Tävling igen

Dags för en ny tävling. Du kan vinna denna top från www.glitzy.se
Det enda ni behöver göra är att berätta varför du så gärna vill vinna toppen. Har du ingen blogg skriv din mail i kommentaren. Vinnaren utses på måndag kl 21.
image1339
Tube top
Hillary Duff style.

Storlek: One size, xs - medium.
Mått: Top: Bröst 66 cm, längd 60 cm. Tub: Bröst 78 cm, längd 60 cm.
Tyget är väldigt stretchigt och passar även medium.
Material: Silkesbomull

Pris: 380,00 k

Kommentarer
Postat av: Jenny

Jag ska vinna toppen för jag nyss, tråkigt nog, tackat nej till attt ha hett sex med en äldre snygg kille bara för att jag har för mycket att göra idag =P Så nästa gång det blir tillfälle så borde jag kompensera för "dissen" genom att ha den här snygga toppen på mig ;) Haha, alltid någon bra anledning ;)

2007-10-06 @ 08:08:15
URL: http://anewbeginning.blogg.se
Postat av: Charlotte

Jag har tänkt köpa den länge, men varje gång jag går in på shoppen har den varit slut ;(. haha låter som det är jäätesynd om mig xD

2007-10-06 @ 08:08:49
URL: http://Honeeeey.blogg.se
Postat av: emma

Wow, vilken snygging. Har ofta försökt mig på att vinna i olika tävlingar men mina motiveringar verkar inte vara tillräckligt bra. But here I go again: För det första så pluggar jag upp Biologi nu, vilket känns ganska tungt emellanåt. Skulle bli så glad om jag vann denna skönheten då som kan muntra upp mig lite. Sen så för det andra har jag (som säkert många andra tjejer också) världens beslutsångest när det vankas utgång eller något speciellt tillfälle. Den här toppen skulle sitta sååå fint. That's it. Nu bara jag hoppas hoppas hoppas!

2007-10-06 @ 08:52:42
URL: http://dagens-emma.blogspot.com
Postat av: Huong

Jag skulle vilja vinna den där toppen eftersom den är annorlunda. skitfin är den. Skulle vara kul att sticka ut och ha nåt annorlunda för en gång skull.

2007-10-06 @ 09:00:35
URL: http://huong.bilddagboken.se
Postat av: Stephanie

Om jag vann skulle jag ge toppen till min lillesyster som gillar Hillary massor. Och är man tolv år så är det ganska stort att ha en likadan topp som sin idol! Sen att jag försöker föra över mitt klädintresse på henne är en annan sak... hihi!

2007-10-06 @ 09:10:01
URL: http://stephaniies.blogg.se
Postat av: Åsa

Hej!
Mit motivering för att vinna toppen lyder:
Jag bor i en liten norrländsk stad med ett fruktansvärt dåligt
utbud vad det gäller shopping. Vi får aldrig in det senaste till butikerna, utan man får nöja sig med det tråkiga bassortimentet. Jag kan dock inte lösa det problemet genom att handla kläder över nätet, ex på underbara Glitzy.se,
då vår lilla stad knappt erbjuder några jobbtillfällen. Och vi vet ju alla att no job = no money. Jag sitter alltså i en situation där en vinst i denna tävling skulle betyda en välbehövd påfyllning i min sorgliga garderob, och dessutom sprida lite ljus i mitt norrlandsmörker:P

2007-10-06 @ 09:30:58
Postat av: Sofia

Jag har suktat efter toppen ett bra tag, men har inte råd just nu. Måste spara pengar eftersom att jag numera är arbetslös.. Om jag skulle vinna den skulle det vara en otrolig uppmuntran!

2007-10-06 @ 09:31:09
URL: http://tusse.tjejsajten.se
Postat av: m

hej. toppen är jättefin till att börja med. för det andra skulle jag vilja vinna toppen därför att jag som student är hela tiden fattig. jag har ett jobb dock men jag tjänar absolut inte mkt och jag har inget csn bidrag. det jag tjänar räcker knappt i hop till min hyra och jag måste hela tiden låna för att få ihop till resten av månaden. jag är extremt modeintresserad men har aldrig råd att köpa något vilket lämnar mig kvar med en ganska så tom garderob vilket absolut inte är kul. jag har på mig samma kläder nästan varje dag och nu tycker jag att det bör få ett stopp

2007-10-06 @ 10:37:22
Postat av: elsa

Jag vill och tycker att jag ska vinna linnet för att jag behöver nya kläder som inte är så "vanliga" och sånna som ingen annan där jag bor har och det där linnet har de definitivt inte. Dessutom skulle jag gärna ha ett plagg från din shop!

