feber


Fy fan!!!! Vad har jag gjort för att förtjäna det här? Det var inte alls längesen jag var sjuk i drygt två veckor och inte kunde träna. Strax efter det fick min sambo en släng. Men idag blev jag sjuk igen. Jag har lite ont i halsen och känner mig helt orkeslös.

Jag vägrade att inse fakta och bytte om till träningskläder. Men jag insåg ganska snabbt att det bara var att lägga ned. Tempen är tagen och jag har feber. FAN FAN FAN!

Mitt imunförsvar hade inte byggts upp tillräckligt när Jocke blev sjuk så nu fick jag skiten igen. GRATTIS! Inte undra på som jag jobbar och stressar och försöker äta nyttigt. Min stackars kropp pallar inte. Nu ska jag bli frisk och äta lite mer onyttigt för att få immunförsvaret på rätt spår igen. Så fort detta är publicerat ska jag överdosera c-vitamin.

Och ingen fettmätning blev det idag heller! Fan igen!

inga fel här inte


I dag åkte jag till Chrysler och lånade en C300. Jag ska ha den till och med lördag. Jag stormtrivs i den. Att inte köpa en är inget alternativ. Nu ska vi bara hitta rätt modell och färg. Oh jag blir varm i hela kroppen när jag tänker på det. Men att göra sig av med mercan känns väldigt sorgligt. Vi får se, drömmen är att behålla båda.

onsdag


*skir blus glitzy.se*jeans cheap monday*bikerjacka primark*skor skopunkten*

nytt nytt nytt nytt igen


www.glitzy.se

Det kom visst ett till paket med kläder. Äntligen kan ni köpa gold button dress som ni har väntat så på. Även den sjukligt populära skjortan finns nu på lager. Skynda er, det finns bara 10 ex av varje.

grill & promenad


Det blev inget gym idag. Jag kände för att grilla och gå en promenad med Jocke istället. Det är så lätt att äta nyttigt nu när grillsäsongen har börjat. Både igår & idag har vi grillat och ätit en god sallad till det. Dom dagar man tränar måste man tänka på att äta kolhydrater till lunch om man inte äter några till middag.

Storan & Trassel var med på balkongen och myste i solen.

Efter middagen blev det en promenad med Alec, en cool och snäll vovve. Dock en lugn promenad. Jag har massor energi i kroppen. Hade inte klockan redan varit 21:50 hade jag sprungit ned till gymet. Men det får bli i morgon istället.

tisdag


*nyfärgat hår på Kami hårdesign Linköping*tee anna larsson glitzy.se*kavaj med trekvartsärm glitzy.se(kommer in i shoppen ikväll)*chinos gina tricot*skor have2have.se*

Färdig

En tjej vid namn "Kickan" har designat min blogg och jag är mer än nöjd. Hoppas ni är det också? Om ni också vill ha er blogg fixad kan ni ju alltid surfa in på hennes blogg och skriva till henne. Jag vet nämligen att hon gärna designar fler bloggar mot en slant.


lite påfyllning



Nu på morgonen kom det ett litet paket med kläder. Paketet innehöll även en ny snygg kavaj som kommer in i shoppen ikväll. Jag vet att många av er väntar på Gold button dress. Men den kommer vilken dag som helst nu.

träning måndag



Klockan är 22:07 för att vara exakt. Jag kom precis hem från gymet och jag är helt slut. Ni förstår, jag somnade i soffan förut när jag bara skulle sätta mig ner en stund. Klockan 21 tvingade jag mig ner till gymet, jag ville verkligen inte. I dag har varit en sån där dag när jag har ätit onyttig lunch + lite godis under dagen. Detta är inte ok under månd-torsd eftersom jag har kommit överens med mig själv om detta. Men jag tror det är veckan innan det är dags för den tjejiga veckan och då "måste" jag trycka i mig lite skit.

6 set rygg och 3 set korsrygg, avslutade med 25 min tung intervall på rotexen. Sen hann jag inte så mycket mer.

*linne nike*

nytt nytt nytt nytt


Nu finns det supersnygga stirrup tights från American Apparel på glitzy.se

glöm inte att tävla

klicka här för att vara med

ursäkta röran

men vi bygger om på glitzy.blogg. ha tålamod!

Måndag



Blus H&M * jeans cheap monday * skärp & solglas gina tricot * skor skopunkten från förra året * bikerjacka primark * klocka Tritoni

bättre än så här blir det inte



Fy fan, jag trodde inte det var sant när jag fick se skolkatalogen. Nej det där är inte jag? Inte i nian i alla fall? Jo det är jag  och det är ÅK 9.
Haha det ser ju ut som jag har påssjukan. Lite extra cool med brillor på skallen. Page var hett reda på den tiden hihi.
Tjejen med blå cirkel runt sig heter Lena och vi är "bästisar" än idag. Jag kan försäkra er om att hon inte ser lika mesig ut längre ;)

present till mig


I dag när Jocke kom hem hade han köpt tre presenter till mig. Tre diesel-trosor. Dom längst ned har jag sen innan fast i annan färg och de är så sköna. Ni vet, sjukt sköna. Nu när jag har provat dom andra så vet jag även dom är sköna. Jag älskar att strosa omkring i sjyssta trosor och ett linne hemma. De behöver inte alltid vara i spets och lull-lull. Sportigt fungerar också väldigt bra enligt vissa

veckans

någon favorit kanske?



ren & fin



I alla fall på utsidan. Insidan behöver också städas men jag orkade inte. Nu blir det lunch och sen hemfärd till Linköping. Det ska bli skönt att komma hem till mina kissar och Jocke.

ej ätbat frukt


Jag tror jag smäller av. Vad tror mamma om mig egentligen? Jag hittade en lapp i köket: Ej ätbar frukt. Vilken tur mamma att du skrev det för jag hade nog aldrig upptäckt det annars. Du skonade mig från många magproblem nu, TACK

lördag nr 2


precis hemkommen från lite partaj. Mycket trevligt, men det blev ändå en tidig kväll. Nu blir det käk och sen sova. Vad jag längtar tills i morgon när jag träffa och mysa med världens bästa kille.

*body gina tricot*jeans cheap monday*skärp gina*skor H&M*jacka redlabel*

träning lördag


Efter lunchen på stan drog jag och Therese och tränade ben
3 set benböj i smitten
3 set benpress
3 set benspark
3 set bencurl

Jag har en känsla av att Therese inte kommer kunna gå i morgon. Första gången hon tränade ben i gymet ;)

Lånad outfit, men jag tror jag behåller byxorna ;) från Nike

lördag


Nu bär det av till stan för att ta en lunch med tjejerna.
*klänning indiska*skärp, gammalt som gatan*stirrup pants AA, kommer till glitzy.se i morgon*

vad är det i påsen?



Det är lösögonfransar som jag ska ha i morgon på klassfesten. Jag skickade Jocke till Make up store. Han var hyfsat road över det kan jag tala om. En sambo som är 200 kr fattigare och en tjej som är ett par fransar rikare. Tror ni jag kommer bli snygg? Jag kom precis på att jag har glömt att ta med eyeshadow. Ohh no, hur ska detta sluta? Men jag är kreativ och hittar nog ett sätt att lösa detta I-landsproblem(som Johan skulle ha sagt)

I'm a bitch


Jag är som sagt hemma hos mamma & pappa. Jag letade efter skolkatalogen för att se hur man såg ut i nian. Vi ska ha en sån där återträff i morgon förstår ni. Det ska bli kul, vi som umgicks på den tiden ska träffas hemma hos en kille ur gänget och dricka lite fördrinkar.

Ingen katalog hittade jag, men ett pris som jag fick i trean på gymnasiet. På vår skola hade alltid treorna en avslutningsshow. Vår show var uppbyggd som en tvtablå. Vi avslutade med en gala där vi delade ut pris. Ex fick en tjej som hette Frida ett pris som hette årets läppar för att hon alltid hade rött läppstift. Det fick ut på att driva lite med folk.

Sista priset gick till årets bitch. Så klart visste jag att jag skulle få det eftersom det var vår show. Jag hade verkligen förtjänat det också. Överallt på skolan, på toaletten, på bord, bänkar och väggar stod det: Charlie i S3 är en bitch. Ja man tackar. Jag kallar det avundsjuka. Jag höll ett tacktal inför hela aulan. Det gick ut på att jag tackade de som hade skrivit så mycket skit om mig, för utan dom hade jag inte fått priset och bla bla. Det var skönt att visa att man inte tog åt sig mitt framför dom.

Oj vad jag svävade ut där, men jag ska se till att fixa en bild från nian så ni får se

Hello Sverige

Charlotte speaking

Här sitter jag i mammas och pappas vardagsrum helt själv i Karlskoga. Pappa ska sova och mamma är i STHLM hos syrran, dom svinen har varit utomlands en vecka utan mig. Jag kunde inte hänga med, vissa måste ju jobba och dra in pengar.

Jag har precis sprayat mig med spray tan från glitzy.se Bra grejor det där. Nu när man har gjort det några gånger så fungerar det riktigt bra.

