forever 21

image2103image2104
jag har precis beställt en superfin klänning och en söt tunika från forever21.com. 537 riksdaler gick kalaset på. Lite tull och moms kommer jag säkert få betala, men det är nog inte så mycket.
Tänkte även köpa dessa skor men de var slut i min strlk. ATTANS!

aftonbladet borde skämmas

image2102I den här artikeln ger de tips om hur man tränar bröstmuskeln. Enligt Maria Carlqvist tränar du bröstet genom att köra bicepscurl? Vilket skämt! Får man lura i folk vad som helst? Jag blir uppriktigt sagt förbannad när jag läser sånt skit.

















Blondie

image2101
Jag var ju hos frissan i onsdags. Jag blev lite blondare. Riktigt najs måste jag säga. Men luggen blev för kort och jag har bara mig själv att skylla. Jag hade klippt den själv och så blev det lite kort på ett ställe så för att få den jämn var Pierre tvungen att klippa hela luggen så kort :(

 Inom en snar framtid kommer Kami sponsra med lite produkter till en tävling här på bloggen. Det paketet skulle jag verkligen vilja ha.

Linköping - Kalmar - Mönsterås - Linköping

image2098
När jag ska någon stans i jobbet är min tomtom oumbärlig. Jag brukar tävla med den. Längst ner till höger står det 11:10. Det är tiden jag kommer nå mitt mål om jag håller mig till hastighetsskyltarna. När jag åkte i morse stod den på 11:40 och jag var framme kl 11 i Kalmar. Så jag vann med 40 min i dag :)
image2099
Solen har strålar hela dagen och det är härligt. Här är jag på väg hem till Linköping.
image2100
Vad jag hatar dom där kamerorna. Men man ser dom bra på dagen så det är bara att gasa emellan och sen bromsa. Värre på kvällen. Vägverket borde pynta dom så de syns på långt avstånd ;)

torsdag

image2097
man tål inte mycket nu för tiden. efter några glas vin och en öl är man snurrig. jag väntar på att älsklingen ska komma hem så vi kan mysa lite och sen blir det sova kan jag lova.

* allt från glitzy.se förutom skorna som kommer från vagabond och jeansen från cheap monday. katten kommer inte heller från glitzy *

Linköping - Jönköping - Huskvarna - Linköping

image2096
I dag har jag varit i Jönköping och Huskvarna. Jönköping var en himla trevlig stad. Där skulle jag kunna bo faktiskt. Åt lunch på en trevlig libanesisk resturang som heter Liban Deli. Bor du i Jönköping och inte testat än så borde du skämmas. Önskar det fanns en likadan i Linköping. Jag kanske ska ta och öppna en?
image2095
På vägen hem stod snutjäkeln och hade radarkontroll. Men som tur såg dom i tid och stod på bromesen och åkte förbi i 110 som en laglig tjej. Jag måste betala in årskostnaden till försäkrningsbolaget så jag slipper bry mig om sånt där tjafs.
Nu blir det en liten utgång med jobbet. Ensam tjej som man är kommer jag få det tufft ikväll. Fast å andra sidan så tror jag att egentligen är en kille. Saken är den att jag har en tjejkropp. Jag är altså inte sen att vara grov i munnen tillbaka;)

surar

image2094
Jag kikade lite på gojane's hemsida och stöter då på de här raringarna. Yes, dom ska jag ha. Men så finns dom bara kvar i strlk 6. Nej, jag har ju strlk 7. FUCK! Precis en sån här sko jag vill ha och priset är också toppen, endast 120 kr + frakt. Jag blir sur på dig om du har strl 6 och inte köper dom.

träning onsdag

image2092image2093
I dag blev det ben, bara tre dagar för sent. Men så blir det ibland.
Jag körde det vanliga, benböj, benpress, lårcurl och benspark. inga vader som vanligt ;)

Tog en bild på gymet med telefonen men kvaliten är jag inte så imponerad av. Men jag är där på kortet i alla fall.

* byxor och tröja Body Action från glitzy.se *
byxorna är så sköna och mjuka så jag vill sova i dom men då blir nog Jocke sur.

onsdag

image2091
* klänning AA * kofta glitzy.se *

tee * 3

image2090
Nu finns det tre nya tees designade av Anna Larsson i shoppen (glitzy.se)

pimp your baby

image2089
Vad kul det ska bli när man får en egen knodd som man kan klä lite coolt. Om jag hade en liten kille skulle jag beställa hoodien och mössan från Resteröds och teen från Amplified på en gång. kolla in www.lyx.se som precis har gjort om sin sida.

protein muffin

Tjena, det är Mat-Tina här. Jag har kidnappat glitzys blogg så från och med nu får ni bara en massa recept.

Nej inte riktigt så, men jag vågar knappt publicera det här receptet eftersom recept är det enda jag skrivit i bloggen idag. Boooring. Men skit samma nu får ni ett till.

Vi har precis bakat goda proteinmuffins. Perfekt som mellanmål.
image2088
Ca 8 stora muffins

2 ägg
250 g lättkesella
2 msk olja
2 dl proteinpulver
1 dl dinkelmjöl
2 tsk bakpulver
ca 1 dl sötningsmedel

Tillsätt sedan något för mer smak, tex 3 msk kakao, mosade hallon, en mosad banan, beroende på vilken smak ni valt på proteinet. Det blir också saftigare.

175 grader, ca 15-20 min beroende på hur stora muffinsformarna är.

Rosmarinkyckling med frukt- och nötsallad

image2087
Ikväll testlagade jag Rosmarinkyckling med frukt- och nötsallad. Jad hade dock lite mer kyckling. En gos och väldigt fettsnål rätt. Dra ner lite på potatisen så snålar du även in på kolhydraterna. Salladen var toppen.

 1 kycklingfilé
Färsk rosmarin
Dadelbalsamico
1 bakpotatis
1 påse Parrots crispy saladmix (pumpafrön, solrosfrön, soltorkade tomater, russin och pinjekärnor)
1 apelsin
1 äpple
Ruccola
Olivolja
Flingsalt och svartpeppar

Skär stora klyftor av bakpotatisen, vänd runt i olivolja med salt och peppar. Råstek i ugnen tills mjuka. Skär skåror i kycklingfilén och fyll med färska blad rosmarin och häll över dadelbalsamico samt salt och peppar. Hetta upp en stekpanna ordentligt, i med lite olivolja och lägg i kycklingfilén, på med locket och ner på låg värme (därmed både steks och ångas den samtidigt och blir fantastisk). Klyv apelsinen på mitten. Skala ena halvan och skär i små mumsiga bitar. Pressa ner andra halvan i Parrots salladsmix. Häll på lite olivolja också. Tärna ett äpple i små bitar, blanda ner. Avsluta med att blanda ner lite ruccola. Klart!

spättarullader med citronsås

image2086
Nu har jag testlagat mer mat. Denna rätt var också god. För att dra ner på fettet ta mindre sås.

