Onsdag

133655-556






















Svart linne, H&M
Svarta jeans, Vila
Lila bolero, jag säljer (www.glitzy.se)
Stövlar, Din Sko

Tisdag nr 2

133655-555






















På gymet blev det axlar & biceps om det nu är någon som bryr sig om vad jag kör för muskelgrupper:) American eagletröja och Bodyactionbyxor består träningsoutfiten utav.

Tips på skoshop på nätet?

133655-554
Tänkte jag skulle köpa de här platåkorna på ASOS som jag har funderat på länge nu. I går skulle jag äntligen göra salg i saken. Men självklart är de slut i min strlk. Så nu ska jag ge mig ut på nätet & leta upp ett par liknande. Please ge mig lite tips på vart jag ska leta. Vore så tacksam.

Party party

133655-553








Den här grå satinklänningen från Asos  vill jag gärna festa i. Kanske lite kort för att jag ska trivas i den. Hm ja det tål att tänkas på. Att ärmarna är längre gör ju ifs att det känns lite mer påklätt..Hmmm

Måndag nr 2

133655-552














 



Måndag nr 1 får ni inte se. Har inte hunnit. Det har gått i ett. Jobbat, tränat, solat, städat, borrat upp hylla osv. Kl elva satt jag mig ned & var helt slut.Men idag är en roligare dag. Ska till min frissa Cissi, efter det ska vi ta med oss sushi hem och sen blir det gyma & bada bubbel på gymet..mmm mysigt.

Riva

133655-551


















Fick precis ett kort på min kompis hund, Riva. Hur skön & söt som helst. Kände att jag var tvungen att dela med mig av denna roliga bild.

Oscarsgalan

 

Mycket axlbandslöst eller klänningar med ett axelband fick man se på oscarsgalan. Både snyggt & trendigt. Jag valde ut några bilder men inget jag har ork eller lust till att kommentera. Jag är inte alls på hugget idag. Yr i huvet & allmänt hängig. Hoppas att det inte är någon jäkla förkylning på G nu igen. Har inte Reese Witherspoon tappat en massa vikt? Kanske ska ut på jakt nu när hon är nyskild:)

Sjuk?


133655-545133655-544














Jag är nog sjuk. Fick ett paket från H&M i fredags & jag kom på först idag att öppna det. Är jag sjuk? Paket är något som jag sliter upp så fort det bara går. Hur som helst så var det ett par svarta & ett per silvriga ballerinas, eller flats som engla så snyggt kallar dom haha.
De påminner om ett par mockasiner, de är så tunna å fjösiga så tårna syns igenom. Fast skitsamma, de verkar sköna & de kostade runt hundringen & de håller säkert hela sommaren om jag har tur.

Söndag nr 2


133655-542












Jag känner mig så slö. Inte tränat mer än 3 ggr den här veckan. Jag har inte orkat, sova i soffan har varit så skönt på något sätt. Men idag pallrade jag mig äntligen iväg & det blev ett tungt benpass. Kunde knappt ta mig upp för trappen. Hua, men förhoppningsvis får jag en skitsnygg stjärt till beach 2007 haha.

Pure lime kommer byxorna ifrån & linnet från casall.

I dag gjorde jag en egen mcflurry. Det är ju sjukt gott, i alla fall den på mcdonalds. Den från McCharlotte har jag inte testat än. Ner med glassen & daim i mixern & sen in i frysen. Snart ska den tas fram & toppas med massa kolasås..Mmmmmm

Snyggt med utväxt

Det var så länge sedan jag var hos frissan så jag har skaffat mig en skitsnygg utväxt. Fast det ser inte illa ut när man inte håller upp håret. Men på tisdag då jäklar ska jag bli snygg igen. Min älsklingsfrissa & bästa kompis är hemma från Usa, då får man passa på. Jo hon är ihop med en kille som spelar i NHL så hon hängde med honom till Detroit och lever nu mer lyxliv som hemmafru, Vissa har det bra. NEJ, jag är inte bitter:) 
133655-543

www.glitzy.se

Bilder på kläderna som kommer att finnas i min webshop har efterfrågats och här kommer ett stort urval. Tyvärr har jag inte priserna satta ännu. Men det kommer under veckan. Webshopen är förhoppningsvis klar om ca en vecka.


