Veckans


Det blev inte så många outfitbilder den här veckan men ska bättra mig.
Vilken är din favorit? Nr 2 är nog min.

Hemma

Och mer sjuk än innan. Jag har ingen röst kvar. Men hoppas den finns där i morgon då jag måste åka till jobbet då det är massor att göra. Jag har haft en toppenhelg. Vi var ute en sväng i Karlskoga igår. Det var riktigt kul att träffa tjejerna. Men nu är jag hemma och bloggen ska åter igen prioriteras. Ska även försöka komma igång med träningen i morgon.

T G I F

image1313
Nu ska jag åka till Karlskoga i alla fall. Mår inte så bra men det är bara att bita ihop.
* Poncho Carin Wester * Lång farfarströja under från Resteröds * Jeans Cheap monday * stövlar vagabond *

TREVLIG HELG

Påfyllning

image1312

www.glitzy.se

Testar ett tag till

image1311
Jag skrev för ett tag sen att jag blev besviken när inte Proactiv fanns att beställa på Tvshop. Men det var väl tur det för en Anna skrev i min blogg: Det tar ca 12 veckor för huden att anpassa sig efter nya produkter och då börja läka. Kan bli värre under en viss period, men då beror de på att huden anpassar sig och börjar läka om på nytt. Så ha tålamod, har det efter 13-14 v fortfarande inte blivit bättre, byt då. =)

Så jag ska lyda Anna och göra som hon säger. Så jag gick till Åhlens för att inhandla nya Clinique produkter som ni kan se på bilden.

Men för er som vill testa proactive så skrev en annan tjej en bra sak: hej det var jag som tipsade dig om proactiv.. kan tänka mig att du försökt beställa i sverige.. jag kan tipsa dig om att gå in på www.proactiv.com där kan du bli medlem/ och kan lika fort avbryta det..
men de skickar ett paket i månaden har jag för mig men är lätt att säga upp.. så testa och gå in där och beställ ett paket är dessutom billigare ca 39 dollar plus frakt.. men bättre än 600 spänn som det kostar här.. hoppas det går bra mvh Frida

Hot Not Hot

image1310
Om man bara sätter på sig klänningen rätt upp och ned så ser den ganska tråkig ut (bilden i mitten). Men om man knyter åt i midjan så blir den lite draperad och helt plötsligt mer snygg.
Vad tycker ni? Är den Hot or Not?

Stackars mig

image1309
I dag är jag hemma och är sjuk. Ont i halsen och snorig och hostig. Stackars mig. Jag som ska åka till Karlskoga ikväll och allt. Jag måste verkligen åka den här helgen för varenda helg är uppbokad efter den här. Ska fira pappa, mormor, mig själv och träffa mina bästa vänner.

Det blir mest soffläge idag med lillan. Som ni ser på bilden så gillar lillan att ligga mellan mina armar och sova. Det ska vi nog göra idag också:)

Vinnaren

Hanna heter tjejen som vann tävlingen.. Grattis...Det kommer en ny tävling inom kort så håll utkik

Velour

image1308
I dag kom klänningen från Velour. Men har inte hunnit prova den ännu. Hoppas den sitter bra så jag kan behålla den.
Nätet ligger nere fhemma ortfarande för idioterna på ACT gör inte sitt jobb. De säger att problemet är löst och när jag kommer hem från jobbet så fungerar det fortafarande inte. Den personen som svarar i morgon när jag ringer kommer inte få det lätt. Jag är riktigt arf just nu. Kan inte jobba med shoppen vilket jag egentligen måste.

Tengwar

Jag får massor av frågor om hur man översätter sitt namn till alviska. Så nu gör jag ett inlägg om det så jag kan hänvisa till det så jag slipper skriva samma sak varje gång ;)

Gå in på den här länken för att ladda ner fonten till din dator. När du har packat upp filen klistrar du in fonten bland dom andra fonterna till word. Tryck på start - kontrollpanelen - teckensnitt.

Men det blir inte helt korrekt eftersom word översätter bokstav för bokstav. När man skriver namn osv förändras ibland utseendet på en bokstav. Och det kan jag inte hjälpa er med
image1307

Träning onsdag

Eftersom nätet låg nere igår blev det ingen bild på träningsoutfiten. Men jag kände mig lite krasslig och tänkte stanna hemma men jag gick ner till slut och körde 9 set biceps och lite mage. I dag känner jag mig febrig. Så det blir antagligen ingen träning idag. Men vi får se hur det känns ikväll.
image1306
Här ser ni en bild på mina favoritträningsbyxor från Better Bodies, Westside Loose Pant 399:-. Jag har dom i svart men vill verkligen ha ett par i grått. Vi får se om jag har några pengar kvar efter Rom.

Onsdag

Internet fungerade inte på hela kvällen igår så jag slänger in gårdagens outfit idag istället.
image1305
* skor vagabond * Lång teeklänning H&M organic * Lång stickad väst eve (JC) * skinnjacka redlabel * Väska med träningskläder i ;) Åhlens * sjal www.nuknuk.se *

New bag

image1304
Jag har länge letat efter en bag som jag kan ha när jag reser som handbagage. Ibland vill man ha med sig mer än det som får plats i en vanlig väska. Och så behövde jag en ny att  ha till gymet. Får plats med alldeles för lite i min nuvarande. Den här är även lite roligare att bära omkring på till jobbet om man ska iväg och träna direkt efter.

När jag var på Åhlens i måndags hittade jag den väskan jag letat efter för ett bra pris.


DHL väska?

Vad tycker ni om väskan? Den är lite lekfull i färgerna och modellen är helt ok. Men $400 för den? To much enligt mig.
image1302image1303
New York, 26 september, 2007 - Transport- och logistikföretaget DHL och modeundret Zac Posen har tillsammans designat en läderväska i begränsad upplaga. Syftet är att samla in pengar och väcka uppmärksamhet kring den ideella organisationen TeachersCount, som verkar för att höja läraryrkets status i USA.
 
För ändamålet har Zac Posen designat en läderväska i begränsad upplaga med DHL som finansiär av produktionen. Priset ligger på 400 USD och väskan kommer att säljas exklusivt på kampanjsajten www.toteforteachers.org För varje väska som säljs kommer DHL att donera samtliga intäkter till den amerikanska organisationen TeachersCount.

Läderväskan är tillverkad i utsökt italienskt läder med DHL:s egna färger, rött och gult. Den specialdesignade väskan producerades i Toscana i samband med Zac Posens ordinarie kollektion av handväskor. Väskans mått är cirka 30 cm bred och 35 cm hög och har en rejäl gul axelrem.
 
- Jag designade väskan med avsikten att den skulle vara kul, feminin, lättåtkomlig och lite sportig. Inspirationen bakom väskans livfulla röda och gula färger kommer från min samarbetspartner DHL:s karakteristiska färger. Min förhoppning är att fashionabla damer kommer att bära denna väska som ett erkännande av lärarnas fantastiska insatser i samhället, säger Zac Posen.
 