Spättafiléer utan skinn
Några skivor kallrökt lax
1 kopp vitt vin (matlagningsvin)
1 paket Kelda citronsås
Färsk dill
Sockerärtor
Flingsalt och citronpeppar

Salta ena sidan av spättafilén och lägg en skiva rökt lax på den andra sidan, på med en gnutta citronpeppar. Rulla ihop och lägg i en form smord med lite olivolja. Häll på det vita vinet. In i mitten av ugnen på 175 grader i 15-20 minuter (beroende på filéernas storlek) och ha ett bakplåtspapper över.
Värm upp citronsåsen i en kastrull, hacka massor med dill och blanda ner. Hacka sockerärtorna och stek dessa i lite olivolja. Servera med kokt potatis.

träning måndag


Jag skulle ju träna ben idag, men eftersom jag bara hade en halvtimme på mig och smithen var upptagen fick det bli biceps och mage. Ni får se en liten snutt från passet idag. Dålig kvalité och tyvärr lite kort snutt eftersom jag filmade med mobilen.

bråttom

oj, klockan är redan 21.18 och jag har inte hunnit iväg till gymet än. Nu blir det full fart. Hinner väl träna en halvtimme ungefär. Ett speeedobenpass helt enkelt. ses på en stund

måndag

image2085
*kofta banana republic * jeans cheap monday * linne H&M *

Natti

image2083
I dag hämtade jag mina satinlakan på posten så nu ska det bäddas rent och kelas mellan lakanen kan jag lova. Vi får se om lillan väljer att ligga kvar i glitzy.se-högen eller om hon som vanligt ska ligga på mig och sova.

Ni förstår att vi ofast är 5 st i sängen på natten. Verligen mysigt, men ibland är det som att ha små barn i sängen. Den ena katten Trassel får i bland för sig att lägga sig demonstrativt precis mellan mig och Jocke innan vi ens har hunnit släcka. Katten är en romantikdödare och får genast sluta upp med att förstöra för oss på detta viset. Det går bra att komma när lampan har varit släckt en längre stund då husse & matte inte vill ligga nära varandra längre. När det är dags att sova på riktigt.

träning söndag

image2084
Jag skulle ju ha tränat ben idag. men jag mår inte så bra pga den där veckan som vi tjejer har en gång i månaden. Den här gången var det riktigt jäkligt. Benen får sig en omgång i morgon istället. Min energi räckte endast till ett axelpass idag, men ett bra sådant blev det i alla fall.

*byxa,linne better bodies*hoodie nike*

veckans

image2057image2059image2065
Dålig jag är på att lägga ut mina outfits upptäckte jag precis. Skärpning!
Någon favorit av dessa tre kanske? Måndag är nog min

tävling

image2082
lika bra att dra igång en ny tävling på en gång. ni kan vinna ett par alldeles oäkta diorörhängen.
samma regler som innan. ni får skriva vad ni vill tre gånger. jag kommer blunda och peka på en vinnare på fredag den 29:e feb efter klockan 13.00.
har ni ingen blogg skriver ni mailadressen.
lycka till och kom ihåg
att
det
inte är
ok att
skriva
så här

promenad och stulen cykel

image2081
I dag har vi varit ute och gått i det härliga vårvädret. Det blåste lite för mycket men annars var det hur skönt som helst. Promenaden var givande på flera sätt: Min cykel blev stulen för ett tag sen, men jag hittade den idag. Den stod i grannhusets cykelställ. Vilken idiot tar en cykel från grannen? Nu är den min igen i alla fall..

gummi & lack

image2080
Äger du inga gummistövlar ännu? Då är det på tiden att du köper dig ett par. Dessa coola i lack finns på lindex.se Om jag inte redan hade ett par skulle jag beställa dessa på en gång. Endast 299 kr

02 GIFBanner

Tävling

Tävlingen är slut och vi har en vinnare.
GRATTIS
image2063

DO NOT PUT CHILD IN BAG

image2079
Alldels nyss såg jag den här bilden i min eminenta bloggväns bloggy. Jättebra att de påminner folk om detta i USA.
Detta påminner mig om när jag var i Florida för två år sedan. Vi var på ett ställe där man kunde åka ner i en bur i vattnet och kika på hajar. I USA finns det varningsskyltar överallt för att de är livrädda för att bli stämda. På skylten vid dykburen står det bland annat: Rökning under vattnet är förbjudet.

Den som lyckas tända en cigg under vattnet ska jag dyrka resten av mitt liv

lördagsmys

image2078
Lillan är lätt vår mest keligaste katt här hemma. I dag myste hon i husses tröja. Jag har också myst/däckat i dag. Vaknade upp med världens mensvärk. Den här gången var det så jävligt att tabletterna inte hjälpte. Jag höll på och bli galen. Kommer på att vi har riktigt starka grejor hemma med morfin som jag fick efter en operation en gång. Jag tar en sån och sedan var det godnatt. Jag blev helt väck och inget annat än sängen var ett alternativ. Kanske ska ta en till nu? Då kommer jag sova tills någon väcker mig i morgon ;)

Efter att ha sovit väldigt länge kändes det bättre. Så nu ikväll har vi ätit gott och kikat på det pinsamt dåliga melodifestivalen och sedan en bra film efter det. Dagens outfit är inget att se. Jag har strosat omkring i mina mest sunkiga myskläder. Ju mer slitna desto skönare är dom, eller hur? Nu är klockan ett och jag känner hur värken är på väg tillbaka i ryggen. Ska nog ta och krypa till sängs nu.

Sov gott bitches


avsändare

image2077
Ni som har beställt från glitzy.se vet att kläderna alltid kommer i silverpåsar. Nu har jag äntligen fått hem klistermärken som jag sätter på paketet. Det är bra att få ut varumärket på så många ställen som möjligt och det är även bra att veta vart paket kommer ifrån om det skulle hamna på villovägar.

