Feminist

image1188
typisk feminist?

Har ni hört talas om sloggis rumptävling? Man fick skicka in en bild på sin rumpa och sedan skulle snyggaste rumpan koras. Men i Sverige fick tävlingen stängas för att det blev uppror. I övriga länder fortsätter tävlingen, men om man har ett svenskt ip kommer man inte åt bilderna. 

Vilka är det som sätter sig imot såna här tävlingar? Jag tror inte det är män, inte vanliga tjejer utan det är feminister. Jag kanske har fel men jag är ganska säker. Jag har en känsla att jag kommer få skit för det här. Men det är min åsikt och jag har rätt att yttra mig så här kommer det:

Varför kan ni inte bara låta tjejer vara. Varför är det kvinnoförnedrande att visa upp sig? Varför är det så synd om tjejer som är med i porrfilmer? Är det någon som tvingar henne att trycka upp det allra heligaste i rutan? Det är väl lika förnedrande för killen i sådana fall. Sluta se tjejerna som offer. Skit i om H&M har underklädesreklam på pelare runt om i landet. Är det synd om den modellen också? Vad grundar ni allt på? Duger alla som dom är? Är det budskapet ni vill få fram? Ja det stämmer, alla duger som dom är, men skit i vad som visas i media och rumptävlingar. Förstör inte för oss som kanske vill fläska upp rumpan på dataskärmen. Låt alla leva sitt liv utan att ni ska lägga er i. Är det avundsjuka det handlar om eller vad är grejen? Snälla berätta för mig.

Jag känner att jag skulle kunna skriva hela kvällen för jag blir så upprörd när jag tänker på feminister. Ärligt talat vet jag inte ens vad en feminist är. Bilden jag har är den jag precis har skrivit om. Men jag antar att feminism också är när man vill att män och kvinnor ska tjäna lika mycket osv. Och det är något jag respekterar. För utför man samma jobb ska inte mannen ha mer i lön. Men jag känner lite att samhället är som det är och det är inget jag kan påverka. Jag har accepterat det som det är.

Men ni är välkomna att förklara innebörden i att vara feminist. Det kanske är min okunnighet som gör att jag avskyr order feminist. Har ens ordet funnits längre än 10 år? Är det något modernt påhitt?


Update:
Som sagt jag är väldigt okunnig i ämnet. Och missförstå mig inte. Jag respekterar de kvinnor som kämpar för att kvinnor och män ska vara jämnställda i arbetsrollen osv. Men jag orkar inte lägga ned energi på det. Jag har för mycket med mitt eget. Men jag kommer aldrig respektera dom feminister som är mot porr och bidrar till att tävlingar där man visar lite hud läggs ned. Och ännu mindre dom som förespråkar att man ska bränna sin BH och kasta rakhyveln för att "du duger som du är".

Många glömmer att snittet underbetalda domineras av killar. Men många väljer att fokusera på chefsposter och tjänar mest och glömmer dom som är underbetalda och tjänar minst. Jag hör inte feminister ropa för de underbetalda killarna och ändå strävar man efter jämnställdhet.

update igen:
denna tjeja skrev så här:
Det finns olika typer av feminism. Vad jag anser vara 'rätt' feminism handlar om jämställdhet åt båda håll, & med jämställdhet innebär att tjejer får vara med i hur många rumptävlingar dom vill. Någon som säger sig vara för kvinnors rätt att ta för sig i samhället kan påstå sig vara det hur mkt hon/han vill, men kommer ändå vara en stor lögnare om hon/han motsätter sig ex. porr, utvik & rumptävlingar. Att man hävdar någonting innebär ju inte att det är sanningen. Bert Karlsson kan påstå sig vara snygg men det kommer alltid vara falskt. En kvinna som säger sig vara för kvinnors rätt att göra sina egna val & ändå klottrar på H&M:s julaffischer kommer alltid vara en lika stor lögnare som Karlsson. Kanske blev detta osammanhängande. Som sagt. Är trött & icketålmodig ikväll.. Hoppas någonting framgick iaf :)

Jag tog med inlägget för att det är precis så jag tycker. Så istället för att skriva det själv "snor" jag hennes inlägg rakt av.

Döende


image1186
Jag har varit sjukt trött hela veckan. Men jag har tränat så dåligt så det minsta jag kunde göra var att i alla fall unna min kropp 2.5 km i spåret. Men jag vet inte om det var sp bra för jag är döende nu (se ansiktsuttrycket på bilden). Fy fasen vad jobbigt det var. Tiden blev askass (11 min 19 sek) och lungorna höll på att sprängas. Jag tror jag ska vila i morgon och ta tag i det på söndag igen. Jag är slut som människa. Jag skulle behöva en veckas semester redan. Men det är inte långt kvar nu tills vi åker till Rom.

Nu ska jag byta kattsand och sedan laga mat, eller kanske tvärtom så aptiten inte försvinner.

