Aj i axeln

Jag har superont i axeln. Det hände något på jobbet igår när jag sträckte mig efter en penna. Så idag blev det bara förbränning i 45 min och korsrygg. Vi får väl se hur länge denna ofrivilliga vila håller i sig.
image907
* Nike skor * Nike Linne * Nike Byxa *

Och nu till maten. Jag har haft ett sånt sjukt sug efter sötsaker denna vecka och jag har inte förstått, men idag kom förklaringen. Ni tjejer vet vad jag pratar om, den där hemska veckan.
* Gröt med vispade äggvitor, mjölk, äpple, kanel och sötningsmedel
* Kalkonsallad
* Frukt, 2 stora matskedar tårta + 2 bragokex (suget)
* Gröt med vispade äggvitor, sötningsmedel, mjölk och banan och russin
* Gainomax efter passet
* Nu ska jag gå och trycka i mig lite frukt och kanske glass hihi

Torsdag

image906image904
* Jeans Carlings * Linne H&M * Oversize tee från Acne som jag har klippt upp i mitten och sedan knutit ihop den * Skor Skopunkten *

Me like

image903
Här är skon jag vill ha. Och det bästa är att den endast kostar 340 kr på din sko. Jag har länge velat ha ett par skor med en rem som går ner över foten. Ett plus är att Klackan inte så där sjukt hög som många är idag. Man kanske härdar ut en hel kväll i dom. Vad vet jag?

Onsdag

image902


















* Cape - www.glitzy.se
* linne - H&M
*Jeans - Vila
* Skor - Skopunkten

Tisdag

Idag blev det biceps, mage och 30 min förbränning. Känner inte alls för styrka just nu så jag kör lite som jag känner.
image899
Det har efterfrågats vad jag äter så jag tänkte börja skriva ner det ibland. I bland är jag mer strikt än andra dagar. Jag går altså inte på någon strikt diet. Jag vill bara slimma till mig lite till sommaren.

* Gröt med mjölk, äpple kanel och sötningsmedel + en macka med en salamiskiva på
* Kyckling och keso
* Apelsin
*Kalkonsallad med en fullkornsruta till
* Gainomax efter passet
* Nu är jag lite hungrig så jag ska igentligen ta en proteindrink och frukt, men mjölken är slut så det blir bara frukt. Hatar att blanda med vatten.

My new Bikini

Jag var ju bara tvungen att ha en silverbikini nu när det är så trendigt;) Så jag beställde en från H&M.Me like. Men jag hade gillat den ännu mer om trosorna var lite mer nätta om man säger så. Jag tror att jag ska ta bort K:t som hänger i mitten. K som i Kylie om det nu var någon som inte förstod det.
Jag ska behålla den. Eller vad tycker du?
image898


Måndag

I dag blev det endast 30 min intervall på snurren och lite axlar.
image897
* Byxor Better Bodies * Linne Nike *

Mysmåndag

I morse var en sån morgon jag helst ville klä på mig mysbrallor och en hoodie. Så istället tog jag mina skönaste Levis jeans jag har som är flera år gamla. Och till det blev det den nyinköpta Linkin Park tishan;) Inte ofta ni får se mig så här slapp så passa på och skåda hihi
image896

Skärpning

Ush, nu har jag  frångått mitt "matschema" fredag, lördag, söndag och idag, åt kinamat till lunch och en bit kladdkak nu. Varför? Nu får det vara nog. Från och med nu ska jag sköta mig fram tills på lördag.

Funderar på att hoppa över styrkan den här veckan och bara köra förbränning. Varför? Vet inte, bara känner för det. Men jag kanske ångrar mig när jag kommer ner till gymet ikväll.

Dåligt med styrka

Jag har missat både ben och triceps i veckan. Men ibland räcker inte tiden till och det får man acceptera. Men sedan i fredags har jag i alla fall vart ute i spåret. I går körde jag intervaller i 5 km...shit vad jobbigt. Jag har träningsvärk på konstiga ställen idag :) Och idag fick jag för mig att jag skulle jogga 5 km, det var också jobbigt och jag fick bevisat för mig att konditionen är kass, det tog nämligen 27 minuter att ta mig runt:)


God natt sötisar


Mycket bättre


I torsdags blev jag fri den hemska utväxten. Vilken lättnad. Nu saknas bara de långa längderna, jag är trött på pagen och vill nu ha långt fint hår. Men det kommer så småningom. På bilden är även lillan med, hon älskar att ligga i knät när jag sitter framför datorn
image895

Hemma hos oss 3

Vi har tre nya familjemedlemmar. Taklampan sitter i badrummet, den fula kupan som satt när vi flyttade in var tvungen att bytas ut mot en snyggare. En ny golvlampa till vardagsrummet var efterlängtat. Jag är supernöjd. Och så kommer vi till det här med elektroniska prylar. Min sambo är väl inte den enda som älskar sånt? Vi hade redan en 42 plasma, men den sitter nu i sovrummet eftersom vi var "tvugna" att ha en större tv till vardagsrummet som dessutom har full HD bla bla bla....

image894

Nytt soffbord?

