Söndag Nyår

133655-273Gott nytt år på er!




















Klänning stylein
Skor, Zara


Nyår

Det är bara en tjeja som har mailat över sin outfit. Hoppas att det kommer fler så lägger jag ut dom efterhand. Även i morgon går ju bra :)

133655-272












 
Emmas nyårsoutfit
*klänning-mq
*leggings-cubus
*skor-scorett
*halsband-pilgrim
*väska-asos






133655-275Kenzaa har också bidragit med sin outfit. Det blev 2 i alla fall :)






*Tunika, Lindex
*Svarta leggings, GinaTricot
*Skor, vagabond
*Skärp, brosh, hårklämma, Glitter
*Halsband, armband, julklapp förra året

 



33 dagar kvar :)

133655-271















Suddig bild på vår galna tapet i datarummet / garderobsrum. Vi valde att sätta tapeten från midbec åt "fel" håll. Blev ganska coolt tycker jag :)

Påminnelse

Glöm inte att maila in bilder på era nyårsoutfits så jag kan publicera dom. Skriv vart kläderna kommer ifrån och din ev. bloggadress.
[email protected]

Cars

133655-270Välta traktorer...haha

Någon mer är jag som såg på kalle på Julafton? När det var som mest spännande i Cars så slutade det. Jag blev så nyfiken på vad det där läskiga var som skulle komma fram efter att de 2 bilarna hade vält traktorer så vi såg filmen ikväll. För er som inte vet vad det läskiga var, ska jag berätta? =0)




Nyårslöfte?

Vad har ni för nyårslöften? Känns alltid som det är dom samma, sluta röka, gå ner i vikt, börja träna bla bla...Jag har nog aldrig haft ett nyårslöfte, men jag kanske ska komma på något bra i år som man kan hålla. Kanske snor något av era löften ;)

Minimarket

En ny butik i stan har öppnat med lite nya roliga märken, bla Minimarket. Ett märke med roliga detaljer som gör plagget lite mer speciellt. Jag fastnade direkt för koftan/klänningen. Snygg till ett par jeans eller med strumpisar under. Fickorna går ända bak på ryggen/baken. Om ni tittar på bild nummer 2 till höger ser ni detaljerna bättre.

Provade även klänningen till vänster. Även den superfin. Men man kan inte få allt man önskar sig:) Minimarket är ett svenskt märke som inte bara har blivit populära i sverige utan även internationellt.

Ska bli kul att se vad de har att erbjuda i fortsättningen. Minimarket finns i Sverige, Finland, NY och London.

Koftan finns bla på Tjallamalla att köpa för 2000 vilket jag tycker är konstigt då den kostade 1100:- i butiken idag...hmmmm. Kika in Minimarkets hemsida för att se deras kollektion & vart man hittar butikerna som säljer deras kläder.

tatoo

Till min mammas förtvivlan ska jag ta & tatuera mig vid 24 års ålder. Min bästa kompis Lena undrade om jag hade någon slags kris. Haha. Nej det har jag inte, jag har velat detta länge, men har bara inte kommit på vad & vart. Men nu är jag nästan säker :) Jag vet vart, men jag står mellan 2 olika typsnitt. Vilket språk det än blir på så kommer det att stå mitt namn, Charlotte.

Den 5 januari 16.30 smäller det. Ångrar jag mig en vacker dag, ja då får jag väl bekosta en laser som tar bort den.

Ni får inte se vad det blir förrän den är klar. El jo kanske. Vi får se hihi. God natt & sov gott

Kram "Challe"

Outfit på nyår?

Vad ska ni ha på er? Maila gärna bilder så kan jag ha ett nyårsspecial i morgon. Glöm inte att skriva vart kläderna kommer ifrån.

Lördag

133655-266



















♥ Svart kort frackkavaj
♣ Linne, H&M
♦ Grå jeans, Vila

skinnjacka med min nya poncho över

Glad =0)

133655-264I dag var jag förbi vår nya fina lägenhet. Den var verkligen så fin. Det har varit stvårt att välja tapeter osv till något man aldrig sett. Men det blev så himla bra så jag ville bara hoppa & skrika för jag var så nöjd med allt jag såg, kakel, tapeter, golv osv. Fasen va jag längtar, 34 dagar kvar :)

Passade på att ta ett kort på badrummet med mobilen. Allt är inte klart men jag är nöjd med det som var det. Kommoden är i valnöt. Svårt att se när det är så suddigt.

Blandaren (kranen) köpte jag faktiskt på ebay. Den finns att köpa i sverige för betydligt mer pengar.

Fredag

133655-263
















*Svart tröja med hål för tummen, Mono.
*Poncho, Diesel
*Svart jeans, Vila
*Väska, jag säljer
*Stövlar, Bronx

Utmanad

Deeana har utmanat mig att dela med mig av mina bästa skönhetstips. Inte för att jag har så många men jag får väl försöka så gott jag kan :)

Ett smink som döljer allt är i.d. bareMinerals. Det är så rent att till och med kan sola & sova med det. Det är ett puder som förvandlas till foundation när det kommer i kontakt med ansiktet.

