Nagelteknolog?

133655-691
133655-690

Nej, det är inget för mig. Men att fixa sina egna naglar är kul. Jag lade på genomskinlig gele och efter det på med nagellack som kommer att sitta tills jag själv väljer att ta bort det. Så himla skönt att slippa måla var eviga dag. Jag kan inte fatta att det var så länge sen jag gjorde detta.

Marc by Marc Jacobs - Cherry Bauble Watch Necklace

image689
Jag älskar dom alla. De söta små klockorna från Marc Jacobs. De blir bara fler och fler i familjen. Undra vad som kommer här näst?

Mixat

133655-688133655-687
I dag fick jag lite NIKE kläder av syrrans man. Sjysst! Jag älskar den rosa jackan som jag kommer ha till gymet. Man kan vända på den, fast jag föredrar den rosa sidan.

Om vi nu fokuserar mer på underdelen så är det de nya Madonna jeansen från H&M. Shit vad trånga,men jag hoppas på att de töjer sig som jeans normalt sett gör.

Skorna är gamla & kommer från ZARA.





Till min J

Free Glitter Graphics

På vägen

133655-685
På väg till Stockholm, solen skiner och alldeles för många snutbilar. Hatar när man måste hålla sig under 120. När man kör bil ska det gå fort.
133655-686
Jag blir alltid hungrig när jag är ute & kör bil så en glass & korv fick det bli. Var tvungen att testa den nya glassen från GB. Den smakade verkligen som en barnklass, men det kunde jag ha räknat ut när jag såg att det var glitter i pinnen.

Fredag

image684
*Klänning - H&M * Strumpisar - Åhlens * Overknee strumpor Gina tricot

Pink is hot

image683
I går kväll sysselsatte jag mig en liten stund med att måla naglarna i PINK. Sött va? Ska till syrran i Stockholm snart och hon ska få lägga på gele så nagellacket sitter i mer än en dag.

Från Rebecka till er :)

Det lyder så här:
Hej!
Jag säljer en svart M by Madonna skinnjacka i storlek 34, Maila [email protected] vid intresse.

Och nu ett meddelande från mig: När vi ändå är inte på Maddonas kollektion så tyckte jag den var trisst. Ok, den är stilren och passar de flesta. Materialen följer modet till stor del. Den fick mig inte att sitta uppe mitt i natten för att roffa åt mig plagg på H&M:s hemsida.

Men igår kväll blev jag överraskad. Jag var jag i en galleria och där står det en tjej med snygga jeans. Jag var tvungen att försöka se vad det var för några. Det stod ett M på skinnlappen. Jag gick till H&M på en gång och de fanns kvar i min storlek. 

Härligt att det äntligen är fredag:)

Torsdag

image682


















- Linne, H&M
- Capejacka, www.glitzy.se
- Jeans, Replay
- Silver ballerinas, H&M

Vill du testa produkter?

Den finns en sida som heter Buzzador där man kan bli medlem för att gratis få hem produkter i brevlådan för testning. Det enda du behöver göra är att ta emot grejorna, skriva om det på din websida om du nu har någon och prata om det med dina vänner. Inte så krångligt va?

Sexig i påsk?



På sexy.se kan du fynda denna roliga dress för 199 kr. Men du måste vara medlem för att få den för det priset


Mulberry for Giles

image679
Jag har sagt det förr & säger det igen. Jag gillar att nitarna är heta:) Men jag har inte hittat något snyggt nitarmband till ett vettigt pris. Har du något tips kanske?

Några av vårens trender i bild

Helt plötsligt fick jag för mig att jag skulle välja ut några av vårens alla trender i bilder. Tappade orken efter ett antal så håll till godo me de som finns nedan:)

kombinationen svart&vittmetallicblanka materialmönsterkortkortsilverblommigthöga klackarblåttgult

Onsdag

image668
Kjol med hängslen, www.glitzy.se
Mickey tee, www.glitzy.se
Strumpbyxor, H&M

På ingång

133655-665133655-664
Påfyllning till www.glitzy.se kommer inom kort. Här ser du 2 av plaggen. Lindsey eller Jessica?

