bondbrud?


*tee glitzy.se*jeans cheap monday*skinnjacka redlabel*mcboots vagabond*päls på skallen & jackan gina tricot*
vi har precis tittat på Bond på bio. Jag gillar ju nya bond med sina isblå ögon. Do you?

VÄSKAN GÅR TILL...

...Pernilla Carlsson från Kristinehamn. GRATTIS GRATTIS!

127 stycken var med och tävlade. Kul att så många var med.

här målas det


vill bara framföra ett hej till tjejerna & Fredrik i Väsby ;)

Haha så jäkla bra

MINNA hade den här filmen på sin blogg så jag snodde den rakt av för att visa er. Jag älskar Björn!

frånvarande


nu är det så här va. min blogg kommer bli ännu tråkigare än vad den är nu. vi öppnar på torsdag & vi har så mycket kvar så det inte är sant. i dag har jag jobbat 12 timmar i lokalen och så här kommer det bli nu fram till öppningen. Jag ska i alla fall på spa på söndag - måndag. Men det är ok. för golvet ska fixas och ingen får var i lokalen då. Så jag kan vara borta med gott samvete även om det tar emot lite.

så people please stay. Min bloggy kommer bli sig själv snart. Lovar!

Love you all

flaskorna går till...

oj, det gick snabbt att komma upp i 30 kommentarer.
här är de lyckliga vinnarna :)
10:e kommentaren: tess
20:e kommentaren: Nelly
30:e kommentaren: Lizette

Grattis. ni kan maila era adresser till [email protected]

vill ni ha?


Kolla här. Snyggaste vattenflaskan i världen kan ni skåda på bilden. 2 stora kartonger med 100 st kom idag. Jag ska ha 50 av dom till event i STHLM som ni kommer få veta mer om så småningom. Men vad ska jag göra med de andra 50? Tänkte ge 3 till er till att börja med.

Så här kommer det gå till. Kommentar nummer 10, 20 & 30 i det här inlägget kommer få en varsin flaska. Jag kommer inte publicera kommentarerna förräns vi är uppe i kommentar nummer 30

Carro älskar sina vattenflaskor. Det kommer ni också att göra haha

PANIK

Mitt solotek ska öppna nästa vecka, den 6:e november. Jävligt tajt är det, men jag hade ett schema som skulle funka. I dag skulle målaren ha satt all väv och i morgon skulle jag med vänner måla klart hele lokalen. MEN, det kommer ett sms från målarn. Jag är sjuk, kan inte komma idag. FUCK! Jag har sms:at & ringt honom men han svarar inte. Vi måste lösa det här. Är man sjuk så är man, men det ligger lite på hans ansvar att fixa en annan som kan komma. Han vet hur tajt det är med tiden. Blir så jävla förbannad, här sitter jag i klistret & försöker få tag i en målare som kan sätta väven i morgon så jag kan måla på fredag istället.

EFTERLYSNING: EN MÅLARE SOM KAN SÄTTA VÄV I MIN LOKAL I MORGON.

första fyndet


Den här urmysiga halsduken fyndade jag på gina idag för 99 kr.

jag * 3


jag har faktiskt inte varit i lokalen idag. har varit runt på en massa ärenden som rör solstudion däremot. Men om ett par timmar åker blåstället på igen. Jag ska faktiskt måla tak ikväll.

Jag har även shoppat lite idag. Vad får ni se sen.

*kjol AA*tee stylein från glitzy.se*kavajväst glitzy.se*mcboots vagabond*

2 dagar kvar


det är många som är med & tävlar om väskan. Var med du också! Endast 2 dagar kvar

call me


en trött & näst intill osminkad jag. håret ska vi inte ens prata om.

Tycker inte Johan kräver en närmre presentation här på bloggen eftersom han har ju omnämnts så många gånger förr. Han senaste påhitt är att sätta ihop en testpanel med tjejer som ska prova call me trosor. Man lägger alltså telefonen i fickan på trosorna & sedan är det bara att ringa. Ja ni fattar grejen?

Inom kort kommer det ett formulär som vi ska fylla i och betygsätta trosorna. Hela panelen kommer presenteras på hans blogg...fortsättning följer.

Så länge, håll till godo med reklamfilmen.

Många är ju så känsliga och jag vill inte bli anmäld igen för stötande inlägg här på bloggen så jag nöjer mig med att länka till film nummer 2.

WTF


ska jag inte få handla någonting? vad är det här. Först skorna, sen kjolen & nu dessa 2 klänningar som kommer från Kate Moss kollektion för Topshop. Blir galen!

kopierat från MINNA


Jag har tänk att skriva om det här dunderpudret i någon vecka nu. i går när jag kikade på Minnas blogg så hade hon redan skrivit om den. Så för att göra den enkelt för mig snodde jag bilden och här kommer hennes text:

Ooooh la la!
Det här är ett dunderpuder som ger fantastisk volym och en skön matt finish.
För alla som vill ha volym!

Pudra en liten mängd i dina handflator och gnugga sedan händerna mot varandra.
Fördela in i ditt hår och lyft in i botten.
Du kan även applicera direkt i botten och skapa volym.
Jag använder den främst på det senare sättet och till det är den verkligen oslagbar.

 Mattar ner en glansig, glatt håryta och ruggar upp platt och småfett hår.
Det är perfekt som torrschampo!

Det går löjligt enkelt och snabbt att pudra lite vid rötterna och sedan rufsa till håret.
Håret blir fluffigt, lättformat och håller sig som jag vill en hela dagen, eller kvällen.

Det enda negativa med Dust it är att den lägger sig som en beläggning på hårbotten
om man har minsta fukt i håret vid applicering.
Använd Dust it när håret är helt torrt, annars får man lätt en vit kaka vid
hårbotten som man ju gärna klarar sig utan.

Ett supertips till alla som har svårformat hår, glatt, bebisaktigt, tunt, spikrakt, platt,
ja, ni fattar.


milk my toes


ATTENTION


Min bästa Carro har startat en blogg. Det här är inte klokt. Jag trodde inte det skulle hända innan alla stjärnor blev rosa på himlen. Men nu har det hänt & det ska bli riktigt spännande. Måste fixa en sjysst design till hennes blogg.

snackisen just nu

Jag läser inte speciellt många modebloggar, tycker dom är så tråkiga, roligare att läsa personliga bloggar. Men det var inte det vi skulle snacka om, utan vi ska snacka om Ginas webshop.

Jag kan tänka mig att snackisen för någon vecka sen på alla modebloggar var att gina tricot nu har en webshopp. Jag kikade så klart in och blev sugen på att beställa den här rosa kjolen. Men jag lät bli,  på kvällen samma dag såg jag en tjej i kjolen & hon var HOT. Jag bestämde mig för att jag minsann också skulle ha en. men jag har glömt att beställa den. Nu när jag surfade in på gina så finns den inte? WTF?????

dagens läxa, vänta inte. någon annan hinner före

dom vill jag ha


för 399 kr blir dom mina. bara ett klicka ifrån dom på dinsko.se Men, det är ett MEN.  Klacken är 10 cm och eftersom mina fötter är de mest mesigaste som finns kommer jag nog inte kunna använda dom så mycket. Jag ska fundera lite på det.

För er med icke känsliga fötter tycker jag ska slå till på dessa. Den här modellen kommer vi få se mer av.

