tävling

UPDATE: ni kan inte rösta förräns alla bidrag är inlagda och jag meddelar er så klart då.
UPDATE IGEN: nu är alla bidrag inlagda. jag nollställer alla röster så det blir rättvist, ni får bara rösta en gång. Ni kan rösta fram till torsdag den 3/1 kl 11.00. Vinnaren presenteras här på bloggen strax efter det.

Skriv vilket nummer ni röstar på.
image1806
Jag har ännu bara fått in ett bidrag till tävlingen. Är det ingen som vill vinna skjortan? Jag förlänger tävlingen till och med i morgon (nyårsdagen) kl 22.00 på kvällen. Då borde alla hinna skicka in sina bidrag. Jag kommer att fylla på med bidragen här efter hand de kommer in. Klicka på bilden för att komma till den eventuella bloggen.
image1807
image1808
image1809
image1810
image1811
image1812
image1813
image1814
image1815
image1816
image1817
image1818
image1819
image1820
image1821
image1822
image1823
image1837
image1825
image1826
image1827
image1828
image1829
image1830
image1831

Måndag nr 1

image1805
* tröja glitzy.se * jeans cheap monday * skor converse * jacka zara * halsduk med nitar egengjord * toppluva resteröds *

fjärde gången gilt

image1804
Hur svårt kan det vara att få tag i en ynka vaniljstång dagen innan nyårsafton? Tydligen jättesvårt. I dag var jag och halva Linköping på ica maxi och skulle handla inför nyår. Jag slängde mig över ofxilén och hummerdisken för att vara på den säkra sidan. Jag går igenom min shoppinglista efter att ha trängts och svurit över alla idioter som absolut måste ha med sig vagnen överallt och måste absolut ställa den i vägen för alla andra som vill handla.

Jag upptäcker att jag hade glömt vaniljstången. Jag går till kryddhyllan för att hämta en burk. SLUT! Jag åker till nästa affär, SLUT, jag åker till affär nummer tre, SLUT! Vid det här laget är jag riktigt sur, vad är det för inkopetent personal som inte kan ta hem saker så det räcker. De hade lyckats bra med hummern i år, för den var nästan omöjlig att få tag i förra året.
Hur som helst åker jag till affär nummer fyra, och där finns det 7 burkar. Jag roffar åt mig två fast jag bara behövde en. Jag blev väl så till mig när jag äntligen hittat dom.

Nu kanske ni undrar varför jag skriver om något så ointressant som vanilla pods (vaniljstänger). Men jag bara var tvungen att få ut vreden ur min kropp så jag slipper drömma om dom i natt.

träning söndag

image1803
I dag blev det bara axlar, hade ingen direkt ork. Förkylningen spökar fortfarande. I morgon på självaste nyårsafton har gymet stängd, wtf. Worldclass har alltid haft öppet varenda dag på hela året, men tydligen inte längre. Skitgym! Jag var duktig idag och tog mina aminosyror som jag lovade och det ska jag fortsätta med.
Oh klockan är redan 01.11 och jag är inte ens trött, men det är mycket att fixa mer i morgon så jag kanske borde lägga mig snart. Ohh föresten, jag har fått hem min man så jag vet inte om det blir så mycket sova hur som helst ;)

Glitter

image1802
Eftersom vi inte ska på något galej i morgon har jag inte lagt ner någon energi på min nyårsoutfit i år. Beställde paljettklänningen från H&M. Jag har en liten känsla av att jag inte kommer att vara den enda med just den här klänningen.

tävling

Mina läsare fick rösta om vilket plagg från glitzy.se de ville vinna i nästa tävling. Over size shirt fick flest röster. Så kära läsare, nu har ni chansen att vinna den populära skjortan värd 500 kr.
image1801
Jag vill ha in era nyårsoutfiter, alla kommer att presenteras på bloggen efter hand fast i ett och samma inlägg. Efter klockan 18.00 på nyårsdagen kommer ni att få rösta på er favorit. Den personen med flest röster vinner skjortan. Ni kan redan nu börja maila in era outifts och fram till nyårsdagen kl 16.00

Även om ni ska på maskerad vil jag ha in era bilder, speciellt Nadines.

Maila bilden till [email protected]


Bloggarmbrytning på morgonkvisten

Godmorgon dear glitzy.blogg fans,
jag kände mig tvungen att skriva en rad här efter att nyss ha satt frukosten i halsen av den här bilden. Det är verkligen en imponerande arm du bär på glitzy. Grattis till den.
Jag tog en bild på min egen smidiga arm för att kunna jämföra (ja, livet är en tävling för mig kära vänner) och det bevisade bara det jag egentligen redan visste. Att min arm inte kan mäta sig med glitzys på långa vägar i styrka, jag vinner dock utan tvekan i armlängd och det är ju alltid en början...då vaknade plötsligt min kreativa sida till liv och jag började genmanipulera armen i photoshop. Alla trix är tillåtna i bloggdueller...men nu är jag snäll idag och erkänner sanningen, ingen skulle tro på att det där är min arm men visst ser det äkta ut??!!! Till och med mer äkta än glitzys egen arm om jag får säga det själv. Vad tycker ni? (Gott Nytt År i förskott förresten önskar Nadia.)
image1799
Före
image1800
Efter

aminosyror

Jag har vänt på dygnet, somnar vid tre och sover till elva på dagarna. Inte bra, för jag har ingen och umgås mitt i natten. Hur som helst ska jag ta tag i mig själv nu och gå till gymet. Kanske ska passa på att sola lite, jag är superblek.

Det är en sak som irriterar mig, jag har slarvat med aminosyrorna. Jag sa att jag skulle börja ta dom regelbundet, men icke. Men det är för att jag har varit sjuk, bortrest osv så träningen har blivit så "hattig" Men oavsett om jag tränar eller inte är det bra att ta dom eftersom de ser till att behålla musklerna även när jag inte tränar. Jag ska nu på en gång gå och dricka de där äckliga syrorna :)


sådär

image1795image1796
Nu har jag satt fast alla nitar på min halsduk. Jag ska nog köpa lite fler och sätta dom tätare i början och sluet av halsduken, men behålla avståndet mitt på. Vad tycks?

good luck chuck

image1794
Jag är helt into romantiska komedier. Att denna filmen föll mig i smaken är inte så konstigt. Jag tycker absolut att ni ska se den. Man mår bra av den och man kommer på sig själv med att småle hela tiden. Oh det där lät inte så gay, tur att man är tjej och får utala sig på det här viset utan att bli dömd ;)

träning lördag

image1793
Jag som skulle träna varenda dag fram till nyår. Men jag var mådde inte så bra igår så jag vilade faktiskt. Idag var jag dock nere och tränade just biceps som ni ser på bilden och lite mage. I morgon axlar och kanske något mer. Vi får se.

Oj, klockan är redan ett på natten, ska nog bränna ner någon film och titta på i sängen nu. God natt

lördag

image1792
* tröja zara * latextights AA * stövlar vagabond *

nyårsplaner

Dags att planera nyårsmiddagen, jag tror det blir gratinerad hummer till förrätt, mördegsinbakdad oxfile med potatigratäng och hemmagjord sås och creme brulé till efterrätt. Ett par från Stockholm kommer till oss. En lugn nyårsafton med andra ord.

Vad har ni för planer?

Nyårslöften är inget jag brukar ha, men i år har jag två. Det ena har jag redan nämnt. Att införskaffa mer färg till garderoben. Det andra är att banta ner vår överviktiga katt till målvikten som är ca 5.5 kr.

hittat den

Jag har nu hittat halsduken som nitarna ska sitta på. 249 kr på wedins och den är megastor. Kanske måste köpa lite fler nitar. Vi får se. Hur det blev får ni se senare ikväll
image1790

colour

Jag har två nyårslöften, det ena är att jag ska tillföra mer färg till min garderob. Jag har redan beställt en röd kappa och nu detta linne. Men jag kommer antagligen bara ha det nerstoppat, gillar inte de där volangerna eller vad man säger nertill. Toppen är även den från H&M.
image1787

svar

Det var ju ingen som gissade på designern. grrrr men här kommer svaret i alla fall, skon är Loubotininspirerad.

tävling

Om jag skulle ha en tävling, vilket plagg från www.glitzy.se skulle ni vilja ha allra mest? tomten kanske kommer sent i år. Ni får altså bestämma vilket plagg som kommer att lottas ut

tävling

Om jag skulle ha en tävling, vilket plagg från www.glitzy.se skulle ni vilja ha allra mest? tomten kanske kommer sent i år. Ni får altså bestämma vilket plagg som kommer att lottas ut.

Äntligen

image1788
Jag är ett stort fan av Steve maddens skor. Nu äntligen har det öppnat en webshop där de kan handlas. Men tyvärr tycker jag utbudet var lite fattigt. Men det kanske blir bättre? Jag hade hoppats på att hitta ett par mysiga vinterskor, men icke.

Skon på bilden skulle jag vilja ha, men jag vet inte när jag ska använda den bara? Klacken är alldeles för hög för att jag ska kunna ha den till vardags och på jobbet tyvärr. Men kan den vara mer rätt? Lack och inbyggd platå framtill.

Ser ni från vilken känd skodesigner inspirationen kommer ifrån? Svar kommer i morgon när jag vaknat. Men räkna inte med att det blir allt för tidigt.