Tisdag

image663


















♥Skinnjacka, redlabel - carlings
♥Mickey tee, www.glitzy.se
♥Pennkjol  med hängslen, www.glitzy.se
♥Strumpisar, Åhlens
♥Svarta Ballerina, H&M

Träning - Måndag

image662




Jag känner mig döende. Första spinningpasset på över ett år. Och så hade jag ju tänkt att köra axlar & biceps efter. Men det blev något halvdant axelpass. Sen var jag tvungen att gå hem pga att orken var som bortblåst.
Så i morgon får det bli rygg & biceps. Vaderna som jag skulle ha tagit igen idag hoppas vi nog över:) Har inte kört vader på flera månader så varför börja nu..eller?


Fylla på med energi efter passet är viktigt

Utmanad

image661
 
Jag har blivit utmanad av Caroline. Man ska visa upp något man bär varje dag. Och det enda jag bär var eviga dag är min förlovningsring i vitt guld från schalin. Se bild:)

Trött

image659
Det här med att vrida fram klockan var ingen hit direkt. Dagen igår bara försvann och att ta sig upp i morse var ju en pers. Blä..Kan man inte bara ha samma tid året runt så man slipper omställningen.

En liten förhandstitt

133655-658133655-657
Det är snart dags att beställa hem nya kläder till www.glitzy.se. Här är 2 av produktena som jag kommer att ta hem. Det går självklart att förbeställa. Den långa tröjan överst finns altså i svart & beige. Koftan kommer jag att ta hem i grått & beige

Söndag - Träning

image656
I dag var det ben på schemat.
3 set benböj i smitten
3 set benpress
3 set benspark
3 set lårcurl (baksida lår)
vaderna kanske jag tar i morgon:)

Jag är djurvän, jag lovar :)

image655
Jag var på rusta i dag & kunde bara inte låta bli att köpa denna lilla polo som egentligen är till en hund. Storan gillade faktiskt tröjan. Men syftet var att testa den, ta ett kort & sedan ta av den. Djur ska inte ha kläder. Tycker det är synd om de stackars små hundarna som matte har klätt för att sedan visa upp den som ett litet objekt.  Låt djuren vara djur.
Vad tycker du?

Godkänna kommentarer?

Jag förstår varför fler & fler bloggare väljer att godkänna kommentarerna innan de publiceras. Det finns alledels för många negativa avundsjuka människor där ute som hellre skriver elaka saker än snälla. Senaste offret kan ni hitta under outfits - tisdag.

Ska det gå så långt att jag också ska behöva godkänna kommentarerna för att jag inte vill ha att göra med de där tjurkärringarna?

Puss till er alla som är positiva & kan unna en annan människa lite glädje & framgång här i livet♥

Ironman

image653image654


Äntligen en snygg & cool strykbräda. Den är även smart då den är formad som en människokropp som ska underlätta strykningen av vissa plagg. 1400 kanske är lite saftigt för en strykbräda. Vad tycker du?

Galibardy

image651image652
Jag tror att dessa smycken från Galibardy kommer att bli populära i vår.  Du kan välja silver, guld eller ett hänge i plast i olika färger. Priset ligger från 230 kr och uppåt. Vill du se fler bilder eller kanske till och med beställa ett? Gör då det här. Funkar inte länken som vanligt så är adressen myspace.com/galibardy

Ny galleria

image650
Ny galleria på drottningatan har öppnat. Jag ska till stockholm nästa helg så jag tänkte spana in då gallerian har en del tilltalande affärer som topshop, denim för girls mf. Kika in på deras sida www.souk.se

Lördag - Träning

image649






Igentligen gillar jag inte att träna på lördagar, men jag har slarvat i veckan så det är bara att bita i det sura nu när bikinisäsongen snart kommer. Det fick bli bröst & triceps. En dusch kanske inte skulle vara helt fel nu. Ska nog inviga min nya kjol från Acne idag:)

Äntligen min

image647




















Efter många om & men är den äntligen min. Jag beställde den på Tjallamalla. Men fick sedan ett mail att den var slut. Varför har man inte en shop som visar noll när varan är slut. I acnes shop var den också slut:( Så jag ringde till SOLO och det fanns en i 36 kvar. YES! Så idag åkte jag ner & hämtade den och jag är så nöjd.

Fredag

133655-646image644
Top, Ginatricot
Hängselkjol, www.glitzy.se
Strumpisar, H&M

www.glitzy.se - slår upp portarna fredagen 23/3 kl 00:00

image643
Äntligen! Anmäl dig till mitt nyhetsbrev då jag kan maila när det fylls på med nya kläder vilket jag kommer att göra inom kort.

