söm bak


jag får en del frågor om vart mina strumpbyxor med söm bak kommer ifrån. De kommer från chess intim i Karlskoga. Jag fick dom av en kompis när jag öppnade mitt solotek. Theres vet vad jag gillar:) Men häng inte läpp för det. Det finns bland annat på lindex, är ganska övertygad om att Twilifit och liknande butiker också har. De på bilden hittar ni här.

I kväll ska jag ha ett par stay-ups med röd söm bak. De kommer från lindex och kostar ca 100 kr. Stay-ups är ju dessutom lite sexigare än strumpbyxor:)

När vi ändå snackar strumpbyxor så kanske ni har sett att det oftast står 40 den eller 80 den osv. Jag är helt inne på strumpbyxor med låg den. Ju lägre den desto mer genomskinliga. Den på ca 20 är perfekt tycker jag. Är så trött på täta strumpbyxor.

onsdag


jag är så jäkla nöjd med den dubbelknäppta kavajen från min shop. Perfekt att ha som jacka, den kommer hänga med mig till våren och sommaren. Kavajen blir allt större för varje säsong. Ännu mer dubbelknäppt kommer nu till våren, de får gärna vara lite längre också.

Halsduken köpte jag på wedins förra året och satt på nitar själv. Annars har jag på mig min nya favokofta från stylein som också kommer från glitzy.se, toppen kommer från stray boys och kjolen har SAGA LOVA designat och även den från världens bästa webshop;) glitzy.se

Kjolen från saga lova har vuxit, det är paper bag waist och den är lite tulpanformad som även kommer mer och mer. Att mönstret är art gör den bara ännu mer cool. Ny favorit i garderoben tror jag.

Skorna är min mammas gamla jordpush som har hängt med i hästhagen många många gånger.

tjejer...

Först måste jag ju faktiskt presentera vinnaren av de randiga tröjan från glitzy.se, EMMA. GRATTIS

Förra året fick ni skicka in era nyårsoutfits, tänkte köra samma sak i år igen
Men det blev ganska mycket jobb för mig så om ni vill vara med får ni fixa bilderna själva innan ni mailar in dom.
Bilderna ska vara 300 pixlar höga, absolut inte bredare än 500 pixlar, 200-300 är rimligt. vill ni ha med era bloggadresser får ni skriva det på bilden precis under bilden innan ni sparar den.

Jag kommer lägga in alla outfits i morgonkväll. Jag vill ha era era bidrag på mailen innan klockan 16, nyårsdagen. Ni mailar bilderna till [email protected]

Priset är en gold button top från glitzy.se. hur jag kommer utse en vinnare har jag inte bestämt än.

INTENSE


I morse var jag hos min frisör Jean Pierre, eller jag menar Pierre. Jag ville ha färgen lite mer intensiv så vi drog ner lite på de guldiga pigmenten och vips blev det mer intense. Me like.
Sen sa jag att han skulle klippa min lugg tjockare
Pierre: Men Challe, man kan inte klippa luggen tjockare
Challe: joho
Pierre: ja men man säger inte så, man säger inte klippa luggen tjockare man säger göra luggen tjockare.
Challe: jaha men kan du göra min lugg tjockare snälla Pierre
Pierre: ja det kan jag
challe: tack snälla!

tisdag


*jeans whyred*tee weekday*kofta stylein glitzy.se*skor vagabond*storkavaj/jacka glitzy.se*

bra start

Jag längtar till 2009 nu. Har så mycket att se fram emot. I janurai ska jag till Selma spa i sunne i 3 dagar med mamma & syrran. Jag ska även till stockholm och röja runt lite och träffa underbara Nadine - ÄNTLIGEN. Det var januari det.

Februari blir det 3 dagar i Köpenhamn, anledningen till resan är modeveckan. Men vi kommer så klart inte hänga där hela dagarna.

Mars är helt tomt. kanske blir en tur till STHLM i vanlig ordning. Vi får se. Eller kanske bara vara hemma och spara pengar till April.

I April åker jag nämligen till USA, detroit till min älskade bitch Cissi som är hokeyfruga där borta. Vem vet, vi kanske tar en inrikesresa till, ja gissa...

Ja det vart allt än så länge....Om jag känner oss själva så kommer det bli ett par resor till 2009.

Har ni några roliga planer för 2009?

festligt


jag funderar på om man ska slå till på ett par sjyssta lösfransar på nyår. iställer för de vanliga kan det ju vara kul att spexa till det lite. de med röda fjädrar skulle passa mina strumpbyxor bra med röd söm baktill. ja vi får se. tar nog med mig carro till makeup store i morgon för ett ev inköp.

jag <3 minna


jag saknar dig Minna. Vi har alltid så roligt ihop. Antingen kommer du till sthlm för att partaja lite eller så kommer jag till Halmstad och våldgästar dig och Mac. ok?

jag och mina whyred


Utan er vetskap har jag beställt de sjukt snygga jeansen från Whyred. Tack Camilla för att du puttade mig över beslutskanten. Du påverkade mig fast du inte visste om det:)

Jag beställde dom i både 26 & 27 från Grandpa. Eftersom det inte är någon stretch i dom behåller jag 27:orna. Tyvärr fanns de bara i längden 34. Måste leta reda på en symaskin så jag kan använda dom snart. Men en liten liten sak stör mig, högerlåret är lite tajtare. Men jag fick för mig att jag har känt så en gång tidigare, kan jag ha mer fett eller muskler på höger ben?

Det verkar som om de är slutsålda på sidan, men snart kommer det finnas ett par 26:or :)

måndag


i dag har jag invigt min nya blus från Cacharel och jag älskar den. ska ha den varje dag resten av veckan, eller kanske inte:)
jeansen kommer från cheap monday och har läder på halva rumpan. pälsen är andra hand och skorna ca 100 år gamla, tror de kommer från nilson.

rea på shoenation.se


Jag upptäckte precis att Shoenation har mellandagsrea. Just den modellen ni ser på bilden är inte så dum att fynda på rean nu med tanke på att retrosneakern kommer vara ännu större till våren.