Batik?

image1786
Batiken slog inte riktigt igenom i år. Men jag har en känsla av att den kommer bli mer populär till våren och sommaren i år. Vad tror ni? I och för sig har jag inte sett så mycket av den i designernas vårkollektioner. Men jag tror ändå att vi kommer få se fler hippies 2008 ;)

det spökar

Jag skojar inte. Vi har en sån där lite dosa som man styr lamporna i fönstret med. I dag, helt plötsligt börjar lamporna att sättas på och stängas av. Jag trodde då dosan hade fått fnatt. Jag ställde till slut om dosans frekvens så det inte gick att styra lamporna med den längre. Men nu i datarummet(4 timmar senare) släcktes lampan i fönstret. DET SPÖKAR!!!! Kim-jäkeln gör ju inte saken bättre heller. Hon börjar berätta en massa spökhistorier som är sanna. Jocke, nu kommer du hem! Vill inte sova själv längre.

mera H&M

image1785
Blommigt kommer slå stort i vår och sommar, men jag tänkte tjuvstarta redan nu. Jag har beställt den blommiga blusen från H&M. Jag tror att den kommer passa alldeles utmärkt till de svarta utsvängda byxorna på bilden, även de från H&M. Tills värmen är här tänkte jag ha en kofta över.

uppvikt

image1784
Vi har redan sett de uppkavlade jeansen i massor. Även på en del chinos. Men till sommaren är jag övertygad om att detta kommer bli allt vanligare. Till och med H&M:s manliga modeller har på ett slarvigt sätt rullat upp byxbenen. Byxorna i mitten är inte upprullade utan istället lite smalare och avkortade nertill. Lite småcoolt tycker jag. Men den här stilen passar den smale/normalbyggde mannen. Inget för de välbyggda killarna.

till er killar

image1783
När jag beställde kläder till mig själv på H&M slängde jag med den här västen till Jocke. Snyggt med en tee och scarf till. Nu får vi se om han gillar den eller om den åker tillbaka. Tycker inte det fanns så mycket roligt bland de få vårnyheter som hade kommit in till killar. Men det kanske blir bättre.

Ohlala

image1782
Jag blir alldeles till mig av alla vårkläder som kommer in här och där. Jag har iofs inte varit och kikat i butikerna så mycket. Sent igårkväll hamnade några plagg rfån H&M i min shoppingkorg. Bland annat denna härliga kappa. Jag behöver verkligen något med färg. Hoppas modellen är lika härlig på riktigt som på bilden. Det är så skönt att shoppa vid datorn, kläderna kommer hem i lådan och man kan prova i lugn och ro hemma.

bio i sovrummet

image1781
Nu när jag är ensam hemma får jag nöja mig med bio i sovrummet. Ikväll/natt tänkte jag se daddy day camp innan jag somnar. Den har fått så dålig kritik, men va fasen, med min dåliga humor kommer jag säkert ge den en 7:a :)

God natt & sleep tight

mera vårkläder

Jag kikade in påEllos för att se om de fått in några vårkläder och jag hittade en hel del faktiskt. Förra sommaren letade jag som tusan efter långklänningar men hittade ingen jag gillade. Men nu minsann finns de överallt. Jag beställde en naturfärgad och en brun klänning med volanger, reglerbara axelband, rynk under bysten och smock baktill. Superssnyggt med ett par gladiatorsandaler till det.

Kjolen är snygg på bilden med hög midja. Volang upptill och dekorativ stum smock i midjan. Men är tveksam om den är lika fin på riktigt? Vi får se. Jag tycker kappan är feminin med en rolig design, gillar vidden nertill. Hoppas den är lika fin på riktigt så jag får behålla den. 



image1780

prada vs armani

image1779
Dolce & gabbana har designat en mobil för motorola och Prada en för LG. Till hösten lanserar även Armani en lur. Men visst är den skrämmande lik Pradas? Vore jag Prada skulle jag stämma Armani. Om man nu kan stämma någon för den här saken? 

REN?

Ren är en brittisk hudvårsserie som håller på för fullt med att etablera sig i Sverige. Ren är biodynamisk (Högteknologisk hudvård med kliniskt bevisade, 100 procent naturliga ingredienser) och världens renaste hudvårdsserie + att det inte är testat på djur. Visst låter det bra? Men undra hur bra serien är egentligen? Någon som har testat kanske? Det finns på grooming store och NK och på nätet på blush.se, accessoara.se,

image1778


träning torsdag

image1777
eftersom jag inte mår 100 ännu så blev det bara 6 set bröst, 6 set triceps och 4 set mage i maskinen. Vilket tryck jag fick i musklerna. Det märks att det var ett tag sen nu.

I julklapp fick jag den här superbraiga sport-bh:n. Jag har hört att märket stay in place ska vara bra och den är mer än bra. Sitter skönt + att den är snygg. Inte för man springer omkring i bara top på gymet så ofta men i alla fall. Namnet är lite fyndigt, för det är ju precis vad syftet är med hela grejen - stay in place.

mys med lillan

image1776
nu blir det mys med lillan. vi ska se klart Stardust. Orkade inte se klart den inatt. Någon som sett den? Senare ska jag försöka släpa mig i väg till gymet. Lite svårt att ta sig iväg när man varit ifrån det så länge.

torsdag

image1775
* jacka zara * skjorta glitzy.se * skor vagabond * väska wedins * halsband www.mayadesign.se * nitskärp ingen aning *

ge mig sommar igen

image1773
Jag är ingen vinter och höstmänniska. Sol och värme ska det vara. Nu när jag kikade på sommarkläder på nätet blev jag sugen på att kika  på bilder från i somras. En liten nostalgi tripp med betoning på liten. Just dessa bilder är från spanien. Man mår så mycket bättre av allt ljus och man känner sig så mycket snyggare när man är lite solbränd. Sommarformen känns långt borta just nu. Men edn tar jag fram när den börjar närma sig ;)

Till sommaren

image1772
Haléns skulle få in sina vårkläder nu, men det var inte mycket alls. Det kanske kommer i veckan? Vad vet jag. Men jag passade på att beställa den här långklänning. Jag har sett den på riktigt och den är supersnygg. Kan det inte bli sommar nu? Ett par flipflops, brunbränd hud och lite sjyssta smycken.

köttfärssås

Oj vad god den blev, jag är så nöjd. Om du inte redan är en höjdare på köttfärssås tycker jag du ska testa den här. Perfekt att frysa in också.
image1771

800 g nötfärs
3 gula lökar
3 vitlöksklyftor
800 g konserverade tomater, hela
en burk vatten
3-4 msk flytande kalvfond
heinz chilisås (hällde bara i lite)
sweet chilisås (hällde bara i lite)
2 lagerblad(ätes ej)
svartpeppar
salt
oregano
timjan
rosmarin

bryn lök, vitlök och köttfärs i en gryta.
fyll på med tomater och vatten, kalvfond, sweetchilisås och chilisås.
krydda efter smak.
låt puttra under lock i minst en timme
glöm ej att strö över river permesanost. det göt det lilla sista.

veckans lack

image1770

Ingen kan stoppa mig

Jag är fortfarande sjuk, men mår ändå ganska bra idag och känner mig hyfsat pigg. I morgon ska jag nog ta mig till gymet, julmaten börjar sätta sig lite väl mycket ;) Som någon skrev i bloggen: du ser lite gravid ut på korten, är du det?
hihi nej nej, julmaten som sagt ;)

I dag har(ät fortfarande) jag varit så aktiv. Började min dag med Linköping - Arlanda, Arlanda - Linköping. Alltid kul att spendera 4 & 15 min i en bil. Trafilken flöt på bra som tur var. Jag körde inte för att jag hade fått en knäpp idé, utan för att skjutsa min min sambo ´som tog ett plan till boden, hälsa på lite vänner och släkt.

Väl hemma gjorde jag ingen nytta. Men efter att jag hade vilat en stund var det dags att köra igång. Ingen kan stoppa mig när jag väl har börjat. Bilen var så skitig så en tvätt satt bra på sin plats. Efter det lärde jag mig något nytt: att fylla på olja i bilen. Det är tydligen viktigt att man inte häller i för mycket. Sen var det dags att handla och laga mat. Jag gör köttfärssås. Jag är riktigt kass på det men jag har en riktig god på gång idag tror jag. Hemligheten är tydligen att ha hela konserverade tomater i och att den ska koka i minst en timme. Om den blir god kommer receptet att publiceras på bloggen senare.

Oh, jag tvättar också, När maten och tvätten är klar ska jag kolla på roomservice och sedan blir det att jobba lite med shoppen (glitzy.se). Sen är jag nog helt färdig, och då blir det mys i sängen med kissarna framför en film.
image1768

Whatever


vinnaren...

...av tävlingen är big girl. Grattis!

Jag ska försöka dra igång en ny tävling inom kort, kanske redan i morgon

tisdag

image1767
* långt linne indiska * kofta glitzy.se *

Julafton

image1766
* klänning indiska * skor vagabond *

hoppas ni får en underbar jul. nu snart ska jag åka till Linköping till min man. Jag ska nog ta och filma på vägen och lägga ut en dödsomkörning som film ikväll här på bloggen.

god jul!

Me like

image1765
Jag tror jag ska börja hylla snygga morsor här i bloggen. Kanske en i veckan?

veckans


någon favorit kanske?

Vad vet ni?

Vart har jag skrivet att jag kör som en galning?

