tisdag


jag hade fasen glömt vad snygg kappan från glitzy.se är. Den kommer jag använda väldigt mycket nu framöver. Koftan kommer också från glitzy & linnet från monki. skorna behöver väl ingen närmre presentation?

västen

Många har mailat angående den otroligt snygga västen från glitzy.se
Nu har jag fotat när jag har den på mig, hoppas att ni blev nöjda? Jag är 166 cm lång och är en small. Den passar en xs - m.

Jag skulle så klart ha strukit den innan, men sånt tjafs har jag tyvärr inte tid med just nu.


jag vill bli proffs


Vill bli lika proffsig som videobloggarnas okrönta drottning. kan du inte komma hem till mig och ha kurs med mig? jag bjuder på tilltugg under tiden. du kan även få sova på min självuppblåsbara madrass från jysk om du vill?

3 nya plagg


3 nya plagg på glitzy.se

nu säljer vi ut alla body action kläder

här är en video


jenny informerade mig om att det finns en video med skor utan klackar. jag hade hellre sett Vickan gå i dom.
Antonio Bernardi är alltså inte grundaren till denna design.

sötaste


Blondinbellas assistent kan slänga sig i väggen. Jag har världens sötaste & gulligaste assistent. Hon kommer hjälpa mig med att söka lite på nätet och så. Hon kanske får utse en vinnare i en tävlig osv. Att springa till kemtvätten för min räkning och såna saker håller vi inte på med.

utmanad

Det var inte igår man blev utmanad men idag blev jag det utav av Camilla

KLÄDER
Skor: gärna klackar men det funkar inte i längden så ballerina eller boots
Sneakers: converse
Jeans: väldigt blandat
T-shirt: Vit
Underkläder: hanky panky. bh nästan alltid en vit t-shirt bh från lindex. inte så sexig men sjukt skön. hemma har jag ingen bh på mig i alla fall så det är bara jag som ser den.

ACCESSOARER
Väska: vill ha en miumiu
Plånbok: just nu en från chique, men har en LV som jag har ibland
Solglasögon: Japp, ett par favoriter från ZARA
Klocka: Triwa

TEKNIK
Tv: En plasma i sovrummet, en lcd 47 i vardagsrummet och en lcd 32 till datorn. 2 laptops och en stationär. love min nya nikon d60
Stereo: kör genom datorn in i högtalarna
Mobiltelefon: htc diamond
Mp3: Ipod
Dator: redan sagt ju, men min nya mac är ju för jäkla fin

BADRUM
Tandkräm: pepssodent, den blå gelen
Tvål: kommer inte ihåg
Parfym: dior summer och 2 st olika från ck euphoria
Medicin: ibumetin
Vitamin: nono
Huvudvärkstablett: ibumetin

MAT OCH DRYCK
Mineralvatten: vatten & cola zero
Vin: Rött eller rosé eller vitt.
Bröd: osötat grovt bröd. på helgen får det gärna bli en croissant.
Glass: baked alaska från ben and jerry

HEMMA
Säng: Ja en från bo concept
Lakan: satin ska det vara
Espressomaskin: vi dricker inte kaffe
Kylskåp: rostfritt. det bästa är att frysen är frostfri

FÄRDMEDEL
Bil: Merscedes slk 350
Taxibolag: taxi Linköping
Cykel: alla har blivit snodda, men jag har en cykel från biltema nu, men lånar grannens proffscykel som är på tok för stor

ÖVRIGT
Frisörsalong: kami Linköping
Bank: Handelsbanken

finn ett fel


på radion idag snackades det om Vickans skor utan klack. Jag blev nyfiken och internet är ju fantastiskt. Allt finns där. Frågan är hur man går i skorna signerade Antonio Bernardi? Hmm nästan så jag måste söka efter en film för att se hur det går till på riktigt.

Update: efter lite googlande (eller som kim säger Gogglande) hittade jag dessa. Också Antonio Bernardi så klart. men ingen film. ni kanske kan söka lite åt mig? Jag kanske också  ska skaffa en assistent som kan göra såna här viktiga saker åt mig?

bakåt framåt igen


Helgen som var ägde Sveriges första vintagemässa rum den var tydligen väldigt lyckad. Carl Jurell, Niklas Hallberg och Joakim Gävert, initiativtagare till BAKÅT:FRAMÅT, följer därför upp succén med en ny mässa redan 27-28 februari.

var någon av er där? vad tyckte ni? Jag hade tänkt åka först men det kom en grej emellan så det inte gick. Men kanske ställer in siktet på februari.

slå en bella


den här snubben har inte alla chips i påsen alla gånger. ett exempel på det är detta inlägg. om ni klickar på länken förstår ni. men jag kanske inte heller är helt hundra med tanke på att jag anmälde mig, ja till att testa dessa trosor. Johan har även skrivit att jag ska få ett par har jag för mig. vi får se inom kort? man lägger alltså mobilen i fickan och sen ringer det. men man måste ju ha vibratorn på så klart.

snyggt kjoltyg


I dag kom skinnkjolen hem till glitzy.se och den ser inte alls fake ut. Mycket bra fakeskinn måste jag säga. Det var det jag ville ha sagt:)

halsduk


Jag har min tubhalsduk från monki som jag är väldigt förtjust i. Men jag hittade en ny på H&M:s herravdelning. En lite tjockare och kortare variant. Skulle gärna vilja ha en likadan fast en mer färgstark en.

gott


Istället för vanlig mjölk gör jag pannkakor på den här mjölken. Då får man ju lite mer protein i vilket är toppen. Till det har jag lightglass & lättsockrad jordgubbsylt.

måndag


*blus banana republic*jeans fornarina*kofta minimarket*skor La redoute*

otippat


I dag träffade jag jempa på gymet. hon frågar om jag ska köra booty express. Är du galen säger jag. Har du ens testat säger hon? Ok, jag hänger på, jag kan inte stå & såga något jag inte testat. Oh min gud vad jobbigt, höll på att ramla ihop efter 5 min.

Jag är van vid att träna tungt och få repetitioner, jag vet inte hur många utfall och benböj vi gjorde. Det bara brände och jag är helt slut i benen kan jag lova. jag kommer ha en sån träningsverk i benen i morgon. men tyvärr är inte tränigsvärk lika med muskeltillväxt.  Vill man bygga muskler så är detta inte det rätta sättet.

hur ska jag sammanfatta det då? bra för personer som inte kan motivera sig att träna styrka i gymet, man får upp en liten puls så visst bränner det lite kalorier och kör man tillräckligt ofta och länge så visst kommer man få resultat. men man nu är ute efter att bygga en sjysst rumpa på kortast möjliga tid är det gymet som gäller och vill man bränna kalorier effektivt så är det hög puls som gäller.

här är dom ju


Kikade lite på better bodies och hittade dessa löparbrallor, helt i min smak. dom är nu på väg hem till mig tillsammans med ett pinsamt matchande linne och en burk esapro

kan vara bra att ha


en vaginaspegel borde man ha. eller kanske inte? min friend cissi var på en mässa i London och spran på den här lilla saken. Väldigt bra om man behöver spegla sig mellan benen.

