lite skosnack

Jag vet inte vem jag försöker lura genom att shoppa skor med klack. Jag får sjukt ont i fötterna och jag fattar inte hur modeprinsessporna kan trippa omkring på skyhöga klackar. Jag smörjer fötterna med ipren men ändå gör det så ont så jag nästa dör.

Höstens stövlar och boots kommer vara utan klack för min del. Dessa med lågt skaft kommer från skopunkten.se och kostar endast 299 kr. Passar till allt, jeans, kjol, klänning osv.


Kan ni tänka er att jag har undanhållit en grej från er? Jag har nämligen haft dessa stövlar i min ägo ett par veckor nu. De kommer från dinsko.se Jag gillar att de är vida i skaften, skitsnyggt till klänning eller kjol för den delen. Men jag kommer inte ha dom över jeans.

Lite lack och färg i höst är absolut inte fel. Dessa kommer från Ellos och kostar endast 349 kr. Det är den högsta klacken jag kommer gå omkring i till hösten.

Jag gillar verkligen lårhögt. Dessa beställde jag från La Redoute för ett tag sen och jag har för mig att leveransen var i september.


Det skulle inte vara fel med ett par Minnetonkas. Men nu får det vara bra. När snön kommer och det blir kallt kommer jag använda mina Mukluks. Vill du beställa ett par själv kan du göra det här eller här.

veckans + lite till

det var länge sen jag körde en veckans. Så jag slår på stort idag och publicerar alla outfits sedan jag körde veckans sist. Nå, har ni någon favorit? Eller det kanske är så att ni hatar alla outfits?

vem ska vinna?

glitzy.se drog igång en tävling som pågår månad till månad om bidragen fortsätter ramla in. Läs mer om hur den går till här

Meningen är att jag ska utse vinnaren. Men jag tänkte överlåta det till er. Ni får helt enkelt rösta på er favorit. Den personen som får flers röster vinner ett plagg från glitzy.se

Ni kan rösta fram tills i morgonkväll (måndag) kl 19.00

Så vem blir det?
Maria L
Melina
Emma
Sarah
Stephanie
Matilda
Jessica eller
Nattie?


lördag


*byxor stylein - glitzy.se*linne h&M, kort boxformad tee över linnet cheap monday* jeansjacka redlabel*skoletter Vagabond*

jag har nog aldrig fått så många komplimanger för mina byxor. Både killar och tjejer stannade mig på vägen hem och berömde mig. Jag är verkligen supernöjd. Synd att jag inte fick till en bättre bild på dom under kvällen "in action"

nu ska jag sova som f*n

sov sött

UPDATE: att byxor kan uppröra så mycket tycker jag är lite kul. eftersom bilden var dålig så tog jag en ny. hoppas den inte retar gallfeber på allt för många nu bara...

nu när jag är så generös med bilder kan jag ju lika gärna ge er en närbild på överdelen också

jag är på fest...

...i mina nya tights från Stylein. Jag känner mig så jäkla snygg. Ses i morgon, nu tillbaka till min egengjorda cosmopolitan.

Playsuit


Här ser vi 5 st byxdressar i olika modeller som tillhör våren och sommaren 09. Vi ser redan nu att den börjar smyga sig in i modet. Men jag tror det kommer dröja till nästa sommar innan den kommer slå igenom ordentligt. Shortsdressen kom redan förra året men först i sommar såg man den som ett mer självklart plagg. Men det är väl typiskt svensken? Att man ska ha som alla andra. Helst vill inte man inte vara först.

Den från Blank påminner lite om kroppsstrumpan från American Apparel, en mer förenklad modell. Perfekt att ha under en tunika eller liknande.

Jag har precis beställt en byxdress från Halens. Jag hoppas att den sitter lika snyggt på mig som på modellen. Till vardags är det perfekt att bara slänga över en kofta. Till fest, klackar och axelbart.

Till våren kommer jag ta in 2 olika byxdressar till glitzy.se. En svart från Stylein som ni ser på bilden och den här från Lolly´s Laundry.

Fredag


tee MTWTFSS (monday, tuesday, wednesday osv) -weekdays eget märke*chinos gina*skinnjacka glitzy.se*sandaler ZARA*

träning fredag


Jäklar vad jobbigt det var att jogga idag. Ni ser själva på bilden hur trött jag var. Det brände i baksida lår. Jag har en sån träningsvärk. Det var inte så jobbigt för flåset, mest att kroppen var supertrött. Ni ser ju vilken ojämn takt jag hade. Men tiden blev bättre än sist vilket är mycket lustigt. Just nu tror jag att det är fel på den där Nike-sensorn. Just för att det kändes så fruktansvärt tungt.

Nu ska jag åka och köpa en god mozarellapizza. Och efter det ska jag fota de fantastiska styleinkläderna. Jag har roffat åt mig tre plagg.

Stylein


Psst, detta är ett litet förhandstips för er bloggläsare. Jag har smygit in Styleins höst/vinter kollektion i shoppen nu. Jag kommer att gå ut med detta till alla snart att Stylein finns för försäljning. Men jag kommer vänta tills jag har fotat kläderna själv vilket blir i helgen om allt går som det ska. Hur kul ska det bli att packa upp dom tror ni? *längtar*

Jag ska absolut ha dom tightsen på bilden. Jag ska på fest på lördag så det passar ju perfekt.

Det kommer även komma en tävling där ni kan vinna en supersnygg kofta värd 1299 kr.

träning torsdag


det udda träningsprogrammet fortsätter. Körde igenom hela kroppen idag igen fast endast 2 set per muskel och 10 reps. egentligen ska man vila 2 dagar efter det första passet då man tar ut sig totalt. Men för mig blev det en dags vila av styrkan den här veckan.