Torsdag - Träning

image642
En tjeja ville att jag skulle smygta ett foto på magmaskinen som jag omnämnde i bloggen för ett tag sen. Och idag gjorde jag det:) Hoppas du är nöjd med bilden.
I dag körde jag faktiskt bara biceps på gymet för att jag hade tryckt i mig massa sockerfritt godis innan som hade en laxerande effekt. Hela magen började bubbla & det hördes till och med. Så det var bara att springa hem. Ja ja vi får se om jag orkar ta mig ner till gymet i morgon och ta igen det jag missat hihi

Skoltavla

image641
Japp nu har vi en skoltavla på väggen i köket. Om man vill kan man måla med magnetfärg under så man kan fästa saker med magneter. Men vi hoppade det. Ser bara rörigt ut med en massa lappar på väggen.

Onsdag

image639
Klänning, www.glitzy.se (öppnar fredagen 23/3)
Grå blanka strumpisar, Åhlens

Tisdag

image638















*Vit topp,  American Apparel
* Kofta, Gina Tricot
* Skärp, kommer inte ihåg
* Jeans, Fornarina
* Gubbskor, VagaBond
* Skinnjacka, Redlabel

Lite smakprov

image637
Tre klänningar som kommer att finnas i webshopen


Snart så

133655-636
Webshoppen är på G! ÄNTLIGEN. Mitt mål är att den ska öppnas senast fredag. Men jag kommer skriva här så fort den är öppnad & klar så håll utkik.

Stickers på väggen

133655-635133655-634
Dessa stickers föll mig i smaken. Och de bästa är att de inte var så dyra som många är. Jag ska nog ta & beställa dom på en gång. Resultatet får ni se när de kommit:)
Ni hittar dom på Inreda under avdelningen gott & blandat

Jag är värd den....

Jag kunde inte låt bli att beställa kjolen från Tjallamalla. Jag var verkligen värd den:) eller hur var det nu..hihi. Sen har jag lite svårt att släppa den här tröjan från ASOS. Tycker den är så fin. Vi får se om den finns kvar när lönen kommit...

Adidas

133655-633









I dag kom mitt paket från Laredoute. När det var 30% rabatt kunde jag inte motstå att köpa lite nya träningskläder. Så här är dom:)

I dag invigde jag byxorna på gymet då det blev axlar & rygg. Nu är jag supertrött & ska snart värma lite nobless som jag ska ha på vaniljglass mmmm....

Ratatouillepanna

Nyttiga recept som är goda kan vara svårt att hitta så jag utmanar er att lägga ut ett gott NYTTIGT recept i din blogg om du har ett.

Här bidrar jag med ett i alla fall:
Ratatouillepanna (uttalas rattatoipanna)
400 g köttfärs
2 vitlöksklyftor
1 gul lök
6 potatisar. dela i 4 delar
2 paprikor
1/1 squash om man vill
2 msk tomatpuré
1 msk kalvfond el 1 köttbuljong
1 tsk oregano
4 dl vatten
salt & peppar efter smak

1. Bryn färs, lägg i vitlöken, lök & potatis. Tillsätt tomatpuré, fond, oregano & vatten.
2. Koka på svag värme under lock i 15 min. Lägg ner resten av grönsakerna och koka i 10 min. Smaka av med salt & peppar.

SMAKLIG MÅLTID. Bild kommer nästa gång jag gör det:)

Vi spinner vidare

133655-631133655-629133655-632
















Tights i alla dess färger. Jag tycker ändå det är lite ballt med guld, men som sagt vet ej om jag vågar:) Inte riktig än i alla fall. Men däremot lite andra färger ska jag satsa på. American Apparel har hur många som helst i olika färger. Kolla in och beställ till våren.
Vilka färger kommer du satsa på?

Jessica goes brown

image628
Var det länge sen bruttan blev brunhårig? Jag såg det inte förrän nu i alla fall:) Men jag tycker hon passade bra i det. Vad tycker du?

Kommer du?

image627



Kommer du att sätta på dig ett par tights/skipoants i guld eller i silver eller kanske någon annan metallic färg? Jag har svårt att tro att jag kommer att göra det,

Fast å andra sidan har det hänt förr att man köpt kläder som man har ogillat från en början.

