Allt och ingenting

Dagen bara försvann. Här sitter man kl 1.00 och inte ens hunnit med hälften av det jag skulle göra. Men jag har i alla fall jobbat. lagat mat, tränat (triceps & 30 min förbränning), bakat muffins och hälsat på kompisens nya hund.

I morgon bär det av till Karlskoga för att hälsa på mamma och pappa. Får se om det blir något inlägg innan vi åker, annars ses vi ju på söndag igen.

Jo ett litet tips. Man blir lätt öm i fötterna efter en kväll i high heels. Smörj i sulorna med en smärtlindrande gel som ex ipren. Ta med den i väskan så du kan smörja under kvällen. Gör tydligen susen, har dock inte provat själv ännu.

image986
 

Fredag

Här kommer bilden jag nämnde i föregående inglägg. Den är så skön eftersom den är gjord i bomull och linne.
image985
* klänning glitzy.se * Skor Esperit *

Fredag


Dagens outfit är denna klänningen på bilden. Den är nyinkommen på glitzy.se Den är superskön. Jag har ett par vita tygskor till. Men om jag nu skulle på lite festligheter ikväll hade jag satt på mig high heels och tagit min kuvert väska från FIFI. Tänk att skor och väskor kan göra så mycket.

Bild på mig med klänningen kommer ikväll.
image983image984 

Hemma hos oss 5


image982
Sovrummet är inte klart ännu, det fattas en hylla som ska sitta under plasman, den ska vara smal men ska ändå rymma lite apparater som ska vara i. Ska nog köpa silvriga ljusstakar i barock stil och ha i fönstret.

I dag när jag var på IKEA hittade jag DEN. Min barockinspirerade ram. Jag funderar på att ta ut baksidan så man ser igenom till tapeten. Vi får se. Sovrummet går i svart, vitt, guld och valnöt. Vår lägenhet är ganska stilren, men jag vill mysa till sovrummet lite. Bilder kommer på hela sovrummet när det är klart.

Påfyllning

image981
Varor som har varit slut finns nu inne igen.

Torsdag

image979
* Lång tee H&M organic * Jeans Vila * Sandaler Dinsko * Kavaj glitzy.se * Lille kissen *

image980
Min kavaj är en kopia av Nicoles

pssst..

Idag kommer det in en del nya kläder i shoppen. Jag hoppas att jag hinner lägga in allt ikväll. Hmmm, undra vad jag själv ska ha av alla godbitar som ska packas upp ikväll hihi

Ny tävling - Vinn linnet


För att vara med och tävla ska du tipsa om tävlingen i din blogg, har du ingen så kan du maila någon kompis och tipsa. När du har gjort det skriver du under kommentarer i min blogg hur gammal du är och vart du kommer ifrån. Jag är lite nyfiken på vilka som läser min blogg. Tävlingen slutar på söndag kl 12. Vinnaren kommer att presenteras senare under dagen här.
image978
Stripe slevless top, Blue
Randigt linne klädd med siden i kanterna. Brottar-rygg.

Färg: Blå
Storlek: One size. Passar xs-s.
Mått: Bröst 56-84 cm - stretch, längd 70 cm.
Material: Bomull

Linnet kommer från www.glitzy.se

Onsdag


image977
* Jeans Vila * Linne & tee H&M * Kort parkas Vila * Skor Skopunkten * Armband glitzy.se *

Träning idag

Ingen outfitbild från träningen idag, var genomblöt när jag kom hem eftersom det regnade så mycket så kläderna åkte av fort.

Jag joggade intervaller i 5 km och efter det åkte jag till McDonalds och köpte muffins och mcflurry. Det var den joggingturen hihi.