För att få håret så där glansigt och fint, spraya i lite glansspray. Själv använder jag Redkens vinylglam.

Föressten så är det en myt att man bara ska fila naglarna åt ett håll. Du kan dra filen fram & tillbaka hur mycket du vill :). På tal om det ska jag gå & måla naglarna svarta nu. Det tycker jag fler av er ska göra, det är så snyggt :)

Ha en härlig dag. Om det är någon annan som har något bra tips så skriv gärna det.

Veckans sämst klädda

133655-262










Beyonce får bli veckans sämst klädda. Visst är jag lite avis på Fendiskärpet. Men det är det enda också:)

Jag förstår inte hur hon tänkte när hon kombinerade ihop denna outfit. Beyonce får även minus för den förskräckliga håruppsättningen.


Vill ha

133655-260









¨


Vart köper man denna fina klänning som Elin har på sig? Någon som vet så snälla säg till. Tycker den är superfin. Me Like =0)

Nyårsklänning?

133655-261





















Ja denna klänning från acne hade blivit min nyårsklänning om jag hade 2000 över. Den kostade 4000 innan rean. Ouh. Jättefin skärning på kjolen baktill. Men men. Jag får nöja mig med den jag har.

Gratis

133655-258
















Handlar du för minst 190 kr på H&M så får du denna snygga dress på köpet. Jag slängde även med shortsen för 98:-.




35 dagagar kvar...

...tills vi flyttar. Åkte förbi idag för att se hur det går för dom. Huset börjar att ta mer och mer form för varje dag. I morgon tänkte jag åka förbi & kika in i lgh. Åh vad jag längtar...




REA på stan

Kikade in rean idag. Hm lite besviken men det fanns en del på SOLO.

1. Poncho, diesel 1050:-, nedsatt 500 :-. Bra till många ändamål. Med ett skärp i midjan kan du ha den som en vanlig top. Lite kyligt ute, sätt den över skinnjackan osv :)
2. Kofta med knyte, Rodebjer 700:-, nedsatt 300:-
3. INTE REA, lång tröja/klänning, Rodebjer 1000:-
4. INTE REA, fin randig a-linje top, Whyred, 1000:- 

Torsdag

133655-257dålig bildkvalité men vad gör man när kameran är kvar i boden med min sambo;)













*Skinnjacka, Red Label (julklapp)
*Grå klänning med knappar vid sidan om halsen, jag säljer
*Svart quiltad väska, jag säljer

Läser just nu!

133655-251Jag läser sällan, men när jag väl gör det har jag svårt att lägga ifrån mig boken. Just nu läser jag: Att älska som en porrstjärna, av Jenna Jameson & Neil Strauss. 

Att älska som en porrstjärna: En sedelärande berättelse beskriver Jennas egen långa väg ut ur helvetet, från den sjaskiga undersidan av Las Vegas som tonåring, via världen av motorcykelgäng och strippklubbar, till hennes position som porrvärldens ledande stjärna. Från en värld omgiven av övergrepp, våldtäkt och mord till hennes nuvarande liv av berömmelse, pengar och lycka... Jenna har gjort allt.


133655-250Jag har även läst en liknande bok, Nattens Barn. Nattens barn är den starka, ocensurerade och inspirerande historien om en ung flicka som slöt fred med sitt förflutna, övervann omöjliga odds och blev en framgångsrik skådespelerska och skivartist.

Det är mycket mer intressant att läsa om sådant som har hänt på riktigt. Sedan är det ganska intressant att få en inblick i hur porrindustrin fungerar.

Jag rekomenderar bägge böckerna.

De finns bla att beställa på bokus.


Hemma igen

Oj jag har varit på många olika orter det senaste dygnet. Vaknade i boden, åkte till Luleå, flög till STHLM där jag besökte min syster en snabbis, sen bar det iväg till hemstaden Karlskoga. I dag begav jag mig till Örebro för att hälsa på mormor och sen hem till Linköping. Är helt slut & tänkte ta tag i bloggandet i morgon. Ska slappa & försöka sova tidigt ikväll.

133655-249Kikade in lite på H&M:s vårkläder som kommit. Jag fastande för en svart kappa & väska. Men jag beställde bara den A-linjeformade kappan. Hoppas den sitter bra.

133655-248
























Julklappsrim

Jag fuskar & tar hem från nätet :) Jag är så kass. Så fort vi är klara med rimmen ska vi iväg & äta renskav hos ett par vänner. Mmmm vi är i norrland
GOD JUL!

Lördag

133655-247Smuts på linsen kanske :)
Idag gick vi på stan i boden. 2 varv utan att gå in i en affär, tog ca 4 min :). Boden är litet men mysigt. Man slappnar av på ett annat sätt här uppe.
