UPDATE: De fanns inte i min storlek, då var det beslutet taget. Säger som min gamla kollega Anneli, det var inte meningen att jag skulle ha dom. Det väntar något bättre runt hörnet. Yea right, jag får intala mig det.

istället för låcktången


i natt ska jag sova med flätor. men jag ångrar mig redan. vill åka till ikea, kan ju inte gå omkring så här då? hmmm vi får se hur jag löser den här.

det är den här damen som fått mig att se ut så här. hon är så snygg i sitt lockiga hår som kommer från sovflätor. men jag kanske skulel bärja fläta högre upp? hmm vi får se hur det ser ut i morgon

titt ut igen


Här får ni en liten förhandstitt från lokalen. Där mit huvud är kommer det att bli myntinkast till solarierna, det stora hålet kommer fyllas av en växlare. Det kommer bli fin fint. Nu ska jag byta om till blåkläder & sticka bort & sätta upp det sista gipset innan målaren kommer för att spackla & sätta väv. På torsdag ska det målas som bara den av mig + lite friends. Jag vet inte hur jag hade klarat detta om det inte vore för familj & vänner som ställer upp. 1000 tack till er.

Vet ni? Jag kanske hinner träna idag? Jihooo;)

bygg i lokalen 10-21.30

vet ni vad jag längtar tills soloteket är klart? att få återgå till mitt liv. Jobba på dagen, träna på kvällen, ja leva ett normalt liv. Få blogga. Bloggberoende som man är blir jag lite stressad av att inte sköta om min älskade blogg. Jag blir stressad av att jag inte hinner läsa mina tidningar som kommer hem i brevlådan. I går gjorde jag inte ett skit på hela dagen, var totalt utmattad. Låg i sängen & tittade på tv. Orkade inte ens göra det jag klagar över att jag inte hinner just nu.

Hur många av er som bor i Linköpign kommer att besöka mitt showroom & solotek?

stripp eller inte stripp?


Ja mina vänner det är frågan det. En kompis, kompis strippar på Maxim här i Linköping runt 24.00 i kväll. Jag är väldigt sugen på att gå, men jag är trött & sliten & ska upp & bygga på lokalen i morgon. Kommer jag orka göra mig i ordning vid 23 & ta mig till stan? ja det är frågan mina vänner.

Picka boooooo


Titta vad jag hittade i den här bloggen. Mig själv sittandes i en dusch lurandes på Minna. Måste säga att jag blev positivt överasskad av hotellet vi bodde på i Sthlm. Att det låg 0.5 min från stureplan var ett stort plus.

hitta rätt


Nu är det slutfamlat efter vattenglaset när du vaknar på natten.Hos Plusvardag.se finns nu en mugg som lyser med ett svagt blått sken som inte stör din nattsömn.

Tack vare skymningsrelä slår den batteridrivna muggen på ljuset när det är tillräckligt mörkt, och slår av det när det blir ljust.Ett praktisk lock skyddar även mot spill. Priset är 95 kronor.

 

Eh, precis vad jag behöver. Det är ju så ofta man vaknar på natten & dricker vatten. Vilken uppfinning, detta måste lösa många människors nattliga vattenproblem. Eller vad tror ni?

VINN supersnygg väska

Här har vi tjejen som vann armbanden.

Nu kan ni vinna en riktigt snygg väska(jag har en själv). Den kommer från Wild Roses och märket är Jouels. Den är i äkta skinn och kostar 1395 kr. För att vara med och tävla måste ni skriva svaret på frågan: På vilken gata ligger Wild Roses. Jag kommer inte publicera era svar förräns tävlingen är avslutad den 31/10 klockan 18.00. Detta för att ni måste gå in på hemsidan & ta reda på svaret.

Jag kommer lotta fram vinnaren.

vad hände?


igår kväll var vi hos Kim & Vicke och tittade på film. Jag satt & kände lite på högra ögonbrynet, en liten stubbig känsla. Tänkte inte mer på det. När vi kom hem & jag tvättade av mig sminket ser jag att halva ögonbrynet är bort. Verkligen borta, bortrakat. Hur gick det här till?

Ärligt talat så vet jag inte. Hur fasen kan jag inte lägga märke till att jag har rakat ögonbrynet? Jag duschade tidigare på kvällen och då användes rakhyveln flitigt på de flesta ställen på kroppen, men inte i ansiktet, det kan jag lova. Eller?

Detta är & förblir ett mysterium för mig mina vänner. Jag hoppas det växer ut snabbt för jag ser inte klok ut :)

Ny medlem


Här har vi det senaste tillskottet i familjen. Hon heter Maja, Lugn nu, det är inte vår katt, vi har nog med våra tre. Det är Kim & Vickes (min sambos bror) kisse nr 2. Man kan ju undra varför man döper en sån söting till Maja. Kims förklaring är "Men eftersom Doris (deras första katt) har ett sånt fult namn så måste den nya kissen också få det eftersom Doris blir ledsen annars"

Bra där Kim, bra att du tänker på Doris som antagligen hade tagit illa upp;)

onsdag


*tee resteröds herr*kavajväst glitzy.se - äntligen fick jag roffa åt mig en*jeans fornarina*mcboots vagabond*jacka zara*

nya clothes


Här har ni alltså de senaste tillskotten i min butik glitzy.se Jag kan avsläja redan nu att det kommer sjukt mycket fint inom kort.

chokladbrun


I dag är fläckarna mörkare, lite chokladbruna. De är väldigt svåra att sminka över, men vad gör det. Jag sunkar ändå bara omkring i allt byggdamm i lokalen. Jag ser fram emot när det bruna börjar falla bort så man kan se resultatet.

sista dagen

i kväll klockan 20.00 avslutar jag tävlingen.skynda skynda & tävla

missa inte


tyvärr är det inte jag som lottar ut detta fina pris. men jag är med & tävlar hos M I N N A. var med ni också!

Triwa i mitt hjärta

Ni som har hängt med här ett tag vet ju att Triwa är en favorit när det gäller klockor. Nu är det så att de har en del nyheter som ni kan se nedan. Det kanske är dags för en ny klocka till min samling?

Bland nyheterna finns Calibre-kollektionen som är tillverkad i  
sillikonblandad plast, den mindre modellen Bambino, för barn och vuxna
som föredrar mindre klockor, samt Dandy-kollektionen i mer klassisk
stil. Dessutom levereras klockorna i en ny blanklackad förpackning som
lämpar sig som julklapp eller present.
Som vanligt finns det ett stort urval av färger.

Priserna ligger mellan 595 SEK och 1295 SEK.

ugly girl


VARNING. känslig för otäcka bilder klicka på krysset högst upp till höger eller längst upp till vänster om du har en mac. inte känslig? scrolla ner.















Så här snygg blir man om man precis har gjort en laserbehandling - ipl. Jag har alltså varit på Laser- och hudvårdskliniken i Linköping idag. Trevlig personal måste jag säga. De håller även på med restylane & vanliga ansiktsbehandlingar. är lite sugen på att fylla läpparna där. vi får se om det blir av eller inte.