?


Har verkligen inget att blogga om idag, eller jag orkar rättare sagt inte. Därför bjuder jag på en alldeles färsk meningslös bild.
Hela dagen har gått åt till att mäta & rita upp lokalen. Allt blev bra & det känns toppen. Jag är nu helt slut men ska tvinga iväg mitt trött jag till gymet. Vill helst bara somna framför tv:n....

nya brallor & lite motion


Jag hittade faktiskt ett par löparbrallor på stan idag. Stadiums egna märke. Ville så klart ned på gymet och testa dom. Fick tvinga mig ner, jag var så trött så det inte var klokt. Lite bakis + att vi hade gått konstans hela dagen. väl nere på gymet orkade jag jogga i 10 min sen blev det gång och lite snurr på rotexen. Ett lugnt pass med andra ord.

nu blir det i alla fall mys i soffan med choklad, chips och ost, kex & marmelad.


ny design


min blogg kommer som sagt byta domännamn inom kort till glitzybloggen.se
jag sa till killen som designar bloggen (ett företag som heter spotlife som har tagit mig under sina vingar) att han har ganska fria händer så länge jag inte får en rosa blogg. det är alldeles för tjejigt för mig. nu blir det verkligen raka motsatsen. den kommer antagligen att bli svart. inte vad jag hade förväntat mig men jag tror det kommer bli bra.




hundvakt


vi har varit ute med svärföräldrarnas hund precis. jag hittade en rolig lekställning som Jocke fick tvinga mig ifrån.

tooo night


Tycker bilderna sammanfattar kvällen bra. God mat och mycket drinkar.

fredag


*jacka & väska glitzy.se*klänning ZARA*skor laredoute eller ellos?*

jäklar vad det drinkas

MMS

jäklar vad det drinkas


jag valde gossip girl f

MMS

jag valde gossip girl framför gymet i dag. sen blir det äta ute och sen vidare för lite drinkar.


tackat ja.


Klart man tackade ja till Blog awards den 16 okt. Man kan redan nu gå in och rösta på de nominderade på hemsidan.
Bästa kändisbloggen är helt klart carolina Gynnings blogg enligt mig. Men man kan även rösta på årets blogg. Man skriver alltså in vilken blogg man vill rösta på. Ni som verkligen gillar mig kan väl kanske skänka en röst. Jag har ingen chans emot de största bloggarna i alla fall, men det är alltid kul att få några röster.

Det är ju dress code galafin. Oh my, vad fasen ska jag sätta på mig?

ett fint paket


Jag beställde ju 2 armband till mig och min syster från Jezebel smycken. Dom är verkligen jätte fina. Dom är likadana och på en berlock står det Systrar C ♥ C (camilla & charlotte ) Vi har valt berlockerna själva och är mycket nöjda.

Vill ni beställa likadana så kallas våra dubbelradigt, svart skinnarmband med berlocker. På hemsidan ser man de olika tillvalen av berlocker man kan beställa. Vi har gjort ett tillval på 1399:- kr (dvs 649:- för det dubbelradiga armbandet med rundeln "Systrar", och sedan övriga berlocker som ex Cowriesnäcka m pärla och blomma, kantigt hjärta med minilyckoelefant mm. Vi valde en liten silverkula istället för ett hjärta vid knäppningen. Man kan alltså bestämma helt ur de ska se ut. Vi är som sagt nöjda och eftersom det är silver kan vi ha dessa för livet.

Jag fick faktiskt med ett halsband med ett mantra som innehåller mycket kvinnlighet och styrka i. Lång kedja med en stor ring med ett budskap på. Också väldigt fint.

om någon fyller år är det perfekt att ge bort ett presentkort hos Jezebel. Hur kul är det inte att designa sitt eget smycke?

going wrong

HJÄLP! Jag hörde en låt häromdagen som heter going wrong. Sjukt bra låt. Det är en kille som sjunger med en sån där skön röst. Jag kan inte komma på vad han heter så ni måste hjälpa mig. Jag måste ha låten. NU!

Tror inte den spelas så mycket på svensk radio (eller jag vet inte för jag lyssnar sällan på radio) utan jag hörde den på hitzradio.com som för övrigt är en riktigt bra radiokanal. bara musik, inget snack.

UPDATE: hittad den. jag skrev ju fel, skrev ju something wrong från början. Going wrong heter den ju. nu när jag ser videon känns det som om någan av er tipsade om den här låten någon gång? Det sjuka är att jag inte tyckte den var så bra nu. helt ok, men inte värd att blogga om.

för att behålla min nya färg


för att behålla min nya färg är ett färgshampoo bra att ha. jag kommer använda det 2 ggr i veckan. mitt hår är ganska platt & livlöst av sig så nu ska jag testa Loreals nya volymeserie volume expand. finns även en inpackning men den var restad. Någon av er kanske har testat?

träning torsdag


Jag kanske inte skulle ha gått på spinningen ändå? Jag höll på att ramla av cykeln efter första låten. Om man inte är 100 i kroppen kan man inte gå ut lika hårt som vanligt. Det fick jag lära mig idag.

Jag vill köpa ett par nya såna där tajta byxor som jag har på bilden, fast en aning längre. Det ska jag leta efter på lördag.

*byxor better bodies*linne casall*hoodie nike*

Titta vad jag har köpt


Det blev en nikon D60 VR. Batteriet laddas och jag vill fota nu! Jag beställde den på kameraexperten.se, klart billigaste alternativet. Jag har köpt en annan kamera där för ca 9 månader sen och de är verkligen super att ha att göra med.

Från och med nu kommer det bara bli sjyssta bilder i bloggen :) Kanske inte är så lätt att dra med sig på krogen, men den kommer få hänga med på allt annat.

dödstrött

jag känner mig lite hängig & trött idag. Spinningen är bokad 17.05, om 13 minuter alltså. Ni som sitter där hemma som skulle ha tränat med inte orkade. Lyft på rumpan och gå iväg nu. När ni väl kommer dit kommer det kännas mycket bättre. Nu tvingar jag iväg mig själv i alla fall. Hoppas ni gör det samma?

Nytt i shoppen


Här har ni de senaste tillskotten i shoppen glitzy.se

Sötaste hunden


Sussa & hennes man har skaffat en liten hund som heter något krångligt men kallas för Brolle. Han är 11 v om jag kommer ihåg rätt. Han var inte lätt att ta kort på, att sitta still är inte så kul när man är så liten & busig. Han är kanske 1000 ggr sötare på riktigt, men sötheten ville inte fastna. Lite som mig på bild, sötheten syns lixom inte ;)

karljäkel


Jag har köpt 2 presenter till Jocke än så länge och han vet om båda 2. Nummer ett är halsduken ni fick se förra helgen.