-Klänning, Ellos
-Stickade strumpisar, H&M
-Knästrumpor, H&M
-Mukluks
-Tjock jacka :) Lånat av syrran då jag inte äger en riktig vinterjacka. Man vet ju aldrig, det kan komma en massa snö & minusgrader.

kanske kommer en vinterbild när jag är påpälsad:)

Framme!

Nu har man landat i boden och tro det eller ej. Det är plusgrader och knappt någon snö. Ska försöka blogga lite i morgon, nu ska vi sociala lite.

Fredag

133655-246















Igår kom koftan från Manoush så den har jag på mig idag:)
Snart åker vi till sthlm för att sedan flyga till Luleå. I år ska det firas jul i norr. Vi får väl se hur mycket bloggande det blir där uppe, men en del hoppas jag

GOD JUL på er alla & hoppas ni får många fina klappar

För övrigt har jag på mig
Linne, H&M
Jeans, Vila
Svarta pumps, Din sko
Klocka, D&G

Sista minuten julklapp?

Slitz MAN – Sveriges första och största modemagasin för män!
Slitz MAN är modebibeln för alla stilmedvetna män. Fyra gånger om året listar vi säsongens måsteha-produkter, rapporterar från världens modehuvudstäder och upptäcker nya trender och märken. Slitz MAN är säsongsguiden som alltid ser till att du är väl rustad inför varje årstid. Här hittar du de mest eftertraktade kläderna, klockorna, smyckena och skorna samt högvis med fängslande läsning som gör dig till en äkta modemästare. Alltså – allt du behöver veta samlat i en och samma tidning.

Så beskriver de sig själva. En uppskattad present av den modemedvetna.
Slitz Man

Inget mer godis

Trodde aldrig jag kunde äta mig less på godis. Men det har hänt! Efter alla korgar med godis vi fått till jobbet har jag haft en godis konstant i munnen i flera dagar. Men igår hände det något. Nu kan jag inte se en godis förrän jag börjar må illa.

Men om några dagar är jag nog tillbaks i godisskålen & rotar i botten efter favortikolan.

Snart Julledig. Gud så skönt....

Torsdag

133655-245






















Klänning, Veromoda
Blanka grå strumpisar, Åhlens
Mörkgrån knästrumpor, Åhlens



GOD JUL!!

133655-244

Rolig film

Dolda Kameran. Titta på filmen. Ganska så kul :)

REA

133655-243







ASOS
har 75 % på massor av varor. Skynda & fynda =0)

Jag gillar klänningen med rosett framtill. Så fin till sommaren med ett par ballerinas till. Kanske ska slå till. Finns i vitt & grönt också.


Inte tid

Hann inte ens blogga igår. Var inte hemma på hela dagen och när jag kom hem vid 21.30 var det soffläge som gällde. Men ska försöka blogga lite idag. Det är ju så roligt :)

Vi ses senare då :)

Nya underwear

Japp idag åkte det med ett par trosor från Frank Dandy hem. Dom är
i spets med en tuff dödscalle på ;) Jag gillar skärningen, när de sitter på halva rumpan ni vet :D133655-241

Kostar 200 och jag köpte mina på carlings, kan tänka mig att de finns på nelly.

Nu ska jag ta kvällen. Kl är 22 & man har inte slappat än. Hmmm



Träning tisdag

AJ i hela kroppen säger jag bara. Har sådan träningsvärk i ryggen så jag knappt kan röra mig, benen likaså. Efter dagens pass då axlarna och biceps fick sig en omgång, kommer jag antagligen att ha ont där med i morgon. Oj oj, tur att det är jul snart så man får vara träningsledig ett tag.

I dag tränades det i svarta byxor med gula linjer på sidan av benen från casall, ett gammat slitet gult linne från H&M:s träningssortiment. Valde just det linnet  för att det skulle matcha de gula linjerna på byxorna, hihi. Man måste ju vara snygg på gymet också ;)

Vintagefynd

133655-239













Dessa stövlar finns på tradera. Tyvärr är de i strorlek 36-37. Om de hade varit i 38 så hade jag budat. Jag gillar dom skarpt. Bra brun färg, träklack och det flätade snöret gör det där lilla extra.
 

Spaning på stan

Min sambo skickade ner mig till Carlings för att prova en skjorta han hade hittat. (Bra smak va? ;)) Jag lydde order & nu är jag fast. Vill så gärna ha den rutiga figursydda skjortan med knyte i midjan från Diesel (800:-) och så vill jag så gärna ha den korta skinnjackan (1500:-) som jag råkade ta med mig in i provhytten.

SNÄLLA TOMTEN!!
133655-238133655-237























Tisdag

133655-236

















Att jag ska envisas med att ta kortet där det inte blir något bra. Ska flytta mig nästa gång. Lovar. Ser ju knappt vad jag har p åmig, men det var ganska snyggt innan det hamnade på bild:)

Har i alla fall på mig En svart oversize tisha från Ace
Svart filtväst från Pour femme
Skärpet är inte Gucci utan saddler
Jeansen från replay
rödda skinnhanskar, H&M
vit kappa, Zara
Väska, Friis&co


Om jag...

