trött


en trött challe på jobbet

Fasen vad trött jag är idag. Jag satt uppe och tittade på den mysiga filmen Fools gold med Matthew McConaughey och Kate Hudson. De borde vara ihop på riktigt tycker jag.

När jag tittar på kortet inser jag att jag måste färga ögonbrynen. Har inte brytt mig om det eftersom luggen hänger ner i ögonen. Men nu börjar det bli jobbigt så nu ska jag ringa till min frissa och beställa färg & klipp. Det var bara en månad sen jag färgade, men håret växer något sjukt just nu.

Har med mig kläder till jobbet så jag kan gyma direkt när jag slutar. Det är skönt att träna direkt så man har hela kvällen ledig sen. Jag ska laga en riktigt god middag sen. Ni ska få potatisreceptet senare.

Nu ska jag jobba lite så jag får något gjort. Jag jobbar bara fram till midsommar, sen är jag ledig till mitten av augusti. Hur skönt är inte det?

Kommentarer
Postat av: Marina

Vilken lyx att vara ledig så länge!! Sitter här och blir lite avundsjuk ;)

2008-06-11 @ 14:19:03
URL: http://wondrous.blogg.se/
Postat av: Camilla

Vad är det Engla brukar skriva, Vardagslyx :)

2008-06-11 @ 15:14:57
URL: http://shopalot.blogg.se/
Postat av: johan gustafsson

Har ju gjort det för fan! HAHA

2008-06-11 @ 15:21:56
URL: http://johansilandsproblem.blogg.se/
Postat av: J

Hallååå, har läst din blogg ett bra tag nu, bara kommenterat nån gång men nu vill jag be om råd =) Jag hatar mina ben, har kycklinglår och brottarvader, hur kan jag slimma ner dom? Har ganska nyss börjat vara ute och springa, kan det hjälpa? Din blogg är dn bästa skönhetsbloggen, för så kan man väl sammanfatta det, med både mode och träning? =)

2008-06-11 @ 18:01:27
URL: http://mittimellan.blogg.se/
Postat av: glitzy

J: tack:) vet inte vad den är. bloggen är en blandning av det mesta. jadu..förbränning är väl det enda och dra ner på benträningen om du nu kör det. förmodligen lagrar du en del fett på benen. men jogga e bra. gärna intervaller

2008-06-11 @ 20:15:55
URL: http://glitzy.blogg.se/
Postat av: J

Okej, tackar. Har hört att benen ska vara de svåraste stället att få bort fett ifrån, och då är det ju självklart mitt största problemområde, inte blev man "blessed" med slanka ben inte =/

2008-06-11 @ 21:43:15
URL: http://mittimellan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0