Hur? Först tvättar de av sminket och sedan peelar ansiktet. Efter det lägger de på en gel så lasern ska få kontakt med huden. Man får även skydd för ögonen. Själva behandligen tar ca 5 min.
Känsla? Fy fasen. Det var inte skönt. det bränner till i huden, men varje skott går väldigt snabbt. ljuset var nästan värst, det lyser upp i hela ögonen. men det är inte obehagligt, mer att man blir "rädd".
Efter? Aj aj aj, det sved säkert en timme efteråt & jag var knallröd. det är vanligt att man svullnar upp. men jag hade nog tur, för jag har inte svullnat upp & den brännande känslan försvann efter en timme. jag känner ingenting nu. man får med sig en aloverakräm för att det ska läka snabbare & mildra ev. brännande känsla.
Pris? Eftrsom jag tog nästan hela ansiktet blev det 1500 kr. Men det är olka beroende på hur mycket som ska behandlas.
Vad händer i huden nu? Som ni ser på bilden har pigmentfläckarna blivit mörkare. det beror på att missfärgningen kryper upp till ytan. efter ett par dagar blir man fnasig & det bruna "ramlar bort"
Nästa gång? Jag ska dit om 5 veckor. det tar ca 4 veckor innan man kan se det slutliga resultatet. då ska vi se hur det ser ut och om det behövs ska vi göra en till behandling.

man kan även göra den här behandlingen för att snygga till huden, det räcker oftast att gå en gång om året.

onsdag


fy fasen vad tråkig outfiten ser ut på bilden. mucho snyggare in real ;)
*lacktights rut m. flera* stövlar wedins* kofta glitzy.se - carrie cardigan*jacka indiska*

ZZZZNARK


kan jag inte bara få sova? Nej sluta klaga nu för f*n, jag har själv valt att öppna soloteket(syrran äger halva. bäst att säga det annars blir hon så sur). vi har ett handelsbolag som ni kanske kunde räkna ut.

Min dag igår: låsa upp i lokalen för att slänga in en levarans som kom kl 9. 9.30-11jobba med glitzy.se. 11.30 - 12.15 spinning. jobba med glitzy fram till 19. 19-22 bygga i lokalen. 22:15-1.00 jobba med glitzy.se

min dag idag: 8.00 gick jag upp. precis varit på färgaffären & tittat på färg & beställt tapeter. ska käka frulle, packa ihop alla paket som ska skickas till mina söta kunder & åka till posten. klä på sig blåbyxorna och dra iväg till lokalen & bygga 10-14.30. 15-16 laserbehandling. hem & jobba med glitzy.se. ska spela squash klockan 18.30 men tror jag ska avboka. måste få sitta i soffan en stund & inte göra något.

där har ni anledningen till att mina ögon är rödsprängda & hela nacken bara värker.

flyttkort


Min mystiska bloggfriend Nadia Bitch har en ny blogg på café. Jag tycker verkligen ni ska spana in den. NU!

träning tisdag


*tröja nike*byxor better bodies*

Nu jäklar börjar det bli ordning på torpet igen. Både en outfitbild och ett träningsinlägg.
Jag var/är så trött att ögonen går i kors. Men jag tyckte ändå det skulle vara skönt att komma ifrån allt jobb & bara sitta och ta ut sig på en cykel. Så 45 min spinning fick det bli med Linköpins bästa spinningsinstruktör. Hon är hård med rättvis. Ska vi dricka vatten får vi göra det medan vi cyklar, inte en minuts vila på hela passet. Ni vet när det är så jobbigt så man knappt orkar dra runt tramporna kommer det en kommentar från jenny så man glömmer bort mjölksyran & tar i ännu mer. Hon är bäst!

Som ni förstår ramlade jag nästan av cykeln när det var slut, men fasen vad gött det var. I morgon blir det nog sqush som det ser ut nu.

tisdag


titta vem som har klätt på sig idag
*spetslinne gina*jeans cheap monday*kavaj glitzy.se*skor la redoute om jag inte minns fel*

????????

Här hade ni chansen att ställa vilka frågor ni ville om mig och inte en enda kom det? är jag så jäkla tråkig & ointressant?

Jag skiter i vad ni vill veta nu. Jag känner mig lite sur. Så nu kommer jag skriva ner svar utan frågor.

Vi har tre katter och jag älskar dom som om de vore mina riktiga bebisar.

Vid 26 års ålder (är jungfru) kan jag fortfarande inte stava till vissa ord, jag måste googla dom innan jag publicerar inlägg eftersom det finns ungefär 1 miljon språkpoliser där ute som inte är sena att berätta när man har stavat fel. Diarré är bland annat ett ord ni blev upprörda över.

Min stubin är kort & skriker åt folk i trafiken, blir galen när man ska öppna en påse, förpackningar eller paket och det går inte. Det är inte ovanligt att jag skriker & slänger skiten i väggen.

Jag tycker inte porr är kvinnoförnedrande. Känn på den ni feminister.

När jag inte bygger på en lokal & har ett vanligt liv tränar jag ca 4-5 dagar i veckan & äter hyfsat nyttigt.


Jag gillar att snusa ibland. Riktigt kvinnligt. Är man byggarbetare så är man

Bor i Linköping med min Jocke, vi har varit ihop i drygt 6 år. Driver min webshop glitzy.se och håller på & startar upp glitzy solstudio som ska öppna den 6 nov.

Sådär ja, nu fick vi nog med det viktigaste


jag har ebay-shoppat


Det var dags att fylla på skönhetsförrådet märkte jag igår när min kräm var slut. Fick låna jockes kräm från Zihr (välkänt märke för killar), vi är inte kompisar & kommer inte heller bli det. I lite smått panik surfade jag in på min favvoshopp på ebay som säljer Dermalogica. Och vet ni? Jag shoppade inget onödigt som jag alltid annars gör. Ni vet "ohhh den där verkar kul att testa" Är det tecken på att jag börjar bli mer ansvarsfull?

När jag ändå var igång med mitt ebayande så beställde jag lite påfyllning av id-foundation. Bästa sminket ever enligt mig. Det här är shoppar som jag handlat av flera gånger som jag verkligen kan rekomendera. Men vill ni gå till en butik i Scerige & betala minst det dubbla så varsegod.

på onsdag


Ja då ska jag lägga mig under lasern :) Jag ska testa ipl-laser för första gången. Det är dags att ta bort pigmentfläckarna i ansiktet. Ska bli riktigt trevligt må jag säga. Att åter igen få en slät & jämn hy när det kommer till färgen kommer bli greeejjjt. Ska se om jag kan boka upp min friend carro som fotograf så ni får se hur det går till.

vinnaren & vinn peace

den här träningsråttan kammade hem goodie bagen. grattis grattis.


Nu ni people, nu kan ni vinna det där armbandet som pilen pekar på. eller inte just det, men ett likadant. och inte nog med det, även ett i blått. för att göra det enkelt - ni kan vinna 2 st armband i mocka med ett blad & ett peacemärke på. dom är designade av Emelie & ni kan beställa dom via hennes blogg.

för att delta kommenterar ni i detta inlägg. skriv vad fasen ni vill. men om ni skriver något riktigt knasigt kanske jag råkar "lotta fram" just dig. Men bara kanske.

tävlingen pågår tills jag avslutar den, vilket kommer bli en dag den här veckan :)

Good luck charmtroll

dagens I-landsproblem

En ny kategori har kommit till. Dagens I-landsproblem.

Jag hinner inte titta på alla avsnitt som ligger på datorn just nu. Jag har fullt upp med att starta upp företag nummer 2. Det är dagens I-landsproblem

GHD HAIR CARE


Jag glömde ju faktiskt att berätta för er att Minnas goodiebag även innehöll ett hårvårdskit från GHD. Jag är jäkligt kräsen när det gäller shampoo, balsam & inpackning. Inte lätt att imponera på mig där inte. men ghd lyckades fasen i mig. I like a lot. Håter blir riktigt glansigt & fint. Just kitet som vi fick var för färgat hår, kunde ju inte passa bättre nu när man är rödtott.

