söndag


stickad tröja med paljetter beyond retro* jeans hemmaslitna * jacka från min leverantör, säljs ek i shoppen*

nu på gina


är ni sugna på lite sammet? de här tightsen finns i butik just nu. men det är nog bäst att skynda sig eftersom det här materialt är poppis just nu

träning söndag


jag hade kvar rygg & triceps så det fick det bli idag. + 5 set i den där rumpmaskinen, ni vet när man sitter som i en gynstol och pressar benen utåt.  nu jäklar ska vi få ordning på benen / stjärten så benpasset får inte hoppas över en endaste vecka på länge nu.

*linne adidas*byxor body action*

en till


kolla in min senaste klocka från Triwa. De har gort om dom lite. Den känns inte lika plastig nu, det verkar som om de är tillverkade i en annan plast nu. Kan aldrig få nog av klockorna, vi får se vilken den nästa blir.

min första


här är min allra första annons. den finns med i denna månads paus. det känns stort faktiskt. det kommer faktiskt flera inom kort fast i andra tidningar:)

fredag


*linne indiska*tröja halens*jacka primark*

spana in


här får ni veta vad jag vill ha :)

goodie bagen


här ser ni det som fanns i våra goodie bags som gavs ut igår.
sponsorer: shoenation.se, philipsonsöderberg, acasia hud, aco, rosebud, veet, packoflove, eleven.se, ordning & reda, true look, rosen serien, gudrun sjödén, depend, redken, notable.se, blush, e-beautyshop.se, kitschsweden.com, dr hauschka, björn axén, yves rocher, bergamott.se, rfsu, lisenorganics.se, depend

håll utkik i dagarna. tänk om vi lottar ut en bag;)

bilder


här kommer lite bilden från gårdagen. för att se alla bilder kikar ni här.

suck. poliser överallt.

MMS

suck. poliser överallt. men som tur är kör dom i 105 på 110väg så jag glider ifrån sakta men säkert så snart är dom borta. skönt. i går när jag var på väg ut till syster blev jag stoppad men han släppte mig. snäll polis det där. nu ska jag koncentrera mig på vägen. puss sötkorvar


lyckat event


eventet ikväll var lyckat. Tacka Maya design & Mist & alla ni som kom. Det kommer mer bilder & text i morgon. Jag är trött & vill bara sova nu. Tills vidare bjuder jag på en bild på 2 av modellerna från ikväll. De har så klart kläder från glitzy.se & märket på brallorna & klänningen är Stylein. Smycken Maya så klart & smink Mist.

mycket publicitet nu

Först ringer min sambo & säger att mitt ansikte täcker hela Östgötatidningen. Lite fränt. Läs nätversionen här.

Sedan får jag ett mail från en tjej som gjorde en intervjuv med mig för ett tag sen för tidningen piraya. Läs min lilla ruta här.

nu blir det senaste num

MMS

nu blir det senaste numret av kalle innan jag somnar. älskar kalle.


butterfly


den här toppen från beyond retro provade jag när jag var i sthlm förra veckan. endast 250 kr och så jäkla klockren. jag kan inte släppa den. kanske ska ta mig en sväng i morgon :)

den finns även i andra färgkombon. ett litet tips så här i paljett-tider

onsdag


oj vad trött jag är nu. kom hem till syrran för en stund sen. Vi har varit i Mist enorma lokal & fixat inför morgondagen. Men i morgon blir dagen superlång eftersom jag åker hem direkt när vi har städat av allt efter kvällen. men jag tror att det är värt det hur som helst. Kvällen kommer bli superbra & de där goodie bagsen är helt sjuka. Jag kollade i dom förut, ojojojoj säger jag bara.

bilder från eventet kommer ni kunna se på finest.se

*skinnjacka glitzy.se*klänning zara*
sorry för den dåliga bilden

det här kommer bli bill

MMS

det här kommer bli billigt. NOT


sthlm nästa


nu packar jag in alla saker i den lilla mercan & drar till sthlm. det är en del att förbereda inför eventet i morgon. Men oj vad vi behöver en större bil. Den lilla älsklingsbilen är så full så den nästan spricker. Nästa vecka måste vi börja kolla mer seriöst på en större bil.

vi ses sent ikväll. ni får helt enkelt ursäkta mig idag. ok?

puss

VINNAREN AV VIP:EN

Sandra heter tjejen som vann en VIP-inbjudan till eventet vi ska ha i morgon kväll.
GRATTIS!

trasiga tights är ju li

MMS

trasiga tights är ju lite på modet nu. inte riktigt min grej. men om det är er så finns dessa på topshop


nära


foto: jeppe gustafsson

att vara med på kort så där nära är inte min melodi. men när jag fick det här kortet mailat till mig som är taget när jag inte vet om det gillar jag. ni har tidigare sett 2 kort som Jeppe tagit. Anledningen till det är att även Corren(Linköpings lokala tidning) har gjort en intervju med mig som kommer inom kort:)

sofis klapptips


glitzy.se var ju med i klick i fredags. sofi tipsade om klappar.

träning tisdag


vad skönt det är att träna  på ett nytt gym. man får lite nytändning och att det är ett riktigt byggargym är najs. maskinerna är gamla & slitna men fasen så bra. gymbolaget var namnet & det finns i Tannefors i Linköping. Om jag skulle lotta ut ett veckokort därifrån, skulle ni vilja träna med mig i en vecka då?

