och lite granskning av kändisar


Hmmm jag tror Misha har tagit indianmodet ett steg för långt. Håller ni inte med?



Jag applåderar de som sticker ut och kör på sin egen stil. Agyness lyckas oftast, det klär henne. Men vad i hel*ete hände här? Har hon rest i en tidsmakin direkt till 1985 och glömde byta om innan hemresan?


Tänkte vi kunde avsluta med en outfit jag gillar. Nicole misslyckas väl sällan? Skinny byxor, trendig kavaj med trekvartsärm och en fin tee. Att hon bryter av med ett par metallic pumps är inte så dumt.


vilken dag


Nej jag är inte gravid, jag är bara svullen. Inte så lite heller. På högra bilden drar jag in magen och spänner den. Inte ens då blir den helt platt haha. Men jag har ju tjejveckan + att det hände något efter jag hade ätit soppan + druckit lite kosttillskott :) Sexigt va?

Jag har inte haft ork eller lust att blogg idag. Har inget att skriva om och jag vill inte publicera inlägg bara för att. Då får det hellre vara.

Som ni vet är jag långledig, men ingen ro och vila inte. Har haft flera möten inbokade. Hann inte ens äta lunch idag, jag slängde i mig 2 mackor och ett äpple i bilen. Vid 16 när jag var hemma igen och kunde slappna av tyckte jag att jag var värd ett par riktigt fettiga muffins som jag bakade. Jag hade ju knappt fått i mig någoting på hela dagen.

Men så här i efterhand är det inte så smart med tanke på att jag vill slipa till sommarformen lite till. 60 g mättat fett så där rätt upp och ned. Mer än vad jag ska äta på en hel dag. men skit samma. Jag somnade mätt och belåten vid femtiden.

Vaknade, lagade en fisksoppa, bytte och och knallade ner till gymet trots att jag var lite orkeslös och lite småyr i skallen. När jag tar tag i dörren är den låst, jag tittar upp och hela gymet är svart. Fa f*n tänkte jag. De har tydligen sommartider, vad f*n är det om? Arg, men samtidigt lite lättat gick jag hem. Inte orkade jag gå ut och gå inte :)

Jaha roligare än så här blir det inte. Ett aptråkigt inlägg, jag vet. Men i morgon ska jag vara roligare. ok?

det här med kameror


Jag är ingen expert men innan man bestämmer sig för en kamera är det bra att läsa på om den. För några månader sen köpte jag en ny kamera som tar otroligt bra bilder. Men den är lite stor för att få med sig i fickan eller i den lilla clutchen. Eftersom man är en obotlig bloggare vill man ju gärna ha med sig kameran överallt.

Det här är en kamera jag kan rekommendera. Tar bra bilder och även kvalitén på filmerna blir bra. Du köper den billigast på chargeIT, just nu för 2300 kr.

Eftersom mitt ilandsproblem blev för påtagligt har vi nu en ny kamera i familjen. Den nya gröna heter SONY Cyber-shot DSC-T2G grön och du köper den billigast på Pixmania för ca 2600 kr.

Den finns i rosa, vitt, svart, blå och grön. Att det är touchscreen är lite fränt :)

Om man jämför dessa kameror är den från Canon bättre. Men om man inte vill ha 2 olika kameror ska man nog fundera på vad man ska ha den till först och främst. Nu kunde jag inte få de egenskaperna jag vill i en liten kamera så därför blev det 2 st.

Tävlingen avslutad

Jonna vann tävlingen. Grattis



Glitzy sms:ar 118 100

Läste på Kellys blogg att man kan ställa en fråga till 118 100.

Fråga: Vad är glitzy?

Svar: En internetbutik med många godbitar. Hit kan du vända dig när du är ute efter det mesta. Kläder, accessoarer, och till och med tandblekning finns att lägga i kundvagnen. Charlotte ligger bakom hemsidan och hon bloggar flitigt på blogg.se

Vilken stenkoll dom har:)

solar

Titta vad jag hittade billigt på finehair.se. Hela solar-serien från Loreal Proffesional. Om man köper alla 4 produkterna får man dessutom 10 % rabatt. Hur man än gör är det billigare än i butik. De säljer även löshår och allt du behöver för att sätta dit det.

Nu vill jag bara få hem dessa 4 godingar:

Loreal Djupverkande solskyddande intensiv kur


Vårdar och blockerar UV-strålningens intrång i hårfibern. Håret skyddas och bevarar sundhet och styrka i solen.
- Ger näring och återuppbygger håret efeter exponering av sol. Håret återfår sin mjukhet och följsamhet.

165 kr


Loreal återuppbyggande solskyddande Balsam mousse


Vårdar och blockerar UV-strålningens intrång i hårfibern. Håret skyddas och bevarar sundhet och styrka i solen.
- Mycket fin emulsion som omedelbart återuppbygger håret och gör det enkelt att reda ut och styla. Håret blir lätt, luftigt och lätt att styla

139 kr

Loreal fettfri solskyddande spray


Vårdar och blockerar UV-strålningens intrång i hårfibern. Håret skyddas och bevarar sundhet och styrka i solen.
- Spray som omedelbart skyddar håret utan att göra det fett. Bildar en tunn hinna för att skydda håret glans och bevara hårfiberns kvalite. Håret får en naturlig glans och känns mjukt och lätt

139 kr

Loreal Djuprengörande solskyddande Schampo


Vårdar och blockerar UV-strålningens intrång i hårfibern. Håret skyddas och bevarar sundhet och styrka i solen.
- Hår som torkats ut och försvagats efter exponering av sol återuppbyggs omedelbart. Rengör håret effektivt från salt- och klorrester. Håret blir mjukt, luftigt och får långvarig glans
129 kr

träning söndag


I dag kom den där som har orsakat mitt otroliga sug på mat de sista dagarna. Det gjorde att jag fick en otrolig värk i ryggen + trötthet. Men jag tryckte i mig lite värktabletter och tvingade ner mig till gymet för ett styrkepass. Ska ut och gå med Carro ikväll.

*nytt linne från Nike*byxor better bodies*ny kamera från sony, mer om den sen*

Update
ingen promenad för Carro bangade och jag ville inte gå själv. känns bättre att skylla allt på Carrp så slipper jag ha dåligt samvete för att jag inte orkade ta mig ut själv.

lördag no two


Klockan är 00:40 och jag är hemma från tjejfesten. Hälften av tjejerna skulle ut men jag var inte det minsta sugen så nu sitter jag här och är lite lagom yr i skallen och funderar på att jobba lite med min shop. Packa lite paket så jag inte behöver göra det i morgon. Risken är ju att det blir lite fel.

*Allt är från Zara, klänning, skor och clutch*

jag varken petar näsan eller luktar på håret på bilden.

kapten?


När jag var hemma hos mamma och pappa sist hittade jag den här gamla seglarmössan. Den är ju faktiskt riktigt het just nu och jag kanske bär den ute bland folk snart. Me like!

mys med lillan


Snart är det dags för tjejfest. Jag är så frunktansvärt trött, känner mig inte alls på topp. men det ska bli kul, men ingen utgång för mig. Men för att jag ska orka ta mig iväg blir det mys med lillan en stund innan jag ska byta om till en klänning. Jag väljer mellan två stycken. En svart volangklänning från Monki eller en svart & vit klänning från ZARA. Vilken det blir får ni se sen.

lördag


*linne indiska*väst glitzy.se*jeans cheap monday*skor zara*

lördagspromenad


Vi har varit ute på ca en timmes promenad i det härliga vädret. Nu ska vi svida om och ta oss en sväng på stan.

Jag vet inte vad ni säger men jag tycker Jocke vinner med hästlängder i hårdhet :)

fredag


Jag är hemma igen. Ganska skönt även om jag trivs bra hos syrran. Men det är roligt att komma hem till kissarna och min sambo. Han slutar jobbet om 2 timmar, det ska bli mysigt. Vi har ju inte setts sen i tisdags :)

*linne indiska*shorts topshop*wedges H&M*

dagens lilla shopping

Som sagt, ett par beiga chinos ville jag ha men hittade ju inga.