Nu får jag lägga på 2 kr per plagg så jag får igen pengarna för dessa snygga klisterlappar :) Eller hur? Det blir inte mycket pengar över per plagg efter att man har skattat och dragit av för packpåsar, papper, arbetstimmar mm. Men än så länge är det kul och förhoppningsvis fortsätter beställningarna att öka från månad till månad. Min dröm är att även kan ta in lite andra märken och att kunna livnära mig på min shop en vacker dag. Till dess är det bara att slita på som jag gör nu och knappt ha tid för något annat än att jobba och träna.

Glitzy.se med i expressen fredag

image2076
Som vanligt får jag veta det sist. Min shop var med i expressen fredag igår. Och precis nu fick jag veta att den även var med på expressens hemsida. Jag blir så glad varje gång. Det är som att få ett MVG på ett prov. Man jobbar och kämpar och man får något bra tillbaka.

träning fredag

image2075
Äntligen helg. Jag har varit helt slut den här veckan. När ska jobbet sluta ta kål på mig? Det blir bara mer och mer att göra när det kommer till min webshop också. Men jag ska inte klaga. Jag har ju min egen webshop, jag är ju VD :)

Än så länge har jag orkat med att köra veckans pass. Nu är det bara ben kvar på söndag. Det blir nog en långpromenad i morgon. Behöver en ny kamera. Vi kanske ska och köpa en. Roligare när man har ett mål.

I dag tränade jag triceps och bröst. Jag var riktigt stark i bröst idag. Kul när man ökar lite i vikterna.
Visst är jag lite väl matchig i min träningsoutfit idag? Gula rivärer som matchar min tröja från Body Action. Gillar du den? Köp den i sådana fall på glitzy.se ;)

smygtitt

image2074
den här supersöta klänningen kommer in till glitzy.se nästa vecka. Jag tror jag ska ha en själv

ACNE l.u.v

image2070image2071
image2072image2073
sugen på lite utsvängda jeans? Nu passade mina wrangler mig bättre än ACNES luv. Men de kanske sitter snyggt på dig? De finns nu i alla fall online.

köra fort?

Ni som har läst min blogg ett tag vet att jag ogillar att hålla hastigetsgränsen. Men vid skolor och liknande tar jag det lungt. Nu tänkte jag försäkra mig mot böter. Eftersom jag reser så mycket nu vill jag kunna köra på utan att oroa mig för poliserna på vägarna.

Autosafe - för 500 kr per år täcker försäkrningen upp till 3 fortkörningstillfällen per år. De ersätter upp till 3200kr/tillfälle och max 10.000kr per år.

Någon som vet om ett annat försäkringsbolag som har ännu bättre priser?

varm sallad med pasta och lax

image2069
Jag har hittat en kille på nätet som är grym på mat. Han måste vara kock.
I dag testade jag ett recept från hans blogg. Shit vad gott det var. Min sambo instämmer. Vill ni hålla ner på kolhydraterna så ät helt enkelt mindre pasta.

1 bit kallrökt lax (jocke äter inte rökt lax eftersom det är "rå" fisk så jag stekte på färsk lax)
1 paket pancetta (alternativt bacon) (Hittade inte pancetta så jag stekte på pruicutto el. hur det stavas)
1 paket färsk pasta
1 rödlök
Färska timjankvistar
En ordentlig handfull eller två med ruccola
Handfull pinjenötter
Balsamvinäger
Parmesanost
Olivolja

Koka upp pastavattnet och börja sen med salladen. Stek pancettan kripsig och härlig, lägg åt sidan och skvätt på lite olivolja i pannan där pancettan alldeles nyss mojsade till sig. Lägg i klyftor av rödlök (ungefär 8 klyftor från en lök), några timjankvistar (typ fyra), handfull pinjenötter och lite salt. Stek tills löken är karameliserad och söt (inte svart!). Lägg tillbaka pancettan, rör om, och vänd ner i en stor salladsskål med ruccola. Droppa på ordentligt (snåla inte!) med balsamvinäger och hyvla lite parmesan över. Ta upp lite färsk pasta från kastrullen och upp på tallriken, några tunna skivor rökt lax ovanpå det och toppa sedan med en ordentlig laddning av salladen.

Testa detta.

de där nålarna

image2068
Eftersom min tatuering sitter lite illa till hade några sårskorpor slitits bort innan den hann läka klart. Det resulterade i några ljusa fläckar här och där. Jag var hos min tatuerare i dag så han fick fylla i. Men fy he**ete vad det gjorde ont. Det tog kanske en minut och mer än så hade jag inte stått ut. Det gör tydligen väldigt ont att tatuera på ärrvävnad. Ni ser kanske på bilden här och där att det är lite svarta prickar? Där har han fyllt i. Det gör mer ont på tatueringen nu än vad det gjorde när jag gjorde hela. Ush. När vi gifter oss får Jocke en egen stjärna och så klart vårt framtida barn. H♥n kommer även få sitt namn tatuerat intill sin egna lilla stjärna.

studielån?

En räkning som jag avskyr att betala varje månad är den från CSN. Det kanske svider lite extra mycket eftersom jag inte jobbar med det som jag är utbildad till. Nu har monster en tävling där du kan vinna tillbaka ditt studielån. Om jag vinner den här tävlingen kommer jag bli riktigt glad.

Till mitt hår

image2067
Redken är riktigt bra. Håret förtjänar det bästa. Jag förtjänar det bästa :) Dessa produkter ska snart flytta in i duschen hemma hos mig. Hoppas nu att Extreme Deep Fuel är lika bra som Kerastes forcintense. För den produkten är grym.

Piece Of Me


Jag är inget fans av numer trashiga Britney. Men den här låten är faktiskt bra. Hon är till och med söt i videon. Hoppas verkligen att hon är på rätt spår. Jag gillar inte folk som ser trashiga ut när de kan vara söta. Britney är ju faktiskt riktigt söt när hon anstränger sig lite.

cissi är het

image2066
så här het är cissi på expressen fredag i dessa kläder från glitzy.se En läsare tipsade mig om inlägget i hennes blogg. Mycket trevligt att se :) Nu får vi vänta tills plaggen kommer med i expressen fredag. Hoppas det blir snart.