2007-10-06 @ 11:46:08
URL: http://elsasmode.webblogg.se
Postat av: Amanda

Jag vill vinna den eftersom att jag tycker att den är grymt snygg :D

2007-10-06 @ 11:49:08
URL: http://busmanda.blogg.se
Postat av: Therez

Eftersom jag älskar rosetter över allt annat så skulle denna topp varit som klippt och skuren för mig och jag
skulle bli fantastiskt glad om jag vann den. Dessutom vinner jag aldrig något så bara att få vinna skulle vara en jätteära för mig! :) Seså, gör mig lycklig nu! :D

2007-10-06 @ 13:29:37
URL: http://www.therezz.blogg.se
Postat av: samantha

jag tycker att jag borde vinna den toppen eftersom min mamma älskade lila och rosetter, men numera är hon död. det finns endast minnen kvar i huvudet, och bilder. :/ så en lila rosett topp vore som ett hyggligt minne, för då skulle man bära med sig mamma över allt.

2007-10-06 @ 14:09:07
Postat av: Rebecka Bergner

Motivering: Jag är en tjej som tränar mycket själv och jag inspirerars därför så oerhört mycket av din blogg. Både för träningen och din stil. Du väljer ett bra urval av kläder och den där toppen är absolut en av plaggen som är lite annorlunda i din samlingen, den sticker ut. Mitt moto: Va dig själv och våga sticka ut från mängden! Precis som jag anser också även du och toppen gör. Två flugor i en smäll :) MVH. Rebecka

2007-10-06 @ 15:16:58
URL: http://rebeckabergner.blogg.se
Postat av: Nina

Toppen skulle jag vilja vinna, då min pojkvän försökte sig på att tvätta och förstörde min favorittopp i tvätten. Nu behövs en ny favorittopp ;) /Nina

2007-10-06 @ 15:22:46
Postat av: Sandra Oskarsson

Hej! Jag har spanat på denna fina topp, som jag vill ha till smala jeans med hög midja o fina pumps! Passar både på jobbet, och med rätt assoccearer även vidare ut på kvällen - najs!
Och min anledning är enkel: Har inga pengar men vill mycket järna ha!!
kram

2007-10-06 @ 16:18:18
Postat av: Anna

Jag vill vinna toppen eftersom det är helt klart fett med en stor rosett. Grått är ju som bekant flott. Toppen skull sitta som en smäck runt min midja med dallerhäng!

2007-10-06 @ 17:46:54
Postat av: Anna

Jag skulle så otroligt gärna vilja vinna denna sötnos eftersom jag under hela veckan (!!) klickat den fram och tillbaka till kassan på glitzy.se Anledningen till att jag aldrig slagit till är att jag då skulle behöva leva på nudlar i flera veckor pga att jag är en fattig student för tillfället. Och hälsan kommer ju först, tyvärr. Men, åh vad jag vill ha den...

2007-10-06 @ 18:07:15
URL: http://mysignature.blogg.se
Postat av: Isabella

Helt enkelt är det en underbart fin topp, och jag tycker det skulle vara kul att få bära kläder från en svensk webbshop (jag bor i London) eftersom jag älskar att promota svensk kvalité och modekänsla!
Men också för att jag är alldeles ensam och liten i ett nytt land och slavjobbar för alldeles för lite lön, yrkesmässigt omgiven av vackra kläder jag inte har råd med. Helt enkelt är den jättevacker, och skulle jag bära den i jobbet så skulle din webshop garanterat få fin publicitet och ökad utsträckning!

2007-10-06 @ 18:18:06
URL: http://isabellawillis.blogg.se
Postat av: Anna

Den är så otroligt fin den där toppen.
Du kommer inte tro mig, men jag är faktiskt helt ärlig när jag säger detta. Jag har aldrig någonsin i mitt 24 åriga liv vunnit något, det är så sant. Kan den där fina toppen bli min allra första vinst... Håller tummarna:)
Vill även passa på och säga att din blogg är kanon!