Vart har jag skrivet att jag utsätter andra för fara?


Jag är riktigt less på er som sitter och ordbajsar utan att veta ett skit om hur jag kör min bil. Nu ska jag berätta det för er så slipper ni sitta och hitta på egna historier.


Jag kan börja med att berätta för er att jag inte utsätter andra för fara, inte ens mig själv. Nu när jag åkte hem körde jag i 90 på 90-väg. Vet ni varför? För jag kör inte över min förmåga. Det var kolsvart och dimmigt ute och jag skulle inte hantera en högre hastighet än 90. Jag kör aldrig fort förbi skolor eller inne i stan för man vet aldrig om någon springer ut i gatan. Jag kör aldrig fort på vägar utan viltstängsel för man vet aldrig om det kommer ett djur. Jag gör heller aldrig dumdristiga omkörningar. Vill ni kalla mig en galen och hänsynslös förare efter detta så varsågod men då kommer jag inte svara på era kommentarer.


De jag kallar idioter i trafiken är folk som tror sig äga vägen. De ligger och tuffar på i en hastighet som passar dom i vänster körfält och vägrar lägga sig i högra körfältet för att de anser att ingen ska köra över 110 på den här vägen. Det är idioter i trafiken för mig. De som inte vågar hålla rekommenderad hastighet anser jag är så osäkra så de borde inte få ha körkort för de är orsaken till många olyckor.


Sanne: att man plåtar när man kör bil påverkar inte min körning på något sätt då jag inte kollar i kameran utan på vägen. Digitalkamera du vet.


Åhh: vad har mitt utseende med det hela att göra? Om du nu bara var tvungen att få ur dig att jag är ful så ok. Ja det är min man som skriver, han har väl rätt till sin åsikt i ämnet precis som du? Jag behöver ingen som fösvarar mig då jag klarar det bra själv.


Jag: haha den var kul!


LinnM. Jag har åkt dit och fått böta och nej det stoppar mig inte att för att köra i 130 eller 160 på motorvägen. Du borde åka med någon gång ska du se att jag kör säkert, du kommer bli förvånad. Hade jag barn i bilen skulle jag fortfarande köra på samma sätt - säkert!


N: Dubbelmoral, du jämför bilkörning med snatteri men Jocke får inte jämför bilkörning med cykling? Du har så dåliga argument så jag vill inte ens kommentera.


Jamie: kul att någon håller med i ämnetJ god jul på dig med


söndag

image1764
* klänning h&M * kofta vila * hund frisco *

Vad är det i paketen?

image1763
Vi skulle inte köpa julklappar till varandra i år. Istället åkte vi till hasseludden. Vi resonerade så att det är roligare att uppleva saker än att köpa saker till varandra som man lika gärna kan köpa själv.  Men när julen närmade sig kunde jag inte låta bli. Det är så kul att handla julklappar. Men det blev bara en klapp eftersom vi inte skulle köpa.

Igår kväll på msn kom det en bild från Jocke, två fina paket som han själv har slagit in. Köpt snyggt papper och fixat och donat. Men jag har ingen aning om vad det är i. Normalt sett så brukar jag dra med honom på stan och visa och peka eller i alla fall berätta vad jag önskar mig. Sen är det inte säkert jag får det jag önskar mig utan något ännu bättre. Men i år har jag verkligen ingen aning. Spännande. Tyvärr tror jag han har listat ut vad han har i sitt paket. Right baby?

ANNA

image1747
Jag blev lite nyfiken på designern bakom teen jag köpte här om dagen. Jag mailade lite med Anna och har nu fått svar på de frågor jag hade:

 Anna Larsson heter hon och har i ett år nu drivit bloggen " Garderobsgrubbel & Byråbekymmer" på adressen http://www.pyttis.blogg.se/
Bor i Tidaholm och är 26 år gammal och har sedan i somras varit egen företagare inom foto-illustration-grafisk design.
 
Har visat upp sina illustrationer i sin blogg - som ju i mångt och mycket får fungera som en portfolio och hon fick och får ofta bra kritik på sina alster och en del efterfrågade möjligheten att få dessa på tygväskor och t-shirts.
 
Inledde ett samarbete med ett mindre tryckeri på annan ort men hon gillade inte deras tryckmetod eller grossister av kläder .
Så gick det några månader , ganska taskig ekonomi - startade utan ett öre på fickan men ville verkligen förverkliga sin dröm om ett eget företag och inte ställa sig på fabriksgolv.
Tog med hjälp av sin mamma ett företagslån, gick till ett större tryckeri som använder sig av riktigt hederligt screentryck - handgjort och som även hade snygga t-shirtmodeller.
Började med en liten kollektion med 6 motiv på svarta och vita t-shirts och endast 4 stycken av varje storlek. Vilket innebär att varje plagg bara finns i 16 upplagor.
Tanken med det är att man ska kunna ha på sig nåt unikt men som inte kostar skjortan. Anna bor i en väldigt liten stad och den enda klädaffär de har är Lindex. Så alla tenderar att se likadana ut.
Vilket är tråkigt.
 
Just trycket " Today I'm wearing this" växte fram en kväll då Anna hade varit inne på otaliga modebloggar som alla visade "dagens outfit" och det slog henne vilket fenomen det blivit.

Anna skissade helt enkelt fram ett motiv som en sorts "parodi" på Dagens Outfitgrejen - en t-shirt som i sig talar om vad man har på sig.
 
Hon har sålt en hel del via sin egna blogg den senaste månaden men Anna nådde en helt annan marknad och helt nya köpare via modemecka.se.

"Det hela känns lite granna overkligt för mig.
Särskilt när jag går in på en blogg som din(glitzy) och ser mitt egna plagg på en bild, liggandes i din garderob. Du har köpt det, fast inte utav mig direkt utav Modemecka.
För mig känns det ganska stort."

Jag hoppas Anna fortsätter i samma anda, jag vill se mer av hennes tryck. Lycka till! :)

vilken körtyp är du?

I dag när jag körde till Karlskoga har jag noga studerat de olika körtyperna och jag har tagit kort på de flesta.


Bromsklossen: kan inte köra fortare än typ 30 och har en röd triangel baktill

Den livrädde: den här föraren borde inte ha körkort. Kör ca 10-15 km långsammare än hastighetsgränsen och panikbromsar inför varje kurva, det spelar ingen roll om väger svänger lite eller mycket. Mycket irriterande att ligga bakom.

Den osäkra: kör fort när det är rakt men bromsar i kurvorna för personen har inte 100% koll.

Den laglydige: Det här är en envis jäkel, är det 70 kör den i prick 70, är det 50 bromsar den snällt in till exakt 50. Vägrar att flytta på sig eller underlätta en omkörning. För den här personen anser att ingen ska köra om eller köra i högre fart än vad vägskylten visar.

Snorungen: oftast killar som nyss har tagit körkort och tror dom är kungar på att köra bil. De mest olycksdrabbade. De kör gärna en pimpad bil. Ni vet vingar som ser ut att komma från yttre rymden och kjolpaket. Men det viktigaste är nog pysventilen.

Den otursamme: en olycka är så lätt framme heter det ju.

Den säkra: En förare som har koll på bilen och väglaget. Utmanar inte ödet i onödan. Kör oftast fortare än vad skyltarna tillåter.

Äventyrslystne(jag): Måste köra fort, fart är hur roligt som helst. Finns det en bättre känsla när man trycker på gasen och bilen svarar på en gång. Jag vet att jag har så mycket motor att köra med så jag behöver inte ens växla ner för en omkörning. Men gör aldrig dumdristiga omkörningar. Jävlas gärna med "idioter" i trafiken.


In the press

image1757
I går kväll när jag låg i sängen fick jag syn på den svarta klänningen i högra hörnet. Jag tänkte, precis en sån har ju jag i min shop (glitzy.se). När jag läste texten såg att jag cissan tipsade om min shop. Då blev jag glad kan jag lova. Först Klick och nu Expressen Fredag :)

lördag

image1756
* tee Anna Larsson design * kjol H&M * kofta vila (hittade i garderobsstädningen) *

garderobstädning

image1755
Oj vad välbehövt det var att städa garderoben, fick till och med slänga en del. Roligaste var att man hittade plagg som man glömt bort. På bilden ser ni resultatet. Men vi behöver fler garderober, har inte plats för skor och väskor.

Stella white

image1754
Jag har blivit erbjuden att testa Stella whites tandblekning. Ett paket kostar 795 kr. En rekommenderad behandling utförs under 7-9 dagar, 20 min 1-2 gånger om dagen. Varje paket innehåller tillräckligt med medel för två 9dagars-behandlingar. Tänkte ni skulle få se före och efterbilder. 

packat och klart

image1753
sådär nu är klapparna inslagna och klara. årets färger blev silver, svart och rött. Om man bortser från det röda matchar paketen granen alldeles utmärkt. Vet inte vad som flög i mig men jag blev helt crazy och köpte röda snören. Jag är helt såld på den där manicken som men flisar upp snöret med. Ni vet vad jag menar?

fredag

image1752
* kappa zara * klänning/tröja glitzy.se * stövlar bianco * skinnhandskar wedins *

påfyllning glitzy.se

image1751
jag fick precis hem den sista tunikan med eifeltornet på. så det gäller att vara snabb om man vill ha en.
www.glitzy.se

så jä**a synd om mig

image1750
Jag är sjuk :( Det kom smygandes i onsdags och igår var det kört. Jag som ville träna som ett djur den här veckan innan jul. Nu får jag hoppas på att jag blir frisk så jag kan träna lite i karlskoga. Jag åker dit idag nämligen och kommer hem till min kära man på julafton.