Tips på hotell? Någon?

133655-626
Rom här kommer vi, fast inte förrän i oktober. Min sambo fyller år i oktober så han ska få en fotbollsresa av mig. Biljetten blev superbillig eftersom jag bokade redan nu, 1300 riksadaler för bägge 2.

Men vi har ett problem. Jag hittar inga roliga hotell. Jag vill bo på ett stilrent snyggt hotell med cool inredning, Någon som vet?

Inredningen fortgår


Jag ville ha något som kändes lite konstinspirerat om ni förstår vad jag menar. Så jag sågade isär en lång hylla till två små. Jag satte dom upp och ned placerade 2 "konstföremål" a la IKEA. Det inger en stilren känsla + att det är lite udda på något sett. Jag gillar det. Skulle ha varit tre hyllor igentligen, men jag räknaed lite fel så det blev 2 hyllor. Men det blev bra i alla fall:)

Söndag - Träning

image623
Som sagt, ni som inte bryr er om vad jag gör på gymet se bort. Dessa inlägg är till för de som har önskat det:)
I dag blev det ben.
3 set benböj
3 set liggande benpress
2 set sittande benpress
3 set bencurl (baksida)
3 set "stjärtmaskin". ni vet den där gynstolen:)
3 set vadpress
3 set mage
3´set korsrygg

Acne

133655-621








Jag är övetygad om att det står mitt namn någon stans i kjolen från Acne. I land hittar man kläder som bara känns så rätt. Precis som den här kjolen. Den är så Jag på något sett. Jag måste bara ha den. Gillar att de har kombinerat svart & blått ihop vilket känns rätt i tiden + att de har blandat tyg & skinn. Please, kan inte lönen komma NU.

Ordning i torpet börjar det bli

image619
I går hittade vi äntligen en tavla till vardagsrummet. Vi behövde något med färg då allt är svart, vitt, naturfärger osv. Jag tyckter den gjör sig riktigt bra. Hela kvällen igår gick åt att pyssla. Fler bilder kommer sen. Därför jag är så frånvarande på bloggen. Men ändring blir det snart. Min webshop tycks aldrig bli klar. Men nu är det lite lite kvar bara + att kläderna ska komma & det tar en evighet. Men till veckan har jag fått löfte om att jag sla få dom. *HOPPAS* så jag kan öpnna shoppen nästa vecka
Ha en skön lördag:)

Mumma

Calvin Klein euphoria är en favorit. En lite kryddigare doft. Nu har calvin klein euphoria bloom kommit & den är minst lika underbar fast lite mjukare & blommigare. Den finns nu med på min önskelista. Så ni som inte vet hur dess luktar, spring iväg till närmsta parfymeria & sniffa
133655-616133655-617

Hjälp de stackars djuren

Gör som jag & bidra med pengar till WSPA. Du hjälper djur i nöd.

Onsdag & Torsdag

133655-613
Vänster: Röda jeans carlings eget märke, linne h&m, kort kavaj med trekvartsärm, h&m, skoletter från vagabond.
Höger: Klänning med klädda knappar & rund krage h&m, strumpisar h&m, de vita fläckarna är smuts på linsen, den är nu rengjord;)

Den lilla röda

133655-612
Den lilla röda från Velvet såg jag på Nelly. Jag tycker den är superfin. Lite kort för att den ska vara godkänd på jobbet men som tur är har man ju 4 veckors semester i sommar. Kul med lite färg också

Grått från Stray Boys

133655-611















Mer fint från Tjallamalla till killen. Enkel men lite annnorlunda tröjan. Och grått är ju extra hett nu;) Önskade att jag hade lite pengar över så jag kunde köpa båda tröjorna till min honey:)

Randigt från Pour

133655-610












När jag såg tröjan från Pour på Tjallamalla för 949:- sa det bara klick. Jag kan inte sätta fingret på det. Men jag bara gillar den så mycket. Förmodligen är det v-rigningen som "följer" med ända ner till tröjans slut + att modellen är rak. Så är du kille? Beställ:)

Asos style

133655-609















Om jag hade tillgång till ASOS alla kläder skulle min Tisdags Outfit se ut så här. Grå topp Grandad satin bib shirt, Ski Pant legging, Strutt pepp Toe slingback Shoe & sist men inte minst ett Kennet jay lane inspirerat hänge runt halsen.