De andra två passen ska man ligga på ca 80% av max. Detta endast för att hålla hormonnivåerna uppe(underhålla muskeltillväxten.)

*linne nike*byxor better bodies*

Acne tornado


Jag är så sugen på de här så jag dör. Kanske tar och beställer dom.

storan style today


I dag är det Storan som har tagit beslag på mattes knä. Men hon vill lixom sitta med på ett annat sätt. Kolla vad matte jobbar med. Lillan ligger mest och gosar. Trassel får tyvärr inte plats i mitt knä :) Hon går på diet

ohh nooo


Tara Reid designar kläder nu. Människan har ingen stilkänsla. Vart ska detta sluta. En del av den gräsliga kollektionen ser ni bakom och på henne.

Tummen ner för mig...

träning onsdag


I dag blev det endast förbränning eftersom jag kör den nya träningsmetoden nu. I morgon blir det hela kroppen igen.

Men fasen vilken träningsvärk jag har idag. Raka marklyft tar verkligen inte bara på baksida ben, utan ryggen och "trapsen" också.

Efter träningen köpte jag en halv macka på subway med kyklingbröst, sallad och sweet onion som dressing. Inte alls onyttigt. Ett bra tips om man inte orkar laga något.

*tröja reebok*byxor body action från glitzy.se*

onsdag


Fasen, den senapsgula tröjan som kom in till glitzy.se är verkligen så jäkla fin på riktigt. Den gör sig verkligen inte rättvis på bild. Tänkte att jag skulle lyckas men icke.

Tröjan kommer alltså från glitzy.se, lacktightesen från rut m. flera och skorna från converse

lillan style all day long


fördel att jobba hemifrån är att man har en sån här söt kisse i knät hela dagarna. kan bli lite jobbigt ibland också. Men jag får passa på. Jag kommer antagligen flytta mitt kontor. Men allt är inte klart ännu. Ni får veta tids nog ;)

RÄTT


Nu jäklar har jag rätt guld på fingret. Jag fick byta ringen mot en kostnad på 300 kr. Nu är allt som vanligt igen och det känns bra. Mitt finger har verkligen saknat ringen. Undra vart mina andra ring är nu? I en fiskmage?

news


Nytt i shoppen.

vilken färg?

Vilken färg ska jag ta in till glitzy.se? grå och rosa eller svart och blågrön? Det är upp till er.


Designtävling


Dags för en tävling. Det är Kickan som gjort min design som står för priset den här gången. Tävlingen avslutas nu på sändag klockan 18. Ni ska alltså skriva er motiveringen i båda bloggarna. Motiveringen i min blogg skriver ni i det här inlägget. I kickans blogg kan ni kommentera var som helst.

träning tisdag


Lite annorlunda pass va? Jag ska testa en ny träningsmetod. Man kör igenom kroppen 3 ggr i veckan. Vissa tycker det är skitbra och vissa inte alls. Vi får se vad jag får för resultat. Första dagen kör man så tungt så man precis orkar den tioende repetitionen. De andra 2 dagarna kör man också 10 reps, men lite lättare vikter. Ex söndag, tisdag och torsdag.

Jag hoppas det här är en metod som kommer fungera på mig. Det är flera jag känner som kommer testa ett tag. ni kommer så klart få hänga med på resan.

Annie, du som är expert i ämnet, du kanske har något att tillägga?

*byxor body action - glitzy.se*linne casall*

jag jobbar på att få hem nya träningskläder till glitzy.se, men som ni vet är inte leverantörens namn blixt gordon.

nu blir det glass och hemmagjord chokladsås....

tisdag


kolla vem som har klätt på sig idag.

Jag provade den rutiga skjortan från glitzy.se och tyckte den var så fin så jag "köpte" den och behöll den på. Till det fick det bli jeans från dbrand och skor converse.

nu ska jag till gymet.....

blogghändelser


Jag har tagit en liten break (lunch) från allt packande, beställa nya kläder, lägga ut nya kläder, skapa nyhetsbrev, starta upp mitt företag nr 2 mm. Det  var år och dar sedan jag slösurfade på bloggar. Tänkte jag skulle dela med mig av de absolut viktigaste händelserna i bloggvärlden.

Blondinbella har skaffat en assistent.
Kenza 17 år ska flytta hemifrån, till lägenheten bredvid mamma & pappa.
Linda Rosing börjar få dålig syn
Kissies brorsa har tagit hål i örat
Katrin har verkligen kommit på hur man mobilbloggar

sen orkade jag inte med längre.....nu tillbaka till jobbet


en sen outfit


Eftersom jag har gått omkring i myskläder sen jag kom hem så tänkte jag bjuda på en outfit från spanien. Ni får till och med se den på 3 olika sätt, framifrån, lite från sidan och sist men inte minst bakifrån. I love the dress från glitzy.se

lite lite shopping


kanske ska ta och visa er vad jag köpte i spanien? inte för att ni har varit speciellt nyfikna, men min blogg och jag vill visa er.

det blev väldigt lite shopping den här gången faktiskt. en ny höstjacka från zara blev det, mycket nöjd med den, vid i halsen, korta ärmar och lite A-formad. Me like. Solglasen kommer också från Zara. Eftersom jag är expert på att tappa bort dom så har jag slutat köpa märkesbrillor och håller mig till billigare. Challe har blivit lite mer ekonomisk än innan.

köpte ett armband som har gått sönder ungefär 1000 gånger på en vecka och sist men inte minst en reebok tröja som har en lite knapp på sidan om halsen som gör det där lilla extra. Hittade den på en outlet utanför palma.