idag blev det 3 set benpress, 3 set benspark, 3 set lårcurl & 3 set vader. jag har en känsla av att det kommer göra ont i morgon. I morse kunde jag knappt svänga i bilen för att det gjorde så ont i bröstmuskeln. men inte så konstigt när man har haft uppehåll på mer än en månad:)

söndag & tisdag


I karlskoga var det kallt och jag hade inte packat ned kläder för en promenad i minusgrader. därför fick jag gräva långt ner i mammas lådor och hittade ett par gamla långfelingar & ett par sjyssta skidstrumpor som värmde fossingarna skönt. linnet kommer från cheap monday:)

dages bestod av samma linne och jeansen från samma märke. kofta MQ och mammas gamla jodphurs

rotat fram


titta vad jag hittade i morse. mina favohandskar i skinn. riktiga köra-bil-handskar:)

tror jag köpte mina på wedins för 2 år sen. kanske finns även i år om ni är sugna? de kommer vara coola många år till.

NEWS


träning måndag


hey snyggos! titta vem som har varit på gymet idag. jag känner att jag kommer tillbaka sakta men säkert. Men oj vad jag har blivit tunn. Som en liten sticka, man tappar fort men bygger upp det lika fort:) snuvan är kvar så jag avvaktar med förbränningen & kör styrka tills den är borta.
idag blev det biceps, axlar, bröst, korsryg & mage. känns så skönt & kul att träna igen.

ikväll var jag på en minst sagt onyttig fika hos en vän så till lunch blev det sushi & mannagrynsgröt till middag. allt för att sluta på en bra kalorinivå i slutet av dagen.

nu blir det sängen tror jag. sleep tight

det här möttes jag av n

MMS

det här möttes jag av när jag kom ut till bilen. men det tog inte många sekunder innan jag förstod vem gärningsmannen var


Vinn en VIP-inbjudan + goodiebag värde 6000 kr!

Detta är en tävling ni verkligen inte får missa!

Nu på torsdag (27/11) kl 18:30 är det dags för ett riktigt storslaget event med Maya design och medarrangörerna Glitzy(jag) och Mist. Det kommer att bjudas på visningar av nya kollektioner, drinkar, tilltugg, musik och självklart massa minglande!

Priset i denna tävling är en exklusiv VIP-inbjudan och en goodiebag värde 6000 kr! (man får även ta med sig en vän som sällskap men endast vinnaren får bagen) och då är det kl 17:00 som gäller för insläpp. Som VIP-gäst får du även shoppa allting (smycken, kläder och smink från arrangörerna) för 30% rabatt + fri hemleverans.

För att delta: det ni ska göra är att skriva om denna tävlingi er blogg och länka till mig. Klistra in länken till ert inlägg i min blogg sedan. En vinnare dras på onsdag morgon! :-)


OBS! Ni som redan fått en VIP-inbjudan, ni får inte får glömma att OSA! Glöm heller ej att de 50 första VIP-gästerna får också varsin goodiebag.

Vi ses där!

glitzy.se


Killar, se hit


När jag var på Kami hårdesign (platensgatan Linköping) sist fick jag nys om att de kommer få in detta lyxiga kit från GHD. En hårblås, en plattång(bäst i världen) & matchande klämmor. Vi får inte glömma den tillhörande väskan. Allt detta för 2000 kr. Det är vad själva plattången kostar normalt sett så det gäller att passa på när såna här erbjudanden dyker upp.

Mycket roligare med en lila tång med trendigt mönster på än den vanliga svarta eller den utjtatade rosa. Att det är en ghd är inte heller fy skam. Det är tydligen plattängernas Rolls royce

veckans



här har vi alltså veckans outfit. vilken är din favorit? och vilken var fulast?
min är nog 3:an eller 1:an, eller 2:an eller 4:an. fasen vad svårt, jag kan nog inte välja

hot


oj vad kläderna kommer fram på ett annat sätt nu. eller hur? kolla bara hur ursnygg sienna belted coat är. jag har den här kappan själv och jag bara älskar den.
ni hittar den på glitzy.se

jodphurs



äkta jodphurs har vi här. det är mammas gamla som hon hade på den tiden då vi hade hästar. nu är dom mina och dom är supertrendiga. lite skokräm & ny sula är dom som nya :)

lördag


*min cp-syrra md mat i munnen*tunika vila*jeans mango som jag slitit själv*

sugen?


vilken är mest tilltalande? den vänstra eller den högra fläksfilén? jag kan berätta för er att den högra var snäppet värre

på väg till karlskoga n

MMS

på väg till karlskoga nu. ska fira mammas 60 årsdag. måste sluta nu. har en del omkörningar att göra nu. folk kör under gränsen.


shoppingen i sthlm


Den röda tröjan jag hade på mig häromdagen kommer från cheap monday & jag köpte den på weekday. 600 kr

Maria: jeansen som är signerade cheap monday  kommer från weekday dom också. tyvärr finns dom inte att beställa på nätet. 400 kr som alla andra cheap monday


Båda blusarna kommer från weekday. Den översta är lite tajt nedtill så den blir ganska cool på. den blå är en vanlig A-formad blus

Lite vintage på beyond retro. I love:) 175 kr

Sist men inte minst en färglad tunika ffrån VILA 200 kr.