Nu tycker jag ni spanar in bilden riktigt noga. Detta är nog den enda gången ni får se mig osminkad i bloggen. Ta fram förstoringsglas eller vad ni vill för här gäller det att passa på.

Honey, jag saknar dig. Kan det inte bli söndag?


fredag


Äntligen helg. Jag ska packa lite och käka lite med min sambo som jag återigen ska skiljas ifrån. Vi har inte setts mycket de senaste veckorna. Tråkigt, men det är bara att bita ihop. Vi ses på söndag igen :) Jag drar till Karlskoga och Jocke till halmstad.

*klänning glitzy.se*skinnjacka redlabel*

jag mår illa

I morse gjorde jag ordning en drickbar frukost och tog med mig till jobbet. Här sitter jag altså på mitt kontor och dricker smörjan. Fy fasen. Jag blandade ut det med 3 dl mjölk, men jag har nu förstått att man måste ha det dubbla. Jag fick i mig halva, sedan åkte jag och bytte däck på firmabilen. Tänkte att jag kunde tvinga i mig sista halvan när jag kom tillbaka, men icke. Mådde fortfarande illa.

Men jag ska prova på måndag igen, men mer mjölk från början och kanske mixa i lite bär. Annars får min kära sambo ta skiten, för han hade då inga problem att dricka det. Ny rapport på måndag, ok?

tävling


Hur snyggt är inte armbandet från Maya design som ni kan vinna? Jag måste bara ha ett själv. Om ni vill köpa det kontakta Maya och ange artikelnr 0193. Det kostar 549 kr.

För att vinna det måste ni motivera varför just du vill vinna det där snygga armbandet. Tävlingen pågår tom nästa fredag den 2:e maj klockan 15:00. Vinnaren presenteras på bloggen.

Har du ingen blogg glöm ej att ange din mailadress. Lycka till!

Kycklingkalops

Nyttigt och supergott. Tänk på att inte trycka i dig potatis :)

Kycklingkalops



Ingredienser
Portioner: 4

500 g kycklingfilé
2 morötter 
1 purjolök 
1 msk smör
3 dl vatten + 1 hönsbuljongtärning
1/2 tsk krossad kryddpeppar
2 smulade lagerblad 
1 tsk kinesisk soja
1/2 msk vetemjöl
ev salt, peppar


 

Gör så här
1. Skär kycklingen i stora bitar. Skala morötterna. Skär morötter och purjolök i strimlor.
2. Bryn kycklingen i smör i en stekpanna. Lägg över i en gryta.
3. Tillsätt vatten, buljongtärning, kryddpeppar, lagerblad och soja.
4. Låt grytan koka ca 5 minuter.
5. Lägg i morötter och häll i mjölet utrört i lite kallt vatten. Låt grytan koka 3 minuter.
6. Rör i purjolöken och koka ca 2 minuter till. Servera med kokt potatis och kokta rödbetor, färska eller frysta.


vinnaren

En tjej som heter Cessie vann tävlingen. Kul kul och grattis till dig.

Snart kommer en tävling som sponsras av Mayda Design, och armbandet är så snygg tså jag är sur på den som vinner det. Jag vill ha det själv.

träning torsdag


I dag har det varit andra bulla rpå gymet. Jag kan börja med att säga att jag har cyklat till och från jobbet 2 ggr i dag. Jag var hemma på lunchen och åt två stycken viktväktarkorvar (3% fett). Cykelturen tar ifs bara 10 min men lite småförbränning sådär under dagen.

På gymet blev det endast 6 set rygg. 3 set latsdrag uppifrån och 3 set t-bar. Avslutade med tre set korsygg. Det är viktigt, de är skitsexigt med en snygg korsrygg. Enligt mig i alla fall.

Efter det blev det intervaller på bandet i 26 min. Först 2 min springa 2 min gå i sisådär 15 min, sen blev det 1 min springa och 1 min gå. Sen gick jag de sista 3 min. Jag känner att jag är på gång nu. beställde en tid för fettmätning nästa vecka. Det är en bra sporre för mig. Ska bli kul och jämföra med förra året vid den här tidpunkten.

I dag kom äntligen min drickbara frukost. Kan det inte bli morgon så jag får testa nu? Hoppas det är gott, annars ligger någon liten malmötös illa till.

den ska bli min en vacker dag

Jag nämnde att vi skulle sälja bilen. Jag älskar den och jag kommer ha separationsångest den dagen den ska lämna oss. Fast om jag fortsätter ligga på den provitionen som jag gör idag så kan vi ju behålla den :) Lite onödigt med 2 bilar, men vi får se, vi får se. En idé är ju att Glitzy-pimpa mercan. Jag gör den till min företagsbil. Då blir det Glitzy-loggan på varje dörr.

Jag vill ju ha Chrysler 300C toruring Hemi. Jag har tjatat och tjatat om denna underbara bil och vet ni? I veckan så sa Jocke ja. Det tog bara ett år att få igenom det. Men vi har stora krav, den ska vara svart och ha all utrustning och det ska vara Hemi, den starkaste motorn. Det är inte så lätt att hitta ska jag tala om för er. Men jag hoppas det dyker upp en efter sommaren.

Bilderna gör den så orättvis, om man möter en sån här bil på vägen blir man nästan lite rädd just för att den är så uppkäftig. På bilden ser ni en Dodge (USA) i Sverige är den en Chrysler med en annan grill + rotskydd och sånt där ni vet.



torsdag


Jaha, och här har vi dagens. Vad tycker ni om den då?
* jeans cheap monday * fågel linne monki kort kavaj glitzy.se * skor La Redoute *

Ser ni hur jag ser ut i håret? Jag har ca 2 cm utväxt och det är slitet. Ush jag mår dåligt. Ni vet ju hur ytlig jag är. Jag skulle ha gått till frissan för länge sedan, men nu är det så att jag ska vara hårmodell på tisdag. Jag slänger ju inte ut pengar på frissan när jag ändå ska få det gratis 2 veckor senare.

AA

Skynda er att kolla in American Apparel på glitzy.se Premiär idag! Det kommer mer kläder från AA inom kort. Ok?

Snygg tjej i snygg klänning

Jag nämnde ju att en av de snygga tjejerna som skriver om mode hade beställt Sienna klänningen från min shop, glitzy.se Det var altså Cecilia(http://blogg.expressen.se/modebloggen/entry.jsp?messid=369109) på Expressen. Visst är hon snygg i den? Jag har själv tagit en, men jag ska precis som hon, klippa av ett par volanger för att få den lite kortare. Anledningen till att jag skriver ut hela länken är för att länkningsfunktionen helt plötsligt har försvunnit från blogg.se De uppdaterar väl något nu igen. Jag blir så trött *suck*

träning onsdag

Jag hinner inte riktigt med. Om en halvtimme ska vi fira Jockes plastpappa som fyller 70. Vi ska ut och käka och sedan hem hit och äta en tårta som jag har bakat. Gymet ägnade jag 30 min idag. Hann inte mer. Jag stressade igenom biceps och axlarna. Hann inte med alla övningar. Men men, nu är det förbränningen som är prio ett så det gör väl inte så mycket förutom att jag inte hann med just förbränningen idag haha. Men det blir träning i morgon igen och då jäklar. *älskade byxor från glitzy.se*linne better bodies*hoodoe nike*

onsdag

*tee musse loves mimmi från glitzy.se*chinos gina tricot * skinnjacka redlabel * skoletter gamla som gatan från vagabond *

testing


Ytterligare ett paket dök upp i brevlådan. Denna gången från Max Factor. Jag fick äran att testa deras kladdfria läppglans Lipfinity. Först på med läppglanset och efter det ett genomskinligt stift som ska "fixera" kladdet. Jag har så klart provpussat Jocke som annars avskyr att bli pussad med läppglans. Det kletade inte av sig. Det fungerar faktiskt.

Skulle man nu få för sig att hångla som galningar skulle det nog inte sitta kvar. Eller vad tror ni? Men det är inte heller syftet med produkten.

oväntat besök

Jaha då var denna dag slut. Jag har inte hunnit med hälften av det jag skulle göra. Det beror på min friend Lena som bor i STHLM/Göteborg. Hon kom på oväntat besök med sin kollega Johan. De kör en turné här i Sverige just nu. Gå in och tävla

De beställde middag så istället för gymet åkte jag och handlade färsk lax och sallad. Det blev grillen för laxen. Mycket saftigt och gott måste jag själv få säga. Ett par glas vin senare fick jag skicka hem dom. Jag hade ju 1000 saker att göra. Men det var supertrevligt.


bikini time


En kväll låg jag i min säng och bläddare i Elle som jag hade fått i brevlådan samma dag. Fick då syn på bikinin med färglatt mönster. Den måste jag ha tänkte jag och åkte till H&M dagen därpå. Men icke. Jag fick veta att den skulle komma in denna veckan i butik så idag åkte jag minsann ner och köpte den. En till, lite afrikainspirerad bikini fick också följa med mig hem. 2 bikini rikare och 400 kr fattigare.

jag & classe


I dag är jag och Claes, min kollega ute och åker ihop. Vi har varit i eskilstuna och är nu på väg till Katrineholm. Jag passar på att jobba lite i bilen. Mobilt bredband är riktigt bra.