Eller varför inte ett par vita tygskor om ni inte redan har det. De kommer alltid till anvädning under våren och sommaren.
Det finns mycket snyggt både på rea och inte på rea så kika in,

könsord


jag och syrrans unge var på bio på juldan och på vägen hem gick vi förbi dessa bilar. Kuk vet vi ju alla vad det är, men vad är snorré? Förslag?

UPDATE: men hey, jag vet att snorre är samma sak, men de har ju satt en apostrof över e så jag försökte skoja till det lite;)

just nu & hela dagen


en sovande carro

varken jag eller carro är i toppform idag. vi har legat i soffan hela dagen och tittat på alla paradis hotel avsnitt med avbrott för en hel del sömn. livet kan vara riktigt hårt ibland.

Oksana, ni vet chippens blivande fruga var med. Så jäkla kul att se, en lite mindre smal tjej med bred värmländska och små tuttar:)

 jag är i alla fall uppe nu och bloggar och ska snart iväg på masage. ska jag väcka den sovande prinsessan?

Hej där peeeeople


Så fort jag får loss Carro från Lips ska vi ner och göra stan osäker.

det kommer ta ett tag så jag får sällskap av lite rödvin tills vidare

sluta body pumpa

Fick ett mail av en tjej för ett tag sen:
Tjena Charlotte!
 
Dags för mig att höra av mig! Jag har läst dig blogg troget  varenda dag i typ ett halvår eller nåt nu. Tycker att den är riktigt bra, kaxig och inspirerande med en jäkligt skön blandning så fortsätt med det =)
 
Jag har i  hela mitt liv hållit på med träning på ett eller annat sätt, mer eller mindre aktivt. Nu den senaste tiden har jag gått på body pump, skuttat omkring på body step, spinning osv. Jag har helt enkelt gått på klasser i både den ena och den andra tappningen. Så läste jag ett inlägg som du skrev att vill man ha resultat , riktigt resultat, så finns det inga bra klasser utan man måste pumpa hard core i gymet. Hallelulja så rätt du hade…
 
Efter ett tags funderande grabbade jag tag i en av de personliga tränarna på stället där jag tränar, tillsammans lade vi upp ett program efter mina önskemål och mål. Förmodligen det bästa jag har gjort. Resultaten kom snabbar än jag vågade ana och vilken känsla det är att köra max vad man orkar, inge jävla små pattande på Body Pumpen inte.
Kör fortfarande spinning och konditionspass men kompletterar med mitt styrkepass. GRYMT roligt!
 
Så jag vill helt enkelt TACKA för inspirationen som gjorde att jag vågade mig ut i gymet bland buffel biffarna.



Så varför inte skriva lite om body pump och för en gång skull hänvisa till lite källor.

Kikar vi in på Les Mills hemsida beskriver de body pump enligt följande:

"BODYPUMP™ is the fastest way to shape up and lose body fat. It’s a toning and conditioning class with weights and is for just about everybody who wants to add strength training into their aerobic workout"

Hmm jag håller inte riktigt med. Jag kan hänvisa till mailet men jag vet att ni är envisa och det behövs mer fakta än så för att ni ska förstå. Bered er för en lång text.

Det står även på Le Mills hemsida att ett body pump pass bränner upp till 600 kcal. Oj det låter ju jättebra, om det vore sant.
Det har gjorts en studie på just detta,Physiologic and Metabolic Responses to a Body Pump Workout. Studien visade att kaloriförbrukningen under ett Bodypump pass var 214±26 för kvinnor och 315±42 för män. Lite skillnad va?

Nu till själva toningen/formningen av kroppen. Att forma kroppen för mig är att tappa fettmassa och få en en fastare kropp och kanske till och mer synliga muskler. På Le Mills hemsida påstår de att body pump är perfekt för detta ändamål. Jag skulle vilja beskriva passet engligt följande: Ett muskeluthållningspass som knappt kommer leda till ökning i styrka hos någon som är lite tränad sen innan. Är du helt nybörjare kommer du se resultat till en början, men muskelutvecklingen kommer inom kort stanna upp.

En annan studie som berättar varför man ska köra riktig styrketräning istället för 100 reps på ett bodypump-pass säger följande:
24 kvinnor tränade benen i 20 veckor 2 ggr i veckan. De körde 4 övningar varje gång, alla övningar gjordes i 3 set med 6-8 repetitioner till failure(tills de inte orkar mer) i varje set.
Resultatet blev att de tappade 2.5% i fett och ökade i muskelmassa. Man mätte omkretsen kring låren på tre olika nivåer både före och efter studien och man fann ingen skillnad.
Alltså har de fått en mer tonad kropp. Inte ökat i omkrets utan tappat fett och fått sjysst form på benen tack vare musklemassan de la på sig. Skippa body pump och träna riktig styrka om ni vill ha resultat.

Det finns massor av forskning som visar att man ska ligga mellan 6-15 repetitioner för att få bäst muskeltillväxt.

träning fredag


kunde inte hålla mig borta från gymet igår trots att jag inte är helt frisk än. menj ag tog det lugnt, lovar:)
det blev axlar:
3 set hantellyft
3 set lyft åt sidan med raka armar
3 set baksida axlar med rep i cabel
och sen rygg:
3 set latsdrag
3 set rodd
 
avslutade med mage.

tror jag kommer fokusera lite mer på kondis någon vecka nu, känns som om det blivit lite mycket mat och godis ett tag nu. men benpasset kommer jag inte hoppas över:)

inget mera gratis

Jag har slutat att godkänna alla kommentarer om gratisbio, gratiskläder, gratissmink osv

Så det jag vill ha sagt är att gör er inte besväret att ens kopiera in era värvningslänkar här.

veckans fynd


nej jag orkade inte vända på bilden innan jag publicerade den. men det är inte fel med lite hjärngympa kanske?