Jag blev påmind om att jag har glömt att berätta om jobbet. Jag var på intervju förra fredagen och jag hann inte mer än att komma hem förrän de ringde och sa att jag fick det. Snacka om en bra start på helgen. Men jag ville inte skriva något här förräns alla papper var klara osv. Den 7 januari ska jag börja jobba som resande säljare här i Sverige. Eftersom jag inte har någon erfarenhet sedan tidigare har jag en månads provanställning så det gäller att ligga i den första månaden och få dom att inse att jag är världens bästa ;) Men jag behöver inte sälja något altså, mest att de får se vem jag är osv.

Det har kommit påfyllning med kläder till glitzy.se som jag ska ta hand om nu. Ha en härlig fredag bitches♥

torsdag

image1749
* jeans cheap monday * linne h&M * kofta glitzy.se *

förbeställa?


Dessa två underbara plagg kommer i början på januari till glitzy.se Koftan/jackan (one size) kommer att ligga på ca 800-900 kr och kappan (xs & s)kommer att kosta ca 1000-1100 kr. Kappan kommer i svart och koftan kommer i mörkgrå. Ni som läser min blogg har en chans att förbeställa redan nu. maila [email protected], skriv vilket plagg det gäller och storlek.
image1733image1732

hohoho

image1748
Varför är jag så sent ute? Jag vill ju gå klädd så här på julafton på morgonkvisten. Göra lite tomtegröt som jag sedan kan servera min sambo i sängen. Varför kom jag inte på den idén innan?

340 på Rocktop

I dag har jag på mig det här

image1747
För er som inte kan engelska har jag översatt texten till er i rubriken. Den här teen var lite rolig och jag vill ha den. Den finns bara i L, men det står att den passar 36 - 40 beroende på hur man vill att den ska sitta.
Oh, höll på att glömma, vill du också köpa den finns den på modemecka.

Nu måste jag göra mig i ordning, ska skriva på papper för det där jobbet ni vet. Eller det vet ni ju inte. Jag har inte sagt något om det förutom att jag varit på intervju. Ni får veta allt sen.

Ciao!

systuga

image1746
Jag föll pladask för den här halsduken och har inte riktigt kunna släppa den. Jag har nu fått lära mig att Linköping har ett dåligt utbud på nitar. Jag ville ha guldnitar med fick nöja mig med silvernitar efter ett evigt letande. Nu är det bara själva halsduken som fattas. Kanske hittar den ikväll när vi ska köpa julklappar?

tävling

Ni kan vinna beautystick från Modemecka. Jag kommer lotta fran vinnaren men först måste ni svara på hur mycket dessa kostar? Har ni ingen blogg GLÖM INTE att skriva er mailadress. Tävlingen slutar nu på söndag kl 15.00
image1745
Beautystick Pormaskborttagare
 

Pormaskborttagaren Beautystick är en innovation inom hudvård, ett enkelt hjälpmedel som effektivt och hygieniskt befriar normal hud från pormaskar och andra orenheter.

Tester bland både hudterapeuter och konsumenter visar att Beautystick fungerar perfekt för att bli av med även de svåråtkomligaste pormskar och orenheter i t. ex. näsvingarna, hakgropen och i eller bakom öronen.

Travelpack med ett par Beautysticks. Av plast, lätta att rengöra med t.ex. ansiktsvatten, även om tillverkaren rekommenderar att använda dem en gång.


onsdag

image1743image1744
* jacka indiska * knästrumpor åhlens * kjol AA * tröja glitzy.se * skor vaga bond * skinnhandskar med långt skaft wedins * skor vagabond *

här kan ni se hur snygg elin är i den vinröda tröjan.

Schmoove

image1742Jag har skrivit om märket Schmoove förut. De har en uppsjö med snygga skor för killar. Det bästa är att fler och fler webshoppar säljer dom nu. De var lite svåra att få tag i när de först uppmärksammades i Sverige.

På bilden ser ni tre olika modeller som jag gillar. Modellerna heter:
Jamaica CVO lead shoe
Jamaica jodpur
Blast captain (får vänta till våren va? ;))


Sugen på att köpa ett par? Kolla här, här, här & här














träning tisdag


image1741
jag skulle ha tränat rygg och biceps, men jag hade ont i en led i armen så biceps var bara att glömma. hoppas det har gått över tills i morgon.

* linne nike * byxor better bodies *

Pink it is

image1740
Det blev rosa muffins. Jättegoda och jätteonyttiga.

veckans lack

image1739
MAVALA 48 black

jättegott men tidskrävande

Min frånvaro här på bloggen idag beror på en Fransk klassisk köttgryta. Fick inte äte lunch förrän klockan tre. Nu ska jag baka muffins och äta middag och städa och vika tvätt och....
image1738

Välkommen kidnapparen

Jag vet att många frågetecken poppade upp i era huvuden när kidnapparen tog kontroll över min blogg. Jag vill berätta för er att hon kommer dyka upp här då och då och gästblogga lite. Hon får skriva om vad hon vill och när hon vill. Hon är min härskarinna och jag har inget att säga till om.

Nu tycker jag att vi alla hälsar henne hjärtligt välkommen så hon hon vill fortsätta skriva.

läckerbitar

image1737
I lördags fick jag inte visa kort på Carro & Malin för att de såg ut som mongon på kortet. men nu är de inte här och kan slå mig så jag passar på. Som tur är det jul snart och vi kommer inte ses på ett tag så de hinner nog glömma bort det. Right girls?

träning måndag

Det var riktigt skönt att vara tillbaka på gymet idag. Nu hoppar jag aldrig över ben eftersom jag ska få ordning på dom till sommaren hade jag tänkt. Jag tränar ben på söndagar men istället för att skippa dom flyttade jag passet till idag. Precis som förre veckan:)


Nu ska jag även vara lite dryg, jag måste, jag kan inte låte bli i det här fallet. Jag fick en kommentar från en tjej som skrev så här: Marklyft tränar mer rygg än vad den tränar baksida lår, därför är den skitbra att köra om du till exempel kör ben och rygg samma dag.

Det är ungefär samma sak som att säga solen lyser på natten, eller att hundar mjauar. Först och främst så är raka marklyft en av de bästa övningarna för baksida lår. Jag vågar nog till och med säga att det är den bästa. En bonus är att korsyggen även får lite träning, sen får vi inte glömma att man håller stången med trapezius. Ja det var all ryggträning det! För det andra, vem orkar träna en till muskelgrupp utöver ben? Om man nu gör det har man gjort ett riktigt dåligt benpass. Shame on you!

Jag blir så arg när folk skriver en massa skit. Alla är ni välkomna att kommentera i min blogg, både elaka och snälla kommentarer. Men skriv inte saker som är felaktiga. Ta reda på fakta innan man kommenterar min träning eller outfits eller vad ni vill. PUNKT!

image1736
Nu till dagens träning. BEN: 5 set benböj, höjde vikten idag med 10 kg :), 3 set liggande bencurl, 3 set RAKA MARKLYFT, 3 set benspark. Inga vader idag heller, jag är för slapp.

vinnaren

image1724
den här bruttan vann. grattis.

Jag har kidnappat glitzy.blogg!!!

Äntligen...glitzy.blogg! Jag har överlistat dig och lyckats hacka mig in på din blogg! Du har nog underskattat min internetintelligens trots allt.
Det är jag, din härskare Nadia som talar. Vem annars? Det har tagit ovanligt lång tid att bearbeta dig men nu kan jag äntligen börja plocka den saftiga frukten av allt mitt arbete och slit. Du kanske inte insåg det men det började redan när jag tog makten över ditt sexliv, du trodde nog bara att jag var snäll, men du hade fel! Jag har alltid en baktanke med allt jag gör förstår du...och nu har jag alltså lyckas ta makten över din blogg också. Nästa steg är din webbutik och så småningom tar jag din kropp och därmed även hela din existens i besittning.

Om du vill slippa mina obehagliga spökröster i ditt huvud samt ha ditt lösenord tillbaka skicka ett solarium och en stor plasmateve (den behöver inte vara ny men minst "40) till Nadine Emperio, Madrid, Spanien. Helst innan julafton om du har möjlighet. Jag har ingen bomull hemma så släng ner det också är du snäll.
(Förresten, det var inga problem att ta ut eurosar med ditt kreditkort här i Spanien. Och ingen har bett om att se ID än så länge heller. Tack!)

133655-1735
Vem sa att utpressning inte lönar sig?

måndag

image1734
* jeans mango * tee resteröds herrmodell * väst i filt pour * päls andrahand * grå stövlar bianco *

Kommer också snart

image1733
www.glitzy.se

Kommer snart

image1732
www.glitzy.se

Designer?

ELLE-galan 2007 går av stapeln den 1 feb 2008. Jag tänkte bara tipsa om en kul tävling för er som är kreativa av er. Tyvärr är inte jag det så jag står över.
image1731

image1730

ZERO

dåligt med träning nu va? jag vet, men jag har inte haft lust sedan i onsdags. I bland har man ingen lust men går ner i alla fall, men nu har jag VERKLIGEN INTE HAFT LUST. Men i morgon är det nya tag. Jag måste även bestämma mig för hur jag ska fira jul. Jag tror nog jag åker hem till Karlskoga utan min man i veckan och kommer tillbaka hit till Linköping och min lovely man på juldagen. Jocke åker till boden den 26:e, jag funderar på att åka med, men jag vet inte.