- Jag skulle inte vara där jag är idag om det inte vore för de kreativa, artistiska och stöttande lärarna som alltid uppmuntrade mig till att tänka utanför ramarna och att inte vara rädd för att använda min fantasi. Projektet med DHL och TeachersCount är mitt sätt att tacka lärare för allt de har gjort för mig under årens lopp, fortsätter Zac Posen.


Nästan en likadan

Det blev inte den här droppfärgad teen från Velour. Jag såg den på Berg på Idol igår och gillade inte modellen riktigt. Jag är ute efter en mer längre och mer teeliknande. Jag satte min kompis i Göteborg i arbete och hon hittade en likadan fast en klänning från Velor. 3 är riktigt bra. Hon provade den och sedan ringde hon ett videosamtal. Den såg ut att vara riktigt snygg på. Jag har den i brevlådan i morgon om posten sköter sig som de ska:)

Tisdag

image1301
* Skjortklänning www.glitzy.se tillfälligt slut men kommer inom kort * grå glansiga strumpisar åhlens * stövlar vagabond * stickad grå väst ZARA *

Träning tisdag

image1299
Efter tre dagars vila var det hög tid för gymet. Skulle ha tränat igår men soffan var så skön.
I dag tränade jag axlar och rygg och avslutade med 20 min jogg och gång på bandet.

* Linne Nike * Byxor BetterBodies *

Velour frestar

Velour har alldeles för mycket snyggt just nu. Inte nog med den droppfärgade teen utan nu även denna snygga top i ponchomodell. Vill ha nu
image1298


Skir, poncholiknande top, med ärmar. Topen är lite genomskinlig så därför rekommenderas att man har ett linne eller dylikt under. Topen är mycket elegant och draperas vackert när man bär den.


Typiskt

Jag skrev om hur min hy har varit. Mitt clinique set är snart slut och det är dags att köpa nytt. jag tycker nog att huden har blivit mycket bättre men inte helt bra. Jag tänkte jag skulle testa proactiv för att sedan bestämma mig för vilket märke jag ska använda. Men nu är det slut. Det trodde jag aldrig. När blev det så populärt? Nu blir det qlinique igen. För proactiv kommer inte in förrän i slutet av oktober.

Lite bilder

Det var fest i lördags som många vet. Eftersom min sambo suger på att ta kort så var jag fotograf i lördags och det enda kortet jag fick på mig själv var när jag ställde in självutlösaren för att ta ett kort på min outfit till bloggen :) Men nu skickade kim (min sambos brorsas sambo :))över lite bilder som jag tänkte dela med mig av. Som ni förstår var jag allt annat än nykter.
En gräddpuss, någon?
Vad är en fest utan lite dans och girlanger (stavas det så?)
Jag har för mig att vi diskuterade något viktigt

Stapplar omkring


image1294
I dag kom mitt paket från Gojane. Men tyvärr kan jag inte gå i skorna. Jag älskar dom, men jag kan inte. Jag önskar jag kunde. Som om inte det vore nog fick jag betala skatt och tull på 170 kr :( Men jag gillade armbandet så det ska jag behålla. Skorna ska jag sälja. Vill någon köpa dom? Jag är säker på att det finns människor därute som kan gå i dom.

Ny tävling

Nu när den andra tävlingen är avslutad är det dax för en ny.
Denna gången kan du vinna armbandet på bilden som kommer från Chique. Det enda du behöver göra är att skriva hur mycket armbandet kostar. På onsdag efter kl 18 kommer jag lotta fram en vinnare som presenteras på bloggen. Har du ingen blogg glöm inte att skriva din mail.
image1293

Måndag

image1292
* jeans cheap monday (vet ej vad modellen heter) * Skjorta www.glitzy.se * Kofta Bana Republic * skor converse * sjal www.nuknuk.se *

Veckans


Då var det dags för veckans outfits igen. Jag vill åter igen veta vilken du gillar bäst?

Vinnaren

Tävlingen är slut och vi har en vinnare med motiveringen:
Från: Alexandra

Hej, jag tänkte börja med att säga att priset ligger på 199! Jag är en fattig student som älskar mode, tyvärr har jag aldrig råd att shoppa. Jag har för tredje året i rad samma höstjacka, och jag tycker det skulle vara kul om jag kunde piffa till den på något sätt (med en sjal kanske..?). Jag är för sparsam för någon modetidning, men som tur är har jag en daglig läsning här på din underbara blogg, som faktiskt är bättre än tidningar! Måste tacka dig för att lysa upp min gråa vardag! Tack. (förlåt för min självömkan)

Men du skrev aldrig med din mail? Maila mig så postar jag sjalen.


Det kommer en ny tävling i veckan så håll utkik.


Lördag

image1291
Det är ett under att jag ens sitter här vid datorn. Jag mår så jä*** dåligt idag. Det värsta är att vi måste städa lokalen snart. Vi gjorde det mesta innan vi åkte hem inatt men det är i alla fall minst en timmes jobb kvar.

Jag hade i alla fall på mig cheap monday jeans, skor zara, vitt ribbat linne H&M, kort kavaj www.glitzy.se. Fläcken på byxorna är vin.

bråttom

Taxin kommer snart. Måste till lokalen innan alla andra kommer. Hann inte fota outfit men den får ni se i morgon. Ha en kul lördag.
XXX

Någon hjälpa mig?

image1290
För några dagar sen efterlyste jag vad man kallar ett plagg där färgen tonas över som på bilden. På branten står det att den är färgdroppad. Så vi kör på det. Jag vill inte vänta till Styleins underbara tee kommer i butik 2008. Efter lite bra tips från er så fick jag veta att denna från Velour finns på branten. Men den är slut i alla storlekar. Finns den på någon annan webshop? Det kanske finns någon snäll människa där ute som vill köpa den åt mig i butik? Den finns tydligen på Weekday som så klart inte finns i Linköping.

Inget speciellt

Jag är så sjukt trött. Tur att jag fick vara ledig från jobbet idag. Jag har gjort 4 st stora smörgåstårtor idag. Jag har även städat här hemma, handlat till festen i morgon, vart i lokalen och plockat och dukat + att jag hann med och träna en timme. Nu sitter jag framför datorn efter att ha tagit en dusch. Ska nog gå till soffan och dö nu. Kanske poppa lite popcorn först :) Ha en mysig kväll.

Inte så roliga blogginlägg för tillfället. Men det kommer när allt har lugnat sig.

Men kom på en sak. Vad ska jag ha på mig i morgon? Jag trodde faktiskt att jag skulle få skorna till helgen. Men icke:( Om jag orkade skulle jad ta på mig olika outfits så skulle ni få rösta på den bästa. Men som sagt jag ska dö i soffan nu.