Pysselkväll

133655-522
Igår fick vi ett infall & började måla tavlor. Ganska roligt. Jag kände mig som en riktig konstnär med ett glas rött i ena handen & en pensel i nästa. Fast efter några glas kändes inte blicken lika stabil så jag la ned & kikade klart på en film, Running scared, helt ok 3 av 5 p.

Söndag

133655-521
















*Lång mike&chris-inspirerad tröja, jag säljer
*Strumpisar, H&M
*Skinnjacka, redlabel

Rätt låt vann

133655-520 
Här sitter man i soffan som en svensson och har precis tittat på melodifestivalen. Shit vilken bra låt som vann. Hela jag rös. Vilken var din favorit?

Lördag

133655-519




















Svart långärmad klänning, Ellos
Poncho, Diesel
Strumpisar, Åhlens
Skor, herrmodell

Lillan

133655-518
Lillan gillar tydligen att ligga på tvättstället vilket jag inte kan förstå. Och hur kan man hålla balansen?
133655-517
När matte är klar med glassen slickar lillan i sig det sista

Skitful hatthylla

133655-514Nu är mitt tålamod slut. Jag är så arg så jag kokar. Mycket har varit halvbra i lägenheten sen vi flyttade in & de har fått åtgärda allt, de visste inte vilken bitch jag kan vara. Det som har gjort mig så arg nu är den skitfula hatthyllan.

De satt upp den fast de inte skulle göra det från början. Så jag bad dom att ta ned den & tapetsera om vilket de gick med på, de hade inget val. Så efter 23 dagar kommer de äntligen & ska göra om det. Jag pratar personligen med målaren för att försäkra mig om att de inte sätter upp hatthyllan efter att de har tapetserat om.

Vad f** är det som sitter på väggen när jag kommer hem idag? Jo den där f**king fula jä*** hatthyllan. Åhhhhhhhhhh! Tror ni att de fick ett glatt mail från mig precis? NEJ!!! Synd att jag inte har numret till den där inkompetenta målaren...Bra start på helgen....

Fredag

133655-513
Äntligen helg:) Jag är så sjukt trött. Anna kommer över till oss ikväll så jag ska ta & förbereda maten lite. Kanske vila en stund innan, soffan ser så inbjudande ut. I dag har jag på mig en grå klänning som jag säljer, grå strumpisar h&m. Trevlig helg på er alla

Ellos

133655-512














Idag kom denna gula från Ellos. Jag ville ha något gult till våren. Min garderob mår bara bra av att få en färgklick. Jag gillar draperingarna & att den tajtar till sig nedtill. Kanske får vara med på inflyttningsfesten:)

Torsdag

133655-511














Kappa, Zara
Jeans med dragkedja, Fornarina
Kofta, Bananarepublic
Vit långärmad topp, AA
Rött skärp, H&M


White teeth

133655-510
En ny laddning tandblek kom hem. Riktigt bra grejor. Det är samma gel som tandläkarna använder fast den får man ju inte tag i, i sverige på klart. Men jag är återförsäljare för ett amerikanskt företag. Det följer med en tandskena som man kokar & formar efter sina tänder & sedan klickar man i gel & har i munnen & vips har du vita tänder. 350 kr kostar det om någon är intresserad. Detta kommer att finnas på min webshop så fort den öppnar men finns för försäljning redan nu.

ASOS VS GLITZY

133655-509







För ett tag sen visade jag denna klänning i min blogg. Jag säljer den nämligen & den kommer att finnas på min webshop som öppnar inom ca 3 veckor (www.glitzy.se). Det roliga är att Asos fick in den idag & den var dyr, ca 850 kr. Medan jag säljer den för 550 kr. 10 poäng till mig:)

Torsdag nr 2

133655-508















Trött i armarna efter ett svettigt triceps & bröstpass. I dag tränade jag i något gammalt & urtvättat, men fasen va skönt. Byxor från Nike, Linne från H&M, grått linne över från Nike.