Nu snart ska jag sova. Alla cp-drömmar håll er borta i natt. Vill inte vakna full av ångest i natt igen. Fast det kanske hade något med alkoholen att göra?

god natt alla snyggingar som läser min blogg.

veckans


någon favorit kanske?

I natt

Inte ens bakis idag, jag var onödigt städad igår. Vet inte vart det gick fel? Nu mer kan jag inte tygla mig själv och bara häller i mig allt jag kommer över. Men inte igår, jag drack till och med vatten ute. Men jag hade kul ändå :)
image1728
Jag och Carro på toan.

image1729
Carro torkar sig efter att någon "annan" har spillt en drink över henne.

lördag nr 2

image1727
* klänning aa * väst www.glitzy.se * cigg marlboro light * vitt vin ekologica, kravmärkt skit enligt malin *

förfest

image1726
en cigg och en bacardi med tjejerna på "ballen". tyvärr får ni inte se kort på dom då de ser ut som mongon på kortet jag tog, men senare kanske ;)
ciao

en liten film


sitt nära skärmen för att se ordentligt så du inte missar det viktiga

lördag nr 1

image1725
Precis hemkommen från stan. Jag köpte en tshirt från Resteröds. Jag har länge letat efter en snygg oversize tee utan resultat. Så idag provade jag en small på herravdelningen och den var perfekt :)

* linne/klänning indiska * kofta mango * halsband maya design *

ikväll blir det lite party, men jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig?

tävling

Jag lovade er en ny tävling igår, men glömde. Men här kommer den. Den här gången orkar jag inte komma på något ni ska svara på så det enda ni behöver göra är att skriva god jul under kommentarer. jag kommer lotta fram vinnaren som vanligt. har du ingen blogg glöm inte att skriva din mail.
Tävlingen upphör på måndag kl 15.00

image1724
Priset är ett armband från ms bijoux.

Här med döper jag dig till biffen

image1722image1723
Jessica Biel har legat i hårdträning ser det ut som. Undra vad hon har för något i sin gröt? Själv kämpar man på gymet år efter år utan någon större förändring. Men för Jessica händer det grejer bara på något år. Hmmmm.
Missförstå mig inte, jag vill inte se ut som henne utan det var mer ett konstanterande.

en svart trasig lucia

image1721
Trodde väl aldrig att jag skulle lägga ut en sån här bild i min blogg. Men nu händer det, förmodligen för sista gången :) Först och främst fungerade bara tre ljus i kronan och inga snygga vita underkläder hade jag rena. Resultatet blev altså en svart trasig lucia i strippskor hihi. Jocke gillade lucian och det var huvudsaken. Mission complete!

Nina, hoppas du är nöjd nu när du fått se outfiten? :)

jag är sur på lazy

Min absoluta favoritblog är Lazy girls/nadines blogg. Men det är känt sedan tidigare. Helt plötsligt får hon för sig att blogga på glife. Det är helt ok för mig om jag slapp att bli medlem på sidan för att kunna kommentera hennes inlägg. varje gång glömmer jag detta och skriver in hennes bloggadress och läser det hon har skrivit, sen får jag för mig att skriva något. Det är nu det jobbiga börjar, då måste jag logga in för att sedan leta upp hennes blogg igen. ALLTID kommer det upp en jä**a reklamsida som man måste klicka bort för att komma vidare.

Lazy, jag är sur på dig! Jag hatar reklamsidan!

Update: Lazy har nu svarat på sin blogg:

Nu skärper du dig Glitzy

Published: Idag, 22:02

Men vad är det med dig nu? Sluta vara så känslig. Du ska stödja mig i allt jag gör. Det bestämmer jag kära vän. Vi har redan kommit överens om att jag härskar över dig. Jag tvingar dig nu att älska den där reklamsidan för evigt.
Du ska även vara tacksam att du numera, tack vare mig, är medlem på glife och därmed är en av de få utvalda som faktiskt ta del av den fantastiska reklamsidan. Det ska skänka dig glädje att se den laddas framför dina ögon...och när du inte är i närheten av en dator ska du längta efter den stunden då du ser den igen.

ett till paket till mig

image1719
Idag kom min mina plunta i form av ett halsband från Maya design. Jag gillar det jättemycket. Jag kanske ska fylla den med lite alkohol nästa gång man ska på krogen ;) Ni kan se hur snyggt det är runt halsen på Elin.

Halsbandet finns ännu inte på hemsidan, men ni kan maila Maya och uppge artikelnummer 0159. Passa på nu när hon har ett erbjudande, 10% på alla smycken, fri frakt samt en goodie bag på köpet. Ni får smyckena innan julafton.

torsdag

image1718
* skjorta min sambos * fodralklänning AA * mcboots vagabond *

Testa!

Jag fyller sällan i listor eller antar utmaningar. Men den här listan var kul som jag hittade hos kenza.

Skriv ditt namn med...

skriv ditt namn med lillfingret: charlotte
skriv ditt namn med armbågen: charlottew
skriv ditt namn med pannan: fdryu7h6wq oplo-0t6y56ty5r45 (hoppas inte grannen såg det där)
skriv ditt namn med foten: charlotte
Skriv ditt namn med näsan: charlotte
skriv ditt namn med örat: n hygbfexcrh6ytg5jh, l+ö.kij8y6h7gt
skriv ditt namn med munnen: chazrlotte

Jag lyckades bättre än vad jag trodde. Det var faktiskt kul. Jag utmanar er nu att göra det samma. Men se till att ingen ser er.

e hon go eller?

image1717
Den här lite annorlunda väckarklockan hade Kelly fått i en goodiebag. Jag skrev i hennes blogg att en sån skulle jag vilja ha. Go som hon är ska hon ge den till mig. Tack snälla Kelly, du gjorde min dag.

Snart är den min

image1716
Nu kunde jag inte hålla tassarna borta längre från den här underbara stickade tröjan. Om du anger rabattkod 2205 får du 100 kr rabatt.

en pipparkaka?

image1714
image1715
Vem har sagt att det ska vara tråkigt att baka pepparkakor? Med dessa pipparformar från coolstuff blir det så mycket roligare, speciellt att bjuda på. Hittade dom hos Angelica.

vinnaren

Den här tjejen vann den lilla dockan. GRATTIS!

det kommer en ny tävling under dagen så håll utkik.

jag glömde

Varje lucia sedan jag och Jocke blev ihop har jag alltid "lussat" för honom. Jag sätter på mig lite sjyssta vita underkläder och en krona på huvudet. Sedan sätter jag på lite julmusik i bakgrunden och serverar frukost på sängen. Men i år var det som bortblåst, har totalt glömt det. Så en besviken jocke vaknade av sin väckarklocka i morse medans jag låg kvar och sov. Jag får se till att skrida omkring ikväll istället. Han ska inte behöva vara utan sin lucia.
image1713
Tänker på dig baby ;)


onsdag

image1712
* tröja carin wester * t-shirt klänning under från H&M *

julbak del 2

image1711
Nu är jag sådär huslig igen. Jag gör smörkola, världens godaste smörkola enligt Leila. Innan jag började tänkte jag inte på att det är skittråkigt att göra just kola. Man måste stå och passa och röra i en kvart. Men under tiden så bloggar jag lite. Kan inte bara stå i en kvart och inte göra någonting.

Ett tips som Leila har är att fylla kastrullen med vatten och koka upp och vips så lossnar den sega kolan från kanterna.

renhorn

image1710
Jag har länge försökt att få tag i riktiga rådjurshorn för att spraya dom svarta. Men ingen framgång på den punkten inte. Istället beställde jag det här hornet från eva lesco. Men jag får vänta tills efter jul.

I paketet

image1709
Jag vet att Lazy inte kan hålla sig mycket längre nu så jag avsöljar askens innehåll här och nu. Ja ni hade rätt, det var peacearmbandet. Men det är trasigt. grrrr. Först får jag vänta hur länge som helst och när det väl kommer är det trasigt. Eller inte helt trasig, men snart. Precis till vänster om spännet är det ett jack i lädret.

träning onsdag

image1708
trött trött trött och osugen på att träna. axlar var det enda jag orkade med på gymet idag.
4-5 set hantellyft
3 set lyft åt sidan med helt raka armar
3 set hantelpress
6 set baksida med rep i cabel

* byxor body action www.glitzy.se * linne nike * i shakern är det aminosyror som jag drack innan passet, det är så äckligt så det inte är sant *

Vad är det i asken?

image1707
Ni som har läst min blogg ett tag borde veta. Någonting jag köpte på ebay och jag har fått vänta alldels för länge.
Svaret kommer senare

Black

image1706
Nu när det är lite lampor och pärlband i silver i granen ser den bättre ut. Men vita kulor ska inhandlas så fort jag hittar dom jag vill ha. Måste även säga att granen är så mycket finare och mysigare in real. På bilden ser den dyster ut tycker jag.


god morgon

image1705
Kommer ni ihåg min önskelista? En av önskningarna var att jag skulle få det jobbet jag ville ha. I går ringde de mig och på fredag ska jag på intervjuv. Jag måste få dom att inse att de måste ha just mig. Att de inte kan vara utan mig. Håll tummarna. Please :)

Btw visst är min morgonfrissa snygg? Jag vill passa på att tacka gud för laptops och trådlöst internet.

