Onsdag

133655-416



























Linne, 2707
Kavaj, jag säljer
Jeans, Vila

Tisdag nr 2


På gymet fick det bli, byxor från Röhnish med resår i benen, rött linne från nike

Tisdag

Tisdag

































Linne, H&M
Tröja med kros & volanger, jag säljer
Jeans, Fornarina

Äntligen

Nätet har legat nere i över ett  dygn & jag har abstinens:) Men nu sitter jag hos grannen & surfar:) I morgon bitti ska vi flytta, äntligen. Vi ses om nnågon dag då nätet är i gång i nya lgh

Plaine

133655-411
Sådär, då var matbordet beställt efter många om och men. Kunde inte bestämma mig för träslag. Vi har ekgolv, ekluckor, svart kakel, rostfria varor & svart stenbänk i köket. Passar valnöt in? Vi har valnöt i sovrummet & badrummet, blir det för mycket valnöt? Vi ska ha vita planet stolar till. Tar man en ekskiva istället, blilr det för mycket ek? Ahh bllir galen.

Men hur som helst så är det öppet köp på bordet så blir inte valnöt bra så får vi väl beställa ett ek. vad tror ni? Ni kan ju se lite på bilderna under kategorin inredning hur köket ser ut.

Forever21

Forever21 är underskattat, man kan hitta många raringar för en billig peng. Jag plockade ut några plagg & assecoarer som jag fastnade för. Och det bästa är att allt kostar ca 200 kr.
133655-410

Paket till mig


Äntligen kom mitt älskade i.d. smink. Det tog bara en vecka men som jag har väntat. Hatar att använda vanlig foundation. Det känns bara kladdigt sen jag började att använda i.d.
 Köpte en ny borste då den gamla var så sliten. Man ska sköta om sin borste genom att tvätta den med schampoo. men jag tycker sådant är överskattat haha.

133655-409

Måndag nr 2

Åh jag har blivit så slö. I dag var första gången sen i torsdags jag tränade. Men jag får skylla på att jag har packat & städat lägenheten, det var nog så jobbigt. Nej, denna vecka ska det bli andra tag.

133655-408
I dag tränade jag i jazzbrallor från BetterBodies, Svart Nikelinnem & en lång hoodie från Puma som jag fyndade i florida i somras.

Måndag

133655-407














Ja det är måndag igen & jag sitter & trycker i mig godis som om det vore helg fortfarande, ajabaja. Glömde att tända lyset när jag tog bilden så kvaliten blev kass. Men lite ser man ju. Jag har i alla fall på mig en polo från Levis, kabelstickade strumpisar från H&M & klänning som jag själv säljer. Till det hade jag min skinnjacka, stcikade poncho, röda skinnhandskar & skoletter.

Rosetter

133655-406








Söta, men blir det för mycket? Hm jag kan inte bestämma mig. Men för er som kan finns de på ASOS & kostar 119 kr. Som hittat :)

Night at the Museum...

...såg vi igår. Den var lite smårolig & ett superamerikanskt slut. Den får 3 av 5 i betyg. Det är ändå en påkostad film även fast man inte kan tro det innan man ser den.

133655-403

Booooring

133655-402Måste beklaga mig igen! Ush för att flyttstäda. I dag har vi grovstädat det värsta så det bara är att ta golven när det bär i väg på torsdag.

Händerna är supertorra, kläderna är skitiga av all smuts som man inte visste fanns & jag är helt slut & orkar knappt duscha men jag måste. Och det värsta av allt är att jag inte surfat något idag. Jag tror eller vet att jag är internet & bloggberoende. Men det är väl ett icke skadligt beroende?

Ha en skön söndagkväll så ska jag ta & piffa till mig lite nu:)

Elle-galan

Inte bara jag som ser på ELLE-galan va? Vad tycker vi om modet som de presenterade ikväll?
Rosa med rött, kortkorta a-linjeformade klänningar, platåskor, blanka material, metallic, blom- & 60-talsmönster, korta kavajer/jackor, stora plastbågar, robotmode, neonfärger mm.

Jag kommer nog använda mig mest av ballerinas med vristrem, alinjeformade klänningar, mettaliska färger, framförallt silver. Hängselshortsen gillar jag. Det som är bekvämt gillar jag. Platåskor till fest, javisst men inte till vardags.

Kul att MInimarket fick H&M-stipendiat, nu är jag en stolt ägare av min Minimarketkofta:) Att Whyred blev årets designer gilar jag också då jag gillar en hel del av hans kläder:)

Lite bloggande

Det kommer att bli lite bloggande ett tag framföver :( I dag har vi packat för fullt inflr flytten och det ska städas, det ska packas upp, shoppa möbler osv. Men när man äntligen är i ordning då ska det bloggas för fulla muggar.