Jag ska nog skaffa ett par glasögon utan styrka. Jag snodde Classes och jag trivs i dom. Jag känner mig lite smartare på en gång. Visst ser jag smart ut?

?


Mary-Kate har en riktigt sjysst stil tycker jag. Men dra mig baklänges, vad fan har hon gjort här? Vem har tvingat på henne denna utstyrsel? Ärligt! Vill no sno stilen ta en gammal rattmuff och sätt på huvudet och sedan köper ni den fulaste gardin ni kan hitta på stan och drar på er. KLART!

Väskan är dock väldigt stylish. Men det är också det enda. Herregud människa. Skärp dig. Bara för att man har pengar så det växer ur öronen kan man inte visa sig ute hur som helst.

tävling

Lyssna inte på mig. Jag bara ljuger. Jag skulle ju ha startat en ny tävling igår kväll. Men som vanligt kom det något emellan och det blev inte av. men nu så.

Gör så här:
Kopiera bilden och kopiera in den här texten i din blogg för att vara med och tävla:
Tävla på Glitzy. Du kan vinna ett väsk-/mobilsmycke, halsband och ett par örhängen som kommer från Ericssontrading.



Tävlingen pågår till och med torsdag den 24:e april klockan 18:00
Skriv i kommentarfältet när du har publicerat det på din blogg. Har du ingen blogg måste du maila dina vänner för att tipsa dom. Glöm inte att skriva din mail så jag kan kontakta ev. vinnare

glitzy testar


Fråga mig inte vart det kommer ifrån, men förra veckan kom det ett kuvert från Loreal. Så jag vet visst vart det kommer ifrån, men jag undrar kanske mer varför? Kuvertet innehöll tre par knallröda strumpor som man kan smyga omkring i hemma och en mascara Loreal Double Extension.

Ni vet den där som förlänger fransarna. Men jag hoppas ingen av er gick på det? Hur i hela världen ska en mascara förlänga dina fransar. Hur som helst så målar man på en vit mascara först och sedan den svarta och vet ni? Jag gillar den. Jag är ett stort fan av Dior show, men den här får faktiskt vara med i matchen den också.

träning måndag


Hello. I dag blev det endast förbränning. 40 min intervall på rotexen. Ni vet en sån där som man snurrar runt med benen. Som tur var det cashmeremaffia på tv så tiden bara rann iväg.
Linne better bodies och byxor från glitzy.se (så klart)

lite för lite mat idag
frukost 2 mackor
ingen mellis (fy på mig)
endast lax till lunch
mellis i form av en banan
middag, grillad fläskfilé med lite hemmagjord klyftpotatis
gainomax efter passet
kanske en liten mellis till sen


ändå en ok dag när det gäller maten


måndag


*herr-tee resteröds*väst glitzy.se*jeans cheap monday*skor H&M*

min nya frukost


Den där Felicia är bra. Hon tipsar om en massa bra saker. Jag är mer morgontrött än någonsin. Jag orkar inte gå upp för att göra gröt till frukost, så det blir alltid 2 mackor som jag tar med mig till jobbet eller äter i bilen när jag är ute och jobbar. Inte bra alls.

Men nu jäklar har jag beställt Labrada Lean Body MRP Breakfast. Måltidsersättare speciellt anpassad för att intas som en näringsriktig frukost. Innehåller: 40g högkvalitativt protein och 35g kolhydrater av fullkorn och kostfiber per portion och är berikad med nyttiga fleromättade oljor och 25 vitaminer och mineraler.
Visst låter det bra. Speciellt nu när jag behöver få i mig extra protein när jag ökar förbränningen för att inte tappa muskelmassa. Jag beställde banan och cream. Hoppas nu den är så där god som fröken Felicia säger.

Det kostar mig ca 30 kr om dagen om jag äter det måndag - fredag i 20 dagar. Helt ok med tanke på att jag endast kommer dricka det innan och under sommaren.

Lax och couscous i paket

Nyttigt recept. Jag åt nästan inget couscous utan bara laxen. Tyvärr fick jag inte tag i färsk lax igår. Detta resulterade i att laxen blev lite torr. Det går inte att jämföra fryst lax med färsk. Det är sådan skillnad.

Portioner: 4

600 g laxfilé, mittbit
2 dl couscous 
200 g körsbärstomater
4 salladslökar 
1 citron 
8 sardellfiléer
flingsalt 
nymalen svartpeppar 
8 ark aluminiumfolie (25 x 25 cm)
 

Gör så här
1. Sätt ugnen på 200°C. Ta bort ev ben från filén och skär bort skinnet. Skär i fyra lika stora bitar.
2. Lägg ut dubbla folieark och fördela couscousen över. (koka couscousen innan)
3. Halvera tomaterna och strimla löken.
4. Lägg hälften av det på couscousen. Låt snittytan på tomaterna vara nedåt. Kläm över hälften av citronjuicen.
5. Lägg på laxbitarna och toppa med resten av grönsakerna och sardellerna(jag hoppade över sardellarna). Kläm över resten av citronjuicen och salta och peppra generöst. Förslut paketen väl och lägg i en ugnsform. Tillaga i ugnen ca 25 minuter. Låt var och en öppna paketet på tallriken.

FÖR ALLA? Mjölk- och äggfri. Gör glutenfri: ersätt couscous med quinoa, ris eller skivad kokt potatis.


veckans

Någon favorit kanske?




träning söndag


Ett bra pass idag ihop med Therese. Bröst och triceps. Egentligen är det ben på söndagar men det tränade jag ju ihop med Felicia i Malmö i fredags.
Efter passet blev det förbränning i form av intervallträning på rotexen. Nu ska jag laga lite nyttig mat. Recept får ni sen.
Ciao

vi har en vinnare

Tävlingen är slut och vinnaren heter Lisa och är en gullig tjej.
GRATULERAR!

Det startar en ny tävling ikväll. Ännu en ny i veckan där ni kan vinna Redken-prylar och ännu en tävling efter det sponsrad av Maya Design.

Prickigt + volanger


Kan det bli mer trendigt? Nej jag tror inte det ;) Den efterlängtade klänningen finns på glitzy.se Jag valde att göra den lite längre än på bilden. Men just för att ni ska kunna justera längden själva. Det är bara att klippa av den rätt upp och ned för att få längden som just du vill ha på den underbara klänningen. Bra va? Jag tror ni måste skynda er om ni vill ha en för den kommer ta slut snabbt. En fågel viskade i mitt öra att en av de stora modedrottningarna i Sverige har beställt en.

lördag nr 2


*linne monki*jeans cheap monday*skor gojane.com*kappa WERA Stockholm*väska friis & co*halsband day*

lördag



*kjol gina tricot*tröja Mono*jacka redlabel*skoletter La Redoute *

shopping på Monki


Min kära vän Theres är på besök och vi har shoppat lite på stan. För min del blev det ett litet fågellinne. Men Theres däremot shoppade en superfin jacka med hög krage och en liten ballongärm och en polkagris-klänning. Fint va?

yummi


Ett paket från Buzzador kom hem till mig som innehöll en massa goda smoothies från Chiquita. De är verkligen goda och de innehåller inte några tillsatser utan bara färska frukter. Hållbarheten blir kortare men vad fasen gör det om man slipper en massa skit i kroppen.

De finns i smakerna jordgubb/banan, mango/passionfrukt och ananas/banan. Alla är lika goda. Jag kommer fortsätta köpa dessa godingar. Man får i sig otroligt mycket frukt genom att dricka en enda. Ex jordgubb/banan: 2,5 äpple, 6 jordgubbar, 1 banan och 1 apelsin.

lördagsfin


Solen skiner och bilen ville bli tvättad. Jag tog med den till tvätthallen och gjorde den fin. Efter tvätten fällde vi ner taket och tog en sväng i det härliga vädret. Jag älskar att köra dig, du har en sån härlig väghållning och motorljudet är som musik. I love u. Det kommer bli svårt att sälja dig efter sommaren.

i bilen

Jag gör allt för mina läsare. Nina ville att jag skulle filma en omkörning och visst gjorde jag det. Men det blev ingen sån där livsfarlig omkörning där jag riskerar mitt och andras liv som jag nästan alltid annars gör. Ja ni vet, ni påpekar ju alltid det. Utan det blev mer en vanlig, mer ofarlig idag.
 

