nyheter


Vi har inte bara fyllt på med gamla modeller utan dessa sjyssta plagg finns nu även i butiken.

påfyllning


glitzy.se har fyllt på lagret. Det kommer mer till veckan.

träning lördag


Fortfarande ingen styrketräning och jag saknar det inte för tillfället vilket jag trodde jag skulle göra. Egentligen var det ingen bra dag att ge sig ut i spåret på. Kom hem sent inatt efter Kiss-konserten som för övrigt var grym. Mer om den sen. Vaknade tidigt  imorse. Men trots tröttheten och huvudvärken gav jag mig ut med inställningen att jag kör så länge jag orkar. Jag varvade med jogging och gång i fem km. Det var riktigt jobbigt och att det nästan är 30 grader varmt ute underlättar inte.

Nu ska jag vila en stund och så kanske det blir en timme i solen på balkongen lite senare.

gör ni en sån här härligt dag?

fredag


jag ser riktigt trög ut när jag tar kortet :)
*herrtee från resteröds*storkavaj från gina*jeansshorts topshop*gladiatorsandaler Ellos *

nu ska jag nog byta om inför kiss ikväll. snart ska vi åka till sthlm. vi kanske ses där?

jag har inte retunerat jeansshortsen(samma som på bilden) till topshop ännu så är det en tjej med jeans 26-27 som vill köpa dom för 500 vilket de kostar så maila [email protected]
på måndag åker de tillbaka

tritoni blir triwa


Ni som hängt med här ett tag vet att jag gillar Tritoni, eller numer Triwa by Tritoni. På bilden ser ni min samling. Dom är vattentäta vilket är bra eftersom jag gillar att bada med den på sommaren. Den transparanta i mitten hade jag i spanien i 2 veckor i somras och den tålde allt.

Nu är det så att ännu en klocka och ett par solbrillor är på väg hem till mig. Modell? Det får ni se tids nog ;)

nu så


Nu finns klänningen + kjolen till försäljning på glitzy.se In och shoppa med er innan de tar slut.

till hösten


Dessa kläder har jag beställt från Stylein till hösten. Vi får se vilka som finns i lager. Eftersom höstbeställningen skulle ha varit gjord för länge sen får jag nöja mig med det som finns. Men jag håller tummarna för att det mesta finns kvar. Jag har har skrivit med röd text på vissa plagg. Med det menar jag att det är den modellen som kommer fast i en annan färg eller mönster. Tycker ni att det är lika kul som jag att Stylein ska säljas i min shop(glitzy.se)?

Klänningen i mitten är den som Cissan hade på sig häromdagen. Visst är den supersnygg. En sån vill jag ha!


träning torsdag

I dag har jag testat att jogga ute. Foten godkände det även om det kändes lustigt till en början. Jag joggade lugnt i 2.5 km, gick i rask takt 2 km och joggade sista 0.5 km. Totalt blev det 5 km och det tog ca 32 min. Nu ska jag försöka jogga tre gånger i veckan + förbränning på gymet.


Jag gillar att tävla mot mig själv som ni säkert har märkt. Därför har jag precis köpt ett Nike+ iPod sportkit på nätet.
Så här beskriver de produkten: Förvandla din iPod nano till en personlig tränare med Nike + iPod Sport Kit. Den trådlösa kombinationen av sensor och mottagare fungerar bara med dina Nike+-skor och iPod nano. Du får feedback direkt under träningen och kan också hålla koll på prestandan och se hur du utvecklas på din Mac eller PC

Förbered
Placera den trådlösa sensorn inuti den specialanpassade, inbyggda fickan under innersulan av Nike+-skon, och anslut mottagaren till Dock-kontakten på din iPod nano.



Spring
Nu är det bara att börja träna. Medan du går eller springer skickar sensorn information till iPod nano, som registrerar din tid, distans, takt och antal förbrända kalorier. Om du så vill kan du få talad feedback som talar om när du når milstolpar under träningen.

Synka
När du är tillbaka vid datorn kan du synka din iPod nano och överföra information om din träning till iTunes och nikeplus.com. Där kan du utvärdera din träningshistorik, ställa in dina mål och till och med utmana andra löpare på virtuella kapplöpningar.



Nu ska jag bara se till att köpa nike+- jogginsko som är till för detta ändamål. Du behöver altså speciella skor, sportkitet och en iPod nano. Detta ska bli kul. Det här gör att man kan pressa sig lite extra i spåret.

Dior joinar

Dior gör som D&G, Prada och Armani. Designar en mobil. Men denna kommer kosta lite mer, ca 35000 kr. Den är blingad med Swarovski kristaller och finns i olika färger. I priset ingår två mobiler, en som ligger i väskan och en minivariant som är kopplad till väskmobilen och som du kan fästa på din väska, så att du slipper att rota runt i väskan efter mobilen. Minimobilen är allstå till för att du snabbt kan svara på inkommande samtal.



Tooo much for me, men det finns säkert dom som gärna lägger 35 000 kr på en mobil.

torsdag



*tee American Apparel från glitzy.se*kjol H&M*gladiatorsandaler din sko *

så mycket fint

jag har precis lagt en beställning inför hösten från Stylein. Jag blir galen, jag vill bara köpa in allt. men tyvärr har jag inte dom möjligheterna. Jag vill så gärna dela lite bilder med er på plaggen jag ska köpa in. Men jag vet inte om jag får. Jag har mailat dom och frågat om jag får. I sådana fall får ni se dom i morgon på bloggen. *håller tummarna*

Ni tävlar dåligt. Bara 67 tävlande. Kom igen nu. Vill ni inte vinna Redken?
Nästa tävling sponsras av glitzy.se Det får ni inte missa

Tjejkväll


På lördag ska jag och en friend ut och äta gott och efter det blir det bio, Made of Honor, eller på svenska Brudens bästa man. Tyvärr har den bara fått 5.1 på Imdb vilket inte är så bra. Men skit samma, jag vill se den i alla fall, jag vill se Patrick Dempsey - Dr McDreamy :) På tal om det så har jag några Greys... avsnitt att titta på. Det ska jag nog göra nu.


Patrick med frugan. Hon är väl inte så tokig hon heller?

kiss


Jo men visst, Challe ska på kiss. Jag kan knappt en låt, eller jag kan ingen låt. Men en kompis hade lite biljetter över och det kan väl vara trevligt att se en konsert på Stadion på fredag? Ja det var så det gick till i alla fall. Nu vill jag ha en kiss-t-shirt. Vart ska jag fixa det i en liten strlk?