Men jag har varit superduktig med maten för övrigt idag och igår.
Dags för matdagboken för er som är intresserade.
Igår:
Gröt
Frukt
Keso & rostbiff

proteindrink och frukt

kalkonburgare fast med kyckling
en low fat muffin på mcdonalds ;)

Idag:
Gröt
keso & rostbiff
proteindrink
2 gröna slaktarns wienerkorv (3 % fett)
efter jogginturen vet ni ju redan


My new shorts

Äntligen fick jag tummen ur och klippte till ett par jeans shorts, för i butik är det omöjligt att hitta ett par snygga. Dessa får duga till jag hittar ett par gamla levis jeans på second hand som blir sjyssta att klippa av. Det regnar för fullt ute så jag har ingen brådska att hitta ett par. Men rätt som det är så smäller det väl till och sommaren är här.
image976

pssst...

image974
nu finns det mer tandblekning i shoppen :)

Tisdag

image973
* Kjol Acne * Linne H&M * Sandaler Dinsko * Armband glitzy.se *

NYTT NYTT NYTT

Jag älskar nytt :) Det är så roligt att handla nya saker. Nu är det inte mycket kvar i lägenheten, nytt soffbord till vardagsrummet som vi ska hämta i veckan, en skjutgarderob till hallen som snart ska beställas och lite piff i sovrummet. Och sen kan vi luta oss tillbaka, eller nej, vänta, balkongen är ju inte helt klar.
image972
Så här ser vårt nya soffbord ut, ett lågt stilrent bord som ser ut som en avlång låda. Det blir det vita ekbordet. Hoppas det blir bra, annars byter vi till det svarta.
Bild kommer när bordet är på plats.

Måndag

Sen träning idag, hann bara med styrkedelen. Det blev rygg. Axlarna får vila den här veckan då jag fortfarande har vissa känningar.
Snygg pose va? :)
image971
* Linne BetterBodies * Byxor Rönish * Joggingskor New Balance *

Måndag


I dag kanske det inte är så lätt att se outfiten, men lämnar lite till fantasin ;)
image970
* Mörkblå shorts Zara * Tee H&M * Sandaler Mimic * Armband cocoo.se * Halsband glitzy.se *

Kamel?

image969
I maj skrev jag om min fettknöl och jag lovade att ni skulle få se före och efter bilder på den men nu får ni bara se före bilder. Vårdcentralen vägrar att ta bort den för att de anser att det är en skönhetsoperation. Men hur snyggt är det med en puckel på ryggen?

Jag kontaktade då min plastikkirurg, ja, jag har en egen sån ;)
Men det skulle kosta 6000 att ta bort den för att den satt så illa och var så stor. Jag har inte de pengarna just nu så man kanske ska dra en snyfthistoria på vårdcentralen så kanske de ger med sig.

Nu ser man inte knölen så bra på bilden, men den syns och den är ca 6 cm i diameter. VILL INTE HA DEN DÄR LÄNGRE!

Jag är lite irriterad på vårdcentralen då jag vet att folk med mycket mindre knölar har fått tagit bort dom utan tjat och gnat. Så typiskt att det beror på vilken doktor man har. Men det är dagens samhälle...

Söndag

I dag var det ben på gymet. Ush vad jobbigt det var. Började med att jogga intervaller, sedan gav sig skenbeten efter så jag fick ge mig efter 15 min. Tänkte köra intervaller på snurren efter benpasset men orkade inte.
image968
* Shorts Björn Borg * Linne Casall * Strumpor puma *

My new necklace

image967

När jag tog hem armbanden till shoppen så tog jag även hem detta halsband till mig själv. Det finns även i silver. Tycker ni jag ska hem det till shoppen? Skulle du vilja köpa det för ca 200 kr?
image966

SLK 350


image964
Mercedes SLK 350 heter vår nya bil. Vi hämtade den tidigt i en annan stad idag och jag körde hela vägen hem och jag är såld. Du kan köra på 6:an och trycka ned gasen och ändå så sticker den. Fasen va kul det är med lite motor. Lexusen var lite klen på den punkten faktiskt. Och ni ska se i kurvorna, den går som på räls, det är bara att gasa och styra. Jag är kär och kan knappt vänta tills jag får sätta mig bakom ratten igen. Det kommer förmodligen komma bilder på mig i den inom kort då jag är så STOLT över den hihi.