Vårt soffbord passar inte in i nya lägenheten och ska därför sälja det. Så kolla in blocket och se om du kanske är sugen?


Mors dag

image893
* Jeans Carlings * Blus med knäppning bak Koola Anna * Ballerina H&M *

Lördag

image889
* Kjol Acne * Tröja Mono * svarta bellerina skor H&M *

Fy f*n vilket röj

image892
Jag var såld på Linkin Park innan jag såg konserten men nu är jag mer än såld. Jag hoppas verkligen de kommer tillbaka till sverige. Klart värt att se dom igen. En besvikelse var att inte mr Hahn körde en sologrej.
image890
Visst är min rosa fina tee fin;) Ingen som var på konserten igår?

Linkin Park

Här är vi på snabbvisit hos syrran i Sthlm och jag var tvungen att hoppa på studsmattan med mina syskonbarn. Men efter några minuter så kissar man nästan ner sig. Tjej + studsmatta= kissnödig ;)
image888
Om ett par timmar bär det av till globen där vi ska se Linkin Park. Någon mer som ska dit?
image887

Fredag

I dag blev det bröst och 30 min förbränning på snurren.

image886
* Linne H&M * Shorts? Puma * Strumpor Puma *

Till mig

image885
En ny klocka kom till mig. Tack så mycket. Den är helt transparant och i plast. Du hittar den i Tritonis nya webshop Den finns i 4 olika färger och den blir din för 795 kr. Ett bra pris då man kan ha råd att variera sig efter humör och kläder.

image884

Nytt i shoppen


www.glitzy.se

Ett paket kom

Jag har inte druckit proteindrinkar på ett par år. Jag hatar det. Tycker inte om när man måste tvinga ner saker. Men när jag fick se detta märke i den här pinglans blogg som har gett detta märke väldigt bra kretik så var jag tvungen att testa. Har precis tagit mig igenom den första shaken och jag måste säga att det är helt ok. Men jag har 2 smaker till. Så vi får se om jag kommer att fortsätta eller ge det till sambon som vanligt.
image881
Tänk om jag hade druckit protein under den tiden jag styrketränat, så hade jag förmodligen haft mer muskler. Men saken är den att jag inte vill ha så mycket mer så det är ok ändå. Men nu när jag kör mer förbränning och äter annorlunda känner jag att musklerna lätt försvinner. Så för att bibehålla det jag har får jag nog tvinga ner några drinkar till sommaren är över.

Glöm inte...

...tävlingen

Torsdag

image879
















* Tvådelas topp, www.glitzy.se (kommer in i shoppen under dagen)
* Jeans, Vila
* Skor, Skopunkten
* Lillans svans i bild;)

Onsdag

image878
* Jeans Fornarina * Guldballerina Skopunkten * Tröja Ginatricot *

KATASTROF

Har jag låtit det gått så här långt? Ja inte är det någon annan i alla fall. Jag ser för hemsk ut i håret. Det är oklippt och en utväxt som är ca en meter lång. Skitsnyggt jobbat Challe. Jag får skylla på mitt jobb och shoppen helt enkelt. Jag har inte haft tid. Fast det är ändå inte ok att låta det gå så här långt.

Men nu har jag  turen att ha ett antal frissor till kompisar som kan ställa upp med kort varsel så redan på torsdag ska jag fixa till barret. Det blir så klart att fixa utväxten och ta av det en bit nu inför sommaren.  Jag älskar råttfärgat hår. Varför har nästan hela svenska befolkningen drabbats av denna hemska färg?
 
image877

Tisdag

Eftersom jag kom hem så sent från jobbet + att jag hade kläder att skicka från shoppen fick det endast bli biceps och mage på gymet. Det får bli lite kondition i morgon istället då jag är "ledig" från gymet. 
image876
I dag tränade jag i mina mysisar från Adidas och linnet kommer från NIKE. Och nej jag stretchar inte utan jag försökte vara lite rolig när jag tog kort. Jag tror inte det lyckades så bra;)

Tisdag

Kom nyss hem från jobbet. Lång dag idag. Funderar på om jag ska städa lite snabbt och sedan bege mig till gymet, men då blir det inget långpass.
image875
* Jacka Redlabel Carlings* Kofta Minimarket * Strumpisar Åhlens * Förra säsongens skor Skopunkten *

Jag har allt tränat idag

Jag har varit hemma från jobbet idag pga huvudvärk, men den gick över och efter gårdagens sämsta pass var jag bara tvungen att gå ner. Det gick superbra :) Rygg, axlar och 40 min på snurren. Känns skönt att vara tillbaka hihi.
God natt på er.