Ett paket kom

image1289
Dom efterlängtade fälgarna med 19 tums kärlek kom idag :)

Klenis

I dag skulle jag träna bröst och kondition. Men så kom jag på att jag har inte tränat ben på ca 2 månader :) Så det blev bröst och ben, Men oj så klen jag var. Eller jag körde på samma viklter som då men det var tio gången jobbigare + att det blev lite färre repetitioner :)
image1288
Nu ska jag åka och handla mer saker till festen i morgon.
* Linne Betterbodies * Byxor casall * skor nike * keps nike *

Gift

image1287
Nuknuk är så snälla så de gav mig en liten gåva. En armring och örhängen från Cresendi. Smyckena är gjorda i antikguld. Armringen är töjbar så man kan ha den lite hur som helst. Jag ska nog ta och sätta den lite högre upp på armen vid nästa fest-tillfälle. Det är ju i morgon kom jag på. Vi får hoppas att den matchar kläderna jag ska ha. Jag har rak lugg, och en orm till armen och om jag sätter på en cleopatraliknande klänning så kommer ingen se skillnad på mig och Cleopatra i morgon ;)

Torsdag - träning

image1286
Jag tränade allt igår. Men jag har haft lite att göra om man säger så. Jobbade till fem, äta, träna, få nyckeln till en lokal kl 19, åka och handla till J:s 30 års fest på lördag. Sen dö i soffan.
Jag hann bara träna 40 min så det fick bli axlar och inget mer. Men ska försöka ta mig iväg idag. Har bakat smörsgåstårta hela förmiddagen. Och är inte riktigt klar ännu.

* Betterbodies byxor * casall linne * nike hoodie *

Glömde

image1285
Jag glömde att visa mina nya örhängen. Jag invigde dom idag. Me like mucho.
Peace!

Nu vet jag...

...vad det kallas: färgdoppad

Torsdag

image1282image1283image1284
* jeans cheap monday * tee strayboys * kofta ZARA * skor vagabond *

Vad kallas det?

image1281
Jag vill ha vad heter det nu igen? Vad kallar man när färgen tonar över i en annan färg på plagget? Ni ser på bilden vad jag menar. Det kallas något och jag kan inte komma på vad. Hur som helst får jag ha-begär när jag ser denna tee från Stylein. Den tillhör kollektionen 2008 och jag måste ha den när den kommer i butik. Kan jag vänta så länge? Ni kanske kan tipsa om vart man kan hitta en liknande tee redan nu?

Jakten på jackorna fortsätter

Det är inte svårt att hitta en snygg jacka i år. Den saken är säker. Önskar att jag hade obegränsat med pengar så jag kunde köpa dom alla :)

Den här Ullparkasen i grått från H&M gillar jag mycket. Skulle gärna ha den hängandes hemma. Huvan är avtagbar vilket är ett plus. Den hat fickor med tryckknappar fram och dragsko i midjan och nedtill. Något längre bak. Supersnygg. Och den kostar endast 598 kr.

En liten dyrare höstjacka kommer från Cacharel i grått filttyg. Du kan beställa den på shopaholic för 3780 kr. Jackan är sydd i vackert formad balongmodell, har trekvartsärm och band kring midjan. Jag tycker den är superfin. men lite dyr för mig.

Tävling

Denna gången kan du vinna en supersnygg sjal från nuknuk. Jag älskar den och ska nog ta och beställa en själv faktiskt. Bilden gör den inte rättvis.
Lite information om den: Sjal av brokad. Med härligt material och fina mönster, som kan bära runt halsen eller på axlarna. 70x180cm. Handtvätt. Färgen är svart och guld.

Lite om tjejen som ligger bakom shoppen:

Che Lam är född i Kina, uppvuxen i HK, utbildad i modedesign och inredningsdesign i USA samt England innan flytten till Göteborg för 10 år sedan. Den stora intresse i mode och design gjorde att Che startade nuknuk design, nätbutik för tjejer som, precis som Che, älskar accessoarer.

image1278

Hur kan du vinna den?
Skriv svaret på frågan under kommentarer och skriv även varför just du ska vinna den. Bästa motiveringen vinner.
 *Hur mycket kostar ett par Ninja vantar från märket d.i.i.t.u? Svaret finns på nuknuk *
Har du ingen blogg skriver du med din mailadress.

Tävlingen pågår tom söndag 23/9 kl 14.00

Onsdag

I bland vill man inte klä sig, utan bara stanna i sängen. I dag var en sån dag så jag tog mig på något skönt. För myskläder är inte tillåtet på jobbet tyvärr.
image1277
* Jeans Mango * Lång hoodie www.glitzy.se * Skor converse * skinnjacka redlabel *

Vagabond vs Marc jacobs

image1273image1274

















image1275
Om jag fick välja skulle jag välja MJ(bilderna högst upp). Man kan fakiskt fynda dom på ebay för ca $200 = ca 1400 kr. Och de från Vagabond kostar 1200. Inte så svårt val va? Det tillkommer frakt på MJ skorna, men det är det värt tycker jag. Nypriset på Marc jacobs skorna är inte mer än $300. Inte så farligt för ett par snygga höst/vinter kängor. Gillar rågummisulan massor. Vill så gärna ha.

Do you like them?


Vit klocka med kristallcirkel

image1272
Jag vill gärna ha chanel klockan med en diamantcirkel men tyvärr har jag inte riktigt råd med den tyvärr. Så tills vidare nöjer jag mig med den på bilden som kommer från Chique. Bild kommer så klart när jag har den hemma.


Peace

Jag vill bara tipsa om vart ni kan köpa likadana peaceörhängen som jag köpte förra veckan. Jag beställde dom på ebay förra veckan och de kom idag. Dom är superfina. Dom ska jag ha i morgon :)

Tisdag

image1271
Jag tog mig allt i väg till gymet idag också. Började med att jogga 10 min sedan blev det 6 set biceps och 6 set triceps. Orkade inte mer. Var så trött i kroppen. Kanske håller på och bli förkyld? Jag asvlutade med 17 min intervaller på rotexen.

* Linne H&M, väst med huva NIKE, byxor Bodyaction *

mera jackor

Här kommer fortsättningen på jackjagandet. Lite dyrare än i förra inlägget. Det finns i alla fall jackor för alla smaker och plånböcker. I morgon ska jag leta vidare.


Jacka med ståkrage och skärp
Har ståkrage, dolda tryckknappar och ett väldigt fint skärp som är fastsytt på ena sidan vilket ger en veckad effekt i midjan. 80% ull och 20% polyester (foder). Kemtvätt.
Från franska Les Prairies de Paris.
Skynda och fynda den är nedsatt från 3199 till 1600 kr. Ett riktigt kap och finns på branten.


Denna snygga jacka hittar du hos Acne. Man får kalla den parkas va? Gillar den massor. Ärmarna är lite vida och precis för korta.


Gillar du annorlunda kragar och rosetter ska du absolut slå till på denna kappa från FRÄULEIN VON HAST. Du hittar den på Designsverige och blir din för 2695 kr.


Den här skulle jag vilja ha från ASOS. Den kommer från French Connection och kostar 1971 kr vilket den är värd tycker jag. Vill ha den nu!

tisdag gadsit

image1265image1266
* Jeans cheap monday * Linne H&M * Boxtee med ett skelett på axeln cheap monday * skoletter vagabond *

ELLOS först ut

Jag tänkte gå igenom lite webshoppar för att ge er tips på höst och vinterjackor. Detta är altså jackor jag skulle tänka mig att köpa. I kväll kommer mer tips. Jag tror detta kommer bli en följetong hela veckan faktiskt.