Det där gråa suddiga ni ser på bilden är ett ton katthår som min kära lilla katt har kelat av sig. Jga tror jag förbrukar ca en miljon rollers per år:) Jag överdrev inte så mycket

Klistrad framför tv:n igen

133655-507
Någon mer än jag som följde Las Vegas på tv? Det slutade med att Delinda skulle gifta sig men sprang till Dannys dörr, samtidigt öppnar Ed, delindas pappa dörren & en pistol avfyrar ett skott. Kunde det sluta med spännande? Nej. Jag kan inte hålla mig längre & ska nu se fortsättningen. Jag är mutbar om någon vill veta vad som händer:)

Smör på burk

133655-506
Oh I love body butter från bodyshop. Jag är jämt torr på benen & det är svårt att få bukt med även om jag använder en lotion för torr hud. Men denna underbara kräm är perfekt. Inte torr hud så långt ögat kan nå + att den luktar så gott så jag vill äta upp mig själv. Tyvärr har den inte samma inverkan på min sambo. Använder just nu COCONUT BODY BUTTER.





Onsdag

133655-505






*Svart klänning med klädda knappar & rund krage, H&M
*Kofta, Manoush, Laredoute
*kabelstickade strumpbyxor, H&M
*Mörkgrå knästrumpor, Åhlens
*Klocka, D&G
*Skinnstövlar i ridstövelmodell

Som ett barn på julafton...

...väntar jag på att avsnitt 15 säsong 3 ska komma i Usa. Det slutade ju så spännande idag.
Nu ska jag beta av 2 avsnitt av greys, också en skitbra serie. Jag märker först nu hur jag har saknat mina tv-serier. Jag kommer sluta som en gammal tant som sitter & ringar in alla program i tvbilagan
133655-504

Min dag idag

133655-503
Jag behövde verkligen ha en dag där jag inte gjort något speciellt, vet inte när jag sist satt ner & bara slappade, jo någon gång innan flytten.
Så idag är det min dag. Slutade jobbet 16 , åkte hem & slängde mig i soffan innan det var dags att laga lite tacos. Sen kröp jag ned i soffan & tittade på desperate houswifes, det är så bra så bra så bra så bra. Jag har inte ens bloggat eller surfat idag. Nu sitter det en mask i ansiktet som börjar bli obehagligt stel. Så jag kanske ska tvätta bort den innan ansiktet spricker.

Inga ord behövs

133655-502

Beach 2007

133655-501









 

Fasen vilken snygg tunika att ha till stranden i sommar. Tunikan är perfekt att slänga på sig om man ska käka lite på stranden el gå en sväng. Denna goding kommer från Beach Bunny och finns på nelly. Men den kostar 1695. No way att jag har råd att köpa ett strandplagg för den pengen.


Måndag nr 2

133655-499













Nyss hemkommer från gymet & lägenheten ser ut som en bomb har slagit ned. Jag som bara vill slänga mig i soffan. Men icke. Träningen gick bra idag så det känns skönt. På bilden har jag ett rosa linne från BetterBodies, grå Nikehoodie & grå Nike byxor, serien heter Studio 77.

Måndag

133655-500












Långärmad topp, American Apparel

Svart klänning med veckade sömmar nertill, Jag är återförsäljare

Strumpbyxor, H&M



Tjat om bastoppar

133655-498
Jo, jag vill så gärna ha en blå bastopp & tyvärr har inte mitt nyfunna älskling AA den färgen. Men jag tycker
Petit Bateau verkar vara ett bra märke som finns på Shopaholic. Äger någon av er en sån här tröja? Är den bra & skön i kvalitén? Tacksam för lite tips:)

2 Pajjävlar

I går fick vi oväntat besök & hade inget direkt att bjuda på så jag slängde ihop en hallonpaj. Mmmm vad gott det var. I dag hade vi svärföräldrarna här på fika så det fick bli en pajjävel till, men med blåbär denna gång. Fasen va gott det är men fasen vad onyttigt & 2 dagar i rad. Därför får de heta pajjävlar.
133655-497
4 personer
150 g margarin
4 dl mjöl
6 msk socker
*Blanda ihop till en smulig deg.
*Smörj formen
*Täck botten med deg
*Häll på bär, ca 250 g
*Täck med deg
*Sockra på toppen
*In i ugnen i ca 25 min på 225 grader.