 Är det någon mer som ska gå?
Det finns tydligen några biljetter kvar, är du sugen maila mig på [email protected] Konserten är på fredag kl 19 och biljetterna kostar 580 kr st.

snabba puckar


i dag kom skorna. Beställde dom den 26:e och de kom idag den 28:e. Bra jobbat Din Sko. Det blir att behålla dom, supersköna och passar till allt. Ska nog inviga dom redan i morgon.

Gillar ni dom? Jag tror att det är antingen eller som gäller, inget mitt emellan. Har jag rätt?

träning onsdag


Det är nästan lite skönt att inte träna styrka just nu. I dag blev det 40 min intervaller på rotexen och sedan 10 min på bandet. Jag klarade faktiskt av att jogga i ca 7 min. Foten läker snabbt. Men jag fick ge mig pga håll och inte foten, den hade klarat 10 min. Avslutade med 3 set i magmaskinen. Till middag blev det gröt med äggvitor.

* linne & byxor better bodies * mina snygga strumpor ska vi inte tala om *

avsnitt 19

Hallå alla gossip girl fans. Varför finns inte avsnitt 19? Är det slut för säsongen i Usa? :(

skriv på

en läsare bad big länka till Veckorevyns namninsamling för att stoppa våldtäkter. Jag tror inte vi kan stoppa dom, men i alla fall få fler tjejer att anmäla det.

  • Endast var femte våldtagen tjej polisanmäler våldtäkten. Den största anledningen? Hon är rädd för att inte bli trodd eller tagen på allvar.
  • Av de tjejer som faktiskt anmält en våldtäkt upplever många att polis och/eller åklagare agerat oförstående, dumförklarande eller anklagande inför hennes historia.
  • 42% av våldtäktsanmälningarna lades ner direkt, utan åtal.

  • Skriv på du också.


    glitzy.se + stylein = sant


    Ingen är gladare än jag just nu. Jag är en av de få som ska få sälja Stylein på nätet. Jag är stormförtjust i deras kläder och jag bara längtar tills de kommer hem till mig. Jag ska beställa lite från deras höstkollektion redan nu. Men i augusti ska jag till STHLM och titta på deras vårkollektion. Det ska bli så kul.

    hudvårdsshopping


    Jag har precis lagt en beställning på lite sköna dermalogica produkter på ebay. Mer är halva priset. Snabb leverans och bra grejor till ett bra pris. Det är tredje gången jag beställer från samma shop. Testa ni med. Hon har även andra märken som bla Decleor.

    stars



    Stjärnmönster är riktigt hett i vår & sommar. I dag kom det både kjolar och klänningar till glitzy.se i detta mönster. Jag bara älskar klänningen, den är så skön och så snygg. Bilden är lite missvisande tyvärr. Kjolen är också superfin, härligt vippig och fin.
    Dessa plagg kommer ut i shoppen i morgonkväll. Jag har inte fått all info från min leverantör som jag behöver ännu.

    glitzy testar


    Idag fick jag ett Plump Lips by Freeze 24.7 för att testa. Det är ett läppglans som återfuktar läpparna samtidigt som den höjer cirkulationen och gör dem fylliga utan att irritera. Produkten tar även bort små rynkor runt munnen.

    Lip Plumpers appliceras innanför den naturliga läppkonturen och går att använda så ofta du vill. Kan användas under ett färgat läppglans eller läppstift.

    Priset är 295:- för 10 mlFreeze 24.7 finns att köpa hos utvalda salonger och butiker, bland annat NK

    Vad tycker jag om produkten?
    Jag gillar den, det sticker inte i läpparna utan det är mer en svalkande känsla. Redan efter ett par minuter känner jag att läpparna har svullnat upp. Skillnaden är väl inte så där jättestor, men i alla fall så man kan se den. Läppglnaset känns mjukt och skönt, mer som ett lypsyl vilket är ett stort +.

    Jag bara älskar förpackningen. Smink i roliga förpackningar är det bästa jag vet. Mitt läppglans kommer alltid att bo i röret. Lite opraktiskt, men det gör inget.

    Min färg heter FrostBitten och är alldeles lagom. Varken för lite eller för mycket

    Jag ger det 4:a av 5 möjliga G:n.

    tisdag


    * Lindex webshop * sandaler i guld mimic * skinnjacka primark *

    glitzy.se i sofis mode idag


    Nämen titta vad roligt. Volangklänningen från glitzy.se är med i Sofis mode idag. Tyvärr har den sålt slut, men det ska komma in fler i slutet av veckan. Ni har väl inte glömt hur snygg Cecilia är i sin?

    träning måndag


    I dag blev det 25 min intervaller på rotexen. 1.5 min lättare motstånd & lugnare tempo,30 sek tungt motstånd och högt tempo. Varvade ner med att gå i rask takt i 5 min. Avslutade med 10 min intensiva minuter i rodden. Som sagt, nu är det fokus på förbränning. Meningen är att jag ska köra i en timme, men det kommer.

    Dagens träningsoutfit visas i ett skitsolarie, de bra finns att köpa på Uvasol där jag jobbar som säljare.
    Byxor better bodies*linne casall*kort hoodie nike*

    I dag solade jag efter jag gymat för första gången på säkert 2 månader. Det var välbehövt. Men det blir nog en spraytan från glitzy.se inom kort.

    bara lite mer shopping


    Jag har smygkikat lite på de här gladitaorsandalerna från din sko en längre tid nu och idag bestämde jag mig för att beställa dom.  Jag är väldigt nöjd med det frammognande beslutet som blommade ut idag. Vad skönt det är att handla på nätet, slipper trängas med folk och dom kommer ända fram till dörren.