NIKE Urban F Zip W Hood

133655-401











Beställd igår!!
Denna sjyssta hoodie tillhörs NIKEs vårkollektion. Lite längre modell som går ner över rumpan, djupt vringad med knyte. Finns i fler färger, men jag har inget grönt. Behöver variera min träningsgaredrob mer. Alltid samma färger, svart, grått osv.


Snyggt från Tjallamalla

133655-398Vårkläderna strömmar in här & var och jag har hittat lite godbitar hos Tjallamalla. Jag gillar kjolen från Saga Lova starkt. Hög midja med rosett. Att midjan inte sitter stramt mot kroppen gör den mer nerdressad. Fin till vardags, men även snygg till fest. Samma modell finns även i shorts.
En annan kjol från mika moddigård som "bara" kostar 445 kr är mycket trevlig. Lite udda modell med knytena på sidan.

Vuxenpoäng

6 dagar kvar tills vi flyttar. JIPPI! Tråkigt att packa & städa, men fasen va kul det ska bli att packa upp. I dag var vi på banken & skrev på för lån. Jag har tagit ytterligare vuxenpoäng:) Mitt första riktigt stora lån. Känns bra & jag känner mig mer vuxen är någonsin.

God natt!


Militär

Nja säger jag till militärmönstret. Man ser det mer & mer på kändisar & det går inte att förneka att militärmönstret är på ingång. Jag hoppas att det inte kommer att slå igenom, me don't like. Asos verkar ha snappat upp detta och säljer nu en militärmönstrad hoodie. Tack men nejtack

Fredag

133655-397















•Top, GinaTricot
•Jeans, Vila
Skoletter, Vagabond
Kappa, Zara
Röda skinnhandskar, H&M

Blus

133655-395











H&M har fått in ytterligare vårkläder. Jag funderar lite på blusen här på bilden: utställd modell med långa puffärmar. Dekorativ ståkrage med krås och klädda knappar. Nedsydda veck fram och bak. Sydda veck på axlarna. På modellen ser det ut som om den är lite längre. Man kanske kan ha den som klänning a la Lindsay Lohan. Bara att skicka tillbaka annars.

Grått

133655-394Ok att grått har varit en av höstens stora modefärger och ok att grått även kommer att vara trendigt i vår. MEN...Måste allt vara grått? Tog mig en sväng på stan & hittade hur mycket snyggt som helst, toppar, klänningar osv. Och så finns de bara i en färg, GRÅTT! Jag gillar grått, men jag vill inte bara ha grått. Kan inte jag som kund få välja vilken färg jag vill ha? Kan de inte åtminstone gör plagget i enn annan färg, och då menar jag inte svart. GRÅTT GRÅTT GRÅTT & åter GRÅTT!

Hur många ggr har jag skrivit grått nu mon tro?






Bild, TOPSHOP

Torsdag nr 1

133655-393




















I dag var det riktigt kallt så det fick bli min supervarma sköna kofta från zara, Jean´sen med blixtlås kommer från Fornarina & linnet från Aber Crombie och sist men inte minst skorna från Vaga Bond.

Nu kurrar magen så jag ska ta och göra en fruktsallad med vaniljyoggi..mmmmm


Torsdag nr 2

133655-390





















Då var det dags att träna igen då. Alltid kul att träna i nya kläder.
*Supergamla Jazzbrallor med mönster på sidan, BetterBodies
*Nya linnet, BetterBodies


Söta

Meloner, körsbär eller jordgubbar? Sexy by sweden har rea & jag tänkte slå till på en av dessa söta. De kommer från Honeydew och kostar nu 99:-. Det får nog bli meloner:) Vilken skulle du ha valt?


Färg på barret?

Frågade min frissa vad som gäller i vår när det gäller frisyrer & färger:

När det gäller tjejerna så är det hetaste pagen och boben. Men vill man ha lite längre hår så är det uppklippta rätt så iskallt, det ska va hela längder. Färgmässigt så är det mot ljusare tider igen pga våren närmar sig och naturnära färger. Inte så mycket kontraster i färgerna utan skiftningarna ligger rätt så nära varann.

Killarna ska va dressade, preppy look, stökig james dean look, lång surfar look. Permanenten är på väg in på killsidan. Lång lugg.

KLART SLUT!


Paket från H&M

Idag hämtade jag klänningen från H&M. Jag tycker at133655-383133655-384t den sitter bra. Söt liten rosett & perfekt längd. Jag är inte mycket för superkorta klänningar. Så jag får väl vara mindre trendig i vår & sommar då längden blir allt kortare.

Vad tycker ni om den superkorta trenden på klänningar & kjolar som kommer nu till vår & sommar? Vem vill riskera att visa rumpan om det blåser till lite? Inte jag i alla fall:)






Onsdag

133655-386♥ Klänning med puffärmar, krage & knappar i hals & ärm, H&M divided
♥Strumpisar, H&M
♥Skor, Dinsko
♥Kappa, Zara
♥Basker, H&M

















 









Ole Henriksen

133655-382
Har du inte testat denna serie med hudvårdsprodukter är det dags. Speciellt Sheer Transformation-Renewing Creme är grym. Huden känns silkeslen efteråt & den bleker solfläckar i ansiktet. I sverige kostar krämen 690 kr men på SwissRivieras shop på ebay kostar den ca 300 kr.