I am alive


puss på er

Hej mina söta chokladbollar. Hur mår ni idag? Själv mår jag bra, är lite trött. Har varit i lokalen & byggt hela dagen idag. Det börjar ta sig. Min blogg verkar inte ha alla chips i påsen just nu. 2 av samma inlägg + att mitt mobilbloggsinlägg från i torsdags kom nu. 5 plus av 5 möjliga till blogg.se

Det är dags att vi snackar lite om mitt bloggande. Ni får stå ut med att jag inte uppdaterar med mina outfits så ofta just nu . Men det beror på att jag mest går omkring i byggkläder. Jag vet att många av er läser min blogg på grund av träningsinläggen, men jag hinner helt enkelt inte träna regelbundet nu i en månad eftersom det ska byggas i lokalen, jag måste sköta glitzy.se, svara på era mail & sist men inte minst hinna med att sköta om hemmet. Att få sitta ner & slappa en timme är inte heller helt fel. Sex? Det är bara att glömma, både jag & my man är så trötta & utmattade så kudden är absolut det bästa alternativet. Haha, ska försöka få till det ikväll ;)

Men jag hoppas ni stannar hos mig tills allt har lugnat ner sig? Min blogg kommer bli den samma igen, om inte ännu bättre ;)

Jag har även märkt att jag fått många nya läsare vilket är riktigt kul. Jag hoppas vi ska trivas ihop. När jag själv fastnar för en ny blogg är det många frågetecken i skallen. Så jag tänkte att ni kan ju ställa alla frågor ni vill här i inlägget fram till i morgon kväll. Sedan sammanställer jag alla frågor & svar i ett inlägg när jag hinner. Låter det bra?


just nu i vår galna lim

MMS

just nu i vår galna limo


lördag


skor gojane.com*kjol H&M*body AA från glitzy.se*jacka primark*väst gina*halstub H&M*

lördag


skor gojane.com*kjol H&M*body AA från glitzy.se*jacka primark*väst gina*halstub H&M*

lördag kväll


ikväll var det fest hos Jeppe, men både jag & jocke var slitna så vi gick hem när de andra gick till krogen. nu ska jag sova för i morgon ska vi till lokalen & bygga. god natt sötnosar!

mini goodie


Jag lottar nu ut en bok, ett presentkort på adlibris, nagelfilar, 2 dateparfymer & lösnaglar. Kommentera på fram till måndag klockan 12.00

the bags


VR:s bag innehöll mycket
- OSIS+ hårspray + smoothing cream
- Dove Body Lotion
- En termos
- 4 Dateparfymer
- En hårmask
- Försvarets "Rosabandet" hudsalva
- DVD & CD
- VR tidning
- Presentkort
- 2 halsdukar
- Kalender mm.


Minnas bag var så klart bäst, ett bra nagelkit från NH Nails. Det innehöll en grym handkräm, nagelfil, nagelborste, olja till naglarna, 3 olika lack mm
Vi fick även ett kit från Depend. Det innehöll bland annat lösögonfransar som invigdes i torsdags, pincett, frans- & brynfärg, glitter med tillhörande primer & pensel & lösnaglar.

spets


Jag äger nu 2 spetsplagg, ett linne från Gina & den här tulpankjolen från H&M. Den sistnämnda är tack vare gulleminna. När vi var i sthlm sist provade jag den i storlek 34 och hur mycket jag än ville att den skulle passa kunde jag inte andas i den. När gulleminna var i Palma kommer det ett sms: kjolen finns i din strlk här, ska jag köpa den? Hell yeah.

Jag fick den när vi sågs i sthlm & jag tror minsann jag ska ha den ikväll när vi ska på ferre.

vinnaren

Jag ska fixa en ny tävling till er i morgon. Nu orkar jag inte, jag är helt slut som artist. Matilda vann i alla fall Buzzen. GRATTIS

Jag har en hel del att lotta ut till er, fler krämer, lite från gårdagens goodie bag & ett hemligt pris som jag inte får avslöja än.

challe hjärta minna


de höga klackarna har åkt av & de bekväma flatsen är på. i stället för VR efterfest på Hells Kitchen mötte vi upp Minnas man och festade på Kollage & East. Avslutade rundan med Mc Donalds. Började min dag med att tömma magen på maten samma väg som den kom ner.

det här är grejer det


Jag köpt en sån där röd vågtåg från OBH som jag inte är så himla impad av. I går lånade jag Minnas tång, den ni ser på bilden. Den däremot är grym den :) Får se om jag beställer den

många bilder blev det


För mer sköna, mer mogna bilder kolla här.

Jag har sjukt mycket bilder i kameran & jag vill lägga in dom alla. Här kommer ett gäng av dom. När vi stannade för en rökpaus kom det fram turister som ville ta kort. Är det så det känns att vara kändis? haha

Jag måste även nämna vår chaufför Alex som var en riktig klippa. En skön snubbe som jag tror hade roligt åt oss.

Hummern har ta mig fasen allt, rökmaskin, olika discoljus mm (läs här). Man kan säga att vi hade vårat eget lilla disco i 3 timmar i går. Blog award kan slänga sig i väggen.

Vi som var med: Minna, Izza, Kelly, Kenza, Mini, StinaLee, Linda, Mogi, Jonna, Amanda, Jenny

Minnas överasskning


Jag tänkte att jag redovisar kvällen i ordning. Minna hade fixat en riktigt bra goodie bag till alla tjejer som skulle åka i Hummern. Vi bad därför Royal Coach hämta upp oss innan så vi kunde ha med oss alla bags som en överasskning till girlsen. Så här såg det alltså ut. Innehållet redovias senare ihop med innehållet från Veckorevyns goodie bag.


bra tryck


Jag tror att högtalarna i hummern fick känna på att de levde igår för fy fasen vad vi spelade bra musik & HÖGT

Trevligt


Här kommer ett litet smakprov från gårdagen. Josefin var både nominerad & prisutdelare på galan igår. Vi stötte på henne på kollage(stavas det så?) Gillar stället mycket, skön musik & bara så snyggt. Övervåningen var riktigt het måste jag säga.

snabbis

jag lever, men det är knappt. ska precis checka ut från hotellet. jag lovar att uppdatera er från gårdagen senare.

vart ska alla?


hej igen. Jag är fortfarande kvar på tåget till sthlm. Så fort jag har jobbat klart ska jag sova, klarar inte att vara vaken mycket längre nu. Jag funderar på en sak. Vart ska alla på det här tåget? Eller vad gör dom här? Tåget är proppfullt en vardag klockan 11.46. Har inte folk jobb? ;)

Hon mittemot har inte det i alla fall, hon sitter & läxar upp någon i telefon om hur svenska staten fungera och hur man söker jobb. Hon stämplar & skulle hon få ett jobb kan man minsann inte tacka nej. Jag hoppas batteriet dör snart, hon bara maler på som om det inte fanns en morgondag. Och inga öronproppar har jag med mig.

sömnig


jag fattar inte vad det är med mig & tåg? Jag kan inte hålla mig vaken mer än 10 minuter. jag vaggas till sömn av tåget. men det värsta är att jag snarkar så lätt när jag sitter upp & sover. det är lite jobbigt.

vinn buzz


sorry att jag inte har en daglig tävling som jag har lovat, men jag hinner inte. Är i lokalen & bygger + att man ska hinna med shoppen också. Men nu så. Först ska vi presentera vinnaren av förra tävlingen.