Om jag inte redan hade en hyfsat ny skinnjacka och om jag var gjord av pengar skulle jag beställa denna snygga mc-jacka direkt.
MC-jacka med fastsytt bälte nedtill och dragkedja i ärmslut. Framfickor med dragkedja. Dekorativa knappar. Av svinnappa med tvättad och sliten look. Observera ...att jackan har en sliten look som om man har rispat i skinnet. Tunt polyesterfoder.
899:-


Jag älskar den här a-linjeformade kappan med trekvartsärmar. Tänk så snyggt med ett par långa skinnhandskar till. Kanske ska slå till? ;)
Kappa med lätt randstruktur och tvåtonseffekt. Utställd med 3/4-ärm. Stora klädda knappar. Av 70% ull och 30% polyester med polyesterfoder. Två fickor.
999:-

Apologize


Jag gillar den här låten massor. Den är bäst när man sitter i bilen och har jättehög volym på. Den är riktigt fin så jag kan inte vara självisk längre och inte dela den med er ;)

Har du plastikopererat dig?

Fick ett mail från en tjej som efterlyser personer som har gjort ingrepp som vill berätta om det på hennes sajt: http://www.kosmedics.se/
Ni kan läsa här vad hon skrev till mig:
Jag har precis skapat en ny sajt som handlar om plastikkirurgi, skönhetsbehandlingar, medicinsk hudvård och estetisk tandvård.

Sajten innehåller info om olika ingrepp och behandlingar och ett forum. På sajten kan man också hitta kliniker och salonger i sitt eget närområde och dessutom betygsätta dem. Så om man te.x vill göra en ansiktbehandling eller en nagelförlängning är det lätt att hitta en salong i närheten. Dessutom kan man se vad tidigare kunder tyckte om salongen.  

Jag tänkte höra med dig om du hade lust att efterlysa människor som gjort något ingrepp eller behandling så de kan recensera dessa på sajten och på så sätt hjälpa andra som står i valet och kvalet. Det hjälper också människor undvika oseriösa tandläkare, hudterapeuter och läkare

Måndag


image1262
När jag kom hem från gymet möttes jag av den här bakgrundsbilden på skärmen. Är min sambo den bästa eller vad? hihi. Kan du inte se vad det står berättar jag det gärna nu (jag vet att jag är riktigt romantiker): If love is great, and there are no greater things, then what I feel for you must be the greatest. Det är ju så man smälter :)
image1261
Efter att ha degat i soffan efter jobbet ville jag inte gå och träna idag heller. Sist jag tränade var i onsdags. Fattar inte vad det är med mig. Jag är så lat just nu. Men idag tog jag äntligen tag i konditionen. Jag joggade 34 min sedan blev det bara 4 set rygg, 3 set mage och lite korsrygg. Jag har gått upp allt jag tappde inför sommaren på en månad så det är dags att skärpa till sig. Maten kommer jag inte hålla så hårt på. Det är förbränningen som är viktigast nu + styrkan så klart.

Måndag

image1260
Fråga mig inte vad jag gör med munnen :)
Har på mig min nya poncho från Carin Wester. Kommer även ha den över skinnjackan när det blir lite kallare. Jeans från cheap monday. Mina nya converse skor. Hade mina nya vagabond först men jag hade skavsår sen innan så till slut stod jag inte ut :)

Box x 2

image1259
Här är mina cheap monday tees som jag fyndade i lördags för 75 k st :)

Gifts

Jag har bara fått bre presenter och tårtan var jättegod :) Älskar min poncho från Carin Wester. Den ska jag ha i dag. Men ush så seg jag var hela dagen igår. Efter vi hade haft folk på besök gjorde vi en supergod potatisgratäng med oxfilé till det. Bättre bakismat får man leta efter. Nu måste jag skynda mig på. Jag fick vara ledig en stund på förmiddagen. Men jag vill inte komma allt för sent.
image1258
Här ser ni tre av mina presenter, poncho från Carin Wester, converse skor och ett par långa skinnhandskar från wedins.

I dag ska jag ta mig i kragen och gå och träna. Jag tror jag tränade i tisdags sist? Mycket dåligt.

Veckans


Vilken tycker ni bäst om? Jag håller nog på nummer 4 :)

Päronpaj

Jag hade lovat er två recept. Här kommer i alla fall det första. Jag tyckte faktiskt inte päronpaj lät sådär supergott. Men så fel jag hade. Ytan blir lite knäckig...mmm så gott
image1257
2 1/2 dl socker
2 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
1 tsk bakpulver
1 ägg
100 g smält smör
1stor burk päronhalvor

Blanda alla torra ingridienser. Smält smöret, rör ner detta plus ägget i mjölblandningen. Smörj en form och lägg i päronhalvorna. Töm över lite spad. Klicka smeten över päronen. Grädda längst ned i ugnen i 175 grader i 30-40 min

Hoppas det smakar

Dom svarta blir det

image1255image1256
De gråa åker tillbaka i morgon

Nya jeans

image1253image1254
De är så sköna så man kan nästan tro att det är mjukisbyxor. Jag köpte dom på stan igår. Skulle ha svarta jeans men hittade inga så det fick bli dessa. Jag vill gärna att det ska vara lite stretch i dom och de svarta var alldeles för hårda för mig.

Den modellen som jag har på mig på bilden kommer även i svart till våren. Då ska jag slänga mig över dom. Älskar dom. Varken för höga eller låga i midjan, alldeles lagom.

Glömde nästan berätta vart de kommer ifrån. De kommer från cheap monday.

Jag lever...

...Men det är knappt. Jag är så bakis idag och om två timmar kommer svärföräldrarna på födelsedags fika. Jag är så glad över att jag städade undan allt igår innan jag gick och la mig, eller rättare sagt däckade i sängen.

Festen var lyckad och jag tror vi var runt 30 st. Någonting som var populärt på festen var Nintendo Wii. På bilden ser ni när de spelar bowling. Det är viktigt att man har på sig säkerhetsremmen runt handleden. Kolla här vad som kan hända om man inte har den på hihi

Glömde nästan: Tack för alla gratulationer från er;) XXX
image1252

Lättare att välja denna gången?

image1229
Jag kunde ju inte bestämma vilken färg jag ville ha så jag beställde båda :) Men jag ska skicka tillbaka ena paret. Ska hämta ut dom senare så dår vi se dom på och jag hoppas att det blir lättare att välja då :) Bilder kommer och ni får nog hjälpa mig då...

SUSHI time

Har precis tagit en runda på stan. Fyndade två cheapmonday boxformade tees för 75 kr st :) Ni får se dom sen eller i morgon.
image1250
Det blåser superkallt här så jag slängde på mig en varm lång stickad kofta på VILA och skipants och ballerina från H&M, jackan är från Redlabel

image1251
Mmmm 8 bitar sushi fick följa med hem. Har nu ätit upp dom, eller rättare sagt slängt i mig dom, var så hungrig. Nu ska jag sova en stund. Är så trött, vaknade av att grannungen satt och spelade något blåsinstrument. Måste verkligen kolla upp om man får göra det i lägenhet. Hörde varenda liten ton han spelade och det lät inte ens bra.