Hemma hos oss 2

image874
Här ser ni bilder från vårt kök tagit ur två olika vinklar, en från vardagsrummet och en från ingången till köket från hallen. Fogen på kaklet är vitt, vilket är fel. De gjorde fel så det ska åtgärdas inom kort. Det ska vara svart fog, då gär sig kaklet mycket bättre. Nu ser man knappt att det är gråa plattor bland de svarta.

Tävling

Nu kan du vinna detta fina armband från Jammla. Allt du behöver göra är att svara på en fråga och skriva svaret under inlägget. Jag kommer sedan att lotta fram vinnaren. Söndag 070527 kl 12.00 är det tävlingsstopp. Har du ingen blogg skriv med din mailadress.
image873
Fråga: Vilken är din favoritmascara? Min är Diorshow. Men det kan vara kul och se vad ni tycker. Det kanske finns någon som är ännu bättre än min. I sådana fall vill jag inte missa att testa den.

Ny kategori

Till veckan kommer en ny kategor:Tävling. Du som läser min blogg kan vinna saker. I min första tävling ligger det ett armband i potten.

Mer nyttig mat som gör susen för sommarformen

Nu har jag testat fler recept från Lindas blogg och jag gillar dom alla. Hoppas det kommer fler snart :)
image871image872

Detta recept hade jag färskpotatis till istället för sötpotatis.
2 pers

2 Kycklingfileer
Nymald svartpeppar
olivolja

1dl Tomatkross
1 kruka färsk basilika
10 tärningar fetaost 3%
½ gul lök
1 zucchini
1 vitlöksklyfta
Vatten
salt
Nymald svartpeppar

2 små sötpotatisar
olivolja
salt
nymald svartpeppar

Sätt ugnen på 225 grader. Skär zucchinin i små tärningar och fihacka löken. Börja med att steka zucchinin i en stekpanna med lite olivolja och salt. Då den avger mycket vätska får den stekas en stund ensam, efter några minuter tillsätt löken och fräs den lite mjuk. Häll på tomatkrossen och rör runt, tillsätt pressad vitlök och peppar. Detta ska inte bli en sås utan en röra, tillsätt lite vatten allt eftersom så att det inte bränns fast. Låt det puttra i 10 min eller tills lök och zucchini är mjuka. Hacka basilikan och rör ner.

Skala sötpotatisen och skiva i stänger. Lägg i en skål, häll på en skvätt olivolja, salta och peppra. rör om. Lägg upp strippsen på en ugnsplåt. 10 min i mittan av ugnen.

Pensal köttet med olivolja och krydda med nymald svartpeppar. Köttet grillas i en quickgrill 3 min på 200 grader el steks i en stekpanna.

Lägg upp strippsen, zucchiniröran samt köttet ovan på, smula fetaosten över köttet och garnera med en basilikakvist. Vill du ha en kolhydratfattig kost, smakar detta super även utan strippsen, gör då istället en lite större sats zucchiniröra.
*****************************************************
Recept nr 2
Chilistark biffgryta med Choklad

2 portioner

200 g lövbiff
½ gul lök
1 tsk olivolja
1 vitlöksklyfta
1 msk konc kalvfond
½dl vatten
1  tsk kinesisk soja
½ tsk sambal oelek
1 dl Mini creme fraische 1-2%
ca 10 g mörk choklad, minst 70%

Ugnsstekt Zucchini
2 små zucchini
svartpeppar
salt
1 tsk olivolja

Sätt ugnen på 225 greder. Börja med att skiva zucchinin i ½cm tjocka skivor, lägg ut dem på plåten och strö salt över alla skivor. Låt stå i ca 20 min så att saltet hinner dra ut vätskan ur zucchinin. Använd hushållspapper för att "dutta" bort vätskan. Lägg över zucchinin i en skål, häll över olivoljan och krydda med nymald svartpeppar. Rör om så att oljan blandas runt på zucchinin, lägg ut dem igen på plåten och in i ugnen i ca 20 min

Skär köttet i  bitar. Skala löken och vitlöken. Skär löken i klyftor och hacka vitlöken. Bryn köttet i  olivoljan i en stekpanna och lägg över i en skål tillsvidare. Fräs löken och lägg tillbaka köttet i stekpannan. Rör i kalvfond, vatten, soja, sambal oelek och crème fraiche. Låt koka ca 15 min eller till köttet är mjukt, tillsätt mer vatten om så behövs. grytan ska vara lite krämig.  Hacka chokladen och låt den smälta i såsen. Låt inte grytan koka mer. Servera med ugnsstekt och zucchini.

Lägg upp zucchinin på en tallrik och "biffgrytan" ovanpå

***************************************************************

Recept nr 3
Det blir så mycket godare med färsk lax. Tycker jag i alla fall
Ugnsbakad rosmarinlax med rostade rödbetor  och fetaost för 2 pers.