I går började han tjata: Vi måste köpa biljetter till Alter Bridge, jaja sa jag det ordnar sig. Men vi måste göra det nu, ikväll gör vi det. Ja ok säger jag. Innan jag åker hemifrån får jag lägga fram paketet med biljetterna eftersom det hade varit lite onödigt med 4 st. Paket nummer 3 ska bli något som han aldrig trodde han skulle få.

gold button


Gold button dress har varit och är fortfarande väldigt poppis på glitzy.se, därför har jag beställt hem en gold button top fast omvänd i färgerna. Hoppas den blir lika poppis :) Vad tror ni?

närbild på håret. är på

MMS

närbild på håret. är på väg till mjölby för att kolla in Sussas nya hus. En bit mat & idol står också på menyn. Mysigt!


redhead


Så här snygg blev jag om jag får säga det själv. Jag är så sjukt nöjd. Ansiktet kom fram på ett annat sätt.

*klänning AA*väst monki*jacka zara*skor skopunkten.se*halsband mayda design*

nu börjar förvandlingen

MMS

nu börjar förvandlingen från dum blondin till vild rödtott


den nakna sanningen


Nej ni, den kommer ni inte få se. Jag ska inte ge er den tillfredsställelsen att få se mig helt osminskad på närbild. Jag gillar mitt ytliga jag & det är det ni får se.

Nu ska jag pallra mig upp från sängen & käka frukost, jobba en snabbis, göra mig i ordning, kolla in en grej i nya lokalen, fixa håret, hem & jobba lite, laga mat och sen blir det en bilfärd på ca 30 min till en friend och sedan hem och mysa med hjärtat en stund innan vi ska lägga oss i sängen och sova. Om det blir något annat mellen lägga sig i sängen och sova kan jag inte veta nu.

Det är min dag i stora drag. Ciao snyggingar

här ligger jag & gör barn

tack som fan Makemebabies.com, jag vill inte längre ha barn. Vi vill ha snygga barn! Vill även tacka Felicia som tipsade om sidan, NOT!


träning tisdag


i dag blev det 45 min väldigt intensiv spinning. Vi fick inte ens en sekunds vattenpaus utan den fick man ta mitt i cykelturen. Trodde ärligt talat jag skulle spy sista minuten. Jenny får en att ta ut sig det där lilla extra + att hon ALLTID spelar bra musik. Inga jäkla schlagerdängor & sånt skit som man kan sjunga med i. Utan ren pumpmusik. Hon är bra den där Jenny.

*linne & byxor better bodies*

face lift


Nu är äntligen den nya designen uppe för glitzy.se Ni kan väl kika in och berätta vad ni tycker? Jag kommer fylla på de små rutorna under den första stora bilden. Kommer även ändra om lite i länkarna osv.

Det är 10% rabatt på Stylein i em hel vecka så det gäller att passa på.

smskonversation med min frissa

jag 23.34: vill färga mitt hår i morgon. Säg att du kan.
frissan 23.36: Bitch, hade ju precis somnat :-S Nej inte i morgon, men onsdag kl 12 kan jag. Vi hörs i morgon.
jag: 23.37: Somna om då så får jag väl vänta tills onsdag :(
frissan 23.39: Men fan sluta skicka då. Blir ju svårt att somna om ju.
jag 23.40: Men stäng av den då
frissan 23.41: Vägrar
jag 23.41: skyll dig själv att du blir väckt
frissan 23.43: mm, nån jävel har ändrat min sms signal till en symbal. Bajsjobbig. Nu är jag pigg.
jag 23.43: jobbigt, jag ska sova snart. Sov gott.
frissan 23.44: Då tänker jag hämnas med ett sms senare. God natt söta du.
jag 23.46: Du kan hålla på hela natten. Ljudlös är min vän på natten. Förlåt att jag väckte dig söta
frissan: 23.47: Haha, nej nu är jag trött på dig. Natti

aircon

Vill du bli lika ful som Agyness kan du shoppa här.

Vill du bli snyggare än Agyness kan du fortfarande shoppa här men kombinera jeansen på ett annat sätt snälla ni.


en vinnare i efterskott

Jag har totalt glömt att kora en vinnare av denna tävlingen. Men nu är det gjort & det blev den här tjejan.

godmorgon & godnatt


Min ena kisse har en egen kudde bredvid mig. så här ser det alltså ut precis innan jag somnar och precis när jag vaknar.

träning måndag


det är inte meningen att det skulle bli en så kallad spänna triceps bild även om jag nu inte spänner triceps, det bara blev så.

Sen träning i dag också. För omväxlings skull körde jag 30 min cardio på rotexen idag. Mycket skönt & mycket jobbigt. Efter det körde jag lite mage & korsrygg. I morgon har jag bokat in ett spinningpass mitt på dagen.

*byxor body action glitzy.se*linne casall*

hippiemåndag


Hallå people! Om jag går upp ett gram kan jag inte andas. Jag har varit konstant toanödig sen jag satt på mig brallorna, vet inte om det beror på kaffet eller att de klämmer ihop min mage?

*tee glitzy.se*brallor ACNE*skor vagabond* väst & jacka zara*

besviken


Jag blev så klart glad när motorvägarna skulle höjas till 120, då kan man ju köra i 149 utan att bli av med kortet dividerade jag. Böterna tar ju autosafe.se hand om. Spanade in kartan och till min stora besvikelse är det ju knappt 120 på några motorvägar, speciellt inte på dom som jag ofast kör på. Istället har de sänkt till 100. Jag blir så jäkla less. Jag är inte längre på bra humör.

Jezebel smycken


Jag har precis hittat en ny webshop med handgjorda smycken som tillverkas i silver och guld, för vardag och fest.
Hon gör även smycken som endast finns i ett exemplar, dvs att man tillsammans med kunden tar fram ett personligt smycke  Jag och syrran har gjort ett varsit armaband som hör ihop. Ni kommer få se dom när dom kommer hem. Det finns ingen bild på dom eftersom vi har valt själva hur de ska se ut. Tror de kommer bli superfina.

förlåt mig


jag hoppas min tondöva granne slutar spela på sitt blåsinstrument väldigt snart...

snart är det igång


Sådär nu är firman godkänd. Lokalen tar vi över 1 okt och förhoppningsvis är allt klart för att öppna 1 nov. vad det kommer bli kan jag inte berätta än. Men som jag har sagt innan kommer mitt kontor flyttas ned till lokalen och även ett showroom för glitzy.se kommer att öppnas där. Så ni Linköpingsbor, kommer ni att komma förbi och köpa kläderna istället för att beställa dom på nätet?

träning söndag


vilken slapp söndag. legat på rygg i soffan eller i sängen hela dagen. tog mig till slut ur sängen och ner till gymet för att bränna lite. Blev ett lugnt konditionspass. Vi får se vad det blir i morgon. Efter en veckas flitig konditionsträning ser jag resultat på magen. Ge mig ett par veckor till så kommer det nog se riktigt bra ut.