90210

Kanske är det dags att skriva lite om premiären i STHLM. Jag är ju riktigt svag för serier som greys, desperate, gossip girl osv. Så självklart  älskade jag nya bevan:)

Jag är redan inne på 5:e avsnittet efter premiären :)


Här ser ni goodie bagen vi fick.
kortlek, spray, glitterliner, bok, porklämmare, halsband idoldvd och en tidning.
jag behåller sprayen & tidningen. resten ska någon av er få. ni kan kommentera som vanligt i det här inlägget och sedan lottar jag fram en vinnare

IdolANNA hjärta sin tjejkompis?

Var det någon mer som såg på Idol? Var det någon mer som fick känslan av att Anna & hennes bästis var ett par?

fredag


I dag mina vänner hade jag på mig en tisha från resteröds, jeans från cheap monday (nya), kavaj från Gina & skor från La Redoute(förra årets)

från mitt ställe :O)


lite bilder från mitt kontor & ståsolariet

foto: jeppe gustafsson

foto: jeppe gustafsson

ett mail


det kom ett mail från comspopolitan: Ville bara tipsa om att en av dina outfits finns med på Cosmos lista över favoriterna vi skulle vilja bära i helgen.
Du hittar artikeln här

Jag klickade på länken och möts av den här bilden. Ha ha...trodde det skulle vara en "vanlig" outfit. Men det här var minst lika kul tycker jag.

bakomkameranbakomkameranbakomkameran

Snodde lite bilder från SANNA. Kan ju vara kul & se vad som händer bakom kameran också.

Jag passar på att blogga lite

Jag tyckte fotografen Claes skulle ha lite spray

tidigare idag


Foto: Annelie Sylvan

Kikade igenom min mail precis & jag hade fått en bild av Annelie Sylvan som intervjuvade mig idag. En väldigt trött & sliten Charlotte, men med det(jag) hon hade att jobba med så blev den bra tycker jag. Spännande att läsa igenom texten i morgon. Vi får väl se när den kommer i tidningen, men kanske nästa vecka.

smakprov


Vilka duktiga tjejer jag har fått tag i. Fr vänster KIM, SANNA och KIM.

Vilken skillnad att se kläderna på riktiga människor. förhoppningsvis kommer det öka försäljningen nu när folk kan se hur fina plaggen är.

HETINGAR!

Ni kommer så klart få ta del av de kläder vi fotade idag. Nu är min långa arbetsdag slut. Det är inte alltid glamoröst att vara egen. Men alltid kul:)

just nu i studion


torsdag


Oh my vilken dag. Eller egentligen inte, jag är nog lite överarbetad. Yr i skallen hela dagen & helt slut. åkte hem & sov en timme men det hjälpte inte alls. Nu sart ska jag iväg till fotostudion, modeller ska fotas i glitzykläder. Just ja, blev ju intervjuad av Östgötatidningen idag som gjorde ett personporträtt av mig. Spännande :)

Dagens outfit: jeans mango som jag själv slitit hål på*linne monki & tröjan också Monki. Köpte den faktiskt igår i sthlm*

Ni ska få se min shopping från igår. men när jag får tid. Nu ska jag äta & sen åka till studion.

Cissi berättar

Min bitch Cissi är ju en riktig hockeyfru i Detroit. Lever lyxliv helt enkelt, inga konstigheter. Nu tänkte jag dela med mig lite av hennes skvaller. Eller jag tror jag klistrar in en del av mailet rakt av:

Oh fy fan! var på madonna igår, sjukt bra!! Vi hade tjejkväll och möttes upp på MGM, drack rosa champagne och åt så god mat innan! Madonna e ju galet vältränad... inte en cellulit på dom benen inte. hade grymma platser, så jag kunde verkligen spana in henne nära... lite inside bitch-fasoner från henne... hon ville ha arenan i exakt 72 farenhait (vet i helvete hur man stavar det) det ar iaf 22,2 grader... så vi tyckte det var varmt att stuffa och hoppa i...hon hyrde 2 hela våningar på hotellet MGM för $300 000... hon ville att hennes mat skulle lagas i en sprillans ny ugn. dom tre restaurangerna som ligger i detta MGM är riktigt fina och bra ställen... well e man madonna så e man...

klart slut från Cissi.

onsdag


här ser ni bättre bild på slitningen:
jeans mango som jag slitit själv* ca 7 år gamla skor från Nilson*linne cheap monday*jacka från min leverantör*

slit dom själv


Att slita jeans själv.
1. hitta ett par jeans
2. ta på dom
3. ta fram sandpapper
4. ta tag med båda händera & slipa upp & ned tills du uppnåt resultatet du vill ha

jag älskar tyllkjolarna

MMS

jag älskar tyllkjolarna på beyond retro. gör inte ni?