För att ta reda på vilken rengöring, kräm, scrub osv du ska ha, besök Hudoteket, där kan du läsa dig till vilken serie som passar dig bäst.

Ole Henriksen är jättestor utomlands & hans prosukter används flitigt av kändisar. Han har även ett spa beläget i LA.

Paket till mig

Både paket från USA & H&M. Det ska hämtas dag. Jag tror att det är tandblek. Bild kommer senare.

Åh vad roligt det är med paket.

Better Bodies

133655-381







När lönen kommer ska ja investera i ett nytt träningslinne. Det får bli ett ljusrosa. Våren är på väg & jag har inget rosa linne. Linnet är lite längre men ändå tajt nertill. Jag älskar axelbanden som är tvinnade i vitt & rosa.

BetterBodies har en onlineshop där man kan handla mycket snyggt.

På mitt skrivbord just nu!

133655-380

Tisdag nr 2

133655-379












I dag blev det squash & lite styrka. Jag vann hihi.
Alltid skönt att spela i lite kortare byxor så det fick bli de billiga shortsen från h&m som tillhör "gratis-setet" & ett BetterBodies-linne. Om man fortfarande kan beställa shortsen, gör det. Dom är supersköna & modellen är riktigt bra.

Svarta Nike shox, beige hoodie, american eagle, svarta casallbyxor över det.

PS. Kissens svans syns på bild. om ni nu inte kunde lista ut vad det var:) DS.

Tisdag

Tisdag


















Min outfit fast min cardigan är svart.
*lång cardigan med fickor som går runt på ryggen, minimarket
*strumpisar, h&m
*skinnjacka, redlabel
*stickad poncho, Diesel
*svarta skinnstövlar

Ännu mer rea

Bubbleroom kunde inte nöja sig med 50% på allt så nu har de 60%. Kanske värt att scanna igenom sidan en gång till på jakt efter fynd.
133655-377

Inget mer av det vita

Nu snöar det och det är skitkallt ute, -8 :) Jag är glad att jag inte bor i norr. Jättefint med snö, det är ljusare och marken är trevlig att titta på. men jag vill inte ha det ändå. Sluta snöa & ge mig vår. Vill klä mig i vårkläder. Längtar...


Slut i strlk

133655-376133655-375
Vill så gärna ha denna hängselkjol från Acne. Men den är slut i min strlk på Acnes Shop. Elin är ju så snygg i den & det gör att jag vill ha den ännu mer. Har du L eller XL kan nu fynda, 300 kr rabatt.








Måndag nr 2

133655-374














Snart bär det av till gymet för att träna lite styrka. Min träningsoutfit består av :
Vit topp, Nike
Byxor, Body Action

Igentligen vill jag stanna kvar hemma då det är hela 7 minsgrader ute. Man är ju inte van. Men det är bara att pälsa på sig & bita i det sura. Ska bli skönt när man kommer hem då man får värma sig med en varm dusch & mysa i soffan.

Trevlig kväll:)

Måndag

133655-373























←Skjorta, Red label
←Jeans, Replay

Mike & Chris

133655-372



Nej det är ingen Mike & Chris. Det är en kopia fast med långa ärmar:) Så vi kanske ska kalla den Mike & Chris inspirerad istället. Denna ska jag ta till mig själv när jag senare idag ska lägga en beställning på kläder till mina läsare. Vad har folk bställt? Det som gått mest är en svart klänning, kjolen och den grå klänningen som även finns i svart.

Rapport på höstmodet

Syrran har varit på mässa hela veckan & hon är i sportbranschen. Så jag tänkte rapportera vad som kommer i höst.

I det stora hela kommer kläderna att vara pyntade, mycket mönster i alla dess färger. Både på jackor & byxor.
När det gäller collageserien är lila & oliv huvudfärgen. Fast även där mönster.
Gym/träningskläderna fortsätter mer in på dansserien, lite mer lösa kläder, längre toppar.
Jag har stora förväntningar på Adidas. De kör på retrostil med mycket gulddetaljer.

Nitar, nya grejen :)

133655-371











Vilken liten söt myntväska. Inte bara söt utan riktigt trendriktig, både rosett  som etalj som hänger kvar från 2006 och 2007:s nya stora modedetalj, niten. Bing Bang Jewelry är skaparen bakom den lilla söta sak.
 
Förmodligen skulle jag inte ha så stor nytta utav den. Men man kan ju alltid skapa ett behov för något man vill ha. Man kanske borde köpa en & förvara alla mynt i just den & ha plånboken för bara sedlar :) Eller?