Bilden är från i somras och linnet kommer från nike & byxorna från puma.

kycklingsoppa

Jag har aldrig varit så motiverad till att träna & äta bra som jag är nu. På hösten altså. Jag har testat ännu ett recept som jag har gjort lite småändringar i för att få ned fettmängden & kalorimängden. Jag åt en halv baugett till för att få i mig lite kolhydrater.


2 Kyckling fileer (jag tog 3, protein vill man ju gärna få lite mer av)
1 Äpple
1 Gul lök
Margarin (stekte i rapsolja istället)
1 msk Orientalisk curry (tog en halm msk, gillar inte för stark currysmak)
1 krm Svartpeppar
2 Burkar krossade tomater 800 g
1 dl Vatten
2 1/2 dl Matlagningsgrädde 15% (jag körde på Mildas 4% matgrädde gjord på vegetabiliska oljor & mjölk + att den är väldigt krämig.)
2 Grönsaksbulljong (tärning)
1 krm Strösocker (jag använde inget socker)
1/2 tsk Salt
1/2 dl hackad Persilja

GÖR SÅ HÄR:

Strimla kycklingen. Kärna ur och riv äpplet. Skala och hacka löken. Fräs allt i margarinet+curry i en gryta. Rör i peppar, tomater, grädde och bulljongtärningen. Låt soppan koka i några minuter. Smaksätt med socker o salt. Strö över persiljan.
Den är mycket god (stark)

veckans klädsel


fick endast ihop 4 st och då är det två stycken igår. resten av veckan har jag gått omkring i myskläder. det är nackdelen med att jobba hemifrån. men snart får jag ju mitt eget kontor där jag kommer öppna mitt företag nummer 2.

någon favorit av dessa 4? number 2 är min.

i påsen


vad är det med er? om man hade en påse i handen på en bild så var ni så nyfikna på innehållet. Men på gårdagens bild var den endast em tjeja som frågade. Vad är det om? Är ni int nyfikna längre?

Här kommer påsens innehåll även om ni inte vill veta. När jag fick för mig att jag ville ha ett par manchesterbyxor fick jag en bild i huvudet om hur jag ville att de skulle se ut. Jag har inte hittat dom trots ganska flitigt sökande. Men igår på SOLO hänger dom där, lite bredare manchester, rätt färg, utsvängda och höga i midjan. Det vara bara att ta med dom hem till den övriga ACNE-familjen.

Min honey fyller snart år och han hittade en grym halsduk som han ville ha(jag gillar den också). Det fanns endast en kvar i den färgkombon så den fick också följa med hem. Men han får den först den 14 okt då det är hans dag även om han redan vet om den.

read head

Aj maj gad så snygg som Minna hade sagt. Tjejen passar verkligen bra i det röda. Nu kommer jag antagligen härma henne. Jag har fått ett ok från Minna så ni vet. Kanske kommer genomföra projekt red head till veckan. Känns det helt fel är det ju faktiskt bara att ändra tillbaka till det blonda som jag så troget har hållt fast vid.

Det sägs ju att rödhårig är vilda i sänghalmen. Jocke får väl komma med ett utlåtande lite längre fram. Jag kanske blir helt crazzzi?

lördag no 2

teen från stylein har blivit en riktig favorit i garderoben. Den passar till allt, eftersom ärmarna piffar till det lite går den att ha till fest också.

*tee stylein från glitzy.se*kjol från acne som jag klippte av*skor converse*jacka zara*

efter bion

MMS

efter bion blev det en drink och nu är det vin på menyn. lounga kan bli min nya hobby. men det skulle ju förstöra mitt hälsosamma jag. jag måste diskutera det här med mig själv nu tror jag.


news

Hösten närmar sig med stormsteg så varför inte värma sig i en varm kofta? Eller bli lika snygg som Sienna Miller i en kavaj som är inspirerad från den stora militärtrenden? Grönt är skönt och lite extra färg i vardagen skadar inte. Sist men inte minst har det kommit in en lite tunnare kofta som är lika snygg som Carries i Sex and the City.


Nikon D60

Jag tror faktiskt vi har beslutat oss för en systemkamera nu. Vi har läst & läst på nätet och till slut stod det mellan en canon och den här Nikon D60. I dag traskade vi till en butik och provfotograferade och Nikon känns så mycket bättre + att den har en del egenskaper som inte Canon har. Annars är nog bilderna ganska snarlika i kvalitén om man ska lyssna till testerna.

Jag undrar om någon av er har en Nikon D60? D40 funkar också bra, det är föregångaren till denna. 

lördag

*stickad alinjformad tröja halens.se*lacktights rutmflera*jacka primark london*stövlar La Redoute*påse SOLO*

stövlarna åker ned, men det gör inget, de är faktiskt väldigt snygga då också.

om inte kön var så lång

MMS

om inte kön var så lång skulle jag köpa dessa tights med knappar på lindex. och priset är 200 kr.


indisk lunch på stan.

MMS

indisk lunch på stan.


träning fredag

I dag blev det styrka för hela slanten. ganska skönt att köra så man inte mjuknar till allt för mycket. i morgon är det vila och på söndag kondition igen. Just nu är det riktigt kul att träna så det gäller att passa på.

*linne adidas*byxor casall*skor nike*godis i munnen karamellkungen*

varje fredag kommer fis

MMS

varje fredag kommer fiskbilen och då är jag där. i dag blir det havskatt. vad tror ni om det?


just nu på gymet i benp

MMS

just nu på gymet i benpressen. det är min styrkedag i dag.


fredag

Nu jäklar är det helg kan jag lova. Ska bli skönt. Ikväll blir det mys med sambon & i morgon bio och drink med Carro.

Jag har bestämt mig för att tycka om stövlarna. En negativ sak är att de hasar ner en aning när man är ute & går. 

*klänning whyred*kofta från glitzy.se som jag bara älskar*stövlar vet ni ju*banan från worldclass*

som ni har väntat


Oj vad många av er som har väntat på dessa stövlar från La Redoute . Ni har väntat mer än mig. Men jag är inte så impad. Jag vet inte om jag gillar dom eller inte. Jag måste verkligen prova till olika plagg så jag får veta. Jag får inte gå oviss för många dagar, det är ju endast 14 dagars öppet köp.

Vad tycker ni om dom?

smygtitt

Om allt går som det ska kommer glitzy.se ha ett nytt utseende i morgon. Ett litet smakprov ser ni ovan. Tror ni det kommer bli bra?