Fälgarna som sitter på är standard 17 tum och tråkiga så  det blir vinterdäck på dom. Till sommardäcken har vi beställt ett par 19 tum, se bilden under:) Det ska bli så kul när de kommer så den blir komplett. Åhhh vår älskade bil haha...
image965
VILKEN ÄR DIN DRÖMBIL? ELLER HAR DU REDAN BILEN DU VILL HA?

- 6 kg

På 1 månad och 20 dagar har jag gått ner ca 6 kg. Väger nu ca 51 kg. Alla mina jeans är för stora :( så jag måste hitta i alla fall ett par nya jeans. Provade ett par snygga cheap monday med rätt tvätt men då var de höga i midjan och min stjärt ser då ut som en limpa.

 Men jag tycker inte jag ser så mycket hårdare ut så jag har fått för mig att jag har tappat alla muskler. Fast å andra sidan är jag fortfarande lika stark så musklerna borde vara kvar. Men jag ska nog ta och fettmäta mig i slutet av veckan för att få svaret. Resultatet och bilder kommer i bloggen.
image963
I går var jag faktiskt och tränade, men bara bröst och triceps, ingen förbränning. Midsommarafton tillbringade jag och min sambo hemma. Vi gick upp jättetidigt i morse för att hämta hem en ny bil and I LOVE IT. Nästa inlägg kommer att handla om nya bilen ;)

Men gud som vi ätit i helgen , helt sjukt, torsdagen blev det pizza och igår åt vi för ca 6 personer utan att överdriva, vi delade på en jordgubbstårta rätt av haha. I dag har det blivit hamburgare och lite annat gott och fettig mat. Men i morgon är det nya tag som gäller.

Hoppas din midsommar har varit bra?????

Lite

image962
När jag var i Florida förra sommaren förälskade jag mig i Bud Light. Till min stora förtvivlan finns de inte i sverige. Men idag när jag var på bolaget så hittade jag Miller Lite. Sitter och smuttar på en just nu och den är minst lika god. Prova den!!!!

Hot hot hot

Jag vet, suddig bild, men min sambo har med sig vår lilla kamera så jag drog fram vår svindyra, jättebra kamera som är alldeles för komplicerad för mig. Jättebra att vi har en så bra kamera, men det vore så mycket roligare om jag fattade något av alla knappar och inställningar som ska göras. Att jag ens fick på autotagning var ju ett under.

Det jag vill visa är min rosa mask som är HOT! Och jag tror att ni ser att det är något kladd i fejan?
image961
Masken kommer från Åhlens och så fort den kommer i kontakt med hud blir den varm, den heter WARM MASK, vilket är ganska logiskt. Testa, det är en skön känsla. Men ett tips, gå inte omkring då masken rinner, jag har lyckats få fläckar både på kläder och golv.

Plåstra dig snyggt

image960
Med dessa svartvita plåster kan du plåstra dig snyggt. Jag gillar det med rutorna mest. Vilken av dessa 2 är din favorit?

Inte så tjusig

Inte så snygg joggingsko, men nu handlar det om komfort och inget annat. Jag nämnde att jag får ont i skenbenet när jag joggar på bandet, dessa skor skulle vara lösningen, men till min besvikelse så fick jag ont idag också :( Ska nog gå tillbaka i morgon och se om jag kan prova något annat.
image959
20 min intervall på löpbandet, 12 min intervall på snurren.
Biceps

Matdagboken fortsätter(hyfsad bra dag):
Mackor till frukost (inte så bra)
Frukt
Kyckling och sallad
frukt
torsk och färskpotatis
gainomax
och nu ska jag nog ta en frukt innan sängen.

Finally



image958

I dag kom de efterlängtade kopiorna av Vita armbanden. De kommer att läggas ut på www.glitzy.se senare ikväll så håll utkik. De kom i 2 olika bredd och 4 olika färger, mökröd, svart, orange och grön. I love them all ;)

Tisdag

Nyss hemkommer efter en kväll på stan med jobbet. Nu blir det att slappa lite innan det blir sängen.
image957
* Ärmlös klänning glitzy.se * Tröja med hål för tummarna MONO * Remsandaler DinSko 240 kr, riktigt kap *

Tisdag

Ett snabbpass på gymet idag, hann bara med styrkedelen. Axlar och rygg var det som fick kämpa idag. I morgon är det biceps och förbränning. Ska iväg och käka med jobbet snart så där har ni anledningen till det korta passet.

