongärmar, finns även i färgen mocha. Eller varför inte en svart mini dress som du kan parta loss i? Inom kort kommer det fler varor så håll utkik. Anmäl dig till nyhetsbrevet i shoppen så du inte missar något.

Tisdag

image725
Lång t-shirt-klänning med dolda fickor - H&M organic, Strumpisar - H&M, Kort frack-kavaj www.glitzy.se

Ny kul tävling

Varje dag kan man vinna nya priser. Besök vinnpris för att registrera dig och vara med och tävla om en ipod, kamera eller en dator mm.

Exakt den!

image724












Precis en sån här vårkappa vill jag ha. A-linjeformad, trekvartsärm och beige. Men tyvärr hittade jag den på Active Endeavors och den kostar ca 4000 och då är inte frakten inräknad.

Är det någon som vet vart man kan hitta en liknande för ett betydligt bättre pris?

Söta shorts

image723
Att allt ska ta en sådan tid. Men jag hoppas verkligen att påfyllningen till shoppen kommer snart. Det ska komma nu i veckan. Men av erfarenhet så kommer det nog inte komma förrän veckan därpå. Dessa shorts är en av många nya produkter.

3 rätters

Igår kväll hade vi vänner på middag så jag slog på stort och lagade tre rätter. Här kommer recepten.
image721
Gratinerad hummer
Jag gjorde denna rätt som förrätt och varje person fick en halv hummer var.
Receptet är för 6 st humrar.

6 st hummer
6 msk smör
4,5 msk vetemjöl
3 dl vatten
4,5 dl vispgrädde
1 tsk fransk senap
1 st fiskbuljongtärning
3 kryddmått salt
1 kryddmått cayenpeppar
1 st äggula
riven ost

Tina hummern, dela på dom. Du sätter knivspetsen precis i mitten bakom ögonen. Gröt ur köttet, ta bort magsäcken vid ögonen. Det ska bara vara ett tomt skal kvar. Tag bort klorna & ta ut köttet. Skiva köttet.

Smält smöret, rör ned vetemjöl. Tillsätt vatten, grädde, senap, smulad buljongtärning & kryddorna. Låt såsen koka på svag värme i minst tre minuter. Lägg i köttet & tillsätt äggulan. Fyll skalen & täck med ost. 250 grader i ca 12 min i mitten av ugnen.



Pappas ugnsspätta

4 personer

12 spättafiléer
250 g champinjoner
2 st skivade tomater
3 msk hackad persilja
3 msk hackad dill
1/2 tsk dragon
1 fiskbuljongtärning
5 dl cremefraiche
1 liten lök

Smörj en ugnsform. Rulla ihop spättafiléerna & lägg i botten. Krydda med citronpeppar. Stek lök & svamp & lägg över den hoprullade fisken. Och sedan tomaterna på det. Blanda ihop persilja, dill, dragon, fiskbuljong och cremefraichen, häll den sedan över fisken & in i ugnen ca 30 min 200 grader.


image722
Glace au four med hallon
4 personer

50 g smör
2 dl havregryn
2 msk socker
2 msk mjölk
2 msk vetemjöl
½ tsk bakpulver
5 äggvitor
2.5 dl socker
100 g frysta hallon 
½ liter vaniljglass

1. Sätt ugnen på 225°C.
2. Smält smöret. Blanda ner havregryn, socker, mjölk och vetemjölet blandat med bakpulver i smöret. Rör till en jämn smet. Rita 4 rundlar på bakplåtspapper, ca 6 cm i diameter. Bred ut smeten i rundlarna.
3. Grädda mitt i ugnen i ca 8 minuter. Lossa försiktigt rundlarna och låt dem kallna. Ställ rundlarna på en bakpappersklädd plåt. Sätt ugnen på 275°C.
4. Vispa äggvitorna riktigt hårda, gärna med elvisp. Tillsätt sockret och fortsätt vispa till en blank, tjock marängsmet.
5. Fördela hallon och glass på rundlarna. Bred marängsmeten på och runt om så att all glass täcks. Strö över mandelspånen.
6. Grädda mitt i ugnen i 2-3 minuter tills marängen börjar få fin färg. Lyft över glace au fourerna på assietter och servera genast.


Organic by H&M

image720
Igår shoppade jag mina två första organiska plagg. Den a-linjeformade klänningen med dolda fickor ni ser på bilden och en helt rak utan tryck på bröstet. Bra att ha i vardagen. Vad menas egentligen med organisk bomull? Jo det är bomull som har vuxit utan bekämpningsmedel och utan syntetiskt gödningsmedel. Det är altså bättre för naturen, för farmaren och helt naturligt mjukt och skönt för oss att bära.