ja det var allt gott folk

silky smooth


i natt sov jag med inpackningen och turbanen på skallen. Jag säger som Zohan skulle ha sagt, mitt hår blev silky smooth. håret känns lent och fint, men jag tvekar på att det är så mycket bättre än vanlig inpackning. men jag kommer testa några gånger till. Skulle det hända något revolutionerande med håret kommer ni få veta det.

finns i butiken NU


här ser Elin Kling ut i sin.

rastlös

Precis hemkommen från semestern och jag är rastlös. Vi inga resor bokade, ingen hotellövernattning, inget spa. INGENTING! Jag vill alltid ha någonting inbokat så man kan se fram emot det. Känns lite konstigt att inte ha något bokat. Vi har nästan ALLTID något vi ska iväg på.

Nu vill jag ha tips från er på mysiga spa:n, hotell värda att besöka, eller en supermysig resturang i närheten av Linköpingsområdet(ex norrköping). Eller något mysigt man kan hitta på i sin hemstad. Alla förslag på utflykter är välkomna.

kilklacken


Kilklacken är ju så het i höst. Man ser den överallt nu. Nästan hetare än förra hösten, eller var det hösten innan det den slog igenom? Jag kan känna mig lugn eftersom jag har ett par svarta från Vagabond. De från H&M kostar runt 300 kr vilket är billigt. Men det finns en orsak till det. Det är inte äkta skinn. Kan bli lite varmt och tätt åt fossingarna.

vinnaren

blev kakan.  hon blir ensam i hela världen med att bära den blå klänningen

testpanel

kanske inte kan kalla det testpanel när jag är den enda som testar. Men i alla fall fick jag hem en inpackning som man har över natten från märket ghd. Detta ska testas i natt och mitt utlåtande kommer i morgon.

finns att köpa på eleven.

ghd rejuvenation cream är en intensivinpackning för håret som verkar under natten. Tillsammans med inpackningen medföljer en mjuk bomullshätta som viras runt håret efter att inpackningen appliceras. På detta sätt kan kuren verka optimalt samtidigt som man slipper kladd på lakan och kuddar.

ghd rejuvenation cream reparerar och återuppbygger strukturen på skadat hår. Inpackningen har anti-ageing egenskaper och innehåller riktligt med fukt som reparerar varje enskilt hårstrå. Inpackningen absorberas snabbt i håret och efter en natt med inpackningen känns håret mjukt, glansigt och starkt.


coach online


Jag drunknar i mail angående träning och kost. Självklart vill jag hjälpa er alla men att sitta och lägga upp träningsprogram och hjälpa till med kosten helt gratis är inte hållbart längre. Det tar mycket av min tid vilket jag inte har mycket av.

När jag frågade er i bloggen om det var en bra idé fick jag mycket bra respons. Så nu drar vi igång coach online där jag kommer hjälpa er att nå era mål via mail. Om ni vill ha telefonkontakt någon gång går det också bra

Jag kommer inte lägga ut priser här i bloggen utan vi kommer överens om ett pris beronde på hur mycket hjälp och coaching ni vill ha från oss. Det är jag och min sambo som kommer hjälpas åt för att hinna lägga ned 100% på var och en av er.

Maila följande info till [email protected] märk mailet med coach online
* hur många dagar i veckan kan du tänka dig att träna
* vad är ditt mål med träningen? mer muskler? tappa fettmassa? både och? osv
* hur ser dina matvanor ut idag i stora drag?


fattar ingenting


Jag har joggat 5 km idag. Och det gick så lätt, jag fattar verkligen inte hur det här gick till. Jag vet inte ens när jag joggade 5 km sist utan att stanna. Idag joggade jag bara på, de sista 500 m var lite jobbiga. Men inte allt för jobbiga eftersom jag fortsatte jogga till bilen när jag hade kommit i mål. Hoppas att detta håller i sig så det inte var en engångsgrej.

Tiden blev faktiskt 28. Jag fattade inte att jag hade knapplåset på iPoden så jag stod och tryckte länge innan jag kom på hemligheten. Hjärnan kanske var lite trött :)

Hur som helst kommer coach online upp idag

till dig kim

Kim, Vicke(jockes bror) och Doris(deras kisse) har varit kattvakt i veckan. De kommer så klart få något som tack för hjälpen. Kim får en liten extra grej. En svart snopp att suga på.

mobilblogg?

i morgon kommer blogg.se få ett mail från mig. jag tolererar inte det här längre. varför ska man mobilblogga om inläggen kommer flera timmar senare eller till och med dygn? grejen är ju att man bloggar när man inte är vid datorn.

Jag postade ett inlägg vid 17.30 från mobilen med bilden nedan och texten:
Vi är i Sverige och på väg hem till Linköping. Det känns så där faktiskt. hade vi inte haft katterna skulle jag kunna vara borta hur länge som helst. dom är mina bebisar och jag har saknat dom. vi får se om jag orkar blogga ikväll. om inte ha en skön lördag. :-x
Vi kan väl slå vad om hur många timmar det tar innan orginalinlägget publiceras? det har gått 3.5 h nu och jag tror det kommer ta 2 timmar till. vad gissar ni på?

mer bilder


Jag är lite sur idag. Jag hade planerat att pressa som bara den idag eftersom det är sista dagen:( En vecka är för lite, tror det blir 2 veckor nästa år igen. Jag är sur för att solen är borta. Va fan är det om? Åkte till grannstaden för att kolla om solen var framme vid havet, men icke. Så nu sitter jag här och surar. När jag har suttit klart här ska vi åka till en Nike Outlet. Hoppas den är bra så jag slipper sura mer idag.