Äntligen en vinnare

Men vem är den där emma? Hon vann i alla fall tävlingen och att honhon är en kämpe. Vet inte hur många kommentarer hon skrev :)
Emma, du kan väl skriva din mail i det här inlägget. Och inga fusk nu, jag jämför hennes ipnummer med de kommentarer hon har skrivit innan.
 
GRATTIS EMMA!

Det kommer en ny tävling inom kort där du kan vinna en supersnygg scarf men dock inte från www.glitzy.se den här gången utan från en annan webshop....

God natt

Ingen träning idag heller. Jag får inte tiden att gå ihop just nu helt enkelt. Jag hade tänkt att träna i morgon eftersom jag kommer att vara bakis på söndag. Men om jag känner mig själv rätt så blir det inget i morgon heller. Vi får se.

I dag har jag bakat och slappat, bakat och slappat. Ni ska få två toppenrecept här i morgon. Dock inte så nyttiga :) Men man får passa på när det är helg och unna sig lite extra.

Jag fyller på söndag så i morgon blir det fest här hemma, så det är lite att styra med. Men baket är ju redan klart i alla fall.  Nu är det bara outfiten som fattas. Hmmm undra vad jag ska ha på mig...

Sov gott så hörs vi i morgon

Bara 27 st

I skrivandets stund fattas det 27 kommentarer för att någon ska vinna halsbandet. Kom igen nu då så vi får ett slut på tävlingen någon gång :)


The never ending halsduken

Jag vill så gärna ha halsduken som kallas the never ending från H&M trend. men vi har inte det i Linköping så kan inte någon snäll människa där ute köpa en till mig? PLEASE!!! Om ni inte vet vilken jag menar så är det den här som Linn har på sig på en bild i sin blogg. Vilken tur att jag hittade en bild...

Vore så glad om någom kan köpa den till mig. Jag står så klart för frakten och jag  kan föra över pengar till kontot och sedan kan du skicka den. Maila mig på [email protected] om du är en snäll själ som vill hjälpa en fashion sister i nöd.

TGIF

Visst är dom söta?
image1248
Lite fredagskul hihi
image1249

Fredag

image1246image1247
* Byxor med hög midja ZARA * farfarströja resteröds * skinnjacka redlabel * min nya frisyr *

Ny väsktrend?

image1245
Jag har äntligen tagit mig lite tid att börja titta igenom visningarna från modeveckan. Dessa väskor kommer från Marc Jacobs och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Jag tycker dom är riktigt fula. Vad är grejen? En väska utanpå väskan. De fanns i flera olika färger och utförande. Men väskorna var inte det enda som var udda utan bland annat skor med en annorlunda klack.
Skulle du använda väskan om du fick en till våren?

Kommentera mera

Nu är vi uppe i 7689, bara 161 st kvar nu :). Tävlingen hittar du här. Den som skriver kommentar 7850 vinner altså ett halsband. Det spelar ingen roll vart ni kommenterar i bloggen.

update 070914 kl 15:20: nu är det 7747 kommentarer
update: 070914 kl 18:06 : nu är det 7774 kommentarer.

inte många som fattas nu. Kommentera på nu.... 

Min frissa

image1244
Min frissa bor numer i USA och är lyxfru. Hon är ihop med ett NHL-proffs. Hon har alltid varit intresserad utav kläder och klä sig snyggt. Men det senaste året har hon lagt till med lite dyrare vanor. Tänkte bara ge er två exempel, ni ser altså en Burberry kappa på bilden och hennes ursnygga klocka med diamanter ((någon kallade det även strössel)från breitling ...Eftersom bilderna är så små ser ni inte henner diamanter i öronen ;) BITCH CISSI!

Det är tråkigt att vi ses så sällan för jag har ingen annan kompis som är så ytlig som jag. Som man bara kan sitta och snacka med om dyra saker, klockor, smycken, kläder och allt annat som är livsviktigt haha. Så illa är det inte, vi pratar om mycket annat också. Men själva poängen är att jag har ingen annan kompis som henne när vi kommer till den punkten :(

KLAR

image1243
Nu är jag hemma från frissan. Eller jag har varit hemma ett tag men frissan hängde med hem så nu har hon gått. Inget gym blev det. Hann inte :( Det blev lugg och jag gjorde en lite kallare blond färg och jag är så nöjd. Ni kommer att få se fler bilder ihop med mina outfitbilder.

Torsdag

image1242
Ush vilken dålig bild. Men jag ska ta med mig kameran till frissan som jag ska springa till nu så får ni se bättre bilder sen.
* Lång Hoodie www.glitzy.se * Latextights AA * "herrskor" vagabond *

Träna?

Jag är så trött. Orkar knappt träna längre. Vad är det med mig? Jag jobbar jämt, kan ha något med det att göra? 8-17 vanliga jobbet, hemma är det shoppen som gäller -  svara på mail, packa kläder, lägga beställningar osv. Bloggen tar tid och så ska man laga mat, städa, ja ni vet. Och sist men inte minst så ska jag klämma in träningen någon stans. När ska jag vila då? Jag är likblek och har påsar under ögonen. Och eftersom jag har opererat bort dom då vet jag att jag är sjukt trött när dom syns.

Ingen annan än jag själv har satt mig i den här situationen så jag ska inte klaga igentligen. Men nu måste jag ta mig i kragen och gå ner till gymet. Men jag vill inte.....Har jag inte uppdaterat med bilder från gymet sen får ni skälla på mig.

Ses sen då?
update kl 21.57:
image1241
Jag tog mig iväg men det blev bara bröst och 10 min jogging. JAG MÅSTE TA TAG I KONDITIONEN. I morgon lovar jag er att jag i alla fall ska jogga 30 min innan det är dags för triceps.

Frisördags

image1240
I morgon ska jag till frisören och jag vet inte vad jag ska göra. En gång i tiden hade jag långt, tjockt fint hår (bilderna med röd bakgrund) sedan började det färgas och klippas osv...hårkvalitén blev sämre och håret tunnare. Jag klippte av mig håret till axlarna. Men jag ville ha långt hår så jag satt i löshår vilket förstörde håret totalt. Så då klippte jag en bobpage, har aldrig haft så kort hår i hela mitt liv. Men efter ett tag beslutade jag mig för att spara. Det känns som om att det aldrig växer ut. Jag har fått klippa mig ofta och sköta håret noggrant för att få tillbaka kvalitén och äntligen så är håret i topptrim. Men för kort:( Men det är bara att spara.

Saken är den att jag älskar att ha lugg. Men jag är rädd för att håret är lite för kort för att jag ska ha lugg. Jag ser lätt lite "tantig" ut om det blir page och lugg. I och för sig räcker håret till axlarna så det kanske blir bra. Vi får se, bestämmer mig hos frissan i morgn.

Men nu till färgen. Jag tror att jag passar i lite kallare blond färg? Vad tycker ni? Ni ser skillnaden på kortet. På kortet längst upp till höger är håret väldigt guldigt och varmt. Jag blir galen, vet inte vad jag ska göra. Allt faller kanske på plats när jag är där..Resultat här i bloggen i morgon så klart.