2 bitar lax à 120-125g
500g färska rödbetor ( dra ner på mängden om du vill ha mindre kolhydrater)
1 msk olivolja
½ tsk salt
50g fetaost 3%
½ dl creme fraische 1-2%
1 tsk hackad rosmarin, går även med torkad vara
½ krm grovmalen svartpeppar

1. Sätt ugnen på 225 grader. Skala rödbetorna och dela den i klyftor.
2. Lägg rödbetorna i en ugnssäker form och häll ver lite olja samt salt. Rör om. Baka av dem i mitten av ugnen i ca 10 min.
3. Lägg laxen i en ugnssäker form som du smort in botten på med några droppar olja.
4. Mosa osten och blanda med creme fraische, rosmarin och svartpeppar. Fördela på laxbitarna. För att få en krämigare konsistens ha i lite mindre av creme fraische. Eftersom det är light varianter på båda mejeriprodukterna kan resultatet lätt bli lite vattningt.
5. Sätt in laxen i ugnen och stek ytterligare 15 min. Garner med rosmarin.

****************************************************************


Sämsta träningspasset på länge

I dag var det benen som skulle tränas och jag har tränat dom, men ush vad dåligt det gick. Jag tränade inte ens klart. Jag gick till konditionsmaskinen istället, men jag stannade bara en minut på den sen gick jag hem & tjurade över träningspasset som gick så dåligt. Jag hade ingen motivation och kände mig trött vilket är konstigt med tanke på vad jag åt igår. Depåerna borde vara väl påfyllda.

En tjej undrade vad det är för "stjärtmaskin" jag kör ibland. Lydigt tog jag en bild som jag blev ombedd och tada här är den. Jag vet inte om den bygger så värst mycket stjärt, men det känns bra och jag gillar den så den får vara med en gång i veckan.
image870

Kommer inom kort

image868image869
Jag kommer inom kort att ta in kopior av Vita armbanden och ccsky armbanden. Jag tycker de är på tok för dyra och tyckte det var dags att ta fram kopior till ett bättre pris. Anmäl dig till nyhetsbrevet på glitzy.se så kommer du få veta när de kommer in. Priset är inte fatställt ännu och du kan ej förbeställa. Tyvärr hinner jag inte ta emot alla förbeställningar.

Zodiac

Zodiac var helt klart sevärd. Men den går lika bra att se hemma som på bio. vissa filmer måste man bara se på bio som är mäktiga med mycket effekter osv.
image867
* Tee & kjol från glitzy.se *
Den här bilden tillägnar jag Linda ;) ni som läser hennes blogg förstår vad jag menar.

Dagsformen;)

Jag ska ju dokumentera mitt mål mot sommarformen. Det kommer en helkroppdbild inom kort. Om jag jämför magbilden mot förra gången som togs den 5 maj så har det hänt lite:)
Det är bara att hänga i. Jag måste tacka Linda för alla goda nyttiga recept som har varit en bra hjälp på vägen.
image866

Hemma hos oss 1

image864
Det har efterfrågats bilder från vår lägenhet. Så här kommer första bilderna.
Till vänster är en bit av vårt vardagsrum, vår lilla läshörna.
* Komatta gammal som gatan * Liggfåtölj soffgruppen * golvlampa IKEA (ska bytas ut) * Gardiner fästa på skena IKEA, smidigt att dra för om man vill slippa insyn * Lampa i fönstret Ellos *

Bilden till höger är en bit av vår långa passage utanför hallen. Se planritning. Tapeten är en favorit. Lite guldskimrig. * Bokhylla Ellos * Röda vaser IKEA * Lampa IKEA * Spargris Village * Korgar Store * 3 Flätade svarta korgar som jag har som krukor Granit *


image865

Fredag

Ingen styrka idag. Bara förbränning. Först 15 min på snurren, sedan intervaller på löpbandet i 10 min. Jag blir helt stum i i skenbenet när jag springer på bandet så till slut går det inte. Jag gick de sista 5 min och avslutade sedan med 3 set mage på pilatesboll.

Ush vad jag har fuskat med maten i veckan. Gjorde lasagne till middag igår, min systerson fick bestämma. Men maten är ok om jag byter ut ibland. Men jag har småätit godis. Skickade med allt som var kvar med min systerson. Men i morgon ska jag svulla lite, det är ju trots allt lördag;) Men jag ska starta dagen med en långpromenad.

Vi ska på Zodiac i morgon. Någon som sett det???
image863
* Byxor Adidad * Linne Casall *

Torsdag

Min systerson är på besök och tänkte att han skulle få vara med på dagens outfit.
* Tee Lindex * Stuprörsjeans Cheapmonday *
image861image862
* Linne H&M * Jenas Replay * Skjorta Carlings *

Torsdag

I dag blev det bröst och triceps på gymet. Jag avslutade med 30 min kondition.
image860
* Linne Nike * Byxa BetterBodies *

Onsdag

Kass bild va? Min mobil suger, eller så är det jag. För den tog bättre bilder förr. Jag har nog kommit åt en knapp. En tjeja ville se vilken snurrmaskin jag kör förbränning på ibland. Ser du vad den suddiga bilden föreställer?
image858
I dag blev det bicrps och 35 min förbrännig på 2 olika snurrmaskiner.