On The Road


Fotograf: lille carro

Det är helt livsfarligt här i bilen... eller så farligt är det ju inte såklart.
Glitzy försöker koncentrera sig bäst det går på körningen, medans jag leker fotograf, kapar hennes blogg och har diverse data-problem som hon får assistera mig med...trots det har vi ändå lyckats hålla oss på vägen hittils :)

Vi är på väg till Stockholm för lite shopping och en premiär :)
See you later suckers /Carro

senaste på glitzy.se


paljetter


oj vad paljetter är hett nu igen. Kommer ni ihåg förra året vid den här tidpunkten? paljetter var superhett och nu är det dags igen. tycker varenda kotte springer omkring i jeans, topp & en paljettkofta med korta ärmar. Just de här snygga hittar ni på topshop.com

älskade lillan


tisdag


*klänning ZARA*jacka från min leverantör*halsduk H&M herr*

sugen att ha samma kläder i morgon när jag ska till sthlm & shoppa lite och sen gå på 90210-premiären som Veckorevyn har ordnat. Men att ha samma kläder 2 dagar i rad känns ju så där. Hmmm, vi får se

receptet


klicka för att se en större bild

Ingen större skillnad på färgen. Färgade utväxten och fräschade till längderna. De hade blivi lite dassiga. Jag har fått många frågor om vad jag har för färg.

Om ni klickar på bilden ser ni receptet bättre. Bor ni i Linköping och vill bli snygg i håret ringer ni Kami 013-121204 och bokar en tid hos Pierre. Hälsa från Glitzy så kanske han klämmer in er lite snabbare ;)

Fråga mig inte hur mycket en dutt är för jag har ingen aning :)

träning måndag


jag kunde inte hålla mig ifrån gymet igår & smet ner på gymbolaget strax efter 22-tiden. Det fick bli lite triceps, axlar & mage. ingen förbränning eftersom jag är förkyld. Men attans vad skönt det var att gyma lite. Jag saknar att träna regelbundet. Men jag har en känsla att allt kommer bli som vanligt nästa vecka.

I dag blev det ingen träning, jobbade fram till 20 och pga förkylninge är jag helt slut nu. HELT SLUT!

*linne & byxor better bodies*

just nu är botten på fä

MMS

just nu är botten på färgning. skönt att bli lite snygg i barret igen.


det tar sig


Sitter här på mitt kontor, kan inte hänga mer kläder, galjarna(stavas det så?) är slut. Det var mer kläder än jag trodde. Men det finns annat att pyssla med. Men jag ska börja med att gå över till gymbolaget & köra lite styrka. Är inte frisk än så jag vågar inte köra förbränning ännu. Sen får vi se om jag pysslar lite till innan jag åker hem.

Ciao snyggingar

vinnaren

Det var alltså en enda tjej som kunde svaret? Självklart är det Dior & samma som Carrie bär i sex and the city. GRATTIS CHARLOTTE som kunde svaret. Maila din adress till [email protected]

gissa skorna & vinn


en skön remix enligt mig:)

Rihanna har ett par riktigt sjyssta skor i början av videon. Svarta med hög klack. Vilket märke är det på skorna? Detta ska varenda modebloggerska kunna. Jag publicerar svaren iväll & lottar fram en vinnare. Och priset är en solkräm.

bästa Pierre


Mitt utseende har inte varit prioriterat den senaste månaden. Men igår när jag tog mig en närmre titt i spegeln upptäckte jag att jag ser för jävlig ut i håret. PANIK uppstod. Ringde min bästa frissa PierreKami och självklart klämde han in mig i morgon som vanligt. Han är en klippa den där Pierre.

Vill ni också boka tid så finns dom på Platensgatan 8, 013-121204.

grymma goodie bags


Det väller in kartonger fyllda med godsaker. Innehållet ska ned i 50 påsar. 50 goodie bags som de första VIP:arna kommer få på vårt event. Värdet är ca 7000 kr. De kommer bli grymma!

silky smoooth


Ole Henriksen har länge varit en favorit bland kändisar. Jag har själv använt deras grejor och jag gillar dom. Speciellt ansiktskrämen sheer transformation som man kan ha både till natten & dagen. Både min sambo & min syster har haft den och de älskade den. Huden blir verkligen superlen & ger bra lyster. I sverige kostar den 690 kr, på ebay kostar den 300 + frakt (70 kr)

Ni hittar krämen här & jag har handlat från just den här leverantören många gånger så det är bara att köra på.

göteborg nästa...


...eller det blir ju Sthlm innan, men det blir ju en dagstripp.

Vi ska faktiskt kika på fitnessfestivalen som är den 6-7 dec, men det blir bara söndagen för oss. Men varför inte åka ner på lördagen & mysa på hotell, shoppa, käka gott osv? Men oj vad svårt det var att få tag på hotell. Jag ville bo på mitt favorithotell AVALON, men det var fullt, alla vettiga hotell var fulla. Men så dök First Hotel G upp. Helt ok så det fick det bli.

Kul med lite uppiggande så här i höstrusket.

Den 10:e ska vi på konsert i sthlm, är lite sugen på att boka en natt där också. Vi får se om sambon kan vara ledig en dag från jobbet kanske.

veckans alla 2


jag har verkligen bara klätt på mig icke myskläder 2 gånger den här veckan:) Jag skyller på att jag har jobbat en hel del i soloteket ;)

Så mina vänner, vilken av dessa 2 är favoriten nu då?

nästan klart


som ni säkert har märkt har min närvaro här på bloggyn varit llite dålig i helgen. Men det beror på att jag har varit i solstudion nästan hela tiden. Hela solstudion är helt klar nu. Mitt kontor är också så gott som klart, lite smågrejor kvar nu bara. Jag har planer på att flytta över glitzy.se redan i morgon. Det ska bli så kul. Mitt första egna kontor.

