maten

Jag är fortfarande förkyld så där har ni förklaringen till 0 träningsinlägg. Men i morgon ska jag försöka gå ut och gå i alla fall. Men maten tog jag tag i idag.
Ok då fuskade till frukost, men annars bra. Jag kommer nu skriva ner vad jag äter ihop med träningsinläggen. Det är dags att ta tag i det på allvar nu.

Dagens:
frukost: 2 mackor med mjukost (inte bra, gröt skulle det ha varit)
lunch: en skinksallad med lite dressing och bröd. lite kolhydrater behöver jag allt. jag åt inte upp all ost.
mellis: päron
middag: kyckling och potatis.
nu ska jag äta lite lightpopcorn och ett äpple(22.35).

detta är alldeles för lite näring när jag tränar. men eftersom jag inte gör av med så mycket energi nu så räcker det gott och väl.


Kommentarer
Postat av: kimj

hehe en tjej som fixade headern men jag kan fixa din aknske :P

2008-03-25 @ 21:40:12
URL: http://kimj.blogg.se
Postat av: Jamie

Hallå tjejen!
Jag vill inte höra att du är sjuk så bli frisk nu, det är en order från syster Jamie..
I vilket fall krya på dig.
Och jag håller med om att den vita skiten får gärna försvinna typ igår... Varför nu??? Jag vill ha vår...
Massor med krya på dig kramar/jamie

2008-03-26 @ 10:06:21
URL: http://lifeandstyle.webblogg.se
Postat av: sandrao

exakt vad är aminosyror & vart köper man det? är det nåt man dricker?

2008-03-26 @ 16:18:10
URL: http://sandrao.blogg.se
Postat av: Karin

Jag önskar nästan att jag hade kunnat klara mig på så lite mat... men jag blir så satans hungrig, så det går bara inte. Och sen slinker det alltid ner nåt sött emellanåt. Jag har ruskigt dålig diciplin. Nåt tips för hur man kan bli bättre på diciplinen?

2008-03-26 @ 18:01:35
URL: http://levasomkarin.blogspot.com
Postat av: glitzy

karin: jadu, man måste motivera sig och sedan helt enkelt bestämma sig

2008-03-26 @ 18:10:39
URL: http://glitzy.blogg.se
Postat av: glitzy

sandrao: läs här http://glitzy.blogg.se/1197312478_aminosyror.html#comment

2008-03-26 @ 18:12:36
URL: http://glitzy.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0