Äntligen helg

image1184image1185
* Jeans Vila * Tunika spanien * Väst www.glitzy.se * Skor have2have.se * Armband, design by Lovisa * Klocka tritoni.com * passérkort från jobbet ;) *

Proteinjakt

Jag nämnde tidigare att jag är dödstrött idag så någon vidare middag blev det inte. Utan det fick bli pannkakor.
image1183
Men inga vanliga pannkakor. Jag hällde i massa casein (långsamt proteinpulver).
Recept:
6 dl havremjölk (de blir mer krispiga då)
3 dl mjöl (vilket du vill, vete, råg eller något annat)
3 ägg eller mer om du vill
4 skopor casein vanilj
lättsockrad jordgubssylt till det

mm vad gott det blev

News

image1182
Lite nytt hos www.glitzy.se
Den korta moderna kjolen passar perfekt till ett par färgade strumpisar eller till ett par traditionella svarta. Eller varför inte slå till på en likadan cardigan som Misha med döskallar på? Den är superskön och mjuk i materialet.

Master bedroom

Vi har bara ett sovrum så jag får inte kalla det master. Ingen i sverige får kalla det master bedroom eller master toilet. Jag vill också ha det som i Usa så när vi har flyttat och har flera sovrum och toaletter kommer jag att kalla dom master.
image1181
Jag målade om i helgen och här är resultatet. Eftersom vi nyss flyttade in så ville vi inte tapetsera om hela sovrummet redan så jag målade om de två väggarna som störde mig så fruktansvärt mycket. Det blev mörkbrunt, mycket bättre än innan.

Det som är kvar nu är att hitta något väggskåp som vi kan ha under tv:n. Jag tycker inte om att xboxen ligger på golvet.  Xboxen är utmärkt att ha som dvd:spelare.

Torsdag

image1180
Hej på er. I dag är jag så där trött så jag nästan dör. Tänkte jogga lite i dag, men jag orkar knappt laga mat. Så jag skjuter det tills i morgon istället.

 Eftersom ni vill se mer bilder hemifrån tog jag ett kort i vår liggstol som knappt används av de två människorna som ingår i familjen, men katten Trassel ligger där minst en gång om dagen. Vi har den mest som en prydnad eller något.

Jag har på mig stickad tröja med tillhörande undertröja från www.glitzy.se (finns ej i butiken ännu), skipants från ASOS, armband från www.glitzy.se och den svarta klockan från Orlando i spanien.
Det är en ljusstrimma på benet och inget annat :)

Design by Lovisa

image1179
Min kära kollega har ett eget märke, Design by Lovisa. Hon tillverkar såna här tjusiga armband i plast. Jag har beställt ett svart. Antagligen kommer de att säljas på www.glitzy.se inom en snar framtid. Priset är inte riktigt klart ännu.

Vad tycker du om det?

Vem får du?

Dejta en kändis..jag vet det låter töntigt...men det blev ett kul eftermiddagsfördriv här för många på jobbet. Jag och Mikael skulle passa bra ihop enligt testet. Om jag var läbb skulle jag och Elena kela :)
image1177
image1178
Vilken kändis passar du  med?

andra gången på gymet

image1176
Jag är som sagt tillbaka på gymet. Det är kul, men har inte riktigt den där motivationen ännu. Styrkan går bra, men förbränning vet jag knappt vad det är längre. Men det kommer, allt får ta sin tid. Vem behöver vara smärt och fin nu när hösten är här. Jag erbjuder bara min man lite mer att värma sig med i bingen ;)

Tränade även i dag i mina nya sköna Better Bodies byxor. Ska nog köpa ett par grå också. Dom är grymt sköna. Föressten så hade mitt gymkort gått ut. När man drar kortet i den där maskinen så säger den alltid att nu är det 10 dagar kvar tills kortet går ut osv...Men eftersom jag inte har hört den varningen så vet jag att det var läääängesen jag var på gymet hihi. Men det var bara att förnya och be dom skicka räkningen på årskortet till jobbet som gärna betalar.

Onsdag

image1175
Eftersom vädret bara slog om på en natt letade jag fram lite stickat i garderoben. Jag hittade en gammal skön tröja från Hunkydory. Den har höga slitsar på sidan och med stickad text på ryggen där det står så klart Hunkydory, att den har luva gör ju inte så mycket då den är lite modern igen ;)

S k O r

image1174
Jag måste nog säga att vagabond har lyckats bra i år. De har nog prickat in de flesta trenderna som gäller i skoväg. Jag saknar dock den blockmönstrade ballerinan.
 
Jag vill ha skon med kilklack och sedan det platta stöveln med högt skaft. Men jag kan inte bestämma färg på stöveln, svart eller tan.

Tisdag

image1173
* Kjol H&M * Rutig blus Diesel * Skor Vaganond * Klocka Orlando * Skinnjacka redlabel *

800 eller 2795 ?

image1172
Dessa skor påminner väldigt mycket om varandra.En vanlig sko fast med en kilklack. Jag tycker faktiskt att den från whyred är en aning snyggare. Men den är inte så snygg så jag tänker lägga tvåtusen spänn extra. No no, utan det får bli de från vagabond.