Köpte ett sött linne på Indiska som kommer användas flitigt. Perfekt till det mesta



En lackclutch från Zara för 79 pix

i dag



Jag började dagen med att sola lite vid poolen :)

På seneftermiddagen blev det en utflykt. Här är jag, syrran och Casper på väg till Täby centrum. Jag var på jakt efter ett par beiga chinos. Hittade tyvärr inga, men däremot ett fint linne och en clutch på rean.

Casper köpte en sån där såpbubblepistol som han jagade mig med

Här jagar jag och söta Ebba bubblorna

Ingen träning idag. Tänkte åka ner till SATS, men jag orkade inte. Matlusten hänger i och jag stoppar i mig både det ena och det andra. Men däremot har jag skött maten riktigt bra måste jag säga.

torsdag


Igår shoppade jag en ros på H&M för 30 kr om jag inte minns fel. Den fick sitta på jeansjackan från Lindex idag. Klänningen är faktiskt också från Lindex. Sandalerna, Ellos.

Solar Sublime

Om jag inte minns fel så kikade jag efter en "sol-serie" från Loreal förra året men utan resultat. Det kan ha varit året innan också menjag är osäker.

I dag hittade jag en serie som heter Solar Sublime. Redken har en bra serie men jag gillar Loreal och priset är mer tilltalande. Jag ska köpa shampoot och inpackningen när jag kommer hem till Linköping. Det är viktigt att ta hand om håret på sommaren. Solen och badet sliter mycket.

För 2 år sen köpte jag en spray med solskyddsfaktor i från Redkens sol-serie som man ska spruta i håret när man är på stranden. Tror inte den finns kvar längre men däremot finns det en olja. kan vara värt att testa.

Så här beskrivs produkterna f¨rån Loreal:
Hår som torkats ut och försvagats efter exponering i solen återuppbyggs omedelbar t. Formulan rengör håret effektivt från havsvatten och klor och är berikad med MEXORYL S.O UV Protect som skyddar hårfibern vid solexponering. Håret blir mjukt, luftigt och får långvarig glans.

favorit i repris


Förra gången jag var i STHLM krusade jag Caspers hår. I dag kom han springandes med krustången igen och moster fick rycka in som frissa. Han ville ha så här på fritids i morgon

Vilket charmtroll va?

kjoltyg på glitzy.se


Nämen titta vad som kom in till glitzy.se idag. En egen version av den populära Topshop-kjolen. Tyvärr blev det fel från leverantören så jag fick endast in medium och large. Men small ska komma nästa vecka hoppas jag. Vill verkligen ha den själv.

Blocket

Jag hittade en rolig annons på blocket:

Vi är tre attraktiva tjejer i 19-20 års åldern ifrån Stockholm som ska åka till Gotland, Visby innerstad v29. Vi åker ner för att prova på Visbys nattliv, spana in snygga män, sola och bada. Vi hyr en lägenhet med 4 bäddar, och behöver därför en respartner. Du skall vara karl mellan 20-25 och ha ett tilltalande yttre. Vi ser gärna att du är homosexuell, men det är inget måste. Är du inte homosexuell ser vi helst att du är minst 1.70 lång, vältränad, allmänt social och jättetrevlig.

Är du intresserad? Maila oss en, eller flera bilder på dig själv och ett personligt brev där du berättar om dig själv och varför du vill följa med oss!

Är du gay och sugen kan du kika in här

hälsningar från Upplands Väsby


I dag har jag glassat vid poolen i ett par sjyssta 80-talsglas med spegelglas. Riktigt hett :) Jag tror de tillhör syrrans minstings solglas-samling. Bikinin kommer från H&M.

Efter ca 1.5 timme när diset började visa sig uppe i det blå blev det lite sushi och en promenad på ca 60 min med lite snabbjogging de sista 5 min :) Nu ska jag och minstingen åka till en leksaksaffär och köpa något till honom.

matvrak


en trött & hungrig charlotte

Vad fasen är det med mig. Vi måste diskutera dagens intag. Dagen började bra med frukost och sedan sushi till lunch, men sen blev det en baugette, pizza och 2 glassar och jag är fortfarande hungrig. Jag skulle kunna äta 10 glassar till.

Jag tror kanske det är dags för den veckan ni vet. Exakt så här blev det förra månaden. Jag och en kompis var ute och åt och jag beställde in 2 efterrätter + en förrätt i efterhand. Det värsta var att jag fortfarande var sugen. Men dagen efter kom det som ett brev på posten, ja den veckan alltså.

Men detta är helt nytt för mig, jag brukar inte vara omättlig dagarna innan. Brukar ni tjejer få så här? Nu menar jag inte ett större godissug utan en bottenlös mage?

HANDväska




















Gossip Girl-stjärnan Leighton Meester bär här en lite annorlunda väska från Chloé som kallas slip through.


















Man stoppar bara ned handen i väskan och så bär man den så.

Jag gillar den massor och vill ha en själv. Vad tycker ni?

nytt på bloppis

jag gjorde en rensning bland mina väskor och dessa 2 finns nu på bloppisen.


tisdag


framme i sthlm hos syster. Jag och syrran delade på en pizza. Fy skam. Men det är något sjukt med mig idag. Hungrig hela tiden. När jag kom fram till STHLM var jag tvungen att köpa en baugett, fy skam igen. men ca 30 min efter var jag vrålhungrig igen. Det värsta är att jag är hungrig igen efter pizzan. Jaja skit i det nu, nu till outfiten.

*jeans cheap monday*linne, skärp, skor H&M*jeansjacka lindex*väska glitzy.se*


träning tisdag


Vilket snabbpass det blev idag. Jag ska åka till stockholm om exakt en timme och jag har inte ens duschat eller packat än. Jag körde superintensivt på rotexen i 10 min sen blev det 8 set triceps och en rask promenad hem och till mataffären. Kanske blir en promenad ikväll, vem vet.

Jag belönade mig själv med lite sushi, det är så sjukt gott.

Vi ses sen.

ett paket kom


Ett paket från H&M kom idag. Skorna var lite stora tyvärr. Men jag slängde i en sula och då blev det bättre men inte 100% bra. Jag ska köpa såna där gelesaker som man klistrar fast i hälen på skon. Det kommer göra susen. Ett indianskärp och ett armband blev det också. Fint va?

städa naken?


Jag kom och tänka på en sak nyss när jag dammsög naken. Jag gör det ganska ofta nämligen. Är det fler som gör det? Är jag ensam om detta? Jag sitter gärna naken framför datorn också. Säg att det är fler som jag?

Nä nu ska nakna jag gå till duschen. Under tiden kan ni väl besvara min fråga?

träning måndag


inte har man mer tid över för att man är ledig inte. snarare tvärtom.

jäklar vad bra det gick på gymet idag. jag körde 40 min intervall på rotexen. jag hade laddad iPoden med en massa bra technomusik som gör att man bara trampar och trampar. men de sista 10 min höll jag på och ramla av av trötthet.

jag avslutade med 3 set i magmaskinen. i morgon åker jag till sthlm i några dagar, men jag får använda naturen som mitt träningsredskap. vägrar att betala 100 kr för att träna en gång. en principsak.

mucho bra


Vilken måbra film det här var. Ohhh den var rikitgt bra. Jag skrattade så jag nästan kissade ner mig ett tag. Alla skor, väskor och kläder gör mig galen av avund. Bröllopsklänningen som Carrie har i filmen vill jag verkligen gifta mig i. Den var från vivienne westwood om jag inte minns fel.

veckans


bara 4 st vart det. men vilken gillar ni allra allra mest?

söndag


visst är det tråkigt när bilden blir så där dålig. när bilden gör kläderna orättvisa. så blev det idag. jag brukar oftast strunta i att lägga ut bilden då men va fasen skit samma.