jag kunde inte låta bli att spana in SOLOS rea idag. En blus från Cacharel som jag spanat lite på under hösten var nedsatt från 2000 till 800. Kan man låta bli då? NEJ det kan man inte så den fick följa med mig hem. Ni får säkert se den på inom kort. Men det är bara vad Jag tror

backhoppning


syrran visar hur backhoppning med Wii fit går till.
1. böj benen och ha all tyngd fram.
2. ställ dig up fort och håll positionen tills du landar
3. räta upp dig och stå stadigt. spänn gärna stjärten precis som syrran

både syrran och jag var lika sexiga i våra långfelingar i går.

wii fit


syrrans minsta unge fick Wii fit i julklapp. det är sjukt roligt. just här rockar jag rockring, man ska rocka så mycket man bara orkar på tid & dessutom fånga de som kommer flygandes i luften.

nu till outfiten, nya trosor från björn borg med en lysande björne på skinkan, ni kan se han till vänster, trycket lyser igenom lite. underställ i form av ett par trekvartsbrallor och en tröja från gina. jävligt läckert enligt mig. till mitt försvar hade jag varit ute i kylan innan och blev så varm av att spela wii så jag var tvungen att ta av mig de övriga kläderna:)

grymma


I väntan på julmaten och julklapparna spelade jag och Alex(syrrans avkomma) Rockband. Trummorna var ju nästan roligare än gitarren. Vi var grymma, ni skulle ha varit där!

julafton


vi hade världens bästa tomte idag. Han var mysig att kramas med. Så mjuk på något sätt..

*body AA glitzy.se*kjol monki*strumpisar på sniskan från chess intim*skor vagabond*mössa tomten*

God jul


Hej alla tomtenissar och tomtegummor. Hoppas ni får en underbar jul med sjukt bra klappar.

beauty sky


Linköping är väl inte sådär jättesnabba med vissa saker. Men äntligen finns det ett ställe man kan fixa fötterna på i äkta USA style. Ni vet en sån där massagefåtölj som man njuter i medan någon sitter nedanför och fixar fossingarna. Inte alls dyrt heller, 350 kr har jag för mig att jag betalade.

Salongen hittar ni på Östgötagatan 18, mitt emot bibblan. För att boka tid 013-101660

news julafton


träning måndag & tisdag


Jag är lite förkyld fortfarande, men ingen feber och inget ont i halsen. Då är det grönt ljus.
I går tog jag det lugnt, det blev 9 set biceps och mage. Jag har en riktigt skön övning jag ska filma nästa gång så ni får se.

I dag blev det ett tufft benpass med Rebecka. Tuffare än sist. Vi fick för oss att vi skulle minsann höja vikterna. Höll på att svimma kändes det som. Men ett bra pass var det. Ser fram emot det nästa vecka. Jäklar vad stjärten och benen ska vara trimmade till sommaren 09 :)

tävling


nu kan ni vinna en gold button top från glitzy.se
one size värde 400 kr

ni behöver bara kommentera och ni får faktiskt göra det en gång om dagen fram till söndag den 28:e december

tisdag


*blus weekday*jeans cheap monday*skor vagabond*

min smak


den här klännningen från ACNE vill jag verkligen festa loss i. Men priset som är 4500 kr är inte helt tilltalande tyvärr. Men visst e det fuckin hot?

måndagslyx

MMS

lite pedikyr så här i juletider är inte fel.


Ohhlala

Men tjejer, jag har hittat en smyckesbutik på nätet som har så mycket snyggt. Blev helt yr i bollen när jag kikade in, ville bara klicka på allt. Men det här armbandet vill jag ha allra mest.

ni kanske redan visste om butiken? är jag efter? eller har jag grävt upp en skatt?

Goodie bagen har fått ett hem

304 tävlanden..wow. ni vill verkligen vinna goodie bagen. jag klandrar er inte för det:) den är verkligen toppen.
Hotness blev den lyckliga vinnaren. grattis. ny tävling kommer i morgon

stavningskurs tack

jag är 26 år och kan verkligen inte stava vissa ord. men jag ser ett samband, det är ord som börjar med sch el ch eller sh. det är just det som är problemet. jag vet inte hur schema, schack, chans osv stavas. Eller jag vet det nästan, men är osäker och måste kolla på google. Samma med fräsch.

Så jag efterlyser nu en sch, ch - kurs. Någon?

söndag


här ser ni nya sköna jackan från monki, nya skorna från shoenation.se  som jag förövrigt är så jäkla nöjd med och klänningen är gammal och kommer från minimarket.

yes man

MMS

nu blir det bio och varma chips. synd att hela gommen blir trasig av dom. men det är det värt


kalla mig tant charlotte


de tog verkligen med den sämsta bilden och tryckte den i en tidning så alla kan se den. great. men artikeln var i alla fall bra.

överfallen


igår hängde jag med carro in på Monki. Jag skulle inte handla något, men så helt plötslig slänger sig en svart skitsnygg varm dunig kappa över mig och säger, ta med mig hem. Ok då! sen några minuter senare flög en kjol på mig som bara skrek, bär mig på julafton. Ok då!

Ni får allt se lite närbilder inom kort på mina nya failjemedlemmar

shoenation.se


så här ser mna sneakers ut från shoenation.se
den nedersta från sneaky steve är perfekta nu när det är lite kallare. conversen är lite kalla nu.

hur retro och coola är inte reebokskorna? perfekta att springa omkring i en dag på stan.

höga pjäser


ja det var dessa från Nelly jag hade på mig i går och vet ni? dom är faktiskt bekväma. Trodde aldrig att JAG skulle hitta ett par så höga skor som jag faktiskt kan ha på mig en hel kväll. Jag gick dessutom hem i dom. Helt sjukt.

Dom kommer alltså från nelly och kostar 400 kr. vilket kap.