Lördag

133655-370Ikväll blir det hemmamys med Madde, så det fick bli ett par jeans & ett linne. Kanske en kofta på det om det blir kallt.
























*Håret: Nyduschat, ska fönas & bli fint :)
*Gammalt sunkigt linne från Gina Tricot
*Röda jeans, Carlings eget märke fuzzy
*Halsband, H&M

Tjejmys

133655-369

Madde kommer över ikväll & vi ska ha tjemys. Man får passa på när killarna är borta. Men jag kom ju på att jag har packat ner alla vinglas. Så jag begav mig till stan & letade efter svarta glas. Tycker det är skitsnyggt. Hittade dom på Duka för 30 kr st. Perfekt. Då kan man köpa ett gäng & så gör det inget om de går sönder.

Nu kanske många tycker att jag kunde ha packat upp mina glas. Men jag ville ju så gärna ha svarta så detta var en perfekt ursäkt. I morgon ska jag köpa 8 st till så jag har 10 av dom i alla fall.

Morgonmys med lillan

133655-368Somnade 23 igår kväll & vaknade 10.45. Hm lite för mycket sömn. Känner mig helt seg. Men snart ska jag ta tag i det. Bädda & fixa, sola lite, det var alldeles för länge sen nu. Och jag ska nog bryta mot min viloregel på lördagar & ta & träna lite. Det har blvit alldeles för mycket squash i veckan & alldeles fö rlite styrka.

På bilden har jag morgonmys med lillan framför datorn. Hon är världens gosigaste kisse.

Ha en skön Lördag alla. Ska ni göra något kul?

VÅRNYTT!

133655-367
Den 1 februari kommer vi att få se en massa nyheter på Designsverige. Glöm inte att spana in. Man vill ju inte missa något. Själv flyttar jag den dagen så jag får vänta som ett snällt barn gör på julafton.

Fredag

133655-366Idag var jag för snabb igen. Av med jeansen & på med mysbyxorna från Adidas så fort jag kom hem.








♣Vitt linne, H&M
♣Dubbelknäppt stickad kofta, Acne
Grå jeans, Vila
Svarta skoletter, Vagabond


50% på ALLT

Bubbleroom

har 50% på allt för alla medlemmar. Men jag är lite besviken, hittade inget direkt som jag ville ha så mycket så jag la en beställning. Men jag tycker om blusen från Whyred. Söt kinakrage med söm under bysten för fint fall. Knappar framtill samt snörning vid ärmslut.

Klänningen från Velour har en snygg & lite annorlunda modell. Halternacke och knappar baktill hela vägen. Men jag måste prioritera lägenheten nu:( Ush vad jag hatar att välja bort kläder


133655-365133655-364























Veckans sämst klädda

133655-362









Med denna outfit blir Mary-Kate veckans sämst klädda. Det senaste är altså att ta en filt & vira runt sig & vips så är man redo för att gå ut. Eller? Jag tycker inte hon ser klok ut. Men om det tröstar eller gör saken värra kanske är att det är en klänning eller öh filt från Marc Jacobs vårkollektion. Vart är modet på väg undrar jag?


J som i Juicy

Jag är så himla sugen på en ny Juicy Couture mysdräkt. Men vilken färg? Jag tror smokey eller burgundy. Vad tycker ni? Har du en dress? I sådana fall vilken färg?


1. Burgundy
2. Hitch blue
3. Smokey


Skratta?

Kolla in denna länk så får smilebanden dra lite på sig.

Ny beställning

Det fick bli denna söta klänning med rosett från H&M. Rosetten är även en stor modetetalj 2007. För 249 kr blir den din. Passa på innan de tar slut. 133655-358





















Torsdag

133655-357























♥Väst, Pour femme
♥Stray Boys
♥Jeans, Replay
♥Sko herrmodell, Dinsko


Party

133655-355



Den här blå klänningen från ASOS skulle jag vilja gå på fest i. Den är perfekt, axelbandslös, ballongkjol och det härliga blanka tyget. Lite smycken som en silverkedja & silverbangles skulle passa perfekt till & ett par höga platåpums..

ASOS har så mycket snyggt. Som tur har man en liten gnutta självbehärskning:)

Söta?

133655-354

Golden Globes

Golden globes ägde rum för ett par dagar sen och jag har valt ut några favoriter av alla fina underbara klänningar. Jag skulle vilja vara kändis för en dag & sätta på mig en svindyr klänning & juveler för snuskigt mycket pengar. Ja ja, drömma går ju :)

 I morgon tänkte jag publicera de som var mindre bra klädda. Kan vara kul att få vara lite skadeglad:)

133655-351Jessica Biel
Klänningen sitter som den ska på Justin Timberlakes nya flickvän, eller vad det nu är.
Jessica strålar lika mycket som klänningen, metallic silver klär henne verkligen.

Enkel modell med rena linjer fast ändå detaljer som gör det där lilla extra. Bak på kjollängden är fantasisk.



