Ska nog passa på att förlänga min påbörjade önskelista. Jocke, kära sambo, älskling osv, dessa skor från Vagabond önskar jag mig. Antar att det är 38 jag ska ha, men jag ska ner på stan och prova så det blir rätt :) Update kommer antagligen på lördag :) Så håll utkik honey...

vilken tycker du bäst om?

snygga

image1171
Från och med nu kommer dina kläder du beställer hos www.glitzy.se komma i såna här snygga packpåsar i silver. ;)

Comeback

* Axlar * Biceps *
* Byxor BetterBodies (nya kollektionen, vill ha de grå också. dom är så sköna) * linne NIKE *
image1170

Efter drygt tre veckors vila tränade jag styrka på gymet idag. Det var kul. Men ack så trött jag är nu. Kommer somna skönt ikväll. Jag ska testa en ny grej. Alla råd och rön har alltid sagt att man ska fylla på med snabba kolhydrater efter passet för att fylla på dipåerna så inte musklerna förbränns i stället för fett bla bla bla...Men ny forskning säger att det är superbra att bara ta snabba precis innan passet, nu är det många som gör det redan, men intar även snabba kolisar efter passet. Så med början idag ska jag bara köra snabba innan och sedan äta middag efter passet.

Ikväll ska jag testa att göra Lindas chokladpudding (jag har ändrat lite i receptet):
1dl sojamjölk choklad, 30g 100% caseinprotein vanilj, canderel chokldpulver. Vipsar detta med ballongvisp i hög/smal bägare, tillsätt liiite vatten allt eftersom det vispas för att få den rätta konsistensen.


Måndag

image1169
* Oversize tee som jag klippt upp i mitten och knytit ihop den fram, ACNE * Jeans Madonna - H&M * Skinnjacka redlabel *

MålarChalle

image1168
I dag har jag spelat tennis och sedan målat och målat och målat. Men nu är det klart. Jag lyckades även få en del färg på mig själv också. Hur jag fick färgen på stjärten är en gåta. Altså jag målade i linne och trosor för jag hade inga byxor jag ville offra. Resultatet blev bättre än innan. Jag spydde nästan på den förra tapeten i sovrummet. Den har kännts fel sedan vi flyttade in i februari.

Nu in i duschen och skrubba borta all färg och sedan ska jag ge mig ut och försöka hitta en hylla som vi ska ha under tv:n i sovrummet. Sen måste jag nog säga att lägenheten är så gott som klar, med undantag för hallen. Vi ska beställa skjutgarderob dit.

Träna?

image1165
Många av er undrar varför jag inte skriver om träningen just nu. Förklaringen till det är att jag inte har tränat på 3 veckor och 4 dagar. Why? Jag var i spanien i 2 veckor, försökte jogga lite, men det gick inte, kroppen ville inte riktigt. Jag tränade inte på ett par dagar innan vi åkte och sedan vi kom hem förra lördagen har jag inte haft tid. Jag har jobbat dygnet runt i stort sett. Jag har faktiskt joggat en gång, men bara 2,5 km. Men tiden blev förvånadsvärt bra. Kroppen är sjukt utvilad och kan knappt vänta tills den får sätta igång igen.

Jag hoppas jag hinner med ett benpass i morgon. Jag inledde projekt måla om sovrummet idag, en vägg klar. Vill ha det klart innan söndag kväll. Jag ska i alla fall spela tennis med sambon när vi vaknat så lite motion får jag hur som helst. Men det är dags att kicka igång styrkan igen.

Början på min önskelista

image1163









bild snodd här

Jag fyller år den 16 september och jag vet att det kanske inte är moget att vid 25 års ålder skriva önskelista. Men jag anser att det är bättre att få det man vill ha istället för att få en massa skit som man inte använder. Av mamma och pappa önskar jag mig ett par långa svarta skinnhandskar. Jag har hittat ett par på wedins som var vettiga för 400 kr. Mamma: jag har strlk 7.5 :)

Jag kommer att fylla på här efter hand med saker jag önskar mig...

Förresten, jag fick tips om att det fanns en svart skinnkjol på Gina så jag provade den idag. Men tyvärr putade den ut under stjärten. Ush...så om du har platt stjärt, spring och köp för 200 kr. Tjejen som jobbade där försökte istället sälja ett par shorts i svart skinn..TACK MEN NEJ TACK..."Men det är jättetrendigt till hösten , klart du ska ha ett par"..Men hallå, jag ska ha en skinnkjol, låt mig vara..."Men prova dom, dom sitter så bra på ska du se". Jag tog my boo i handen och gick därifrån fortare än kvickt. Jag trodde närstan jag var i Turkiet för ett ögonblick. Ok säljarna där kanske är lite mer jobbiga men skillnaden är hårfin..

Oj vad det här utlägget svävade iväg..det jag igentligen skulle säga var: Har ni fler tips på vart jag kan hitta en snygg skinnkjol?