...hade lite pengar över (ca 15 000)så skulle jag gå online på net-a-porter NU & bara spendera. Den som säger att pengar inte kan köpa lycka vet inte vad den pratar om ;)


Från vänster:
-Äppelformat halsband med diamantlöv på sidan från Kenneth Jay Lane, ca 750 kr
-Dubbelknäppt vit kofta från Phillip Lim. Snyggt till sommaren när benen är sådär härligt brunbrända. Ca   2700:-
-Härlig röd Julaftonsklännig från Burberry skulle sitta fint att öppna julklappar i, ca 3300:-
-Snygg cocktail klänning med rosett i midjan och tyll nertill från Vera Wang Gillar axelbandslöst. ca 5700:-
-Oversize tshirt klänning från MiuMiu. Hyr fin som helst. Vill ha i vår med ett par ballerina till. ca 2000:-

Söt vardagsklänning

133655-230








Visst är den söt med fickorna och de snea ärmarna. Gillar även att den är lite "rynkig" vid halsen. Finns även i svart & rött på ASOS för ca 300 kr. Som hittat :)

Till Becka

133655-226
Becka ville ha tips om vart man kan köpa billiga Redken prylar på ebay så nu ska hon få det:)

Kolla in American Beauty Shop. Superbilligt om man jämför med de svenska priserna som är hutlösa. Frakten är dock lite dyr från USA men man sparar fortfarande in en massa pengar. Det står att de inte skickar till sverige, men de gör de om man mailar innan och frågar. Har själv beställt där ifrån.


Påminn dom om att skriva "gift" på paketet, så man slipper tull & skatt.

Tänk på att alltid kolla så att säljaren har sålt mycket + har bra feedback.

Måndag

133655-225

















Ush vilken dålig bild, men jag orkade inte stå och posera för kameran mer än en gång. Men jag har i alla fall på mig:


En svart klänning med ballongärm från Ellos
Svarta mönsterstickade strumpisar från H&M
Svarta skoletter, Vagabond
Vit A-linjeformad kappa, Zara
Väska Friis&Co


The OC

I dag kom jag på att jag har ju faktiskt inte sett början av säsong 4 av The OC. Säsong tre slutade ju hemskt. Då Marissa och Ryan var med i en olycka och man fick aldrig se om Marissa klarade sig.
Om du vill vänta på att säsong 4 ska komma till sverige så STOPP! Läs inte längre för jag kommer nämligen resumera det första avsnittet av säsong 4.

Marissa har dött. Ryan har flyttat in på någon pub & jobbar som bartender, han är helt förkrossad. Seth gör allt för att han ska bli en i familjen igen. Summer lever sitt college liv och verkar lite smått besvärad att seth ringer så ofta. Summer åker hem för att hjälpa Familjen Cohen att få Brian på fötter igen.

Summer lyckas, Ryan vaknar upp och bestämmer sig för att med hjälp av Marissas mamma hämnas på Volchack som var orsaken till Marissas död.

Summer återvänder till skolan och lämnar Seth i OC. Fortsättning följer...

Söndag

Har varit iväg en sväng och köpt julklapp. Ush vad hysteriskt det är så här sista helgen innan jul. Nästa år ska julklapparna vara klara i okt nov.

Det fick bli min nya klänning men nu är det myskläder som gäller. Bild kommer senare då Jocke är klar med den andra datorn. Ha en skön slapp söndag. Själv blir det att sola nu & sen gymma lite.

Vad ska ni göra den tredje advent?

Diorgodis

133655-224

Senaste tillskottet i Diors samling av annorlunda förpackningar heter Pretty Charm.

Hjärtfomad ask omgiven av pärlformade kristaller och fylld med 2 olika lipgloss. 595:-

En kul present. Jag skulle uppskatta den. Undra hur nästa kreativa förpackning kommer att se ut.

Skynda

133655-223




Gårdagens lucka på Laredoute var riktigt bra, 50% rabatt på sortimentet. Och det bästa är att rabattkoden fungerar fortfarande så skynda.

Jag passade på att beställa koftan från MANOUSH. Suktat efter den ett tag nu men eftersom vi flyttar snart så har 640 kr varit för mycket för den.

Fornarina

133655-222









Idag har jag shoppat en massa julklappar och det betyder att det blir mindre pengar över till mig. Så därför kunde jag inte köpa denna fina vita tröja med siden på bröstet från Fornarina 600:-.

Vill ju så gärna ha den...Perfekt en dag på jobbet. Enkel, men tyget på bröstet gör att den blir lite mer än en vanlig vit långärmad bastopp


Lördag

133655-221























◊ Cashmertröja, H&M
◊ Jeans, Replay
◊ Klocka, D&G
◊ Stövlar med rund tå & snörning
◊ Svart nagellack, Mavala


Modström

133655-220

Undra när vinterna ska komma igentligen? Vill att den ska komma så den kan gå över så våren kommer. Längtar. Jag gillar vår & sommarkläder mycket mer än vinterkläder.