133655-352Eva Longoria
Denna stjärna klär då i allt. Färgen spelar ingen roll. Här ser vi henne i en lilablå kreation. Jag gillar att tyget längst ned är genomskinligt.






















133655-353Kate Winslet
Hon var nominerad till bästa skådespelerska insvept i en draperad Azzarro column klänning. Snyggt & trendigt med axelbandslöst.



















Onsdag

Onsdag





















 

♥ Blus, Diesel
♥ Klänning, jag säljer
♥ Strumpisar, Åhlens
♥ Knästrumpor, Åhlens
♥ Mina nya damskor i herrmodell :), Dinsko


Bänkad vid tv:n 28 jan 19.30, kanal 5?

133655-348

ELLE-galan, årets stora modehändelse, går av stapeln på Grand Hotel i Stockholm den 26 januari. Under kvällen bjuds det på modevisningar, överraskningar och priser delas ut till bland annat årets bäst klädda man och kvinna, årets stylist och årets modefotograf.

Detta visas på Kanal 5 den 28 januari kl 19.30. Det ska jag se om jag nu inte vinner några biljetter så jag kan få uppleva det på plats. men gud, vad skulle man ha på sig då?:)

Till Loise

133655-347














Loise, du vill ju så gärna ha blusen som tjejen på ASOS hade under klänningen
Den finns nu att köpa:)

Herrskor?

133655-346
Jodå, idag slog jag till på skorna jag nämnde här om dagen. Fast det blev den dyrare modellen. De var mycket snyggare i verkligheten. Så missvisande en bild kan vara . Fast det var absolut inte något fel på de andra.

Så nu är jag trendig med mina fina nya damskor i herrmodell:)

Tisdag

133655-345










♥Skinnjacka, redlabel
♥Klänning med puffärmar & klädda knappar u halsen, Jag säljer
♥Strumpisar, Åhlens
♥Knästrumporna, Åhlens
♥Skoletter, Vagabond
♥Min sambos halsduk, H&M
Toppluva, Resteröds

Sexybirthday by Bingo

Mr Bingo`s traditionsenliga födelsedagsmiddag hölls på den exklusiva festvåningen Arnoldshuset ovanför
the Spy Bar. Jag blir lite fascinerad av dessa tjejer som älskar att visa upp sig. Jag säger inte att det är fel, bara festligt att se. Så nu delar jag med mig av bilderna till er. Bingos fru, Angelica Rimér har hon fått eller är på väg att få anorexia?

Måndag

Måndag






















Vit top med veckad söm, H&M
Kjol med hängslen, Jag säljer
Strumpisar, H&M

Hi hi hi....

Jag kunde inte låta bli att publicera den här roliga bilden. Undra om kortet blev bra?
133655-339

Vår på ASOS

ASOS har fått in ännu mer vårkläder. JIPPI!

Den blågröna tunikan är superenkel men snygg. Passar alldeles utmärkt till ett par jeans. Den finns även i svart & creme. Är du lite vådag av dig kanske du kan ha den som klänning, men jag skulle nog föredra ett par leggings under då :). Ca 300 kr

Jag gillar verkligen den creme färgade tunikan med snygga detaljer som kragen, fickorna, det mönstrade tyget & det veckade tyget på magen. 340 kr går den på & den är värd varenda krona. Me like a lot!

Jag antar att klänningen längst till höger kommer att glädja många. Den påminner väldigt mycket om Top Shops ljusgrå som jag vet många vill ha. Och det bästa är att den "bara" kostar 300 kr + att den finns i ljusgrått. Om du även vill köpa blusen så kostar den lite mer, ca 350 kr. Men oj vilken snygg outfit. Den vill jag ha.

20% på Activeendeavors

133655-332Med veckade sömmar, fladdrande ärmar & en enkel ficka har Velvet lyckats med denna supersöta klänning. Söta detaljer på ryggen som gör den ännu sötare. Finns även i vit & mintgrön.
Den kostar ca 800 kr, men anger du koden luckymag får du 20% rabatt. Så helt plötsligt kostar den ca 650 kr. Inte så farligt för en velvet-klänning.

Eller varför inte slå till på en enkel snygg polo med rätt längd från C&C California nu när det är rabatt. Snygg att ha som den är eller under en klänning för en mer klädd känsla.

En polo jag verkligen vill ha är denna blå från Rachel Pally. Kostar ca 800 kr vilket jag tycker den är värd. Materialet är bra & snygga detaljer. Ett plus är trekvartsärmen vilket är en modedetalj som är hett även 2007.

Stormen Per

Jösses vad det blåser här, vår rondellund här utanför har gått mitt itu, rondellskylten har fått vingar & det dånar när vinder drar förbi som värst. I dag kommer jag nog inte gå ut då jag är rädd för att blåsa bort & aldrig komma hem igen. Har ni också Per på besök?