Fakebränna

133655-496133655-495








Vad är det vi ser på bilden egentligen? Den till vänster altså? Jo det är resultatet efter en sprayning TanCan. Den är grym. Vill du ha en utomlansbränna på en dag så beställ denna brunutansol-produkt. Här kan du beställa & här & här.

AA igen

133655-494









Jag beställde även denna tubklänning från AA på Nelly. En i svart & en i grönt. Men jag vet inte. Känner inget speciellt för den. Jättebra att ha i sommar till stranden & den kan nog vara snygg till ett par höga pumps till fest.

Den svarta åker tillbaka i alla fall. Jag behöver lite färg i garderoben. men angående den gröna kan jag inte bestämma mig. Vad tycker du?


AA

Varför har ingen sagt till mig att
American Apparel gör VÄRLDENS skönaste bastoppar????? Jag har totalt missat detta. I fredags kom ett paket från Nelly med dessa toppar i. Dom är så lena & sköna så jag är lite smått försälskad nu. Jag måste nog ha en i varje färg. Den vita är lite genomskinlig men det gör inget, jag ska ändå ha den under en klänning eller kofta.
133655-493

Vänster: Sheer Jersey V-neck 198:-. Höger:  Sheer Jersey L/S T 139:-

Söndag nr 2

 

133655-491

133655-492


Åh vad segt det var att ta sig till gymet idag. Jag är helt slut som människa. Jag längtar så tills en helg där jag bara kan ligga & slappa hela dagen. Som tur är flyttar man inte så ofta.

I dag tränade jag i ett par svart byxor från casall, linne från Nike, tröja med zip från Puma.
















Lampor

Sådär du var alla taklampor på plats i alla fall. Vad saker & ting tar tid, mer än vad man tror i alla fall.



1. Små kristallampor i passagen, IKEA.
2. Lampa i hallen. Köpt på Mio.
3. Kristallkrona i vardagsrummet, Epok
4. Lampa i köket, Mio.
5. Det är väldigt mycket tyglampor i alla dess former & färger som gäller nu & vi köpte en till sovrummet   som ger ett härligt sken. Lampan är köpt på EvaLesco.

Britney goes bald


Jag trodde inget kunde förvåna mig längre när det gäller Britney, men så fel jag hade. Jag kunde inte se detta komma. Allt hår är borta & när hon ändå var på G fixade hon en till tatuering. Vad är det för fel på kvinnan? Det enda positiva med denna rakning av huvudet är att vi slipper se hennes risiga hår i en knut mitt på skallen.

Fortsättning följer, någonting säger mig att historien om Britney Spears inte är slut på långa vägar

Internetfri dag

Oj, det har gått i ett idag. Först var vi & shoppade lite till lägenheten, solade, hem & montera upp 2 lampor & det tog tid kan jag lova då taket verkar bestå av superbetong:). Sen var det dags att handla mat, mitt i matlagningen ringde Madde & Jeppe & de ville komma över å se melodifestivalen & dricka lite vin. Jättetrevligt. Så snabbt fram med dammsugaren, in i duschen. Plingplong på dörren. Vi åt maten & hade trevligt. Skönt att sätta sig ned för första gången på dagen.

Nu är klockan 01.16 & jag kände att bloggen ropade efter ett inlägg:) I morgon tänkte jag publicera lite bilder hemifrån så ni får se vad jag pysslar med.

Sov gott om ni inte redan gör det. En del av er är förmodligen ute & svänger era lurviga

/kram en trött & sliten charlotte

Fredag

133655-481133655-482
I dag far jag runt som en dåre & letar lampor, blommor, krukor mm. SKa svira om till något mer bekvämt nu för att ge mig ut igen på jakt.