Hela outfiten kostar 3400:- Som hittat eller vad? hihi. Det var skorna som drog iväg, annars tycker jag ASOS har bra priser.

Vita

133655-607133655-606
Gillar man CC skyes armband (klickbar bild nedan) gillar man förmodligen Vitas as well:) Priset är i alla fall lite mer tilltalande. Jag skulle vilja ha flera  av den smalare modellen på armen samtidigt, gärna i lite olika färger. Lite tufft & samtidigt enkelt & stilrent på något sett.
 

No time

Oh vilken dag igår. Jag hann inte ens blogga. Nu använde jag ordet BLOGGA, mest för att reta gallfeber på Lazy Girl. Hon avskyr det ordet. Föressten, har ni inte besökt hennes blogg gör det NU. Den är utan tvekan den bästa bloggen just nu. Jag måste gå in minst en gång per dag för att läsa om vad hon gör & befinner sig. 

Jag hoppas på en lugnare dag i dag. I går var det jobb, gym, laga mat, fira sambons lillebror, hem slappa en timme & sen i säng. Ryggen & axlarna har ont idag och inte så konstigt då det var de muskelgrupper jag tränade igår. Fasen va skönt det är med lite träningsverk, en bekräftan på att man var duktig dagen innan.

Söndag - Träning

En hel del vill veta hur jag tränar, ni andra kan se bort:)
Så här kommer det: I dag körde jag ett benpass och träningsvärken börjar redan komma, härligt.
Benböj, benspark, bencurl och stjärtmaskin fick det bli.

Klart slut på rapporten:D

God natt!

Vad har jag gjort?

image605
Lillan ser jätteförvånad ut & undrar varför matte går & fräser. Ja du Lillan, kan det ha något med att göra att du har öppnat garderoben, hängt dig i de jackor du kunde & sedan släpat ut dom på golvet och sist men inte minst gosat in dig så det blir lite extra hår på dom? Undra hur många klädvårdsrollrar vi förbrukar i vårt hushåll på ett år. En miljard kanske?

Mysigare

133655-604
I dag har vi pysslat en del hemma & mysfaktorn har blivit högre. Min sambo fick ett ryck & satt upp tavlorna jag har målat. Tavlor gör så mycket. De kala väggarna har nu fått liv. Nu är det bara lite småplock kvar. Lite blommor & sånt där ni vet.
stol
Nu ska jag hylla Ellos igen. Lampan ni ser i fönstret fastnade jag direkt för. Den ger ett mysigt sken + att trädetaljerna gör att den passar in alldeles ypperligt. Lampan kommer från Ellos. Jag trodde väl aldrig att jag ens skulle köpa en grej till hemmet från Ellos. Men ack så fel jag hade. Hyllan ni ser nedan, lampan + en lampa till. Som ni ser är det massa skit i hyllan. Men bild kommer när allt är klart. Ska upp en annan tapet bakom också.
hylla

Projekt Beach 2007

I morgon då börjar det. Jag har fått för mig att jag ska ha en grym kropp till sommaren. Ni vet så folk vänder sig om. Och fokuset ligger på stjärten & låren:) Min stjärt ska vara så snygg så jag nästan blir rädd haha. Många som läser detta kommer tänka, shit vad är det för fel på tjejen. Men jag är väldigt mån om min kropp & är ganska så ytlig som person;)

Så upplägget på min träning ska nu göras om. Kommer att köra igenom kroppen på 2 dagar. Max 6 set per muskelgrupp & skittungt ska det vara, max 6 repetitioner. Detta kommer göra susen för muskeltillväxten. Sen till det tråkiga, jag ska ge mig ut & springa för att bränna fett & shapa till benen lite. En hel del squash ska det bli, superbra för stjärten, fast det är roligt som tur är. Jag kommer vänta med att börja äte nyttigare. Det gör att när jag inte tappar så mycket mer fett kan jag ta till ytterligare ett knep, dra ner på onyttigheter. 