*klänning glitzy.se*skor zara*fläck okänd*

träning söndag


Det här med min sommardiet är ett skämt just nu. Jag har inte motivationen för tillfälligt och har lekt lördag i drygt tre dagar nu. Har även fuskat lite idag men i morgon ska jag nog ta tag i det ordentligt igen.

I dag gick jag en promenad på ca en timme och sedan direkt till gymet, 3 set biceps, 3 set axlar, 3 set rygg och 3 set korsrygg.

vinn kläder från AA


Nu kan ni vinna en snygg tee i den trendiga färgen gul och en snygg tubtopp från American Apparel. Glitzy.se sponsrar så klart :)

Tipsa om tävlingen i din blogg med bilden och länk hit . Har du ingen blogg, maila dina vänner. Kommentera sedan här så jag vet att ni är med och tävlar. Ni får vara med varje dag om ni vill fram till lördag den 28:e juni

vinnaren

Som ni har väntat. Men jag har inte riktigt tid med bloggen just nu. Jag har i alla fall utsett en vinnaren nu och det blev en tjej som heter Marielle. Hoppas hon gillar klänningen lika mycket som jag. På bilden ser ni hur snygg den är på :)

Ska göra mig i ordning för bio nu, jag och Carro ska se Sex and the City klockan 18. Vem vet det kanske blir den prickiga klänningen med ett par high heels till det.


everyday minerals


Rouaa
 tipsade mig om ett mineralsmink som heter everyday minreals. Det är billigare än I.d, och då snackar jag priserna som är på ebay. Jag har hört att en del får utslag av id vilket är lite konstigt eftersom det ska vara så rent osv. Det kanske har med djurhåren på borsen att göra? Vad vet jag.

Borstarna på EM är syntetiska vilket är ett plus om folk är känsliga mot djurhåren. Rouaa berätta för mig att henens hy blivit bättre sedan hon testade EM så nu har även jag beställt. Men ett testkit så jag hittar min färg. Testkitet kostar ingenting.

Så här gör man:
Gå in på hemsidan.
Välj Makeup - custom kits - Free Sample Makeup Kit
Välj Makeup - foundation. välj här tre färger du till testa. Du drar burken till shoppingkorgen till höger om produkterna.
Välj Makeup - blush. välj här en blush på samma sätt.
Välj Makeup - concealers. välj här en concealer.
Klart. Man kan förstås testa flera kit om man är osäker på färgerna.

Jag beställde även en rougeborste och en vanlig foundationborste.

Frakten kostar ca 50 kr.

Jag hoppas jag gillar EM med tanke på priset. Det återstår att se.

Ska ni också testa nu?

nytt & veckans vara


En supercool väst i oversize-modell fast ändå kort. Vi kan nog kalla den boxformad. Det kommer fler västar inom kort. Det är bäst att passa på nu när det är så trendigt. Även en snygg klänning har kommit, den påminner lite om minimarket när jag tänker efter.

Nu är det ett riktigt bra pris på Misha baby doll dress. Passa på!

allt hittar ni på glitzy.se

London


Vi kom på att vi ville åka till London så nu är det bokat och klart

Hej bloggen


Hej på er. Det har varit ganska så skönt att skippa bloggen i över ett dygn. Vi åkte till Karlskoga och firade midsommar. Vi har haft det bra och mysigt, men tyvärr har inte kameran varit med så mycket. Om den hade det hade ni fått se mig plocka blommor, kela med hund och katt, klappat hästar och lite annat smått och gott. Men en bild fick jag till och det med Theres :)

Vad har ni gjort på midsommar?

torsdag


Gud vilken trevlig kväll. Våra vänner från Boden har varit på besök, först gick vi till stan och käkade grillbuffé, efterrätt och ett par öl till det. Jag var så mätt så jag knappt kunde andas. Efter det blev det lite biljard, sist men inte minst Hulken på bio och en massa godis. Usch, vill knappt se mat nu. Jag vill bara ut och motionera.

*jeans cheap monday*kofta bana republic*skor converse*

träning torsdag


3 set utfall med fot på bänk. en tjej ville se hur man gjorde så jag passade på att filma den övningen idag på gymet.
jag gjorde även några set hantellyft , avslutade med 20 min tunga intervaller på rotexen. saknar faktiskt att köra ordentlig styrka nu. men förbränningen är prio ett.

nyttig fisksoppa


Så här ser fisksoppan ut som jag gjorde igår. Den är faktiskt god och nyttig. Jag tog en macka till idag eftersom jag snart ska träna och behöver lite kolhydrater.

800 g torsk
4 morötter
Några nävar färsk broccoli
Lite olivolja
2 vitlöksklyftor
1 gul lök
5 msk tomatpuré
Lite färsk timjan
2 lagerblad
2 l vatten
4 fiskbuljongtärningar

Fräs lök och vitlök i olja. Tillsätt tomatpure och kryddor. Fyll på med vatten och buljongtärningar. Koka 10 minuter. Lägg i morötter i bitar. Efter en stund lägg i broccoli och fisk. Koka 5-10 minuter till fisken är klar.


midsommartårta

Jag ångrade mig och gick på semester igår istället så idag har jag bakat och städat.
Jag har bakat en midsommartårta som står i kylen och väntar på att ätas upp. Jag tror det kommer smaka riktigt ljuvligt så testa ni med.

Ingredienser
Portioner: 12-14

110 g smör
2 1/4 dl socker
1 msk sirap
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
1/2 tsk salt
1 1/2 tsk vaniljsocker
1 dl kakao
2 dubbeldaim (à 56 g)
smör + ströbröd till formen

Fyllning
5 gelatinblad
1/2 + 1 liter jordgubbar
3 äggulor
2 dl florsocker
6 dl vispgrädde
 

Gör så här
1. Sätt ugnen på 175°C. Vispa smör, socker och sirap pösigt. Rör ner äggen.
2. Blanda vetemjöl, salt, vaniljsocker och kakao. Hacka daimen grovt. Tillsätt mjölblandningen och daimen i smeten. Bre ut smeten i en smord, bröad springform, ca 24 cm i diameter.
3. Grädda i ca 20 minuter. Låt svalna.
4. Blötlägg gelatinbladen 5 minuter i kallt vatten.
5. Mixa 1/2 liter jordgubbar i matberedare/stavmixer till en slät puré.
6. Vispa äggulor och florsocker luftigt. Vispa grädden till lös konsistens.
7. Värm 1/2 dl av jordgubbspurén i en kastrull. Ta upp gelatinbladen och tillsätt i kastrullen. Låt det smälta på svag värme. Rör ner gelatinblandningen i resten av purén.
8. Blanda försiktigt ner äggsmeten i purén och sedan grädden till en slät smet. Häll smeten över bottnen. Ställ minst 4 timmar i kylskåp eller i frysen. Tina 4 timmar i rumstemperatur vid serveringen.
9. Toppa tårtan med 1 liter rensade jordgubbar.


onsdag nr 2







vad fan ler jag för? sverige fick precis stryk. Inte hjälpte mina naglar och ansiktsmålning.
*lack tights rut m flera*linne anna larsson glitzy.se*jeansjacka lindex*sandaler Ellos*

träning onsdag


Tog mig iväg till gymet idag också. 3 set bröst, 6 set triceps och 30 min på rotexen. Ett bra pass om jag får säga det själv.

jag har gjort en god och nyttig fisksoppa idag som jag ska lägga ut sen.