Hur som helst så är inte allt på topp idag, fick mens inatt så jag ser ut som en ballong och har världens mensvärk. Men jag gillar apoteket här. De har bra grejor. Glömde smörja mina tuttar igår så de är rosa, inte så stylish.
Men en positiv sak är att jag och geten har kommit en bit på vägen i vårt förhållande. I dag fick jag mata henne utan att hon var rädd, äpplet älskade hon, men potatis var tydligen inget som var högt upp på listan. Tycker inte man ska vara så kräsen när man är hemlös.

*nästan allt kläder utom det blå linnet kommer från glitzy.se*

Vi ses i Sverige i morgon!

trevligt


titta här vad som låg i inkorgen. kan ju vara trevligt att gå på? vilka fler av er kommer?

motion i spain


Såna här motionsrundor skulle man ha hemma i Sverige. Lite spännande att hitta lite grottor rätt som det är. men jag valde att stanna i öppningen. Man vet aldrig vad för djur som kan lura där inne. Och jag är nämligen ganska rädd av mig. En dag gick vi upp för ett berg kan man nog kalla det. Den utsikten var riktigt fin måste jag säga.

2 dagar har gått

Hej på er! Jag och internetcafét är inte riktigt överens om öppetiderna. Men idag lyckades vi komma överens om en tid som passade oss båda bra.

Inlägget innan skrev jag när jag var på väg till Stockholm i fredags, blogg.se har inte alla hästar hemma just nu. Jag är alltså kvar på Mallis.

Vad har jag gjort sen sist vi pratades vid? Solat så klart, räddat diverse flygfän från att drukna i poolen, ätit och druckit gott mm. Vi hittade en loungebar i Puerto Pollensa som är precis i min smak. Vi har besökt alcudias otroligt fina strand och shoppat i Palma. Klart jag har shoppat :) Ni känner väl mig vid det här laget? I går var det faktiskt mulet så vi strosade omkring i en mysig by som heter Pollensa. De har en trappa med 365 steg som nästad tog död på mig.

Hittat en ny kompis, geten heter hon. Men det är mest jag som vill vara med henne. Hon håller ett avstånd till mig hela tiden vilket jag jobbar på att få bort. Vill ju kela lite. Men jag vet i alla fall att hon älskar frukt. men idag när hon åt en banan fastnade den lite i gommen. Kanske var första gången hon åt en banan. Skulle jag bo här skulel hon få bo med mig i huset.

det känns som att jag v

MMS

det känns som att jag var här nyss. ja just ja, jag körde ju här i går.


jag * 2


Här kommer min outfit idag. En playsuit från American Apparel.

hot

Ingen tvekan om att det är varmt. Lite för varmt för att ligga vid poolen hela dagen. Därför har vi varit på en stooor strand idag. Jag lovade ju lite mer hud så här kommer det.

I går kväll käkade vi mat hemma, drack gott, rökte både det ena och det andra (inte något olagligt så klart),spelade biljard och kort. Mycket trevligt.

Klänningen jag har på mig kommer från glitzy.se

Tro det eller ej, men vi tog oss ut på en joggingtur i morse igen, jag skulle tippa på att det blev en tur på 4 km.
 
Jag är lite arg att jag inte har kameran med mig till internetcafét. Det ligger en superfin katt bredvid min dator och kelar, lite vit och beige med isblå ögon.

greatings from spain

Hej på er! Vi lever och vi har det bra. Jag har hittat ett internetcafé som ligger granne med oss. Tänk om jag har en sån tur att det trådlösa räcker hem till oss? Det återstår att se.

Hur har ni det där hemma? Hur är vädret?

Vi kom fram till huset vid 12 igår. Käkade lite lunch och slappade vid poolen.


Efter sol & bad drog vi in till stan för att äta.

det här är gårdagens outfit. Jag kommer bjuda på mer hud resten av veckan....

Oj vilken mysig pub som låg precis vid vattnet.

Efter att ha varit vaken i 19 timmar börjar jag bli lite trött...

I dag har vi varit på beachen. Trevlig gångväg...

Den här trappan höll på att ta död på oss. Värmen tar ut sin rätt. Kan ha något med att göra att vi var ute och motionerade i 40 min i förmiddags när vi hade vaknat. Men det gick ovanligt lätt att jogga. Orkade mer än hemma faktiskt.

Vi ses ikväll om internet funkar hemma eller så ses vi i morgon.

klockan är fem och jag

MMS

klockan är fem och jag tror nog att de flesta av er sover? själv provar jag solglas, men som ni förstår köpte jag inga. snart ska vi boarda så jag tar och avslutar det här. vi syns i spanien. minna: synd att ni inte kunde komma ner samtidigt:'(


sega ni är

det är endast 3 stycken som har gissat. har ni gått in i fredagsdimman redan?
jag har i alla fall varit på en härlig scrub. Jag drar ju till Spain i morgon så jag tänkte att en scrub var på sin plats. Vill ju gärna få en djupare färg som sitter lite längre

N E R


Ner blir ren om man vänder på det. Och det är precis vad jag är nu. REN! Jag doftar även choklad. Nästan så man vill ta sig ett slick på armen.