Vi får väl se hur det går nu då. Kanske ska dokumentera här i bloggen med bilder? haha

Kendra Wilkinson, tjejen på bilden är en playboybrutta som har grym kropp ska inspirera mig när det känns tungt. Tuttarna hoppas jag över men henne stjärt är grym:)
133655-603133655-602

Mavala 72 Nice

133655-600





I en väska jag inte använt på länge hittade jag ett nagellack som jag använde flitigt i somras. Jag älskade det & gör det fortfarande. Väldig stark & klar färg. Tror det funkar bra nu med:)

Seglar - Gucci

133655-599



I vår skulle jag gärna byta ut mina seglarskor mot dessa söta små skor från Gucci. Den blå vita färgen inger också den marina känslan. Tänk er en söt kort vit klänning & ett par sjyssta plastbågar. Gärna från Gucci. Jag kan inte hjälpa det men Gucci är nummer ett när det gäller solglas.

Vilker är ditt favomärke?

Fredag & Lördag

133655-597
Fredag. Svart långärmad topp från Mono, klänning från Ellos, plastarmband från Dior
133655-598
I dag, lördag. Svart långärmad klänning från Ellos, Jacka från red label & väksa från Friis

Äntligen helg

Precis färdig för att gå ner till stan för att träffa en kompis & dricka ett par glas vin. Så man blir sådär lagom mysig. Min outfit får ni se när jag kommer hem. Hoppas det inte blir allt för sent. Jag är som vanligt helt slut efter en veckas jobb och träning. Och det här med webshopen tar mer tid än vad jag trodde. Och så hittar jag inte min phopshop skiva så jag kan inte fixa några bra bilder heller. Tur att nätet finns så man lätt & smidigt kan få hem det;)

Ha en underbar fredag kväll.

Vad ska Du göra ikväll?
♥ 


Gratis grejor

Eftersom alla verkligen alla, eller i alla fall nästan alla har tjatat om Gratisgen så ska jag också göra det:) Om du blir medlem där & själv värvar medlemmar får du en massa sjyssta gratis grejor. Det är serieboxar, ipods, presentkort mm. Så gå nu in och värva medlemmar så vi får lite roliga prylar:)

Underskatta inte skopunkten

image596
skopunkten kan du fynda dessa härligt röda lackpumps. Finns även i svart. Jag kan tycka att det är roligt att köpa många olika skor i stället för ett par dyra. Då är skopunkten perfekt om man inte bryr sig om att det är mer plast än läder:). Dessa skor går lös på hela 249 kr. Inte illa. Det bästa är ju att du får det billigaste paret på köpet.

Torsdag - Träning

image590image591image592image593

På schemat var det triceps, bröst, mage & korsrygg

Bröst
3 set hantelpess på rak bänk
3 set i cabelcrossen
3 set pecdec
Triceps
3 set puch down
3 set pullover triceps press
3 set kickback fast med rep
Mage
3 set mage i maskin
Korsrygg
3 set "fällkniven"

Limo byrå

Den har väntat på oss i en vecka nu men vi får inte hem den på något sett. Men nu jäklar har jag väntat klart. På ett eller annat sätt ska jag ha hem den i helgen. Vill inte vänta längre. När byrån från BoConcept är på plats har alla möbler kommit. Jag tror den kommer passa alldeles utmärkt i sovrummet i hop med vår säng. De hör ju till samma serie så konstigt vore ju annat. Nu är det bara lite småplock kvar som tavlor & sånt där tjafs.
133655-588

Paket till mig

133655-587
Japp, idag kom ASOS - paketet. Det tog bara 5 dagar. Snabb leverans & väl förpackade var skorna
133655-586
Jag är nöjd. Fast det känns lite ovant med en sådan hög kilklack. Men jag vänjer mig antar jag. Jag har haft dom på mig i ca 10 min & det känns lite instängt. Fast vad kan man förvänta sig när det är plast? Jag hittade en kod på www.rabattkod.se som gav mig 20 % rabatt. Kika in där du med om du ska handla på ASOS.

Torsdag

image585
Tänkte att det var dags att ha med en dagens outfit bild. Det var ett tag sen nu. Den består av en kofta från Minimarket(pris årets nykomling på ELLE-galan) och ett par strumpbyxor från H&M.

Trendig kappa på H&M

image583
H&M fyller på med vårkläder efter hand. Jag gillade den här kappas som är finns i beige. Beige skulle nog jag beställa. Känns lite roligare med ljusare färger till våren.