♥Kjol, jag säljer
♥Tröja, H&M
♥Strumpisar, H&M

Torsdag nr 2

133655-480133655-479









Så himla skönt att vara tillbaka på gymet ordentligt. Ska nog träna i morgon också. Mycket gammalt kommer fram nu när man har flyttat. I dag har jag på mig jättegamla gymkläder. Linne från NIKE, tröja från NIKE, byxor från Better Bodies
                                                              

Torsdag


133655-478
























Tröja med vida ärmar, Diesel
Jeans med dragkedja, Fornarina
Skoletter, Vaga Bond

Sur igen

Besviken på Nelly. Jag  betsällde en tröja till min älskling till Alla hjärtans dag i lördags & den har inte kommit ännu. Fast å andra sidan kan det vara postens fel. Men så tråkigt att jag fick visa presenten på datorn igår. Jag fick i alla fall ett par snygga trosor från Frand Dandy som matchar tapeten i nya lägenheten hihi.

NEJ!

I går var jag inne på H&M:s shop för att jag ville köpa den supersnygga förklädesklänningen. Men då gick det inte att köpa den utan bara i butik. Men idag fanns den minsann att köpa på hemsidan. Men så klart slutsåld då jag gick in:( Vill ju så gärna ha.

Nu är  jag lite sur. Jag la i alla fall jeansklänningen i shoppingbagen för den fanns kvar i strl 36. Sedan hängde sig sidan så jag fick öppna ett nytt fönster & då är den slut i min strlk. vad är detta? Ska jag inte få köpa någon klänning alls? :(

Skolansering på H&M

Både billiga & moderiktiga skor kommer att lanseras på H&M. Och vilka bra priser sen då:) Ser fram emot mera skor. Här är 2 av mina favoriter just nu.


133655-475

133655-474



Onsdag

133655-473






















Svart linne, H&M
Bolero, Abercrombie usa
Jeans, Vila


Glad alla hjärtans dag till er alla

133655-472

Ta form

133655-471
Nu börjar lägenheten ta form. Bordet & stolarna är alla fall på plats & jag tyckte det blev bra. Jag var inne på ett massivt ekbord med feta bord men det blev ett plain bord från Mio då jag gillar lite retro & stilrena prylar. Sen kanske man kan byta bord i framtiden då det inte var så där jättedyrt.

Mys nr 2

133655-470
I dag kom min nya laptop:) Och trassel älskar kartonger & intog posen i kartongen på en gång datorn var urplockad. Se om jag kan få något myskort på den tredje katten också.

Tisdag nr 2

133655-469




















Nu ska jag iväg & squasha & köra lite styrka.
Trekvartsbyxor från Nikem linne från Nike & Kort hoodie från Nike. Oj allt var från Nike:) Fast strumporna är faktiskt från Puma.

Mysigt

133655-467
Lillan gillar att ligga på ställen där man inte "ska" ligga. Här myser hon i tv-bönken bland alla apparater & sladdar:)

Prisvärda bastoppar

Jag har alldeles för lite baströjor så jag gjorde slag i saken och beställde 2 st från American Apparel på Nelly. Det blen en grå & vit. Vill nog ha en blå också men det får bli från Petit Bateau (topparna du ser på bilden) som du hittar på Shopaholic. Samtliga toppar är tillverkade i 100 % bomull. Kan det blir bättre, skönt & bra kvalité till ett bra pris.

133655-466133655-464133655-465


Nytt projekt

Vi har en lång passage i lägenheten och på en av väggarna där ska vi göra en väggmålning. Så vi har många timmar framför oss med pensel och färg. Jag tycker kontrasten svart & vitt är himla coolt. Motivet kommer bli något liknande ni ser på bilderna. Klicka för större bilder. Vi kommer att göra som en stor tavla mitt på väggen. Ett alternativ hade annars varit att måla växterna nerifrån golvet och upp. Hoppas det blir bra nu:) Ett projekt till helgen.


Måndag

133655-460Grå onsdag & grå kläder. Kom precis hem från jobbet och klockan är 19.30, lång dag idag. Tråkigt att börja veckan med möte efter jobbet.


