Jag bär även en trendig turban, helt hemmagjord. Vänd upp och ned på huvudet vira runt och fäst i nacken. Eller så är det helt enkelt en vanlig handduk som sitter där för att torka håret? Vad tror du?

Solglas

image719
Idag inhandlade jag lite varor på H&M. Bilder kommer i morgon. Mitt mål var att hitta ett par nya solglas. Jag ville att de skulle vara i plast och påminna om pilotmodellen. Jag provade dyr modell efter modell men ingen passade. Till slut hamnade jag på H&M:s herravdelning och där var de för 98 kr. Som hittat.

De övriga solglasen på bilden är från Gucci och de gillar jag massor. Men de från H&M slår dom överlägset om man ska jämföra priset. Vilka gillar ni bäst? 1 , 2 eller bild nummer 3? Jag kommer nog använda alla tre flitigt.

Min psykokisse

image718
Jag fortsätter att retuschera bilderna, fast till det fulare. Jag har träningsvärk i magen idag efter allt skratt igår kväll då jag och min sambo retuscherade nära och kära. Här ser ni min katt som blivit psyko.

Väggdekor

image717
I dag på stan sprang jag på klistermärken man fäster på väggen. Mycket smidigare än att göra en väggmålning. Man slipper noggrannheten, kladdet och man kan lätt ta bort det om man tröttnar. Jag kikade runt lite på nätet för att se om det fanns, jag hittade det här. Det finns tydligen hur många olika mönster som helst, så jag tror nog att det finns något för alla. Precis i tiden nu när det är så modernt med väggmålningar.

På bilden ser ni resultatet efter mitt klippande och klistrande. Jag kanske köper en till förpackning för att göra ett stort träd ända upp till taket. men vi får se, jag måste smälta det lite först.

Spanien här kommer vi

image716
2 veckor i augusti ska vi spendera i detta underbara hus med stor pool och ett par hundra meter från stranden. Åhh vad jag längtar.

Hey!

image715
Varför ska man alltid retuchera till det bättre? Mycket roligare att göra till det fulare.

I mitt påskägg

133655-714
Igår kväll kunde vi inte hålla oss längre så vi gjorde slag i saken och bytte ägg. I mitt låg denna goding. Har även den första i serien och jag älskar dom båda. I jockes ägg låg det 2 läderarmband och en t-shirt från Mouli som jag inhandlade när jag var i Stockhom för en vecka sen.
Vad har ni fått? *nyfiken*

Besviken

133655-681
Förrra veckan beställde jag en liten påskdräkt som jag tänkte strutta omkring i här hemma under påsken. Fick mail om att den postades i måndags, men ingen bunnydräkt här inte. Så kul, vad ska jag ha den till på tisdag?

Fredag


image712
Snart bär det av till svärföräldrarna för att avnjuta en sen påsklunch. Mmm det ska bli himla gott och skänt att slippe slava vid spisen idag. Senare ikväll får det nog bli hämtmat om det nu är öppet någon stans?

Dagens outfit består av en klänning från www.glitzy.se och strumpisar från H&M. Håret har blivit ett par cm kortare. Jag tror jag behåller pagen ett tag till.
GLAD PÅSK!

Onsdag & Torsdag

image710image711
Nätet låg nere igår så här kommer onsdag och torsdag.
Vänster: Långärmad klänning från Ellos och leggings från H&M. Höger: Jeans med tillhörande brett resårskärp från Nolita och tröja från www.glitzy.se

Äntligen...

133655-709
...har det löst sig och de nya produkterna till shoppen är på ingång. Påfyllning av kläder som är slut i lager plus en hel del nytt spännande. Klänningen på bilden kommer att kosta ca 320 kr och består av bomull & silke.

Koziol

image708
I dag besökte jag Evalesco Design och kom därifrån med två prylar från tyska Koziol. En te-sil i form av en blomma och en sockerstö. Visst är den söt? Och mer saker har jag beställt. Jag älskar deras påhittiga design i plast. De svarta hyllorna i plast vi har i badrummet är också från koziol.

Evalesco har nyöppnat sin webshop och jag tycker den blev riktigt bra. Där kan de beställa vad du vill från koziol. Om det inte finns i lager så tar de hem det till dig. Bor du i Linköping ska du absolut besöka butiken, om inte gå in på webshoppen och shoppa loss.