Ciao!

träning tisdag

image1704
skönt att vara tillbaka på gymet efter två dagars vila. det fick bli söndagens pass idag - ben. nu mer ska jag aldrig fuska med benen. ska alltid träna dom en gång i veckan. nu jäklar ska jag få snygga ben.
3 set benböj
3 set raka marklyft
3 set benspark
3 set liggande lårcurl
0 set vader :)

* byxor body action www.glitzy.se * linne nike *

Hot or not?

image1703
Man är väl ingen riktig modebloggare om man inte har med ett hot or not? Tänkte det var dags att gå med i den sanna modebloggsklubben. I dag när kim var här rotade hon fram de här gamla skorna från Diesel i min garderob. Jag köpte dom för ca 4-5 år sen. Jag tänkte att vi kör en hot or not på dom haha.

Så vad säger ni? Hot or Not? Jag säger not

Tisdag

image1702
* klänning  Ellos * lång mossgrön kofta * stövlar vagabond * skinnjacka redlabel * 

Aminosyror

Inget gym idag, har världens huvudvärk. Jag ska gå ut och gå istället.

Tänkte jag skulle skriva lite om aminosyror. Det ökar muskeltillväxten och motverkar allt muskelförlust vid vila/träningsuppehåll. Man tar 6-12 gram på tom mage innan träningspasset. . Aminosyror före träning är 2.5 gånger bättre än en normalstor drink vassleprotein.

Upptaget av aminosyror sker mycket snabbt och kraftigt vilket ökar upp koncentrationen av EAA i blodet. Forskning visar att en snabb koncentrationsökning av EAA stimulerar proteinsyntesen och att det behövs så lite som 6 gram fria EAA för att öka proteinsyntesen med 350 %.

Den stimulerande effekten som aminosyror har på proteinsyntesen bidrar till att nettoproteinbalansen blir positiv, dvs att det byggs upp mer muskelvävnad än det bryts ned - även under katabola tillstånd som direkt efter träning.  Det är vad muskelbyggning i grund och botten handlar om... maximera muskeltillväxt och minimera nedbrytning.

  • Aminosyror ökar koncentrationen av aminosyror i blodet snabbt vilket stimulerar proteinsyntesen (muskeluppbyggnaden).
  • Aminosyror kan tas både före och efter träning för att maximera proteinsyntesen.
  • Aminosyror har i studier visats öka proteinsyntesen 3.5-faldigt.
  • En dos aminosyror före träning bidrar till öka transporten av aminosyror till muskelvävnaden med upptill 650%.
  • En dos aminosyror tillför optimal mängd essentiella aminosyror för tillväxt, dvs mer aminosyror ger inte bättre effekt.
  • En dos aminosyror före träning ökar utsöndringen av insulin med > 400 % under och en timme efter träning. Insulin motverkar muskelnedbrytning.

Lite nytt - glitzy.se

image1700
Den här klänningen tog jag bara hem i ett exemplar just för att du som köper den ska vara ensam om den. Perfekt till nyår. Jag var nära på att behålla den själv.
image1701
En skön slapp tröjklänning att ha till vardags
image1699
En kopia av Kate Moss snygga klänning med ethnic mönster

julbak del 1

Jag har testat att göra Rocky Road. Skitgott! Det måste ni testa. Överst på bilden ser ni hur det kan se ut när man presenterar det på ett fint sätt, på den undre bilden ser ni hur jag förvarar mina rocky roads. Men visst är mina minst lika fina som orginalet i alla fall? Nästa bak blir smörkola.
image1698

Förberedelsetid: 10 min

Färdigt på: 40 min

Ingredienser

12 kakor
600 g mörk kvalitetschoklad 70 %
2 påsar dumlekola
2  nävar mini marshmallows
3  dl salta jordnötter
1  dl skalade pistagenötter

Gör så här

1. Smält chokladen på låg värme i vattenbad (i en skål över kokande vatten).

2. Blanda samtliga ingredienser.

3. Fyll smeten i en plåt, cirka 3 cm tjock och låt stelna i kylskåp.

4. När kakan har stelnat, skär upp den i stänger.


Utmanad

Käthe utmanade mig att lista sju önskningar. Här är mina just precis nu:

1. Att jag vann 25000 i månaden i 25 år.
2. Att Glitzy.se bara växer och växer.
3. Att jag får jobbet jag vill ha.
4. Att jag får en personlig kock som lagar supergod mat efter mina behov kalori- och fettmässigt.
5. Att vi snart åker på en lyxsemester.
6. Att vi snart gifter oss
7. Att hela min familj och vänner slipper sveda och värk

Jag skulle kunna fortsätta hela dagen lång. Men 7 var det och 7 fick ni. Jag utmanar er som vill:)
Nummer ett betyder inte att jag vill det mest. Ingen tanke bakom rangordningen altså.

Veckans outfits


Någon favorit kanske?

Fitnessfestivalen



Vilken lång dag, kom precis hem och klockan är 21.50. Vilken freakshow, tjejer som ser ut som killar, killar stora som hus osv. Men det var trevligt. Det fanns gott om smakprover på bars och proteindrinkar, men efter tag sa magen stopp. Stackars Jocke som fick sitta bredvid i bilen  hem hihi.
image1695
Här ser ni mig och Rebecka. Det gick bra, hon gick vidare till final men placerade sig tyvärr inte bland top 6. Jag som tyckte jag var brun innan jag ställde mig bredvid henne.

image1696
Här ser ni top tre av alla byggare som tävlade under fitnessfestivalen. Tjejerna i mitten är Cissi och Eva-Linda. Lite väl stora killar för min smak i alla fall. Vad säger ni?

image1697
Äntligen hemma, nu blir det pizza och mys med kissarna.

07.11, 2:a advent

Vet inte när jag var uppe innan klockan 8 sist, ush vad trött jag är. Snart åker vi till fitnessfestivalen. Jag uppdaterar med bilder senare ikväll.
Ha en skön söndag.

ciao


veckans lack

image1694
Bubbly från Mavala

Vinnaren

Emma heter vinnaren. Grattis, maila din adress till [email protected] så skickar jag ett kit med solkrämer till dig.

Tänkte att vi drar igång en ny tävling på en gång. Denna gången kan ni vinna Stella Posh från Voodolls:
image1690
Jag vill veta vem som läser min blogg. Skriv hur gammal du är och vart du kommer ifrån. Har du ingen blogg skriver du mailadressen. Jag kommer att lotta fram vinnaren på onsdag efter kl 15.00

Lycka till!

Över förväntan

image1691image1692
Nu kommer det ett tråkigt inlägg, men jag vet att många som läser min blogg tycker det är intressant så läs vidare eller strunta i det.
Hur ofta är "nyttigt" gott. Jag har testat de flesta chips som ska vara nyttigare och lika besviken varje gång har jag blivit. Men igår såg jag något nytt i hyllan som faktiskt till och med såg gott ut, OLW minimal . Jag köpte en sourcream & onion för att testa. Vilken smaksensation, jag kanske överdrev lite, men dom är verkligen goda och endast 7 % fett i hela påsen. Om man nu är sugen på chips en fredag kan man lika görna nöja sig med en sån här påse.

My music

Ni ville veta vad jag lyssnar på för musik. Jag har lagt upp en liten spelare till vänster i menyn med de låtarna som spelas mest just nu. Det är 15 låtar som ni kan roa er med. För att lyssna klickar du bara på numret längst till vänster.

Julklapp från Voodolls

image1690
I förrgår fick jag en julklapp från Voodolls. Det var Stella PoshStella som kom. Posh älskar att ha roligt! Hon vill dricka drinkar och dansa hela natten men är trött på inskränkta typer som tror att man inte är intelligent och framgångsrik bara för att man är snygg.

Stella Posh finns alltid i de rätta sammanhangen och är grym på att shoppa. Hon har näsa för stil och detaljer och köper alltid det som är helt rätt. Killar dras till hennes charm och attityd. Hon skäms inte för att dejta en handfull heta hunkar på en gång.

Stella Posh ger dig kraft att vara glamourös hela natten utan att ens bli bakis.

Den här dockan låter precis som mig mohahaha.

Nu har jag ganska många i min samling. Men jag har faktiskt aldrig aktiverat någon av dockornas krafter. Kanske ska testa?

Fredag * 2

image1688image1689
* skoletter vagabond * kjol laredoute * tee glitzy.se * jacka indiska *

Påfyllning - glitzy.se

image1687

Träning fredag

image1686
Ingen motivation som vanligt. Tråkigt tråkigt. Men den kommer tillbaka. I dag tränade jag 9 set bröst och 9 set triceps. Efter det blev det en gainomax hallon som vanligt. Nu sitter jag här äcklig och luktar lite svett om man sticker in näsan i armhålan. I bakgrunden hör man lillan som snarkar. Hon snarkar jämt, jag kanske ska filma det så ni får något att skratta åt.

Nu ska jag nog ta och duscha och snygga till mig lite inför idolfinalen. Men vem ska vinna? Jag hoppas på Amanda just för att jag älskar hennes hesa röst. Men Mari har en grym röst så båda är värdiga vinnare.