Nu ska vi prata samarbete i trafiken. Skåningarna är dåliga på det har jag kommit fram till idag. Men det vara andra bullar för ett par veckor sedan. Ja jäklar vad bra det gick. De flesta gled ut till sida för att släppa förbi mig och jag blinkade lite med mina blinkers för att tacka och de tackade tillbaka med helljusen. Ni förstår ju själva vilken fröjd det var att köra. Helt plötsligt blinkar en mötande bil med helljusen. "Hmm, undra om det är en snutkontroll där framme. Bästa att jag lägger mig i 90. En till blinkade. Det måste vara en snutkontroll. Och mycket riktigt var det så, jag gled förbi i 90 och kunde inte låta bli att hånle. Ni skulle bara veta vad jag har busat innan"

Jag har även flörtat lite i trafiken i dag. Jag vara bara tvungen att hinna hem till 18 idag, jag vara bara tvungen att hämta ut ett paket på posten. Jag ligger alltid i 139 på motorvägen så jag får behålla kortet. Böterna är jag ju försäkrad mot så dom kvittar. Men om jag skulle hinna var jag tvungen att ligga i 150-160. Som tur var kom det en BMW med en kille i som var med på noterna. Jag tog rygg på honom. Men helt plötsligt när det var 3 mil kvar lägger han sig i 140. Jag kollade på min gps och jag förstod att jag var tvungen att trampa på gasen om jag skulle hinna. Jag kör om och nu tar han rygg på mig istället. Det var lite kul, vi hade följts åt så länge, säkert 15 mil. Linköping närmar sig och jag blinkar höger och saktar in. Han kör upp jämsides och kikar in i bilen, jag tittar tillbaka, vi ler och vinkar.Sen drog han vidare! Ciao!

Ohhh lala vad gott


Jag är inget stort fan av proteinpulver. Felicia pratade så gott om det här proteinet från nutrabolics som heter IsoBolic. Jag köper väl en burk då. Nu när jag kom hem från Malmö blandade jag ihop en drink med minimjölk och ohhh lala. Det är så gott så det inte är klokt. Det smakar inte pulver någon stans.

Jag googlade lite snabbt och det verkar som om att det bara finns en webbutik som säljer det?
UPDATE: kolla in http://www.tncse.com/

Dricker du sånt här eller borde, köp detta NU!

fredag


hejdå Malmö. Jag gillar dig! Jag gillar Athletic gym som vi tränade på. Jag har tydligen en beundrare där hihi.

*jeans cheap monday*kavaj glitzy.se*linne H&M*skoletter La Redoute *lackskärp med nitar gina tricot *

träning fredag


har precis tränat med gulliga Felicia. Det blev ben och promenad på bandet i 40 min och en hel del skitsnack. Henne vill jag träffa igen när jag kommer till Malmö.

Nu måste jag duscha och packa ihop. Jag måste ju ut och jobba lite innan jag ska hem till Linköping

glöm inte bort att tävla

glöm för gud skull inte att tävla. endast 2 dagar kvar.

suck


vad fan är det för fel på mig? varför kan jag aldrig se normal ut på kort? min kompis har lagt upp nya bilder från en fest på face book och jag såg inte normal ut på ett enda kort. jag blir alltid så ful på kort när jag försöker se normal ut så jag tror att jag gör så här med flit så jag slipper bli besviken gång på gång. när jag försöker och tror att jag fått till ett bra kort blir jag alltid besviken för jag är lika ful varje gång.

no training


Jag och Felicia skulle ha tränat idag men en tråkig sak hände så hon inte kunde tyvärr. Eftersom det blev avstyrt så sent orkade jag inte åka och träna själv. Så nu blir det i morgonbitti klockan nio istället. Dåligt med träning i veckan, men jag skyller allt på mitt jobb. Bättre att skylla på någon annan än mig själv.

Jag åkte ned för att kolla in Turning Torso ikväll istället. Jag tog mig en promenad i området. Riktigt trevligt område med en massa hus, affär, resturang och pub. Skulle jag bo i Malmö skulle jag bo där. Inget att snacka om. Punkt slut!

Ni skulle ha sett vad jag svullade igår. Bara onyttig mat som grekisk buffé och en subwaymacka till middag. Som om inte det var nog tryckte jag i mig en proteinbar med 18% fett på kvällen. Men jag tyckte jag var värd det eftersom jag satt själv på hotellet :) Jag skyller på jobbet igen.

Men idag blev det andra bullar. Tog det nyttigaste på frukostbuffén, sushi till lunch, banan till mellis och coscossallad med kyckling till middag. men jag är så hungrig nu så sötsuget har tagit över. Tur att jag bara köpte frukt.

Nu blir det duscha och sedan lite spraytan på det. Vi ses senare eller i morgon

ni som får testa

Här har vi de sex som ska få testa Neutrogena Visibly clear 2-in-1 wash. maila era adresser till [email protected]


Louise

Men malin
Sandrao
caroline johansson
Mia
Amanda

jag har hittat dom


Just nu på tv gör de reklam för Pretty Woman. Hur bra är den inte? Jag har säkert sett den på VHS 100 gånger och kan tänka mig att se den lika många gånger till.

Men nu till något viktigare. Hur länge har jag inte letat efter de svarta jeansen, Tight vey stretch från cheap monday? Jag har de mörkblå sedan innan och de är så sköna så det inte är klokt. Jag älskar dom nog. Nu har jag ett par till att älska för weekday här i Malmö hade dom minsann. Jag vågar nog påstå att de har varenda modell och färg från Cheap Monday i sin butik.

Åhhh vad glad jag är. Jag kanske åker tillbaka i morgon och köper lite fler ;)

Nu måste jag ut och jobba igen. Ska träffa en förhoppningsvis blivande kund. Ciao

torsdag


* jeans wrangler * blus H&M * skoletter La Redoute * lackskärp gina tricot *

Hello Sverige


För första gången i mitt liv tänkte jag mobilblogga på väg ner till Malmö. Men pga den nya plattformen så gick det inte ännu. Så nu kommer mina bilder som ni skulle ha fått sett när jag satt i bilen.

I dag har jag åkt bil i 3 timmar och 20 min. Linköping - Malmö. I Malmö har jag besökt lite kunder och även fått i hamn en bra affär som ger mig en bra lön den här månaden ;) Men den största höjdpunkten var väl att få träffa Bitchen Felicia. Nej då, hon var inte alls så där bitchig som man kan tro. Utan en mysig tös med en lite mindre mysig dialekt. Men den funkar ändå.


I morgon när jag har jobbat klart ska vi träna ihop. Det ska bli kul. Men jag har en känsla av att hon är starkare än mig och det har jag svårt att ta. Vi får se!


vill du testa


Jag har fått hem prover på Neutrogena Visibly Clear 2-in-1 Wash Mask. Den innehåller lera som är renande och den kan användas både som rengöringskräm och mask. Jag har testat den och efteråt känner man sig ren och den har en svalkande effekt. Eftersom man kan använda den som mask också är den verkligen prisvärd. Den ligger runt 60 kr.

Om ni vill kan ni få ett gäng prover. si sådär 5-6 st. Nu gör ni så att ni som vill ha skriver i kommentarfältet att ni vill ha. sedan kommer jag dra 6 st av er som ska få testa denna braiga tvätt och mask.

Ok?

Jag är med i buzzador och får grejor från dom flera gånger i månaden. Bli medlem du också.

UPDATE 17:17 den 17:e april. Jag har utsett vinnarna.

onsdag

Jag har precis kommit till mitt hotellrum i Malmö. Jag ska göra lite papperarbete sedan ska jag bege mig ut på en långpromenad. kanske jogga lite också. det får bli dagens träning. i morgon blir det gym, förhoppningsvis ihop med Felicia

*skir top från glitzy.se*jeans vila*skinnjacka redlabel*skoletter La Redoute *

avocadomacka


vet inte om det här receptet ska få vara med bland dom nyttiga. men jag kör på det i alla fall. tänk på att det är ganska mycket eftt i avocadon så dra ner på fettet resten av dagen. jag har precis bakat en kladdkaka, ingen bra kombo ;)

rosta 2 osötade smörgåsar
koka 2 ägg.
gröpa ur 2-4 avocado, beroende på storlek, mixa till en röra.
pressa i lite citron.
salta och peppra.
skala äggen och ta bort äggulan. skär äggen i bitar. lägg i röran.
hacka rödlök och lägg i.
sist kräftsjärtar.
lägg det på de nyrostade bröden.

Smaklig måltid

tisdag


*jacka primark*jeans vila*skor converse*

tävling

Lika bra att dra igång en tävling sponsrad av glitzy,se
Den andra tävlingen jag hade i åtanke drar jag igång nästa vecka och den kommer att vara sponsrad av Kami Hårdesgin som ni hittar på Platensgatan 8 här i Linköping. Ni kanske kan gissa vad priset är....

Nu kan ni i alla fall vinna en spraytan in a can. En brun utan solspray som fungerar super. Vinnaren måste skriva en recension i sin blogg. Har du ingen blogg måste du berätta för dina vänner.

Tävlingen slutar söndagen den 20:e april klockan 16:00.
Jag vill veta om ni har testat brun utan sol på sprayburk tidigare. Skriv altså ja eller nej. Vill ni skriva mer så gör det :)
Har du ingen blogg skriver du din mailadress. vinnaren presenteras på söndag på bloggen.

Lycka till!

psssst igen


Eftersom jag är så förtjust i den här sprayen så tänkte jag att det är lika bra att jag börjar sälja den i min shop. Eller hur? Den är riktigt bra och har fått bäst i test flera gånger och den kostar endast 199 kr. Kan det bli bättre?

pssst

lite påfyllning på glitzy.se det kommer mer plagg inom kort så håll ut.