Den här tävlingen pågår tills i morgon, torsdag natt klockan 24.00 Det är bara för er att kommentera. Den här krämen smörjer man på precis innan solning i solarium. Den innehåller Bee pollen och Honey. Det låter ju toppen :)

dagens i-landsproblem


Jag hämtade upp lite shoes ur källaren förra veckan och jag har ingenstans att stoppa dom? Nu är alla nedtryckta i pappåsar. Det är dagens i-landsproblem

Här var det franskt


Så här fina blev mina naglar igår. Tjejen som gjorde dom hon heter Mathilda och finns på Fitenss på S:t larsgatan. Jag har gjort gele hos många andra tjejer, men ingen har varit så noggrann som Mathilda. Det var Carro min friend som tipsade om henne. Enligt Carro sitter gelen bättre än innan. Vill ni boka tid hos henne kan ni ringa 0709-572279

Som en saga


Nu finns äntligen Saga Lova i butiken glitzy.se Jag har provat alla 4 plaggen & är stormförtjust i allihopa. Skynda & fynda innan dom tar slut. De kommer inte in mer förräns till våren så klart. Men då är den nya modeller som gäller.

Pennkjolen är helt underbar i färgen & modellen. Den andra kjolen med knyt i midjan har det trendiga mönstret ART. Toppen är så cool men samtidigt avslappnad, passar till allt. Sist men inte minst den snygga klänningen med knyt, man kan knyta den båade fram & bak. Ohhh vad fina, måste ha ett av varje plagg tror jag :)

nitar please


Nitarna är faktiskt fortfarande trendiga. Att dom dessutom sitter på ett par sjyssta sneakers är ännu bättre. Jäklar i havet vad jag vill ha dom här från Sneaky Steve. Men dom är slut i min storlek :( Men tänk om de är små eller stora i storleken? Jag kanske kan ha dom i alla fall? Detta ska undersökas.

De finns att beställa på Shoenation.

coach online


Coach online är igång för fullt.
Vill du ha hjälp att uppnå dina mål? Jag lägger upp ett tränings- och matprogram till dig så du lätt kan uppnå dina mål. Tappa fettmassa? Bygga muskler? Hjälp med maten?

Alternativ 1: man köper ett träningsprogram & matprogram vid ett tillfälle
Alternativ 2: man kör på löpande månad till månad, kan avslutas när som helst. Jag följer dig månad till månad & ändrar mat & program efter behov.

För priser & mer info maila [email protected], märk mailet med coach online

tävling i en annan blogg


du hittar den här

träning tisdag


Det var över 2 veckor sen jag tränade. Uash, jag trivs inte när jag inte får träna. I dag blev det en mjukstart med 30 min squash. Känner att kroppen är trött fortfarande. I morgon blir det gymet, förbränning och lite mage & korsrygg. Ska bli himlans najs att komma in i träningsrutinerna igen :)

tisdag


*top  & kappa glitzy.se*manchesterbrallor lindex*skor ellos*väska glitzy.se*armband oxxo, marcjacobs & Emelie.

fyller i färgen lite. m

MMS

fyller i färgen lite. måste ju vara tipptopp på torsdag. senare i eftermiddag ska jag fixa naglarna.


Linköpingsbo?


Då får du inte missa det här. Vi ses?

veckan som var


fick endast ihop 3 olika outfits, men tänk på att den sista bilden är fred-sönd.
någon favorit?

expressen fredag?


glitzy.se var tydligen med i expressen fredad i fredags och jag sparar alla tidningar som min butik är med i. Är det någon som har den kvar som vill skicka den till mig? Elin tipsar om den snygga kavajvästen. Det är et sånt tryck på den så jag har inte ens hunnit norpa en till mig själv än. Ett ilandsproblem skulle jag vilja säga.

maila [email protected] om du är en snäll person som har tidningen

dags att tävla igen


Tjejen som vann den pompöösa flaskan heter Magda. Grattis.

I dag kan ni vinna en Decadence från Fiji Blend. En kräm som smörjs på precis innan du ska sola solarium. Den är framtagen för dig med extra torr hud, kanske till och med lite irriterad hud. Det är 200 ml i flaskan så den räcker ett tag.

Kommentera fram till klockan 24.00 då tävlingen avslutas. Ny flaska kommer upp imorgon.

fredag, lördag & söndag


Så här har jag gått klädd hel helgen
*linne H&M*byxor blue wear*

det kommer mera


Ni vet ju hur glad jag blev när jag fick veta att vi skulle få försfesta i den 11 meter långa hummerna från Royal Coach. Jag har slitit i lokalen i helgen så min mail har inte varit högprioritet. Men nu när jag gick igenom mailen har festfixarn mailat lite good news. Vi ska tydligen bli upphämtade när Blog awards är slut och festa i den ytterligare en timme innan vi ska iväg på efterfesten på Hells Kitchen. Jag kan inte göra annat än att tacka igen :)

ingen hemlighet längre


Som ni har spekulerat, en person har till och med sökt upp min reggade firma på nätet och till och med kopierat in hela beskrivningen av verksamheten i en kommentar. Jag godkände inte kommentaren eftersom jag ville hålla det för mig själv ett tag till. Att folk inte kan respektera sånt?

Jag kommer alltså öppna en solstudio den 6 november  i Tannefors i Linköping. Det kommer bli 4 solariesängar av senaste modell, till och med ett ståsolarie som för övrigt är Linköpings enda. Det kommer bli ett rum över som jag ska hyra ut till ex en nagelteknolog, massör eller liknande. Är du sugen så maila på [email protected]

Det är ett dropinsolotek så ingen tidsbokning kommer behövas. Det ska bli otroligt spännande & roligt.

Jag kommer flytta mitt kontor för glitzy.se och även ha ett showroom där. Alla är välkomna att prova & köpa kläder där så man kan väl kalla det en liten butik/showroom? Det kommer inte vara öppet månd-fred 8-17 utan vill man vara säker på att jag ska vara där kan man boka en tid.

Några frågor på det?

Update: min syrra äger ju halva soloteket, glömde nämna det :)

direkt från bygget


hej på er sötnosar! jag är dammig, skitig i hårbotten & damm mellan tuttarna. men det går bra.

Pompöös


Tjejen som vann förra flaskan heter Tessie. GRATTIS!

I dag ska jag lotta ut en kunglig flaska :) 250 ml och den lukar godis. Man smörjer på den precis innan solning. Det kan stickas lite lite på huden, men det är ok. Det kallas tingle och det gör att du får en omedelbar effekt direkt efter solning som lägger sig efter hand.

Det är bara att kommentera fram till kl 24 i natt. Ny flaska kommer i morgon.

Det går undan


Om jag var trött i morse så var det inget jämfört med nu. Det tar på krafterna att leka snickare, men det är riktigt kul. För att vara med i det "riktiga" snickargänget var jag tvungen att snusa, det sved under läppen & bara efter någon minut kände jag det i hela kroppen, en skön känsla innan illamåendet satt iggång.

Vi har kommit riktigt långt idag och hoppas på att det går lika bra i morgon. Jag ska faktiskt berätta för er i morgon vad det ska bli. Det är dags nu, ni har väntat så länge.

Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen.

God natt mina vänner & ovänner

Borta



en trött jag som vill tillbaka till sängen

Godmorgon. Det här är lite sjukt, att vara vaken klockan 8 en lördag. Arbetskläderna är på och om några minuter ska vi åka till lokalen & bygga & bygga & bygga, tror inte vi ses på hela dagen tyvärr. Kanske kommer ett mms-inlägg. Men dom kan man ju inte lita på, det kan ju lika gärna komma fram i natt,

Ha en skön lördag people...