Tävling

Ska ta och härma Kelly lite. Om du blir den som skriver kommentar 7850 vinner du detta pradainspirerade halsband från http://www.glitzy.se/. Har du ingen blogg skriver du din mail i kommentaren.
update: nu är vi på 7513 kommentarer så det är ett antal kvar så fortsätt kommentara här och var i bloggen så kommer vi upp snart upp till 7850:)
update 070912 kl 23:17 - 7597 st kommentarer..kom igen nu då ;)
update 070913 kl 11.05 - 7618 st kommentarer
image1239

Onsdag

image1237image1238
* Ny skjortklänning från www.glitzy.se , love it * ballerina H&M *

Tisdag

image1236
* Jeans mango * Linne 2707 * Kofta ellos * stövlar vagabond *

Blå?

image1233
I bland när man är på internet poppar det upp såna där reklambanners där man kan beställa saker billigt. Jag har alltid velat testa en annan färg på ögonen så när erbjudandet dök upp för en månad för 60 kr slog jag till. De kom igår, men ush så fula de var.

Hålet i mitten föstora så man ser mina melerade ögonen runt pupillen. Fast på lite längre håll ser det ok ut. De får underkänt och de kommer från ett företag som heter Pharma optic. Beställ inte därifrån.

LONDON

image1235
psssst..har precis bokat resa till London i november. Jag tror Topshop blir mitt första shoppingstopp på resan.

Svar på tävling

Om ni tittar till vänster under kategorier och länkar finns det en tävling där ni kan vinna ett skönhetskit. Det är hitta.se som har tävlingen och frågan lyder: Vilket landskap är designern Carin Rodebjer ifrån?
Eftersom jag är så snäll idag så har jag tagit reda på svaret åt er: hon är född i Klinte på Gotland. Jag ska nog klicka dit nu och svara på frågan :)

Peace

image1234
Dessa söta har jag köpt på ebay. Jag vill att de ska komma hem nu. Det var så länge sedan jag hade något i öronen så hoppas hålen finns där?

Lime- och ingefärsbakad torsk med grönsaker i röd curry

Testade ett nytt recept idag som jag hittade i någon tjejas blogg för ett tag sen. Det var jättegott och inte alls speciellt onyttigt. Jag som inte ens är speciellt förtjust i curry.
image1232


600gram torskfilé

2msk riven ingefära

1 lime

1 vitlöksklyfta

1msk rapsolja

1msk röd curry pasta

500 gram djupfrysta wokgrönsaker

1 burk lätt kokosmjölk

1 grönsaksbuljongtärning

Salt & Peppar

1 Sätt ugnen på 150 grader

2 Blanda ingefära och saften från en halv lime

3 Skär torsken i 4 lika stora portioner. Lägg dem i en ugnsäker form och krydda med salt & peppar.

Pensla ingefärsblandningen på fisken och sätt in i ugnen ca 15min.

4 Skala och hacka vitlöken. Fräs den i rapsolja, tillsätt currypasta, wokgrönsaker,kokosmjölk, och grönsaksbuljongtärning. Koka upp grönsaksgrytan och smaksätt med salt och peppar och saften från en halv lime.

5 Servera torsken med grönsaks curryn och ris.


Jag köpte färska wookgrönsaker istället för frysta och fisken fick vara inne 30 min innan den var klar.


Måndag

Jag känner mig som ett litet barn när jag sitter här och tuggar på en Banana skids och innan den sög jag i mig en nöt-creme. Nu ångrar jag bara att jag inte köpte flera. Jag är så sugen på nåt. Innan jag gick och träna tryckte jag i mig en popcornpåse. Så nu finns det inget hemma och bilen är borta och jag är för lat för att gå och handla något.
image1231
Jag följer ett mönster. Jag hoppas över en muskelgrupp varje vecka. Och det verkar alltid var samma. Igår ben, idag rygg och förra veckan bröst. Men aldrig biceps, triceps eller axlar för det är de muskler jag tycker är roligast att träna :) Tror inte det gör så mycket, vissa muskler får vila mer bara.

Det blev ett sent träningspass idag också. Men det är ganska skönt. Nästan tomt med folk på gymet. I dag tränade jag biceps och axlar. Ingen förbränning idag heller, men det kommer haha.

* Byxa Nike * Linne H&M * Hoodie Abercrombie * vindjacka Betterbodies * Skor Nike *

Nytt hos Glitzy

image1230
Nu har det kommit in lite nytt hos www.glitzy.se

svarta eller grå? svarta eller grå? svarta eller grå? svarta eller grå? svarta eller grå?

image1229
Blir galen. kan inte bestämma mig. Svart går till allt, men jag har ju bara svarta höstskor känns det som. Jag vet inte vilka jag ska ta. Man kan se hur de grå ser ut på  här.
svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?svarta eller grå?

Måndag

image1227image1228
I går kom min kofta från Ellos. 100 akryl vilket är ett minus, men strunt samma, den var billigt så jag får stå ut med att använda noppmaskinen eller rakhyveln ofta. Jag måste säga att jag föredrar min lite mer "slimmade" modell än den riktiga storkoftan som på bilden som för övrigt kommer från Stella McCartney. Jag tycker båda är snygga och kan jag tänka mig den från Stella också, men jag vet inte om den är värd de pengarna?

Jag beställde ellos-koftan i small och medium, och jag valde att behålla medium för att jag vill ha den allt för figurnära. Jag har altså small i vanliga fall.

För övrig har jag på mig stövlar från Vagabond och en tshirt klänning från H&M organic.

Veckans


Åter igen. Vilken är favoriten av veckans outfits?


Basker för hela slanten

image1226
Fick ett H&M paket i veckan innehållande ett par grå skipants och 2 baskarar (se bild) och en annan mössa som ska tillbaka.

Kan det inte bli kallt nu så jag får använda mina nyinköpta huvudbonader?
Visst är jag minst lika snygg som H&M - modellen? NOT!!!

Färgade ben

image1225
Ingen nyhet att färgade ben är hett till hösten. Det finns strumpbyxor i alla möjliga färger. Men jag kommer att bära dom till grått, svart och mer diskreta färger. Men är du vågad så ska du matcha färgerna hej vilt på ben, klänning, mössa osv. Precis som på bilden. Jag kan tycka att det är riktigt snyggt och det klär många. Men det är inte min kopp te. Har du införskaffat några ännu? Jag har ett par gula och petrolfärgade, men jag är himla sugen på ett rostbruna, höstigt och fint.

Fransk Bulldog

image1224
image1223
Jag har precis kommit hem från en vän som har skaffat en liten hund. Han heter Norton och är 12 veckor. Hur söt och mysig som helst. Han låg mest och myste i mitt knä. Men när brorsan Diesel kom på besök fick jag inget mer gos, då var lek prioritet ett. Norton är hunden till vänster på det sista kortet och även på det första.

Träning söndag

image1219
Vi vaknade vid niotiden vilket är ovanligt for oss. Vi gick upp och åt gröt och denna goda smoothie till det. Sen kom vi på att vi nog var väldigt trötta i alla fall så vi gick och la oss igen och vaknade vid 12. Min tanke var då att jag skulle gå och träna ben men hade ingen lust så det blev en promenad på en timme istället. Och jag tror inte jag vill träna ben sen heller. Jag ska nog ut och gå med en kompis ikväll istället. Jag behöver lite förbränning efter helgen ;) Kanske kör några övningar ben i morgon istället. Vi får se...