Kanske dags att sätta ett datum för invigning?

varje modebloggerska bo

MMS

varje modebloggerska bord ha ett klädstativ. nu vill jag tipsa om detta som finns på jysk för 99 kr. jag har köpt in några till mitt showroom. visst dom är inte de mest stabila men tillräckligt.


jag förstår inte varför

MMS

jag förstår inte varför man inte sätter på riktiga fälgar på vinterdäcken. här ser ni 2 exempel. nyss åkte det förbi en ny saab med svarta fälgar som ni ser på kortet. det förstör hela bilen. håller ni inte med?


boxer


i morse när jag skulle låsa upp soloteket var jag lite stressad så jag tog jockes boxer som låg högst upp i tvätthögen under mysbrallorna. jag måste nog säga att de är de skönaste jag haft. ck med tyg som andas. kanske ska börja köra på boxer varje dag? eller jocke, är sexlivet över för gott då?

OBS! från den rena tvätthögen så klart

Strandgatan två...


...ja där har ni adressen och namnet på Linköpings nyöppnade resturang, bar, loung och till och med bowling. Det tog väl ca 100 år innan det öppnades? Men nu måste man i alla fall spana in det nya stället. Kanske får bli en middag där i helgen?

Det var dagens Linköpingstips

in bed with glitzy

det kunde bli ett så mer spännande inlägg än det som följer nedan om vi spunnit vidare på rubriken. en annan gång mina vänner. en annan gång.....

Jag är mycket mer förkyld nu än i början av veckan. gymet får vänta ett par dagar nu. men jag kan inte påstå att jag vilat för det. som igår jobbade jag till åtta på kvällen. vill få klart mitt showroom nu. vi skulle sätta upp den rosa tapeten med svarta kristallkronor idag egentligen men jag orkar inte. tror till och med att jag väntar med tatueringen till nästa fredag.

nu ska jag vila och kolla lite på greys, gossip girl & desperata husfruar. sen måste jag faktiskt jobba lite. ses senare godingar.

ps. jocke älskling. jag åt upp den sista chokladpralinen. jag förbereder dig så du slipper bli besviken när du kommer hem. men jag var värd den. ok?

torsdag


jeans replay*skor vagabond*linne cheap monday*skinnjack från glitzy.se:s leverantör*

rutigt


När jag såg det här linnet på Minna blev jag liet kär. Men inte sådär så jag orkade leta rätt på ett till mig själv. men häromdagen när jag var på Bully i Linköping för att kolla efter ett par cheap monday jeans hängde det ju ett sånt där linne med den maffiga rosetten. Jag slog till. Det finns ett kvar i L och så finns det enfärgade i ljusgrått. Det blir dagens Linköping tips :)

Oh höll på att glömma, märket är cheap monday & kostar 400 kr. Ett kap!

biker md nitar


finns nu på glitzy.se endast 2 st i varje storlek

så här gör jag


efter duschen är det tre produkter som åker i håret. Först är det Anti-Snap som åker i. För att stärka & bygga upp ev. skadat hår.

Efter det tar jag 2 klick Heat Glide. Värmeskyddande leave-in serum tämjer, kontrollerar och slätar ut svårformat hår, vid användning av värmeverktyg. Håret får en superfin glans.

Sist men inte minst sprayar jag i lite Weightlifter i hårbotten som lyfter rötterna och skapar volym.

De här tre produkterna skulle mitt hår inte klara sig utan.

träning onsdag


tog mig allt iväg också, förkyld & jäklig. Det var så kul att komma ner till gymet & se allt folk & snacka skit med folk man inte sett på en månad.
Jag började med at gå 20 min till soloteket och sedan 20 min tillbaka till gymet där det blev 3 set tunga benböj, 3 set raka marklyft för baksida lår & 3 set vader. Jag har ont i benen redan. Inte så konstigt när man dyngar på med samma vikter som för ca 1.5 månad sen. Men det är ett gott tecken att jag kan ta samma vikter nu. Det betyder att jag inte tappat muskelmassa. Yeeeeaaa!

Så fort förkylningen är borta blir det mer intensiv förbränning.

Till lunch blev det 2 viktväktarkrorvar 3% med ett tortilla bröd & ett stekt ägg. Nu ska jag käka min nygjorda medelhavspanna med färsk lax.

liva upp vardagen


2 roliga inbjudningar damp ner i inkorgen. Veckorevyn´s premiärvisning utav nya serien "90210" och världspremiären av filmen Twilight.

Ett problem, jag bor inte i Sthlm och Twilight är på måndag & 90210 på onsdag. Hmm inte rätt läge att vara borta 3 dagar nu när mitt kontor måste bli klart. Jag ska i alla fall gå på 90210 med Kelly som inte är så rosa som man kan tro ;). Jag ska försöka få ihop det så jag kan gå på båda. någon mer som kommer?

Kommer ni?


Undeniable

Senaste tillskottet i iPoden


Se videon här.

Mera Linköping


Jag har funderat & grubblat lite på min blogg. Jag tror jag ska göra den mer Linköpingsvänlig. Funderar starkt på en ny kategori som ska heta Linköping street style. Inte så svårt att förstå innebörden in den va?

Sedan i allmänhet tipsa om kap på stan när det gäller kläder, bästa frissan, nageltjejen osv.