F L Ä B B

Jag har inte tränat sedan den 2 okt, eller nej då var jag bara ute & gick, jag har inte tränat ordentligt sedan den sista dagen i september. Och mina vänner, det börjar synas på benen. Fy fan vad skiten sätter sig lätt nu. Jag känner mig äcklad.

Grejen med mig är att när jag tränar bra sköter jag kosten bra. När jag är sjuk & inte tränar trycker jag i mig mer än när jag tränar. Det är enkel matematik, jag äter för mycket och rör inget på mig. I det här fallet blir inte 2 plus 1 minus, utan trippelplus.

Nu kommer jag bygga på lokalen hela helgen och mat tar man vad som finns i närheten. Men på måndag ska jag äta gröt, gröt, sallad, sallad, gröt osv och jogga. På onsdag - fred blir det sthlm och då blir det dåligt med träning. Men maten ska skötas nu.

Så fort lokalen är färdigbyggd kommer jag köra stenhårt med mat & kondotion. styrkan skiter jag, nu ska jag bli hård & snygg. Trött på det här fläbbet på benen, vill ha tillbaka min snygga stjärt som alla en gång pratade om.

Sådär ja mina vänner, nu har jag rensat lite och nu blickar vi framåt

Jag en porrstjärna?

Jag vet inte hur många ggr ni har skrivit att jag är lik Jenna Jameson. Jag tycker nog inte det, men eftersom ni tycker det så är det väl så. Ni har alltid rätt!?!

Challe, Jenna, Challe, Jenna? Vem är vem?

För att reda ut det här ytterligare så googlade jag oss:

Googlar man Jenna:
Jenna Jameson
, eg. Jennifer Marie Massoli, född 9 april 1974 i Las Vegas, Nevada, USA, är en amerikansk porrskådespelerska. Hon är en av de mer ekonomiskt framgångsrika kvinnliga porraktörerna i världen och kallas ibland av porrbranschens media för "The Queen of Porn".

Googlar man mig:
Charlotte Josefsson, 26 år och bor i Linköping. Driver den populära nätbutiken glitzy.se. Är i full gång med att starta upp mitt företag nummer 2...
Min info: född 16 sept 1982 i Karlskoga, Värmland, Sverige. Är en driven tjej som har blogg & webshop & snart en ******** Målet är att tjäna mycket pengar.
Kallades för Challe med stjärten. Tyvärr är den inte densamma som för 3 år sen, men vänta ni bara, jag ska få tillbaka den inom kort.

på tapeten


I mitt showroom vill jag nog ha den här tapeten på en vägg. Inget jag skulle smälla upp på väggen hemma, men i mitt showroom kommer det bli cooolt:) Tror inte ni det?

Tillverkaren heter Intrade och kommer från kollektionen delight

Ännu en kräm att vinna



Minola vann krämen från igår. Grattis grattis får man väl säga?

I dag kan ni vinna en rosa flaska med ett innehåll som lukar mycket gott. Den här är också från Fiji Blend. Märket finns inte att köpa i Sverige så det här är er chans att testa produkten.

Det är ett anti-aging extrakt i + att den gör huden silky soft :) MEN, den här krämen ska man använda efter man har solat för att behålla färgen så gott det går. Använd den efter varje solning & varje dag som en vanlig bodylotion.

Det är bara att skriva en kommentar fram till 24 inatt. Lycka till mina vänner.

Do you like? I like!

Nå? Vad tycker ni om min nya coolare bloggy?
Pretty najs va?

soft


Det känns skönt när man går. Rapport kommer fredagen den 17:e. Ballerina i väskan är något som är säkert.

inte superkvinnan

Ibland tror jag att jag är en superkvinna & orkar hur mycket som helst. Men så är inte fallet, det har jag fått känna på idag.
MEN om jag var en superkvinna skulle det se ut så HÄR.

UPDATE:
En av de 4 bloggarna (Jimmy) på wixtrömbloggen ringde & skällde ut mig precis. Jag har ju inte hittat inlägget genom att googla på superwomen + make your own mooowieee. Utan det var ju Jimmy som länkade till sin töntiga film så jag var tvungen att göra en bättre. Men nu har jag sagt vart jag snodde idén ifrån så nu är allt frid & fröjd. Ni kan väl besöka bloggen så blir alla 4 väldigt glada.


Den fantastiska fyran

vinn vinn


Ja det stämmer, varje dag i 9 dagar med start idag kommer jag lotta ut en solkräm. Tävlingen slutar kl 24.00 varje dag.
Ni behöver bara lämna en kommentar. Vinnaren presenteras i nästa tävlingsinlägg.

Lite mer om krämerna. Det är krämer som ni använder innan ni solar solarium för att få en lite extra bronzing effekt. Märket heter Fiji Blend. Just den här Tandoori är en dark tanning yogurt som gör huden len & fin. 200 ml.

Tack royalcoach.se

Har jag sagt att jag ska åka en 11 meter hummer den 16:e? Ja just ja, igår var det ju. Grejen är att jag kanske kommer tjata om det här några gånger till innan det är dags och vi ska inte tala om efter. Ni kommer spy på mig, men vad gör det?


Det låter kanske töntigt, men jag har alltid velat åka i en sån och extra kul är att det är med så många roliga tjejer. Fick veta i dag att en skön lirare skulle med. Totalt 11 tjejer som kommer festa & tjattra så det står härliga till. Kl 16 kommer hummern & hämtar upp oss och klockan 18 hoppar vi av vid stureplan.

Den kostar 5000 kr i timmen, perfekt om man ska ha möhippa eller bara vill lyxa till det lite, blir ju mindre än 500 kr/skalle.

Jag vill åter igen tacka Royal Coach för att dom gör det här för oss. TACK TACK TACK!


lillan akta dig, akta dig


Lillan är väldigt förtjust i Liljorna & nosar gärna på de där oranga sakerna på blomman. Men det hon inte förstår är att hon blir gul i ansiktet i flera dagar. Det sitter som attan.

byggare bob


Klockan är 22.32 och jag vill verkligen sova. Det tar på krafterna att vara sjuk & riva lokal.
Som om inte det vore nog? Jag ska upp 6.30 i morgon för klockan 7.00 ska jag möta upp grabbarna för att åka & slänga allt skit som vi har rivit ner i lokalen ikväll. Jag sover vanligtvis till 9 på dagarna så det här kommer bli tufft, men det är bara att stupa ner i sängen när jag komme hem igen.

Måste säga att jag känner mig väldigt cool i brallorna, gillar dom mer nu när de har blivit lite skitiga också. På fredag får jag ta på dom igen *längtar* haha.

Ni undrar vad det kommer bli i lokalen, ni får vänta lite till faktiskt. Men om en dryg vecka eller så ska jag väl kunna berätta för er vad som pågår.

Jag tror att renoveringen i lokalen får bli min träning den här veckan, jag vill inte träna & riskera att bli sämre nu när vi har så mycket jobb framför oss.

onsdag & rum uthyres


nu ska jag svida om till mina arbetsbrallor & bege mig till min lokal.

I min lokal kommer det bli ett rum över som är ca 5 kvm. Tänkte hyra ut det till nagelteknolog, massör eller liknande. Hör av dig till [email protected] för mer info


Det kommer bli F E S T

Den här Donnan (1000 tack) har fixat en 11 m lång hummerlimo från Royal Coach (1000 tack för att ni sponsrar) till oss den 16 okt då Veckorevyns blogaward går av stapeln.
Vilka är vi som kommer åka omkring & parta i den innan festen drar igång?
Jo dessa pinglor:
Kelly, Kenza, Stina, Mini, Vofflan,Minna, Amanda, Jonna & jag så klart.