MINNA baby nu kan du få köpa mina skor från ZARA. Om du fortfarande vill?

lördag no 2

Hey! Ikväll har jag avnjunit en himla god middag med härliga tjejer. råkade springa på björn borg på en olåst toa som var ganska onykter. goda drinkar och avslutning med champagne som bästa killkompisen jeppe bjöd på. hemma i god tid, för jag har en hel del att stå i under morgondagen.

dunkappa monki* tee stray boys* väst glitzy,se* tights stylein frå glitzy.se*

Anna Skipper - ett stort skämt

I bakgrunden hör jag när Anna Skipper ordbajsar på tv. Jag har fått flera kommentarer i bloggen när jag har rekomenderat sushi som bra mat: Anna Skipper säger att sushi innehåller massa socker och bla bla.
Jo jag vet det, men om man kollar på det totala näringsinnehållet så är det inte mycket man får i sig.

Nu förbjuder hon hon Anki Bagger att äta popcorn och kaffe latte. Men varför då? Folk orkar väl inte hålla en korkad diet om man inte får unna sig något.

ALLT HANDLAR OM DET TOTALA NÄRINGSINTAGET PER DAG. Självklart ska man inte trycka i sig socker och onödiga fett osv.
Räkna kalorier. Om mitt plus minus noll i kaloriintag på en dag är 2200 kcal och jag äter 1800 kcal varje dag går jag ner i viket för jag ligger på -. Så enkelt är det och det gäller alla.

En annan person jag retar ihjäl mig på är Blossom när hon ger råd i mix megapol på måndag mornar. Hon snackar också en massa skit. Vart fan fick de sin utbildning? både jag och jocke blir lika upprörda varje gång vi lyssnar på henna i bilen.

och så ska vi inte tala om Aftonbladet som bidrar till ett ohälsosammare Sverige. De bara skriver om populärdieter, inte vad de senaste rönen och forskningarna säger. De lurar folk. Det finns inga genvägar till en sundare kropp. Människan är ganska lat och tycker det låter skitbra när rubriken lyder: Ät mer fett, bli smalare. Skitbra idé, tryck i dig fett (vilket kroppen inte mår så bra av) och skippa kolhydrater(som bland annat hjärnan är beroende av).

Sådär nu har jag fått ur mig lite

update: nu tvingar skipper bagger att gå med stavar för det ger bättre resultat. så det så. ohhh maj gad säger jag bara.

lördag


*jeans monki*tröja & jacka(kommer till våren)glitzy.se*

nästan samma


den till vänster kommer från marc jacobs och kostar 2025 kr och den högra kommer från glitzy.se och kostar 390. vilken skulle ni välja?

nyårsmenyn...

...blir simpel med god. det blir inte ens någon förrätt. vi har precis testlagat den och den blev riktigt god.

huvudrätt:

efterrätt:

chokladmousse med en massa gott

skölj jordnötter från salt. lägg dom i en kastrull med lite socker och låt sockret smälta in. låt dom svalna på bakplåtspapper.

innan servering. häll på kolasås på ena halvan och chokladsås på andra halvan. häll över minimarshmallows och jordnötterna. servera.

fredag

Fan, jag är sjuk igen. så därför har jag tagit ett moget beslut och vilade från gymet idag vilket jag inte brukar göra. om jag har tur går det tillbaka. det har lixom inte brytit ut helt ännu. jag har knappt varit sjukt det senaste året men nu minsann är jag sjuk hela tiden. blir galen. vill träna!

nu till dagens outfit. i dag kom 2 paket med 3 par skor. I love them all. Det ena paret har jag på mig och de kommer från Sneake Steve och är köpta på shoenation.se. mer om dom sen.
tee & kofta stylein från glitzy.se
en avklippt pennkjol från Acne.

nu är den här


min fina rosett. den ser bra ut där under plasten. ni ska få se den när den har läkt. jag är mycket nöjd. Max gjorde ett bra jobb som vanligt. ska ni tatuera er här i stan är det max jag rekomenderar. han är fullbokad till mars, men släpper nya tider efter nyår. MEN om man ska göra en mindre tatuering som inte tar flera flera timmar kan man gå dit på fredagar då det är dropin. de öppnar klockan 12. jag var där 11.50 och först i kön, 11.55 började de andra komma.

just nu

MMS

just nu


torsdag


*linne med en trendig zebra glitzy.se*kofa från stylein från glitzy.se*

passa på


fynda nyårsblåsan
eller köp snyggaste koftan och bär den som klänning
eller varför inte en cool kjol till festen

news glitzy.se


träning onsdag


i dag blev det där nya grymma benpasset. jag filmade gående utfall & sumo squaten.
5 set benpress varav 2 var uppvärmning
3 set gående utfall
3 set sumo squat
3 set benspark
3 set bencurl

kom & fika med mig i morgon



hello linköpingbor. i morgon bjuder jag på solkrämer och fika  mellan 16 & 19. vi ses?

coola sneakers


Dessa coolingar signerade Reebok är på väg hem till mig. inga mer onda fötter på stan. coolt & bekvämt är en bra kombo.
Skorna kommer så klart från Shoe nation. Vart annars? ;) Jag kommer främst ha dom till klänning.

Spana även in dom andra skorna från Reebok. Även dom är en 10 poängare.

veckan som var


(klick klick klick på bilderna)
den som väntar på någonting gott väntar alltid för länge. sen vet jag inte om veckans outfit är så spännande. men hur som helst kanske ni har en favo?

i tidningen


jag var ju med i tidningen igen den 9:e december. Den här gången i östgöta corren. håll utkik i Linköpingsposten de närmsta dagarna, kanske dyker upp igen;)

detalj


det är detaljerna som gör det. heter det ju så fint. jag håller med. älskar att det kommer mer dataljer bakpå strumpbyxorna. dessa hade jag alltså på mig idag och de kommer från lindex

mesiga jag


jag är ju en sån jävla mes när det kommer till platåskor. kan ha dom på mig max en timme sen gör det så ont så det inte är klokt. därför har jag slutat handla snygga partyshoes. men när jag fick syn på dessa från Nelly, nelly shoe kunde jag lixom inte hålla klickahemfingret borta. de ser faktiskt sköna ut. klacken blir 9.5 cm höga om man räknar bort platån på 3.5 cm. ja vi får se.