2007-10-06 @ 19:04:00
Postat av: Mi

Min motivering: Har precis flyttat över 30 mil från sambo, familj o vänner för att kunna gå min drömutbildning. Detta är helt klart det tuffaste jag gått igenom + att mitt shoppingkonto har mer än halverats nu när man är fattig student. Så denna top skulle verkligen kunna muntra upp min lite mitt i mitt tentapluggande! Den är ju så underbart fin!! =)

2007-10-06 @ 19:12:44
URL: http://misblogg.blogg.se
Postat av: Bella

Jag älskar den toppen, så himla fin. Jag skulle vilja vinna den för att jag inte mycket pengar just nu och skulle vilja ge den till min kompis som går igenom en svår period då hennes fräldrar ska skilja sig.Vill muntra upp henne och se henne glad igen.Hon är min allra bästa vän och har varit det i 10 år nu. Tycker verkligen att hon förtjänar något fint och hon skulle se otroligt bra ut i den. Tycker verkligen att det är scysst av dig och göra en sådan här tävlig. Kram!

2007-10-06 @ 19:19:03
URL: http://bellahs.blogg.se
Postat av: Victoria

Hej! Jag vill vinna den här toppen för att den här helgen ahr varit skit tråkig, livet är dystert för mig just nu inga pengar och inget kul på gång så den här toppen skulle muntra upp mig, förresten har jag också spanet in den galet länge nu!

2007-10-06 @ 19:40:37
Postat av: Amanda

Hejsan!
Här är min motivering:
Jag ska vinna toppen för att jag har legat hemma hela veckan i lunginflammation. Måste stoppa i mig hur många tabletter som helst per dag och känner mig långt ifrån glamorös här hemma. Extra dyster är jag ikväll då mina tjejkompisar just nu är ute. Till skillnad från mig bär dem säkert en festligt outfit just nu. För att jag nu ska glänsa lite extra nästa helg, då jag är redo igen, skulle denna toppen sitta perfekt!
Mvh Amanda ([email protected])

2007-10-06 @ 20:33:52
Postat av: Josefine

Snart är det födelsedagsfest,
självklart vill man visa sig som bäst!
Jag klicka mig in på din sida,
och såg hur jag på fredag skulle kunna skina.
Toppen skulle göra mig till en stjärna,
så därför tar jag den gärna.
Annars ? tack för en blogg som är perfekt,
nu hoppas jag att denna motivering till hjärtat går direkt :)
[email protected]

2007-10-06 @ 20:55:56
Postat av: Caroline H

Hej Glitzy!
Tack för din inspirerande och roliga blogg! Jag har läst din blogg ett bra tag och du har inspirerat mig så pass att jag har börjat träna, gått ner 6 kg (4 kvar...puh) och mår bättre än vad jag har gjort på länge! Därför skulle jag vilja ha den fina toppen, tror den skulle passa så bra på mig med min nya, starkare kropp!
Kram

2007-10-06 @ 21:16:03
Postat av: Mickan

Jag vill vinna den då jag behöver en riktig uppfräschning bland mina tröjor. Jag har rensat bort massor, men det mesta av det som är kvar ligger ändå där och skräpar. Detta skulle bli min favorittopp och göra en fattig students dag att ligga på topp.

2007-10-06 @ 21:41:58
URL: http://angel-like.com
Postat av: Melissa

Hej, hej! Jag är nog inge vidare bra på det här, men jag kom på en bra anledning till varför jag skulle behöva den där hetingen! Snart firar jag och min pojkvän 3 år så vi ska hitta på något kul tillsammans... saken är bara den att jag verkligen inte har något att ha på mig =/ Den hade varit en räddare i nöden! Hoppas, hoppas... =) kram kram

2007-10-07 @ 14:12:35
URL: http://hellomello.blogg.se
Postat av: Ida

Varför jag ska vinna?
Alla vill vinna och kommer med bra svar men det struntar jag i. Här är MIN anledning till varför just jag har tröjan.
För det första har jag suktat efter den där tröjan otroligt länge, jag älskar färgkombinationen och att jag äger väldigt lite partytoppar vilket man kan använda bara tub-toppen till (jag har tub-toppar = 0)
Även så är jag STORT Hilary Duff-fan och har sätt i princip alla hennes filmer.
That's wy!