Jag är nöjd och hoppas ni också kommer bli det.

P I N K

Nu jäklar blir det inga mer diarré-påsar. De knallrosa kom idag. Visst är dom snygga? Jag älskar dom trots att jag inte är en sån där rosa tjej. 

träning torsdag

Första spinningpasset på säkert ett år. Det kändes bra, jag märker att konditionen har blivit mycket bättre. Det är så himla skönt att ha bra kondition, en härlig känsla på något sätt.

I morgon ska jag nog köra veckans styrkepass. inte alls sugen faktiskt.

*byxor, skor & hoodie nike*

så jäklarns gott

Paella (uttalas paeja)
Tror inte ni förstår hur gott det blev. Längtar tills ikväll när jag får äta det igen.

För att göra receptet nyttigare än det ursprungliga har jag bytt ut vanligt smör mot minilätta & även tagit lite mindre än vad det ska vara. Steker i olja istället för smör. Någonting jag inte gjorde men som man kan för att dra ner på fettet ytterligare är att endast använda bröstfilén på den grillade kycklingen.

4 personer



1 gul lök
2 vitlöksklyftor
rapsolja till stekning
1 pkt saffran, 0,5 g
2 1/2 dl avorioris (långkorngris)
6 dl vatten
3 msk konc kycklingfond
40 g smör (här tog jag 3 matskedar minilätta & det blev skitgott så skippa det onödiga fettet)
1 tsk pressad limesaft
1 krm sambal oelek
500 g stora räkor med skal
1 paprika
2 tomater
1 grillad kyckling

Gör så här

Skala och hacka löken och vitlöken. Fräs den i oljan i en tjockbottnad, stor gryta eller wok. Rör i saffran och ris. Häll på vatten och fond. Låt riset koka på svag värme under lock ca 20 min. Rör ihop smör, limesaft och sambal oelek. Skala räkorna, men spara några oskalade till garnering. Kärna ur paprikan. Skär paprika, tomater och kyckling i bitar. Rör ner kryddsmöret i klickar i riset och ev mer vatten. Lägg ner kyckling, skaldjur och grönsaker. Lägg på locket och låt allt bli varmt.



sen joggingtur

Halvtio var jag nere på gymet ikväll. Det kom lite annat emellan som att sova och titta på idol.
Jag joggade 30 min på bandet. Nu ska jag kika om det finns platser kvar till spinning express. Ni märker att jag tar konditionen på allvar nu va? Mina ben ska bli så slimmade så det inte är klokt.

* linne nike * byxor & vattenflaska better bodies *

orkar du inte laga mat?


Hur ofta händer det att man är trött efter jobbet och köper med sig mat hem för att man inte orkar laga den där planderade middagen? Här hemma kan det hända ett par ggr/veckan i alla fall.

Men istället för att köpa med onyttig mat hem steker vi på Viktväktarnas korv. Hur bra som helst. Jag brukar käka 2 korvar vilket blir mindre än 200 kcal och mindre än 14 g kolhydrater. Jag brukar ta fullkornskorvbröd. Ibland käkar jag utan korvbröd och steker 2 ägg till.

Näringsvärde per 100 g:
Energivärde: 400 kj/100 kcal
Protein: 11 g
Kolhydrater: 7 g
Fett: 3


Är du gjord av pengar kan du ju annars låta någon leverera maten åt dig.

hittat dom


som ni vet har jag tjatat om manchesterbyxor. Av en ren slump gick jag in på Lindex för att vi skulle gena genom butiken. Vad ligger det inte då på ett bord? Jo just manchesterbrallor för endast 200 kr. Hur bra är inte det. De fanns i vinrött och någon mer färg, bruna tror jag. Svarta blev det för mig och dom är supersköna och smala i benen. Hur perfekt som helst.

glitzyblogg.se?


Som jag skrev i tidigare inlägg kommer det bli lite förändringar här på bloggyn. Dels kommer den få ett nytt domännamn. Eftersom det är ni som besöker bloggen så vad skulle passa bättre än att fråga er?

Vilket domännamn ska den få?
glitzyblogg.se ?
blogg.glitzy.se ?
 
det är mina 2 förslag, men jag välkomnar era förslag också. Har ni inga kan ni väl rösta på dom här ovan?

tack på förhand sötnosar.

Update: förslag på glitzybloggen.se har kommit in and I like it. Do you?

måste gå upp

En mysig Storan & en trött jag. Sorry bildkvalitén, men det är lite mörkt här.

Jäklar vad trött jag är. Ligger fortfarande i sängen och klockan är strax över 9. Dags att gå upp & jobba lite. Har ett telefonmöte klockan 10. Mer om det sen, men det handlar om min blogg. Jag har stora planer för den. 

förbränningen fortsätter


kan inte säga så mycket om träningen förutom att jag joggade 5 km på bandet i olika tempon + att jag gick en liten bit.

alla kläder kommer från nike

tisdag


storkavaj gina * manchesterbyxor lindex * skor la redoute * tröja monki *


Asia Spa

Min första present var från min Sambo & min kompis Carro. Jag och carro ska åka till Asia Spa. De har tydligen fixat sviten vilket låter himla trevligt.  Vi kommer åka söndag - måndag vilket känns lite extra lyxigt att skämma bort sig på en söndag  med en massa behandlingar och god middag & vin. Oh vad jag längtar.

tjugo6

klockan är efter tolv så jag säger nu grattis till mig!

stressad

Jag var lite småstressad när jag skulle hämta Jocke från jobbet förut. Hade visst fått mig usbadaptern istället för bilnyckeln. Så fel det kan bli när tankarna är på annat håll :)

crrrazi snyggt

Kolla in koftan som kommer till glitzy.se inom kort. Den är ju så snygg så man knappt kan vänta tills den kommer. Eller hur?

ett beslut är taget

Nu kommer det bli så här. Jag vill absolut inte ha en muskel till, möjligtvis lite på benen. Jag vill till och med tappa lite massa på de övriga ställena. Jag kommer träna igenom hela kroppen en gång i veckan och det kommer vara tunga set. De resterande dagarna kommer jag träna kondition i form av spinning, jogging, rotex och squash.

Jag vet exakt hur jag vill se ut och det kommer bli great. Ni kommer få följa med som vanligt. En mer slimmad kropp med en aning mindre muskelmassa kommer det bli och det inom en inte allt för lång framtid. Jag började redan idag med 5 km jogging på bandet.

Nu är det bed time, jag har ett viktigt möte i morgon klockan 10 i en annan stad som kan påverka min framtid.

Sov gott sötnosar



veckan som var

det känns som om min blogg just nu handlar om mina outfits. jag är ledsen för det, men i morgon är det ny vecka och nya tag. 