+++++

133655-331
I onsdags kommenterade jag Cameron Diaz outfit & ni tyckte som jag att hon var ursnygg. I aftonbladet fick hon 5 plus. Och det var inte så konstigt. Hon lyckades verkligen från topp till tå.


flyttfix

Nu är det lunchpaus. Vi håller på att gå igenom förrådet innan vi flyttar. Ush vad mycket skit man har. Både jobbigt & tråkigt är det, men det måste göras.

Hoppas ni får en roligare dag än mig

Kram Charlotte


Herrsko?

Jag har varit på jakt efter en damsko fast i herrmodell en längre tid. Både trendigt & bekvämt. Men jag har inte hittat något som faller mig i smaken. Men Dinsko har fångat mitt intresse. 

Nr 1. 380 kr med snyggt mönster.
Nr 2 kostar 240 kr vilket är väldigt billigt. Men jag gillar nog nr 1 mer.
Svårt val. Men jag får kolla in dom i Butiken så får vi se vem vinnaren blir om det ens nu blir någon utav dom.
 


Metalliskt från Lar Redoute

Dessa skor kan inte bli mer rätta. Rundad tå, metalliska och med vristrem. Dessa vill jag ha från Mellow Yellow som finns på La Redoute och kostar 599 kr.
133655-328

Pyssel.

133655-326


Kikade lite i tjallamallas shop förut & sprang på detta linne. Inget speciellt alls, men ändå lite roligare än ett vanligt utan detaljer. Så jag tänkte att jag ska köpa knappar & sy fast dom på ett linne jag redan har.  Eller köpa ett billigt nytt.

Detta linne är nu inte så dyrt & kostar runt 400 kr. Men billigt är gott så slå nu slag i saken & var kreativ & designa ett eget linne. Jag ska när jag får tid:)

Men i vilken färg? Något ljusare än det på bilden i alla fall. Till våren vill jag ha ljusa färger, gult, grått eller ett blått med svarta knappar kanske. Blått & svart är ju riktigt hett ;)



Vinnare av SATS prova-på-kort

Josefin heter den tjejen som mailade mig första angående träningskortet. Hon var inte bara först utan också den enda:) Kortet kommer på posten nästa vecka. Enjoy!

Tatto på alviska

Så där, plasten är borttagen & helosansalvan är på:) Jag har funderat länge på att tatuera mig men inte vetat vad jag vill ha. Men nu visste jag & gjorde slag i saken. Tatueringen sitter altså vid höftbenet & det är mitt namn (charlotte) på alviska. Jag är supernöjd & längtar till sommaren då jag får visa den:)
133655-327 
Har du en tatuering? I sådana fall utmanar jag dig att publicera den på din blogg.

Outfit: Trosor från Frank Dany hihi

Nytt på ASOS

133655-324







Denna oversize kofta är nyinkommen på ASOS och jag gillar den skarpt. Gillar att ärmarna är slimmade upp till armbågen och priset på 300 kr är tilltalande. Den vill jag ha. Finns även i svart & nougat.


Tatto

133655-323Så här kommer nu en bild på en alldeles nygjord Tatto gjord av Max tatoo.
En bild utan plast kommer senare då det blir lite lättare att se den.

Hur som så gjorde det riktigt ont. Jag visste att de skulle göra ont men inte så ont. Men jag överlevde smärtan & nu sitter den där & jag är nöjd.

Hör senare

Fredag nr 2

133655-322Efter tatueringen då tajta jeans inte var en höjdare. tacka då strumpisar som man kan dra upp till tuttarna haha.
























Kofta, Manoush
Långärmad klänning, Ellos
Strumpisar, Åhlens
Knästrumpor, Åhlens


Fredag nr 1

133655-321Outfit innan tatueringen:






















Jeans, Replay
Linne, H&M
Kofta, Manoush
Skoletter, Vagabond

Godis för stora tjejer

133655-320
Har du vart på Sephora någon gång? Jag var där för första gången i somras när jag var i Florida. Tänk dig som barn när du går in en en stor godisbutik med hyllorna fulla av godis. Samma känsla fick jag när jag gick in i Sephora. Mitt bästa köp var lipglazen från Stila. Testa det om du slinker in en butik.Snälla gud, skänk sverige en Sephora - butik.


Vill du ha ett träningskort?

133655-319








I dag damp Elle ner i brevlådan & man fick ett prova-på-kort på SATS. Vi har inte sats i Linköping så jag tänkte om det är någon som vill ha det kortet?

Kortet ger dig möjlighet att prova fyra SATS-klasser.

Den som först mailar sin adress får det. Presenterar "vinnaren" på bloggen.


Behålla eller inte?

133655-318















Ja det är frågan. Idag kom min klänning/tunika från ellos min första tanke var när jag fick se den på var nä ush. Men sedan gillade jag den mer & mer.