Jag gillar allt med kappan, speciellt den runda kragen och trekvartsärmarna som kommer stort i vår. Och priset på 498 kr är inte fy skam det heller.

Nicole


image581image582
Dessa underbara halterneck shorts kommer att finnas i min webshop. Jag älskar dom. Jag blev så glad när jag såg att min lev. hade fått in dessa:) Jag ska självklart ha ett par själv men jag kommer nog köra med ett linne under.

Träning - Onsdag

I dag har jag varit hemma från jobbet. Mitt huvud tar död på mig. Sjukt ont. Men ikväll vid 21 var jag så rastlös så jag gick ned & körde ett snabbpass axlar. Jag kan säga att huvudet gör mer ont nu än innan. Så är jag sjuk i morgon så lovar jag att inte gnälla.

Ni tror förmodligen att jag är knäpp nu som har fotat mina olika övningar:) Och ja, jag kanske är knäpp eller så är jag alldeles för rastlös helt enkelt...
Axlar
Jag har en trasig axel så jag kör i stort sett alltid samma övningar & får inte köra för tungt heller. Men axeln är i stort sett bra efter ca 1.5 års uppbyggnad så snart kanske jag kan börja köra tyngre:D

Stående hantelpress 3 set. Jag väljer att stå för att få stabilitetsträning i mage & rygg.

Hantellyft åt sidan 4 set

Tränar rotatorkuffen med grönt gummiband, 2 set. Muppövning men jättebra för min axel

Bakisda axlar liggandes på bänk 3 set

Och sist men inte minst min outfit:) Nike hoodie, nike linne, bodyaction brallor

Ge mig nitar nu

image575
CC skye har alltid haft armband to die for. Men jag har inte haft den ekonomin pga flytten på länge för att ha råd med ett. Nitarna är tillbaka som så mycket annat. Men jag bara älskar denna trend & vill så gärna ha ett och nu när de finns på kyssjohanna känns de ännu mer tillgängliga än innan. Jag kanske ska gå & köpa skinn & nitar & göra mig ett eget?

Vi ska dansa i neon...

image569





Jag tror inte att jag kommer att piffa till min outfit med någon detalj eller asseccoar i neon i alla fall. Men däremot tänkte jag hänga på trenden lite & måla naglarna i ett neonrosa lack. Bild kommer när jag väl orkat öppna flaskan & dra några penseldrag.

Vad tycker du om neontrenden?

Träningsdagbok

En del vill veta hur jag lägger upp min träning så jag kommer att börja med att föra träningsdagbok ihop med träningsoutfiten. Jag vet att många inte bryr sig & struntar i vad jag tränar på gymet. Men då får ni blunda & läsa det som tilltalar er =0)

I dag känner jag mig inte 100 så jag tog en vilodag. Men i morgon hoppas jag vara tillbaka på gymet.

Men här kommer måndagens träning:
Biceps
3 set Stående bicepscurl, 3 set bicepscurl med stång i cabelcrossen, 4 set biceps i cabelcross - jag står i mitten, har ett handtag i vardera hand och för händerna mot huvet. Tänk dig att du står & spänner biceps i spegeln. Ungefär så fungerar rörelse. Oj vad krångligt det blev:)
Rygg
3 set chins
3 set rygg i cabel. Jag håller i en rak stång, svankar, rakar armar & för stången mot magen. Den övningen är grym:)
Slut på rygg. Jag hatar att köra rygg så det blev bara 6 set:)
Mage
Sist men inte minst 3 set mage i vår nya superbra maskin.

Jag kan meddela att jag har träningsvärk både i biceps & rygg idag. Det är skönt... 

Negativa människor

Jag fick ett inlägg under ett av mina träningsinlägg som lyder så här:

undra VARFÖR du bara har en kommentar på det här inlägget, vem bryr sig om vad du tränar i för kläder.. så sjukligt ointressant. fundera på det du.

Jag tycker det är intressant att folk orkar slösa energi på så negativ text. Gör någon glad istället & skriv något snällt. Fast oftast grundar det sig i att personen som skriver negativa inlägg är mindre nöjd med sig själv & kanske till och med avundsjuk på ett eller annat sätt.
 