Nu ska jag plåga er med veckan som var och Ni m å s t e rösta på just er favorit. är ni allmänt missnöjda med er själva så får ni gärna kommentera den fulaste outfiten och slänga lite skit. Ja ni fattar...


lördag kväll


I går invigdes byxdressen. Trivdes mycket bra i den måste jag säga.
Vi startade kvällen med en trerätters och sedan drog vi vidare till ett mysigt loungeställe där det blev ett glas vin & en drink. Vid halvtvå fick det vara nog och vi styrde hem.

*byxdress halens.se*jacka & väska glitzy.se*skor vagabond*

lördag


* klänning zara * jacka primark * halstub monki *

gissa

Här  var jag igår. Gissa vad jag ska göra i oktober?

smalare kladdkaka

Vi var lite sötsugna så vi testade att baka en lite nyttigare kladdkaka. Den smakar helt ok med lite lightglass till. Inte som en riktigt kladdkaka, men den duger gott en kväll som denna.


1 dl strösocker
1 dl ljus sirap
1 tsk vaniljsocker
2 st ägg
4 msk kakao
1 krm salt
1 dl kesella, 1 %
1 dl vetemjöl
Till formen
1 tsk margarin, eller smör till formen
till garnering
1 msk florsocker

Tillagning

1. Smörj och mjöla en rund form med löstagbar kant, sätt ugnen på 175 grader

2. Rör ihop socker, sirap, ägg, kakao och salt, tillsätt sedan kesella och mjöl och rör ihop till en jämn smet.

3. Fördela smeten i formen och grädda i 25 minuter.

4. Pudra över lite florsocker och servera kakan med glass och färska bär

Näringsvärde per portion:
Energi 183
Kolhydrater 34
Protein 5
Fett 3


fredag

kolla inte på ansiktet. jag har en ful dag och det lyser igenom på korten. ser grinig ut på det första och helt uppblåst ut på det andra.

Nu till kläderna.
* top halens.se * jeans fornarina * kofta som jag är överförtjust i glitzy.se * skor vagabond * arband marc jacobs & oxxo *

snart


Snart kommer den här snygga västen till glitzy.se Men den kommer i indian (beige) istället. Ska försöka få den i s m & l så alla kan handla :) Känns beige ok eller vill ni hellre ha lila?

Lite andra nyheter som ärmlös kavaj kommer också att komma.

till mitt äpple


Min käraste ägodel just nu är min kära Apple. Den har redan en datorväska, men jag ville att den skulle ha ett mer tajt fodral som skyddar den när jag bara vill ha med den i väskan.

Svårt att hitta något vettigt faktiskt. Men ordning och reda hade flera snygga. Ville helst ha ett i läder, men de fanns inte i rätt strlk just nu. Tillsvidare fick det bli ett knallrosa.

vi har en vinnare

Tävlingen är slut och det var många kommentarer att läsa. Vinnaren är den här tjejen. Anledning till att jag valde henne var att hennes kommentar stack ut & att den fick mig att skratta.


Jag kan inte rimma, märks det?
Ja. Dessutom börjar jag även bli fet.
Koftan är oversize
och då kan jag bara äta more and more rice..
Suger jag på att rimma?
Drunknar jag utan att simma?

Blunda och skicka koftan
Vi kan tillome ta en öl och softa(n)..

Fortfarande dålig på att rimma?
Ge mig ett papper, jag är bättre på att limma.

 

träning torsdag


Tog ingen bild på mig själv idag som ni ser. Tyckte det fanns mer intressanta människor att fota idag på gymet.

Körde igenom kroppen som vanligt. Jag vet inte vad jag ska säga om programmet, det är andra veckan. men det passar mig bra. Jag är ganska duktig på att hoppa över någon muskelgrupp annars, men nu kör jag alla muskler minst 2 ggr i veckan, 3 är det optimala.

Det har dykt upp lite tankar, vill jag fortsätta med styrkan? Ska jag endast satsa på konditionsträning i form av squash, spinning och jogging och kanske ett & annat pass på rotexen? Jag tycker inte det är så viktigt att vara muskulös längre. Jag är ju inte direkt någon fitnessbrud, men jag kan nog säga att man är mer muskulös än medeltjejen?

Det är inte första gången jag har tänkt att bara köra förbränning, jag går alltid tillbaka till styrkan. Vi får se hur det blir nästa vecka. Kanske ska köra igenom kroppen en gång i veckan och satsa på kondition resten av veckan? Vi får se.

tråkigt inlägg va? men va fasen, det är min blogg och det är skönt att skriva av sig lite ibland.

ciao

MILITÄR


Militärmodet har smugit sig in på kavajer, kappor & jackor. Den här snyggingen som är en kopia av Sienna Millers kavaj kommer till glitzy.se inom kort.

visning


ursäkta den dåliga kvalitén på bilderna, men jag har min kamera på lagning och systemkameran har ju pajat så jag har fått låna en kamera av en kompis och vi är inte kompisar ännu.

Jag vet att ni vill se glitzykläderna på mig så jag tänkte ta tag i det och fota lite av de senaste tillskotten. Jag måste säga att jag vill ha dom allihopa. Kavajen över skjortan är inte från glitzy.se utan från gina. Jag ville bara tipsa om hur man kan bära den.

Ni gjorde rätt i att rösta på den grå med rosa ärmar. Bilden är inte rättvis, den är så jäkla snygg på riktigt.

Är det några andra plagg jag ska fota?

torsdag


Koftan tjatas det mycket om i höst. Glitzy.se har därför en del olika modeller, den på bilden är precis nyinkommen och är himla skön. Finns även i mörkgrå. Kostar endast 350 kr. Det får bli veckans kap som Sofi hade sagt.

*tee glitzy.se*kofta glitzy.se*lacktights rut m flera*skor skopunkten*jacka indiska*väska glitzy.se*

blue teeth


Buzzador skickade hem lite blå tandkräm. Man använder den som vanligt men den innehåller en kosmetiskt färg, Blue Covarine. Detta ska göra tänderna vitare. Den omedelbara whitening effekten uppnås genom färguppfattning. På enkel svenska påverkar det ögat så tänderna uppfattas vitare tack vare den blåa "hinnan". Men tandkrämen ska bleka tänderna på "riktigt" om man använder den ett tag. Vi får väl se.

onsdag


* snyggaste teen från Stylein - glitzy.se * chinos gina * ballerina gamla som gatan från skopunkten * skärp h&m * jacka primark london *

ett paket till


De här softa skorna kom från skopunkten idag. Eller för flera dagar sen, men jag öppnade inte paketet förrän idag. Perfekta att ha till precis allt. Sköna är dom också.

ett paket kom...