* byxor better bodies * för litet linne nike *

Plånkan is here

image1685
Supersnabb leverans kan man kalla det. I dag låg den fina quiltade plånkan i brevlådan från Chique. Jag gillar den mycket. Nu ska jag bara ta mig tid att flytta över sakerna från den gamla fast ändå ny LV-plånboken som jag köpte i Rom för inte så länge sen. På tal om resor, i början av januari ska vi till London, det kan bli lite shopping ;)

Glöm inte att ni har 10% rabatt hos chique och ni anger glitzy som rabattkod

Inte borstat håret

Klockan är två och jag har inte ens borstat håret än. När jag hade vaknat vid halvnio stod det två kartonger med kläder i hallen. Det var kläder till glitzy.se.

Eftersom jag hade många förbeställningar på den vinröda tröjan som Elin Kling har var det bara att sätta igång och packa paket. D


Efter det var det dags att börja med maten. Under tiden som jag har lagat mat har jag även hunnit med att tvätta lite och bädda sängen. Effektiv!


image1684
Vi är även kattvakt åt världens argaste kisse, Doris. Om man inte har mat i handen när man kommer får man sig en smäll. Men hon är rädd stackarn, våra kissar är snälla men hon fräser åt dom i alla fall. Hoppas hon blir säkrare snart så vi kan gosa lite.

Nu ska jag äntligen äta och sedan blir det att borsta håret och lägga på lite smink så jag är snygg nätr jag sitter framför datorn

Julgranen

Julgranen vi köpte på Ellos kom igår. Jag kunde inte hålla mig så nu står den där på plats, men julbelysningen fungerade inte som ni kanske ser och det känns som om att man borde ha lite mer kulor eller annat pynt i. Jag ska tänka på saken. Kanske hittar något när jag köper ny belysning. Ser ni ens dom svarta kulorna på bilden?
image1680

Vinn solkrämer

image1679

Hud utan fukt saknar elastisitet och har därför

svårt att ta upp melaninet som är det ämne som

frigörs vid solning och ger dig brun hud. Därför

är det viktigt att man tillsätter fukt till huden

och samtidigt använder sig av en Activator/Intensificator

eller Maximizer(solkräm). Då transporteras

melaninet snabbare och till flera hudceller samtidigt

som pigmenteringen förbättras. Resultatet

blir en vackrare och djupare brunfärg, samtidigt

som du vårdar din hud.


Denna gången kan ni vinna en mix av solkrämer från soleo som solexpress bidrar med.

Det enda ni behöver göra är att svara på hur många stjärnor min tauering innehåller. Har du ingen blogg glöm INTE att skriva din mailadress. Vinnaren kommer att lottas fram. Tävlingen slutar på lördag kl 15:00.

vinnaren?

Tävlingen är avslutad och det rätta svaret är 4 klädvårdsrullar.
Tjejen som vann heter Jenny, men vem är du? Du skrev ingen mailadress. Ditt bidrag ser ut så här:
Från: Jenny

Jag tror att det är 4 stycken. *hoppas*

2007-dec-04

Jenny, maila din adress till [email protected]

GRATTIS!

Det kommer en ny tävling senare idag så håll utkik.

Plånbok + rabattkod

image1678
Plånboken överst kommer från Marc Jacobs och den undre från chique. Visst påminner dom om varandra? Den från chique är på väg hem till mig. Den är lite mer prisvärd.  Ni som läser min blogg får 10% rabatt hos chique till och med 31/12 -07. Det enda ni behöver göra är att skriva in rabattkoden som är glitzy och den anges i kassan.

Ångrat mig

image1676
image1677
Efter ett moget övervägande ska jag inte köpa den snygga efterbilvna mobilen. Jag ska istället vänta på att 
LG KU990 kommer ut på marknaden. Den är också snygg men inte lika snygg som Iphone, men LG:n vinner i alla fall, den har en bra 5-megapixelkamera som tar knivskarpa bilder vilket är bra i bloggsyfte. Det är även en 3G mobil, tack och lov. Men den har så mycket mera. Är du intresserad kan du läsa mer här.

Uppdatering

I går skrev jag om mirakelkrämen. Jag har fått in tips på att den även finns på eleven och på tradera. Jag vill verkligen testa den.

No 7 Protect & Perfect Beauty Serum

image1675
Syrran har tjatat om den här krämen hur länge som helst känns det som. Jag skulle fixa den åt henne genom ebay men jag har glömt. Nu snart finns den att köpa på accessoara. Men den går att förbeställa redan nu. Om du inte hört talas om den kan jag berätta att Boots No 7 Protect & Perfect Beauty Serum är skönhetsserumet som testades i en brittisk dokumentär på BBC. Serumet visade sig verkligen reparera huden och har sedan dess varit så eftertraktat att butiker få ha kölistor för att produkten säljer slut så snabbt.

Boots No 7 Protect & Perfect Beauty Serum har en silkeslen konsistens som glider över huden och gör den omedelbart mjukare och lenare. Daglig användning skyddar huden, ger en friskare hudton, minimerar stora porer och fina linjer inom endast 4 veckor!

Användning: Används morgon och kväll på torr, rengjord hud. Applicera Boots No 7 Protect & Perfect Beauty Serum över ansikte och hals med masserande rörelser, låt serumet absorberas och avsluta med din dag- eller nattcreme.

Man kanske ska surfa in på accessoara och beställa en? Syrran, du borde det i alla fall så jag slipper sitta på ebay och leta efter en. Priset verkar fakiskt inte skilja så mycket i slutändan när frakten tillkommer.

träning onsdag

image1674
Jag är så lat för tillfället så jag orkar inte träna mer än en muskelgrupp per gång just nu. Idag blev det 9 set rygg och 4 set korsrygg.
Lite väl matchig idag va? Allt från adidas ;)

Utebliven viktnedgång?

Linda skrev en artikel om vad man ska tänka på för att tappa fettmassa. Kanske är intressant för en del som vill ha lite tips på vägen?


Grey?

image1671
Då var man tillbaka från frissan. Det är svårt att fånga färgen på bild fick jag bli varse om.
 Lika bra att ta allt från början, jag var väldigt guldig i håret med lite kalla slingor i. På bilden ser ni att vissa partier är silvergrå. Det är de partierna som inte var guldiga innan. Om jag nu vill ha hela håret silvergrått måste jag bleka allt innan man lägger färgen. Det vore lite fränt att ha hela håret i den färgen, vem vet, vi kanske lägger i lite blekning nästa gång. Men jag är supernöjd med resultatet. Mitt hår är mer nertonat än innan med många silvriga slingor. Någon mer som ska testa kanske?

glöm inte tävlingen

Det är en del som har svarat rätt har jag sett :) Men det vore kul om ännu fler var med och tävlade.

charlottes hår, snart grått

Snart ska jag till frissan (kami hårdesign, platensgatan i Linköping). Redken har tydligen lanserat en ny färg som ska göra håret grått. Inte kärringgrått, men verkligen askblont. Min frissa behövde någon att testa på och jag är inte sen att ställa upp när det gäller gratis hårvård + att jag gärna vill vara grå i skallen, lite fräsigt så där ;)

Ses senare med lite bilder. Nu ska jag packa gymväskan, tänkte gå till gymet direkt efter frissan.

Ciao bitches!

tisdag

image1670
* skor converse * klänning AA för tredje dagen irad, äckligt va? * kort tee cheap monday * päls myrorna *

Iphone

image1669
Jag måste ha en Iphone, den är så snygg så man nästan gråter när man ser den. Funktionerna är så coola så jag förälskar mig i den. Men nu efter att ha läst på lite är jag besviken, den stödjer inte 3G. What? Det är den senaste teknologin och mobilernas framtid. Det blir inte lättare av att jag är bunden till tre fram till sommaren. Vet inte vad jag ska ta mig till. Ska jag verkligen köpa den här skitsnygga, skitcoola, skitdyra, efterblivna mobilen?

chokladkyss?

image1668
I min goodie bag från Maya Design fick jag ett läppbalsam från Lisen Organics. Det finns i smakerna : Lime/ Basilika Rosmarin/ Apelsin Citronmynta Chokladkyss. Jag har chokladkyss och jag är en missbrukare av läppbalsamet. Jag tycker det luktar så gott så jag smetar på det så fort lukten har försvunnit lite lite. Men det luktar inte bara gott, det är otroligt skönt för läpparna. Det gör löpparna pussvänliga kan jag lova.

Innehåll:
Bivax , olivolja, jojobaolja, kakaosmör, honung och eterisk olja.

Finns bland annat att köpa på Modemecka.

träning tisdag

image1662
I dag tränade jag 10 set biceps och 3 set mage i en magmaskin. Ingen förbränning idag heller, ingen ork alls. På söndag ska vi ner till Fitnessfestivalen i Göteborg och kika på Rebecka när hon tävlar i bodyfitness. Fattar inte hur hon orkar dieta och träna på så där mycket. Hoppas det går bra för henne, vi får hålla tummarna. Någon mer som ska dit?

Nu ska jag laga lite tacos och slappa i soffan.