Me want!


ja den här snygga avklippta skjortan vill jag minsann ha i min garderob. För 750 kr + lite frakt och tull blir den min. Men min plånbok tillåter inte det just nu.

Jag tror kanske jag ska rota lite i min sambos garderob efter en skjorta som man kan sy till? Tror ni det skulle bli bra? Hittar jag ingen kan jag ju alltid springa till H&M och köpa mig en billig en. Jag tror det blir ett projekt i helgen.

Nu måste jag sova. Klockan är halvett och jag ska snart upp och jobba igen. God natt bitches!

vem är snyggast?


Jisses vilken härlig klänning. Den skulle jag gärna strosa omkring i till sommaren. Skulle inte du? Men när jag fick se priset på 10 000 kr så var den inte lika attraktiv längre. Men om du fortfarande vill ha den och har 10 000 över så surfa in här och köpt den.

Vem bär den bästa då? Rachel Zoe eller Kristen?

nedräkning för er sex and the city freaks


träning måndag och sushi


Precis ätit upp den där tallriken med sushi. Det var någon som sa att det var onyttigt med sushi så här kommer innehållet:
Energi:132.2kcal/552.9kJ
Vatten:71.43g
Protein:8.54g
Fett:4.83g varav mättat: 1.05g, enkelomättat: 1.98g, fleromättat: 1.34g, kolesterol: 27.1mg
Kolhydrater:13.47g, varav sockerarter: 0.29g
Fibrer: 0.38g
Vattenlösl. vitaminer:C: 5.3mg, Folat: 15.6mcg, Niacin: 2.51mg, B2: 0.048mg, B1: 0.105mg, B6: 0.424mg, B12: 2.4mcg
Fettlösl. vitaminer:D: 4.839mcg, Retinol (A-vit): 11.6mcg, Karoten (A-vit): 0.6mcg, Alfa-tokoferol (E-vit): 0.503mg
Mineraler:Fosfor: 103.2mg, Järn: 0.474mg, Kalcium: 12.9mg, Kalium: 173.7mg, Magnesium: 17.4mg, Natrium: 192.9mg, Selen: 10.07mcg, Zink: 0.423mg

Nu dras det ner på styrkan och mer förbränning står på schemat. I dag blev det altså 6 set biceps, 6 set rygg, 3 set korsrygg och 9 set axar om man räknar med baksidan. I morgon ska jag försöka hinna med förbränning av något slag.

vi har en vinnare


Tävlingen är slut och vi har en vinnare

det var massor av bra bidrag och jag ville verkligen välja flera ut av er. men tyvärr fick jag bara välja en.

Nu ska jag köpa sushi och på vägen ska jag ringa ett samtal och se om jag kan fixa lite sjyssta prylar till er till nästa tävling jag tänkte dra igång om en stund. 

veckans

 
måndag
 
tisdag
 
onsdag, skit i att det står måndag

 
torsdag

  
fredag nr 1
 
fredag nr 2

någon favorit?

träning söndag


Första benpasset på sisådär 5 veckor. Det var tungt men kul. Det blev bara 4 set benpress, 3 set lårcurl och 3 set benspark. Avslutade med lite mage.


Det är fortfarande helg och jag småäter lite skit fortfarande. Men jag lagade en nyttig middag. Supergott! Det ska jag äta både till lunch och middag i morgon. på tisdag blir det kanske lite soppa med en avocadomacka. men det receptet tar vi då.


Kommentarerna fungerar inte som dom ska på bloggen. Jag kan se dom även om ni får felmeddelande efter ni har skrivit en den långa koden. Så kommentera på bara, jag tror alla kommentarer och svar från mig kommer synas i morgon. Blogg.se säger det i alla fall.


spray spray


Ja så här blev resultatet. Jag stod altså i en dusch och blev sprayad, 300 kr. Jag har använt spraytan in a Can för hemmabruk  förut vilket ger sjukt bra resultat. Nu fick jag med mig en burk av märket Magic Tan. Vi ska se om den är lika bra. Men jag tycker man lika gärna kan spraya sig själv hemma i duschen faktiskt. När jag har testat magic tan hemma ska jag berätta för er vilken burk som ger bäst resultat.

Den finns nu att köpa på www.glitzy.se för endast 199 kr

...vi har tagit student, fy fan vad vi är bra...

För många av er är det snart dags att ta studenten och det är hög tid att tänka på outfiten. Det var 7 år sedan jag själv tog studenten, men jag kommer ihåg känslan som om att det var igår. Att äntligen vara fri, göra vad man vill.

Tänkte jag skulle tipsa om lite sköna klänningar i vitt.

först ut har vi denna supersöta klänningen från ASOS. Längen och vidden är perfekt och så är det ju så fint med tuben upptill.
 

Även denna från ASOS. Lite enklare och halva priset. Men minst lika snygg

Eller den här lite coola klänningen från Acne kanske?

Nelly hittade jag den här lite softa/gulliga/tuffa klänningen. Den kommer från WESC. Volanger är lite extra hett nu också.

Jag tror jag tar och avslutar med den här enkla men ack så fina klänningen från DAY för 995 kr.

magic tan

I morgon, eller jag kanske ska säga idag eftersom klockan är efter tolv, ska jag solduscha mig. SKa bli spännande och se resultatet. Har ni gjort det någon gång?

dagens middag

Det är lördag och vi har lyxat till det lite idag med god mat, godis och mer godis.

Till middagen bakade jag ett supergott bröd.
1 kg vetemjöl special
6½ dl ljummet vatten
1 paket färsk jäst (eller en påse torrjäst)
2 msk socker
2 tsk havssalt
Lite extra mjöl
8 ägg
1 liten burk soltorkade tomater
Färsk basilika
1 paket parmaskinka
Ordentligt med riven ost
Olivolja
Nymalen svartpeppar

Blanda ihop hälften av vattnet med jästen, sockret och saltet. Rör om och låt det lösa sig. Blanda ihop det med allt vetemjöl och eftersom jobba in resten av vattnet i degen. Knåda, dra, slå, rulla, vik, daska och njut av degen mellan fingrarna i 4-5 minuter tills du har en blank och elastisk deg. Strö lite mjöl över, täck med plastfolie eller en bakduk och låt den jäsa i en halvtimme eller till dubbel storlek. Passa här på att koka äggen i 8 min.
Efter jäsningen dra och kavla ut degen till en avlång rektangel ungefär en meter lång och 2 decimeter bred. Lägg ut fyllningen av parmaskinka, ägg, ost och basilika samt soltorkade tomater. Droppa lite olivolja över fyllningen och krydda med lite salt och peppar. Dra degen över fyllningen så den blir som en stor cannelloni och för sedan ihop ändarna till en kringla. Nyp ihop så de inte delar sig. Flytta hela kringlan till en mjölad bakplåt, låt jäsa i 15 minuter, pudra på mjöl och grädda i ugnen 35 minuter på 200 grader tills den fått fin färg. Lyckan är total när du sedan hugger in på första biten...

Till det, Rosmarinspett med marulk, ciabatta och bacon

 
En ordentlig bit köttig vit fisk (marulk, gös m.fl)
1 kruka rosmarin
Någon klyfta vitlök
Olivolja
Bacon
Balsamvinäger
Grönsallad, blandad
Citron
Ciabatta (1-2 st)

Skär av stängerna på rosmarinen nära roten. Repa av bladen men spara några blad längst upp i toppen ("barren"). Lägg alla blad i en mortel, i med en (eller två) skalade vitlöksklyftor, massor med olivolja, salt och peppar. Mortla och blanda runt. Skär bort de hårdare ytorna på ciabattabrödet, bryt i mindre bitar. Skär fisken i ordentliga bitar och ner med både bröd och fisk i en skål. Häll på den mortlade röran och blanda runt ordentligt. Trä upp varannan bit fisk och bröd på spetten av rosmarinkvistarna. Vira sedan en baconskiva runt varje spett och lägg i en ugnsform. In och låt bli klara på ungefär 10 minuter (krispigt bröd och saftig fisk). Under tiden blanda ihop lite olivolja, blandad sallad, en skvätt balsamvinäger, rivet skal av en citron och pressa i så mycket saft du vill ha. Smaka av och i med salladen.
Lägg upp salladen, toppa med spetten och droppa lite mer balsamvinäger innan du hugger in!

träning lördag


idag har jag joggat ute för första gången i år. jag kommer jogga 2.5 km tills konditionen kommer igång lite. jag joggade på 13 min vilket inte är sådär jätteimponerande. men jag tog mig runt i alla fall och det var det viktigaste idag. men nu är jag trött och sängen är väldigt skön.

vad har jag ätit i veckan nu då?

broccolisoppa och sparrissoppa har det blivit. även en smaskig men nyttig kycklingburgare. det kan bli lite problematiskt när man äter lunch ute. men i veckan nu så var det torsk, potatis och sås på menyn. jag valde bort såsen och tog åt sallad till. när jag är ute och åker på dagarna i jobbet väljer jag oftast en sallad med kyckling och lite bröd till. bara man vill kan man hålla maten fast man äter ute.