Lördag

Passar på att skriva lite medans lasagnen är i ugnen. I dag tog vi en sväng på stan och kikade på lite färg till sovrummet. Vi ska måla om :) Det blåser lite så tröjan ska inte ligga så ;)
image1162
* Jeans mango * Tee H&M * Tröjan kommer från Indiska, den har luva och är ärmlös, bra att slänga över sig när det är lite halvkallt * skor skopunkten * ring H&M * patchwork väska från spanien *

direkt från 80-talet

I jakten på den perfekta lappväskan sprang jag på den här på ebay...Riktigt färglad. Piffar verkligen upp en outfit i grått eller andra dova färger. Inte riktigt vad jag hade tänkt mig, men är ändå sugen på den. Men eftersom hotellet jag har bokat till oss i Rom gjorde ett STORT hål i plånboken måste jag hålla igen och shoppa det jag verkligen vill ha och "behöver". Någon annan som ska slå till på den kanske?

image1161

Veckad kjol

image1160
Jag vill sä gärna ha en skinnkjol. Hoppas jag hittar en snart. Just nu kan man inte få för många kjolar, det är nästan den nya klänningen. Klänningen ersatte jeansen, och nu ersätter kjolen klänningen. Precis som stora ringar ersätter armbanden. Ersätter kanske är fel ord, för man använder ju fortfarande jeans, armband osv. Men ni fattar vart jag vill komma?

Den vecka kjolen kommer från H&M och är ganska hög i midjan. Me like- Kommer ha den till färgade ben i höst.

Jackan

image1159
Jag skrev ju om att jag hade hittat en höstjacka i Spanien och här är den. Är det kallt kan jag knäppa den ända upp som på bild nr 1. Bild nr 2 visar hur den ser ut med kragen nere. Bild nummer tre ska visa vidden på ärmarna. Ärmarna är lite trumpetformade, altså mer vidd ju närmre öppningen. Jag gillar den massor och vill använda den nu. Den kommer från Zara och kostade 700 om jag inte minns fel

Da ring

image1158
Det är ingen nyhet att det är ringarnas tur att accessoara oss nu. Min första feta ring kommer från H&M och kostar 49,50 kr. De har flera fina ringar, så skynda och fynda. Jag kommer nog ta mig ner på stan för att införskaffa lite fler inom kort.

Annat jag "behöver" är ett par långa skinnhandskar som jag bla kan ha till min cape med trekvartsärmar i höst.

vinnaren...

...är ida. Det kom många bra åsikter och jag tror de flesta tycker likadant om frågan som ställdes. Jag måste nog skriva mer utförligt så ni förstår vad jag menar. Så klart folk är mer märkesgalna nu än förr, men folk är ju mer galna i allt som har med mode, inredning och skönhet att göra än förr. Det har ju bara exploderat och intresset går längre och längre ner i åldrarna. Men jag står fast vid min åsikt och hävdar fortfarande att folk fyndar mer idag, men kanske lägger mer pengar på ett par märkessoliar eller en märkesväska. Men när det kommer till kläder är jag övertygad om att de flesta handlar billigt på de stora modekedjorna. Och när jag pratar om märken menar jag inte Lee, adidas, sheapmonday osv, utan jag menar Gucci, stella, Kors, dior osv....

Priset är inte bestämt än, utan det kommer att visas i samma inlägg i morgon...

Oakley

image1156image1157
Oakleys soliar har alltid varit motbjudande och aldig spciellt trendiga. Så idag när jag surfade runt och hittade dessa blev jag lite förvånad. Jag kanske är lite efter, men jag hade ingen aning om att de har börjat satsa på trendriktiga solisar. De är ju inte allt för olika Ray Ban Wayfarer. De kostar ungefär likamycket. Om prisskillnaden är minimal skulle jag satsa på orginalen från Ray Ban. Ray Ban finns i lite fler färger. Men jag tror inte de finns i genomskinligt i alla fall :)

Inför hösten

image1155
Färgade ben i höst är hett. Jag har än så länge ett par gula och blå. Fler färger blir det nog. Jag kommer även satsa på knästrumpor över svarta strumpisar som slutar strax under "knänen".

I väntan på att hitta den överdimensionerade baskern nöjer jag mig med ett band runt huvudet som påminner lite om en turban.

Stickat till hösten och vintern är fint och skönt. På bilden ser ni en sticka tröja som man bara slänger över sig. Finns inget hål för huvudet eller för ärmarna.

Utmanad

Hanna utmanade mig
Regler:

♥ Bloggaren skriver 8 fakta/vanor om sig själv.

♥ Den som blir utmanad skriver ett eget blogginlägg om sina 8 fakta/vanor och skriver in dessa regler.

♥ I slutet av inlägget skriver du 8 personer (jag orkar bara 4) som du utmanar och skriver deras namn. Glöm inte att lämna en kommentar om utmaningen i deras kommentarrutor på deras bloggar, så dom vet att dom har blivit utmanade och läser ditt blogginlägg.