Här kommer lite bilder från promenaden :)
image1222
image1221

God natt

image1218
Nu är det dags för oss att lägga oss i sängen. Lillan är jättetrött som ni kan se på bilden. Så fort lampan är släckt har jag oftast alla tre på min sida av sängen. Medans Jocke kan breda ut sig hur som helst...Men det är mysigt...GOD NATT

Me like

image1216image1217
I dag på stan passade jag på att prova lite kläder. Till vänster provar jag en kofta freån cheap monday. Den är kort baktill och lång framtill. Det finns även knappar på sidan så du kan fästa de långa längderna framtill på varsin sida. Den var riktigt snygg. Den kostar 600 kr och den finns i alla fall på SOLO i Linköping.

Till höger provar jag en stooooorkragad tröja/klänning från Homme. Trodde det alltid heter Pour Femme för tjejer och Pour Homme för killar. Den kanske var felmärkt? Hur som helst så kommer den från Pour...Polokragen är så stor så ni kan nog inte fatta. Den var säkert 1.5 m lång..Lite cool. Det syns inte på bilden men den är lite silverglittrig, tror den kostade 1300 kr. Även den från SOLO

Lysande vatten

image1215image1214
Den här tappen hittade jag på drinkstuff.com och den blir din för 225 + frakt. Men vi kan inte ha den eftersom vår blandare i badrummet är en stor glasskiva. Och blandaren vi har i köket kan man inte fästa den på. Typiskt...

Hur som helst så ändrar den färg beroende på om vattnet är kallt eller varmt. Vill ha...

Go jane

image1213
Jag har letat och letat efter de perfekta skorna med platåsula framtill och smal klack. Dessa på bilden är de bästa jag har hittat i min strlk hitils, så nu är de på väg hem till mig. Passade även på att slänga med nitarmbandet i guld. Hoppas det är lika fint på riktigt. Vad rockig och tuff jag kommer att bli nu ;) Jag kommer nog främst använda skorna till ett par tajta stuprör och något linne när det vankas utgång. Annars får de duga till någon stor stickad sak och strumpisar.

Shoppat på Gojane.com

Helt slut

Är ju träiningsledig idag, men av någon konstig anledning hamnade jag i 5 km spåret. Jag började med att gå några meter och gäspa och gäspa och gäspa..Jag var så trött och hade ingen lust alls så den stora frågan är varför jag åkte dit? Men hur som helt så var jag i mål efter 28 min. Jag har så dålig kondis. Så nu blir det mer kondistionsträning ihop med styrkan.

Lördag

Hej på er. Precis hemkommen från en snabbis på stan. Jag uppdaterade min sambo med vad jag önskar mig när jag fyller år nästa vecka. Jag önskar mig en stor poncho från Carin Wester, sååå snygg (den kommer jag använda flitigt)och ett par vita converse. Jag fattar inte varför jag inte köpt mig ett par för länge sen.
image1212
* Tröja Mango Spanien * Latexleggings Amercian Apparel * Jacka redlabel * Ballerina H&M * Vitt linne H&M * Väska wedins *

Fotograf är min snygga sambo ;)

T G I F

image1211
* Strumpisar indiska * kjol H&M * farfarströja resteröds * jacka redlabel * väska ASOS * ballerina H&M *

Nu blir det städa och förbereda mat och skicka sambon till systembolaget. Vi får middagsgäster ikväll :) Ha en underbar fredag kväll sweeties  =0x

Nyfiken?

Ibland när man följer en blogg så blir man så nyfiken på personen ifråga. Så nu har ni chansen att ställa frågor till mig. Ni får ställa vilka frågor ni vill, inga är förbjudna. Jag svarar här på bloggen under dagen.

Ni kanske inte ens är nyfikna på mig. Men nu har ni i alla fall fått chansen.

större

Jag vill stoppa in lite mer i tuttarna...men jag vill inte ha så här stora och runda. Jag var supernöjd med dom när dom var nya, men nu tre år senare har de hängt till sig och är nästan små igen. Inget fel med det, men jag vill ha mera, alltid mera. Men de går ju sönder en dag och då ska det bli lite lite till i dom :)

Vet inte ens varför jag skriver om mina bröst, men jag kom och tänka på dom och satt framför datorn och helt plöstligt så var det nerskrivet så här får ni

Ytlig?


image1209
Fick just ett mms (se bilden) på svärfars nya Aston Martin DB9. Jag är så sjukt avundsjuk. Jag vill också ha en bil för dryga miljonen. Speciellt den bilen. Den har över 400 hk och det rinner ju till bara av att titta på den. Bara längtar tills jag får sätta mig i den...

/ytlig bitch

Repris

Jag kör en repris från igår. Ingen lust att träna idag heller... Men tanken är att jag ska byta om nu och gå ner till gymet. Jag tror jag hoppas bröst och kör triceps och hör och häpna, lite förbränning. men antagligen bara en kvart eller så ;)
Hmm undra vad jag ska träna i idag?

UPDATE
image1208
Det blev ett par Better Bodies brallor och även linnet är därifrån. Hoodien kommer från Abercrombie.
Mycket riktigt blev det triceps och 15 min förbränning på rotexen. Jag har blivit så förslappad. Hade inte stått ut en minut till på den där maskinen. Skärpning. Om jag vill hålla mig i hyfsad form i vinter men ändå unna mig lite i veckorna måste jag förbränna. Vill inte bli ett fläskberg som ligger och trycker chips i soffan på vardagarna.

Torsdag

image1207
* Tröja hunkydori, man kan ha den på lite olika sätt, antingen bara helt öppen som på den stora bilden, eller sätta ihop den med en stor säkerhetsnål * Jeans mango * skor skopunkten *

Träna eller inte träna

Här sitter jag skittrött (höll på och somna sittandes på jobbet idag) som ifs kan ha och göra med att jag stoppar i mig så mycket skit. Blodsockret åker berg och dalbana. Hur som helst så är det synd om mig för jag har ont i skallen också + lite lite ont i halsen. Men det är ju faktiskt biceps och ? (har inte bestämt mig än) på schemat i dag. Men jag har ingen lust alls. Så nu säger jag till er: jag kommer uppdatera här sen med outfits från gymet och lite info om passet. Så nu har jag inget val. Kommer det inga bilder sen så får ni skälla på mig i morgon..För då däckade jag förmodligen i soffan som jag nu ska slänga mig i...

Update kl 21:01
Jag har sovit och tittat på tv i soffan nu i över två timmar. Jag är inte det minsta sugen på att gå till gymet. Men nu ska jag byta om och springa ner och göra ett snabbpass innan you think you can dance börjar. Ny uptdate snart då ;)

Update kl 22:09
image1206
Efter att jag hade uppdaterat vid niotiden var jag nära på att stanna hemma. Men jag tog mig i kragen och körde ett snabbpass på ca 30 min. Jag tränade biceps och inget mer :) Dåliga bilder, jag vet, men jag tog på dom på gymet i det dunkla omklädningsrummet.
Nu ska jag slappa innan det är dags för sängen

Lilla kissen akta dig....

image1205
Lillan älskar att krypa in i tvättmaskinen medans jag proppar den full. På bilden uppe till vänster har hon precis kommit in i tvättmaskinen, men nästan direkt åkte den runt så lillan hamnade på botten med kläderna över sig. Jag fick bära ut henne, för hon vägrade att gå själv. Det var ju så mysigt. Om ni inte redan visste det så har jag 2 kissar till, Trassel och Storan (lillans syster). Varför hon heter storan är en annan historia.