Äntligen ledig

image856image857
Till vänster: Inte på jobbet
Till höger: På jobbet
* SKjorta glitzy.se * leggings H&M * Jeans Fornarina * Tygskor Esperit *

Juicy Truly

image855
I dag kom ett paket från Buzzador med massa godis. Jag har redan hunnit smaka lite och gud så gott. Bara naturliga färgämnen och 30 % mindre socker.

Present till mig

image854
Av mina kära kollegor fick jag denna cooling från Koziol. Me like a lot. Tack så mycket! Hade tänk att köpa den själv. Finns att beställa på evalesco

Inte meningen

Första gången beställde jag dom i 36, altså för små. Denna gången lyckades jag beställa ett halvnummer för stora. Men jag ska prova med en sula i. Vill så gärna behålla dom.
image853
Ingen träning hanns med idag. Haft kollegorna på fika idag. Bakade en sån god chokladtårta som inte var så nyttig. På tal om det så gjorde jag en nyttig god sallad som jag hittade i Lindas blogg. Supergott, det måste ni testa. Linda är en räddare i nöden just nu. Det är så svårt att hitta goda nyttiga recept och hon är riktigt duktig på det. Mycket roligare att äta nyttigt när det smakar så bra. Sommaren närmar sig med stormsteg så det är bara att hålla i.

Tisdag

image852
* Jeans H&M * Tee www.glitzy.se (slut) * platåskor ASOS *

Färgade bågar

Jag nämnde tidigare att jag gillar de röda Marc Jacobs bågarna. På bilden ser du ett par betydligt billigare (250 -350 kr kommer ej ihåg exakt) från Haga eyewear.
image850
Kanske värt att kolla in?

Måndag

Den här dagen har gått i ett, klockan är nu 23:18 och jar har suttit ned en timme totalt. Jobbet, hem & äta, posten, handla, träna, hem och baka till mina kollegor som kommer i morgon, packa kläder till shoppen, slappat framför tv:n och nu är nu och nu ska jag sova.

Dagens pass: axlar, rygg och 20 min intervall på snurren. Vet att en del vill se bild på snurren så det kommer i morgon:)
image851
* Byxor Body Action * Linne Betterbodies *

18.6%

Idag mätte jag fettet hos Hanna som jag alltid gjort förut. Det var över ett år sen sist och då hade jag ca 21,? %
Idag hade jag 18.6%. Det känns bra. Men det ska ner lite till. Men måtten är ju det som är roligast att jämföra med.

Triceps: 15 mm
Mage: 9 mm
Lår: 22.5 mm

Jag kommer nog mäta mig hos både Mattias och Hanna i fortsättningen. Alltid kul att jämföra med tidigare mått hos bägge eftersom de mäter på lite olika sätt.

Söndag

Igår var jag faktiskt på gymet och körde intervallträning på en sån där snurrmaskin i 30 min. Efter det blev det solariet. Och idag efter vi vaknat vid elvatiden var jag och min honey ute och gick en lång promenad. På eftermiddagen begav det sig till gymet för att köra ben och sola igen:)
Dagens pass:
3 set benböj
5 set benspark
3 set i stjärtmaskinen ;)
3 set raka marklyft
3 set lårcurl
4 set vader
image849
 Nike från topp till så som vanligt

Har du tatuering?

Om du har det kan du besöka den här bloggen och delta. Om du inte har det kan du kika in ändå för att bara titta. De vill att man ska maila in bilder på sina tatueringar. En kul idé då man får en stor variation på motiv. Jag är med som bidrag nr 3:)

The dress

Den nya klänningen i shoppen är en favorit. Kolla in Kelly när hon visar upp den. Tjejen vi ser på bilden heter Bella Vogel Rödin och är programledare och reporter på Expressen. Just nu befinner hon sig i Finland och rapporterar därifrån i sin blogg. På bilden har hon just den klänningen. Visst är den snygg. Tyvärr hittade jag ingen helkropp. men Bella kanske kan maila en till mig?
image848

Förhandstitt


Dessa kläder kommer inom kort att komma in i shoppen. Vad tycks? Någon som vill förbeställa, så maila mig.