Just nu kan jag tipsa om att man kan köpa det populära Dust it på Brännpunkt på Nygatan 20 för endast 99 kr(ord. pris 169 kr).

Det skulle vara roligt att få fler läsare från just Linköping. Ja det ska bli mitt nya mål med bloggen. Som en liten gratis tidning fast på nätet. Låter väl bra?

på fredag

...då kommer det antagligen sitta en BOW på min handled...pretty najs enligt mig...

tisdag


*tröja resteröds*väst glitzy.se*jeans vila*bikerjacka glitzy.se (finns ej i shoppen ännu)*halstub H&M herr*

dagens I-landsproblem


smygfotar min sambo med datorn

Vårt internet ligger nere (jag surfar med tremodem nu) och min älskling är mycket besviken. Han & Danne skulle ju spela xbox live via nätet. De som planerade det redan igår. Nu ska de spela i morgon kväll istället. Vi håller tummarna för att nätet är fixat till dess. Eller hur?

träning tisdag


Oj oj vad jobbigt :) Jag är ju lite förkyld & kroppen känns trött. Men jag bara måste komma igång med träningen. Så länge febern & ont i halsen inte finns är det ingen fara att träna lite.

Jag hann inte till spinningpasset, men smög in när det var 25 min kvar. Men det räckte, det var skitjobbigt.
Efter spinningen blev det 3 set biceps, 3 set axlar, 3 set baksida axlar &  set rehab för axeln (bilden högst upp )& sist 3 set mage.

Kom ihåg att jag ska sluta bygga & bara bibehålla det jag har. Därav endast 3 set på varje muskel. Men jag kör tungt och försöker ligga på ca 6-8 reps.

Nyttig lunch blev det idag också. 8 bitar sushi

där kom den


I mitt förra inlägg skrev jag "nu har tryckt i mig tre negerbollar"
Mycket riktigt fick jag kritik för att jag skrev just negerbollar och inte chokladbollar. tänkte vi kunde diskutera vad som är ok och inte ok. För mig har det alltid hetat negerbollar, ALLTID, i hela min uppväxt. Och det är inte för att jag är rasist eller har något emot människor med en annan färg på huden än min egen. Utan det är bara ett namn för mig, lika gärna som de kunde ha hetat bajsbollar.

Är negerbollar ett rasistikt ord elller inte? Nu vill jag ha era synpunkter. Även från er som aldrig kommenterar. Ni är ju ändå sisådär ca 2000 om dagen som läser bloggen.

kristallbollarna


Jag berättade ju om glasbollarna med kristallkronor i här om dagen. De lyste lika fint som vanligt som ni kan se. Slängde även med en bild på mig, endast för att göra Felicia nöjd.

ta mig i kragen


Hittade den här bilden från början av sommaren. Efter att precis ha tryckt i mig tre negerbollar & en halv bytta glass fick jag lite lätt ångest. Ingen förkylning eller ingen mensverk kommer stoppa mig i morgon. Jag har faktiskt varit ute & gått 2 gånger idag, men lite kortare stunder. Men det var för att jag inte hade någon bil :)

I morgon är ny dag & jag vägrar att känna efter hur jag mår. Nu ska jag börja träna igen och jag börjar med 45 min spinning som världens tuffaste spinningsinstruktör har. Nu jävlar kör vi & ni ska fan peppa mig. ok?

Just det, maten ska också styras upp. Ica maxi, here I come.


F U N


Kikade in hos sköna Izza och hittade den här klockrena filmen.

kräsen katt


vattenskålen duger inte åt Storan längre. Antingen dricker hon ur kranen i handfatet eller ur kranen i köket. det sistnämnda har hon precis kommit på.

veckans



det är ju inte klokt att jag fått ihop så måna outfits den här veckan. har inte haft på mig mina byggkläder på en vecka. så jäkla skönt. men jag tror att de åker på i morgon eller på tisdag igen. glitzy show room måste ju bli klart. eller hur?

någon favorit av outfitsen?

söndag


*kavaj gina*jeans levis*top halens.se*skor converse*

sjuk?

jag börjar undra om någon där uppe hatar mig eller om någon där ute har lekt häxa. jag hann inte träna igår eftersom jag var i soloteket så länge, me det gjorde inte så mycket för jag kunde träna idag istället. Men idag vaknar jag upp med ont i halsen. Det onda börjar avta med jag känner mig inte bra. F A N. Vi får se hur jag känner mig ikväll. Träningen går ju alltid att skjuta på till senare. please håll tummarna, jag vill verkligen komma igång med träningen....

dagens I-landsproblem

Motorlåset (lås som låser sig självt) i lokalen har inte kommit igång ännu. Det betydde ikväll att jag endast kunde sitta ute på resturang till klockan 22 för jag var tvungen att gå & låsa manuellt.

novemberljus


I linköping har vi något som heter novemberljus. I hela stan smyckas det med ljus i olika teman hela november. Just här är det kärlek. Lite längre bort hänger det stora glaskupor med kristallkronor i. Det måste fotas, sjukt snyggt! Tyvärr passerade vi inte där idag. Får visa er en annan dag.

lördag kväll


Hello godingar. Ikväll har vi varit på Bellos & käkat. Riktigt gott. På vägen hem stötte jag på 2 sköna lirare. Ena tog kort, i efterhand ångrar jag att jag inte knäppte ett kort på honom, han hade också en orginell stil. Anledningen till att killen på bilde fick vara med var på grund av hans hatt & ögonglas. Den glittriga hatten kommer från Dubai. Han fick den av snubben som tog kortet.