Kan ni gissa vad jag har gjort?

just nu på götgatan i s

MMS

just nu på götgatan i stockholm på väg in på saga lovas modeshow. vi kör en liten minioutfit, jacka red label, klänning the stray boys [ja den kom på posten idag], bröst dr nettelblad.


träning torsdag


Fasen vad skönt det var att träna idag. Man blir snabbt lat och bekväm. Hade ingen lust att gå ner, men att träna förbränning var alldeles för mycket så jag knåpade ihop ett litet udda styrkeprogram idag som ni ser. Normalt sett kör jag ju 9 set på varje muskel och maw 2 muskelgrupper per pass. Men det var skönt att kicka igång hela kroppen. Vi får se vad det blir i morgon. Hoppas jag är laddad för lite förbränning.

Linne och byxor från better bodies

saga lova



Kom hem för en liten stund sen från Saga Lovas modevisning i Stockholm. Jag och Carro brände över vid fem och var hemma vid halvtolv. En snabbvisit kan man säga.

Jag har mobilboggat, men det verkar vara några timmars försening på det just nu. Så man kan ju säga att inläggen hamnar i fel ordning :)

Modevisingen var trevlig, man fick lite färgglada muffins innan showen började.

Det var mycket pastellfärger, korta ben på shortsen, höga midjor, korta jackor och toppar med volym i och gärna med lite rynk på ärmarna. Min kamera dog när jag hade tagit 2 kort. Filmade lite med mobilen och klickade bildern med den men de blev sådär som ni kanske ser.

goda nyheter mina vänner


Den här kappan som Sienna Miller bär sålde som smör förra vintern & hösten. Därför har jag beslutat att sy upp den nu igen. Med lite ändringar, dels har vi lagt på lite cm för att den inte ska vara så tajt + flyttat ned knapparna lite så även längre personer ska kunna ha den.

Den borde komma in om några veckor och kommer ligga på 1300 vilket är sjukt billigt.

Här var det fransar

Camilla Alves, Matthew McConaughey's flickvän har precis debuterat som väskdesigner. Muxo heter hennes märke. Hon har verkligen tagit det här med fransar ett steg längre. Vad tycker ni? Hot or Not? Jag måste nog säga både och. Jag tycker den är cool, men samtidigt lite ful.

Mathew måste göra något åt sin klädstil. Jag såg en annan bild på honom när han var på en tillställning, nästan i klass med en uteliggare.

tävla

ni glömmer väl inte att tävla?

F E L F E L F E L F E L F E L F E L


Amen va fasen är det här. Här har jag gått och längtat efter min ring. Jag har känt mig naken utan den. I dag när avin kom blev jag superglad och sprang till posten och hämtaden den.

MEN......

...DET ÄR JU RÖTT GULD! Jag beställde ju den i vitt guld?
Går in på hemsidan som för övrigt är min största ovän för tillfället. Inser att det är MITT fel. Sidan är så ologisk så jag trodde jag beställt i vitt guld, men icke.

Ska maila dom, tänk om jag kan byta den. Men den är graverad så kanske inte va?

shopping


Klart man shoppade i Göteborg i söndags. Men för mest pengar till min sambo som fick en sjysst skjorta och en tee. Själv fick jag en mönstrad tee från weekday och ett linne från monki som ni får se bild på en annan dag.

onsdag


*gold button dress från glitzy.se*tygskor esperit*

I am alive

Jag är hemma i Linköping igen. Jag har i stort sett jobbat med glitzy.se sen jag kom hem vid 18-tiden. Det har varit lite mycket ett tag nu och det har resulterat i tryck över bröstkorgen hela dagen. Jag ringde min friend R som ställde upp på massage. Allt har släppt och jag känner mig nervarvad nu. Tack R för att du ställde upp så sent på kvällen.

Nu ska jag dra några blogginlägg så ni inte blir allt för missnöjda med mig, sen göra lite beställningar till glitzy.se och sen blir det att mysa lite med min honey.

I morgon kväll drar jag till Stockholm igen för att kolla in Saga Lovas modevisning. På dagen ska jag minsann träna för första gången sen i fredags. Illa när jag inte hinner träna :(

man kanske ska ta och s

MMS

man kanske ska ta och skaffa ett par glas 8-)


stray boys today

Hej mina vänner. Visst bloggar jag dåligt idag. Men jag har inte haft något att skriva om och det värsta jag vet är inlägg som inte handlar om något utan man bara skriver för att skriva.

Men jag tänkte i alla fall berätta för er att jag har varit på ett inköpsmöte på The Stray Boys idag. Det gick bra, mycket fina kläder och jag har valt ut det bäst :) I alla fall enligt mig.

Koftan eller klänningen, bestäm själva beställde jag precis på rean från deras sida.

tisdag


*storskjorta monki*sandaler Ellos * skärp gammalt som gatan*

no wakeboard today


Jo jag åkte båt i Tyresö. Skulle ha åkt wakeboard men jag var så trött och orkade inte klä av mig de varma kläderna och trä på mig en kall våtdräkt som Peter med största sannolikhet hade kissat i. Jag nöjde mig med att busköra lite med båte istället :)

inköp


Dags att blogga från en dator nu va?

Vilken dag, tåg till STHLM, träffa Elin på Stylein för att titta på kollektionen och välja ut plagg, lunch, möte på agentur costume för att kolla på 2707:s kollektion och lite annat, träffa min friend Peter och umgås ett tag, pendeln till syrran, framme 20.30 - helt slut.

Ni skulle ha sett Styleins kollektion, den är så grym så jag nästan dör. Men 2707:s kollektion var också grym, kolla in tunikan högst upp. Den är bara för snygg.  När vi var klara kikade vi på ett helt nytt märke från Danmark som inte säljs i Sverige ännu. Det heter Lolly´s Laundry, när jag fick syn på den sanslösa byxdressen slog det slint. Jag var tvungen att prova den och jag är helt fast. Den är så underbar så underbar. Jag har köpt in den så ni också kan bära den nästa vår & sommar. Oh vad jag längtar tills kläderna kommer in.