känns de inte bra åker de tillbaka. jag behöver verkligen hitta ett par skor som jag kan ha i flera timmar utan att gnälla som en tjurig kärring.

spana in dessa också..vet inte om jag gillar dom eller inte. hatkärlek på något sett

och sen måndag


*ny tunika från Mads Norgaard, köpre den på STIL här i Linköping 999 kr gillar att den är lite skir. blixten gör ju att det inte ser klokt ut men i alla fall* lårhöga stövlar bianco*

tisdag


*stickad sak från carin wester*randig top glitzy.se*skor converse*missade att fota baksidan av mina strumpisar, dom är jättefina* kommer nog en bild sen;)

köp outfiten på glitzy.se


vinn grymmaste goodiebagen


nu kan ni vinna en goodie bag från evenetet som jag(glitzy.se), Maya Design och Mist höll i STHLM i november.

Det är bara att kommentera. har du ingen blogg, glöm inte att skriva med mailadressen. tipsar du dessutom om tävlingen i din blogg är det pluspoäng;) tävlingen avslutas på söndag den 21:e december klockan 14.00

vinnaren av valfri trosa...

från uppercut.se är louise b:
   
 
LouiseB
#13
Hej, detta är ju helt sjukt!
Var inne på uppercuts sida igår och titta lite, hittade massa otroligt fina trosor från Honeydew som jag ville ha och nu läser jag på din blogg att man kan vinna ett par valfria trosor, hur lustigt är det inte ibland?

Hur som helst, trosorna jag skulle vilja ha kommer från Honeydew och heter Fruity Strawberry. Urfina!

Mitt kundnummer är: 36714

Ha det bra, kram

grattis får man väl säga. trosorna kommer på posten. tävlingen hittar ni här.

en ny tävling kommer om några minuter

träning måndag

Vilken skön dag jag har haft. sov till 10 med avbrott för min cpgranne som gjorde ett försök att spela ett blåsinstrument. på ett års tid har personen inte gjort ett enda litet framsteg. ett till avbrott när posten kom med 2 stora paket.

käkade frulle och sedan blev det gymet. en promenad på ca 4,5 km och sedan lite jobb. kom hem, käkade lunch och kollade på senaste gossip girl. ojojoj, där händer det grejer:)

duschade, fixade mig lite och nu sitter jag här och bloggar. ska faktiskt jobba en stund och sen ska jag på kamerakurs i 2 timmar.

nu till träningen. det blev alltså
axlar: 3 set hantellyft, 3 set lyft åt sidan med raka armar och 4 set baksida axlar med rep i cabel.
biceps: 3 set hantelcurl, 2 set i cabelcrossen, stående med cabel från båda sidor. 2 set sittande curl i maskin
that's all for today

*linne adidas*shorts stadium*

mat och drink

MMS

hallå. carro säger att hon också är med ikväll. bara så ni vet. vad gör ni bitches?

 

update: som ni kanske förstår skickade jag det här från mobilen i lördags. men bättre send än aldrig?


sötsug


fick en fråga om hur jag håller borta sötsuget. det gör jag inte. jag äter en massa onyttigheter. men godis äter jag nästan bara på helgen, men i veckorna blir det lite kakor, bullar och glass. men om man nu vill slippa sötsuget så är det lätt åtgärdat.

det finns ett kosttillskott som heter krom som ska hjälpa till att hålla blodsockernivån i kroppen på en jämn nivå. det är bara att googla krom så hittar ni webshoppar där ni kan beställa.

MEN, man behöver inte äta krom för att hålla blodsockret på en jämn nivå. äter man bra mat och hyfsat regelbundet så håller det sig ändå. och när blodsockernivån är jämn håller man sig även pigg. ni vet ju vilket matkoma man kan hamna i om man äter en onyttig lunch som ex pizza eller liknande.

så slutsatsen är alltså, är bra mat och regelbundet så kommer sötsuget att försvinna. sötsuget kommer när nivån åker upp och ned.

träning söndag


idag blev det endast kondition eftersom jag kört igenom kroppen redan. jag joggade 4.5 km på bandet och efter det blev det 3 set mage i magmaskin. jag har träningsvärk från benpasset i tisdags fortfarande. hoppas den är borta till tisdag så jag kan köra mitt nya benpass igen.

de nya shortsen köpte jag på stadium idag, 149 kr. Jag verkligen älskar dom. Modellen är perfekt och tyget med hål i gör att de andas bra.

när man ska komma igån och träna, gå inte ut för hårt. som idag joggade jag bara 2.5 km för att jag inte rört på mig på länge och det är dumt att knäcka sig själv på en gång. är det för jobbigt kan man lätt tappa suget inför nästa gång

nap


husse fotade när jag och lillis sov middag alldeles nyss. finns det någon gosigare kisse än lillis? tror inte det va?

nu ska jag sätta på mig mina nya shorts och gå ner till gymet för att förbränna lite. bara så ni vet kommer inläggen om träninng öka igen. jag har inte haft tid de senaste månaderna, men nu känns det som om jag är tillbaka i gamla vanor igen. är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om som rör träning & kost?