2007-10-07 @ 14:20:57
Postat av: Deeana

Jag verkar vara sämst på motiveringar för jag vinner aldrig en tävling. Men än har jag inte gett upp hoppet.
Jag kan börja med att jag tycker att den är jättegrym. Så det skulle ju inte vara fel att få den. Och jag borde få den eftersom att jag har en tuff vecka framför mig. Och jag har pluggat hela helgen fastän det finns så mycket annat roligt jag kunde göra. Så denna som belöning skulle vara toppen.
Tack =D

2007-10-07 @ 14:31:48
URL: http://blackandwhite.tjejsajten.se
Postat av: Lisa

Jag har precis blivit dumpad efter 1,5 års förhållande och sitter fortfarande och är helt tom och förstår inte vad som gick fel. Nya fina kläder gör att jag för en stund får ett lyckorus därför skicka toppen till en hjärtekrossad 19 årig liten tjej :)

2007-10-07 @ 16:23:12
Postat av: Johanna

För att jag ska på invigningsfest på snubbens företag och träffa alla anställda plus respektive för första gången och måste därför se lite classy ut, har letat kläder som en toka men inte hittat någon överdel. Denna skulle dessutom dra till sig uppmärksamheten bort från min bandagerade fot som jag fick då jag trampade på en stor glasbit och fick sätta clips i foten...så denna top skulle absolut få mig att se lite söt ut istället för att se ut som ett vårdpaket haltandes på kryckor, man får bara en chans att ge ett första intryck, inte sant...?!

2007-10-07 @ 18:47:58
Postat av: Maria

Hej!
Alla motiveringar ovan mig låter ju super så jag har kanske inte så stor chans but here goes. Jag är en 20årig göteborgska som pluggar till civilekonom och som på helgerna jobbar för fullt på en outlet utanför stan. Så den lilla tid jag har över försöker jag att träffa min söta underbara pojkvän, och visst vill man alltid vara fin då? Tyvärr har mitt självförtroende var på botten senast vilket börjar bli lite jobbigt för vårt förhållande. Varför kan jag inte bara inse att jag är fin som jag är och att jag inte behöver vara lika smal och lång som mina vänner för att vara lycklig? Om priset ändå vore en låda med nytt självfortroende.. Men nu är det en superfin Glitzytopp som i dessa mörka dagar skulle vara kul att ha. Och Hillary är ju bara så söt i den, önskar bara jag kunde vara lika söt som henne i den! ha en toppenkväll Charlotte! Kram Maria

2007-10-07 @ 19:17:31
Postat av: Carro

Hej!!
Tänker inte skriva en massa "tycka synd om mej"!!
SÅ Jag vill vinna toppen för den är ju DÖÖÖÖ LÄCKER :D
Skulle passa utmärkt med mina ny jeans;)
Helt enkelt skit snygg!!!!!!!!!!!
Mvh/Carro

2007-10-07 @ 20:00:39
Postat av: josefine

Tubtoppar är verkligen min passion var sig det är varm sommar eller kall vinter. T-shirtar däremot har jag alltid haft lite svårt för på senare år, vet inte riktigt varför för jag tycker det är snygg på andra. Är dock på jakt efter lite mer t-shirtar att fylla min höstgarderob med och det bästa vore absolut den här grymt snygga t-shirt/tuben. Grymt fab! :) Kanske kan den hjälpa mig över från linnen till schyssta t-shirtar nu när det börjar bli kallt!?!
Kramar i massor!

2007-10-07 @ 21:01:04
Postat av: josefine

Glömde visst min mail! ;D Kram igen!

2007-10-07 @ 21:04:20
Postat av: Hanna

Varför skulle jag vinna denna tuffa fest topp=)
Eftersom vi håller på att införskaffa oss ett nytt hus så har jag slängt ut en himla massa blandannat en hel del fest kläder har åkt rakt ner i sopnerkastet.Så nu skulle jag vilja pigga upp min party outfitt med denna söta topp:=)

2007-10-07 @ 21:29:51
URL: http://metrobloggen.se/hannag
Postat av: angelica

jag skulle vinna toppen för att jag just nu har varken tid eller råd att shoppa. Jag pluggar hel tid på gymnasiumet och har just flyttat till en egen lägenhet med en stor men inte helt full garderob. Jag praktiserar två dagar i veckan och går i skolan 3dagar iveckan. De två dagar i veckan som jag slutar tidigt och har tid att göra något som att tvätta, städa lägenhetn och träffa kompisar, jobbar jag. Så ända tid jag har att göra något är på helgerna och då måste jag tvätta i tvättstugan och städa lägenheten. Pojkvännen städar alltid på vardagarna efter som jag då inte har tid därför tar jag helger. Så roligt! usch! Japp det var min motivering.