Vet ni? Jag har köpt in killkläder. Men bara ett fåtal. Vill testa lite. Så nu får ni handla till era boyfriends :)

just nu i tyresö.

MMS

just nu i tyresö.


sen lunch på mocco,bra

MMS

sen lunch på mocco,bra och nyttigt. styleins vår/sommar kollektion är helt underbar kan jag lova. nu måste jag gå till nästa möte.


09:20 jag är på väg til

MMS

09:20 jag är på väg till stockholm för att träffa stylein och 2707 och i morgon strayboys. nu ska jag sova, tror inte ni förstår hur trött jag är. vi ses sen!


gårdagen i bilder


vilka tjejer


I går på Locatelli såg jag 2 tjejer i den prickiga klänningen från min shopp glitzy.se Tjejen på bilden heter Karin och var hur söt & trevlig som helst. Jag ville så klart ha med henne i bloggen.

Tjejen högst upp var en riktig heting i sin outfit. Jag fick så klart ta en bild och med lite övertalning fick jag ta med den i bloggen. Hela outfiten kommer från H&M och skorna från ZARA. Jag vill ha den vita kjolen i spets.

lördag no 3


Det blev många outfits i går :) Här är den tredje och sista. Väldigt suddig dock. Vet inte om carro tryckte ned knappen halvt så den fokuserade? Verkar inte som det va?

Jag har i alla fall på mig en klänning från monki, jacka från min leverantör som jag inte kommer ta in i shoppen, skor gojane.com och väska zara.

Min bästa vän Lena som bor i Göteborg har på sig grymma jeans från replay som jag ska leta upp i STHLM i morgon. Har jag sagt att jag ska dit i morgon? Mer om det sen...

lördag

God morgon på er. Min morgon är inte så god, det sitter någon och bankar i skallen på mig. Kameran e proppad med bilder som ni ska få ta del av senare när jag kommer hem.

Uppskattade ni mitt mobilbloggande igår kväll? Är det något jag ska fortsätta med ibland?

Gårdagens outfit, till göteborg åkte jag i chinos från gina, när vi kom fram åkte shortsen på från H&M. Koftan kommer från banana republic, teen resteröds och sandalerna dinsko.se

03:40 ont i fötterna o

MMS

03:40 ont i fötterna och på väg hem till hotellet


23:50 mer vin på caleo

MMS

23:50 mer vin på caleo i väntan på att peacock ska öppna


22.10 vin med trevligt

MMS

22.10 vin med trevligt sällskap


redo att gå

MMS

redo att gå


gothia 20:20


Här står jag naken på 14:e våningen och spanar ut över alla åkattraktioner som vi har åkt idag

rök med klass, eller nåt...


Jag har fått för mig att jag ska få tag i ett pack YSL-cigg. Vart köper man dom?

nyheter


Här har vi de senaste tillskotten i butiken, glitzy.se
Mer nya kläder förväntas inom kort.

Klick


Nämen titta vad jag hittade i dagens Klick. Jo den populära stjärnklänningen från min shop. Lika kul som vanligt :)

love


Men titta vad det står i almenackan. 6 år & ett hjärta. Det måste ju betyda att vi varit ihop i 6 år idag. Om vi har firat? Nej, vi har knappt umgåtts på hela dagen. Men det beror på att Jocke har en kompis på besök som ska sova här hela helgen. No time för romantik what so ever!

träning fredag


Hello people! I går blev det 4.5 km jogging på bandet och idag 20 min intervaller på rotexen, 6 set biceps & 3 set axlar. Jag har svårt att slita mig från gymet helt. Men det blir samma nästa vecka, så mycket förbränning som möjligt. Sen blir det lite mer ordning på träningen, mer styrka men fortfarande lite förbränning. Jag ska försöka få upp coach online någon dag också men det är så mycket att göra hela tiden.

*top nike*byxor better bodies*

Tävling


Vill du bli ensam om att bära den blå klänningen? Då ska du vara med och tävla. Den bruna finns på glitzy.se och har sålt väldigt bra.

Nu får ni chans att vinna en likadan fast i blått som bara finns i ett ex. Vinnaren kommer vara helt ensam om just den här klänningen.

Tävlingen pågår till fredagen den 22:e augusti klockan 22:00. Vinnaren kommer att presenteras här på bloggen.

Det enda ni behöver göra är att kommentera. Ni får kommentera en gång om dagen. Vinnaren kommer att lottas fram.

Lycka till!

amen så tjusig


I dag kom den. Jag är så jäkla glad att jag inte valde iPhone. Den här är 1000 ggr flottare. Jag har lekt med och sett iPhone i verkligheten så jag har jämfört dom.

Den är så fin, ni kan inte förstå! Jag börjar få koll på hur den fungerar nu, men det är avancerade grejer det här förstår ni.

Jag ligger efter som attans idag eftersom jag har ägnat nästan hela dagen till min nya leksak som jag bara älskar! Back to business!

fredag


Gårdagens outfit råkade jag radera från kameran :) Men dagens består av jeans från levis, tee glitzy.se, sandaler dinsko.se*kofta glitzy.se

shoes please


Det är så himla jobbigt att det finns så mycket snygga skor på forever21.com & gojane.com. Jag orkar lixom inte med. Eftersom jag sällan är på galej så får det vara nog med high heels. Men jag tror i alla fall att jag ska satsa på de i lack med öppen tå & häl. De är grymma och klacken är låg så jag kan använda dom mycket.

Frågor om tull? Tullverket.se har svaren!