    Visst påminner dom om de omtalade Acne-skorna fast utan klack?

    paket igen


    Nämen titta vad som kom idag, klänningen som både upprör många och älskas av andra. Jag älskar den i alla fall. Visst är det sjukt att jag och tusentals flera kommer springa omkring i den här i sommar, fattar inte vad jag håller på med. Jag borde skämmas som vill ha en klänning som du, du, du och du också har.

    denim


    Här ser vi tre kändisar som har anammat trenden där de bär avklippta jeansshorts. Just här ser vi Lindsey Lohan, Sienna Miller och Leonardo DiCaprios flickvän Bar Rafaeli. För mig känns det mer som om de korta var mer heta förra året och de längre lite lösa modellerna  är rätt i år. Men jag kommer köra på båda för det är ju så snyggt. Men hur som helst, korta eller långa får de gärna sitta lite löst, slimmade runt låret, nej tack.
     

    veckans


    Mycket veckans nu. Jag har verkligen lyckarts publicera hela veckans outfits. Detta är mycket ovanligt och jag tror jag ska fira med att gå och sova nu. Vilken är din favo? Nummer 4 är nog min

    Sov gott sötisar;)

    vinnaren

    Den här tjejen vann tävlingen. GRATTIS!

    glöm inte tävlingen


    träning söndag


    Äntligen! Jag kan träna intervaller igen, i alla fall på rotexen. Jag började med att gå en promenad ute i 50 min, sen direkt till gymet för att köra intervaller intensivt i 20 min. Efter passet blev det fruktsallad. Vi har varit hos svärmor idag där det blev lite onyttigheter så det gäller att hålla igen både innan och efter om jag nu ska nå mitt mål fram till den 5-6 juni.

    söndag


    *body AA från glitzy.se*kjol åhlens*skinnjacka redlabel*väska friis & co*gammalt skärp från H&M*

    veckans


    jag glömde att publicera veckans förra veckan så nu kommer den. har ni någon favorit den här gången?
    (klicka på bilderna)

    shopping


    Efter min morgonpromenad passerade jag Åhlens som hade lite kläder längs gatan. Jag såg något mönstrat som föll mig i smaken, det var en vid kjol, hög i midjan och nedsatt till 79 kr, ordinarie pris 350. Dagens kap kanske vi kan kalla det?

    lördag


    *linne & shorts Monki*skinnjacka redlabel*

    Sjysst kattsäng


    I dag fick kissarna en liten preset från mig. En ny ursnygg säng. Jag var lite orolig för att de inte skulle gilla den, men jag hann inte mer än ställa ner den på golvet förräns Lillan la beslag på den. Syster Storan var inte långt efter som kom fram och tvättade Lillan lite samtidigt som hon spanade in den nya guldiga sängen.

    glitzy.se


    Nu är det rabatt på alla American Apparel kläder på glitzy.se

    Tävling - Vinn Redken

    Ny tävling där ni kan vinna ett schampoo och ett balsam från Redken.





    Återställ solexponerat hår och hårbotten.
    Rädda ditt hår från UV skador med UV RESCUE, ett brett försvarssystem mot miljöpåverkan. Redkens exklusiva Interbond Conditioning System och energigivande C2 Solar Complex bekämpar UV skador, uttorkning och missfärgning av håret. Specialiserade ingredienser tillför nödvändigt UV skydd til håret, och återuppbygger hårets inre struktur, samtidigt som hårbotten lindras, får näring och fuktbalansen återställs. Håret skyddas, får nytt liv och glans.







    Salongen som sponsrar heter Kami Hårdesign, bästa frissan i Linköping enligt mig ;)

    För att vara med och tävla skriver ni varför ni så gärna vill vinna shampoo och balsam. Har du ingen blogg skriv din mail. Tävlingen pågår tom lördagen den 31:e

    shorts till er killar

    Ni ska se min sambo i sina beiga chinos, lite upprullade med tygskor till. Han är skitsnygg i dom...mm me like.
    Men hur snyggt är det inte med chinos-shorts till killar? Jag gillar chinostrenden, hoppas den håller i sig länge. Så länge som till hösten vet vi, men sen då?


    paket till mig


    I dag kom mina fina tennarmband från Luletråden. Jag är supernöjd, jag kommer ha dom på mig jämt. Men min sambo säger att jag inte ska duscha med dom för det inte är bra. Men jag vet inte, vet ni?

    Visst är dom tvistade fina?

    Most Honorable Red


    Dagen lack kommer från OPI och det låg i brevlådan i veckan. En blandning mellan röd och rosa och färgen heter MOD-ERN GIRL. En ny favorit i sommar tror jag detta kommer bli. Det kommer från OPI:s sommarkollektion som innehåller många sköna färger. Kollektionen heter Mods about Brights. Se alla färger här.

    fredag



    *klänning Whyred*kofta minimarket*skipants AA från glitzy.se*skor skopunkten*katt storan*

    fettmätning och torsdag träning


    Så här går det alltså till när vi mäter fettet på mig. Kalippern mäter tjocklecken på fettet i mm på mage, triceps och lår. Resultatet var väl inte så bra som jag hoppats på. Jag har konstigt nog 1 mm mindre på magen jämfört med ungefär samma tidpunkt förra året. Men allt annat var högre. Allt är fotens fel, hade jag kunnat träna förbränning under dessa veckor hade jag varit nere på samma resultat. Jag kan inte träna intervaller nu heller så jag får nöja mig med promenader ett tag till. Men jag tror jag lägger ner styrkan nu och satsar endast på förbränningen. Jag kanske kommer köra lite lite bara för att inte tappa för mycket. Jag har nu 16 dagar på mig att komma ner till förra årets resultat den 7 juli. Det ska gå, jag måste strama upp maten mer och satsa allt på förbränning.

    Jag hade satt upp ett mål i år och det var att jag skulle komma i ännu bättre form än förra året och har jag ett mål ska jag fan nå det. Att foten förstör mycket är en ursäkt, men det ska gå på något sätt. Det blir en ny mätning runt den 7 juli för att se. Nu jäklar kör vi. Jag är riktigt taggad nu.
                                     Triceps       Mage        Lår
    14 maj 2007:   
        15 mm         9 mm        22.5 mm
    7 juli 2007:           12 mm         6,5 mm     20 mm
    22 maj 2008:        17 mm         8 mm        24 mm

    Dagens träning blev 6 set rygg och 9 set axlar och sen en timmes promenad.

    *linne adidas*byxor nike*

    torsdag


    *klänning minimarket*skinnjacka redlabel*

    tävlingen

    glöm inte tävlingen som avslutas i morgon

    påfyllning



    Gold Button dress och den söta volangklänningen som Sienna Miller bär finns nu åter i lager. Dessvärre fick jag endast hem 10 st av varje så skynda er. Det kommer fler lite längre fram så gråt inte om du inte får tag i en :)

    Kat Von D at Sephora


    Det är kännt sedan innan att jag tycker Kat Von D ären cool tjej. Jag såg nu att hon har fått sitt eget smink på Sephora. Det är ifs limited-edition så det gäller att passa på om man nu vill bli ägare av sminket.