jag har småfukat lite i veckan, jag har ätit lite glass och digestivekex. men det har varit i såna små mängder så det gör inget. som sagt, det är den totala mängden fett, kolhydrater och kalorier man äter på en dag som räknas.

i morgon blir det styrka på gymet.


impulsköp


strosade omkring på ica maxi när jag fick syn på den här resväskan. Jag kunde inte låta bli att köpa den. Vi behövde dessutom en ny resväska eftersom den ena har spruckit och den andra är på väg att gå sönder i sömmarna. det var i alla fall så jag övertygade mig själv att köpa den. jocke var väl inte lika förtjust i mönsret, men vi får köpa en annan till honom.

prickigt är snyggt


Fick tips om att Cissan hade på sig den prickiga klänningen från glitzy.se idag. Det kommer fler i veckan. Jag tror minsamm jag måste ta en själv. Cissi är sjukt snygg i den

fredag 2


varit ute och kätat lite. så mycket fett jag fick i mig ikväll har jag inte fått på hela veckan.
i morgon ska jag träna lite och då kommer jag även ge lite tips angående mat

*tee gina tricot*kjol Saga Lova från modemecka.se* skor från La Redoute  *

vårfint på ballen


Jag har vårstädat på balkongen så jag är lite frusen nu. Så jäkla tråkigt, men jag jag tvungen. Jag har köpt en ny blomma? träd? pinnar med blad på? Jag kunde inte bara ställa den där utan kände att jag var tvungen att städa, så nu är grillen och möblerna på plats.

Det bästa med den här saken är att den övervintrar om man gör allting rätt. Riktigt bra!

fredag


*tee ginatricot*skinnjacka redlabel*jeans cheap monday*älsklingsskorna från La Redoute quiltade och supersköna*


derma och lite syra


Jag får mycket mail och frågor om hur det har gått efter att jag har börjat använda dermalogica. Det är lika bra att ägna ett inlägg åt just detta. I skrivandets stund sitter jag med AHA-syra i ansiktet. Det sticker på ganska bra kan jag lova.
Jag har använt syran i ca 2.5 vecka nu och min hy är mycket bättre. Det kan även ha att göra med att jag intre stressar upp mig lika mycket på nya jobbet längre och försöker varva ned lite mer på fritiden.

Jag är nöjd med dermalogica, jag vet inte om de hjälpt mig så mycket. Men de gör inte huden sämre och på sikt kan det nog göra gott. Har bara använt det 2-3 månader. Ni kan köpa det superbilligt på ebay.

Produkter jag använder är:
Anti-Bac skin wash: den är till för hud med lite acne. kan ej ha i ögonen så därför ogillar jag den. vill ha en tvätt som man kan ha i ögonen så man slipper hålla på med flera olika. men annars är den bra. men när flaskan är slut sk ajag köpa precleanse, en olja man tvättar sig med. den återfuktar huden.

Multi-active toner: ett ansiktsvatten man sprayar på. kan även spraya under dagen över sminket för återfuktning. jag har slutat använda den. tycker inte den gör en sån stor skillnad. jag har inget ansiktsvatten(toner) just nu. klarar mig bra ändå.

gentle cream exfoliant: en exfoliering som återfuktar och rengör på djuket. använd en gång i veckan i 10 min.

oil control lotion: om man har lite acne är den bra. den är inte så återfuktande så jag har den bara på natten om jag använder den.

active moist: en återfuktande kräm jag har på dagen. superskön. går att ha till natten också.

sheer tint moisture spf 15: en dagkräm med solskydd och så är den lite färgad. perfekt till sommaren.

skin hydrating masque: en återfuktande mask en gång i veckan i 10 min.

intensive eye repair: en härlig ögonkräm.

min hud är altså ganska normal men lite åt det torra hållet. jag har lite acne för att jag stressar så mycket. min hud är finporig och borde egentligen inte ha acne vilket tyder på att det kommer inifrån.
bara jag fortsätter med dessa produkter och kör en AHA en gång i veckan i ytterligare några veckor kommer det blir riktigt bra tror jag. Jag är även ledig 8 veckor i sommar och ingen stress, inga finnar ;)

ja det var nog allt :) frågor? jag tycker ni ska gå till ett ställe som säljer dessa produkter för att få er hud analyserad så ni vet vilka produkter ni borde ha.


påminnelse

endast 48 tävlande hitils. kom igen nu, jag tycker faktiskt priset är riktigt bra. eller är jag + 48 tjejer ensamma om det?


3 nyheter


Just nu finns det tre nya sköna plagg på www.glitzy.se
en randig skön klänning med guldknappar nertill, eller vad sägs om en härlig sommarklänning med prickar i svart eller vit? Sist min inte minst har vi den trendiga transparanta klänningen som har synts på Sienna Miller vid ett flertal tillfällen.

Jag har även fyllt på med lite andra kläder som har varit slut. Jag vet att många av er har väntar på den blårandiga klänningen.


torsdag


*linne H&M*chinos nya från gina tricot*superskön kofta från glitzy.se*skor esprit*lackskärp med nitar gina tricot*


sjysst barr


i dag kom äntligen mina redken-prylar. att det var med reseförpackningar kom som en liten suprise. riktigt bra!
nu vill jag bara duscha så jag får testa mina produkter. redken är överlägset bäst, eller hur Pierre?


tips

har ni som jag, länge försökt att få tag i ett par chinos som är en aning oversize upptill? igår hoppade jag på gina tricot och de hade fått in jättemånga av dom. Men skynda, de tar snart slut. Jag köpte de ljusgrå och har dom idag. Outfitbild senare....


snygga jeans


här ser vi ett par snygga jeans på snygga victoria. de snygga jeansen har hon designat själv och tillhör altså dVb. Jag skulle verkligen vilja ha dom här snygga jeansen. Utsvängt är snyggt, det slitna är snyggt. Snygga jeans helt enkelt.

Väskan är också sjukt snygg. Jag skulle själv vilja ha en snygg patchwork. Äh va fasen , tröjan är också snygg. Jag tycker allt är snyggt. Hela jäkla outfiten är ju klockren. Jag vill ha allt. SNYGGT SNYGGT SNYGGT!


enkelt är snyggast


ofast är det enklaste snyggast. inget slår jeans och en vit tisha. det är så snyggt så jag behöver inte säga mer än så. ok?


putläppar och bländande leende



Eftersom jag jobbar så mycket ska jag belöna mig själv den 2 maj. Jag ska ha en halvdag på laserkliniken i gamla stan. Först ska jag bleka mina tänder med hjälp av laser. Don't worry, jag ska inte ha kritvita tänder. Efter det ska jag testa att spruta in lite restylane i överläppen. Jag har redan fylliga och fina läppar, men jag vill ändå testa. Mamma, tjata nu inte, det blir bara motsatt effekt. Jag kommer vilja göra det ännu mer.

Men jag säger don't worry igen. Folk ska inte kunna se att jag har sprutat in restylane, utan mer: hmmm undra om hon har gjort det eller inte. Hmmm, hmmm...Ingen ska kunna peka och säga, kolla vilka fuskisläppar. Precis som mina tuttar. Ingen kan se på dom att de är oäkta.

Före och efterbilder kommer så klart.


onsdag


skit i att det står måndag. kortet är gammalt men jag har exakt samma kläder på mig idag. altså jeans från wrangler och skjorta boomerang


träning onsdag


Var tvungen att se om trycket fanns kvar efter uppehållet och det gjorde det ju.
I dag blev det biceps och triceps.

linne better bodies och byxor body action från glitzy.se

maten orkar jag inte skriva om. jag har ätit alldeles för lite. måste fixa något nu. helst med mycket protein i.


marc & vickan

Den här bilden känner väl alla till? Victoria Beckham i en stor Marc Jacobs påse.

Bilderna är väl omskrivna och omtalade. Bland annat påpekas det hur ful Victoria är i dessa reklamer. Hur kunde hon ställa upp på detta? Vad tänkte Marc Jacobs med när de gjorde den här reklamen osv. Men face it, dom har lyckats! En reklam som har fått så mycket publicitet har knappats gjort bort sig. Smart engligt mig.

Nedan kommer fler bilder ut kampanjen. Titta och njut


chanel i klacken


I en svart och vit hundtandsmönstrad kappa, blanka tights och ett par minst sagt udda pumps. Gillar vi dom eller inte? Jag tror jag gillar dom mer än avskyr som. Modellen är riktigt snygg men jag vet inte om det blir to much med klacken?


träning tisdag


förra sommarens form. mitt mål till denna sommaren fast ytterligare lite hårdare, bara lite.

i dag hann jag med att jogga 20 min på bandet. det känns bra att träna igen. i morgon ska jag försöka hinna med styrka på lunchen.

dagen mat:
frukost: 2 osötade mackor med ost och kalkon och smör (som sagt gröt ska det vara)
lunch: sparrissoppa och kyckling.
efter jogging:1 gainomax
mellis: en banan
middag: broccolisoppa
mellis:päron, plommon och ca 125 g gräddglass 8%
småätit under dagen: 3 chokladbitar och en näve chips

man kan altså unna sig lite. det är trots allt det totala intaget på en dag som räknas. så den här ursäkten som så många använder där de säger att "jag åt onyttigt till lunch så jag har redan förstört hela dagen så jag kan lika gärna trycka i mig den här pizzan" fungerar inte.


tisdag


*jeans fornarina*storskjorta glitzy.se*skinnjacka redlabel*lila ballerina primark*choklad i handen*


Potatis- och broccolisoppa med timjan

Mer nyttiga sopprecept kommer här. Ät fisk eller kyckling till för att få lite protein.