Mitt svar lyder i alla fall: urv: jag har det för att folk har efterfrågat vad jag tränar i för att de vill ha inspiration. Förmodligen är det lika meningslöst som att ha bild på sin vanliga outfit men jag tycker det är kul & många av mina läsare. Man kan ju inte göra alla nöjda. och du behöver inte läsa min blogg om den nu är så ointressant ;)


Mot alla förväntningar...

...tog jag mig ner till gymet. Jag tog en bild som bevis i fall ni inte skulle tro mig :)
Det blev rygg & biceps, så nu kan jag sova med gott samvete. Lite sjukt att man inte kan det ändå. Men jag har väl en liten störning som gör att jag får dåligt samvete om jag inte tränar ett visst antal ggr/vecka
image565

Ingen inspiration

Antalet inlägg i min blogg sjunker. Har ingen lust att skriva för tillfället. Helst vill jag bara ligga i soffan & glo på mina serier, desperate..., greys..., lost, 24, prison break, dexter osv.....Inte ens lust att träna..Något är fel. Kl är 20.09 och har bara jobbat idag. Men jag har i alla fall fått på mig mina träningsbrallor så jag är på G...Vi får väl se om skorna kommer på så jag verkligen tar mig iväg efter detta inlägg.

För någon vecka sedan kunde jag knappt vänta tills jag fick skriva ett inlägg. Tyckte det var superkul. men just nu har jag inget att skriva om. Kan inte komma på något. Vill inte ens fota mina outfits, fast jag var supernöjd med den jag hade i lördags då vi var ute & käkade.

Hjälp mig att inspireras....Jag vill sitt här & publicera inlägg på inlägg men noooo. Huvudet står still, likadant inredningen av lägenheten som är sååååååå roligt annars.
image562

Utmanad


image561
Jag blev utmanad utav Malenas Place idag. Utmaningen går ut på att man ska ge sig ut & gå och eftersom jag hade planerat det innan så var det ju bara att acceptera utmaningen:)
I dag kändes det att våren närmar sig. Fortfarande lite kyligt, så att prata i mobilen utan vantar gick inte mer än några minuter förrän fingrarna frös. Men solen strålade & den värmde härligt i ansiktet & humöret blir automatiskt bättre. Så snälla rusk håll dig borta & ge oss nu värme



Sött

image560
Denna supersöta kofta från Malene Birger är precis i min smak. Rosa kommer stor i sommar. Jag trodde den var vit fram tills jag läste att den var ljusrosa. Perfekt att ha över en klänning då sommarvindarna svalkar för mycket. Jag älskar alla detaljer på den, rosetterna, de korta ärmarna och den superfina kragen.

Finns på bubbleroom

Yes

133655-554
Jag uttryckte min sorg över att dessa skor på ASOS var slut i min strlk. Men de kom ju in igen & nu är de på väg hem till mig. Jag tror att de kommer att bli en favorit då de känns helt rätt i svart lack & platåkilklack.

Gula tänder? Nej tack

image559
I min webshop kommer det att säljas tandblek. Riktigt bra grejor:) Det var länge sen jag blekte mina så jag gjorde slag i saken & påbörjade lördagen med att få lite vitare tänder. Japp så fort går det, man ser resultat på en gång. Tänkte försöka hålla i det hela veckan nu. Bild kanske kommer nästa helg.

Det som sticker ut ur munnen ska man igentligen klippa bort. Men de stör mig inte så de får vara där & så ser man lite extra knas ut.

Fredag

Fredag
Gårdagens outfit bestod av bla går jeans & en svart blus med knappar i ryggen från Koola Anna

Torsdag Nr 2

133655-557








Vad arg & frustrerad jag blir när saker inte fungerar som de ska. blogg.se är orsaken till de få inläggen det senaste 2 dygnen. Jag har annat för mig än att sitta & skrika & svära på en dator i en kvart för att det inte går att posta ett inlägg.
 
I förrgår solade jag efter gymet och vet ni? Jag brände mig på magen & tuttarna. SKitsnyggt med två röda stoppljus. Har väl blivit röd i ansiktet någon gång, men inte som på magen. Fattar inte vad det beror på. Rören var inte
ens nya. Aj på magen, det svider lixom.

I förrgår invigdes min nya gröna Nike zip hoodie. Jag gillar den massor, annorlunda modell & grönt förekommer inte allt för ofta i min träningsgaredroben.


RSS 2.0