    Sephora beskriver serien så här:
    Created by Kat Von D, tattoo artist, reality-TV star, and owner of High Voltage Tattoo, this edgy color collection exemplifies old-Hollywood glamour with an L.A. vibe. As her gorgeous face leads on, Kat is as masterful with makeup as she is with a tattoo gun. (She can throw on a full, flawless face of makeup in 15 minutes, flat. Now that's on point.) Accordingly, her passion for makeup and self-expression is inked, so to speak, into every expert product she's created. From pin-up perfection to rocker chic, this limited-edition lineup allows you to tap into your bad-girl side and unleash your inner artist.

    tackar


    autosafe.se har gjort sitt jobb. De har betalt mina fortkörningsböter som jag fick för inte så länge sen. Jag kan nu varmt rekomendera er att försäkra er mot farbror blås böteslappar


    onsdag


    Hemma från Göteborg. Jag har tillbringat sammanlagt ca 130 mil i bilen igår och idag. Jag är lite seg nu. Men jag ska vila och slappa sen blir det gymet lite senare. Är det lite folk kanske kan filmar lite.

    När jag har viktiga kundmöten måste jag klä mig lite stiligare, ja ni vet. Man måste ju representera. Så idag blev det min nya favokavaj från glitzy.se, jeans cheap monday, linne monki och skor din sko.

    direkt från Paris



    Parislisa är troligen den bästa tjejen just nu. Hon erbjöd sig att köpa denna underbara klänning från H&M som sålde slut på direkten. Pengarna är överförda och jag hoppas hon skickar den snart :) Ett paket till mig från Paris inom kort alltså. Hoppas den passar nu bara, annars får jag väl sälja den på tradera för 1000 spänn som många andra gör.

    Här ser ni dom på hennes soffa. Ser ni att mönstren är olika på dom. Det är lite kul för då är man unik i just sin klänning. Tusen tack Lisa, du är verkligen toppen. Lisa har själv lagt ut en i strlk 34.

    promenad


    Dagens träning fick bli en promenad på ca 50 min. Min första promenad sedan foten gjorde illa sig. Det gick riktigt bra. Nu blir det promenader fram tills jag kan jogga igen vilket borde vara snart hoppas jag. På torsdag är det fettmätning. Då får vi se hur jag ligger till jämfört med förra året.

    Jag har varit sjukt nyttig igår och idag.
    Lunch igår, gröt. middag igår kycklingfilé med potatis i ugn och pyttelite tsatziki (vet inte hur det stavas). Idag, sushi till lunch, middag gröt. Jag har även tryckt i mig lite choklad som gav mig sisådär 12 g fett, men det gör inget med tanke på det lilla jag ätit idag. Nu blir det en piggelin och en frukt och sen mys i soffan med darling.

    I morgon blir det gymet igen

    ciao

    paket till mig


    I dag kom paketet från top shop men jag är lite besviken. Shortsen var inte så stora som jag hade hoppats på + att den större storleken på shortsen är mindre än den minsta storleken även om skillnaden är minimal. Men jag orkar inte beställa ett par till så jag behåller den minsta storleken som är störst och det är dom ni ser på bilden. Skorna me like a lot. Shortsen är också sjyssta om man bortser från att jag ville ha en strlk större.

    Istället för att skicka tillbaka det andra paret så kan någon av er få köpa dom. Dom motsvarar en 27:a i jeans. Vill du ha dom slappa bör du vara en 25-26 och normalt sittande en 27:a. de kostar 550 ink frakt. maila [email protected] vid intresse. Först till kvarn.


    får det lov att vara en rosa dildo?


    I dag när jag var på väg hem från soliga Göteborg hörde jag på nyheterna att Apoteket ska sälja dildos och andra sexleksaker. Jättebra att Sverige slappnar av lite, men tror ni att den pryda svensken kommer springa på Apoteket och köpa sexleksaker till höger och vänster? Hmm lite värktabletter och ja just ja, en rosa dildo var det ju.

    Gamlingarna kommer smälla av när det spriner omkring en massa kåta människor som viftar med sexleksaker. Eller kommer hyllorna vara orörda för att det är för genant att handla sexleksaker så öppet? Eller kommer effekten bli tvärtom?

    Låt debatten börja. Och sitt nu inte där hemma och var tyst utan dela med er nu för en gång skull. Ni är trots allt lite drygt 2000 som läser bloggen varje dag.

    PS. Personligen gillar jag Mr Rabbit som vi ser här på bilden, det är en jäkla fart på den. Mamma, förlåt, jag vet att du läser bloggen.

    tisdag


    *linne & halsband monki*jeans cheap monday*kofta banana republic*

    tävling


    Vi drar igång en tävling igen. Ni kan vinna lite blandade smycken från Ericssonstrading. 3 halsband, 2 par örhängen, ett armband och en nyckelring/väsksmycke.

    Ni måste lova mig att ta en titt på hemsidan och sedan kommentera här. Har du ingen blogg glöm inte mailen.

    Tävlingen avslutas på fredag den 23:e klockan 18:00. Jag kommer lott fram vinnaren, ni får kommentera upp till tre gånger. 

    I nästa tävling kan ni vinna Redken prylar igen.

    jag är fast


    I går var det ett maraton på kanal 5. De visade massor avsnitt av Gossip Girl. Jag råkade se några stycken och sen var det kört. När sista avsnittet var slut begav jag mig till internet, hungrig efter fler avsnitt. 3 avsnitt senare vill jag ha mer. Jag är fast i skiten. Hur kundet detta hända? Jag är totalt stormförtjust i serien. Alla är så snygga, både tjejerna och killarna, och deras kläder ska vi inte tala om. Jag är så tjejig så det inte är sant. När kommer nästa avsnitt? Måste ha nu.
     
    För er som följer serien på tv börjar det tydligen i morgon klockan 20 på kanal 5. Är det många av er som ser Gossip Girl?


    träning måndag

    Ohh, idag var jag trött och inte alls sugen på gymet. Men jag tvingade mig ner och tränade 9 set biceps och 3 set mage som ni kan se på filmen nedan. Jag tränade även lite stabilitetsträning för foten. Jag stod på en sån där balansskiva och efter det körde lite tåhävningar. Foten blev trött fort och nu är jag lite stel. Men det är bra att börja bygga upp den redan nu. Jag vill inte att det ska hända igen.