Byxdressen från Haléns satt fin fint och även toppen i 100% siden. Skitsnygg och skön är den. Ni kommer få en bättre bild på den när jag har den på mig till ett par jeans. Har en känsla av att det kommer bli väldigt snart.

bye bye världen

Visste ni att jorden går under i dag? Om jag ändå visste det lite tidigare, har så mycket att göra innan det smäller.

Forskare ska återskapa big bang, dom har byggt en tunnel under marken hur lång som helst där det ska ske. Vissa forskare tror att detta komma gå helt fel och att hela jorden kommer gå under.

lite förbränning blev det


I förmiddags var jag övertygad om att jag skulle jogga, på eftermiddagen ville jag knappt träna, vid 19 övertygade jag mig själv om att gå till gymet och köra intervall på rotexen.

*linne casall*hoodie nike*byxor body action*

vinn en liten goodie bag


1 st nyckeband
2 st ansiktskrämer från Lush
1 st day creme från ACO
Presentkort 200 kr på black silver - skärholmen centrum. giltigt till 090826

ni får kommentera en gång om dagen fram till söndag kl 20.00 vinnaren presenteras på bloggen.

tisdag


* chinos gina * skor dinsko * top från glitzy.se *

zebra


I fredags dök glitzy.se upp i tidningen igen. Jo man tackar.

spana in


nya kläder har kommit till glitzy.se Ni hittar dom under senaste nytt

läckert


Fick precis ett mail från Fifi bags att de hade ny hemsida. Mycket fin enligt mig. Var ju även tvungen att kika lite på väskorna. Självklart hittade jag något jag ville ha.

Jag vill ha den trefärgade clutchen. Väskan stängs med en dragkedja och viks ner med ett magnetlås. Priset är 1495:- En mindre modell med axelkedja finns som ni ser på bilden.

På tal om nytt utseende kommer glitzy.se få ett ansiktslyft inom kort.

lite träning

Jag är lat nu, förra veckan blev det ingen ordning med träningen eftersom jag var i sthlm & karlskoga. Men vi tog oss i alla fall ut på en joggingtur hos mamma & pappa på landet. Träffade lite sjyssta tjurar och ett supersött föl som joggade bredvid. Tänk vad förvånad man skulle bli om man stötte på dessa djur här i Linköping när man tar sig en joggingtur.

Den här veckan har jag lovat mig själv att ta hand om mig. Det ska tränas och det ska ätas bra. Jag trivs inte när jag slarvar.

Jag kom ner till gymet 21.30 så jag fick snabbträna, meningen var att jag skulle köra lite förbränning men det hanns ju inte med som ni förstår. Men det är bara måndag, jag har hela veckan på mig att ta igen.

?


va fasen, ska man slå till på ett par skinnbrallor or not?

uppföljning


Jag har inte skrivit om bloggträffen som Veckorevyn anordnade i samband med nyinvigningen av nya Skärholmen centrum förra veckan. Den var trevlig, lite mingel och mat och sedan prisutdelning. Jag vann ett presentkort på en butik som inte föll mig i smaken så jag tänkte lotta ut presentkortet på 200 kr här i bloggen. Vi fick även en goodiebag som var ok.

Jag har redan visat er den långa klänningen från Zara som jag shoppade, men jag roffade även åt mig sista exet av den här underbara skapelesen. Som alla professionella modebloggare beskriver jag färgen som puderrosa. Jag lär mig, sakta men säkert. För ett år sen hade jag skrivit ljusrosa. Detaljer mina vänner, detaljer...

här var det ljus


ni vill tydligen se mer från hemmet och även lite inredningstips. jag får försöka ta tag i den biten mer. jag far inte runt så mycket på inredningsaffärer eller sidor på nätet heller för den delen just nu. vi har inga tankar på att göra om hemma just nu. Vi har bott här 1 år & 7 månader och det känns som om vi fått ordning på allt nyss.

Men lite bilder från hemmet kommer ni få se och möjligtvis lite shoppingtips.

först ut är 3 ljusstakar som är placerade i sovrummet. de kommer från ikea. tavlan har jag målat själv.

heting


Fick en bild från en kund iförd tightsen från Stylein. Så jäkla snygg hon är. Kunde inte låta bli att publicera bilden här.

Vi får ju inte heller glömma Marie som även hon mailade en bild. Fasen vilka snygga kunder man har. Marie passar verkligen i stjärnkjolen.

gissa

gissa vad jag har i min ägo?


i bilen

här går det undan. Först var det min tur att köra rally och nu är det bloggtime så det är honeys time att speeda. nu passerar vi metropolen Degerfors. Snart framme alltså. Ska bli riktigt gött med mat som de säger i Karlskoga.

Vet ni hur man säger kapsylöppnare i Degerfors? Det vet jag och det låter så här kapsylÖppnÖrÖ.

lördag


då var det bara att packa om väskan och dra till karlskoga om en stund. Pappsen har fyllt år så vi tänke åka och fira honom. Men det blir en snabbvisit, kommer väl fram runt sju och hem efter lunch i morgon.

jag har ingen hel kamera hemma. Den lilla gröna sony var så kass så den fick de tillbaka, min mellankamera som är riktigt bra är på lagning eftersom jag tappade den i backen. Vår systemkamera gick sönder idag så min mobil får agera kamera tills jag får tillbaka den som är på lagning.

* jenans cheap monday * tröja monki * väst zara *

fredag igen


Stressigt värre, jag hann knappt komma hem från STHLM innan vi skulle iväg på bio. Svidade om lite snabbt till en skjorta från glitzy.se, jeans från wrangler och platåskor från vagabond.

Höll på att glömma skinnjackan från primark i London

fredag


*kofta mq*skor converse*

läs den!


det är jag och svensk maffia här bak i bussen.

en bok som granskar de kriminella gängen i Sverige.

ny trend?


Tur att man har en dator och en kamera här i bussen. Annars hade jag inte haft mycket att roa mig med. Jag har agerat smygfotograf och fångade dessa avancerade myggjagare på bild. Är det en ny trend det här med fastsydda ullsockor i en skinnsko?

lag på bälte

visste ni att det är lag på att ha bälte i buss? det sa busschauffören i högtalaren. Och jag tror honom. Jag åker aldrig buss (med undantag för just nu) så det här var en nyhet för mig. Att åka buss skapar lite ångest. Tåg är ok, men buss är för jäkligt. Det är trångt och det tar lång tid.

Speeding


Jäklar vilket tempo det var igår. Vi käkade tapas på Bauer, helt fantatiskt gott. När vi hade druckit och ätit var det dags att gå till nästa ställe. Ner på Rouge resturang och tog något som liknande fernet, fast med körsbärssmak + mycket godare kan jag lova. Skål och vidare till rouge bar, ett glas vitt vin som jag mer eller mindre fick hälla i mig. Det var dags att gå vidare till Reisen i gamla stan. Där blev det goda drinkar kan jag lova.