*linne casall*byxor better bodies*

heja heja sverige åh åh åh åh åh åh åhhh


Sådär nu är Sverige-naglarna på. Visst är dom snygga. Nu är detinte långt kvar till avspark. Hoppas nu för fan att dom tar hem det här.

jag vann

Jag var med i en tävling häromdagen vilket jag sällan är. Fick precis ett mail om att jag hade vunnit. Tack, glad jag blev :)

onsdag


jag sjunger passa passa Zlatan åhåhåhåhå på första bilden, därav minen
*linne Anna Larsson glitzy.se*cardigan glitzy.se*jeans fornarina*skor have2have.se*

uppvärmning


Jag tycker vi redan nu börjar ladda inför matchen ikväll med passa Zlatan-låten. Men tyvärr ser det inte så bra ut för Zlatan, han avstod gårdagens träning och han kommer antagligen inte orka en hela match. men vi håller tummarna för att han kommer stå ut hela matchen och att de precis som i låten passar Zlatan ;)

träning tisdag

Tack vare Claudia tog jag mig till gymet och det blev att riktigt bra pass. Antaglien gjorde de snabba kolhydraterna från godiset en del ;) Först blev det 20 min intervallträning och sedan 6 tunga set biceps och 6 tunga set rygg. Jag som bara skulle förbränna i 20 min.

Så här såg det ut när jag tog mit utanför dörren, fortfarande inte sugen på att träna

blev genast mer sugen när jag fick syn på älskade bilen. tycker det är så kul att köra den så väl framme vid gymet 2 min senare var jag taggad av att gasa och lyssna på bra musi.

Efter gymet direkt till min massör. det blev rygg en timme och sen lite snabbgenomgång av benen. Gött mos!

Hemma och får pussa på keligaste katten i världen, Lillan. Nu är klockan 22.47 och jag ska blanda en kesella med fun light och lite bär. Magen är hungrig.

omotiverad

jag sitter här skittrött. vet inte vad det är den här veckan. jag sitter även här och trycker godis som är kvar sen helgen. jag ska egentligen träna men hemmet och godiset lockar så mycket mer. ska på massage 20:30. Funderar på om jag ska tvinga mig ner till gymet en snabbis. vad tycker ni? ska jag ställa godisskålen på hyllan och klä på mig?

det är upp till er nu.

you know me

Ni skulle hitta ett fel på bilden och jag trodde att ingen skulle förstå någonting. Men jo då. Visst är det busskuren som ska bort. Duktiga ni är och vilken kolla ni har. Jag gillar er massor :)

När det kommer till kollektivtrafik så avskyr jag det. Jag avskyr att passa tider, trängas med andra + att det är fruktansvärt varmt. Det är väldigt sällan jag åker buss men idag var jag tvungen tyvärr.

just nu


som jag sa sitter jag nu och livebloggar från Kami Hårdesign i Linköping. Ni ser min frissa Pierre i bakgrunden. He is the man ;) Snart är min utväxt ett minne, för nu i alla fall.

tisdag


Finn ett fel på bilden.

*tee resteröds herr*kjol H&M*väst Zara*sandaler kommer ej ihåg*

lunch i bilen

Hej på er. Vet ni hur trött jag är idag? Jag ska snart packa ca 30 paket som ska iväg till mina glitzy.se-kunder i morgon. Jag är alldeles för trött för att träna idag, men det får bli en promenad sen i alla fall. Bättre än inget. Tur att carro sms:ade och frågade, för jag hade aldrig tagit mig ut på egen hand.

Ser ni vad det regnade i Göteborg idag? Jag har varit där över dagen och träffat lite kunder.

Jag hoppade in på en mack och de hade en sallads-disk där man kunde välja vad man ville. Perfekt. Så en ensam lunch i bilen utanför en mack i regniga Göteborg blev det idag. Slå det om ni kan. 

Jag har inte orange rouge på mig som det ser ut på bilden. vet inte vad kameran håller på och fifflar med?

på tisdag


Här sitter jag och suger på en piggelin. Men det är inte det vi ska prata om.
Mitt hår ska vi snacka om.
Mitt hår ser rent sagt för jävligt ut. Utväxt på ca 2 cm + att jag inte kan ha luggen framåt för då ser jag ingenting. På grund av dessa 2 i-landsproblem ska jag till min frissa Pierre på måndag. Jag tänkte faktiskt släpa med mig datorn och liveblogga därifrån.

nytt på bloppisen



spana in dom här

veckans


Har ni någon favorit?

vinn klänningen


Nu kan ni vinna den sjukt populära klänningen från glitzy.se

För att vara med och tävla måste du blogga om tävlingen i din blogg. Glöm inte att ta med bilden och länka till inlägget.  Har du ingen blogg gå det bra att maila dina vänner. När detta är gjort skriver du en kommentar här. Vinnaren kommer att lottas fram på lördag 21/6 efter klockan 18:00

vinnaren

En jätte söt tjej vann den glammiga buddhan.
GRATTIS!

träning söndag


Hej på er gullungar. Vad gör ni idag? Själv sov jag ganska länge. Sedan gick vi en promenad på ca 1 mil. Men effektivt i ca 6 km, sedan traskade vi upp på stan i myskläder och småshoppade lite grejer till hemmet.

Nu har jag varit på gymet och kört lite styrka. Eftersom jag inte vågar lägga på tungt på benen ännu så sa min kära sambo så här: Men kör utfall i smitten utan vikter. Men ställ en bänk bakom och lägg upp ena benet och kör djupt.
Lydig tjej som jag är gjorde jag det idag, och jag kan lova er, inga vikter behövdes, satan vad jobbigt det var. Jag körde 4 * 10 på varje ben. Det är viktigt att träna stjärten, den är mitt varumärke haha. Hade jaf varit lika känd som Kylie hade jag också försäkrat den.

Sedan körde jag 3 set mage och 3 set korsrygg och 5 set hantellyft (axlar). Orkade, eller hade ingen lust att köra förbränning så jag åkte hem och tryckte i mig lösgodis som var kvar sen igår. Jag intalade mig att jag kan äta det eftersom det är snabba kolhydrater :)

bloppis

jag blir lite sur på folk som säger sig ska köpa vissa saker och sedan bara struntar i det. jag vill endast ha seriösa köpare på min bloppis.

eftersom det var 2 damer som ångrade sitt köp antar jag. jag vet inte eftersom de inte svarar på mina mail. finns det nu vissa kläder till försäljning igen.

jag kommer lägga ut lite mer i morgon, ett par skor och jackor.

lördag


Den supergoda päronpajen är i ugnen och jag är precis nyduschad. Passar på att slänga in en outfit innan matchen börjar.

*linne aber crombie*jeansshorts hm.se*kort boxformad blus glitzy.se*

träning lördag


Vet inte om vi kan kalla det träning, men en tur på 2.5 km och jag pressade mig hårt för att slå föregående tid. Jag älskar min nya iPod, tack igen älskling.

Hittade en kompis, herr Hare. Jag ville bara gå fram och ta tag i öronen och gosa med honom. Men han ville inte :(

Efter joggingturen åkte jag och köpte min pizza som jag har varit sugen på i flera dagar nu. En mozarellapizza med lufttorkad oxfilé, ruccola, olivolja, parmesan och tomatsås. Så jäkla god. Värd alla 98 kr.

en vecka i augusti

I år blev det bara en vecka. 2 veckor på en semesterort där det inte finns så mycket annat att göra förutom att äta och sola känns rätt lagom. När man är i ex USA är 2 veckor för lite.

Casa nouges heter villan och ligger mitt i Cala Sant Vicenç. Vi landar i Palma och sedan tar vi en hyrbil till villan.

Här ska vi bo i alla fall. Ett fint hus med stor pol. Nära till havet, resturanger och pubar.

Vår närliggande strand. 400 YDS från huset. Hur långt är 1 YDS????? Jag undrar även hur långt 1 mile är? Kan vara trevligt att besöka Palma stad som ligger 40 m bort.