    På vägen hem åt jag en god bar. Brukar dricka en gainomax, men ja var så godissugen så jag passade på att stilla suget med den rosa ni ser på bilden. Min näsa är inte så där stor som den ser ut att vara på bilden. Vill inte att ni ska få något om bakfoten här :)

    *linne och byxa och jacka betterbodies*hoodie UCLA*löparskor & väska nike*



    måndag


    hello brudar och killar eller ni kanske är män? Vad vet jag. Är hemma på lunchen och käkar lite gröt med äggvitor i. Känner mig inte sådär supermätt, men nu är det måndag och dags att ta tag i det igen. Jag längtar redan till nästa helg :)

    *tröja monki*chinos gina*vita tygskor som står i hallen*

    Cupcake

    I dag har jag bakat supergoda muffins.

    Muffins:
    150 g smör
    2  st ekologiska ägg
    1.5  dl strösocker
    1  tsk vaniljsocker
    2  dl gräddfil
    1  st citron, skalet
    3  dl vetemjöl
    2  tsk bakpulver
    1  dl kakao av god kvalitet
    1  nypa salt

    Gör så här

    1. Sätt ugnen på 175 grader varmluft om du vill göra stora muffins, och 200 grader varmluft om du vill göra små.

    2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker poröst. Rör ner smält smör, gräddfil och rivet citronskal. Blanda vetemjöl, kakao, bakpulver och salt och rör ner i smeten.

    3. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt. Fyll muffinsformarna till 2/3 med smet.

    4. Grädda i cirka 20 minuter om du gör stora muffins, 12-15 minuter om du gör små.


    Frosting:
    100 g Philadelphiaost
    60 g mjukt smör
    300 g (1pkt) florsocker med chokladsmak
    0.5 st citron, saften

    Blanda ihop allt till en smet och kleta sedan på muffins

    Till Camilla


    Camilla funderar på att köpa klänningen från Minimarket som jag köpte igår. Hon bad mig att visa lite bilder när jag har den på mig. Jag slog på stort och filmade klänningen för att hon verkligen ska se hur den ser ut på.

    Jag bjuder även på en liten dans i hopp om att kunna underhålla er så här på söndagskvällen.

    Garderobsstädning och bloppis

    Nu har även jag skaffat mig en bloppis. Jag är så dålig på att göra mig av med kläder. Men idag tog jag steget och rensade ut sådant som jag inte har använt på länge. Efter min shopping idag kände jag att jag bara var tvungen att ta tag i garderoben. Det är inte så kul att trycka in nya kläder i en trång och oorganiserad garderob.

    Jag slet ut allt som fanns och började från noll. Det var tidskrävande, men det är så skönt nu efteråt. Här får ni se lite bilder under rensningen och slutresultatet.


    dagens shopping


    Vi börjar uppifrån.
    Vitt linne från Monki: riktigt snyggt att ta till ett par jeans med hög midja. Enkelt men skit snyggt.
    Shorts från Monki: Lite vidare och a-linjeformade med hög midja. Superfina.
    Skor: Jag ville ju ha ett par svarta helt platta skor med peeptoe men jag hittade inga. Dessa är så nära jag kan komma för tillfället. Men jag gillar dom. Endast  250 kr.
    Lånklänning från Lindex: Med denna har jag 4 långklänningar. Nu räcker det. Men jag kunde inte låta bli. Den är så fin, finare än på bilden. Jag kommer nog kapa snörena som man ska ha runt halsen. Den finns att beställa i deras webshop
    Volangklänning från Monki: Jag avskyr knälånga klänningar, men inte denna. Den var så fin på så jag var bara tvungen att köpa den.
    Gult linne från Monki: Ett oversize linne med tyngd i. Skitsnyggt att ha det nerstoppat i kjolar, jeans och shorts med hög midja.
    Klänning Minimarket: Kunde inte motså den. Jag visste inte att Minimarket hade en webshop. men det har de och här kan ni beställa klänningen.
    Mysdress från UCLA köpt på Bik Bok: Jag såg en tjej på mataffären i denna dress häromdagen och hon var så fin så jag var tvungen att ha en jag med :)
    Tröja till Jocke: Denna snygging kommer från Nudie, köpt på Lin&Co här i Linköping. Jocke har länge letat efter en sån här tröja utan resultat. Men idag hittade jag den så då passade jag på att sno åt mig den sista i hans size. Det är så snyggt med ett par chinos som är lite upprullade, en skjorta eller linne med tröjan över. Gärna ett par vita tygskor till. Mmm me like a lot.

    Nu var det slut för den här gången. Vi får se när nästa shoppingrunda går av stapeln.
     

    lördag




    idag har jag varit en riktigt bra dag. jag har gått på stan helt själv och shoppat en hel del. jag tyckte jag var värd det. nu är jag helt slut och ska snart slänga mig i sängen och kela med kissarna framför tv:n

    *jeans cheap monday*linne monki*mcjacka primark london*skor din sko* halsband maya design*

    tävling hos Therese

    Jag har tydligen missat att det har bloggats så det står härliga till om den här klänningen från H&M. Jag såg den för första gången i en blogg igår och jag blev kär. Tjejer, ni vet vad jag snackar om. Det bästa är att man kan vinna den. Jag vill inte tipsa er om tävlingen men jag måste för att få vara med och tävla. Jag är en egoistiskt människa och jag vill verkligen ha den. Man får tävla en gång om dagen, jag tror banne mig jag ska göra det. Kommer bli tjatigt för er, men ni får stå ut helt enkelt. Jag ska göra allt för att vinna klänningen. Detta inlägg kommer ni inte se för sista gången.

    grattis * 2


    Zipzo
    vann tävlingen. Grattis till dig.
    Tjejen som ska få lite solkrämer hemskickade heter Magdalena.

    träning fredag


    I dag tränade jag ben. Men foten är ju inte läkt ännu så jag körde 9 set benspark och 9 set lårcurl. Så mycket annat kan jag inte köra tyvärr. Jag vill helst köra tunga benpress ich benböj så stjärten får sig lite träning.
    Avslutade med 5 set mage i maskin.

    Ikväll ska vi käka gott och dricka lite vin så därför blev lunchen en tallrik gröt med en proteindrink. Det är ju faktiskt det totala intaget som räknas även om det blir lite mer idag än vad det borde bli.