 

*Dubbelknäppt tröja, GinaTricot
*Svart linne, H&M
*Grå jeans, Vila
*Klocka, D&G


Kanin?

Visst är det en kanin men vad för kaniner? Mer bilder här

133655-459133655-458

Fallen Angel

133655-457





Den 15 februari premiärvisar Stylein sin nioende kollektion Fallen Angel. Ta med en vän & gå på visningen. OSA senast 13 februari på [email protected]
Visningen är i Stockholm, Kronobergsgatan 37, insläpp 15.30 börjar kl 16.00.

Synd att jag inte bor i Stockholm då det hade varit himla kul att gå. Jag gillar Styleins design väldigt mycket.

Lyxig hudvård

I Fredags kom ett paket till mig:) Det var Ole Henriksen produkter. Har du inte provat hans grejor så gör det nu! Svindyrt i sverige, du kan beställa på Hudoteket . Men jag betsäller så klart på ebay där det är halva priset. Jag har beställt av samma säljare länge & han är pålitlig & snabb.
1133655-4562133655-4553133655-454

1 Ole Henriksen Sheer Transformation Creme.
Huden blir silkeslen & då skämtar jag inte. Den är bra mot bla pigmentfläckar & erbjuder ett starkt skydd mot fria radikaler för att förebygga ytterligare skada.
2 Ole Henriksen On The Go - Exh. Cleanser
En riktigt upplyftande, naturligt aromatisk tvättgelé, fylld av ljuvligt apelsinextrakt och koncentrerad C-vitamin.
3 Ole Henriksen Pick Me Up Tonic
Huden känns omedelbart vaken och syresatt med denna skonsamma blandning av frukt- och växtextrakt från nypon, amerikanska blåbär, björnbär, persika, havsalger och citron.

Söndag

133655-453






















Jag har inte riktigt ro i kroppen att vara på gymet. Både i går & idag var jag där i 40 min. Jag vill bara hem & pyssla i ordning. Men till veckan ska jag försöka komma igång ordentligt igen efter förkylning & flytt.

I dag tränades det i mitt favolinne som igentligen hör till casalls underkläder & byxor från Perfetto. Nu ska jag pyssla lite till & sen blir det att laga lite nyttig mat. Vi har svullat alldeles för mycket i helgen.


Lång väntetid

133655-451Vår säng heter Limo & kommer från BoConcept men finns även att köpa på Mio. Nu när vi har det lite större har vi beställt den tillhörande byrån. Men väntetiden är 6-8 veckor. Åh vad jag avskyr att vänta.

Nu ska skjutdörrarna till vår garderob sättas upp & guess what, dörrarna är inte svarta utan vita:)

Upptagen tjej

Inte mycket bloggande för tillfället. Men lägenheten tar all min tid. Men i morgon ska jag unna mig en sväng till gymet i all fall. Vårt köksbord har kommit & det ska vi hömta & montera i morgon. Lägenheten börjar ta form men ändå en hel del kvar att göra. Har ni sett Melodofestivalen? Jag gillade The Ark, himla sköna. Trevlig lördagkväll till er. Slänger med lite bilder på vårt badrum.



Proteinmellanmål

133655-445
Tränar du en hel del är det inte så dumt med ett mellanmål som innehåller lite proteiner, särskilt om du vill bygga lite muskler. Jag brukar göra en banansmoothie som är helt ok.
Ett glas:
1 st banan
1,5 dl minimjölk
1,5 dl naturell yoggi
1 tsk fruktsocker
0,5 dl kesella lätt

Ett skohorn på ett horn

133655-444













 





I går tog jag borren, borrade ett 5 mm hål, satt i en plugg & skruvade fast detta skohorn. :) Tycker det blev bra. hihi. Det finns att köpa på Epok, en inredningsbutik i Linköping.


Ny trend?