Torsdag

image2065
*mina skönaste jeans wrangler*tröja med rosett - lovely top glitzy.se * skor converse *

nummer 7

image2064
Nu har även jag köpt det där mirakulserumet som ska vara så fantastiskt. Det återstår att se. Ett serum har man altså på huden efter man tvättat och använt en toner och innan krämen åker på.

Protect and Perfect Beauty Serum innehåller Vitamin A och en Peptide teknologi som stimulerar huden att bete sig som ung hud. Det förstärker uppbyggandet av kollagen och elastin och nya hudceller. Serumet hjälper till att reducera intrycket av stora porer, fina linjer och rynkor inom bara 4 veckor och förebygger att nya uppkommer.

ny tävling

image2063
den här teen kommer snart in till glitzy.se
Nu kan du vinna den supersöta teen med musse & mimmi
Reglerna är enkla som vanligt. Du får skriva vad du vill tre gånger. Det är inte ok att
skriva

längden
så här

Har du ingen blogg skriv din emaildress i kommentaren. Tävlingen pågår tom söndag den 24:e feb kl 12:00
vinnaren presenteras här på blggen

buzzador

Det bara ramlar in saker i brevlådan från Buzzador. Vad är Buzzador: Som Buzzador får du gratis testa nya produkter och tjänster. Det kan t.ex. gälla livsmedel, kläder, kosmetika eller andra varor. Du kommunicerar sedan med dina vänner där du ändå träffar dem: på jobbet, i skolan, på Internet eller andra platser.

Den senaste kampanjen fick jag som de kallar det ett stryksystem från Philips. Vet inte om den får plats i vår lilla skrubb där den ska bo. Men vi får se. Vi som behövde ett nytt stryksystem hihi

Bli medlem du också.
image2062

träning tisdag

image2061
*linne casall*byxor better bodies*
Det blev ett pass på SATS här i Karlskrona. Axlar och rygg. Nu ska jag käka hotellfrukost och sen ska jag bege mig. Får se om jag hinner slänga in dagens outfit innan jag åker sen

Linköping - Karlskrona - Torsås - Karlskrona

image2060
Jag är så trött så jag somnar snart sittandes. Ovan ser ni min dag i bilder. Solen har strålat hela degen och det var extra fint när jag åkte över ölandsbron. Jag såg att bilar nu finns som sura bilar. Dom var ingen hit . Jag saknar mina kissar och jocke. Den här gången känns det lite ensamt att sova på hotell. På rummet fanns det små produkter från FACE vilket var lite trevligt. Annars är jag inte så impad av hotellet.

tisdag

image2059
*skjorta glitzy.se* jenas cheap monday * "herrskor" vagabond *
Har precis kommit fram till hotellet i Karlskrona. Har varit runt på lite kundbesök här, men även ett på öland innan jag begav mig hit. I morgon ska jag vidare inåt  landet och sedan hem till Linköping. Nu ska jag vila en stund, är så trött. Sedan ska jag träna en sväng på S.A.T.S innan jag ska iväg på ett nytt kundbesök klockan nio ikväll i Torsås. En liten by eller vad man ska kalla det. Kunden är resturangägare så jag förväntar mig en god middag

träning måndag

image2058
Jag fortsätter att lata mig. Skulle ha trönat ben i går men orkade inte när jag kom hem från STHLM. Så idag blev det tre set djupa benböj ändå ner i golvet och sedan tre set tunga benpressar. För att hinna/orka med biceps också fick det räcka. Menjag kan lova att benen är lika trötta som förra söndagen trots att det bara blev 6 set. Sen blev det 7 set biceps. Varför inte 9? Jag orkade helt enkelt inte.

Det kom nya träningskläder från Better Bodies idag som jag invigde. Ni får se bättre bilder på dom en annan gång. De röda supersköna byxorna åker med mig i morgon i alla fall. Det är dags att sova borta i jobbet igen. Datorn hänger med så ni får följa med mig den här gången också.

Måndag

image2057
* nu får ni se de nya jeansen från Wrangler på * skjorta Boomerang *

glitzy.se

image2056
Varor som har varit slut finns nu i lager plus att det har kommit en del nytt
kolla in shoppen, glitzy.se

veckans


oj, det blev inte många outfits den här veckan inte. Men har ni någon favorit? Min är nummer 1 och 4

H&M

image2055
Den fina klänningen från H&M hade kommit in nu såg jag. Det kanske var ett tag sen? Men nu är den i alla fall på väg hem till mig. Hoppas den är lika snygg på mig. Endast 149 kr. Med rabattkod 7996 får du 25% rabatt.

lite shopping

image2054
Ni som har följt min blogg ett tag vet att jag inte kan åka någon stans utan att shoppa. Det blev ett par nya utsvängda jeans. Jag var inne på ACNE Luv som alla tjatar om. Men de var osköna och satt inte så bra baktill. Det blev istället ett par Wrangler JONI flare. Supersköna och coola ;) De kostade dessutom 400 kr mindre än ACNES modell.

volume

Är hos syrran i helgen och har precis volymat caspers hår. Visst är han söt?
image2053

josefsson + bzr = sant

josefssons 375x250 gif

semester

Vi har börjat titta på resa till sommaren och det blir nog det här huset på Mallorca. Inget är bokat än, det kan bli en annan villa. Flygstol kostar bara 3000-4000 kr för två vuxna. Vad jag längtar till augusti, det ska bli så skönt att bara slappa vid poolen eller gå ner till den intilliggande stranden :)
image2050

image2051
image2052

Suri? Tom? Vickan?

image2049
Kommer ni ihåg när jag skrev om Katies megaväska från Hermès? I expressen idag var den med. Och där fick jag veta att den kostar 65 000 kr och modellen heter HAC och är egentligen en väska man ska ha på resor. Väntetiden är flera år. Då kanske man hinner spara ihop till en om man nu är sugen på en. Personligen tycker jag den är för stor. Någon måtta får det vara.

SnO sTiLeN

image2047






















Jag tycker denna outfit är riktigt snygg. Så här vill jag se ut i vår. Sno hennes stil lätt genom att ta ett par svarta stuprör och låna din killes vita skjorta. Sen måste du investera i ett par solglas och ett par snygga skor:

Balenciaga platforms.
image2048

Prada Logo Sunglasses
image2046

träning fredag


Vinter utan snö är det ute idag. Här ser ni mig i min varma gymjacka. I dag blev det endast bröst. Skulle ha tränat rygg också men mår inte så bra så jag orkade inte mer. Nu snart ska jag köra till STHLM. Ska slappa hela helgen. Tror bara jag ska packa ner myskläder.
image2041
Först tre set hantelpress

image2043image2042
















3 set cabelcross:
Utförande:  
Ta tag i handtagen, ett i varje hand, och ta ett steg framåt, stå mittemellan maskinen. Böj på dig vid midjan och luta överkroppen lite framåt.