Mina fakta/vanor:

Jag får "ångest" om jag inte tränar ett vist antal ggr/vecka
♥ Jag har opererat tuttarna 
♥ Jag har opererat ögonen
♥ Jag bor ihop med min sambo Jocke & våra tre kissar i en nybyggd lägenhet.
♥ Jag är kär i vår bil 
♥ Jag har komplex för mina ben och stjärt.
♥ Jag har en 13 år äldre syrra
♥ Jag kommer från Karlskoga men bor i Linköping

Kelly
Lazy
Bambi
Hannah


Onsdag

image1154
* Byxa Zara * Farfarströja H&M *

Nytt i shoppen

image1153

www.glitzy.se

Tävling

Priset är hemligt, men det kommer från www.glitzy.se

Jag och en vän hade en diskussion om mode och trender. Hon hävdar att folk blir mer och mer märkesfixerade vilket jag inte håller med om. Jag tror att folk hellre köper fler och moderiktiga kläder från exempelvis, H&M, Zara, monki, second hand osv än köper kläder från dyra märken som Viktor&Rolf, Stella, Gucci osv...

Det är de stora designerna som sätter trenderna. Men alla butikskedjor apar efter och säljer kläderna till betydligt bättre priser. Sen kan jag tänka mig att folk köper vissa märkesväskor just för att det är en märkesväska. Men nu pratar vi i det stora hela.

Nu vill jag ha er åsikt i detta för att se vem av oss som har rätt.

Jag vill ha era åsiket innan Onsdagkväll kl 18:00. Jag kommer att lotta fram vinnaren och han eller hon kommer att presenteras här på bloggen.

psst..

precis fått 45 min massage på jobbet...lyxigt va? ;)

Alla vägar bär till rom

image1150image1151image1152
I oktober ska vi tillbringa 4 dagar i Rom. Jag ser fram emot det massor. Min sambo fyller 30 så vi firar hans födelsedag där. Bilderna ovan är från hotellet vi ska bo på. Ett hotell i min smak. Mycket stilrent och efter att ha tittat på virtuella bilder är jag väldigt nöjd med valet ;) Kolla in just vårt rum här (klicka på Standard Guestroom).

utrota finnarna

image1149
Om man tittar under sminket i mitt ansikte kan man tro att jag är en finnig liten tonåring. Spelar ingen roll vad jag använder för produkter eller hur många ansiktsbehandlingar jag går på. Jag blev less och struntade i krämer och rengöringsprodukter ett tag. Det gör ju ändå ingen skillnad.

Men man ska vara rädd om sig och sin hud så finnar eller ej så måste jag använda bra produkter. Jag såg precis innan resan att clinique har kommit med ett anti blemish kit...Det måste ju vara något för mig, så jag shoppade det på taxfreen och har nu använt det tre dagar så jag kan inte uttala mig om det ännu, men jag hoppas innerligt att jag kan få en lika fin babystjärthud som Rihanna.

Det andra jag handlade var den beröma Elisabeth Arden kitet med eight hour krämerna. En för handen och den vanliga som "alla" har och även ett litet löppglans med solskydd 15.

Måndag

image1148
Så himla tråkigt det var att gå upp kl sju i morse för att sedan bege sig till jobbet. Och ingen lust har jag att dra igång med träningen heller. Det kanske blir nästa vecka. Vi får se.

Dagens outfit:
Jeans Mango * Skor ASOS * Skjorta www.glitzy.se

Skjortan med S

image1147
Ni har väl inte missat Elin i den snygga skjortan från www.glitzy.se ;)
Det är stort tryck på den och det kan ta någon vecka att få den i brevlådan. Normalt är leveranstiden ca 3 dagar.

del 15 - spain

image1146
Jag på takterassen på vårt hur i spanien.

del 14 - spain

image1145image1143






























Här kommer lite outfitsbilder från Spain.
TV: Tunika från ZARA
TH: Klänning från www.glitzy.se

Vi kom hem fyra i morse så jag är sådär halvseg idag. Ställde klockan så vi kan somna i tid ikväll eftersom vi ska upp och jobba i morgon. Ush så tråkigt. Hade gärna haft några dagar hemma innan det är dags.
Jag kan säga att det var en föjd att sätta sig i vår fina snabba bil i natt istället för den där FIAT punton som knappt gick framåt och hade man för hög fart i en kurva var man livrädd för att det skulle kränga ut i diket. Så i natt när jag fick sätta mig i bilen som jag är småkär i och bara gasa och skita i om vägen svänger eller inte. För det spelar ingen roll, den håller sig smetad på vägen.

del 13 - spain

image1140
image1139
image1138
Datorn på internetcafét har krånglat så jag ar hemma nu och avslutar mina blogginlägg från spanien nu istället. Jag har väldigt svåret att skriva Å Ä och Ö. Tangentbordet där borta hade ju inte de bokstäverna så jag får gå tillbaka till alla ord och ändra till bokstäver med prickar över. Det är väldigt frustrerande då jag vill att allt jag gör ska gå fort.

Nu till bilderna. I torsdags var vi på ett vattenland vilket var riktigt roligt. På bilden högst upp höll jag på att dö först, det är superbrant men rikitgt kul när jag kom på att jag överlevde.