Inte Minimarket

Denna tjejen kom på att man kan göra en egen twisted minimarket. Jag testade och jag tycker det blev bra. Snurra tyget på baksidan och sätt en snodd.
image842
* Tee H&M Organic * Avklippta ribbade strumpisar H&M * Tygskor Espri * Jacka Redlabel *

Inredning på nätet

image841
En tjeja ville ha tips på lite shoppar på nätet där man kan handla möbler. Under här kommer jag rada upp lite länkar. Både lite billigare och dyrare möbler. Du kanske har tips på webshoppar? Då kan jag fylla på listan efter hand. Kanske kommer lite bilder hemifrån också:)
Evalesco
Pid
Bolia
Design Online
Frapp
Furniturebox
Ilva
Inreda

Fettknöl

Jag har en ful fettknöl på ryggen. Blä vill inte  ha den. Men vårdcentralen vägrar ta bort den eftersom de anser att det är en skönhetsoperation. Så idag ringde jag min plastikdokor. Han är en klippa. Jag ska dit den 7 juni för att kolla på den och bestämma en tid för att ta bort den. Men det får bli efters sommaren. Jag vill inte att ärret ska bli fult.

När jag ändå är där ska han få kolla på ögonen. Jag har glömt att gå dit på återbesök för sista operationen jag gjorde.


Oh så skönt det ska bli att bli av med den där knölen. Före och efter bilder kommer ni så klart få se.


Booring tjej

Känns som om jag inte skriver om något annat än, träning, dagens outfit och kanske lite om shoppen (www.glitzy.se) Jag har i och för sig inte så mycket tid över. Men nu ska jag ställa frågan som nästan alla bloggare ställt. Vad vill ni läsa mer om? Ge mig lite tips:)

God natt

Inget fett mätt här inte

Skulle ju göra en ny mätning idag, men tjejen som skulle göra det var inte där? Jaja en annan dag får det bli. Idag tränade jag triceps ich bröst och avslutade med 20 min intervaller på en sån där snurrmaskin, jag kallar den spindeln. Fast den ser inte ut som en så jag vet inte varför?
image840
Dagens träningsoutfit består av kläder från Nike, från topp till tå :)

Så himla gott. Måste testas! Betyg +++++

image839

Nu har jag varit och snokat i Lindas blogg efter recept igen. Det jag lagade idag var :

Het Kalkonburgare  m. mangodressing  2 pers
2 Kalkonfiléer el. Kalkonbröst. Alternativt är att köpa Ingelsta färdiggrillade Kalkonbröst.
(vill man dra ner på kcal, använd 1 filé till 2 pers)

1 msk olivolja 

 2 krm cayennepeppar

2 krm nymald svartpeppar
4st Axa Harmoni Fullkornsruta (el liknande)
(2st om man vill dra ner på kolhydraterna)

--------------------------------------------------------------------------------
½ rödpaprika
4 st champinjoner

½ rödlök
½ msk olivolja

2 krm nymald svartpeppar
½ dl solrosskott
6 blad  bladsallad

--------------------------------------------------------------------------------
Dressing:
4 msk Lättkesella
2 tsk mangochutney
2 krm peppar
1 knivsudd sambal oelek OBS! stark

--------------------------------------------------------------------------------
Sätt ugnen på ca 175 grader.
Pudra köttet på båda sidorna med cayennepeppar och stel dem sedan i en stekpanna med lite olivolja. Lägg filéerna på ett ugnssäkert fat och ställ in i ugnen, ca 15?20 minuter. Om du är osäker på om kalkonen är genomstekt så skär i en bit och se att köttsaften inte är röd. Dela filén på mitten likt en fralla och peppra lätt. 2 skivor per burgare. (1 skiva per burgare om man vill dra ner kcal)
Brödet läggs med mjuka sidan mot en het plåt för att få lite färg samt yta. Eller rosta lätt i brödrosetn. Utan yta blir brödet lätt geggigt när man lägger på dressing etc. Strimla paprika, rödlök. Skiva champinjonerna tunt. Fräs grönsakerna tillsammans några minuter tuill de blir mjuka, krydda m. svartpeppar. Lägg köttet på ena brödskivan. Fördela de stekta grönsakerna, salladen och solrosskotten ovanpå. Toppa med dressing och lägg den andra brödskivan som lock


Nästan helg

image838
* Jacka redlabel * Topp med trekvartsärm Reströds * Jeans Vila * Skoletter Vagabond *

Onsdag

Supersnabbt bicepspass idag. 20 min. Jag var sen ner till gymet och jag skulle ut och gå med en vän kl sju så det var bara att slita i vikterna. Men det sjukt bra.
image837
* Linne Nike * Hoodie Abercrombie * Jacka Nike * Byxa Casall *

Utmanad

Den här damen har utmanat mig. Utmaningen går ut på att utse det finaste kändisparet. De behöver inte vara ihop. Jag tycker ju då att Brad & Jennifer passade så bra ihop. Synd att det är slut och att han numer är ihop med spinky.
Jag blev även utmanad av Cizzi för ett tag sen. Man skulle visa upp sin träningsgarderob. Här kommer lite bilder. Vad skönt att jag är klar med utmaningarna som jag antagit:)

Here we go again

Jag ska faktiskt fettmäta mig i morgon igen. Hos samma tjej som jag har gjort det hos förut. Just för att jämföra fettet på exakt samma ställen som förut. Jag hoppas verkligen procenten blir lägre än i lördags. För det var toooo much. Har aldrig haft så mycket som då. Så i morgon kväll kommer resultatet visas här:)

image835
På bilden ser ni en kalipper som man mäter fettet med. Det var några som undrade i förra inlägget hur det gick till.