Här avvek jag medans de andra fortsatte på speedbarrunda. Jag mår bra idag vilket jag inte skulle ha gjort om jag hängde på.

långklänning med långa ärmar


här kommer en försmak på dagens shopping. klänningen kommer från ZARA

minna är på g


Den här snygga bruden är på väg till Sthlm

Den här sunkiga tjejen ska snart borsta tänderna och hoppa in i duschen. Vill ju inte träffa Minna i syrrans unges Iron Maiden tisha, och håret ska vi inte prata om.

Jag ska till weekday, Acne och afroart innan vi drar till Skärholmen.

klart jag har tränat...


...har inte haft tid att publicera det bara. fick för mig att springa 2.5 på tid igår, men jag var inte så impad, 10.36 min.
idag hann jag träna igenom kroppen innan jag stack till sthlm, eller nästan hela.

i morgon blir det vila och en massa bus med Minna istället.

kosten i sthlm, vad ska vi säga, chips, vitt bröd, choklad, glass osv

vinn koftan från Stylein, värde 1299:-


Jag är glad att Stylein äntligen finns på glitzy.se Det firar vi med att lotta ut en kofta.

Tävlingen pågår till onsdagen den 10 september klockan 18.00

Jag vill att ni skriver varför ni så gärna vill vinna den här underbara koftan. Vinnaren presenteras på bloggen när tävlingen är slut.

Lycka till!

onsdag


*tee weekday*kavaj glitzy.se*jeans dbrand*skor converse*systerson Casper 8år*

tåg, macbook & mina företag

Hej på er. Nu sitter jag på tåget på väg till Stockholm. Inga bilder bjuds det på nu. Vill inte dela dom med resten av vagnen som sitter vända mot min dator.

Men vi kan väl prata lite för det?

Om jag orkar ska jag ge mig ut på jakt efter ett par manchesterbrallor i morgon. Jag har letat länge nog nu utan resultat. Har ni tips så är det dags att ge dom nu. Kanske ska svänga förbi acne och se om de har brallorna där som de inte kunde skicka. annars är jag faktiskt inte ute efter något speciellt.


Nu till något annat. Jag har kommit fram till att jag är värd en mac book. håller ni inte med? Det kommer inte bli en macbook air, den har inte allt jag behöver tyvärr. annars är den ju himla smidig. Det blir en vanlig vit mac book, jag vet att vi kommer älska varandra.


Dags att avslöja lite om mitt jobb nu. Just nu jobbar jag bara med shoppen, glitzy.se. Inom kort kommer jag öppna ett till företag där jag kommer driva en helt annan verksamhet. Jag kommer flytta mitt kontor dit och även ha ett litet showroom för glitzy.se där. Vad det är för verksamhet får ni veta snart. Jag vill bara att alla papper ska vara klara innan jag går ut med det här.

i mitt kylskåp...


...hittar vi bland annat silicol. Bra mot magen. Men jag använder det för hyn även om mina närmaste tycker att det inte skulle skada om magen mådde lite bättre.

Syrran tvingade på mig det här eftersom jag klagar över min hud. Jag är inne på min andra illasmakande flaska. Det fungerar, mina naglar växer som ogräs och blir starka + att huden blivit bättre.

Jag rekomenderar denna gel starkt. Finns på hälskokost.

spank the monkey




Minnababy utmanade sina läsare i spank the monkey. Jag kunde inte låta bli och hon fick
S T R Y K!
Nu utmanar jag er. Nå, vad kommer ni i upp i för miles?

diaré?


nej det är bara fula paket som mina stackars kunder kommer få. De knallrosa packpåsarna är försenade och de silvriga tog slut idag så jag fick panikhandla påsar att skicka kläderna i.

Hur kul är det att få en diarépåse på posten?

SUR

Fick precis ett mail:

Dear charlotte,


Your order (31230) has been cancelled. We will credit any charges to your credit card.


Reason for deletion: Hello Charlotte,

I am sorry to inform you that the item you have ordered was not in stock and your order will be cancelled.

Best regards,

Julius

För er som inte kan engelska betyder det att jag inte kommer få mina ACNEbyxor


vilken borste?


Jag har fått lära mig att man måste använda en borste från i.d när man använder deras smink. Men jag håller inte med. Jag beställde ett provpaket från Everyday Minerals (jag gillade inte deras foundation) Men däremot deras borste, olala. Den funkar superbra ihop med i.d och den håller mycket längre.

no stockholm


3 kartonger med kläder ska packas upp och mycket av det ska iväg till mina kunder

Jag hinner verkligen inte åka till Stockholm idag. F*n också! Men jag har insett att jag kan inte göra allt jag vill. Kan inte stressa runt för att hinna med allt. Det blir Stockholm i morgon och jag får nöja mig med Veckorevyns tillställning på torsdag. Nu ska jag bara ringa Minna och se till att hon får tummen ur och tar sig från Halmstad till Stockholm.

vinnaren får en ny design

Nettan vann tävlingen, MEN hon tillägnar priset till sin syster. Grattis syster!

Om det är så att ni vill ha en ny design kan Kickan fixa en åt er till ett bra pris. Det är hon som gjort min.

måndag


här har det varit sol idag så jag passade på att ta på mig min kjol från AA som jag inte använt på hela sommaren. Jag har ifs bara varit hemma i den här outfiten men det kan vara kul och vara lite fin ibland. 99% av min tid hemma har jag myskläder på mig.

tee från resteröds, skor H&M, väst JC och som sagt kjolen AA

gör ditt eget plagg


glitzy kan man göra sina egna plagg. det finns allt från påsar till trosor. så här blev mitt linne som jag fick idag. hade det faktiskt på gymet. Men annars kommer jag mest mysa i det hemma.

träning måndag


Då har jag kört igenom hela kroppen igen. Känns fortfarande konstigt att träna så här. Men man måste ge det lite tid. Tänkte köra förbränning på gymet men skulle ut och gå en timme med en kompis ikväll så jag hoppade över det. Men nu så blev det inget med promenaden.

*linne beställt genom glitzy.se*byxor bodyaction*


hur ska jag göra?


Som ni ser på inbjudan skulle presentationsvisningen av OPI:s kollektion visas på onsdag i Stockholm vilket passade mig perfekt eftersom jag ska på Veckorevyns tillställning på torsdag. Nu är OPI:s visning flyttad till i morgon vilket betyder att jag måste vara i sthlm tisd-torsdkväll eller fredförmiddag. Jag har massor att jobb att ta tag i som jag endast kan göra hemma. Ta emot paket, packa upp kläder och få iväg dom till kunder som väntar. Oh jag vet inte hur jag ska göra. Någon annan som ska spana på nagellack i morgon?

Jag har en plats över så jag kanske ska ta och lotta ut den lite snabbt på bloggen om jag nu ska åka i morgon.

RSS 2.0