Onsdag

Jag är ett kakmonster eller svullmonster passar bättre. I morse tog jag en muffins när jag vaknat. Jag bakade dom igår och åt redan då 5 st på raken. På jobbet åt jag smörgåstårta till lunch och tårta till fikat och nu när jag kom hem ännu en muffins tryckte jag i mig. Och någonting säger att alla muffins kommer att vara slut innan jag går och lägger mig ikväll.
image1204
* Stövlar vagabond * nerhasade knästrumpor Gina Tricot * Klänning Glitzy.se * jacka redlabel * väska wedins *

lite glitzy

Lite påfyllning av de poulära Loose Fit Mickey print Tunic i shoppen (www.glitzy.se)
image1202image1203



Snart kommer det in en del nya kläder i shoppen och detta är ett av plaggen. Jag gillar den massor. Supersnyggt med ett par platt stövlar med högt skaft.
image1200image1201

Mmmmm som i mina nya stövlar

På vägen hem i bilen pep det till i mobilen: Ditt paket från Vagabond finns nu att hämta....
Yeeeey....Sjukt att man kan bli så barnsligt glad av att ett sms. Nästan så detta var bättre än att få ett supergulligt kärleksmess från Jocke..bara nästan (han blir arg om jag skriver något annat ;))
image1199

Jag känner att jag gjorde rätt som betsällde dom svarta. Nu vill jag hitta någon klänning i min stökiga garderob som jag kan ha till dom i morgon.



Tisdag morgon

image1198
Har lite sovmorgon från jobbet så jag passade på att lägga ut en bild. Håret är oborstat och strumprona har inte kommit på än. Byxorna med hög midja är från Zara och teen från www.glitzy.se

Ser ni dillchipsen i bagrunden...de var goda igår kväll kan jag lova. Jocke hatar dillchips så jag är taktisk och köper dom så får jag alla själv :)

Träning måndag

image1196image1197


























Efter en timmes slappande i soffan och innan det två timmars surfande på datorn tog jag mig själv i kragen och gick ner till gymet. Jag har sån träningsvärk i benen så det var med nöd och näppe jag tog mig dit ;).

Jag började med axlar:
 hantellyft - värmde på 3 & 4 kg. sedan tränade jag på 6 & 7 kg. Jag måste ta det försiktigt med axeln då den har varit skadad en längre tid.
Stående hantelpress 11 kg och 9 kg
Baksida axel: ligger på mage på en bänk och har armarna raka och för dom uppåt.

Efter det blev det rygg:
Latsdrag, drag uppifrån igen fast med v-handtag och sist stående med svank och för en rak stång mot magen uppifrån i en cabelmaskin.

avslutade med korsrygg och mage.

nu ska jag dammsuga och sen slappa i soffan...ha en mysig kväll

ohhlala

image1195
Cravings efter stora snygga ringar har jag visst fått. Denna svarta snygging finns på ASOS för 120 pix. Om jag ska köpa något annat på ASOS ska jag klicka med den här godingen.

Veckans



Här kommer veckans outfit, vilken röstar du på?

Tan vs Black

image1194
Åh jag blir inte klok på dessa stövlar från vagabond. Jag provade dom i Tan i lördags, men då var de svarta slut så jag fick inte jämföra. Jag gillar tan och har inga skor i den färgen så de vore perfekta. Men de är svårare att matcha bl bla bla. Jag övertalade mig själv. Tråkig som jag är beställde jag svarta...TråkChalle...Åhhh kanske måste köpa de i tan sen också haha

Träning

Vårt internet låg nere i går så det var därför jag inte skrev något. Jag var faktiskt och tränade ben igår och det känns i dag kan jag lova.

Kanske ska ta och summera mitt avslutade projekt: komma i min bästa sommarform någonsin. Ni kan se slutresultatet här. På två veckor var den borta med vinden. I och med att semestern började tog jag en paus från träningen (drygt tre veckor) och började äta precis vad jag ville.

 

Jag hade önskat att magen blivit lite hårdare, fast och andra sidan så slappade jag lite på slutet J. Nya tag nästa år.

 

Jag har nu tränat i drygt en vecka efter uppehållet och det är kul. Men förbränningen får vänta ett tag till. Hinner inte med just nu. Styrkan kommer först. Maten bryr jag mig inte om, ser bara till att äta när jag ska. Men jag märker att jag blir mer trött när äter lite mer ?skräpmat? så jag försöker hålla mig till vettig mat just för att jag ska må bättre.

 

Jag ska även börja utesluta mjölkprodukter. Jag är lite halvkass i magen om man säger så ;) Så jag hoppas att det ska bli bättre nu :)


Jag tror jag ska fortsätta med mina träningsinlägg här i bloggen. Så ni som är helt ointresserade kan hoppa över dom:)


Inga yellowheads

Sammanfattning av Clinique anti blemish kit: jag har nu använt det ca 2 veckor och jag är positivt överasskad. Huden har aldrig varit så bra. Om jag väl får en finne försvinner den på ett dygn. Så ja det händer, det dyker upp en liten jävel då och då, men inte alls många. Men en tjej sa att man ska ge det två månader så jag ska fortsätta och hoppas att huden blir ännu bättre.

 

En annan tjej skrev om hudvårdsserien Proactiv. Ni kanske har sett det på tv? Tv-shop gör reklam för det. ?Bara där börjar varningstriangeln blinka. Tv-shop, är inte det bara skit?? Tyvärr har man ju den bilden. Men Proactiv fungerar tydligen väldigt bra för henne. Och jag kommer testa det om inte Clinique gör underverk.

 

Så har du problem med huden så testa något av dessa. Proactiv tror jag är aningen billigare.


Lördag

image1193
* Strumpisar Indiska * Kofta Minimarket * Skor vagabond * jacka redlabel *

Storkoftan

image1191image1192
























Jag har kikat lite efter storkoftan. Jag vill ha den som klänning så klart. Gärna med ett par platta stövlar med högt skaft och färgade strumpisar och kanske nerhasade knästrumpor på det.

Jag hittade denna på ellos. Att den är grå är ett plus i kanten. Den finn i tvä färger till och kostar endast 199 kr. Jag hoppas innerligt att den är snygg och sitter bra. Ska på stan idag, kanske hittar en goding där i stället. Vi får se. Jag beställde en small och medium. Vem vet medium kanske gör sig bättre på. Det är ju faktiskt bara att skicka tillbaka den som inte passar eller kanske till och med bägge.

Da nigga in da house

FÖRE
image1189
EFTER
image1190
Jag sov med piprensare i skallen i natt. Och vips fick jag värsta afrokrullet. Coolt tycker jag.

RSS 2.0