Var faktiskt på löplabbet idag och provade ut löpardojor som ska hämtas ut på torsdag då lönen kommer in. Hoppas de nya skorna gör susen. Men killarna verkade veta vad de snackade om, tittade på hur jag gick osv, jag har tydligen någon som kallas pronaktion (vet ej hur det stavas).

Många efterfrågar matdagbogk och anledningen till att jag inte gjort en är att min kost är inget att efterfölja just nu. Då jag fuskar en hel del. Men oavsett vad jag äter ska jag skriva ned det. Men skyll inte på mig om ni äyter som jag och inte går ner i vikt hihi.

Igår (en bra dag förutom lasagnen och mummums):
gröt
frukt
sallad & kycklingfilé, 1 mumsmums
fruktsallad
lasagne
gainomax efter passet och lite mer snabba kolhydrater i form av en vit macka

Idag (katastrof dag)
Smörgåsar till frukost. AJABAJA
Raggmunk och fläsk till lunch. AJABAJA
Banan
Gainomax efter passet
Och snart ska jag ut och äta med jobbet som förmodligen blir mitt sista mål mat idag. Uppdaterar vad det blev sen. Update:
Mixed grill bestående av scampi, oxfile och kyckling, friterad banan och 2 öl. AJABAJA
Men i morgon ska jag skärpa mig lite mer igen :)

Saddle bag?

image956
Har du som jag varit sugen på en Dior Saddle bag? Typiskt att man ska hitta en snarlik kopia nu. Väskan från Friis kostar ca 600 kr och om du ska köpa Dior Saddle bag får du lägga till en nolla, om det ens räcker.

Måndag

Jag har varit lite småbakis idag också, så gymet var inte prio ett direkt. Men till slut tog jag mig iväg efter att ha sovit i soffan efter jobbet. Men ingen styrka utan det blev intervaller på bandet i 25 min och sedan mage efter det. Jag måste köpa ett par riktiga löparskor, jag blir helt stum i benhinnorna och måste ge mig. Tråkig men nödvänig investering om jag ska springa mina intervaller.
image955
* Byxor UCLA * Linne H&M * Ipodfodral på armen *

Najsig klänning

image954
image953

Detta är en klänning i min smak och den kommer inom kort till www.glitzy.se, förhoppningsvis redan nästa vecka. Jag kanske till och med ska kopiera Nicoles stil och ha en sjal i huvudet på samma sätt :)


Måndag

image950
* Jeans H&M By Madonna * Skjorta www.glitzy.se * Skinnjacka Redlabel * Sandaler Mimic *

Hemma hos oss 4

image949
I går målade jag denna tavla till sovrummet. Det är altså 4 st tavlor fast de hör ihop. Byrån heter Limo och är från Mio. Sängen vi har tillhör samma serie.

Vinnaren

Denna tjeja vann tävlingen. Grattis grattis. Jag lottade fram vinnaren. Här har ni hennes svar på frågan om vad hon tycker om baddräkten:
Jag tycker att det är apfult med baddräkt! Har verkligen inte vant mig vid detta knepiga plagg än.
Men jag är inte den som är den....Jag kan nog tycka att andra kan vara fina i det OM man har en cool variant och OM man har den till ex shorts. kan jag gå med på den som "modeplagg". Men på stranden så funkar det bara inte. Jag tycker att den är till för barn och gamla. Varför skall en kvinna i sina bästa dar´klämma ner sig i ett stycke heltäckande blankt tyg som bara resulterar i att  man sedan har en blek mage att försöka täcka??
Nä fram me magen, oavsett form, och låt solens strålar göra sitt -för det är ju bara sommar en gång om året!
I rest my case.