Fugsha Thomason


Om man tar lite flugnät och limmar ihop kanterna och sedan virar runt klänningen blir det ju en supersnygg utanpåkjol. Eller hur tänkte hon här?

mina kunder

Ni kommer väl ihåg att glitzy.se har en ny kategori?
 4 tjejer har redan mailat in bilder när de har glitzy-kläder på sig. Visst är dom söta? De kommer inte publiceras på bloggen i fortsättningen utan endast på glitzy.se ville bara visa upp premiärtjejerna!




vi har en vinnare


Vinnaren heter Nathalie. Grattis

Vad skulle ni allra allra helst vinns på glitzy.se?

gött


Att grilla färsk majs är så jäkla gott. Smöra, salta och njut!

hårfix


Ja, här satt jag idag och fick mitt hår fixat. Inga konstigheter, utan jag färgade den hemska utväxten och la på en toning på längderna för att få bort det gula. Ja det var allt!

so fucking lovely


Kolla in här tjejer. Vilken snygg klänning som kom idag. Den kommer in i shoppen senare idag eller ikväll. Ohh jag redan älskar den, den får nog hänga med till göteborg i helgen.

Nu måste jag skynda mig, ska till frissan om 35 min och jag sitter här naken, ingen frukost i magen än. Får nog bli en keps å myskläder till frissan idag.

Ciao

do my hair


som ni ser på inlägget innan behövs det

lite nya grejer på glitzy.se


En ny kategori finns nu på glitzy.se - Glitzys kunder

Så här går det till:
Maila din bild till [email protected] med rubriken "tävling". Efter jag har mottagit ditt mail kommer din bild att publiceras på glitzy.se

Glöm inte att bifoga din bloggadress om du vill ha den publicerad ihop med fotot.

Den förste varje månad kommer en vinnare lottas fram. Vinnaren får ett plagg från glitzy.se.

onsdag

*tröja monki* jeans wrangler*


träning onsdag



i går blev det en timmes promenad i stället för jogging. men idag blev det 5 km på bandet, men fick håll igen så jag fick gå lite också :(
Kunde inte låta bli vikterna helt och hållet så det fick bli 6 set axlar också. Nu ska jag dricka lite aminosyror så jag inte tappar muskelmassa.

på lördag


på lördag drar jag och carro till Liseberg. Vi kommer bo på Gothia Towers eftersom mitt favohotell Avalon var fullt. På kvällen blir det mycket vin och god mat. Ni får som vanligt hänga med. Det finns så klart internet på rummet och laptopen följer med.

mot nya äventyr

Som ni vet har jag inte bara jobbat med glitzy.se utan även jobbat som säljare på heltid. Jag kommer inte jobba kvar som säljare, ett beslut som har mognat fram under sommaren. Jag går mot nya äventyr och ni kommer få ta del av allt så småningom.


pink it is


Ni som har beställt från glitzy.se vet att kläderna kommer i silverpåsar, men det ska det bli ändring på snart. Nu kommer kläderna packeteras i knallrosa påsar. Läckert som tusan!

i brevlådan idag


från americanapparel.se

perfekt att ha med mig till spanien som vi drar till om en dryg vecka

i förmiddags stod UPS-budet precis som utlovat med mitt lilla paket

stylein vackra vår / sommar kollektion 2009

Jag är helt crazy idag och postar nu det 8:e & sista inlägget för dagen.

Men jag var bara tvungen att dela med mig av Stylein:s nästa kollektion innan jag nannar kudden.

Nedan ser ni smakprover från kollektionen, jag bara måste ha shortsen, kjolarna, byxdressen, jackan och och och....ja nästan allt. Nästa måndag ska jag träffa tjejen bakom Stylein och kika på hela kollektionen. Det ser jag fram emot. Man kan nog jämföra det med ett barn som går in i en leksaksaffär.

Inom 2 veckor kommer ni kunna handla hennes kläder i min shopp. Längtar ni lika mycket som jag? Jag tror jag kommer roffa åt mig ett & annat plagg.

Och vet ni? Vi kommer lotta ut ett plagg från höst & vinter-kollektionen. Det får ni inte missa.

more publicity....

För några veckor sen var stjärnkjolen med i expressen fredag som jag inte visade upp här som jag annars så stolt brukar göra. Nu är den med i veckans nu.

Även stripe skirt och trendy jacket var med i expressen fredag i fredags. Har ni läst sofis mode idag? Inte jag, tänk om shoppen var med där också? Då skulle jag bli sååå glad förstår ni.

Fattar ni att jag jobbar med det jag tycker är allra roligast här på jorden. Kläder. Det bästa är att jag jobbar för mig själv. Love it!


ögonbindel någon?

vill ni vinna en snygg ögonbindel eller ögonmask kanske man säger kan ni kika in här.

träning måndag


Fasen vad skönt det är efteråt, men precis innan vill man bara inte ställa sig på bandet. Jogga is the shit för förbränningen. Jag märker det redan på en vecka. Nästa vecka ska jag tillbringa mycket i sthlm så det gäller att köra hårt den här veckan.