Klänningen från Modströms vill jag har så mycket. Supersöta tunna axelband + att den har en kvinnlig skärning . Men det känns fel att köpa den nu för 1000:-. Håller tummarna för att den fortfarande finns då det är dags att slänga vinterkläderna längst in i garderoben.

Nu får det vara nog!

Nu måste jag slita mig från bloggandet och ta helg. Veckan har varit hektisk med julbord, jobb & träning. I morgon blir det att handla de sista klapparna och sen bara slappa & ta det lungt. Möjligtvis mys med ett par vänner till oss på kvällen.

Sen är det slut på friden. Dags att återvända till gymet för ett tungt benpass med beckis på söndag :).

Ha en superskön helg alla! Kram på er♥

Fredag

I dag var det begravning av min kollega. Jag avskyr begravningar men det är inget man kan komma undan tyvärr. Funerade på vad jag skulle ta på mig för något fint. Men sen kom jag på att jag vill inte klä upp mig för något jag inte vill gå på. Så det fick bli svarta jeans, svart top och en randig väst.


Hårvård

133655-219Redken är en riktig favorit. Efter att jag har tvättat håret har jag alltid i antisnap (längst till höger). En inpackning som man låter va i. SKyddar & reparerar.

Moist Ends (silverflaskan) har man i topparna efter man duschat. Det ger en himla fin glans och gör att håret blir mindre statiskt.

Heat Glide (bruna flaskan) är en olja som är superdrygt skyddar mot värme. Så fönar du & plattar håret är denna perfekt.

Sist men inte minst Vinyl Glam. En spray av detta så glänser hela håret som en nyvaxad bil :)

gratis är gott

Alltid trevligt at få lite filmer hem helt gratis. På Lovefilm kan du nu få gratis filmer i 2 veckor direkt hem i brevlådan.


peket till mig & paket i retur

133655-215Jag skicka tillbaka den blå tunikan. Busig som jag var använde jag den en dag på jobbet i veckan. Men den kändes inte bra så det blev retur. Som sagt, den grå klänningen hade ingen passform någon stans.

Men I dag kom paket nr 2 från Ellos. Den svarta klänningen med ballongärm. Den passade fint så den ska jag behålla:)
















Helen Ficalora

Jättefint halsband i 14 guld från Helen Ficalora. Men lite dyrt, ca 3000:-

  • Berlock med Mom - mamma
  • Hästsko - tur
  • Hjärta med diamant - Kärlek133655-214

Tycker att det är charmigt. Just att man har sin mamma runt halsen. + att det står för tur & kärlek. vill ha men ack så dyrt.











Veckans sämst klädda

Då var det dags för veckans sämst klädda igen. Ingen kan säga något om Mariah Careys röst, men hennes kläder är en ren katastrof. Att visa så mycket som möjligt är mer en regel än undantag.
133655-213

Vem ska det bli nästa vecka?

Ray Ban Wayfarers

133655-210Hm jag vet inte vad jag tycker om att Ray Ban Wayfarers är så hett igen. Inte världens bästa passform + att de känns så ute bara när man tittar på dom. Men allt kommer ju tillbaka förr eller senare.

 Vad tycker ni om dessa 90 -tals brillor?

YES! Äntligen!

Nu verkar blogg.se fungera igen. Inga 10 minuter här inte för att lägga in ett inlägg :)

Vilket kap

133655-209På vägen hem från jobbet hoppade jag in på H&M för att kolla om cashmere tröjan fanns kvar. Jag trodde så klart att de skulle vara tvärslut, men icke. Ett bord överfullt med tröjor i grått, lila & rosa. Yes! Hittade en sista s i grått.

Dags att betala! Då ser jag en röd tråd invävd på nedre ryggen i tröjan så jag fick den för halva priset (149:-). Ingen kommer se tråden och jag sparade 149 kr.
Jag i provrummet

Designsverige har absolut den bästa julkalendern

133655-208Just i dag erbjuder de 40% på Anna Holtblads Kavaj/Jacka. Underbar färgkombination tillsammans i detta bedårande plagg!

Tvåfärgad jacka/kavaj med sjalkrage och insytt skärp i midjan, liten ballongärm

Slår vad om att detta är inte det sista frestande erbjudande.













Paket till mig

133655-205133655-207I går kom ett paket från Nelly. Det var blusen från Koola Anna. En svart & en vit. Men jag ska nog bara behålla den svarta. Tror jag :) Såg att den inte fanns kvar på nelly, bra åtgång på den. Inte så konstigt. Den är supersöt och lite kul att knapparna sitter i ryggen. Love it!

Fick även paket från Ellos. Den grå klänningen satt som en potatissäck så den åker tillbaka bums. Vi får se om jag ska behålla den blå. Den svarta kläningen väntar jag förväntansfullt på fortfarande.

Om du vill ha 100 kr rabatt när du beställer från Ellos skriv då in kod144102.