Lördag nr 2

Helt plötsligt blev jag påmind om varför jag är ute så sällan. Hela dagen är ju förstörd nu, jag kommer inte orka träna och fet mat är högt prioriterat idag. Köpte gräddost och vitt bröd till frukost och sen ska jag laga en lasagne. Ja ja det är så sällan jag är ute så jag får ta den här dagen med ro. Men i morgon är det nya tag, har ätit glass varenda kväll den här veckan. Men nu vill jag försöka tappa lite fett igen så nu jäklar...
image948
* Linne H&M * Kjol AA * Skor Asos * Nitarmband Cocco.se * Guldringar, armband Bananarepublic * Halsband glitzy.se *

Lördag nr 1

Ska faktiskt på fest idag så det kommer en outfit nr 2 sedan. Jag tror det kommer bli samma fast ett linne till och ett par high heels. Och varför skriver jag faktiskt fest, jo för att jag älskar att vara hemma och mysa så det är sällan jag tar mig iväg, men det ska bli trevligt.
image947
* Tee H&M * Kjol AA * Jacka Redlabel *  Väska Fifi *

Mera cocoo.se

Nitarmbanden gick som smör i solsken och på tisdag kommer det påfyllning, även nya modeller på väg in. Jag fastnade för dessa skärparmband för 145 kr. Billight tycker jag. Kanske ska slå till på ett brunt. Vi får se
image946

UCLA

Här är mina nya mys och träningskläder. Me like. Ska nog köpa likadana byxor fast i svart i morgon om jag hinner innan en after work med kollegorna.
image945

Little blogging today

Inte mycket tid över idag inte, nu ska jag ha en liten spakväll här hemma. Efter det ska ni få se bild på mina nya byxor och tröja från UCLA. Köpte även lite bastoppar, men var ute efter en jeansjacka, skinnkjol och en fin klänning men hittade inget utav det. Så det blev ett vitt baslinne och en kornblå tee på H&M. Inte så spännande.

Har även tränat ifag, triceps och bröst och sedan 35 min på snurren

Onsdag

Mina armband från Cocoo.se kom idag. Me like.
image944
* Jeans Vila * Sandaler Mimic * Tee glitzy.se * Halternecklinne/väst glitzy.se *

Glömde presentera vinnaren

I förra tävlingen är Anni vinnaren. Det var en annan tjeja som vann först men hon svarade aldrig på mitt mail så nu drog jag en ny.  GRATTIS!

Tävling!

Nu är det dags för tävling!
Linnet kommer från www.glitzy.se. För att vinna linnet måste du tipsa om tävlingen i din blogg & skriva ned vad du tycker om baddräkten som modeplagg i sommar. Sedan kommer jag att lotta fram vinnaren. Tävlingen pågår till Söndag den 17:e juni och vinnaren kommer att presenteras här på bloggen. Lycka till!


image943
Comfy slevless top, peach
Färg: persika
Storlek: One size. Pssar xs - s.
Mått: Bröst 80 cm, längd 71 cm.
Material: Bomull

Tisdag

Ett snabbispass blev det och ja det är svett ni ser på linnet.
Det blev bara biceps och 20 min intervaller. Hann inte mer, skulle ju ner på stan och äta med min älskling och en vän.
image941
* Linne från Adidas * Grå små shorts från H&M som inte syns *

Tisdag

image939
* Jeans H&M by Madonna * Linne H&M * Väst (kopia av lindsey lohans) www.glitzy.se *

Måndag

Rygg, biceps och nästan 40 min intervaller på snurren. Jag har slarvat en del med maten så jag går inte alls ned så mycket som jag vill. Fast å andra sidan är jag ganska nöjd som jag är nu, säkert därför jag äter lite det jag är sugen på ibland.
image940
Det har efterfrågats om mitt träningsupplägg. Styrkedelen delar jag upp så här (oftast):
Måndag: Rygg & Axlar
Tisdag: Biceps & mage
Onsdag: Vila
Torsdag: Bröst & Triceps
Fredag: Vila
Lördag: Vila
Söndag: Ben & mage

Nu när jag vill tappa lite fett så kör jag en hel del förbränning och tar ofast en promenad på helgerna och kanske ett rent konditionspass på onsdagen eller fredagen. Det är lite olika, kör lite som jag känner.