Outfit: Vit bikini med guldränder från H&M som mer satt som en string i de flesta kanor.

del 12 - spain

Det har varit helgdag har sa darfor har jag varit franvarande pa bloggen. I morgon aker vi hem vilket ska bli riktigt skont. Langtar sa efter mina kissar.

I onsdags kvall var vi i Torrevieja och at gott och pa hemvagen sprang vi pa ett tivoli dar vi roade oss med lite basketkastning och ringkastning pa vinflaskor.
 

Sockervadd ar ett maste pa tivoli. Mmmm sa gott

My boo vann ett litet gossedjur pa basket, men jag tror min systerson far den.

Har ser ni mig i action nar jag forsoker vinna lite vinflaskor. Man kastade ringar och for varje ring man fick runt en flaska fick man. Vi var som besatta och kopte manga ringar. Det var rirkigt kul och manga flaskor vin blev det

Vad ar semester utan en cigarr?

del 11 - spain

Jag ska inte kopa mer sommarklader hade jag lovat mig sjalv. Men det blev visst lite undantag :)
image1133
Vi var som sagt i cartagena igar och Zara hade mycket bra att erbjuda.
1. Ett linne som var pa rean. Det kostade 100 kr och det ar mitt forsvar till ett sommarplagg.
2. En klanning som jag fastnade for direkt. Vi ska pa brollop i september och har inget att ha pa mig sa den far det bli. Det ar bruna kanter och inte svarta som det ser ut som pa bilden. Jag vet inte om jag har nagra skor som passar bara :(
3. Jag har letat efter ett par "finbyxor" med hog midja men utan resultat. Men igar hittade jag dom for 350 kr. Bra pris tycker jag.
4. Det finns aven ett plagg nummer 4 och det ar en superfin hostjacka. men den far ni se bild pa nar jag kommer hem.

del 10 - spain

I gar akte vi till cartagena for att forts och framst hitta lite bra shopping. Jag hittade Zara och det fick racka :) Bilder pa mina fynd kommer senare. (klicka pa bilderna)

Val framme i cartagena stotte jag pa denna statyn som fick en puss

Och har satt jag mig pa ett huvud..hmmm..Jag skrattar for att jag inte satt ihop med benen sa snallt som jag gor pa kortet ;)

Jag och min hunny i hamnen i cartagena. Han passar bra in i hamnen i sin lite marininspirerade tee

Naaa inga guldtights blev det fast de bara kostade 70 kr.

del 9 - spain

image1127
Vi har inga kackelackor tack och lov, men jag hittdade denna lilla saken i tradgarden. Jag tror det ar en grasshopper, vad tror ni?
image1128
Annu en harlig poolbild ;)

del 8 - spain

image1125
I gar var vi pa stranden an svanga och sedan hem till poolen for att slappa. Vi gjorde inget speciellt igar, mest slappade och at gott. Kanns som om man inte gor nagot an trycker i sig allt man kommer over.
image1126
Nar jag inte hade bikini pa mig igar sa hade jag ett par roda shorts och vitt linne fran H&M.

del 7 - spain

Lordagens outfit
image1124
Harband H&M
Tunika kopt i Spanien
Sandaler Dinsko
Solglas Gucci

del 6 - spain

image1121
Vi shoppade luftmadrasser igar vilket ar ett maste om man ligger vid poolen dar det knappt flaktar nagot. Jag var tvungen att provligga dom redan igarkvall sa jag hoppade i med kladerna. Har ser ni lite bilder fran badandet
image1122
Har ar en bild som jag satt och lekte lite med i photoshop

Del 5 - spain

image1120
Vi var ju som sagt i torrevieja igar och shoppingen var sadar. Hittade lite hostklader i alla fall. Senapsgult kommer starkt till hosten sa det fick bli en stickad troja i just den fargen, gratt ar en annan basfarg sa jag slog till pa en sot kofta. Jag har letat efter en patchwork vaska ett tag och hittade en igar, inte just de fargerna jag hade tankt mig, men den far duga tills vidare, 70 kr ar ju inga pengar.

Jag ar sa nojd med min klocka. Jag vill ha en svart chanelliknande och den fanna pa marknaden for 250 men prutade ner den till 200 :)
image1123
Jag hittade ett par utsvangda jeans for 200 kr, men de kandes inte hundra sa jag ska tanka pa det. Jag har ju en vecka till har i spanien.

Del 4 - spain

I gar kvall var vi i torrevieja for att kolla in shoppingen och den var val helt ok. Nasta inlagg kommer att handla just om shoppingen. Har kommer lite bilder fran igar (klicka pa bilderna)

Har star jag och min sambos lillesyrra och posar vid havet

Vi passade pa att bygga ett litet sandslott nar vi anda var pa stranden. Visst blev det snyggt?