Vårt biljardbord :)

mina tankar

Jag är sur. Jag kunde inte gå på förhandsvisningen av Sex and the city filmen för den var i sthlm på en vardag. jag har tackat nej till mycket annat också för att det är vardagar i sthlm. Nästa vecka fick jag tacka nej till ytterligare en grej för det är mitt på dagen. Hallå, jag jobbar och bor i Linköping.  Det ska bli så skönt den dagen jag är egen helt och hållet, då kan jag vara vart jag vill när jag vill. Men det kommer nog dröja ett år skulle jag tro.

Ja det var vad som cirkulerade i mitt huvud just nu. Bloggcoachen flisan säger att jag ska skriva mer om känslor och tankar. Jag gör allt hon säger! Flisan, utnyttja nu inte det är du gullig. Då ska du få se på bitch.

Jag har ju även tänkt på en del annat idag. Bland annat att jag ska filma vår lägenhet och lägga ut istället för vanliga bilder. Jag vet att ni tycker sånt är kul. Eller hur ;)

Istället för att träna idag som jag skulle har jag jobbat med glitzy.se och städat och plockat hemma. Stekt lite tonfiskfilé för att jag TÄNKTE att jag skulle vara lite extra nyttig nu när jag ska äta vad jag vill i morgon. Jag har redan tänkt ut vad jag ska äta. Bland annat en god mozarellapizza, chips, paj, vit chokladmousse och lösgodis. Mmmmm

Nu är jag så himla trött så jag tänker faktiskt krypa ned i sängen nu hos min älskling som förmodligen redan har somnat framföt tv:n. Inget sexa idag altså ;)

En grej till. Felicia säger att ni måste gå till bloggkoll och börja prenumerera på mig. Ni kan även klicka på symbolen till höger i bloggen.

Jo just det, en sak till. Bilder är ju väldigt viktigt. Är det ok om jag lägger till en bild i morgon?

God natt!

UPDATE


Bild som utlovat. Här ser ni ett kort på min frukost. Inte så färgrik, men det är skitsamma för det är så gott att doppa en tunnbrödrsulle med ost och smör i teet. Min gottisdag har nu börjat :)

rensat lite

Jag fick världens ryck här hemma precis och städade upp bland skorna.  Det var en sån röra och jag gillar inte när det inte är ordning och reda. Till och med vinterskorna var kvar upp i lägenheten. De ligger i en påse nu som ska ner i förrådet.

Jag har hur många gympaskor som helst, men använder hälften. Nu får det vara nog. Det räcker med skoshopping för mig. Jag har alla tänkbara skor jag behöver. Flera ballerinas i olika former och färger, samma när det gäller sandaler och heels osv. Nu har det rensats och de skor som jag inte använder under hela sommaren ska fasen inte ligga kvar & skräpa till nästa sommar och vår.

Jag måste hejda mig.

special cleansing gel


Så jäkla bra den var, min nya rengöring. Det behövs pyttelite för att tvätta sig. Den löddrar härligt och man känner sig ren utan att bli uttorkad. Denna jag kag verkligen rekomendera. Beställ en ni också på ebay.

glitzy.se i dagens Fredag


Nämen titta vems shop som dök upp i expressen fredga idag igen :) Jo min. Jag blir lika glad varje gång. Den var till och med på två olika ställen.

Nyheter glitzy.se


I dag kom det två paket till glitzy.se

Här ser ni de nya kläderna + att den prickiga tokpopulära klänningen finns inne igen. 20 st så skynda ;) Det kommer fler

Jag älskar klänningen i Satin som är ny. Jag ska nog ha en sån själv tror jag

fredag


en pose på jobbet blev det idag. det var inte meningen att missa halva huvudet
*tee anna larsson glitzy.se*jeansshorts, skor hm.se*samma kofta idag :) banana republic*

NY


Jocke tycker jag har väldigt dålig smak när det gäller kepsar. Men köp en till mig då som du tycker är snygg kontrade jag med. Några timmar senare samma dag fick jag den här snyggingen. Tack honey.

Nu blir det sexa och sen sova mina 7 timmar. Vill gärna sova 8 men jag kommer ju aldrig i säng i tid.

Sov gott sötpajer

bloggcoach

Jag har skaffat en bloggcoach. Hon är expert på att få många läsare så jag ska nu lyssna på henne. Jag är trött på att ligga på samma läsarantal varje dag. Vill ha flera. Minst det dubbla i alla fall. Nu jäklar kör vi stenhårt. Mycket mer bilder är tydligen viktigt. Ni kanske har tips på vad som kan öka läsarantalet?

mys i soffan


love u honey ;)

vila torsdag


Jag har tränat sönd, månd, tids och onsdag så jag tänkte ta en vilodag idag. Men det kliade i kroppen och när klockan slog 21.45 kunde jag inte hålla mig. Drog med mig carro ut i spåret, fast på en promenad på 5 km. Lite lugn kvällsmotion. Men i morgon blir det träning igen.

torsdag


*linne H&M*kofta banana republic*jeans cheap monday*skor H&M*

H&M paket till mig


I går kom dessa skor. Fast det kom även en röd och en grå sko utöver dessa på bilden. Jeansshortsem beställde jag i 2 storlekar. Men den minsta var nästan lite lite stor. Nu vill jag inte ha dom tajt. Men ska ni beställa ett par själva så ta din normala storlek för då blir dom lite halvslappa och bra ni vet.

Färskpotatis på Libanon-vis

Jag lovade ju ett supergott potatisrecept som måste testas. ok?

1. Skrubba potatisen lätt, men skala den inte. Dela de största på hälften.

2. Hetta upp oljan i en högkantad stekpanna. Lägg ner potatisen och stek dem under omrörning på medelgod värme tills de blir mjuka. Det tar cirka 10 minuter.

3. Tillsätt vitlök och salt och låt fräsa någon minut. Blanda runt så att salt och vitlök fördelas jämnt.

4. Servera varmt. Den här rätten bör inte lagas förväg, men kan förstås skrubba potatisen dagen innan. Rätten går också att göra på vinterpotatis.

paket till mig


Det har inte bara kommit ett paket idag, utan två stycken. Det andra får ni se sen.
Nu börjar jag med att visa upp produkterna som kom från dermalogica idag. Jag köpte stora förpackningar den här gången. Det går åt kan jag lova och det blir billigare i längden. Ohh hörde ni, jag har blivit en gnutta ekonomisk. Nu kommer min sambo bli stolt så han spricker.

Jag köpte ett booster som man har under krämen både dag & natt, min favoritkräm som återfuktar så härligt - Active moist. Sist men inte minst en stor flaska med rengöring. Jag vill ha en rengöring som man kan tvätta ögonen med och det kan man med den här. Inte fasen orkar jag hålla på med en annan grej till ögonen. Nej smidigt ska det vara.

Hoppas nu jag blir nöjd med boostern och tvätten.

träning onsdag


Ni kan kalla mig ego girl. Tänkte jag skulle bjussa på dagsformen. Men jag höll på och ramla baklänges när jag såg kortet på magen. Så där ser den inte ut. Jag ser ju ut att vara stenhård och det är jag inte. Men det är nog ljuset och vinkeln som gör det.

I dag gjorde jag något jag aldrig gjort förut på gymet. Jag tränade hela kroppen på en och samma dag.
3 set rygg, bröst, triceps, biceps, axlar, benspark och lårcurl. Ok jag hoppade över korsryggen och magen. Men de kör jag ju ändå. Ingen förbränning idag förutom att jag jag har cyklat till jobbet två gånger och hem från jobbet tre gånger idag så lite har jag allt bränt med tanke på att jag inte kan cykla lugnt. Jag är alltid helt genomsvett när jag kommer fram.

Jag tänkte fortsätta med styrkan så här en gång i veckan under sommaren nu. Men benen skulle jag verkligen behöva köra mer ordentligt. Det känns som om jag inte har en muskel kvar. Jag kan inte se någonting när jag spänner dom. Men jag vågar inte köra på för foten så jag får nöja mig med discoövningar så länge som benspark och lårcurl ;)

trött


en trött challe på jobbet

Fasen vad trött jag är idag. Jag satt uppe och tittade på den mysiga filmen Fools gold med Matthew McConaughey och Kate Hudson. De borde vara ihop på riktigt tycker jag.