Böj armarna lätt vid armbågen och pressa ihop handtagen i en båge framför bröst. Under kontroll så släpper du tillbaka handtagen till startläge.

Repetera rörelsen tills du gjort klart antal önskade repetitioner.

3 set

Hantelflys


 

image2044image2045














fredag

image2040
kappa glitzy * stövlar bianco * jeans cheap monday * tröja monki *

Pink eye

image2037

Agyness Deyn's funky eyewear var inte en del av utstyrslen från en början visade det sig. Modellen bar Max Headroom-liknande solglas på Elle Style Awards tidigare i veckan och nu ögonlapp på hennes bästa vän Henry Holland's show. Hon lider av pink eye stackarn.  Smittorisken är tydligen stor och hon är inte den enda som har drabbats. Stackars små modeller.


image2038
Vad tycker ni för övrigt om den skotska framtoningen på kläderna? Rutorna kommer stort till våren och Max har tagit detta på största allvar

andnöd

image2036
Jag är så äckligt mätt så jag nästan spyr. Till fikat idag vid halvfyra tryckte jag i mig en hjärtsemla på ungefär en sekund. När jag kom hem lagade jag mat och åt så jag nästan sprack. Ungefär en minut efter tryckte jag i mig 2 nybakta bullar med extra fett i. Vid det här laget kunde jag knappt andas.

Men efter ca 30 min var jag igång igen. Gick till kylen och tog fram hjärtbakelserna som tog 2 sek att äta upp. Nu har jag svårt att andas igen och jag mår så illa så jag nästan spyr på riktigt. Det sitter ända upp i halsen. Ska aldrig mer äta(idag)

vinnaren är....

... den här tjejen/hunden.
image2035
Rekordmånga kommentarer i tävlingen. Det blev hela 697. Det kommer en ny tävling snart

torsdag

image2034
Hade även en grovstickad lång mysig gräddvit kofta över.
I dag på nya Elle i brevlådan. Men jag ska försöka hinna läsa den i helgen.
Det är ju alla hjärtans dag idag. Men vi bojkottar det totalt. Vi har bara en mysig hemmakväll utan presenter. Ok då, vi ska äta en hjärtbakelse. Vill ni köpa det snygga halsbandet jag har på mig som är en fickplunta kan ni göra det på www.mayadesign.se

träning onsdag

image2033
I dag hann jag endast med axlar. Hinner inte gå in på övningarna. I morgon på lunchen blir det rygg och bröst tror jag. konstig kombo men nu är det dom musklerna som är kvar och jag åker till STHLM hela helgen så ingen träning då.

*linne casall* byxor body action glitzy.se *

Nja

image2032
I dag kom ett paket från H&M som jag för övrigt hade glömt bort. Jag tyckte jag var så fin i kappan när jag provade den. Nu när jag såg den på kort tycker jag något annat. Jag ser ut som en tant. Den åker tillbaka. Den fina mönstrade korsetten är så tajt så jag knappt fick av mig den. Jag vill ha den men jag får nog beställa en medium. Tuttarna fick inte ens plats i den här, hälften av dom sitter under byglen. Men däremot det svarta linnet som jag kommer ha som klänning var perfekt. Tyvärr blev inte bilden på den så bra. Men me like och den får stanna i min garderob.

BODY ACTION

image2031
Äntligen lite nya kläder från Body Action i shoppen(www.glitzy.se). Storsäljaren som ni ser uppe till vänster har nu kommit hem i lila och ljusblått. Jag vill ha dom alla. Body Action har så sjukt snygga och sköna träningskläder. Ni borde verkligen testa. 

tisdag

image2030
I dag har jag varit på kundbesök så då får man tänka sig lite för vad man sätter på sig.
Det blev i alla fall:
* stickad dubbelknäppt kofta ACNE * jeans cheap monday *

träning måndag

image2023
Det känns som att man börjar komma in mer och mer i jobbet så det tar inte all min kraft. Det är så roligt så jag jobbar till och med över utan att jag märket det. Chefen får oftast komma och säga till att jag ska gå hem. Träningen känns bra och hoppas jag är tillbaka på banan igen. Idag blev det biceps och triceps. Jag har stuvat om lite. Brukar köra axlar och biceps ihop.

*linne better bodies* tröja och byxa nike *

3 set hantelcurl
3 set bicepscurl i maskin
image20263 set i smithen. står i mitten och armarna håller du precis som om du ska stå och spänna dig. håller överarmarna stilla och låter underarmarna röra sig ned och upp. snygg bild va?

3 set triceps med rep. sitter på en bänk med lutande ryggstöd. fixerar överarmarna längs kroppen och drar i repet ned längs sidorna
3 set triceps. som på bilden fast i cabel. jag ligger på bänken men fäster ett handtag i en cabel.
image20293 set triceps fast med rep.

paket till mig

image2021
I dag kom paketet med dermalogica produkterna som jag köpte på ebay. Det tog 9 dagar för paketet att komma hem till mig. Snabbt jobbat! Nu kommer jag beställa fler grejor när det fungerade så bra.

måndag

image2020
* farfarströja resteröds * klänning acne * halsband - förstoringsglas Day *

favorit i repris

image1974
Nu kan ni vinna Mimmi från glitzy.se igen. Precis samma regler som förra gången. Tävlingen håller på tills på torsdag den 14:e (alla hjärtans dag) kl 16.00
Ni får skriva vad ni vill tre gånger i detta inlägg. Sedan kommer jag blunda och peka på en vinnare.

veckans


Det blev inte så många outfits den här veckan. Vilken är favoriten då? Jag gillar nog måndagen bäst, eller den sista-fredag.

