lite träning

Jag är lat nu, förra veckan blev det ingen ordning med träningen eftersom jag var i sthlm & karlskoga. Men vi tog oss i alla fall ut på en joggingtur hos mamma & pappa på landet. Träffade lite sjyssta tjurar och ett supersött föl som joggade bredvid. Tänk vad förvånad man skulle bli om man stötte på dessa djur här i Linköping när man tar sig en joggingtur.

Den här veckan har jag lovat mig själv att ta hand om mig. Det ska tränas och det ska ätas bra. Jag trivs inte när jag slarvar.

Jag kom ner till gymet 21.30 så jag fick snabbträna, meningen var att jag skulle köra lite förbränning men det hanns ju inte med som ni förstår. Men det är bara måndag, jag har hela veckan på mig att ta igen.

Kommentarer
Postat av: Sophia

Hej! Hur tycker du att det funkar att träna igenom hela kroppen då du kör styrka? Har du märkt någon skillnad än så länge, eller det kanske är lite för tidigt än :) Intressant att höra ditt utlåtande.

/S

2008-09-09 @ 00:04:27
URL: http://pixie83.blogg.se/
Postat av: Sofia

Oh jeez, tänk om man var så hurtig!

Hade tänkt träna igår faktiskt, har varit sjuk i en vecka och hade tänkt starta upp nu igen. Men det jag inte hade tänkt på var att jag INTE ska dricka så pass mycket kaffe på jobbet att jag börjar må illa.

Så det blev inte alls någon träning.

Men idag passar jag mig :)

2008-09-09 @ 10:29:39
URL: http://ungato.blogg.se/
Postat av: denice

Sholahopp!!



Tänkte höra med dig om du vet vart jag kan köpa/beställa ett par snygga "nördglasögon". Du vet såna där med svarta bågar som är sååååå heta!!!



Har kollat på diverse glasögonaffärer med det finns inte här i Västerås. Vet du nån sida jag kan beställa på ??



Tacksam för svar!!



Love your blog as always =

2008-09-09 @ 12:38:49
URL: http://talangjakten2008.se
Postat av: glitzy

denice: det finns på urban outfitters i alla fall.

ACCESSORIES&id=WACCSUNGLASSES" rel="nofollow">http://www.urbanoutfitters.com/urban/catalog/category.jsp?popId=WOMENS&navAction=poppushpush&isSortBy=true&navCount=15&pushId=WOMENSACCESSORIES&id=WACCSUNGLASSES

2008-09-09 @ 13:22:18
URL: http://glitzy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0