När jag tittar på kortet inser jag att jag måste färga ögonbrynen. Har inte brytt mig om det eftersom luggen hänger ner i ögonen. Men nu börjar det bli jobbigt så nu ska jag ringa till min frissa och beställa färg & klipp. Det var bara en månad sen jag färgade, men håret växer något sjukt just nu.

Har med mig kläder till jobbet så jag kan gyma direkt när jag slutar. Det är skönt att träna direkt så man har hela kvällen ledig sen. Jag ska laga en riktigt god middag sen. Ni ska få potatisreceptet senare.

Nu ska jag jobba lite så jag får något gjort. Jag jobbar bara fram till midsommar, sen är jag ledig till mitten av augusti. Hur skönt är inte det?

glöm inte tävla


klicka här för att vara med

onsdag


*jeans cheap monday*tröja monki*skor esperit*

väskköp


Beställde precis den här godingen som jag ska ha till bla gymet. Lacket gör hela väskan. Hade inte den detaljen varit där hade jag inte köpt den. Ni hittar den på Ellos och den kostar 399 kr

glitzy.se i sofis mode


I går var vi med i Sofis mode igen. Den populära marinklänningen är ett hett tips från Sofi

en gång för alla

Många av mina läsare påstår att Sushi är onyttigt. Varför? Jo för att riset innehåller socker. Jaha? Allting handlar om det totala näringsinnehållet. Jag blir less när folk bara slänger ur sig en massa saker när de egentligen inte har en aning om.

Om du äter en 8 bitars sushi får du i dig:
ca 300 kcal
ca 17 g protein
ca 27 g kolhydrater
ca 9 g fett
Nämen det var ju inte alls mycket. PUNKT!


Nu ska vi se vad jag har fått i mig idag. Detta för att många av er vill ha hjälp med maten så jag drar ett exempel nu.
                                                                                                      kcal     protein  kolhydrater  fett
Frukost (2 osötade mackor med light ost utan smör) ca    200      7            38                 1.8
Liten bit smulpaj på jobbet                                                     200      2            20                 15
lunch (1 dl havregrynsgröt med minimjölk & 1 äpple)       360      18          35                 4
1 halv bar
1 banan innan träning                                                              101       1            22                 0.5
8 bitar sushi                                                                                300      17          27                 9
250 g lättkesella m fun ligh                                                       160      30          11                 0.25

totalt                                                                                             1321    75         153              30.55

Rekommenderat genomsnittligt dagsbehov är följande
kcal 2000
protein 75
fett 67
kolhydrater 275

Som ni ser ligger jag en bit under fast jag har unnat mig bröd till frukost och lite paj. Jag har inte räknat så där jättenoga nu utan höftat. Proteinmängden ligger på samma vilket är bra. Helst vill jag att den ska ligga lite högre med tanke på att jag vill behålla mina muskler jag har nu när jag tränar så mycket förbränning.

För att tappa fett måste man äta mindre än vad du gör av med. Men det är fin balans det där för att få ett bra resultat. Man ska aldrig utesluta någonting. Många gör felet att de knappt äter något fett eller knappt några kolhydrater osv. För att bränna fett måste man äta fett annars bränner kroppen dina muskler istället för fettet osv. Se till att ligga lite under på alla 4 så får du ett bra resultat. Jag har ätit för dåligt i dag med tanke på att jag har tränat förbränning, jag brände säkert 300 kalorier där och 1000 kalorier på en dag är lite väl lite. Nu ska jag nog unna mig en isglass haha.

livsmedelsverket kan ni söka på vad maten innehåller. Det är enkel matematik för att uppnå drömvikten. Man behöver inte ens träna. Men nu tycker jag inte det ät snyggt att vara smal och slapp. Smal och fast är bättre. Eller hur?

träning tisdag


Förbränningen är fortfarande prioritering ett och styrkan ligger lite på hyllan. Men jag ska nog försöka köra igenom kroppen på en eller två dagar den här veckan. Det blir tungt men 3 reps på varje muskel. Endast för att underhålla.

I dag blev det 30 min intervaller på rotexen och 3 set mage i magmaskinen. Jag tycker formen börjar komma nu, sakta men säkert.

I dag har jag ätit gröt & en halv bar till lunch och sushi till middag. Tror jag ska gå och blanda till lite kesella med fun light i snart. Magen kurrar lite väl mycket nu.


Ni ser baren på bilden som jag åt. Den är så sjukt god så en hel låda är på väg hem till mig nu. Caramel cookie twist heter smaken och det är Felicias fel att jag har blivit beroende av dom. Jag kommer äta en halv som mellanmål då & då.

tisdag


En lite annorlunda bild idag. Vem har bestämt att outfitsbilderna ska tas framifrån? I dag blir det i alla fall bakifrån. Få nu inga fantasier snuskhumrar.

Chinos gina * skjorta glitzy.se * skor esperit

del 2


Dessa plagg köpte jag utöver skorna på ZARA i söndags. Klänningen är skitsnygg på och jag hoppas det kommer ett tillfälle snart så jag får använda den. Västen är bara cool och jag gillar den massor. Tror jag kommer använda den mycket. Tror att glitzy.se ska göra något liknande.

Espadrillos med kilklack


Jag BEHÖVER ett par lite mer bekväma heels om man nu får kalla dom det. Dessa beställde jag precis på H&M för 149 kr. De finns i flera färger och ska visst vara väldigt bekväma enligt vissa rykten ;)

Jag beställde även 2 andra grejor som ni får vänta på tills de kommer hem i brevlådan.

jag är sur

Jag hinner inte läsa de bloggar jag vill just nu. Det är så att vissa bloggar ingår i min dagliga rutin och frångår jag mina rutiner mår jag inte bra. Men jag hinner läsa min egen ungefär 10 ggr om dagen även om jag vet allt redan. Vore ju konstigt annars. Men om man har blivit biten av en fästing och fått en släng av borelia kan man ju tappa närminnet så det kunde ju var därför jag läser min egen blogg så ofta. Eller så är det för jag är ett stort EGO?

Bloggarna som gör att jag känner mig stressad pga att jag inte hinner läsa dom minst en gång om dagen för tillfället är:
Minna. En skön tjej som är lite över 30 och ser alltid så snygg ut. Ogillar henne lite för det.
Johan. Min bästa väns kollega som skriver på ett underhållande sätt. Jag är nyberoende av denna blogg. Han är singel så ragga på.
Nadin. En tjej som har ett liv utöver det vanliga svensson-livet. Jag gillar henne och jag hoppas att vi ses snart.
Felicia. My girl från Malmö med en hemsk dialekt. Vi är ungefär lika bitchiga. Lika barn leka bäst

Ja det var dom det. Sedan finns det ett gäng till som jag gärna läser, men som jag inte gråter för om jag inte hinner

Nu blir det sängen

xoxo glitzy girl

rolig?


träning måndag


I dag har jag testat mitt nya kit. Jag var lite lat och sprang endast 2.5 km. iPoden håller reda på hur långt du har sprungit och det stämmer riktigt bra faktiskt. Man kan kalibrera den efter sina egna steg så den blir exakt. Det finns hur många funktioner som helst och jag har inte utforskat hälften ännu.

På bilden ser ni hur jag sprang. Ni ser dippet på slutet, där var det uppför;) Men man har ju pinsamt dålig kondis. Jag skulle aldrig orka hålla samma tempo i 5 km och det betyder att tiden skulle bli sämre än 25 min vilket man borde kunna fixa. Nu kommer jag börja jogga en hel del när jag har den här roliga manicken och ett par supersköna joggingskor.

så här tyckte jag...