I påsen

image2019
Storan förstod inte riktigt att man inte kunde komma ut i ena änden.

update: någon trodde jag stoppade in katten i påsen och självklart har jag inte det. jag tog ett kort och tog sedan ut henne.

träning söndag


I dag blev det äntligen ben. Om jag ska få mina drömben till sommaren får jag nog ta och skärpa mig.
image2015
Började med tre set benböj. Gå gärna så långt ner du kan. Men du ska inte orka mer än ca 6-8 reps.
image2016
3 set Benpress. Jättetungt - mycket vikter. Gå bara ner en bit, det tar mycket bättre och superbra för stjärten. Det ska vara så tungt så att om du råkar gå ner lite för långt ska du falla igenom. Så denna övning kräver attention. Bra om någon kan passa dig. Jag råkade falla igenom en gång idag men som tur var byggarsvenne där och fånga upp plattan ;)
image2017
5 set lårcurl. Stötta dig på armbågarna under bröstet. Inte som på bilden altså. Detta gör att du får bättre kontakt.
image2018
3 set benspark. max 6-8 reps där också. Jag tränar alltid tungt och få repetitioner.

Inga vader. Hatar vader, jag har inga vader.


Booty?

image2013
Worldclass beskriver sitt BootyExpress så här:
Den 4 februari 2008 lanserar träningskedjan World Class ytterligare ett nytt trendigt träningskoncept med namnet BootyExpress. Allt kommer att gå i temat "Booty" denna dag! Denna klass är en i raden av World Class oerhört populära och innovativa Expressklasser som syftar till att ge effektiv träning på 30 minuter.

BootyExpress är en klass som fokuserar på att forma och stärka stjärt och ben genom effektiva övningar till medryckande musik. Man använder den egna kroppen samt en stepbräda som redskap och jobbar med styrka, balans och smidighet för att uppnå optimalt resultat av träningen. Klassens ansträngningsnivå anpassas efter den egna förmågan vilket gör att alla kan delta - såväl ung som gammal, vältränad som nybörjare.

BootyExpress är baserat på funktionell träning vilken skall hjälpa människor i vardagen genom att stärka muskler, förbättra kroppshållning samt öka smidighet och balans.

Välkommen in för att prova - de enkla och effektiva övningarna till skön musik kommer att svepa dig med på en fantastiskt rolig och effektiv halvtimme!

Glitzy säger:
Alltid trevligt med ett pass som fokuserar på rumpan. Enligt mig är rumpan väldigt viktig. Jag är helt fixerad vid min och har tydliga krav på hur den ska se ut. Men om man vill ha en snygg rumpa med put så skippa Bootyexpress och kör tunga utfall, benböj och benpress istället. Det finns inga genvägar till den "perfekta" kroppen. Det ska vara så tungt så du nästan är lite nervös innan övningen.

Men för er som gillar discoövningar och inte vill ge er på riktig hardcoore-träning är detta pass perfekt!


DinClub

Det kom ett mail. Jag vet att många av er där ute är små modefreaks så jag kan ju inte vara så självisk och inte dela med mig av infon:

Erkänn: du har väntat ganska länge på en vettig sko-klubb, eller hur? Därför är vi på DinSko superglada över att kunna välkomna dig till DinClub. Hos oss får du inspiration och spännande erbjudanden, plus insiderinfo om alla våra kampanjer. Perfekt för dig som älskar skor! Nu blir det också smidigare än någonsin att handla dina favoritskor på DinSko. Snart öppnar vi en webbshop så att du kan beställa hem alla skor du behöver dygnet runt, året runt! Oavsett var du bor, har du alltid hela sortimentet tillgängligt.

MISSA INTE PREMIÄRERBJUDANDET 20% VÄLKOMSTRABATT!

Registrera dig på http://www.dinsko.se/dam.aspx före den 9 mars så får du 20% rabatt som välkomstpresent. Så gå med i DinClub NU! Erbjudandet gäller vid köp av ett par skor till ordinarie pris innan 20 mars 2008.


shopping ACNE

image2012
Vi har tyvärr ingen ACNE-butik här i Linköping. Men ACNE håller till i en lokal i ett par dagar för att sälja ut förra årets kollektion. Jag var så klart där igår. Men ush vilket dåligt utbud. Tur var väl det då jag försöker hålla i mina pengar. Jag hittade i alla fall en superfin klänning för 400 kr, den har kostat 1800:- Vilket kap va?

Den ser inte mycket ut för världen när den ligger där helt plant. Men den är fin som attans när den sitter på kroppen.

golfar'n


I går kväll var vi och spelade golf, inte ute men i en sån där golfsimulator. Vi var så dåliga så vi hann inte spela mer än tre hål på ca 1.5 timme. Ifs var vi 7 st men det är egentligen ingen ursäkt. Det var i alla fal kul och vi kommer nog göra om det igen.
image2008
Här står jag och poserar med drivern. I bakgrunden ser ni min sambos lillebror Viktor.

image2009
Här leker vi star wars.
image2010
Här har vi söta kim som är ihop med Viktor.
image2011
Här har vi Erik och Viktor. Ju mer öl man drack desto bättre gick det att spela :)

fredag no 2

image2007
* bortglömda jenas från replay * linne monki * halsduk monki * skinnjacka primark * väska friis * skor converse* mackor från subway *

träning fredag

image2006
Innan jag åkte hem igår körde jag ett pass på Sportlife i Alingsås. Ett mycket trevligt gym måste jag säga. Nu är det bara våra solarium som fattas så är allt som det ska vara ;)

9 set bröst
9 set rygg
3 set korsrygg

Nu är det bara ben kvar den här veckan. Vet inte när jag tränade igenom hela kroppen på en vecka sist? Men hoppas det håller i sig nu så det blir lite ordning på träningen igen.

shopping i Alingsås

image2004
image2005
I dag har jag bland annat varit i Alingsås på säljmöten. Mycket lyckat måste jag säga. Hoppade in i en lite butik och köpte ett halsband från Day (day.dk). Det är ett förstoringsglas. Men det hade ni kanske listat ut efter att ha sett första bilden. Jag gillar dem mycket. Halsbanden ska ju vara lite större till våren så det här känns perfekt.

amerikansk fotbollsfru

image2003
Kommer ni ihåg amerikansk fotbollsfru som bloggade förr? Hon är nu tillbaka så besök bloggen. Detta gör mig glad eftersom jag gillar henne. När jag ska ner till Malmö och sälja ska vi ses.


Ni får ursäkta hennes design på bloggen men hon ska göra något åt den inom kort lovar jag.


Fredag

image2002
Nu är allt som vanligt, jag är hemma igen och sitter framför datorn med en kelig katt i knät. Ska snart laga lite mat och pyssla. Som sagt allt är som vanligt. ACNE har någon superutförsäljning här i stan som jag tänkte kika på sedan, de har nämligen öppet till 20.