Måndag

image936
* Linne 2707 (svensk designer om jag inte minns fel) * Jeans H&M * Skor Skopunkten * 

Mer nyheter på www.glitzy.se

image934
image935







Varför inte bära en likadan klänning som Kirsten eller en söt väst med volanger som Lindsey?

Ge mig nitar

image933
Jag har sagt det förr och säger det igen. I like nitar och äntligen har det kommit ett prisvärt armband. Cocoo.se kommer att publicera nya artiklar inom 24 timmar. Då ska jag roffa åt mig ett vitt och ett svart nitarmband. Men det finna mycket annat fint att köpa också. Kika in på sidan i morgon för att se de nya produkterna.

Datorn värmer skönt

image932
Lillans favohobby är att ligga på datorn, och det roligaste är när hon råkar radera saker eller har öppnat typ 100 fönster. Men visst är hon söt? :)

Söndag

Jag är glad att jag tränade innan jag gick ut och solade. För nu skulle jag inte orka. Jag ska igentligen gå ut och gå nu, men jag är helt slut så förmodligen så bangar jag. I dag var det mitt första benpass på tre veckor. Vet inte varför men det har bara blivit så. Ingen förbränning blev det då jag hade bråttom ut i solen. Hm vi får väl se hur det blir med den där promenaden, soffan ser hemskt inbjudande ut.
image931
*Linne & Byxor BetterBodies*

Lördag

Efter en plankstek, öl och megastor glass på stan sitter jag nu här och håller på och somnar. Kanske ska vila en stund så jag kan hålla min älskling sällskap lite senare ikväll
image938
* Tee H&M * Minikjol AA * Sandeler Mimic *

Träning

Efter 2,5 veckors slarv känns det som om jag är på G igen. Men tappat mer fett har jag knappast gjort i alla fall. Kanske ska ta och göra en ny mätning nästa vecka.
image929
I går tränade jag biceps och 30 min på maskinen på bilden. Och idag bröst och triceps och 20 min på samma maskin. Har även cyklat till jobbet igår och idag. Det tar en kvart dit och en kvart hem. Sommaren är här och jag ser inte ut som jag vill. Men det är bara att hänga i.

Mera nyheter

image927
image928


Ännu mer nytt i shoppen. Passa på och fynda på www.glitzy.se :)

Fredag

Gammal bild men samma outfit som idag :)
image926
* Shorts H&M * Blus Bananarepublic *

Nytt i shoppen

image924
image925



Denna söta klänning finns nu inne i shoppen. Men endast i ett exemplar. Men det kommer fler inom kort. Jag måste nämligen själv ha en. Den är supersnygg + att grönt kommer stort nu. Klänningen är en kopia av Stella McCartney:s kreation och den kommer från hennes sommar kollektion.

Du bestämmer igen

Du fick vara med och bestämma om den här toppen skulle tas hem i vitt eller grått till glitzy.se. Vit fick flest röster så den får det bli. Nu har du chansen och bestämma vilken av dessa klänningar som ska hem till shoppen. Svart eller vit?

image922
image923

Ny favorit

Nytt på www.glitzy.se
image921
Jag har roffat åt mit en själv och den är min favorit för tillfället. Passa på du med, endast 2 st kvar.

Helt underbara

Dessa underbara från Philippa Green hittar du på Unnamei . Dessa tre är bara ett urplock, det fanns alldeles för många fina att välja emellan. Jag vill så gärna ha ett, men 1300 är inte bra för plånkan just nu. Men vi får se, kanske blir en beställning lite längre fram.
image920
Det kan vara roligt att ha lite annorlunda armband som inte precis alla har. Ni vet de som kommer från H&M osv. Det är kul att armbanden har gjort comeback. Och gärna stora ska de vara. Det finnsäven ett genomskinligt med en stor sten på vilket är riktigt hett just nu.