Ellos vs Stylein

133655-707
133655-705

Klänningen till vänster kommer från Ellos och kostar 99 kr (finns även i svart). Klänningen till höger kommer från Stylein och kostar 1299 kr. Modellen är den samma förutom att det går en söm under bysten på Stylein-klänningen. Vilken skulle du välja? Jag kan tillägga att jag har den gula och är supernöjd.

Fifi

133655-704
Det var länge sedan jag kikade in Fifibags. Och jag kan inte förstå varför då jag älskar dom. Man kan verkligen kalla dom kuvertväskor då de precis ser ut som ett kuvert. Just denna i silver vill jag bara ha. Den ligger så rätt i tiden och den är perfekt till allt. Nja kanske inte om du ska ha med dig mycket packning. Då är det bättre att satsta på en stor härlig väska i skinn. Eller varför inte en i blommigt mönster nu till sommaren?

Petra Nygren Designs

image702
image703



Bild 1. The Ball - Silver             Bild 2. The Pin Silver
Svenska Petra Nygren designar klockor och modeaccessoarer. Här visar jag 2 av många smycken jag fastnade för. Jag gillar silver mer än guld och är glad över att silver har klättrat på trendstegen. 
Nyfiken på hennes kollektion? Besök hennes hemsida.


Charlotte likes nitar

image700
image701
Är det hundrade gången jag nämner nitar nu? Jag har tidigare nämnt att nitar är en trend jag gillar mycket. Med nitar kan man lätt tuffa till sin outfit. Jag var i Stockholm i helgen och fick syn på den lilla svarta i lack från Mulberry på NK. Om jag gillade den på bild innan så älskar jag den nu. Synd att inte armbandet med en enda stor nit fanns inne. För det hade min plånbok klarat av. Men den lilla svarta i lack hade gjort ett alldeles för stort hål i min bruna och beiga plånbok. Gissa märket? :)

För övrigt vill jag tipsa alla killar om NK trend, eller tjejer som vill handla till sin käraste. Whyred erbjöd som vanligt mycket snyggt. Speciellt en mörkblå längre jacka med detaljerade sömmar som inte följde det traditionella mönstret. Ja den skulle min Jocke ha!

Tisdag

image699
Tee The stray boys, kofta Manoush, jeans H&M by Madonna, skoletter Vagabond

Segt

Min webshop står still. Får inte hem några nya produkter pga att banken är så fruktansvärd seg. Har ringt & tjatat men inget händer. Jag hoppas att pengarna snart kommer så jag kan fylla på med nya snygga kläder


Hörlurar som halsband


Jag såg i Englas blogg att en tjej undrade vart man fick tag i dessa halsband som föreställer hörlurar. Eftersom jag vet så tänkte jag dela med mig om det nu är fler som undrar. Om du besöker den här sidan kan du se vart butikerna finns, man kan även maila in en beställning om inte butiken finns där du bor.

Madame Filou

133655-696
Japp så heter flugan. Det är en lampa om ni undrar. Jag har letat efter en liten läslampa att ha vid hörnan av soffan men inte hittat någon. Men idag då hittade jag den. Fast det var 6 veckors väntetid:(
Om någon vet en shop på nätet, please tell me.

Måndag

image695





Ja hör & häpna, idag tränade jag minsann. Jag borde skämmas. Var så trött förra veckan så det blev inte mer än två pass. Men nu i veckan ska det bli ändring. Jag ska fasen trivas när jag struttar omkring i bikini i sommar.

Axlar & biceps blev det. Sen försökte jag jogga på bandet, men efter 10 minuter så blev smalbenet så stumt att jag fick gå hem. Oj vilken otur, eller? Får ge mig ut i naturen i fortsättningen.

Det tränades i nike linne, nike byxor, nike hoodie & nikeskor....Nej jag är inte sponsrad av nike, eller jo lite på ett sett. Men det är hemligt ;)

Ha en mysig kväll. Puss

Cissis varma smörgåstårta

Mätt & belåten är jag nu. Det var länge sedan vi gjorde varm smörgåstårta så jag tyckte det var dags nu. Receptet ser ni nedan.
image693

4-6 personer
1 pkt stora polarkakor
svamp efter smak
3 pkt bacon
1 purjolök
6 dl creme fraiche
tomater
riven ost

Stek bacon, hacka purjolöken ocj stek den med svampen. Blanda allt i en skål med creme fraichen. Varva polarkakor med smeten. Lägg tomater & ost överst. In i ugnen 175 grader tills osten smält.
Servera med sallad.

Söndag

image692
Linne H&M, capejacka www.glitzy.se, jeans H&M by Madonna, skor Zara

RSS 2.0