Potatis- och broccolisoppa med timjan

4 portioner
0,8 l vatten
2 msk buljong
0.5 tsk timjan
0,5 krm sambal oelek
4 st potatisar
4 st vitlöksklyftor eller 1 st lök
400 g broccoli
1 msk olivolja
Salt
Peppar
Färsk timjan

koka upp vattnet med buljongtärningar, timjan och sambal oelek.
Skala och skiva potatis och lök grovt. Ansa och skär broccolin i grova bitar.

Låt potatis, lök och broccoli få koka i buljongen ca 10 minuter.

Mixa potatisen och broccolin med buljongen. Rör ner olja och smaka av med salt och peppar och färsk timjan. Klipp färsk timjan över soppan.

Ringla över chili- och/eller basilikaolja innan du serverar soppan.


sorry


bilden ska röra på sig. men tydligen så funkar det inte på blogg.se just nu. ni kanske kan räkna ut vad som rör sig?

Jag är helt färdig. Jag skulle packa en massa paket som skulle iväg till glitzy.se kunder. Men jag pallar inte, sorry. De går iväg på onsdag istället. Om ni vill att shoppen ska finnas kvar måste ni låta mig sova så jag inte bränner ut mig. jag är på god väg och jag måste börja lyssna på min kropp.

God natt och sov gott!


det var på tiden


Det var på tiden att skorna dök upp. Som jag har väntat. Men de luras lite på bilden. De är mycket högre i verkligheten. Men det är bara att smörja in fötterna med ipren och sedan ut och dansa. I alla fall för en liten stund.
160 kr i tull blev det. Som hitatt!

Vad tycks?


dåligt

jag tycker ni tävlar dåligt. kom igen nu...


träning måndag

Åh fy fasen vad jag drog ut på det. Jag somnade till och med i soffan för andra gången i dag innan jag tog mig ner till gymet för att träna 30 min. Jag är så sjukt trött idag, men idag skulle jag sätta igång så det var bara att släpa sig ner till gymet. Att jag inte har varit där på tre veckor gör det lite extra segt. Men nu efteråt känns det bra. Jag är igång :)

Jag tog en före bild i garaget. Jag spänner magen här och ändå ser man knappt några rutor. Men vänta ni. Ni kommer få en update varje vecka ;)

Eftersom jag inte tränat styrka på så länge kommer jag fokusera mest på det den här veckan för att få upp pumpet lite och komma in i det igen. Sedan komer jag gå ner i styrka. Kanske träna 3 set på varje muskel en gång i veckan och öka konditionen. Här är det viktigt att jag fyller på med aminosyror så jag inte tappar muskelmassa.

dagens första och snabba pass:
3 set hantellyft
3 set hantellyft med raka armar
3 set baksida axlar

3 set latsdrag (rygg)
3 set en rygg övning jag inte kan förklara :)

en liten mjukstart helt enkelt!

dagens mat:
frukost: 2 grova osötade mackor med lite smör på + en kalkonskiva och en skiva lightost. gröt ska det vara egentligen men jag hann inte i morse.
mellis: banan
lunch: världens äckligaste sushi på engelbrektsgatan i Göteborg.
mellis: banan
middag: soppa och lite grillad kyckling. kycklingfilé är bättre men jag var lat igen. allt sånt här slarv kommer stramas upp mer och mer.
mellis:efter styrkan gainomax
blir nog en frukt innan sängen.


sparrissoppa

I dag börjar min resa mot sommarformen. Jag ska träna för första gången på tre veckor och jag ska styra upp maten.
Det kommer bli en del soppa och kyckling i veckan.
Här kommer det första receptet på sparrissoppa som jag hittade på Lindas blogg.

SPARRISSOPPA 1-2pers

  • 1 knippe sparris ca 250g
  • 5 små charlottenlökar
  • 5dl vatten
  • 1 grönskasbuljong el 1-2msk grönsaksfond

Finhacka löken, skär bort den vit/rosa trådiga delen av sparrisen, skär sedan sparrisen i små blitar. Låt detta småkoka i 10 min under lock tillsammans med vattnet och buljonge/fonden.

  • 0,5-1dl Milda matextra 4%
  • 2 nävar färska ruccola
  • salt och vitpeppar

När soppan fått koka i 10 min, lägg i ruccolan och rör om i 1 min. Ta bort från plattan, tillsätt matlagningsgrädden och mixa med en stavmixer tills den blir slät. Smaka av med salt och vitpeppar.

TIPS: För en mer proteinrik och mer mättande måltid skär ½ kycklingfile i små bitar som du saltar och pepprar med cayennepeppar ev lite chili. Stek dem i en teflonpanna med ytterst lite olivolja el rapsolja. Lägg dem sedan i soppan när den är klar.

Vill man göra det enkelt för sig, köp ett färdigrillat kycklinglår som du petar bort skinnet och allt synligt fett från. Gör minide bitar av köttet och lägg ner i soppan.

Går även att äta som en klar soppa, hoppa då över matlagningagrädden och tillsätt istället 6 dl vatten då du kokar grönskarena.


måndag


Någon stans i Göteborg idag

*skjorta & rött smalt skärp H&M*skinnjacka redlabel*scarf min sambos*


AA


Nu är det så att ni kan förvänta er att handla American Apparel kläder på glitzy.se om ca 10 dagar. Känn på den ni. Är ni lika glada som jag? Jag kommer inte ta in så mycket baskläder utan kommer satsa lite på mer just nu kläder.
Nu snart ska jag maila iväg min första beställning.


tävling


Jag hoppas verkligen alla kan kommentera nu. Blogg.se verkar inte ha alla hästar i stallet ännu.

Priset är: 250 kr till att designa ditt eget plagg på glitzy.se kläddesigner.
Hur gör man: Det enda ni behöver göra är att berätta hur och vad du skulle designa om du vann?
Tävlingen slutar nästa söndag den 13:e april.
Har du ingen blogg glöm inte skriva din mailadress.

Jag kommer presentera vinnaren på bloggen. Lycka till!


lördag


Nämen slå på trissor(heter det så?). Bloggen är igång, i alla fall för kommentarer. Resten har jag inte hunnit kolla än. Detta betyder att jag drar igång en tävling mycket mycket snart. Jag har även lite annat spännande att dela med er.

I går var det tjejfest, mycket trevligt. Vid ett-tiden vilket är sent för att vara i Linköping gick vi ut. Det var helt ok. Men jag var nog för nykter för att ha riktigt kul. Tack vare det mår jag bra idag. Jag har till och med satt på sommarfälgarna på bilen. Jag är så uppspelt över det. Tror nästan jag ska ägna ett inlägg om det sen :) Min sambo kommer bli så glad när han kommer hem och ser dom på.

Nu till gårdagens discooutfit. Det förtjänar att kallas disco. Min body-tubtopp är verkligen glansig och härlig. Fast tyvärr var det allt för många slemmisar som uppskattade den. Den kommer från monki, de blommiga skorna som höll på att ta död på mig igår kommer från H&M och sist men inte minst, världens skönaste jeans från Cheap monday. Jag väntar fortfarande på att de svarta ska komma till butik.

Jo föresten. Jag är en kändis ;). Det kom fram 2 tjejer igår:
Är det inte du som är Glitzy? 
Jag: Jo, eller jag heter Charlotte och så skakade vi hand och pratade lite. Tjejerna har också bloggar så nu jäklar kommenterar ni så jag får besöka era bloggar. Kul att ni kom fram tjejer ;)


Glitzy kläddesigner.

Jag vet att jag inte skulle blogga. Men jag vill bara meddela er en lite snabb sak. I dsag har ni fri frakt om ni väljer att designa erat eget plagg på glitzy.se
Ni uppger bara koden GOGOGO. ok?

Jag är sugen på att designa ytterligare ett plagg. Jockes lillasyrra fyller nu snart och det skulle vara roligare att skicka en tee som det står grattis på önskar bla bla istället för ett kort.

Tygpåsar är ju ganska trendigt nu mer. Varför inte designa din egen?


wedding


sur på blogg.se

Det har bara strulat sedan de flyttade bloggen till den  nya plattformen. Det är ingen idé att blogga när det är så här. Tänkte dra igång en tävling men det går ju inte eftersom man inte kan klicka på inläggen så man kommer vidare för att kunna kommentera.

Jag  vet inte vad blogg.se problem är och jag skiter i vilket just nu. Bara de ordnar min blogg.