Onsdag

Nyss hemkommer från STHLM. Borta bra men hemma bäst. Fast med det här vädret hade jag gärna stannat ett par dagar till och glassat vid poolen.
image919
* Little miss www.glitzy.se * Sandaler Mimic (nelly)* Kjol www.glitzy.se *

Bränt kött

I dag åkte jag "nedcabbat" från Linköping till Sthlm. Som ni kan se så hade jag solen mest på höger sida bakom mig. Snygg bränna, eller kanske inte. När jag kom fram så glassade jag vid syrrans pool. Jag tror jag ska göra det i morgon också, passa på nu när solen är framme.

Dåligt med träning, ska försöka med en promenad i morgon och så blir det gymet torsdag och fredag. Längtar redan. Har du också skaffat snygg bränna idag kanske?
image916
Måste ju även visa min cooling till systerson.
image918

Nytt i shoppen

image915
I dag kom denna söta tee till shoppen. Jag tycker den är supersöt. Den är exakt likadan som den som Lindsey bär.

Back in the gym

Axlar och rygg idag. Men tyvärr gick det inte att köra hantelpress då jag fortfarande känner av axeln:( Efter mitt värdelösa styrkepass blev det 30 min på rotexen, 20 min intervall och sedan lite gott och blandat de 10 sista min.
image914
* Byxor från NIke * Linne från Anniluce * Hoodie från Puma *

Shape up

Förra veckan var en katastrof. Slarvade med maten, tränade lite och det blev bilen till jobbet i stället för cykeln. Eller jag tränade inte så lite, men det blev ingen styrka pga axeln. Och i lördags skulle jag springa intervaller i spåret men då drog jag på mig en skada i den lilla låsmuskeln.

Men denna vecka ska det bli ändring. Ok, bilen blir det nog denna vecka med, men träningen och maten ska skötas. Inlägg om dagens pass kommer ikväll.

Ha en skön måndag♥


Måndag


image913
* Linne Lola (köpt i USA) * Kavaj www.glitzy.se * Jeans Vila * Guldballerina Skopunkten *

Du bestämmer

image911image912
Denna söta topp i bomull ska jag ta in till glitzy.se. Men jag tänkte att ni får vara med och bestämma vilken färg.
Vit eller grå?

Lördag

Vilket härligt väder. Äntligen lite sol. Har varit ute och gått och legat på gräsmattan och solat lite. Nu blir det att slappa på balkongen en stund. Gör du idag?
image910
* Klänning H&M * Tygskor Esprit *

På väg

Nu är de på ingång. Armbanden kommer att finnas i 2 olika storlekar. Det bredare kommer att finnas i svart och mörkrött. Den smalare modellen kommer att finnas i svart, orange och grönt. Jag hoppas att de är här inom två veckor. De går inte att förbeställa utan ni som har anmält er till nyhetsbrevet kommer att få ett mail när de kommit in. Priset är inte fastställt ännu. Men de kommer att vara betydligt billigare än orginalen.
image909
Vilken färg är din favorit?


Sola dina tänder vita

Min syster har ett solarium i Väsby. Nu ska hon börja sälja en produkt som bleker tänderna när du solar. Tanbright är baserat på en ingridiens som heter hydrogen peroxide. Denna ingridiens i kombination med UV-ljus ger ett vitt leende. Den maximala verkningstiden är 20 min per omgång.

HAR DU TESTAT DETTA?
133655-901
Ett paket innehåller (599:-):

  • Tandskenor
  • 10 stripes (5 omgångar)
  • Tandborste och tandkräm
  • Pincett
  • Bruksanvisning på engelska

Fredag

Äntligen helg. I dag har jag gått 5 km sen joggade jag 2.5 km. Efter det åkte jag och köpte en godispåse. Jag kunde inte stå emot suget längre. Jag led, jag lovar. Som tur är kommer bara det här suget en gång i månaden.
image908
* Jeans från H&M Madonna * Linne H&M * Kort tee H&M *

RSS 2.0