...om Clarion sign, Stockholms största hotell. Mycket fint men jag tyckte inte rummet var värt 2000 kr. Personalen var trevlig, hotellet fint och frukosten bra. Men ingen aha-känsla. Då har jag bott på sjysstare hotell i samma prisklass som jag hellre återvänder till. Men jag kan tänka mig att det är i alla falls Stockholms finaste hotell som faller mig mest i smaken.

De har en pool på 8:e våningen som du måste betala 200 kr för att bada i. Den tillhör ifs Selma city spa. Men jag tycker nog hotellgästerna ska ha fri tillgång till den.

Badrummet

Jocke i sängen

Utsikten från 9:e våningen av 10:e

Jag i en stol på rummet

måndag


Lite flower power över mig idag tror jag minsann.
De nya gula skorna har även gjort mina fötter gula. Nu kanske jag får smörbaggare eller vad det heter på fötterna också.

*linne monki*jeans wrangler*väst & skor ZARA*

nu har jag också smakat


Det är ju så att när det kommer till bloggare så har många ingen egen vilja eller egna idéer så de bloggar om samma saker som alla andra gör. Jätteroligt att läsa om exakt samma sak i flera olika bloggar..NOT

Men nu ni. Nu ska jag göra samma sak. Många har bloggat om den här Ben & Jerry glassen som ni ser på bilden. Ni har läskat mig och jag har letat efter den överallt i Linköping men inte hittat den. Nu när jag var i STHLM fanns den minsann i en frysdisk liggandes och väntade på mig.

Jag sliter av pappret och ska äntligen få smaka på den ombloggande glassen. Det var inget speciellt med den. Jag kan lika gärna köpa en spirello eller en magnum. Men nu har jag smakat och jag behöver inte undra hur den smakar längre och jag har även fått blogga om den.

Uppdraget slutfört mina vänner. Med detta inlägg avslutar jag kvällen och ska nu krypa ned hos älskling i sängen

Ses i morgon
xoxo glitzy girl

tävling


Nu kan du vinna det här fina halsbandet från Jammla. För att vara med och tävla måste ni besvara frågan som lyder: Vilken kollektion tillhör halsbandet (på bilden) Glammig Buddah. Besök hemsidan och svara på frågan här nedan. Ni får tävla en gång per dag fram till lördag den 15:e juni.

Glöm inte att skriva mailadressen om ni inte har en blogg. 

veckans


Har ni någon favorit?

lite nya skor


Vi hoppade in på Zara innan vi åkte hem idag och jag fick med mig 2 par skor. De svarta har jag tittat efter förut men då varit slut. Men nu stod det ett par 38:or kvar. Jag tänkte att det måste vara meningen att jag ska ha dom. Tyvärr får inte min vänstra fot plats i den ännu, men snart hoppas jag :) De gula kommer användas flitigt, bekväma, gula och med fransar. kan det bli bättre?

Jag köpte även en klänning och en väst, men det får ni se sen

träning söndag


Resturang tre dagar den här veckan. Inte bra. Men nu är jag hemma igen och det är dags att ta tag i maten så nu blir det grillad kyckling och sallad.

Inte alls sugen på att träna idag. Helst ville jag bara ligga hemma och mysa med kissarna, men jag tvingade mig ner och jag körde 30 min intervall på rotexen. Mycket förbränning blir det till veckan med tanke på hur lite det blev den här veckan.

På bilden ser ni mina nya jogginskor som jag ska stoppa i den där lilla nike/mac-grejen i. Vi får se vilken dag jag ska testa den. Man sätter altså den där saken på bilden i skon, en annan grej i iPoden och sen ger man sig ut och springer. När man kommer hem kopplar man in iPodgrejen i datorn och vips så ser du hur du har sprungit osv. Ska visa er när jag har joggat.

lördag


*linne monki*kavaj.glitzy.se*jeansshorts & skor med fransar topshop.com*väska friis & co*

vinnaren


Tävlingen är slut och Robban heter vinnaren. Han ska ge den till sin  tjej och inte använda den själv. Men Robban, du har inte angett din mailadress? Maila [email protected] snarast. Hör jag inget innan onsdag går priset till någon annan.

Ny tävling i morgon tjejer och killar ;)

japanskt öl


Vi hann med en timme på stan innan de stängde. Dock ingen shopping till mig, men min sambo hittade 2 chinos-shorts. Efter snabbshoppingen hamande vi på en resturang vid stureplan som heter east. Tack för era resturangtips, men eftersom vi åt direkt så tog vi det första bästa vi såg. Era tips läste jag först när vi kom till hotellet. Men dom är bra att ha till nästa gång. 

Fasen vad gott det japanska ölet Kirin ichiban är. Ganska blaskigt, precis som jag vill ha det ;)

på hotellet


Vilken utsikt. Vi bor på 8:e av 9:e våningen. Jag ser bland annat NK från mitt fönster.
Nu ska vi utforska resten av hotellet.

kavajen i Klick


glitzy.se var med i Klick i går igen. Kavajen med trekvartsärm vill Sofi ha i sommar.

bad & moppe


Vi började dagen med en promenad i solen på en timme. Sedan hoppade vi i syrrans pool och glassade på solstolarna med en isglass som svalkade skönt. Lite mer sol, sedan ska vi bege oss till Clarion sign, tydligen ett hotell värt att bo på. Det får vi se sen. Liveblogg direkt från hotellet :)

Föresten, har ni någon mysig resturang att rekomendera i Stockholm?

cab-bränna


Så där snygg bränna får man om man kör nercabat till stockholm. Riktigt snyggt!

Tänkte jag skulle presentera Rocky. Rocky är en cool hamster som lever längre än vad han egentligen ska göra. 2.5 år gammal, jag tror han kommer leva ett bra tag till. Det är syrrans unges lilla nallebjörn. Visst är han söt. Han största intresse är att stoppa mat i kinderna och sedan gömma det.

nationaldagen



Hej Sverige. I dag är vi lediga och det är Sveriges national dag. Jag har klätt mig i gult och blått så klart. En stjärnkjol från glitzy.se, ljustgult linne från monki. Min snygga kille;) har en randig skjorta med prästkrage från Emilio(hör & häpna), chinos dockers och solglas från Dior Homme.

Vi är som sagt i STHLM och därför har jag inte haft tid med er idag. Men nu ska jag berätta för er vad jag har pysslat med. Började dagen med en morgonpromenad, sedan hem och packa för att direkt åka till STHLM. När vi kom fram bytte jag snabbt om till bikini, tog ett dopp i syrrans pool.  

Klockan sex mötte vi upp ett par kompisar i stan och käkade supergod mat på Grill. Här ska ni äta, ett ställe som grillar sallt och inredningen är över det vanliga. Det finns 9 olika rum att välja på, vi hamnde utomlands. Men egentligen ville jag sitta i bordellrummet.

torsdag nr 2


Minigolf och god mat med jobbet idag. Jag bytte snabbt om till en klänning som jag köpte på Zara i spanien förra året. Sedan var det dags att dra igen. Inte många minuter hemma idag inte. Men nu blir det att koppla av lite.

I morgon åker vi till sthlm över helgen. Hur ska ni fira nationaldagen?

torsdag


*skjorta glitzy.se * avklippta jeans*gladiatorsandaler Ellos * klocka triwa.se* tennarmband från luletråden *
premiär för min nya klocka idag. den är lite nättare och en mer stilren design än de andra jag har från Tritoni eller nu mer Triwa.

smörblomma?


Jag vet inte vad skalbaggarna tror att mina byxor föreställer? En smörblomma kanske? Vad tror ni?
Jag är inte ensam om att gilla mina jeans i alla fall. Jag hann knappt sätta mig ner igår förräns jag hade ett helt gäng med kompisar på benet.

träning torsdag


Sluta lyssna på mig. Jag sa till er att jag skulle träna igår morse. Men så blev det inte. Inte ens igårkväll. När jag kom hem från Malmö hade jag sååå mycket att greja med i mitt egna företag. Mina kunder är flitiga och jag hade drygt 40 paket att packa sedan i söndags. Men jag är glad att det beställs så mycket. Klockan 23.30 var jag klar med shoppen och då var det duschen och sen i sängen för att upp och jobba igen.