Menu Propeller

Det är så himla svårt att köpa en julklapp till en person  man knappt känner. Men det ska göras. Efter att ha virrat runt länge hittade jag gytunderlägg från Menu på DUKA. Grytunderlägg är ju inte så upphetsande i sig. Men dessa från menu är coola och förhoppningsvis en uppskattad present. Det bästa var att man fick den tredje på köpet
så vi fick också en:)

133655-202133655-203
133655-201








När man har diskmaskin använder man inte en ful diskborste så ofta. Men denna från  menu kommer att stå framme som en cool prydnad. Den har jag önskat mig i Julklapp. Även den frå Menu
133655-204

The Holiday

133655-197Det är altså dags för The Holiday på fredag. Den ska bli kul att se. På imdb har den fått 6.4 i betyg av 10. Och är det bra betyd på imdb.
















Stjärnorna i filmen, Cameron, Jude & Kate

Tisdag

133655-199-Jacka, Sisters
-Kjol, jag säljer
-Tisha, Ed Hardy
-Mönsterstickade strumpisar, H&M
-Skoletter, Vagabond

















Brighthandle

133655-196Nu kan de se på handtaget om det är upptaget eller inte + att det underlättar när man ska upp och tassa på natten. Som en ledstjärna :)

Brighthandle ska vi köpa och installera så fort vi fort vi har flyttat. Någon annan som har dessa coola handtag?





Motorola V3xx

133655-195
Ny mobil blev det. Skulle ju inte ha en till med lucka men kunde inte motstå denna. Supersnygg i verkligheten. Gillar knappsatsen som påminner om ett kretskort. Bra att den är slimmad.

Skulle ju inte skada att ha den i guld som D&G har designat. Me like:) Men nu har ju inte 3 den som mobil:(

Måndag

133655-193133655-194














-Vit tröja Mono, SOLO
-Väst i filt Pour femme, Lin&Co
-Jeans, Vila
-Knästrumpor, H&M







Sällskapsspel är underskattat

133655-192
Upp till bevis har vi önskat oss i Julklapp. Det är superroligt. Det är att rekomendera. Ett annat spel som jag ska beställa är Med andra ord. Spelvaruhuset har bra priser på spel. Billigare än i affären.

Någon som har andra bra tips?







Accessories

133655-188






Acne Jeans Shop har nu även öppnat avdelningen för Accessories.
Jag hittade inget speciellt förutom det röda skärpet. Hade det varit smalare hade jag nog slagit till. Eftersom skärpen smalnar till sig till våren är det bättre att leta vidare och investera i ett som håller även då.

Söndag

 133655-187













 














 

  • Alinjeformad Klänning med klädda knappar vid halsen, jag säljer.
  • Stövlar, ridstövelmodell
  • Skinnjacka
  • Randig halsduk
  • Svart quiltad väska med guldkedja

Klassisk lyx - i mycket begränsad upplaga!

Klassisk lyx - i mycket begränsad upplaga!Hur tjejig som helst. Det är dags för en ny bärbar dator. Jag vill gärna ha denna med handpräglat rosa skinn, juvelprydd led och polerat tangentbord. Men tyvärr tilltalar inte priset på hela "21.995:-"  Men finns det en snäll tomte därute så snälla, jag har ätit min gröt....

M by Madonna

Mars 2007, då kommer den, Madonnas kollektion för H&M. Den kommer att bestå av ett 30-tal plagg samt tio matchande accessoarer.

Kläderna är sådana som Madonna skulle vilja att en garderob innehåller. Personligen tvekar jag på att den kommer tilltala mig. Men jag hoppas verkligen att det är ett eller flera plagg som kommer att kännas klockrena. Vi väntar med spänning.

Jag tycker om att...

Jag tycker om att......7 For All Mankind har tillverkat en rak modell.

Innovativa 7 presenterar här en helt ny modell: Gold Digger. Det är en vidareutveckling av deras klassiska modell men med helt raka ben, supermörkt blå färg och ultralyxig guldtråd i samtliga stickningar och emblem.
Den mörkt blå färgen är värd att nämna igen, för det är en extremt mättad djupt blå färg som är helt jämn. Inga som helst slipningar och slitningar finns på denna byxa!

SNYGG!!!!












Julklapp till tjejkompisen?

Hanky Pankys string är väldigt populär, särkilt bland kändisar. Den är supersnygg och skön på. Ett + är att just dessa på bilden ligger i en söt box. Själva boxen finns att buda hem på ebay. Om du är sugen på att bara köpa ett par kan du göra det på accesoara eller Nelly.

Hur söta är inte läppglansen från cupcake på en skala? 10 tycker jag i alla fall. En lite billigare present som garanterat uppskattas av tjejen som gillar smink.
133655-184

Ett doftljus av bra kvalité är något som blivit mer & mer populärt. Det på bilden hittade jag på Kitson. Men det finns även svenska sidor som säljer dom.