    *byxor & linne better bodies*hoodie nike*

    fredag


    jag på mitt kontor tidigare idag
    *jeans levis*linne monki*världens bästa kavaj glitzy.se*

    Glitzy betygsätter

    Som ni säkert vet så pågår filmfestivalen i Cannes för fullt. Jag har tagit mig en titt på stjärnornas klänningar och ni får här veta min åsikt. Era åsiket är så klart mer än välkomna.

    Devon Aoki får en 2:a
    Jag gillar modellen, figurnära och axelbandslöst är riktigt fint. Men att se ut som en fisk som har tappat hälften av fjällen är ingen höjdare.

    Julianne More får en 1:a
    To muck lull lull på klänningen. Jag behöve rinte säga mer än så?Att hon inte fick en nolla i betyg beror på att den var gul. Gult är inte fult, utan riktigt hett i vår & sommar.

    Mischa Barton får en 3:a
    Kanske inget jag själv skulle glida ut i. Men å andra sidan går jag inte på såna här tillställningar så ofta. Klänningen är elegant, ett axelband, lila och sjysst passform.

    Eva Longoria får en 3:a
    Hon är så jäkla snygg så jag vill ge henne en femma bara för det. Men jag har lite svårt för den starka färgen. Modellen klär henne och klänningen är absolut gala.

    Natalie Portman får en 4:a
    Kul med en kortare klänning bland alla dom långa. Det är volanger, tubtopp, och markerad midja. Många rätt där!

    Angelina Jolie får en 4:a
    Grönt är skönt och Angelina passar alldeles utmärkt i denna sköna skapelse som är perfekt när man är gravid precis som hon.

    Det var allt för nu. Kanske uppdaterar med fler klänningar sen om tid finnes :) Vad tycker ni? Vilken är er favorit?

    hur många skor äger du?


    Jag har varit dåligt på att blogga idag. Men jag har inte haft någon lust. Men för att hålla er sysselsatta medan jag sysslar med annat som exempelvis slappa kan ni väl berätta för mig hur många par skor ni har? Jag kommer lotta ut lite solkrämer till en av er som vill dela med sig av informationen.

    I morgon kommer jag presentera vinnaren av tävlingen som avslutades idag

    nedräkning

     

    torsdag


    lite rockig idag va?
    *jeans wrangler*tee grail*skinnjacka redlabel*

    träning torsdag


    Ush vad jag avskyr att redigera i paint. Photoshop borde vara standard på alla datorer.
    Jag snabbtränade på lunchen idag, jag hann med det jag skulle vilket var 9 set rygg. Efter jobbet blir det massage, det ska bli så skönt att bara bli ompysslad en hel timme hos min favoritmassör.

    *linne better bodies*byxor body action från glitzy.se*

    Vet ni? idag har jag fuskat och ätit lite fikabröd på jobbet. men säg inte till någon ;)

    träning onsdag


    Det känns som om jag inte äter något. Som idag, ifs 2 osötade mackor med light ost och smör till frulle(inte så bra). Lunch, hemmagjord nyttig kycklingburgare, ingen mellis för jag hade glömt den hemma. Middag, gröt med äggvitor och frukt och en gainomax efter träningen. Jag tror minsann jag ska trycka i mig två piggelin senare och lite mer frukt. Men är foten stukad är matintaget strypt. Man kan ju faktiskt tappa fett utan förbränning.

    I dag tränade jag 9 set bröst och 9 set triceps. I morgon blir det rygg på lunchen och massage på kvällen ;)

    *byxor better bodies*linne nike*

    tenn för hela slanten


    Tennarmband är riktigt hett just nu. Norrländskt hantverk. Jag hittade en sida som heter Luletråden när jag googlade. Jag ville ha äkta grejor, inget skit som säljs på smyckeswebshopparna. De har även ett riktigt bra pris om man jämför med många andra.

     En beställning är gjord och jag förväntas ha mina armband om 1-2 veckor.
    Jag köpte 2 tvistade, lite annorlunda och riktigt snygga, men jag kände att jag ville ha ett traditionellt också så det fick det bli. Men i en ljusare brun ton än det på bilden.

    Nytt för i sommar är att deras armband kan fås sydda på guld, silver,
    hot pink, sunny yellow, bright green, delicious orange, deep purple,
    lila, off white, baby rose, baby blue, turkos, marin blå, röd, olivgrön
    eller khaki.
    Dessa färger finns inte på på webshopen utan eftersom de tillhör deras
    designer kollektion för utländska kunder. Men maila dom så fixar de det ni vill ha. Mycket tillmötesgående har de varit. Jag måttbeställde armbanden så de ska passa just min handled.

    Top Shop shopping

    Det blev ett par jeans Shorts i två olika strlk för att se vilka som sitter bäst och ett par sköna indianinspirerade Sandaler . Jag ångrar nästan att jag inte beställde dessa med högt skaft också, men det kanske var för att jag egentligen vill ha såna fast med lite mer gladiatorstuk. 



    onsdag


    *chinos gina tricot*knallgul tee American Apparel från glitzy.se*tygskor Esperit*skinnjacka primark london* katter storan & lillan*

    Jag tror foten trillar av precis ovanför fotknölen snart, ser ni vad blå och äcklig den är, själva foten har samma färg. Ush!

    Vinnaren

    Lite sent att presentera vinnaren nu av tävlingen där ni kunde vinna Redken. Men det var över 100 kommentarer att läsa igenom.
    Tjejen som vann heter Mia

    Hennes motivering:
    Jag är i stort behov av Redken,
    för jag ser tydliga tecken
    på att mitt hår behöver glans och vård,
    så snälla var inte så hård;
    låt mig vinna!

    Jag ville verkligen ge priset till så många, men jag har bara ett set att lotta ut. Men snart kommer det en ny tävling där ni kan vinna sommarserien från Redken. Det får ni inte missa. Håll utkik!

    Mia maila din adress till info@glitzy,se

    lista

    Det är så att jag måste ha tre grejor just nu. Det är mer jag vill ha men detta är prioritering ett just nu.

    Ett par svarta flats med peeptoe. Kom gärna med förslag på webshoppar som har det.

    Ett par lite längre jeansshort som är lite slitna. Jag har beställt ett par från Topshop. Jag beställde 2 olika strlk, jag vill inte att de ska sitta för tajt.

    Den lilla jeansjackan. Jag har en hemma i garderoben som jag kanske kan sy om. Annars får jag leta på lördag. Tips på affärer som har det?