Det ska bli riktigt kul.

bild snodd från spanbloggen.se



Insidan, helt sanslös.
  • 3 LCD skärmar med DVD/VCR
  • Surround stereoanläggning
  • 5 Fullutrustade minibarer
  • Skinnsoffor
  • Spegeltak
  • Fiberoptisk belysning
  • Privacy Divider & Intercom
  • Air-conditioning

varning för porr


Jag vet ju att många av er där ute gillar ju inte när man visar för mycket hud. Då kastas det ordbajs så det står härliga till. Men vi kan väl ta det lite lugt idag och bara titta på prickarna?

Jag vill bara tipsa om de här supersöta trosorna som finns på Gina. De har lite extra tyg där bak, jätte fint, men jag kände att det var väl ändå lite väl opassande att slänga ut rumpan mitt på bloggen?

bye bye blue glitzy

welcome dark glitzy.

Jaa ni, mina damer & herrar i morgon är sista dagen för er att skåda den här designen. Natten till torsdagen kommer det hända grejor. En mörkare  & tuffare blogg kommer att ta plats. Det nya domännamnet är glitzybloggen.se men jag tror att ni kommer skickas vidare till den adressen även om ni skriver in glitzy.blogg.se

Det är spotlife som har tagit mig under sina vingar, jag vet att de söker fler bloggare. Besök sidan och skicka in en ansökan du också. De har mycket bus på gång vilket ska bli kul att få ta del av.



tisdag


Fy fasen så tråkig jag ser ut i håret, det var rufsigt och fint innan kortet men på något sätt framgår inte det? Har även fått en megafinne pannan som är en sån där innesak som inte går att få bort. Hoppas det där teet tar bort skiten tills i morgon.

heta brallor


Kolla vad jag har shoppat idag. Ett par grå arbetesbrallor. Riktigt heta. Köpte ett par matchande handskar också. I morgon ska de invigas, då ska rivningen i lokalen börja.

huskur a la minna


Jo ni förstår att citron & ingefäratee ska göra susen för hyn. Det säger Minna:
Koka ihop vatten med skivor från en halv citron (lime funkar oxå) +
skivor av ca 2-3 cm ingefära
Drick 2-3 ggr om dagen i några dagar.
Väldigt bra på många sätt:
Får din hy att bättra sig (utrensande)
Bra mot förkylning
Nyttigt
+ att det är väldigt gott oxå!

Eftersom jag är förkyld och min hy behöver all hjälp den kan få kommer jag testa det här nu.

Kolla in Minnas kommentarer. Det verkar faktiskt fungera:
Postat av: Sarah

Jag är 28 år och har alltid haft problem med acne, särskilt runt munnen. Har hittat mina ansiktsprodukter i Exuviance och det hjälper definitivt, tillsammans med en kräm utskriven av läkare. Har även antibiotika tabletter som jag ska ta dagligen men är inte förtjust i tanken vad det gör med min kropp. I somras började jag dricka ingefäravatten till gröten istället för mitt morgonkaffe, och det är verkligen häftigt! Visst har jag någon plita, men absolut inget som går att täcka över, i övrigt är min hy helt förändrad + att magen är helt i form. Jag är övertygad att det beror på ingefäran. Så efter år med komplex för min hy har jag nu en som strålar!

Ska kanske tillägga att jag dricker mitt vatten varje morgon och kör det inte som en kur. Var beredd på att du efter ca två dagar springer lite mer på toa... ;)

2008-09-10 @ 13:08:16
URL: http://sarah.webblogg.se/





fotonörd?


Jag fullkomligt älskar vår nya kamera. Den är grym. Jag tycker till & med det är roligt att ta kort på blommor. Ni ser ju vart allt kommer sluta. Bloggvärldens största kameratönt. Jag ska faktiskt på kamera kurs den 19:e okt. Det är en sån där grundläggande som Nikon står för. Ska bli kul.

Mina favoritblommor är Liljor och jag tycker det är himla trivsamt att ha lite grönt på bordet. Ljusstakarna i glas kommer från IKEA, bordet & stolarna MIO, takllampan också tror jag.

vissa tjejer kan faktiskt inte köra bil


fasen vad jag skrattade. slutet är ju klart bäst. vi kan tacka johan för den här filmen.

monday


klicka på bilden för att se lite smycken

jag har haft myskläder på mig hela dagen eftersom jag är sjuk. men jag är så jä*la uttråkad så jag klädde på mig en outfit som jag skulle ha haft om jag varit frisk.

Försökte få med Carro ut på en promenad men det gick inte så bra:
jag 21.56: ska vi gå ut & gå?
carro 21.58: nu? är du inte klok. jag ska gå & lägga mig nu. och du behöver ta det lugnt, du e ju sjuk
jag 21.58: men det kryper i hela kroppen
carro 21.59: det är för att du är en träningsnarkoman. men din lilla kropp behövr faktiskt ta det lite lugnt nu när du inte är frisk- så du får stå ut.
jag 22.0: amen sov så gott då
carro 22.01: ska försöka..du också knäppis, krya på dig. puss & kram
jag 22.02: ska gå ut själv & bli våldtagen på ditt samvete

möbelboxen


jag är svag för typiska designmöbler. de är ofta väldigt dyra, för dyra för mig i alla fall. men nu har jag hittat en sida som jag gillar väldigt mycket. jag måste hitta ett ställe som stolen får plats på. kan bli svårt

är man sjuk så är man


när man är sjuk får man äta vad man vill, till och med nutella med sked. Man får även titta på färjan med gott samvete.

Ohhh my gud vad jag vill bli frisk  börja träna igen....

koftan


Sofi tycker ni ska köpa den här koftan, det tycker jag med :)

glitzy.se behöver en modell

Jag behöver en modell som bor i Linköping som vill ställa upp på att ta produktbilder till glitzy.se
Det kan ev. bli någon bild som kan användas till reklam i tidningar & på nätet.

Jag vill att du ska ha xs-s i storlek och som sagt bo i Linköping. Maila lite bilder på dig, gärna helfigur & någon ansiktsbild till [email protected]

Du behöver inte ha någon erfarenhet av modellande tidigare, huvudsaken är att du blir bra på bild och kan bära upp kläderna bra.

veckan som var...


...fick jag ihop 6 outfits vilket inte är dåligt.

har ni någon favotit?

dom kommer från Wedins


Anledningen till att jag inte skrev vart stövlarna kom ifrån förut var för att jag inte ville att de skulle ta slut. Det fanns bara ett par kvar i min storlek. Klacken är perfekt, jag kan nog gå länge innan fötterna får ont. Modellen är perfekt & jag gillar att dragkedjan sitter på utsidan.