133655-442










 





I Aftonbladet idag fick jag syn på den här artikeln. Michelle Rodriguez i en Marc Jacobs-klänning och en snygg fotboja till det. Har hon startat en ny trend kanske? ;)


Stora ringar

133655-440133655-441













Enligt Elin Kling är Rosringen riktig het nu. Och om kikar på kändisarnas fingrar är ringarna större i överlag. Rosringen på bilden kommer från Kenneth Jay Lane. Men det finns budgetvarianter på Asos och Pilgrim. Stora ringar i öronen är hett till våren enligt Sofie Fahrman.

Äntligen Fredag

133655-439






Äntligen helg. Jag är så trött. Sena kvällar hela veckan. Jag vill så gärna hinna med att pyssla i ordning hemma & det får man göra efter jobb & gym. Men ikväll ska vi bara laga mat & mysa. Man behöver det iband.


Ingen bild

ÄR DET BARA JAG SOM INTE KAN LÄGGA IN BILDER?

Inget tålamod

Förkylningen är seg, den har suttit i över en veckas tid & jag börjar bli less. I dag fick jag nog så det fick bli ett lätt gympass för att komma igång lite. Ska nog vila tills på söndag nu. I helgen blir det att pyssla i lägenheten. Vill få det klart NU! Är så otålig.

För övrigt går det inte att ladda upp bilder i bloggen så jag får vänta med att blogga tills i morgon:( Nu blir det mys i soffan med älsklingen. Man kanske ska göra lite egen chodklassås. Det är ju så gott

God natt & sov gott♥

Randiga rummet

133655-437

133655-436
En liten titt på vårt datarum/garderobsrum. Självklart fick kissarna vara med på en vägg:) Garderoben sitter mitt emot den randiga väggen och den är enorm. Det är nästan det bästa med att flytta. Att jag fått en megastor garderob där man äntligen kan ha ordning på kläderna.

Konstigt

I morse var det ett reportage om höstmodet i tidningen. Det har inte ens blivit sommar & modevisningarna innehåller redan höstens mode. Det känns lite konstigt.
Liten sammanfattning: Strumpknappar, mönster & material blandas, uniformer & arbetskläder inspirerar, benen lyser tydligast i höstmörkret, värmande turban, cape, stora lackväskor, rutiga tajts, lårhöga stövlar, maskulina klackar, hängslen, skärp till jackor & kappor, tjocka strumpor till grova pumps. KLART SLUT!

Bort med snö in med värme & sol

133655-435
Nä, nu får det bli vår & sommar så man får klä sig i lite tunnare tyger & kortare ärmar. Jag gillar verkligen denna modell på linnen. A-linjeformad. Enkel men ändå lite mer uppklätt fast ledigt samtidigt. Ja ni förstår säkert vad jag menar. Just denna bild kommer så klart från ASOS som är livsfarligt att surfa in på. Tur att alla pengar har lagts på lägenheten. :D

Onsdag

133655-434



















I går kom paketet. Och det var inte bara kläder till mig utan även till en del andra som läser min blogg:)
Jag har på mig tröjan som jag säljer & strumpisar från H&M

Lyx i plast

Eftersom vårt svarta kakel har medaljonger som mönster så passade dessa supersnygga hyllor i hårdplast från tyska Koziol. Jag älskar dom & de passar perfekt i badrummet. De kostar dryga hundringen & jag köpte mina på EvaLesco Design. Jag ville inte borra i kaklet så Filippa som är ägarinnan skickade med sugproppar, snäll som hon är.  
133655-433
Jag rekomenderar denna inredningsbutik. De kan fixa det mesta som du är ute efter. Allt går att beställa hem. I dag beställde jag hem en rund tyglampa i svart till sovrummet. Det går även att handla på websidan.

Tisdag

133655-432










En stickad liten sak från Vila
Replay jeans som ramlar isär av sig själva snart


Ellos 4 ever :)

133655-431













Det trodde jag väl aldrig, att jag skulle beställa möbler från ellos. Det blev denna bokhylla till vår avlånga hall. Tror den kommer att bli perfekt, Vi har köpt en superfet spegel i samma trä. Kommer nog bli fin fint:)

S som i supersöt

133655-430




Det går knappt inte surfa in på ASOS nu mer utan att hitta något man vill ha. Denna supersnygga klänning med rosett i nacken & färgkombinationen svart & blått är supersnygg. Jag gillar att det blå är i blankare material. Åh vill så gärna ha, men ajabaja Charlotte. Nu ska lägenheten prioriteras


Gina Tricot

133655-429














Hade jag inte så mycket grått hade jag slagit till på denna snygga enkla klänning från Gina Tricot. Moderiktigt färg, fint med fickor & A-linjeformad & billig. Perfekt!