    Carries Dior shoes


    De outfits vi har sett hitils från Sex and the city filmen har inte varit fy skam. På bilden ser vi Sarah Jessica Parker i trippa omkring i ett par riktigt fina gladiatorheals ($770) från Dior. Nu finns de tillgängliga online, så har du ca 4500 kr över och vill bli ett par snygga skor rikare så vad tvekar du på? De kommer sälja slut fort.


    Do we like them or what?


    Gold button dress


    Det är så många som har väntat på att Gold Button Dress ska komma in till glitzy.se Vet ni? I dag kom den, men endast 9 st så skynda er. Men häng inte läpp om du inte skulle få en, det kommer fler inom kort. Kanske redan i slutet av veckan.

    tisdag

    *gladiatorsandaler Ellos * jeans vila * tee & väst som sitter ihop glitzy.se*


    Leggings?


    Är det sant? Ja, ta mig tusan, Lindsey har jeans och inte leggings. Jag gillar skorna, jag hatar inte toppen och jeansen är ok.

    Lindsey har väl inte fått pris för bästa klädda på sistone direkt. Vad hände där egentligen? Var det när hennes stylist Rachel fick kicken det gick utför? Hon kanske inte hade någon vidare smak innan Rachel kom in i bilden heller? Tips: återanställ din Stylist. Jag är trött på dina leggings i alla dess former.

    Oj vad ointressant det här var, men jag slår vad om att det roar några av er där ute?

    Kvällsmellis


    Här ska ni få tips på vad ni kan äta på kvällen om ni är lite småhungriga. Skitgott!
    1 vispad äggvita
    50 g blåbär
    50 g hallon
    145 g lättkesella 
    sötningsmedel efter smak

    vispa äggvitan och blanda i resten. Ät & njut. Proteinrikt och bra mellanmål.

    träning & gröt



    I dag har jag gymat, men det var svårt att hitta ett sätt att träna förbränning på. Många repetitioner hade jag inte lust med, jag vill träna tungt när jag tränar styrka. Men foten läker så himla fort, så jag räknar med att kunna börja med långpromenader inom ett par dagar.

    Det blev 9 set biceps och 9 set axlar. Avslutade med 3 set mage.
    *linne & byxor nike*hoodie American Apparel*strumpor Puma*

    Till lunch blev det gröt. Jag har mest varit hungrig hela dagen, men va fasen ska man göra när man inte kan träna förbränning?

    1. vispa 3 äggvitor
    2. koka 1 dl gröt
    3. blanda i äggsmeten med gröten, låt koka ihop en stund.
    4. lägg upp och häll i äpplen och lite blandad torkat frukt, sötningsmedel och kanel
    5. häll på lite minimjölk
    Middagen blev det äggröra, 4 ägg och jag behöll 2 av äggulorna, kalkon, röd paprika, salt & peppar. Supergott.

    Ny tävling


    Jag ska snart presentera vinnaren från förra tävlingen. Men först drar vi igång en ny tävling där ni kan vinna det här fina halsbandet som Sara har designat.

    Regler:
    Ni måste svära på att besöka Saras hemsida. När ni har gjort det kan ni skriva vad ni vill här max tre gånger.
    Jag kommer lotta fram vinnaren på torsdag den 15:e maj klockan 19.00. Har ni ingen blogg glöm inte att skriva er mailadress.

    Nyheter


    Så här ser nyhetsbrevet ut som går ut till alla kunder idag. glitzy.se innehåller altså en hel del nya kläder. Jag har själv roffat åt mig T-shirten med västen som sitter fast.

    träning söndag


    Dagens träningspass bestod av 2 timmars sömn. Jag somnade i sängen framför tv:n vid ca 18 och vaknade 20 då gymet stängde. Skit också. Men jag antar att kroppen sa ifrån och jag behövde det. Jag har verkligen fyllt på med kolhydrater och fett i helgen så kroppen borde vara redo för en hård träningsvecka nu. I morgon blir det gymet efter jobbet och jag ska försöka hitta ett sätt att träna förbränning, det kanske fungerar i roddmaskinen? Vi får se. Men det är hög tid att ta tag i det här nu om jag ska komma i min sommarform som jag vill vara i. Jag vägrar att ge upp på grund av en stukad fot som inte kunde komma mer olägligt.

    veckans


    Ja ni, här har vi veckans outfits. Har ni någon favorit kanske? Jag gillar nog tvåan ganska mycket

    söndag


    Nu har vi tillbringat 2 timmar i solen. Det är 1.5 timme längre än vad huddoktorerna rekomenderar + att vi inte använde solskyddsfaktor. Man ska minst smörja på sig 20 om man inte vill ha cancer. Jag är väldigt orolig nu när vi har trotsat dr så mycket.

    *bikini H&M*klänning indiska*skärp gammalt som gatan*solglas gina tricot*

    solglasögonen som är en kopia av Rayben Wayfarer tog jag på mig för min bloggy friend skull. Jag vet att hon älskar just den här modellen.

    sleeves


    Det är riktigt snyggt med tatuerade armar på män. Förr var det "drägg" som hade det, men idag är det mer accepterat och det är mer en regel än undantag på exempelvis fotbollsspelare. Jag gillar det mycket och jag skulle inte bli ledsen om min sambo valde att göra en arm. Han är inte alls emot det så vi får se.

    Min absoluta favorit med tatuerade armar är Chris Nunez från Miami Ink. En riktig heting. Jag vill verkligen inte att Jocke ska ha så där många tattoos som han har, men på Chris passar det och det är hans stil. Men Jocke är trots allt hetare, men det är aldrig fel med lite ögongodis. Eller hur?

    lördag no 2


    Jag, min sambo och Jeppe har varit på stan och käkat och druckit gott. Vi avslutade med en bio. Vi såg 21 och vi gillade den mycket. Se den!

    *jeans cheap monday*top & skinnjacka primark london*skor skopunkten*

    I kväll lämnade jag kryckorna hemma, jag tvingar mig själv att läka fort. Jag vill komma igång med träningen igen.

    lördag


    Vi har varit ute och solat en sväng. Det är verkligen sommar just nu. Det är så härligt. Men blek är man allt. Tror jag får gå loss med spray tan från glitzy.se i morgon. I dag solade jag med solskyddsfaktor i ansiktet för första gången i hela mitt liv. Det är dags för mig att ta hand om min hud. Visst, det finns plastik, restylane osv. Men det är inte bot på allt. Från och med nu ska Charlotte sola sunt.