Min fot är lite svullen idag också, därför valde jag styrka idag igen, triceps, mage och bröst. Det är skönt att träna på lunchen. Vi ska ut och äta med jobbet ikväll så ingen tid där inte. Många resturangbesök den här veckan, tisdags, idag, i morgon och på lördag. Gott gott!

I morgon blir det nog en långpromenad, eller kanske en joggingtur. Foten får säga vad den vill.


efterrätten i lördags. mmmmmm

Ciao

glitzy testar...


... The Art Of Shaving Body Soap Tangerine. I like it a lot. Det känns så där att stå med en tvål, jag tycker det är smidigare att ha en flytande form när det kommer till tvål. Men jag gillar den här så mycket så jag ska absolut använda den varje dusch. Den löddrar något så otroligt mycket vilket är trevligt + att den lämnar efter sig en ren känsla. Mer än vanligt alltså :) Huden doftar friskt och man känner sig fräsch.

Den kostar 185 kr och finns på blush.se


världens bästa älskling


I dag när jag kom hem från Malmö hade jag en drös med paket. Men jag visste ju att det skulle komma.
Men mitt på bordet ligger det ett paket till mig från älskling. Jag sliter upp det och det är en alldeles egen ipod Nano till mig. Tack snälla du. Nu slipper jag låna din när jag ska ut och jogga med mitt nya sportkit från Nike+Apple som också hade kommit på posten. Jag kommr även använda min fina ipod vid andra tillfällen.

Min underbara klocka från Triwa hade kommit, en tvål från Art of Shaving som jag ska recensera, smycken från Jammla, ett till mig och ett till er som jag ska lotta ut.

vill ha den hos mig


Det är känt sedan tidigare att jag är ett fan av Tritoni/Triwas klockor. Jag har redan en vit klocka från dom fast med en guldram. När ja fick syn på denna vill jag hellre ha den här vita, heltvita klockan. Hur ska jag göra nu? Jag kan ju inte ha 2 st vita som skiljer sig så lite. Åhh vad jobbigt det blev nu.

onsdag


Hello, nu är det dags att lämna hotellet. Först lite jobb och sen hemfärd, ska bli kul att komma hem till älskling.
*jeans cheap monday*linne monki*skor din sko*klocka Tritoni/Triwa carbon gold II*

tisdag


Ikväll har jag käkat och druckit gott i Malmö. Klockan är mycket och det är snart dags att sova om jag ska orka upp och träna i morgon. I morgon ska jag åka hem. Ska bli mysigt att träffa min sambo och kissarna.

*linne H&M*jeans cheap monday*skor dinsko*skinnjacka primark*

härliga skåne



Jag hade ett kundbesök utanför Trelleborg idag och jag var 40 min för tidig. Jag stannade till vid en strand och slog mig ned i sanden en stund ocj njöt av det härliga vädret.

Skåne är så himla fint, jag älskar de öppna och platta slätterna, närheten till vattnet överallt och de fina sandstränderna.

träning tisdag


I morse var jag och Felicia och tränade. Eller jag tränade och bitchen tittade på. Hon hade sovit för lite inatt och var grinig och omotiverad.
6 set axlar, 6 set biceps och 6 set rygg. I morgon bitti blir det triceps och bröst. Jag tänker nog jogga lite på bandet också. Skiter i om foten är svullen. Det var riktigt skönt att få lite tryck i kroppen igen. Det blir nog styrka hela veckan.
Hotellfrukosten var bra, hittade ett hyfsat nyttigt bröd som jag la keso och kalkon på och en smoothie till det. Till lunch blev det en sallad på McDonalds. Jag ska ut och äta med en kund sedan och det kanske inte blir så där toppennyttigt. Vi får se.

tävlingen

glöm inte att tävla. max 2 ggr om dagen

gult är inte fult


I dag shoppade jag ett linne på H&M och ett par cheap monday på weekday. Tror jag ska göra det till en tradition, att köpa ett par cheap monday jeans på weekday varje gång jag är i Malmö.

Jag köper bara jeans i modellen tight very stretch. Passar mig perfekt, höga i midjan och mycket stretch

middag



Jag skulle ju jogga ikväll men foten har svullnat upp igen. Det gör inte ont, men jag tror jag har kört för hårt. Jag har beslutat att vila idag, jag tog en liten promenad runt hotellet och köpte en kycklingfilé och sallad. Nyttigt och gott. Jag satt mig ner vid vattnet utanför hotellet och åt i solen. Verkligen superskönt. Nu ligger jag på hotellet och är supertrött. I morgon bitti blir det gymet med felicia. Ska bli skönt att köra lite styrka igen. Jag känner mig så mjuk i kroppen och det är en känsla jag avskyr.

I går tränade jag 25 min intervall på rotexen, mage och korsrygg. Jag var väldigt sugen på styrketräning. Nu börjar suget komma tillbaka.

måndag


30 grader har det varit i Malmö idag, jag höll på att smälta bort. En skön klänning från Minimarket underlättade även om naket hade varit det ultimata.
Såg en Hummer med feta chromade fälgar. En så¨n vill jag ha i garaget i hop med lite andra bilar.

tävling


Ni kan nu vinna denna snygga väst från glitzy.se
Tävlingen pågår tom lördagen den 7:e juni klockan 15:00
Det enda ni behöver göra är att skriva vad ni vill, max två gånger om dagen. Jag kommer att lotta fram vinnaren.
Glöm ej att skriva din mailadress om du inte har en blogg.
Lycka till!



malmö i morgon

Nu var det dags att ta sig ner till Malmö i jobbsyfte igen. Månd - onsd blir det. Jag har förberett mig den här gången och kollat upp ett bra motionsspår, Bulltofta motionsspår. Ni kanske brukar jogga där? I sådana fall kanske vi springer på varandra i morgonkväll.

Eftersom jag försöker vara nyttig i veckorna har jag även förberett lite matställten. kollat upp lite sushi-ställen + adressen till saluhallen. Där kan man förhoppningsvis gå och plocka åt sig en massa nyttiga godsaker.

Självklart ska jag leka med Felicia den lilla Malmö-bitchen

Nu blir det att packa och mysa med mannen, 2 nätter ifrån varandra är ju så där kul.

GH


Kim fyller 18 och vi är på kalas. GH åke fram och jag kunde inte hålla mig borta. Det är ju så roligt. Jag ska no hem och träna nu så jag kan ta steget upp till Hard.

coolt linne


I dag kom det här coola linnet från Anna Larsson in i shoppen (glitzy.se) Jag har endast tagit in 10 st så det gäller att vara snabb om man ska vara cool i sommar.

Så här ser jag ut med ugglor på magen

veckans


min favorit är 4:an & 5:an, 2:an är också fin tycker jag. de andra två är sådär

vilken är er favorit?

tävling slut

Redken tävlingen är nu slut och Caroline är vinnaren:

Hej!!
Med Redkens produkter blir man så cool, att man lätt klarar av sommarens alla dagar med massor av bad och sol!!

Vad skulle kunna vara bättre än ett friskt, välskött hår i den gassande sol som väntar oss ;) med Redken behöver man aldrig hoppas, de är alltid BÄST!!

Keep up the good work!

söndag


Dagens outfit består av en bikini från H&M och en skjortklänning också från H&M.
I dag har vi legat i parken vid oss och solat i 2 timmar. Orkade inte mer. Ska jag sola ska jag ligga vid vattnet så man kan svalka sig och titta på massor av folk.

lördag


*klänning glitzy.se klippt av två volanger för att få "min" längd*skinnjacka primark*

angående klänningen så ska den komma om en dryg vecka. de sys upp just nu.


RSS 2.0