Love under palmen

Me and my boo pa en liten stenbank

Del 3 - Spain

image1113
I gar pa stranden brande jag mig allt lite sa jag tog ledigt fran beachen idag. Jag ar en riktig hojdare pa strandtennis faktiskt. Har ar vi pa stranden Pilar de Horadada. En strand med valdigt lite turister, sa priserna halls nere. Me like. Men jag skulle aldig stoppa en hel liten friterad smafisk i munnen hur billigt det an ar.
image1114
Det flaktade skont pa solstolen, men vatten ar ett maste i denna hetta. Det ar ca 35 -38 grader i skuggan framat eftermiddagen. Vill inte ens veta hur varmt det ar mitt pa dagen.
image1115
Lite blandade bilder fran idag. Borjade dagen med en promenad pa ca 50 min som holl pa att ta dod pa mig. Den snygga killen ar min och han sitter och vantar pa dagen lunch som var en supergod pizza.

Vi har inte gjort sa mycket an. Men det kommer, vill ju spana in shoppingen lite och sa blir det vattenland nagon dag. Jag tycker sant ar roligt fast jag ar 25. man blir aldrig for gammal for sadant.

Del 2 - spain

image1111 image1112
Har kommer tva outfitsbilder :)
TV: Kjol och linne H&M, vaska fifibags.com, skor mimic, klocka d&g.

TH: Linne Lolita fran usa, avklippa jeans Mavi

Det skonaste med att vara har ar att strunta i allt vad mat och traning heter. Verkligen ha riktig semester. Ok, jag har med mig joggingskorna, vi har varit ute en dag och gatt och joggat lite. Skulle ut nu innan stranden, men valde bloggen istallet ;) Vi ater en massa gott. Har aven grillat hemma, vilket inte var nagon trevlig upplevelse.

Jag har en kollega som har jobbat som slaktare tidigare och han berattade en liten historia om flaskfile. Om flakfilen ar ljus sa kande grisen radsla innen den dog. Sen sa han aven att ibland sa kommer det hankiss pa kottet och det luktar rent av for javligt. Men i sverige har jag aldrig fatt en sadan forpackning. troligen for att kottet tvattas av eller slangs om det kommer hankiss. men har i spanien verkar de inte gora det. Forsta filen var super, men den andra forpackning var inte va denna varld. Jag fattade inte vad det var som luktade sa illa. Men det kom fran kottet och jag holl pa att spy. Jag tvattade kottet men det ville inte forsvinna. Ater folk kott med kiss pa har? Inte jag i alla fall. Sa det akte i soptunnan och ner till affaren for att kopa annat kott.

Nu ska jag ta och aka till stranden och fixa lite bikinibilder till er hihi. Hoppas vadret fortfarande ar fint i Sverige?

Del 1 - spain

Antligen har jag hittat en dator jag kan ladda upp bilder pa. Sa fran och med nu kommer jag forhoppningsvis skriva varje dag om spanien fram tills jag kommer hem den 18 augusti.
image1109
Vi landade pa kvallen i Alicante. Och eftersom vi har kopt en sadan fins sportig bil med sa lite bagageutrymme sa fick vi bara plats med en resvaska, haha. Det finns en baksida med allt, eller hur? Sa vi fick ta med oss en bag sa har pa bilden kommer jag med min snygga vagn pa vag till hyrbilen.
image1110
Har har vi fatt var underbart fula, trakiga bil, en FIAT punto. Akta dig for att forsoka kora ivag pa tvaan om du rullar lite. Den orkar inte. Men men, vi valde den billigaste bilen med AC sa jag ska inte klaga.

Outfit: Klanning fran Glitzy.se. Hade en vit likadan pa mig tidigare men tyvarr sa rakade jag tappa choklad i satet pa planey som jag satt och gnuggade stjarten i sa ni forstar att jag inte kunde ga omkring i en vit klanning med bruna stora utkletade flackar i baken.

Rapport fran Spain

Jag har antligen hittat en dator, men det trakiga ar att man inte kan ladda upp bilder.Maste fixa detta snarast  sa jag kan blogga lite ju

Vi har det bra och det ar riktigt varmt har. Har mest legat vid var pool,men i morgon blir det stranden. Sa fort jag har hittat en dator dar jag kan ladda upp bilder ska jag uppdatera med outfits och lite annat kul 

Horde att sommaren hade kommit till sverige. Sa himla kul. Hoppas den ar kvar nar vi kommer hem igen

Kram pa er sa hoppas jag vi ses redan i morgon har pa bloggen

På väg

image1774
hello på er. Snart bär det av till Arlanda. Här på bilden har vi precis anlänt till syrran i Stockholm. Ska bara skriva ett inlägg och sedan åker vi. Känns bra att det är lite halvmulet här hihi. Skadeglad får man väl vara? eller? ;)

* klänning www.glitzy.se
* Lång kofta från Minimarket
* Sandaler Mimic
* klocka tritoni

Spanien...

...åker vi till i morgon. Äntligen lite sol. Vi får se när jag får tag på internet...


Patchwork

image1106
Jag vill ha en väska i något liknande mönster och färg. Just denna hittade jag på ebay, men modellen är inget att ha. Vill ha en kuvertväska i detta mönster tror jag. Vet ni någon internetsida man kan köpa en på så säga till

Vinnaren

Tjejen som vann tävlingen hittar ni här. GRATTIS!!