Jag hade på mig: paljett tights från bikbok* skor laredoute*tee stray boys* storkavaj gina* kappa glitzy.se*armband marc jacobs & oxxo*

lördag


jag skulle åka ner & sätt mig i soloteket en stund idag, men det blev 10-17. Det kom in så mycket folk så jag kom aldrig hem. Men det gör inget, det är himla roligt. Hoppas det fortsätter strömma in folk.

*klänning indiska*tröja halens.se*skor converse*strumpbyxor chess intim karlskoga*skor converse*

i pressen


jag har inte riktigt hunnit lägga in de tllfällen glitzy.se varit med i pressen på sistone. men här kommer dom. kul att glitzy har gjort premiär i Frida nu också.

more candy


allt hittar ni på glitzy.se

nyshoppat


för ca 1.5 vecka sedan la jag undan paljett tightsen från BikBok, men hann aldrig hämta ut dom. Idag bad jag söta Carro att kika efter dom på stan. Jag hade tur, de fanns kvar. Nu måste det bli fest så jag kan använda dom...

gött mos


hur gött var det inte att röra lite på sig? det blev 40 min squash. äntligen tillbaka efter ca 1 månads uppehåll.  jag är sugen på att dra ner till gymet i morgon & köra lite styrka, det var ju ungefär 100 år sedan och det är ju ganska lång tid. vi får se vad som hinns med.

nu blir det oxfilé, bakpot och beasås. godis & glass väntar också. trodde ni jag skulle glömma idol? det blir det också. sedan har jag önskemål på att se Pinapple Express, den verkar riktigt rolig.en riktigt mysig fredag väntar.

fredag igen


håll i hatten. här kommer en till outfit. ni har inte varit så bortskämda med inlägg på sistone så jag ska försöka ändra på det nu.
*lackskärp med nitar & chinos gina tricot*skor skopunkten*tee stylein från glitzy.se*väst glitzy.se*
jag gillar västen massor, lite kortare och mycket vidd i ryggen - cool helt enkelt ;)

nu ska jag svida om. jag tror jag och älskling ska spela squash nu.

fredag


kolla in mina nya snygga strumpbyxor som jag fick i present av min bästis Theres från Karlskoga. Bor ni i Karlskoga tycker jag ni ska gå till chess intim och köpa ett par. jag har beställt likadana fast utan linjen där bak. jag älskar när strumpbyxorna är så där genomskinliga.

*klänning glitzy.se den finns i shoppen nu*mcboots vagabond*kofta mq*halsduk & mössa i ett bikbok*

livet är tillbaka

allt är verkligen inte klart i lokalen. men jag ska ta ledigt i helgen & sätta igång med mitt kontor på måndag. nästa helg ska vi väl fixa klart allt annat som är viktigt. jag ska ha ett vanligt liv igen och imorgon börjar träningen igen. Förstår ni vad jag har längtat?

Nu ska jag sova, jag är helt slut.

puss sötnosar

torsdag


så här ser en dagens i ett ståsolarium ut.
jeans cheap monday*tee weekday*skor la redoute*

Asia spa del 2



det kanske är dags att skriva vidare om Asia spa. tänkte berätta lite om massagepoolen. det är en pool med olika stationer. när man har gått igenom alla stationer motsvarar det en helkroppsmassage. mycket skönt. men jag kommer inte välja magmassage igen, nästan så man kissade ner sig

vänner


jag & Beyonce har inte varit så bra vänner. Men nu gillar jag henne. I alla fall för ett tag. Visst är låten bra?

här är det


här är lite bilder från solstudion. Vi har faktiskt haft en hel del kunder idag vilket är superkul.det är lite småpyssel kvar men inget akut. nu vill jag bara få klart mitt kontor/showroom så jag kan flytta hit på dagtd :)

nytt


det här är alltså de senaste kläderna på glitzy.se
men det kommer mera, det är så mycket snyggt på ingång så jag nästan blir yr:)

i morgon

kom precis hem. vi har faktiskt lyckats få klart det viktigaste tills i morgon. det blev skitbra om jag får säga det själv. kommer upp bilder i morgon och även bilder från Asia spa.

nu måste jag jobba undan lite glitzy grejor så jag kan få sova innan den stora dagen. hoppas det kommer många många :)

puss på er

VB:DSC00087

MMS

vi har precis sett dagens modemiss i varberg. call stilpolisen it is an emergency!


dagens I-landsproblem


Det är dags för en ny bil. Min lilla lilla älsklings merca är för liten. Det håller inte längre. Jag trycker in saker & ting i den. Vägrar att inse att vi behöver en större bil.