Man får tänka sig bort till sommaren, brunbrända ben, flats och ett par solbrillor. Jo men den kommer nog funka riktigt bra. Jag tar nog & behåller den:)

Nä nu ska jag ut i regnet & rusa till gymet.


Onsdag

133655-317















♦Blus, Bananarepublic
♦Väst, Gina
♦Jeans, Vila
♦A-linjekappa, Zara
♦Skoletter, Vagabond

People's choice awards

133655-316

















Hur snygg som helst är Cameron Diaz i denna svarta babydoll klänning från Dolce and Gabbana och höga stilettklackar. 


Vad har du i väskan?

Vad har du i väskan idag? Ta en bild eller gör ett kollage & visa i din blogg. Dela med dig av ditt innehåll:)
133655-315
Det som fanns i min väska idag var:
1. Filofax
2. VÄrktabletter.
3. Det nödvändigaste sminket för att piffa upp sig lite;)
4. Ipod nano + gucci fodral
6. Läppglans, Makeupstore
7. Rosebud salve
8. Passérkort till jobbet.
9. Plånbok.

Förälskad igen

133655-313Dom har gjort det igen, jag trånade så efter klänningen i blått & guld från FCUK länge. Men den var för dyr för mig. Och nu är de igång igen och frestar. Asos har nu fått in en ny armlös snygg liten sak i silver. Pajetterna hänger ju i även i år så varför inte slå till?




 

Tisdag

133655-311





















♥ Klänning, jag säljer
♥ Tisha, GinaTricot
♥ Skinnjacka, Redlabel
♥ Knästrumpor H&M
♥ Poncho, Diesel
♥ Stövlar, din sko



Så himla söt

133655-310









Den här klänningen/tunikan från urban outfitters vill jag ha i sommar till ett par brundbrända ben, ballerinas och en stor snygg skinnväska & så klart ett par solglas till det :)
På kvällen när det börjar bli lite kallare, dra på sig ett par sjyssta stuprörsjeans & en kavaj. Ni hör ju hur snyggt det låter;) Vill ha!

23 dagar kvar

133655-309Åh vad jag längtar. Får nöja mig med att kika lite på bilderna tills det är dags.

Här är en bild på vårat nya handfat med damm på :)









Måndag

133655-308






















* Cashmertröja, H&M
* Skjorta, H&M
* Mina favojeans, Replay


Inte så mycket guld

Metalliskt är helt ok 2007 också, men det guldiga bleknar och silver och koppar dominerar mera.
Kuvertväskorna i metalliska färger kommer från accesoara.
Väskan Treasure Box med det härliga mönstret kommer från Fifibags.
Bellerinaskon i brons kommer från Laredoute.
133655-307
Man ser även på smyckena att silver ersätter guldet. Korta eller långa kedjor med diverse berlocker & utsmyckningar. Visst låter det fint. Jag är mer en silvertjej så mej passar det alldeles utmärkt.

I höstas återvände stirrup pant

133655-306Engla skrev idag om Ursnygga leggings som går över hälen. Dessa kallas stirrup pant och har återvänt från 80-talet.

Det är verkligen skitsnyggt och dessa kommer att användas till våren av många tror jag. SKitsnyggt i ett par ballerina eller "klackaskor" som  min systerson säger.

De finns på ebay för en billig peng + att jag läste ett inlägg i englas blogg om att de finns på Gina Tricot.

500 spänn som de kostar på asos är lite väl dyrt va?

De på bilden kommer från Victoria Secret & kostar ca 350.

Söndag

133655-305
























Randig top, AberCrombie
Klänning, Jag säljer
Strumpisar, H&M

Utmaning

Honeydew133655-304 har en liten utmaning där man ska göra ett kollage med sitt absoluta favoritsmink så jag hängde på:)
♥ Superbra lipglaze från Stila. Måste testas. Man   skruvar i botten & vips så kommer det ut lite läppglans i toppen:)
♥ Underbara DiorShow mascara. Finns ingen bättre kan jag lova. Inte för inte den har vunnit massor av bäst i test.
♥ Noubas ögonskuggor är superfina.
♥ I.d. Bare Minerals kan jag inte leva utan.Och det kommer inte du heller att kunna göra när de en gång har provat.
♥Oriflames eyeliner i plastförpackning som som skruvar upp. Jättelätt att applicera.

Fint i sommar

133655-303












För ca en vecka sedan beställde jag denna söta tunika/klänning från ellos. Hoppas bara att den passar & att den kommer i veckan. Endast 299 kr. Och dessutom har ellos 30% rabatt erbjudande nu så skynda & shoppa.


Ny trend

133655-302








År 2007 vill se mycket rygg på partykvällarna. Så varför inte slå till på denna snygga partytop från Asos? Ett par sjyssta stuprör, höga pumps & en snygg kuvertväska till det och du är redo som kvällens partyprinsessa.