Det kom in många bidrag och en kort sammanfattning av vilken trend ni tror på i höst eller vilken trend ni gillar mest kommer här: Lång stickad kofta, lacktights, mönster, lack. skinnkjolar, orange, grått, hatt, höga skinnhandskar, strumpbyxor med färg och platåskor.

Personligen gillar jag stora ringar, stora koftor som man kan värma sig, capen med höga skinnhandskar till det, patchwork på väskor mm :)

Min blivande man, gay?

En liten böna skrev så här för ett tag sen:
seriöst vill du end up lookin like a man? träna då och då men du ska väl inte ha mer muskler än din kille.. inte för att jag har ett honom vet inte hur hans kropp ser ut men om han tänder på dina muskler e han nog bög =)
image1105
Så det jag vill visa med den här bilden är att jag inte är större än my man... och varför ska han vara bög för att han gillar en vältränad tjej? Det är ju inte så att jag direkt har mycket muskler. Men skulle jag bygga mer muskler så är det på gränsen att jag i mina ögon ser kvinnlig ut och även i min sambos ögon. Jag förstår inte alls resonemanget, men någon kanske gör? Please tell me i sådana fall.

Fredag

Jag har spelat tennis onsdag & torsdag, idag hann jag bara med triceps och bröst på gymet
image1104
* Byxor Nike * Linne H&M * Hoodie kommer inte ihåg *

I onsdags tog jag semester gällande maten så från dess och tills vi kommer hem från spanien trycker jag mig vad jag är sugen på :) Inga rutor kvar på magen den 20/8, det kan jag lova

Fredag

image1103
* Hoodie från www.glitzy.se, bytte ut det tillhörande bandet mot ett snöre från min whyredklänmning
* Jeans med lite högre midja Carlings
* Skor från skopunkten
* plastklocka från Tritoni

sänkta priser

jag har sänkt priserna på alla klänningar, shorts och vissa tees, toppar och linnen. Allt ska bort så vi kan göra plats för nya härliga plagg som vi kan bära till hösten.

kika in på www.glitzy.se

Naket?

image1102
För ett tag sen ville jag ha er hjälp och hitta en snygg jeansjacka. Då dök det upp ett mail från en snäll tös som hade en som hon inte ville ha som jag kunde få för 150. Så den kom i brevlådan förra veckan. Det är rätt färg och allt. Men jag vill helst ha en lite tajtare och kortare men denna får duga tills vidare.

Elakheterna kommer ut

image1100
Hittade ett gammalt kort precis. Det visar mitt dåvarande horn mitt i pannan. Varför får man såna där bulor som man inte kan klämma ut, och i ren frustration pillar man och river sönder den så den syns ännu mer. Så jäkla onödigt. Men jag tror det beror på att jag är en sån BITCH det kommer såna där ömma bölder på såna synliga ställen. Funderar på att bitcha ner lite och bli en mer snäll och ödmjuk tjej. Undra om det skulle uppskattas av min omgivning? Det tror jag...

Len som en babystjärt

En nyvaken(10.30) jag på kortet med oborstat hår och en lånad morgonrock på spa-stället.
image1099
Ska man inte vila upp sig på semestern? De har gått i ett hela dagen. Först nu satt jag mig ner. Jag började dagen med en bodyscrub. Lite förebyggande syfte för spain. Vill ju få en djup bränna som sitter så länge som möjligt :) Det var så himla skönt och avkopplande i det varma mörka rummet med endast värmeljus som ljuskälla. Och så blev jag len som en babystjärt på köpet.

Tisdag

Jag har en kissblåsa lika stor som en ärta och det betyder att jag går upp minst två ggr/natt och kissar. Första gången på natten och en på morgonen vid sextiden ungefär. Nu kanske ni undrar varför jag delar med mig av mina kissvanor. Men lugn, jag kommer till det nu. Jag skull aldrig vara uppe så tidigt på semesterna eller annar heller för den delen.  Varje morgonen har himlen varit klarblå utan ett moln. Sedan vid 11 när jag går upp så är det alltid molnigt. Välkommen till sommaren i Sverige 2007. Men när jag vaknade av att telefonen ringde 11.30 idag var det sol ute. SHIT, fort äta frukost, slänga på sig bikinin som jag knappt vet vart den var eftersom den inte har använts så flitigt i sommar och sedan ut och lapa sol.

Men efter ca 1 timme tätnade molnen på, men jag har fått en lite linje i alla fall och jag känner mig genast lite snyggare ;) Tur att vi åker snart

image1097
Här ser ni min soloutfit idag, en bikini från H&M, avklippa jeans och lila linne från H&M, flippisarna är från topshop. Solstolen kommer från någon mack. Kolla in min sambos solisar som jag "lånade", de kommer från DIOR homme

Finns att beställa

Capen finns nu för beställning i shoppen. Men kommer inte att skickas förrän i augusti. Men det gör väl inte så mycket då den består av material som är för varmt för att använda nu i alla fall. Läs om mer om capen på www.glitzy.se

RSS 2.0