2 timmar kvar


glöm inte att tävla om valfria trosor från uppercut.se
klicka här

lördag


jag och lille carro var ute & käkade igår och det hela slutade i en svettig dans. För en gång skull var dj:n grym igår. i dag har jag lite skallebank, men jag har bara mig själv att skylla. till frukost tyckte jag att jag var värd rostad bröd med marmelad & brieost:)

*linne monki*väst glitzy.se som åkte av efter ett tag*paljettights bikbok*skor vagabond*

lucia


jocke fick allt sin lucia i morse, men jag fick gräva fram gammla underkläder eftersom jag inte hann köpa igår. så istället för en svart trasig lucia fick han en röd hel lucia iår. vi får se vad det bli nästa år. några förslag?

riktiga grejor


här kan vi snacka riktiga akvarium. men är de värda 30-40 000?

bäst i test


jag har under en längre tid testat olika produkter för att få volym i barret. jag tipsade om lillebror till body full carbo-bodifier för inte så länge sen och den är bra. Men storebror är snäppet värre. Min frissa Pierre skickade med den hem sist och jag har nu testat den några gånger och jag är väldigt nöjd.

vätskan blir till skum när man trycker på pumpen. det står på flaskan att man ska fördela det i hela håret vilket jag inte gillar. mitt hår blir inte alls fint av det. men om jag använder det i övre delen av håret & i botten blir det toppen.

bor ni i Linköping går ni till Kami på platensgatan, för att köpa den på nätet kan ni besöka bangerhead.

träning fredag


idag gästspelade jag lite på nautilus. men jag föredrar worldclass & gymbolaget.
det blev 6 set rygg, 3 set korsrygg och 8 set triceps. jag måste komma igång med konditionen igen. men det är ju så fruktansvärt tråkigt

*linne casall*byxor better bodies*

lucian ska ju komma

kom precis på att det är ju lucia imorgon och jag lussar ju varje år för jocke. nnu måste jag på stan & köpa outfit. vill inte ha samma som förra året.

storkavajen


hej hopp gummi snopp. så här snygg är Elin Kling i sin storkavaj och ni kan bli lika snygga eftersom vi har en del olika alternativ på glitzy.se

torsdag


*blus weekday*jeans cheap monday*skor vagabond*kappa som la sig på stolen glitzy.se*

nu i butik


dessa snyggisar finns på Lindex just nu. de med den röda randen ska jag spara till nyår.

så jävla bra


vi var ju på Alter bridge igår som ni vet. Jag är inte deras största fan, men de hade några låtar som var sjukt bra. Just den på filmen var helt sjuk. Nu när jag lyssnar på youtube blir jag besviken för den är 10 gånger bättre live. Oh maj gad säger jag bara, killen har en av de bättre rösterna jag hört och vi ska inte tala om gitarristen(ni måste lyssna på hans solo) Mart Tremonti som är en av de tre bästa i världen.

Kolla in broken wings, hur snygg är inte sångaren i videon? Open your eyes är också värd att lyssna på.
Men den bästa av de alla är In loving memory, får rysningar av den. klicka på play så får ni se. vill ni sjunga med finns texten här.


HAIRBAR i Linköping


I dag sprang jag på en ny butik på Klostergatan 24, HAIRBAR. En butik med bara hårgrejor. De har de flesta märken förutom Redken som ni annars handlar på Kami hårdesign på platensgatan.

De hade även märken som jag inte hört talas om som var poppis bland hollywoodkändisarna. Kika in. Personalen är kunnig och kan nog hjälpa till bra. De ligger 20% under rekomenderat utpris.

Jag köpte med mig ett shampoo för färgat hår, en volyminpackning och ett vax till honey.

Barnförbjudet


När vi hade vårt event i STHLM verkar det som några missade vilket vin vi bjöd på. Jo vi bjöd på Masi Modello Rosso Box. Eftersom det gillades av många är det lika bra att berätta för er hur ni gör för att få tag i vinet.
Jo man går hit för att beställa det. Sedan kommer det till det systembolag du har valt. Lätt som en plätt.

Mina ord om vinet: ett lättdrucket milt vin som passar till de flesa rätter, till och med fisk. Kanske ska ta & öppna en box i morgon kväll. Vi får se.

igår...


..hade jag på mig stickad tröja från cheap monday, över det den nya storkavajen från glitzy.se, halstub H&M herr,jeans egenslitna

laser


nu ska det här facet på laserbehandling och bli så här snygg igen.

nu är vi på plats. hopp

MMS

nu är vi på plats. hoppas det börjar snart för vänta är inte min melodi


min andra


snart är det dags för min andra annons att visa sig i en tidning och den ser ut så här. det är duktiga Jimmy Wixtröm som fotat och satt ihop den.

till sthlm


sitter i bilen på väg till sthlm . jag och jocke ska på stan en sväng och sen blir det konsert, Alter Bridge.
jag har den nya kavajen på mig som kom till glitzy.se igår. jag har den som jacka över en tjock tröja.

pjäxor


har tittat på dessa skor från ellos ganska många ggr nu och idag har jag kommit fram till att jag vill ha dom. kostar endast 379 kr. vi får se om det blir ett klick på köp eller inte

glitzysolstudio.se


tycker ni ska spana in vår nya simpla hemsida för glitzy solstudio. jag använde ett verktyg så det tog ca 30 min att sätta ihop sidan. Den får duga ett tag i alla fall.

storkavajen


nu finns det en riktigt het storkavaj på glitzy,se
se fler bilder här

träning tisdag


ooh jäklar vilket benpass. men dock för dåligt med vikter, men det är inte så lätt att veta hur mycket man ska ha på en ny övning. men vänta tills nästa vecka.

började med 3 set i benpressen. i sista setet när jag inte orkade fler "gungade" jag ca 10 st i slutet. det sved i rumpan kan jag lova.

sedan tesade jag en ny övning. eller inte ny. utfall med gång. annars står jag ju still och gör dom. se här hur det går till. men jag gjorde lite annorlunda än på filmen. jag knäböjde 2 ggr innan jag tog ett nytt steg. hänger ni med?
jag gjorde 15 såna steg * 2 och 15 st enkla steg som på filmen.

efter det blev det ännu en ny övning för mig, 3 set sumobenböj (sumo squat). klicka på play nedan så ner ni hur den går till. men jag höll i en skivstång framför mig med raka armar och gick ned på samma sätt. skulle jag använda en hantel skulle jag ha en stepbräda under varje fot så jag kom lite djupare.



efter det 2 set benspark, 3 set liggande bencurl och sist 3 set vader.