Jag har äntlig lärt mig att packa. Samma outfit som igår fast istället för kavajen blev det en kofta från glitzy.se

ACNE spring 2008

image2001
Kikade just lite på Acnes shop. Jag fastnade för den här klänningen i mjukt material som sveper sig runt kroppen. Elegant och avslappnad på samma gång. Jag tror nästan den är värd 1400 kr. Men jag vill ha skärpet också. Såg det inte i shopen?

honey, jag vill ha

image2000
Baby, det är alla hjärtans dag nästa torsdag. Jag vet att du inte har tänkt på det så jag berättar det för dig nu. Jag har redan ett sånt här armband fast med budskapet sisters på ihop med syrran. Nu vill jag ha ett kärleksarmband från dig. Så nu vet du!
love u and miss u. Lite ensamt här på hotellet. Pussa kissarna från mig.

no gym

image1998
image1999
Jag är helt säker på att jag läste att det fanns ett litet gym på hotellet och om man ville träna på ett "riktigt" gym kunde man gå 200 m från hotellet. Men efter att jag hade bytt om och skulle kolla vilken våning gymet låg på så står det att det inte finns något. Skit också. Jag la mig i badet istället och tittade på tv genom rutan som ni ser på bilden.

bilder

image1997
KFV-kille från västkusten vill gärna se bilder från hotellet. Här kommer dom. Inget superhypat men ändå bra service och fina rum. Men jag tror Avalon är bättre designmässigt. Vi får se, vi ska ju dit snart.
Nu ska jag leta efter gymet och se om det är något att ha här på hotellet. Jag är nog den enda som är träningsklädd på hela hotellet. Tycker mest det är en massa kostymnissar överallt.

torsdag

image1996
ego-girl or what?
* jeans fornarina * tee resteröds herr * kavaj glitzy.se * skor La Redoute *

göteborg - gothia - 15.40

image1995
Precis kommit till hotellet efter ett antal kundbesök idag. I skrivandets stund blickar jag ut över Liseberg. Jag fick ett rum på 15:e våningen så utsikten är det inget fel på. Funderar på att  dra för gardinerna och vila en stund innan jag ska träffa en föredetta Gladiator för att skriva ett avtal. Senare ikväll ska jag i alla fall ta ett bad och bara njuta och koppla av. Är man hemma är det alltid någonting som man ska greja med, men det kan jag inte nu vilket är bra. Jag kanske borde ta in på hotell oftare.

tell me bitches

Ni är så krävande. Vilka jobbiga läsare jag har som vill vinna saker hela tiden :) Om ni nu är så sugna på att vinna, vad vill ni vinna då? Har ni några förslag? Kanske drar igång en ny tävling i morgon om ni är snälla och berättar vad ni vill vinna?

image1994
personen på bilden har ingenting med inlägget att göra

New York Fashion Week, Fall 2008: Rodarte

image1990
image1991
image1992
image1993
Om någon skulle få i uppgift att designa en sci-fi ballerina, skulle nog resultatet bli något som liknande Rodrate's Fall 2008 kollektion. Lösa fisknät som pryder benen, prydda handskar och Louboutin heels. Bakom kollektionen står systrarna Mulleavy.


Jag gillar den skira klänningen högst upp. En kortare variant av den skulle jag gärna ta en drink eller två en ljummen sommarkväll.


träning onsdag

image1989
Vilken dag. Men nu är jag hemma både från jobb och gym. Bara att börja packa för göteborgssvängen som startar i morgon. Ni kommer få följa med mig på resan. Tar med mig mitt mobila bredband så det kanske kommer en update från bilen i morgon. Vem vet.

I dag blev det biceps och triceps. Det är ingen ordning på träningen längre. Hoppas gymet är bra på hotellet annars får jag smita runt hörnet och gå på ett riktigt gym. Vi får se.

* linne & byxor Better Bodies *

Färdigtävlat

625 kommentarer blev det i tävlingen, inte dåligt. Jag har nu blundat och pekat på en vinnare och det blev Emma.
Emma du kommer få den fina mimmi teen från glitzi.se på posten inom kort


nytt

image1988
Tre nya plagg på glitzy.se Jag har redan roffat åt mig den snygga kavajen som jag ska ha i morgon

semla & hotellbokning

En kort uppdatering. Snart ska jag trycka i mig i wienersemla, mmm men först ska jag  boka hotell i göteborg. Det blir övernattning där torsdag - fredag. Har en del möten inbokade i den trakten. Jag har planer på att ro hem 2 affärer så jag får någon lön den här månaden ;)

För övrigt skiner solen och jag är faktiskt ganska pigg. Men något gym blir det nog inte eftersom jag ska mysa med min sambo ikväll. Onsdag och torsdag blir det däremot träning.

Ni glömmer väl inte tävlingen som avslutas ikväll?

Ciao

träning måndag

image1987
Som ni kanske kan lista ut áv bilden tränade jag axlar och korsrygg idag. Jag körde några övningar extra på axlarna. I morgon blir det nog baka och äta semlor istället för gymet.
Någonting jag inte kan förstå är att jag inte har sålt ett par av de röda Body Action brallorna? De är hur snygga som helst. Tyvärr krånglar det massor med min leveranör så vi får se när det komer hem nya kläder därifrån. Fram till dess kan ni shoppa de röda på www.glitzy.se

måndag

image1986
* skjorta H&M * flätat band AA * stickad väst Vila *

tävlingen

image1974
I morgon klockan 20 stänger jag tävlingen. Det är redan 390 tävlande så var med du också. Eftersom mimmi teen är så populär kanske jag lottar ut en till inom kort.

Ett rop på hjälp från Miami...

Hej alla vänliga läsare av Sveriges absolut bästa modeblogg: glitzy.blogg! Jag vet att ni har bra smak så jag tänkte utnyttja min makt som lösenordsinnehavare till denna fantastiska blogg och be er om ett råd så här mitt i natten. (Jag passar på att smyga mig in här när Charlotte sover...klockan är bara åtta på kvällen här i amazing Florida.)

Jag gillar verkligen inte fotriktiga skor av någon typ men tyvärr orkar jag inte trippa runt på tiocentimeter höga klackar dagarna i ända så jag försöker jämt och ständigt finna en lösning till detta modeproblem. Så jag undrar vad ni har att säga om dessa skor från Steve Madden egentligen? Jag köpte dem idag...tycker de är astråkiga men de ger trots allt finare ben än Hawaianas...vad tycker ni? Lämna tillbaka eller behålla? Var ärliga nu...!