Snart kommer mina tjejer och då blir det fest. Min man är i västerås och kikar på lite byggning och fitness. Två dagar is to  much for me så jag stannar hemma och festar isället.

Outfits, tävlingar och ja ni vet kommer att komma så fort bloggen är sig själv igen. 

Hoppas ni kommer sakna mig.

Tjyss


på väggen


Tvbänken fick all min uppmärksamhet igår kväll ända fram till 23.00
Det var inte bara. Det skulle borras hål, såga stora runda hål, såga fyrkantiga hål osv. Allt för att alla sladdar skulle dras emellan, underifrån och ovanifrån. Meningen var att vi endast skulle ha högtalarna på bänken, men nu valde vi att sätta den bärbara datorn i skåpet och behövde därför ett tangentbord. Eftersom dekodern står i skåpet var vi tvugna att ha en dosa vars "strålar" går igenom dörrarna. Så det blev en hel del elektroniskt skit som fick hamna på bänken.

Min sambo kanske blir upprörd nu när jag säger skit. Vi har faktiskt köpt världens mest avancerade tangentbord. Jag litar på Jocke så säger han det så tror jag på honom. Dosan är också ganska frän, knapparna lyser och man kan styra varenda apparat med den. Komplicerade grejer det där.

Jag har altså köpt tre stycken lådor från Ikea som heter Bestå, sedan köpte jag högblanka vita luckor på Ikea som också heter Bestå. Sedan vara det "bara" att montera ihop det och upp med det på väggen.

Nu ska jag åka och tvätta bilen. Jag har vårkänslor och längtar efter sommarfälgarna som förhoppningsvis åker på i morgon. I can't wait!


Varning för tråkig läsning

jag tycker synd om er som läser min blogg pga träningsinläggen. Jag mår fortfarande inte bra. Så fort det halsonda har gått över har jag alltid dragit igång med träningen. Men inte denna gången. Jag har ingen ork. Det kan ha litemed sommartiden att göra också. En kombination som ni säkert förstår.

Första veckan jag var sjuk tryckte jag i mig mat och onyggigheter. Kroppen behöver mycket energi för att slå tillbaka mot skiten som inkräktar på MIN kropp. Men efter en vecka var jag tvungen att sluta äta, jag trodde då också att jag nästa var frisk. Jag drog ner på kaloriintaget drastiskt. Det har till och med visat sig på magen. Rutorna kikar fram lite. Men det beror också på att jag inte har så mycket vatten i kroppen nu när jag inte tränar.

Man kan altså tappa fett utan att träna. Allt handlar om att äta mindre än vad man gör av med. Enkel matematik, till och med jag som inte är ett mattesnille kan räkna ut det. Men hur snygg skulle man bli till slut om man bara "svalt" sig och inte tränade? Jo en smal slapp otränad tjej. USH!

En sak jag borde ha gjort under dessa två veckor är att ha druckit rena aminosyror för att inte tappa muskelmassa. Men det är så äckligt så jag har låtsas glömma det varje dag.

Jag tror jag ska slå rekord och låta kroppen vila ända tills på måndag. I morgon kommer jag resa i jobbet och när jag kommer hem ska vi borra, såga och fixa så den där förbannade tvbänken kommer upp på väggen. Vi hämtade våra skitsnygga högtalare idag. Bilder kommer så klart. Jag har inga hemlisar för er. Eller?

Men när väl träningen drar igång igen då jäklar ska ni få följa med mig på vägen mot sommarkroppen. Ni kommer få veta vad jag äter, hur jag tränar och hur mycket jag tappar i fett osv.

Nu ska jag ta näsdroppar för 15:e dagen i rad och sen sova. Tjata inte nu på mig, jag vet att man inte ska använda sprayen mer än 7 dagar eller något sådant. Men hur ska jag kunna sova utan dom? Jag kan inte andas med munnen öppen. Det går bara inte så låt mig och mina snart förstörda slemhinnor vara i fred. Ok?

God natt mina älskade bloggvänner


vi har en vinnare

Camilla heter tjejen som vann tävlingen. På söndag börjar en ny rolig tävling. Kanske kör en minitävling emellan med start i morgon. Vi får se.


till min man


I dag köpte jag den här till honey. Lite knasig men cool. Vad tycks? Bella, kära granne, du behöver inte uttala dig. Jag vet redan vad du kommer säga ;)


torsdag


*jeans levis*pumps zara*tee resteröds*kavaj glitzy.se*


press press

Man ska alltid berätta hur bra man är. Därför har jag skapat en ny kategori på shoppen som heter Glitzy i pressen.


Den här fina klänningen var med i Sofis Mode i måndags.

Teen Femme designad av Anna Larsson var med i klick i fredags. Jag måste beställa fler från den där Anna. Det är ju trots allt vårens hetaste tee. Eller hur?


sweet holy crap



Vilka fantastiska skor tjejen har köpt. GRATTIS! Jag vill verkligen ha dom jag med. Har du Zara i din stad? Spring och köp. I'm not asking you I'm telling you!

På tal om skor, vart fasen är mina raringar?


bestäm ni

Den här tunikan som Lindsey bär funderar jag på att ta in till glitzy.se Men av någon konstig anledning kan jag inte bestämma mig, jag som alltid brukar vara så beslutsam annars.

Ni är ju ändå ganska många som läser min blogg. Så hur vore det om alla blev helt galna och skrev en kommentar nu? Jag behöver verkligen så mycket hjälp jag kan få. Jag ber er att skriva JA eller NEJ på frågan om jag ska köpa in denna eller inte? PLEASE!

Om ni nu kommenterar som jag ber er om så kommer jag lotta ut ett hemligt pris från  min shop. Det är väl en bra morot?


glitzy design


I måndags kom minsann mina heta glitzy.se hotpants som jag har designat i min shop, glitzy.se
Dom är supersköna. Ni ser inte på bilden, men texten är tryckt i reflex. Så om jag får för mig att strutta ut och göra reklam för min shop på kvällen ser bilarna mig med all säkerhet.

Lillan är framme och nosar på dom som hon gör med allt nytt jag kommer hem med.


vi kör en veckans

Ca 3 dagar för sent kör jag en veckans. Men det är blogg.se fel. Det är dom som stoppat mig i flera dagar. Jag är fortfarande lite sur för det. Jag är beroende av att blogga. Nu till något viktigare. Vilken är bäst? Onsdag, fredag eller söndag. Jag tycker ni kommenterar dåligt så kom igen nu och visa er.
None
None


hur många pass gör det vita laget?


när ni har sett filmen kan ni berätta för mig hur det gick?


hjälp Nina

Ett mail kom:

Hej!

Tack för en fin fin blogg! Jag undrar om du råkar veta var man kan köpa Converse All Star (den klassiska) skor per postorder i Europa?

Mvh
Nina


först till kvarn



Efter att Elin Kling bar Sienna Miller kappan från glitzy.se tog den slut samma sekund. Men nu hittade jag en som låg gömd som jag inte hade lagt in i shoppen. Så det finns altså en kvar. FÖRST TILL KVARN!


lite nytt


medans bloggen har legat nere så har det kommit in lite nytt till glitzy.se. Skira plagg kommer mer och mer så därför varlde jag att ta hem en blus som är härlifr genomskinlig.
Vad sägs om de nya patchwork klänningarna med bland annat trendiga stjärnor på? Kika in för fler bilder i shoppen


förlägning

None
Tävlingen avslutades egentligen i söndags. Men ni får tills i morgon på er klockan 18:00. Klick här för att vara med och tävla.


och så lite shopping


Jag vårshoppade lite i söndags. Tre par solbrillor från gina tricot. Jag har slutat köpa märkesbågar eftersom jag tröttnar på allt så fort. Jag kanske kan kalla mig ekonomisk;) En gul body fick hänga med från Gina också. Gult är ju så hett nu i vår och sommar så den var ett måste.

Till min stora förvåning fanns de blommiga skorna kvar på H&M i min strlk. Jag var bara tvungen att slå till. Vad hade annars hänt? Jag hade gått hem och ångrat mig och sprungit till H&M måndagen och upptäckt att de var sålda.

Sist men inte minst en party-tub-body i glansigt material från Monki. Vi får se när jag ska inviga den. Kanske nu på lördag?


tisdag


och nu till dagens outfit
*jeans cheap monday*skor vagabond*randig body gina tricot*


tisdag


och här har vi tisdagens outfit
*body gina tricot*kjol H&M*vita tygskor esprit*kofta manoush*skinnjacka redlabel*


söndag


här kommer söndagens outfit
*ny top från glitzy.se*jeans wrangler*skinnjacka redlabel*


jag bryter tystnaden på glitzy.blogg

Större delen av bloggsverige har varit tyst sedan lördag natt. Nu när jag kom hem från jobbet idag blev jag glad när jag nu får bota mitt bloggabstinens.
Jag kommer öppna hårt med outfits och sedan gå in på shopping och vi har ju även en tävling att avsluta. Jag kanske förlänger den en dag eftersom ni missade söndagen. Vi får se


RSS 2.0