efter det kunde jag knappt gå. mina ben var så stumma så ni knappt kan förstå. men efter att ha gått 2 km kändes det lite bättre. men jag känner redan nu att träningsvärken smyger sig på. det är kärlek det;)


butt


nu ska den där på bilden få sig en riktig omgång på gymet. genomgång av passet kommer senare. ciao

tisdag


hej där snyggos. att få till en outfitbild i photo booth var inte så lätt. mem här kommer en halvkass bild

*kort boxformad stickad tröja monki*jeans med skinn på rumpan cheap monday*skor laredoute *

nyår


dags att planera nyårsoutiften. själv kommer jag fira in det nya året i klänningen som heter Ida. Och en fågel viskade i mitt öra att Elin Kling har beställt den:) Om hon kommer ha den på nyår vet jag dock inte.

träning måndag


ja vad ska vi säga om dagens pass idag då? körde 8 set biceps, 9 set axlar och 3 set mage i maskin.

jag tror det blir ett benpass i morgon och det kommer bli mitt jobbigaste benpass någonsin. rumpan ska vara så snygg i sommar och då finns det inga genvägar. jag hoppas jag kan filma passet. vi får se vad vi kan få till. ni får inte missa detta. alla som ska bygga en sjysst stjärt borde ta del av det.

min bloggfriend


här ligger vi och bloggar för fulla muggar. jag och min lillan. men hon får sluta snarka snart,

vinn valfri trosa


Jag har nu en tävling i samarbete med uppercut.se som säljer underkläder på nätet

Tävlingen går ut på att man ska skriva vilka trosor man gillar bäst. För att delta i tävlingen måste man bli medlem på Uppercut.se (gratis) och skriva sitt kundnummer i samma kommentar som när man väljer trosor. Den som vinner får de trosorna hon valt. Jag kommer lotta fram en vinnare.

tävlingen pågår tom söndagen den 14:e december klockan 14.00.

vinnarna...

...är Qaroline och lilla loppan.

de vann de snygga laptopfodralen från walk on water. tävlingen hittar ni här.

nu ska jag knåpa ihop en ny tävling till er.

måndag


och nu blir det en måndag på en måndag
*nya jeans från cheap monday*ny tee från weekday*skor laredoute*

nu bir det julbord. vi ska vara där klockan 18 och jag har inte dushat efter gymet än. kan bli lite stressigt;)

söndag


söndagens på en måndag.
skjorta glitzy.se*väst bikbok*

axelvaddar


Kolla in min nya tee från Weekday med axelvaddar;) Jag gillar att axelvaddarna är tillbaka, men inte på allt. Det kan vara en sjysst detalj som på en tee. Men helst inte maffiga vaddar på en kavaj.

nummer 1



jag & Jonas Kraenzmer

nu är det så här va. jag har ett budskap till er: optimum nutrition är den bästa kosttillskottsleverantören på marknaden. de har sjukt goda smaker på proteinpulver och bars. visst fick jag en sjysst tee till sambon?;)

hej där


jag är proppmätt efter den halvbra hotellfrukosten. för att det ska vara en bra frukost ska det finnas bra fikabröd och är det så att frukosten serveras till kl 11 då ska det finnas av allt tills de stänger. hatar när de inte fyller på för att vissa saker har tagit slut.

nu ska jag packa ihop och bege mig till fitnessfestivalen

xxx

klockan är efter 24...


...och kan därför redan nu gratta bästa Carro som för övrigt är proffs på GH.

en fjäder &


ikväll har det här snygga örhänget hängt med mig. det kommer från Maya design. Vart annars?

transparens


kolla vilka roliga gardiner vi har på rummet

lördag


*jeans cheap monday*tröja, gammal från glitzy.se*

på vägen


här bak i bilen sitter jag på väg till göteborg. vi har precis haft en diskussion om vi ska åka in till lager157, en outlet med många bra märken som Hope och Whyred bland annat. Men vi kom fram till att det får bli en annan gång, nu är Göteborg det primära målet.

Vi ses senare i eftermiddag på hotellet. tjyss

Det var tider det


Jag såg reklam på tv för Johnny Logan och det tog mig tillbaka till 2001 då jag råpoppade Hold me now i bilen och sjöng med allt vad jag orkade. Så här i efterhand när jag sökte upp låten för att lyssna på den känns allt lite pinsamt. Vad fan tänkte jag med? Jag älskade när tempot skruvades upp och han tog i. Ohh maj gad.

Lyssna och döm mig själva;)

värmedyna?


Ni killar vet inte vad smärta är. När ni har testat på RIKTIG mensvärk då kan vi snacka värk. Hela jäkla dagen har varit förstörd pga av att den kom i morse. Jag låg och vred mig i smärtor i över 1.5 timme för värktabletterna inte kickade in. På ca 3 timmar hade jag fått i mig mer tabletter än vad vad rekomendationerna på ett dygn säger. Jag har en karta i skåpet som är till för såna här nödsituationer men de är så starka så jag sluddrar och somnar in på en gång. Men jag var tvungen att jobba ett par timmar så det var inget alternativ tyvärr.

Som om inte smärtan skulle vara nog? Nej nej, kroppen fylls av vatten och man känner sig som en valross. Jag testade till och med datorn som värmedyna men eftersom jag är svank som en anka så funkade det inte så bra. Och just då var det TYVÄRR för att mac:arna inte vlir varma som PC blir.

smakbit


Känns bra att kvinnan är ungefär dubbelt så gammal som mig och ungefär dubbelt så vig. Men oj som jag stretchade häromdagen. Snart sitter jag där själv på stolen med benet upp i luften. Men det var inte det jag skulle skriva om utan att som ni säkert vet är Madonna Louis Vuittons nya ansikte och här kommer en smakbit

coola ugglor...