Men då är det stora problemet vilken bil ska det bli?Jag har några på lur som jag är sjukt sugen på. Vi får väl se vilken det blir. Jag vet i alla fall att det kommer stå glitzy på skylten ;)

nya kläder


pssst, nu har jag ägnat någon timme åt att lägga in nya produkter i shoppen. Tyvärr hann jag inte sätta ihop ett nyhetsbrev, men här är ett smakprov, den underbara kappan. Kika in på senaste nytt på glitzy.se för att se de andra godbitarna

adressen

just ja, Solstution finns på Nya tanneforsvägen 46 och vi kommer ha det enda ståsolariet i hela Linköping

mycket nu

öppnar solstudion på torsdag så nu läggs all tid i lokalen. Det blir riktigt bra. Någon frågade om vi kommer ha öppningserbjudande. Men så klart. När vi öppnar på torsdag kommer det att delas ut krämer. Första veckan kostar det 1 kr/min att sola & andra veckan 2 kr/min. Vilket pangpris va?

efter lite vin...


dagens I-landsproblem


Jag måste faktiskt säga att gelen sitter riktigt bra. jag gjorde naglarna den 14 oktober och de sitter som klister & de ser fortfarande fina ut. Då ska vi räkna in att jag har byggt och slitit på dom ovanligt mycket, har även slarvat med handslar när jag varit i vatten.

Men nu till dagens I-landsproblem, efter att naglarna var täckta med målarfärg slet jag bort en bit & nageln följde med. Så dagens I-landsproblem är att jag måste gå & fixa til nageln.

Vill ni få naglar som sitter ringer ni Mathilda Dahlin 0709-572279 som finns på Studio Fitness i Linköping

måndag


den fina klänningen kommer in till glitzy.se vilken dag som helst. jag måste bara hitta lite tid att lägga in nya produkter. halsduken kommer från gina tricot, stor & mysig.

rosett


en rosett kommer det bli på handleden inom kort.

del 1 - Asia spa


När vi kom in i sviten med otroligt högt i tak möttes vi av en väl kyld champagne, choklad & rosor. Mycket trevligt.
Det var bara att svida om till morgonrocken (kallas något som jag aldrig kommr ihåg) med ett kinatecken på ryggen som betyder stillhet & flippisarna för att gå på information om spat.

Asia spa har hämtat inspiration från Indien, Thailand, Kina och Japan.
Från de olika länderna kommer bl.a. filosofier som: Ayurveda, Feng Shui och de fem elementen. De utgår alla från tesen att den som är fri från stress och negativa tankar är självständig i sinnet. Något som medför att kropp och själ är i harmoni.

fortsättning följer....

kör för fa-an



med det säger vi god natt & sov gott

fotosession med Carro K


stalkers ge upp


ni kommer aldrig få veta vårt rumsnummer. Ledtråd: vi bor i en svit på första våningen

framme


vi är framme & det här kommer bli mycket bra. det känner jag på mig.

allt är fasen gina förutom skinnjackan som är från redlabel & skorna från skopunkten.

nu måste jag rusa. behandling väntar

adiosss people


Bye snyggingar. Nu drar jag till Asia spa med little miss Carro som sitter hemma & väntar på mig. Hon har till och med tagit fram gps-kordinationerna till stället vi ska till. Adressen är alldeles för enkelt. Vi kan väl konstatera att Carro är redo?

 Tre rätters, svit, champagne, lyxig behandling & en svit väntar på oss. Men ni får så klart hänga med på vår lilla dygnsrutt. Ses later!

XOXO glitzy girl

Pray to end the people against abortion


går in på aftonbladet & möts av den här bilden. Rubriken lyder: FINNS ALDRIG SJÄL FÖR ABORT. det gjorde att jag stängde ner sidan. Jag blir så less. Låt folk välja själva vad dom vill göra med det som är början till ett liv i magen. Det är inte så att man dödar en människa, utan någon som är en början till ett liv. Många som gör abort är exempel tjejer som är för unga för att ta ansvar för ett barn, pundare eller kanske har ekonomiska problem så man inte har råd att ta hand om ett barn. Är det inte bättre att inte ta det här barnet tll världen då?

Kvinnan på bilden har också rätt till sin åsikt men hon ska inte bestämma vad jag eller någon annan ska göra vid en ev. graviditet.

Vart står ni i frågan? För eller emot?

jag är askass på engelska så skratta inte åt min rubrik. Jag vet inte om det är rätt:) Men ni fattar budskapet?

snart så


fasen vad bra det har gått i helgen. vi sket i väven & målade istället. men vet ni vad trött jag är nu? i dag blev 11,5 timmar jobb. i torsdags morse tvekade jag på att vi skulel hinna klart. Men vet ni? Vi klarar det.

i morgon drar jag på asia spa ett dygn. Vila & återfå krafter så jag orkar köra på hela veckan, för på torsdag öppnar vi.

I morgon kommer det en snubbe och fixar golvet så vi kan inte jobba i alla fall.
Måndag: sängarna kommer. sätta dit dörrar & lister
Tisdag: fortsätta sätta dit dörrar & lister, handla inredning & få ihop den
Onsdag: finputsa, städa, se till att alla möbler & tavlorna kommer upp osv
Torsdag klockan 6.00 öppnar vi.

Spännande det ska bli. Mitt show room blir inte klart än på ca 1 vecka efter öppning utan det är själva soloteksdelen som blir klar med nöd och näppe. Tur att man har så många kompisar & plastsvärfar som hjälper till så himla mycket.

Nu ska jag gå & somna i soffan framför en film. Mina ögonlock är väldigt tunga

indian


den är svarta fransvästen i mocka köpte jag på bik bok höromdagen för 499 kr. gillar den massor

RSS 2.0