Tack på förhand...yours Nadia.

133655-1985

Sex and the city - Trailer


Har ni inte redan sett trailern kan ni göra det nu

New York fashion week, Fall 2008: Sass & Bide

Sass & Bides show var tillägnad till en vän som har gått bort i cancer. "Rainbows for Kate" is a celebration of life, love, hope and happiness.
Jag har valt ut 4 bilder från showen. Den rutiga kjolen vill jag verkligen ha. Någon so vill sy?

 Jag måste säga att jag tycker de har lyckats riktigt bra den här gången med polka prickar, ribbat, skira tyger, rutigt, layred tights i härliga färger med en bas av svart. 


image1984image1983image1982image1981

Igen

Ni kommer väl ihåg How to lose a guy in ten days med Kate Hudson och Mathew McConaughey. Nu möts dom igen fast i Fool's Gold. Den har premiär den 8 feb i Usa, hoppas den finns att ta hem strax efter det. Det är ju ganska trevligt att vila ögonen på Mathew, Kate är också riktigt söt men jag föredrar killar.
image1979
Visst är han trendig i batik ;)
image1980
Vad snygga dom är på röda mattan. Nej det är dom inte alls, gillar inte alls kläderna. Nu till lite info, tjejen Mathew håller om är hans 24:a åriga modellande gravida flickvän

Shoe-pants. Or pant-shoes. Or whatever.

image1977
Jag skiver inte om byxorna? skorna? för jag gillar dom. Jag råkade bara hitta dom på nätet och de skrämmer mig lite. Men en sak är säker. Man behöver inte oroa sig för att matcha skor och byxor. Ett litet problem är väl vad man ska ha till, skjorthandskar kanske? Men är inte det lite typiskt oss? Att det är svårt att ta till sig personer som inte följer strömmen och säger ja amen till allt?

köp den på ebay

image1978
I tisdags nämnde jag teen med Posh på. Om du nu är sugen på att äga en själv kan du alltid buda hem den på ebay. Just nu får du den för dryga tre hundralappar. Många är emot Victoria vilket jag inte förstår. Jag har inget emot henne alls. Tycker hon är skön som kör sitt race.

trendig eller bara white trash?

image1976
Det snackas ju om att det är trendigt att göra hål på sina strumpbyxor. Jag kommer aldrig ta sönder mina i alla fall, tycker det ser billigt och ovårdat ut. Vad tycker du?

Undra om Britney har hakat på trenden eller om hon bara är sitt vanliga trashiga jag?

Nu blir det mer ebay

Den här tjejen tipsade mig om en shop på ebay som säljer Dermalogica superbilligt. TACK TACK TACK!
Jag har redan gjort en beställning, det blev en kräm, ögonkräm och en peeling. Allt för 560 ink. frakt. Jag trodde knappt mina ögon.


Ska även handla en mask och en till kräm som man har på dagen med solskydd i. Den är lätt färgad så den är perfekt om man inte orkar sminka sig men ändå vill se lite jämn ut i huden. Hoppas nu Dermalogica gör underverk med min hud. Jag kommer verkligen vara disciplinerad och använda mask och scrub en gång i veckan och tvätta mig på morgonen som jag brukar slarva med.

Nytt linne & squash

image1975
I dag köpte jag ett nytt träningslinne från Better Bodies. Jag gillar linnen med lite annorlunda form som detta. Det blev ett grönt eftersom jag har lovat mig själv att ta in mer färg i min garderob.

Dagens träning blev en timmes squash. Egentligen skulle jag träna bröst och triceps. Vi får se vad det blir för pass i morgon. Kanske hoppar över benen IGEN och kör dagens pass istället.

I dag har det snöat här, hoppas det ligger kvar i morgon för då ska jag ut och åka pulka om jag får med mig någon.

Id på ebay

Jag har glömt bort kategorin ebay på bloggen. Här ska jag börja samla de shoppar jag handlar från på ebay. I.d. smink är inte så billigt i Sverige, men på ebay är det bra priser.

Your makeup store är en pålitlig säljare som har riktigt bra priser + att grejorna kommer snabbt hem i brevlådan.

tävling

image1974
Var det hundra år sedan jag hade en tävling? Dåligt av mig! Nu kan ni vinna en tee från glitzy.se Just mimmi och musse är himla populära på tees just nu. Så detta pris känns passande.

Det enda ni behöver göra är att skriva något i kommentarer i detta inlägg. Precis vad ni vill. Ni får tävla 3 gånger. Jag kommer sedan slumpa fram vinnaren. Ni har tills på tisdag den 5 feb på er att vara med. Har ni ingen blogg glöm inte att skriva mailadressen.

lördag

image1973
I dag har jag varit på stan, köpte 2 saker som ni får se sen. Efter det blev det en timmes squash med sambon och sen hem och laga mat och nu väntar jag på att cheesecaken ska bli klar i ugnen så jag kan lägga mig och slappa lite.

* klänning H&M * stickad väst primark * halsband i form av en fickplunta www.mayadesign.se *

fredag 2

image1972
* klänning AA * skor La Redoute * tee monki * kappa glitzy.se * väska primark * sambo i randig tröja från urban outfitters, kommer inte ihåg märket*

så jäkla gott

image1971
Lax & risgratäng med smak av wasabi
4 port
ca 600g lax, helst färsk
200 g färsk grön sparris
1 gul lök, strimlad
1 förpackning knorr hollandaise sås, 4 dl
1 dl mjölk
2 tsk wasabi sesame krydda, santa maria
ca 1/2 tsk salt

koka riset för 4 personer. tärna laxen och skär sparrisen i bitar, strimla löken. Fräs allt i en stekpanna. Krydda med 1 tsk wasabi sesame krydda och salta.

Lägg riset i en ugnsform. Lägg sedan laxen och grönsakerna över. Blanda hollandaise såsen med mjölken och resterande wasabi krydda. Häll såsen överst i formen.

Gratinera i ugn ca 15-20 min på 225 grader. Strö gärna över lite mer av kryddan vid servering för starkare smak.

Smaklig måltid

TGIF

image1970
Äntligen fredag, ska bli så skönt med helg.
* top AA * jeans cheap monday * polo diesel *

RSS 2.0