Snygg BH

Fick min BH i veckan från Kookai. Den passade perfekt och jag känner mig så fin när jag har den & de matchande trosorna. Eller vad tycker du honey? ;)


Ellos

Jag fick lite tips i Fröken Ellas Känsla för kläders blogg. Att Ellos har ju faktiskt en hel del. Så jag beställde två klänningar, en svart & en grå och en tunika. Tycker jag behöver en ljusgråklänning, jag har ju en mörkgrå. Hur jag ska motivera den svarta vet jag inte. Eller jo, den är ju långärmad, det är inte min andra svarta:)

 Hoppas allt sitter där det ska bara. Den som lever får se. Väntar med spänning hihi

Fredag nr 1

133655-183I morse var jag medvetslös så jag var inte alls på humör för att klä mig. Skulle helst vilja ha på mig myskläder på jobbet.

Så det fick bli

  • Linne, H&M
  • Top, H&M
  • Jeans, Vila
  • Sneakers, Dior
  • Klocka, D&G














Ombyte blir det innan det bär av till Sthlm, något finare:)


Torsdag

Vad tråkigt det är när man inte hinner blogga så mycket som man vill. Jag fattar inte, blivit  lite smått beroende.

Kom hem från gymet vid niotiden och satte då igång och städade. Hmmm, istället för att blogga? Hmmm

Har lite träningsvärk idag, men på fel ställen:) körde triceps & bröst, men har träningsverk i latsen. Men det kommer nog snart om jag känner min kropp rätt.

Parlamentet idag då, sen blir det ut & äta med lite vänner i STHLM. Hoppas ni också får en trevlig helg.

Torsdag

133655-182133655-181
Min tröja + Nicole Richie :)

Linne, H&M
Bolero, jag säljer
Jeans, Vila
Halsband, H&M
Skoletter, Vaga Bond









Inte så bra bild, tröjan sitter helt på sniskan:)

Koola Anna

133655-179









Så söt blus med knäppning där bak & med puffärm från Koola Anna. Fnns på MQ bla. Den ska jag ut & leta efter i helgen. Vill ha:)


Onsdag

133655-178Klänning, Vila
Stövlar, Din Sko
Klocka, D&G
Armband, Sötvattenspärlor, Jon&Yan - jag säljer.



















 




Nitarna på väg in


133655-177




Allt kommer och går och nu är det nitarnas tur att komma tillbaks. För min del ska jag nog satsa på ett armband. Men vem vet. Hittar jag ett nätt litet skärp i rätt färg så slår jag nog till. Vill man tuffa till outfiten lite så är nitar perfekt.





Bild ASOS

Hitta Bimbo

Såg i Englas blogg att de letar efter en valp vid namn Bimbo. Vill gärna bidra jag med, djurvän som man är. Hoppas han kommer hem.


ASOS

133655-175

Det är alltid bra att ha en svart stilren klänning i garderoben. Inte för att jag själv har någon men jag borde kanske ha. På asos finns det en för 68 kr. Skit samma om den passar eller inte. Haha...Den kostar ju lika mycket som en lunch.

Om jag nu ska köpa en svart enkel får det bli denna. Enkel, stilren & snyggt med tyllet som sticker ut. Me like!
133655-176



Inte billigt! Om du har vill lägga sisådär 4063 kr på ett par mörkblå R&R jeans med guldkrona så varsegod. De finns nu på Asos.






Fredag

Vid lunchtid bär det av till STHLM. Vi ska nämligen sitta i publiken till parlamentet. Ska bli kul. Det är bara att gå in på TV 4:as hemsida och välja vilket program man vill vara med i och sen får man biljetter gratis.

Nästa gång blir det nog Hey Baberiba.  Familjen är ju för bra!

Är det någon mer som har varit där eller ska?


Tisdag

Ush vad slö jag är hela tiden. Mys i soffan med kissarna är väldigt lockaned nu för tiden. Men till slut släpade jag mig till soloteket och brände lite hud och sen ett snabbpass på gymet. I dag fick biceps jobba lite.

I morgon blir det vila och en massa julebak...Mmmmmm


Lucka nummer 5

133655-174Den här söta blusen som Maria Westerlind har designat är det idag halva priset på. Superfin. Men jag hade önskat att den var långärmad, då hade jag slagit till direkt. Jag har så dåligt med rutigt i garderoben.










Tisdag

  • 133655-173Linne, H&M
  • Tröja, Jag är återförsäljare
  • Jeans, Vila
  • Stövlar med rund tå & snörning.
  •  Armband, BananaRepublic
  • Klocka, D&G



















 


Jag gillar...

133655-172
...detta halsband från Asos med en svala & löv - & blomdetaljer. Guldhalsband hänger i så varför inte passa på när det bara kostar 110 kr. Vilket kap :)










Skrivbord

Flytten närmar sig och mycket ska köpas. Jag är så sugen på detta skrivbord från det tyska märket Luna.
Men det är så sjukt dyrt. jag antar att ibland får man nöja sig med en billigare möbel för att man ska kunna ha råd att köpa allt man vill byta.
133655-171´
I dagarna ska vi beställa skjutdörrar till den nya lägenheten. Det är inte heller billigt. Men vi hittade faktiskt en billigare variant på Skånska Byggvaror. De leverarar fraktfritt.

