Rosmarinkyckling med frukt- och nötsallad

image2087
Ikväll testlagade jag Rosmarinkyckling med frukt- och nötsallad. Jad hade dock lite mer kyckling. En gos och väldigt fettsnål rätt. Dra ner lite på potatisen så snålar du även in på kolhydraterna. Salladen var toppen.

 1 kycklingfilé
Färsk rosmarin
Dadelbalsamico
1 bakpotatis
1 påse Parrots crispy saladmix (pumpafrön, solrosfrön, soltorkade tomater, russin och pinjekärnor)
1 apelsin
1 äpple
Ruccola
Olivolja
Flingsalt och svartpeppar

Skär stora klyftor av bakpotatisen, vänd runt i olivolja med salt och peppar. Råstek i ugnen tills mjuka. Skär skåror i kycklingfilén och fyll med färska blad rosmarin och häll över dadelbalsamico samt salt och peppar. Hetta upp en stekpanna ordentligt, i med lite olivolja och lägg i kycklingfilén, på med locket och ner på låg värme (därmed både steks och ångas den samtidigt och blir fantastisk). Klyv apelsinen på mitten. Skala ena halvan och skär i små mumsiga bitar. Pressa ner andra halvan i Parrots salladsmix. Häll på lite olivolja också. Tärna ett äpple i små bitar, blanda ner. Avsluta med att blanda ner lite ruccola. Klart!

Kommentarer
Postat av: Anna

Gillar att du lägger ut lite annorlunda recept, alltid bra att få lite inspiration
:)

2008-02-26 @ 20:06:30
URL: http://fashionandphoto.blogg.se
Postat av: Magdalena

Jag är så misstänksam mot nötter och söta fruker i mat, är det verkligen gott? Antagligen eftersom du tipsar men ändå:)

2008-02-26 @ 20:57:18
URL: http://magdalena.blogg.se
Postat av: glitzy

magdalena: jag tyckte det var gott :)

2008-02-26 @ 21:10:45
URL: http://glitzy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0