Dom ser inte mycket ut för världen på den översta bilden, men de är så mycket finare på riktigt. Den nedre bilden gör dom mer rättvisa. Dom finns även i mörkbrunt

stylein * 7


Så här ser kläderna från Stylein ut på en levande söt tjej. Visst blev bilderna bra på Anna? Jag hoppas jag kan använda henne igen. Jag ser nu att jag borde fota varenda plagg. Det gör kläderna mer rättvisa.
Se bara här(klicka på bilden):

Kläderna kan ni köpa på glitzy.se

söndag


Jag svidade om från myskläder till en annan mysoutfit för att åka & köpa de där skinnstövlarna. bilder kommer snart.

jag kan inte släppa de

MMS

jag kan inte släppa de här stövlarna jag provade i går. precis min smak. jag ska reklamera de lårhöga stövlarna från la redoute och de andra från din sko skickade jag tillbaka så jag har inga nya stövlar vilket jag behöver. kanske ska åka och köpa dom?


här shottas det i blink

MMS

här shottas det i blinkande glas


lördag


Känner mig som en levande reklampelare för Gina Tricot. Men vad får jag för det?

den här snygga skinnjac

MMS

den här snygga skinnjackan finns på vila för 1200. hade jag inte redan 3 skinnjackor skulle jag köpa den.


förkyld?


Här ligger vi alla tre i sängen & tittar på reprisen av so you think you can dance. Klockan är 12.52 och det kanske är dags att gå upp? När stänger systembolaget? Det är ju tjejkväll med vin & mat här ikväll. Jag kanske ska klä på mig & se till att handla lite vin, tänk er vilket liv det skulle bli om det inte finns vin på bordet ikväll när damerna kommer. Oj oj, det vill vi inte vara med om.

En annan sak är att jag är nog sjuk. Ont i halsen inatt, det är bättre nu. Men är hängig & har lite lite feber, för att vara exakt är det 0.5 grader för mycket i min kropp just nu. Vi får se om jag orkar hänga med ut ikväll. Just nu känns det tveksamt, men fråga mig efter några panodil & en halv flaska vin senare.

nära ögat

kommer ni ihåg när man var liten och man blev kissnödig i sömnen? man drömde att man gick på toaletten och kissade i sängen. Med åren lärde man sig att man skulle vakna när man skulle på "toaletten". Det var en röst som kom in i drömmen som sa - du sover, vakna & gå på den riktiga toaletten.

Nu i vuxen ålder kan man drömma den drömmen ibland men man vaknar alltid i god tid innan. Men inatt var det så nära, så farligt nära. Hade jag sovit en halv sekund längre hade jag kissat i sängen. Hoppas det inte händer igen. Man vill lixom inte kissa i sängen vid vuxen ålder.

en till assistent


minna är min assistent nummer 2. I dag har hon bokat hotell åt mig på Hotel stureplan (hon ska också bo där). Bra jobbat Minna! Jag måste ju bo någonstans när jag ska på bloggalan. Eller hur? Att åka ut till syrran i Upplands Väsby är alldeles för krångligt

fredag mina vänner


äntligen helg. inte för det gör någon större skillnad eftersom jag sover till 9.30 på dagarna. Men jag ska inte jobba någonting i helgen i alla fall, eller kanske lite lite. Men mest kolla på gossip girl, greys och desperate....

Den nya tröjan åkte på när jag skulle ut & handla lite mat. Jeans cheapmonday, skor vagabond & så klart tröjan från Monki.

i provhytten på Monki


den här roströda, boxformade tröjan fick följa med hem.

jag gillar deras omklädningsrum med lysmaskar i taket och fjärilar som man hänger kläderna på.

i provhytten på Gina tricot


attans vad jag ångrar att jag inte köpte med mig sjalen hem. Jocke ska till sthlm i morgon och shoppen, sen nhlhockey och sist utgång. Jag kanske kan be han köpa sjalen och mössan som en liten present? Vi köper alltid något när vi är iväg.

jag har letat efter ett par svarta chinos länge nu men inte hittat en bra modell. men nu hade ju gina fått in som tur var, tror dom kostade 199 kr. Perfekt.

Pälsvästen kommer jag ha över skinnjackan.

här sitter man alldeles

MMS

här sitter man alldeles själv och äter sushi i gymkläder. efter maten blir det en snabbis på stan. får se om jag får med mig en påse hem.


jag tog mig ner till g

MMS

jag tog mig ner till gymet idag. men det blir nog bara styrka. inte alls sugen på kondition. det här får bli en mellanvecka. puss på er


dexter


finns att köpa på glitzy.se

En tjeja ville se den här kjolen från Stylein på mig. Men nu får ni se den på söta Anna istället. Alla bilder kommer komma upp på glitzy.se under dagen. Visst är den snygg? Nästan så jag måste ha den i morgon :)

träning? torsdag


jag har inte riktigt haft det där suget den här veckan som innan. varit lite trött och mest hemmasugen. men man behöver inte alltid köra100%. ikväll vid nio skulle jag ner & köra styrka. Men kände inte alls för det så jag tvingade med Jocke ut på en promenad istället. Men i morgon efter frukost ska jag ned & köra igenom kroppen + lite kondis. Nu har jag skrivit det här så nu har jag inget val.

vilken av dom?


Det ska ju vara galaklädsel på Veckorevyns blogaward och jag väljer nu mellan 2 klänningar. Antingen den svarta från Stylein som heter Ida (från glitzy.se) eller den rosa fransklänningen från Topshop. Jag känner mig lite snyggare i den svarta + att den är lite speciell. Tror det får bli den. Vad tycker ni?

jävla godisnapp som har

MMS

jävla godisnapp som har legat i trappahuset hela veckan. godissuget har varit enormt och jag har varit på väg att plocka upp den flera gånger. istället valde jag att köpa en hel påse på maxi idag. allt är nappens fel.


dagens korta joggingtur


Jag var så jäkla taggad. Eller nej, jag funderade på att strunta i det, men när jag väl kom ut var jag taggad. Min iPod var igång och mätte sträckan, tempot var bra och jag bara sprang. Efter 1.5 km dör den. Jag stannar & får igång den igen, men allt är nollställt, jag blir sur och joggar hem. Så det blev en väldigt intensiv men kort tur. Femman får bli en annan dag.

Nu till maten. osötad macka med keso & kalkon & 1 dl joggi. kycklingsoppa som igår. Proteindrink. lite godis. fisk & ris. godis igen, godis och lite godis igen. Nu ska jag inte äta mer idag. jag har ett otroligt godissug den här veckan. köpte 3 ben & jerrys när jag handlade förut men än så länge är dom orörda.

gott, enkelt & nyttigt


klicka på bilden för att få en ännu större bild

ica-outfit


*jeans levis*tee & kofta glitzy.se*

spetsigt


Hon är ju för trendig den där Josefin. Spets från tå till topp. Jag ska faktiskt kika på stjärnor på is på lördag kl 20.00 bip. Under tiden kommer det drickas alkholhaltiga drycker och käka lite och sen blir det nog utgång.

träning tisdag

igår blev det spinning igen. riktigt gött att ta ut sig. Funderar på att ge mig ut & jogga lite i regnet om en stund. 

*byxor stadiums egna märke, kommer inte ihåg vad det heter*tröja puma*hade ett nike linne under*

jag har blivit ombedd att skriva ned vad jag äter. och det kan jag väl göra i en eller två veckor nu. Jag kommer göra det ihop med träningsinläggen. Men ni ska inte tro att jag äter perfekt varje dag för det gör jag verkligen inte. ni kan ju se själva:
måndag - 1 osötad grov macka med minikeso & kalkon på + 1 dl joggy 2%, 1 halv mozarellapizza från kvällen innan, äpple, pannkakor med lightglass & lättsockrad jordgubbsylt. 1 bulle.

tisdag -  1 osötad grov macka med minikeso & kalkon på + 1 dl joggy 2%, lunch hos Anna där det bjöds på kasslergratäng med 4% grädde & lightost och fullkornsris och till fikat 2 bullar & kaffe. päron. kycklingsoppa med lite baugett till. 

RSS 2.0