Åh nej

Jag har tydligen inte alla hästar hemma med tanke på att jag trodde att man kunde köpa skinnjackan till killen nu på morgonen kl 8. Den var ju tvärslut. Åh vad sur jag blir. Men nu vet jag. Ska jag ha något i fortsättningen får man sitta där 00.01.

Ingen som har beställt jackan i L som kanske inte vill ha den? :)

Måndag

133655-168Äntligen tillbaks på gymet efter 1.5 veckas förkylning. Började lite lätt med axlar & rygg. Kändes riktigt bra & det var kul.

För att öka motivationen ytterligare så stannade jag till i shopen på gymet & köpte dess byxor:) Alltid ska man hitta en ursäkt för att shoppa.

Byxorna kommer från Body Action och är supersköna. Kul med en färgklick i träningsgarderoben.





Veckans sämst klädda

Priset går till Britney Spears som inte har någon stilkänsla över huve taget.
133655-166
Föslag på nästa veckas?

Värm dig snyggt

133655-162Om jag inte redan hade köpt en jacka till vintern skulle denna jacka från Modström vara ett alternativ. Jag gillar den stora kragen & skinndetaljerna. Att den är duppelknäppt är en bonus. Just nu är den ett riktigt kap då den kostar 1130:-, tidigare pris har varit 2259:-. Branten har just nu erbjudanden på alla jackor.







Måndagens outfit går i sorgens färger

Måndagens outfit går i sorgens färger














Det finns en anledning till att jag valde, svart klänning, svarta pumps och svarta strumpisar idag. Min kollega avled plötsligt går morse och det känns inte som världens bästa måndag idag direkt. Stämningen på jobbet är tung och det var för jobbigt att vara kvar.

Anneli blev 41 år och mina tankar finns hos hennes man & 13 åriga dotter. När sånt här händer, när någon går bort vid så ung ålder får man sig en tankeställare. Ta aldrig livet för givet. Det mest oväntade kan hända vem som helst & när som helst.

Julkalendrar överallt

Såg att även DesignSverige har en julkalender. Finns det flera? Lite kul att kolla varje morgon vad som dyker upp. Man kan ju göra ett riktigt bra kap:)

Kattvakt

133655-158
Vi är kattvakt till yrvädret Doris. En liten söt tjej som fräser på våra kissar. Trassel är gammal & erfaren och bryr sig inte så mycket. De andra två är lite mer nyfikna och busar gärna de få stunder Doris inte är tjurig.
















Nyfiken

Undra vad det är under lucka nummer tre i La Redoute:s julkalender. Hoppas det är något snyggt till ett bra pris.

Tisdag

133655-149











Jag har inte varit så jätteimponerad av H&M:s gift of the day hitils. Men på tisdag kommer denna skinnjacka att kunnas köpas för 400 kr. Den ska jag köpa till min sambo. Hoppas den sitter bra bara.

Hemma

133655-156

Äntligen hemma efter en lång helg i Lund. Klockan ringde 6.15 på lördags morgonen. Då var det dags att gå över till Rebeckas hotellrum & måla på sista lagret färg innan det var dags att posera på scen.

Det var lång väntan mellan passen eftersom det var många som skulle upp på scen. Att äta var då ett bra tidsfördriv. Innan jag åkte solade jag och kände mig ganska brun fram tills igår.

Min sambo var med & coachade Christer som kom 2:a. Grattis! Rebecka hamnade precis utanför pallen på en fjärde plats.

Helgens outfit har inte varit så spännande då jag har haft myskläder på sig sen jag åkte i fredags tills jag kom hem sent i natt + hela dagen i dag. Ska bli kul att få klä sig lite snyggare i morgon.

Besviken

133655-144






H&M har ett erbjudane varje dag fram till jul. Idag säljs denna jacka för 149 kr. Billigt men inte så himla fin. Blev lite besviken, trodde att jag kanske skulle få klicka hem något snyggt till en liten peng. Men men. Spaningen fortsätter ända fram till jul.

För att få ett mail om dagens erbjudande går du in på H&M:s sida för att anmäla dig.





Decembercupen i Lund

133655-143Äntligen fredag:) Känns lättare att gå upp en fredagmorgon. För då vet man att det bara är spurten kvar, sen är det helg.

I dag åker vi till Lund för att coacha våra vänner till seger i Fitness. Så ikväll blir det lite förberedelser som att måla på lite färg så de blir bruna & snygga :) Det jag inte ser fram emot är bilfärden på ca 5 timmar.

Så något bloggande blir det inte förrän på söndag då vi kommer hem sent på lördagkväll.

Ha en skön helg. Dagens outfit kanske kommer senare om jag hinner.

Kram


RSS 2.0