25 dagar kvar

133655-301


Köket börjar ta form:) Lite fog till kaklet, vitvaror, fläkt & handtag till skåpen, sen så. Tror det kommer bli skitsnyggt hihi. Åh vad jag längtar. Dags att packa ned det gamla råttboet. Precis så känns det när man jämför den nuvarande lägenheten med den helt nya.

The Holiday

133655-300



Äntligen har jag sett The Holiday. En supermysig rolig film. Inte som alla andra kärlekskomedier. Ni vet att tjejen misstror killen & så gör han allt för att få det bra & till slut lyckas han. Helt klart sevärd och jag lovar att du kommer att sitta med ett leende på läpparna i större delen utav filmen.


Lördag

133655-299




















I dag kände jag för en mer "soft" outfit så det fick bli:
• Tee från Ed Hardy
• Jeans, Replay
• Stövlar, Bronx


Fredag


Skjorta, H&M
Mörkgrå jeans, vila
Stickad väst, Zara
Halsband, H&M

INTE retur


Idag kom det ett nytt paket från H&M som jag är lite mer nöjd med. Gratis-mysdressen var jätteskön & shortsen passade bra.

Längtar till sommaren är här då den snygga bikinin får visa upp sig på min solbrända hud ;)

27 dagar kvar

133655-295












Nu är det inte långt kvar. Nedräkningen fortgår. Här är ytterligare en suddig bild, denna gång på vardagsrummet. Kollektionen heter Black & White och kommer från Intrade

Torsdag

133655-294Jag var så snabb av med kläderna och på med myskläderna när jag kom hem idag så jag glömde fota dagens outfit så nu kommer den jag har på mig nu:)

Myströja från American Eagle & ett par sköna mjukisar från Adidas.

Veckans sämst klädda

Då var det dags för veckans sämst klädda. Och utan tvekan blev det Jordan. Klär sig alltid smaklöst
 
Vem ska det bli nästa vecka? Vem röstar ni på?

Nitar & cc sky

Som sagt. Nitarna är på väg tillbaks & man ser att de stora deisgnerna bla sätter nitar på väskor, skärp & armband. Jag hittade ett armband i guld på Active Endeavors från CC sky. Vill ha, men 2000 är för mycket för mig...

På tal om cc sky så gillar jag dels det i läder inlindat i en guldkedja och det som påminner om det på bilden. Och har man nu inte sisådär 1700 att lägga på det så kan man ju faktiskt nöja sig med detta från Josefssons för 99:-. Ska nog ta & beställa:)

Retur

133655-288














Idag kom vår-kappan från h&m, det gick fort. Men ack så ful den var på. Trång i ärmarna, puckel på ryggen och stel och inte alls följsam. Nä den åker tillbaks i samma påse den kom i. Tack & adjö!

Jag trodde verkligen på den. A-linjeformad, klassiskt svart & med de söta klädda knapparna:(

Någon mer som beställt? Hoppas den passar er bättre:)


Onsdag

133655-287

Vinnaren

I förrgår frågade jag: Ni skulle få välja en garderob som ägs av en kändis och du skulle få alla kläder i den. Vilken skulle du välja?

Tjejen som föll flest i smaken var Nicole Richie, andra populära var Lindsay Lohan, Rachel Bilson & Mischa Barton. Så dår jag väl ta & lägga upp lite bilder så vi blir lite inspirerade. Det som förvånar mig är att ingen svarade Kate Moss eller Sienna Miller.
 


Träning - Tisdag

Oj, mitt träningsuppehåll blev längre än väntat:) Men det har varit välbehövt och jag känner mig nu utvilad & laddad för att köra igen. Extra kul var det att inviga mina nya julklappsbyxor från BetterBodies, Tack älskling:) Och tack syrran för American eagle tröjan som var för liten till dig haha. Jag, skadeglad? Aldrig!

Dagens pass fick bli lite squash & axlar. Riktigt roligt var det. Får se vad det blir på gymet i morgon. Lite biceps & triceps kanske :)

Nu blir det duschen & sen läsa min bok, Att älska som en porrstjärna.

Go natt & sov gott allihopa :)

Säljes

Köpte denna klänning i strlk small på ebay men det är lite lite för liten över ryggen. får inte upp blixtlåset helt tyvärr. Tycker den är superfin. Köpte den för 400 kr och säljer den för det. 100% bomull
133655-280133655-279

aldrig får man vara i fred

aldrig får man vara i fred







Så fort jag sitter framför datorn ska lillan absolut ligga i knät. Det slår aldrig fel. Jag antar att hon gillar att blogga med matte :)

Tisdag

133655-277

























♥Blus, Diesel
♥Jeans, Fornarina
♥Stövlar, Bronx


kändis garderob

133655-274









Ni skulle få välja en garderob som ägs av en kändis och du skulle få alla kläder i den. Vilken skulle du välja?

Jag skulle vilja ha flera så klart. Men jag gillar Nicolie Richies garderob skarpt, så det får nog bli mitt svar.

God fortsättning på det nya året!!


RSS 2.0