Mysonsdag

I bland vill man bara gå till jobbet i myskläder. Så idag fick det bli ett mellanting.
image834
* Jeans Vila * Lång tröja med fickor utanpå www.glitzy.se * Lång tee H&M Organic * Skinnjacka Redlabel * Tygskor Esprit *

Förtur igen

image833
Än en gång ska mina läsare få förtur i shoppen. Skjortan jag har på mig är i one size och passar xs - tunn medium. Den är i 100% bomull. 450 kr. Senast i morgonkväll tänkte jag lägga ut den på www.glitzy.se
Det är så snyggt med en oversize skjorta ihop med tygskort och leggings. Men på bilden har jag som sagt jeans på mig. Färgen är vit med ljusblå ränder. Så fin, jag är kär i min skjorta :)

Vill du köpa? Maila din adress så postar jag den innan helgen.

Tisdag

133655-831











Jag har allt tränat innan idag också, men bara inte skrivit om det:) I söndags var det ben, igår vila och idag har jag tränat rygg, korsrygg, axlar och mage. Jag tränade omvänt idag och körde kondtion först, men det beror nog på att min kompis redan stod på den bredvid:)

* Byxor Body Action (kommer i shoppen inom kort) * Linne BetterBodies *

Tisdag

Äntligen har den långa skjortan kommít, men jag har inte hunnit lägga ut det i shoppen ännu. Men ikväll ska det vara gjort. Om det var tillåtet på jobbet skulle jag haft ett par långa leggings till i stället för jeansen.

De vita tygskorna fyndade jag på Nilson igår för 299 kr. Märket är Esprit och 100 kr billigare än kedsen.
image832
* Jeans Vila * Skjorta Glitzy.se * Skinnjacka Redlabel * Tygskor Esprit *

Måndag

image830
* Jeans Carlings eget märke * Kofta Banarepublic * Jacka Redlabel Ä * blå tygskor *

Vilken trend?


Kort skinnjacka

Vida jeans

Byxdressen

Jacka med trekvartsärm

Parkas

Paper bag waist

A-linjeskuren

Tygskor, ballerinaskor med vristrem, pumps, kilklackar, sneakers osv
Vilken trend gillar du bäst?

Accesoarer i neonfärger

Jag har inte fått med alla trender. Men vilken gillar du bäst av de jag har tagit med och inte tagit med?

Kyckling med mangosalsa och potatis

Detta recept snodde jag från Linda Fodor-Egelstigs blogg. Jag tycker det är svårt att hitta recept som är nyttiga och GODA. Men detta var verkligen supergott. Hoppas det kommer fler recept inom kort.
image818
Jag bytte ut sötpotatisen mot vanlig bakpotatis. Men jag skivade den på samma sätt. Prova verkligen detta. Så gott och så nyttigt. Detta blir det fler gånger, ny fettmätning om en månad ;)

2 Kycklingfilé
1 sötpotatis (ca 300-400g)
2dl tomatkross
1 liten mango
½rödlök
1 tsk sweet chilli
20 tärningar 3% fetaost
olivolja
svartpeppar
salt
1.Pensal båda kycklingfiléer med olivolja och krydda med peppar. Stek  fileérna 1 min per sida, lägg  sedan i en ugnssäkerform och tillaga i ugnen på 200 grader i 15-20 min. Lägg sedan folie över kycklingen så att de hålls varma. Öka värmen på ugnen till 225 grader för potatisen.
2. Finhacka löken, skala mangon, ta bort kärnan och skiva mangoköttet i små bitar. Använd en liten kastrull, fräs lök och mangobitarna tills de blivit lite mjuka men ej fått färg (ca 2 min) i lite olivolja. Tillsätt tomatkross, sweet chilli, peppar och salt (efter behag). Sänk värmen och låt detta stå och puttra i 10 min.
3. Skala potatisen, skiva 1 cm tjocka skivor, lägg dem i en bunke, skvätt lite olivolja över dem och krydda med salt och peppar. Blanda runt potatisen med händerna så att alla skivor får lite olja på sig. Lägg dem på en plåt och sedan i  i ugnen 10 min eller tills de är mjuka, på 225 grader.
4.Servera med smulad feta ost som du strör över kycklingen och mangosalsan.

Tatuering?

133655-817
This is my tatuering. Men nu vill jag se era. Så har du någon, släng upp den i bloggen och skriv till mig så jag får se den:) Jag vet att min bild blev lite suddig, men jag orkar inte ta om den.
Kl 19 börjar Miami Ink, sett det? Jag gillar det massor.