*linne adidias*byxor body action från glitzy.se*

angående body action så tror jag att jag kommer ta in det snart igen. min leverantör har strulat så så jag skrev ett argt mail och jäklar vilken fart det blev. Jag gillar ju kläderna men det tar mycket tid och energi när det inte fungerar. Tycker ni vi ska ge honom en sista chans?

måndag



*linne & kjol H&M*jacka & lackskärp med nitar gina*skor skopunkten*

veckans


Ja här har vi alla outfits för veckan som var. Vilken gillar ni mest?

frukost


Jag är mätt. Har precis druckit en frukostsmoothie:
1.5 dl miniyoggi
1 skopa proteinpulver
1 banan
1 dl frysta bär
1/4 dl havregryn

Den blev lite tjock. Ska nog ha i lite vatten eller minimjölk nästa gång.

tråkiga pengar


Nu har jag äntligen beställt min nya förlovningsring. Det har lixom tagit emot att beställa en exakt likadan. Så tråkigt att lägga ut pengar på något man redan haft(men är man klumpig och tappar den...). Men i morse beslutade jag mig i alla fall för att köra på en Claciär 237, 6mm från Schalins ringar precis som innan. Jag vill ju egentligen inte ha en annan modell. Hoppas den kommer nu snart, tycker inte om att gå utan.

it's my name now nadia


Jag har nu officiellt snott ditt namn. Inget du kan göra åt saken. Lazy girl belongs to me now!

Jag har alltså latat mig i 2 dagar. Har inte haft lust att röra på mig för 5 öre. men i morgon är det nya tag som gäller.

söndag


*lacktights rut m flera*guldsandaler mimic*skjorta jockes gamla*

vågat


Ni kommer väl ihåg hur lockig och fin jag var när jag var i Halmstad? Nu har kjag köpt mig en sån tång så jag kan våga mig när jag vill. 400 kr på ica maxi :) Men OBH nordica finns ju på så många andra ställen också.

sjysst kofta


Har tillbringat ett tag framför datorn nu. Jag letar nya kläder som min leverantör ska sy upp till hösten. Jag har faktiskt hittat en hel del. Bland annat denna snygga kofta. Den vill jag ha i alla fall. Vet inte hur det är med er?

Ni får gärna hjälpa mig. Maila bilden eller länken till [email protected] om ni hittar ett plagg ni vill se i shoppen. Det kan även vara ett designerplagg direkt från catwalken.

gratisBio.se


Jag är inte mycket för såna här sidor där man ska få saker gratis och man ska värva medlemmar hit & dit. Men nu har jag sett på olika bloggar att de har fått en iPhone, nintendo wii, presentkort, biobiljetter osv. Då blir man ju lite sugen på att gå med.

Jag är nu medlem i gratisBio för att jag också vill "få" saker gratis. De flesta av er kanske redan är medlemmar? Men om ni inte är det tycker jag att ni ska gå med :)

Brukar man handla på internet kan man klicka på en länk genom dom så får man poäng på det man handlar. Det finns hur många sätt som helst att tjäna poäng på.

gå med du också


Gör som jag, donera 100 kr i månaden. Ta fram ditt visakort och klicka här. Om ni gör det kan ni väl skriva en kommentar så jag vet hur många av er som också vill skänka pengar. Man kan donera från 50 - 1000 kr i månaden.

Det sjuka är att jag lider mer när jag ser ett djur plågas än människor.

Läs vad den här tjejen har skrivit om just den här organisationen.

lördag no 2


har varit ute å käkat på stan precis. en slapp outfit fick det bli

*chinos Ellos* linne H&M*kofta mq*gladiatorsandaler dinsko.se* 

lördag


*väst monki*shorts topshop*skor & linne H&M*

*allt skit tillhör min systerson*

fukt


nu när huden har fått lite sol är det extra viktigt att återfukta. jag vill tipsa om skin hydrating masque från Dermalogica.

dåligt väder


tack gode gud för att det regnar idag. jag hinner inte med allt när man "måste" ligga och lapa sol på dagarna. nu jäklar ska saker blir gjorda idag. och det här kallas semester?

först ut är att kolla på ny bil. en kombi ska det bli. boooring.

lite indian?


Lite indian över mönstret va? Jag har beställt den i alla fall. Gillar färgerna och mönstret. Jag kommer ha den uppknäppt utan bältet i midjan. Hoppas nu bara den faller mig i smaken när den kommer i september.

träning fredag


Skulle jogga 5 km på bandet idag med fick håll som hette duga. Fick bryta efter 2.9 km. Sur som jag var gick jag ned i gymet och körde lite gott och blandat som ni ser :)

Ush,jag trivs inte med mig själv just nu, men ändå är motivationen så dålig för att hålla mig borta från anna godsaker. Men jag tror jag kommer få tillbaka den i veckan, känner det på mig ;)

Till veckan kommer jag dra igång coach online. Då är det fritt fram att anmäla sig.

fyndat


Bästa fyndet idag ju. Hittade en lång väst på monki. 50% :) Passade på att slänga med ett linne som det också var 50% på. Jag kommer nog låta min leverantör sy upp en lång väst nu till hösten eftersom det kommer komma mer och mer. jag försöker även få fram en väst med fransar. Vi får se hur det går.

fredag


till stranden idag blev det ett linne från ZARA och ett par avklippta jeans. Bikinin kommer från H&M

nya bikinisar


I dag när jag solade kom jag på att jag ville ha nya bikinisar, så jag hoppade in på H&M. Hittade en trendig volangbikini och en djungelbikini. Jag gillar när trosorna är små så jag köpte dom i en strlk mindre än vad jag ska ha. Det var ta 2 till priset av 1. Perfekt! Jag gillar att ha många bikinis att byta med, så hellre många och billiga.

torsdag no 2


*klänning glitzy.se* sandaler Ellos *

kvällens....


I kväll har vi varit ute och käkat och åter igen druckit en hel del rosé. Mycket trevligt. Minna har infört en ny tradition, man brummar med läpparna och tar kort. Alla som var med i kväll var tvugna att ställa upp. Ingen av de ville vara med i bloggen, men vad ska de göra åt saken?

RSS 2.0