Onsdag nr 2 förra veckan:)

133655-428























Hittade förra veckans outfit på gymet. Mitt internet gick ju ned så jag hann aldrig lägga in den. Men den var redigerad & klar på kameran så här kommer den.

Byxor från Bodyaction, linne från Casall & hoodie från Nike

Silver Silver Silver

Silver är en trend jag gillar starkt & ska redan nu införskaffa mig ett par silver ballerinas från H&M. De kostar bara 98 kr, vilket kap;)
133655-427

Svart kristallkrona

133655-425



Kristallkronan har helt plötsligt blivit hip. Lite mormorvarning på den förut. Hur som helst så funderar vi på att köpa en svart och ha i vardagsrummet. De finns lite överallt & priserna varierar verkligen. Alllt från 1000 - 6000. Jag nöjer mig med en för ca 1000 de är minst lika fina. Om du vill shoppa billigt på nötet har Ellos en snygg. Den på bilden kommer från Indiska. Min ska jag nog köpa på Village.

Hanna i Finland

133655-424










Hanna är en tjej som bor i Finland & Urban Outfitters skickar inte dit så hon frågade om hon kunde beställa till mig & sedan skicka till henne. Javisst! 

Här är klänningen hon beställde. Jag frågade så klart om jag fick ha med den i bloggen. Den är supersnygg. Jag älskar den, superskön & snyggt mönster och längden är perfekt då tygerna blir kortare i vår. Synd att den kostar 55 pund. Min plånbok tillåter inte det tyvärr.
 


Stor ljusstake

133655-423




















Mycket inredning kommer det att bli ett tag nu i bloggen & mindre kläder. Kan bero på att alla mina pengar, eller nästan alla pengar kommer att gå till inredning. Mitt senaste köp gjorde jag igår & det var en megaljusstake . Jag älskar den redan & den ger mycket ljus. Bra mysfaktor på den:)

Den finns på diverse intredningsbutiker, bla ROOM  & Village och den kostar 1500:-


Nya godbitar

Tråkigt att min webshop www.glitzy.se tar sådan tid. Nu har det kommit lite mer kläder & jag valde ut mina favoriter. Jag ska nog i alla fall ta hem sienna klänningen & den svarta kjolen till mig. Vill du ha något så lägger jag beställningen på fredagkväll. Maila mig innan dess i sådana fall.

Jag gillar kläder där modellen inte alltid följer  de andra, precis som denna kjol. Blommig kommer stor i vår så varför inte slå till på denna lilla blommiga. En bolero med tajta ärmar, påminner lite om koftan som finns på ASOS. I bland är det sånt där väder då man inte vet hur man ska klä sig, då är denna top perfekt sm värmer lite extra över den tunna långärmade toppen. Klänning i mystyg, lite Mike& Chris:)

Som jag har längtat

I dag kom internet igång i den nya lägenheten. Det kanske har varit bra att det har legat nere, jag har fått massor gjort i alla fall. Men ack så jobbigt det är att vara utan internet. Man gör ju ALLT på internet.

Onsdag: Blev sjuk:(
Torsdag: Vi flyttade. Vi bar & bar & bar & bar, efter det åkte vi till IKEA & köpte garedrobsinredning, den var tung.
Fredag: Packa upp & shoppa lite till lgh
Lördag: Packa upp fler kartonger
Söndag: Fortafarande sjuk & lägenheten börjar ta form
Måndag: Hemma från jobbet & bakat sockerkaka. Och nu ska det bloggas för fulla muggar. Saknar gymet, hoppas jag är frisk i morgon så jag kan träna.

RSS 2.0