I'm a bitch


Jag är som sagt hemma hos mamma & pappa. Jag letade efter skolkatalogen för att se hur man såg ut i nian. Vi ska ha en sån där återträff i morgon förstår ni. Det ska bli kul, vi som umgicks på den tiden ska träffas hemma hos en kille ur gänget och dricka lite fördrinkar.

Ingen katalog hittade jag, men ett pris som jag fick i trean på gymnasiet. På vår skola hade alltid treorna en avslutningsshow. Vår show var uppbyggd som en tvtablå. Vi avslutade med en gala där vi delade ut pris. Ex fick en tjej som hette Frida ett pris som hette årets läppar för att hon alltid hade rött läppstift. Det fick ut på att driva lite med folk.

Sista priset gick till årets bitch. Så klart visste jag att jag skulle få det eftersom det var vår show. Jag hade verkligen förtjänat det också. Överallt på skolan, på toaletten, på bord, bänkar och väggar stod det: Charlie i S3 är en bitch. Ja man tackar. Jag kallar det avundsjuka. Jag höll ett tacktal inför hela aulan. Det gick ut på att jag tackade de som hade skrivit så mycket skit om mig, för utan dom hade jag inte fått priset och bla bla. Det var skönt att visa att man inte tog åt sig mitt framför dom.

Oj vad jag svävade ut där, men jag ska se till att fixa en bild från nian så ni får se

Kommentarer
Postat av: IZZAH

haha ... cool bild :P

2008-04-25 @ 23:53:42
URL: http://izzah.blogg.se/
Postat av: Frida

Haha, det där hade jag nästan glömt, vilka meriter vi har! Hälsa Karlskoga från mig och ha så kul på klassfesten! /Frida aka Årets läppar -00 & -01 =)

2008-04-26 @ 06:13:37
URL: http://fraiche.blogg.se/
Postat av: Kim Von J

ahahha shiit vad ful du var, haha naee då. jag lånar din blåa väska idag :) den som hängde på dörren den lilla hopaps det är okej

2008-04-26 @ 12:08:37
URL: http://kimj.blogg.se/
Postat av: Kattis

Hah! Du är så skön, jag gillar icke heller jantelagen :D

2008-04-26 @ 18:00:52
URL: http://metrobloggen.se/sommarformen
Postat av: Sandra

Haha :)

2008-04-29 @ 20:12:48
URL: http://sandranatasha.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0