Ciao

Jag är med päls

image1660
Gick in på Myrorna i hopp om att hitta mig en päls. Resultat: 180 kr fattigare och en fuskispäls rikare :)

Kille? Sjysst stil?

image1659



















Har du någon pojkvän, sambo eller kompis som klär sig snyggt? Eller är du helt enkelt bara en kille som läser min blogg? Då tycker jag att du ska anmäla honom/dig till Cafés tävling som de precis har dragit igång på nätet. Den heter "Sveriges bäst klädda vanliga man" och handlar om exakt det
du tror. De letar nämligen efter helt vanliga killar i Sverige med grymt bra stil ­ alltså inga kändisar!
Priset till vinnaren är kläder från Björn Borg för 50 000 kronor, en modeplåtning i Café som publiceras senare i vår, samt äran att titulera sig
"Sveriges bäst klädda vanliga man 2008".

Hmm tror nog jag ska skicka in sambon, men han skulle antagligen inte ställa upp på fotograferingen.

Tisdag

image1658
* klänning AA * kofta JC * stövlar vagabond * avklippt vitt flätat skärp vila *

tävling

image1657
Denna gången kan ni vinna den här klockan. Tävlingen slutar torsdag klockan 16:00.
Det ni behöver göra är att svara på den här frågan:
Hur många klädvårdsrullar köper jag i månaden. Tänk på att vi har tre katter och både jag och Jocke rollar oss minst en gång per dag. Det är mer än två och mindre än tio stycken.
Skriv ditt svar under kommentarer. Jag kommer att lotta fram vinnaren bland de som svarat rätt.
Har du ingen blogg skriver du mailadressen. Good luck!

träning måndag

När jag gick ner till gymet idag hade jag planer på att träna axlar och kondition. Men jag fick mitt bevis på att jag inte är gravid idag. Och första dagen på den roliga veckan är för jäklig, jag mår verkligen inte bra då. Konditionen var bara att glömma, det blev axlar och sedan hem. Men nya tag i morgon.
3 set hantellyft, 3 set hantelpress, 3 set liggandes på mage på bänk (baksida), 3 set rehabövning med rep.

image1656


Julpynt

image1655
I lördags handlade vi julpynt och i söndags pyntade vi. Jag har för första gången i mitt liv köpt julstjärnor, men jag gillar det, detg blev mysigt. Adventsstaken ska egentligen bara innehålla polkagrisar men jag köpte för lite. Fram tills jag har köpt mera får skumtomtarna göra dom sällskap. Men de kommer snart försvinna för dom är så sega och goda. Lillan ligger och myser på en kudde i allt julstök. Har ni julpyntat hemma?

Måndag igen...

image1654
..men här med min jacka från indiska och skor från vagabond.

Måndag

image1653
* klänning AA * tee velour * tofflor från hasseludden :) * katt storan * lampa isak * fåtölj soffgruppen * matta fått av en vän *

Bra!

image1652
Redken smooth down är bra grejor det. Jag köpte min flaska i juli förra året och halva är fortfarande kvar. Här kan vi prata om drygt. Efter varje tvätt har jag i två droppar i håret innan jag fönar och plattar det.

Vad gör smooth down: Värmeskyddande leave-in serum tämjer, kontrollerar och slätar ut svårformat hår, vid användning av värmeverktyg. Ger en högglansig finish.

Syrran provade den och hon tyckte den var riktigt bra. Så tjejer, spring iväg och köp er en egen flaska. Ni kommer inte bli besvikna.

jag tjock?

Regnet bara öser ner och det gör att jag bara vill krypa ned under täcker och kika på en film. Men jag har inte tid, måste packa lite paket som ska skickas (glitzy.se) och gå till posten, träna, vika tvätten...bla bla bla

Vad skönt det är att äntligen få känna lite träningsvärk igen, både rumpan, benen och vaderna känns det i. Härligt! När vi ändå pratar om lite träning så fick jag ännu en underhållande kommentar från lill 17 år: du blir inte precis väl tränad av att springa så lite och inte smal heller.

Hennes kommentar grundar sig på detta: Utdrag från meningslöst inlägg: Har precis varit ute och sprungit. Nu ljög jag, jag skulle, men fick håll(stavas det så?) efter 10 min. Det gick aldrig över så jag blev så arg och gick hem,  jag var altså ute drygt 20 min i det mysiga regnet. Det kliar i kroppen, vill träna. Jag har inte varit på gymet sedan i lördags.

Vilken tur att lill kände för att dela med sig av sina träningstips här på min blogg. Jag tror många av oss kan ha nytta av dom.

Kyckling, nudlar och grönsaker

image1651
Ta vilka grönsaker du vill. Jag valde
paprika
rödlök
färsk broccoli
morot
sockerärtor
purjolök
Blötlägg lagom med nudlar i vamt vatten i ca 15 min. stek kyckling och grönsaker. lägg sedan i nudlarna, häll ica 5 msk sweet chili sås och en liten burk kokosmjölk light. låt allt koka i 1 min. Salta lite och sedan är det bara att servera. Gott och inte alls speciellt onyttigt.

äntligen träning

Så himla skönt att vara tillbaka på gymet. Det är söndag och söndag betyder ben.

Jag började med att varva utfall och benböj, 2 set på varje. Efter det blev det tre set raka marklyft.

3 set liggande curl

3 set benspark

jag avslutade med 4 set vader i benpressmaskinen. jag har raka ben och sedan pressar med vaderna.




image1650
* byxor betterbodies * hoodie nike *


Me like monki

image1645
Ni har bett mig tipsa om billig shopping. Jag har plockat ut favoriter jag har från Monki just nu. Det är tråkigt att inte Monki finns i Linköping. De har snygga kläder till riktigt bra priser. Jag äger barbara sweat fast i grå. Skulle gärna vilja ha den i senapsgult också. Jag har även den röda polon med knappar i ryggen.

Enligt designerna kommer det dropp-? doppfägade mönstret vara inne i vår också. Monki har både en kort tee och en klänning till ett bra pris man kan slå till på om man gillar mönstret.

Vinn storskjortan

Elin Kling lottar ut paket varje dag i december på sin blogg. Priserna består av produkter som är hennes favoriter och som hon själv äger ett exemplar utav. Glitzy är med och sponsrar 2 dagar och igår lottades den första klappen ut. Det var den vinröda tröjan som har sålt otroligt bra. Den är tillfälligt slut men kommer hem i veckan igen. Jag hoppas de räcker till alla som vill ha den. Många av dom är redan uppbokade.

Den andra klappen som kommer att lottas ut från Glitzy är den populära storskjortan. Men jag vet inte vilken dag den kommer i Elins blogg.
image1644

underhållande läsning

Mina kära bloggläsare. Jag fick nyss en underhållande kommentar. Vad jag tycker kan ni läsa under kommentarer  här. Vilken tur att vi lever i en fri värld där alla kan uttrycka sina känslor. Eller hur?

Från: bloggupproret [email protected]

Hej!

Jag vill inleda med att säga att detta snart kommande påhopp ej har något med dej som person att göra. Du råkade faktiskt bara komma upp med din ensamma blogg vi en googlesökning efter något helt annat. Men nu kan jag ej hålla inne mitt hat mot bloggar längre. Alltså helt seriöst, vad fan håller du på med? Det finns ju inte en vettig själ som bryr sig om vad fan du hade för dig förra tordagen, förurtom dina trötta vänner som du förmodligen tvingar läsa denna blogg. Vore det inte enklare att bara skicka ett mejl till dem en gång i veckan där du förklarar vad du gjort den gångna tiden så att alla kan få sitt behov av "ditt liv" tillfredsställt. För du tror väl inte på fullaste allvar att någon läser detta. Varken denna kommentar, eller din blogg. Så vad har vi uppnått med detta? Absolut ingenting. Följaktligen anser jag att både du och jag skall sluta upp med dumheterna och hänge oss åt något med lite relevans och allmännytta istället. Eller vafan, skaffa en dagbok om du vill ha nån stans att vädra åsikter. Jag ville nämligen hitta en söt tjej som jag såg på tunnelbanan häromdagen och gjorde därför en sökning efter henne på google. Och vad får jag upp, jo, 1276230 dumma jävla bloggar, och inget om henne. Så hur vore det om vi rensade internet från dessa stolletyg och levle lite på riktigt i stället? Vad säger du? Jag är öppen för debatt om du känner att detta är något du stör dig på. Vänligen skicka ett mejl ([email protected]) där du med några rader kan motivera varför du tyckte att jag skulle behöva läsa denna sörja. Och återigen, kom ihåg att detta vansinnesdåd á la Michael Douglas i "Falling down" ej är personligt riktat mot din blogg. Jag skulle dock bara verkligen vilja veta varför denna cancersvulst ej vill dö, och varför du tycker att jag ska drabbas?

Hoppas att du ej tar illa upp!

Hälsningar/

Bloggupproret 2007!!! Nu räcker det.

(jag har ju nu även kommit på att vi förmodligen är ganska många som känner så här, så jag ska vara snäll. kopiera därför detta inlägg och posta på varenda fucking jävla blogg du stöter på tills dess att vi klubbat ihjäl fenomenet likt en sjuk gråsäl)

2007-dec-01

Lördag

image1643
I dag bjuder jag på min sambos lördagsoutfit istället för min.
* kängor björn borg * jeans levis * skjorta emilio * kofta h&m *

vinnaren

Therez är den lyckliga vinnaren. GRATTIS!!

Jag måste tacka er för era underbara kommentarer. Det värmer verkligen och era ord gör att det är ännu roligare att blogga nu.

Kram

RSS 2.0