24,36%

image816
Jag fettmätte mig idag. Det var första gången jag mätte mig på detta ställe och jag har aldrig fått sånt högt resultat förut heller. 24,36% fett. Har aldrig fått mer än 22. Men han sa att de som mäter sig hos honom får högre resultat än på andra ställen. Jag ska bortse från det hemska beskedet och fokusera mig på måtten.

Biceps: 4 mm
Triceps: 15,2 mm
Mage: 7,4 mm
Lår 19,4 mm

Jag tänkte mäta om en månad igen, fasen om måtten inte är bättre då. Då är det 070605. Redan juni. Bikinidags. I dag är sista dagen jag ska sitta och trycka godis. Nu börjar allvaret.

Ha en mysig lördag

Spiderman outfit (Fredag nr 2)

Nyss hemkommen från Spiderman 3. Den var helt ok. Jag tycker ni ska gå och se den. Någon annan som sett den? Vad tyckte du?
image815
* Jeans M by Madonna * Skor Vagabond * Kappa Wera Stockholm * Det fick bli en little miss stubborn till mig www.glitzy.se *

Förtur på Little miss...

Dom har anlänt. Innan jag lägger ut dom i shoppen så tänkte jag ge mina läsare förtur på dessa godingar. De kostar 250 kr st och de är i 100% Bomull.
image814
Stella: small och medium
Chatterbox:  xsmall och small
Fun: Small och medium
Stubborn: xs/small

The Jacket

image808
Att kavajen är på tapeten igen är bra tycker jag. Det är så snyggt och stilrent. Jag gillar Nicoles val av modell. En kopia av den finns i shoppen. Den passar en small.

Fredag

Ibland är det bara så skönt med ett par jeans och en tee.
image807

* Tee www.glitzy.se (den finns bara i ett ex kvar i strlk small och den finns ej med i shoppen ännu. Tänkte om någon av mina läsare ville ha första tjing på den? Den kostar 200 kr + postförskott 80 kr 100% Bomull) * Jeans med dragkedja Fornarina * Leopardballerina skopunkten * svart kappa Wera Stockholm *

Sommarformen 070503

Nu är det inte långt kvar till sommaren så nu ska jag fasen sätta fart. Jag måste öka konditionen. Men det är ju så tråkigt. Men nu finns det inga ursäkter längre.

Jag tänkte att ni skulle få följa mig i kampen med att hitta sommarformen. Jag kommer att lägga ut bilder som idag. Jag vill verkligen vara i toppform i sommar. Helst ska hela sexpacket fram, inte fyra utan sex.

Jag har börjat cykla till jobbet, och det är en bra början. Men det räcker inte om jag ska ned i fettmassa. Maten är jag inte så stenhård på ännu. Man måste ju ha något knep kvar när det börjar närma sig.

 Jag har inte bestämt hur ofta jag kommer dokumentera men var tredje vecka kanske. Jag ska i alla fall fettmäta mig på lördag och då lägger jag ut resultatet här. Jag tippar på att jag kommer ligga på ca 22 %.

Torsdag (snart helg)

image805image804
* Klännig H&M Organic * Blanka strumpbyxor Åhlens * Kappa Wera Stockholm *

glitzy.se

image803

My friends

I dag kom en present från Voodolls. De små rackarna var mycket sötare på riktigt än på bild.

Devil Baby kan vara bra att ha om jag vill ta ner någon dryg person på jorden. Det finns alltid någon man retar sig på.
Doctor Feel Good har omfattande kunskaper om uråldriga läkekonster. Han använder vit magi och goda Voodookrafter för att bota och skydda från sjukdom.
Angel valde jag för att hon kommer att se efter och vägleda mig.
 Healt Girl har en starkt vilja och ger aldrig upp. Hon tycker om att ha kontroll över sitt eget liv.
Är även målmedveten och försöker alltid ha en positiv inställning. Hon lever ett aktivt liv och praktiserar bland annat power yoga för att hålla sig i toptrim.
image802
Om hur man väcker en Voodoll eller hur man gör för att uppnå mål kan du läsa på deras hemsida. Jag ska faktiskt prova även om jag inte tror på hokus pokus. Jag vill fler till min samling. De är ursöta.



Lillan loves protein

image801
Lillan älskar proteinpulver, hon blir galen varje gång man öppnar burken. Så en liten hög får hon som hon sedan slickar i sig snabbt.

Onsdag

7 set biceps
15 min kondition
image800
* Linne Anniluce (ett märke jag kommer ta in i shoppen) * Byxor Kan ni läsa på baken;) *

Voodolls

image799
I dag kom mina 4 vänner hem. Devil Baby, Doctor feel good, Angel och Health girl.
De har magiska krafter :) Läs mer på Voodolls.

Bilder på mina små vänner kommer ikväll!

Golden shoe

image798
För ca 700 (+ frakt) blir dessa gyllene skor från Converse dina. Du kan beställa dom här. Om jag har förstått allt rätt så skickar de till sverige. Eller de kanske finns ute i butik. De borde de göra?

RSS 2.0