2007-10-07 @ 23:19:22
URL: http://www.froilan.blogg.se
Postat av: Lina

Hejsan!
Oj vilken fin topp! Efter en knäskada och 1 år utan möjlighet att träna så är jag äntligen på fötterna igen. Din blogg är jättekul att läsa, den innehåller allt som är roligt, kläder, träning och mat:) Jag har precis nått mitt första delmål och gått ned 5 kg och börjat bygga upp mina muskler igen- träningen är rolig igen! Om jag skulle vinna så skulle det verkligen bli ett fint sätt att fira min återkomst!
Ha en bra dag alla!
Lina
[email protected]

2007-10-08 @ 07:57:22
Postat av: Lina Karlsson

Hejsan ! Jag skulle jättegärna vilja vinna den läckra toppen !! Jag har länge spanat in den och skulle slå till den här månaden, men sen blev min lilla kisse skadad och dum som jag är har jag inte hunnit skaffa försäkring ännu eftersom hon fortfarande är så liten.. Även om jag aldrig tvekade att lägga ut den hutlösa summan på min lilla älskling så känns det lite surt ! Så där rök klädbudgeten för ett bra tag fram över..

2007-10-08 @ 08:48:30
Postat av: Nina H

Hej! Jag hoppas att jag vinner toppen, för att den är just en sådan jag vill ha! :) Jag spanade in den för lääääänge sen då den kom till shoppen och har alltid tyckt att den är så jätte fin och snygg! Jag hade tänkt beställa den, men eftersom jag bor i Finland blir frakten så onödigt dyr och dessutom kostar det mig extra att betala in på ett utländskt konto. Annars skulle jag ha beställt den genast! Jag hoppas alltså att jag vinner toppen för att inte nog med att jag får något skit snyggt att sätta på mig (och blir super glad förståss!!!), får DU "gratis" reklam utanför Sveriges gränser! Ha! ;) Jag känner MÅNGA MÅNGA shopping sugna flickor här (som jag såklart redan tipsat om din blogg och shop åt) som gärna vill se något nytt i sin garderob som inte alla har. Så det så.
(min email: [email protected])

2007-10-08 @ 11:14:07
Postat av: denise

ååh den där gobiten har man suktat länge efter men varje gång jag kikat har den varit slut :( Så typiskt! allt jag vill ha tar slut innan jag hinner klicka hem det :) hehe..

2007-10-08 @ 14:24:01
URL: http://danajs.blogg.se
Postat av: josse

åh, den där har jag kollat in flera gånger men så har jag varje gång struntat i att beställa den för att jag inbillar mig att jag inte skulle passa i den. gör så med jättemycket kläder och sen ser man dem på någon på stan och ser hur jäkla snygga de är i plaggen och man rusar till affären för att köpa/beställa det ändå och så är det slut, alltid, alltid, alltid. och nu är det alltså bara en kvar i detta fallet med? jag och min otur :/ . får hålla tummarna för att jag är den lyckliga vinnaren då!

2007-10-08 @ 17:30:03
Postat av: glitzy

josse: det finns flera i shopen

2007-10-08 @ 17:30:47
URL: http://glitzy.blogg.se
Postat av: josse

haha läste fel, tyckte det stod att det bara fanns en kvar men det var det visst inte. men jag håller tummarna ändå :)

2007-10-08 @ 17:31:06
Postat av: Dress Like a Princess

Ah tävlingen är slut förstår jag, hade vart en perfekt födelsedag till min kära lillasyster :) Men jag hittar nog nått annat..

Sov gott :)

2007-10-08 @ 20:17:12
URL: http://dresslikeaprincess.blogg.se/
Postat av: Lisa

Åååhh gud vad glad jag blir!! Jävlar, nu måste jag komma på en riktigt bra motivering här nu alltså. Jo, jag har gått och suktat efter den där toppen ända sedan den kom in i din webshop men varje gång jag kollar så är den slut i lagret. Men en dag när jag kollade så fanns den, men då kom jag på att jag inte har råd att lägga ut dom pengarna. Jag eller min familj har aldrig haft särskilt bra med pengar så jag FÅR inte ens investera i den där toppen. Men okej, sämst motivering, men det är iallafall så jag känner :) Men japp, hadet så bra! (L)

2007-10-09 @ 08:37:43
URL: http://famoous.blogg.se
Postat av: Lisa

oj jaha... tävlingen var visst avslutad... hehe, sorry, jag blev så ivrig att jag knappt läste hela inlägget.

kram

2007-10-09 @ 08:38:48
URL: http://famoous.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0