...på glitzy.se

Läckert


Den här snygga rumpan tillhör Jamie Eason. Eftersom jag ska lägga all fokus på benen & rumpan ligger den här bilden sparad på datorn så varje gång jag tänker att jag ska vila istället för att träna tar jag fram den här. Det kommer funka fint. Den e grym, den sitter där den ska och det ska min rumpa också göra.

svart eller vit...

...ja det är frågan. men ett gökur ska det bli i alla fall. jag har tittat på det här länge nu och snart ska jag faktiskt köpa det. det kommer från diamantini & domeniconi och finns bland annat på designtorget. italian design.

mina bilder suger så här kommer en från hemsidan

träning torsdag


Hello där godingar! Inget bloggande på hela dagen. Känn på den. Men jag har haft annat för mig. När jag har bloggat klart har jag ett Gossip girl, ett desperate och ett greys att titta på så det är bäst att jag fattar mig kort.

i dag blev det ett styrkepass på byggargymet Gymbolaget. Det går så mycket bättre när jag tränar där, men det är nog för man är omgiven av folk som verkligen tränar hårt. Det blev i alla fall 4 set mage i magnasin, 6 set triceps & 6 set rygg. I butiken hade de fått in färgglada proteindrinkar som såg ut som en tjejleksak i tjockled & form som jag var tungen att testa. Smakupplevelsen var ingen höjdare.

*linne casall*världens mest slitna brallor nike*

onsdag


nu har vi julpyntat lite här hemma. lite lagom sådär. gillar inte när det blir för mycket

*jeans cheap monday*tee glitzy.se*väst gina*

tävling

Ett fodral i bronze(15 tum) och ett i white gold(15 tum) ska nu lottas ut till er. De kommer från Walk on water och ni måste faktiskt svara på följande fråga för att vinna ett av dom: Vad heter tjejen som är Designer på Walk on Water. Era svar publiceras när tävlingen är slut vilket är på söndag den 7:e december klockan 17.00

20% på SAGA LOVA


glitzy.se

copenhagen fashion week


I februari ska jag dra med mig min Jocke till köpenhamn för modemässan. Måste ju spana in alla designers som finns där ute. Vem vet, kanske hittar någon ny att ta in till hösten 09?
Men vi ska inte bara hänga på mässan utan även uppleva köpenhamn:) Jag bokade rum på det här hotellet. Det kändes lite som vår stil. Det ska bli riktigt kul.

luggen är på plats


laptop fodral


Walk on water har ju grymma fodral till laptopen. Den här är nog min favorit. För er som befinner er i Stockholm den 4-7 december tycker jag beger sig till Tegnergatan 14 för att fynda. Walk on water har nämligen en X-mas outlet med upp till 70% rabatt.

Sen tycker jag ni ska kolla in här lite oftare just nu, man vet aldrig när jag kommer lotta ut 2 fodral:)

Impuls

kom på igår kväll när vi skulle sova att jag vill ha lugg igen. så jag messade bästa Pierre på Kami hårdesign precis och jag fick komma 11.30. ska bli spännande att se hur det blir med det röda eftersom jag varit blond i typ 100 år

Maya design + glitzy.se = sant


nej vi ska inte slå ihop våra butiker. men vi hjärtar i alla fall.
Jag fick lite bilder från Maya som togs efter stägning i torsdags. Inte vet jag om ni vill se dom, men jag tycker det är kul, min bloggy så det är bara att stå ut eller klicka på krysset.

=o)


Jag ligger i soffan & läser följande i senaste Paus: Vilka fem shoppingsajter gillar ni bäst?
Jag tänker: tänk vad kul om min shopp kunde vara med. Jag läser vidare och ser glitzy.se på 4:e plats. För mig är det här stort, att nämnas ihop med stora shoppar som asos, Nelly & bubbleroom. Nu kommer jag sova gott...God natt

träning tisdag


I dag fick sig benen en riktig omgång kan jag lova. Jag var helt yr under träningspasset. Började med 3 set benböj, 3 set benpress, 3 set benspark, 3 set lårcurl & avslutade med 3 set vader. Någon kommer ha ont i morgon :)

*linne casall underklädeslinje*brallor body action*

lös i magen?



När man var liten sa mamma alltid: om du äter för många pepparkakor blir du lös i magen. Nu i vuxna dagar funderar jag på om det är så? Blir man lös i magen av för många pepparkakor? Något jag funderade på igår kväll när jag & Storan satt & käkade

dagens I-landsproblem

Jag har ett stort problem. Det är en fest i STHLM på fredag som jag hemskt gärna vill gå på(klicka på bilden för att se inbjudan) På lördag morgon åker jag till Göteborg för att shoppa, gå ut & käka och bo på hotell. Hur ska jag få ihop detta så jag kan göra både och? Det är mitt I-landsproblem idag mina vänner.

Visst, jag kan åka upp på fredagen & vara nykter & köra hem. Eller vara kvar, fest & åka hem tidigt som attans. men då kommer jag vara skittrött hela lördagen & det kommer förstöra resan lite. Hmmmmm jag får sova på saken

(klicka på bilden)

BÄSTA JULKLAPPEN


Enligt mig är det ett presentkort på glitzy,se SÅKLARTSÅKLARTSÅKLART! ;)

måndag


ohhh vad jag älskade filmen. Jag kommer drömma om den där vampyr-Edward. Han får gärna komma & hälsa på i sovrummet mitt i natten. Haha.

*manchesterbrallor Lindex*blus weekday*kappa glitzy.se*

träning måndag


I stället för gymet somnade jag jag framför Las Vegas. Men när jag vaknade stressade jag ner till gymet för att hinna med biceps & axlar. Nu har jag snabbduschat & ska iväg på bio med lille carro.

vi behöver väl inte gå igenom outfiten så noga, jag tror den talar för sig själv.

ses senare bitches

resturangtips i Göteborg

Hej där! Var lite sugen att käka på Caleo i Göteborg men det passade inte alla i sällskapet så nu vill jag ha bra tips från er. Det ska vara en mysig resturang med bra & mycket mat, inte svindyr.


nytt på glitzy.se


RSS 2.0