    Klänning & gladiatorsandaler Ellos  * djurisk bikini ;) H&M

    VI HAR EN VINNARE


    Grattis grattis Hanna. Du har vunnit en bloggdesign som Kickan ska designa.

    fredag


    En klänning för er skull som jag sa :) Jag förstår inte att jag inte har tagit på mig den här klänningen från glitzy.se tidigare. Jag fullkomligt älskar den. Supernsygg tycker jag. Till det en skinnjacka från Primark i London.

    Ni ville ju se bilder på foten och det får ni nu. Den är ungefär dubbelt så stor + att den är blå vilket ni kan se längst ner till höger. Jag visste inte själv om det förrän jag såg fotot. Jag har bra läkekött vilket är känt sedan tidigare ;) Jag kan gå utan kryckor, men det är inte så kul för det tar 100 år att ta mig c 100 m.

    vi ska bli med Iphones


    Jag struntar i vad ni säger. Jag har hört mycket bra om den också. Jag vill ha en Iphone och kommer köpa en, så är det. Är jag inte nöjd med den så köper jag en ny och bort med den gamla. Min sambo ska också ha en så vi jagar 2 stycken för fullt.

    Jag vill ha den på en gång. Helst NU. När jag väl har fått för mig en sak ska det hända nu. Jag är som ett barn när det kommer till prylar.

    händerna på täcket


    Kat von D is hot. Med det säger jag god natt, ses i morgon
    Förresten, vart har ni tagit vägen idag? Är ni sura på mig? Jag har 1000 mindre läsare idag än vad jag brukar ha? Är ni sura för att det är så lite outfits just nu? I morgon ska jag sätta på mig en fin klänning för er skull. OK?

    träning torsdag


    *linne casall*byxor adidas*

    6 set biceps, 6 set triceps & 4 set mage i maskin. Skulle ha tränat 9 set på varje muskel, men jag var så trött och eftersom jag inte kan köra med fria vikter orkade jag inte gå & klura på vilken maskin jag skulle välja. Men jag har tränat lite i alla fall och det känns riktigt bra.

    Förbränning är helt uteslutet som ni förstår så därför har det varit gröt med äggvitor på middagsmenyn två dagar i rad nu. Koka upp gröten som vanligt, vispa upp äggvitor, inte för hårt, men tills det blir ett fluffigt skum. Blanda ihop allt och ha i det du tycker är gott. För mig brukar det bli äpple, kanel, sötningsmedel och lite torkad frukt och minimjölk. En perfekt fruskost om man har tid och ork.

    tjejer, hjälp mig

    Jag har bett min leverantör sy upp en sjysst kjol & klänning med stjärnor. Klänningen är inget att snacka om tycker jag. Men resten då?

    Ohh yes

    Hmmm, visst är den fin? Skulle ni bära den om ni fick en? Kanske ska be dom sy upp en i en annan färg också? Eller flera färger. Vilka färger tycker ni?

    Jag är väldigt tveksam till blommönstret. Men nu är det inte jag som ska ha den utan ni och flera andra. Er åsikt är viktig. Ni kan faktiskt vara med och påverka vad som kommer tas in i glitzy.se-shoppen.

    Jag har sagt det förr, maila gärna bilder när ni ser ett sjysst plagg på en kändis. [email protected]

    tävlingar


    I morgon avslutas tävlingen "vinn en bloggdesign" Det är endast 74 st tävlande. Det är väl fler än det som vill vinna en bloggdesign?

    Glöm inte bort Redken-tävlingen, där ni kan vinna ett helt kit med sköna Redken-prylar. Tävlingen avslutas på söndag

    linnen


    Sommaren närmar sig, eller idag är den redan här. Tyckte det var dags att ta in lite linnen till glitzy.se nu när solen börjar titta fram allt mer. Jag bara älskar Uggle-linnet och det populära trycket Today I'm wearing this finns nu även i linnet så det är ju inget att tveka på. Right?

    De borde finnas i butiken om ca 2 veckor

    kryckor var det här


    Jag vet att ni bryr er och oroar er för mig. Ni kan knappt vänta längre, ni spricker av spänning. Hur har det gått med foten? Ni förstår ironin va? I bland måste jag förklara att jag skriver med ironi för ni blir så upprörda annars ;)

    Nu får ni höra allt varken ni vill eller inte. Jag jobbade som vanligt och vid 13 åkte jag till vårdcentralen. Fick träffa en oerfaren läkare som knappt visst vad en stukning var så hon skickade upp mig till röntgen på US. Jag fick beskedet att inget var trasigt så det var bara att skutta hem och vänta ut skiten. Ja det var väl allt! Jag åkte så klart tillbaka och jobbade.

    Foten är ännu mer svullen nu, ser inte klok ut. Jag kan stödja lite på den om jag pekar den åt vänster när jag går. Jag kan inte ha den rakt fram för då gör det ont som F**.

    Dagens outfit har varit myskläder och en gympasko. Jag orkade inte snofsa upp mig idag. Vi får se i morgon. Jag skulle ha tränat idag, men vet ni? Jag, Charlotte, glitzy, kalla mig vad ni vill, har legat i soffan i säkert 2.5 h och slötittat på tv. Vet ni hur jäkla lyxigt det är i min värld? Det du Engla, det kan man kalla vardagslyx.

    Nu ska jag packa ett paket till en tjej som bara måste ha sin klänning tills på fredag sen blir det mys i sängen med min lovely sambo.

    Ciao!

    glitzy & anna med i pressen



    Anna som har designat den fina teen som jag säljer på glitzy.se var med i Veckans nu. Kul kul! Men dom har skrivit fel, glitzy.com stämmer ju inte. .se är det som gäller

    tisdag


    bra outfitbild va? *jeans vila*skjorta glitzy.se*

    i morgon blir det vårdcentralen för att få kryckor. men först jobbet. ingen är argare än jag just nu. det som irriterar mig mest är inte smärtan, utan hur det påverkar min träning.

    stukat foten


    Jag och Jocke var och spelade tennis när jag plötsligt stukar foten och lägger mig ner och skriker. Jocke trodde typ jag hade brutit benet eller något. Smärtan var nog inte långt ifrån. Jag vet inte har aldrig brytit något. Jag gråter sällan och har väldigt hög smärttröskel. Men här brast det. Ni ser ju på kortet hur ledsen lilla jag är. Jag gråter fortfarande för jag tycker så synd om mig + att det gör sjukt ont fortfarande.

    Sitter just nu i telefonkö till akuten. Jag vill åka dit & hämta kryckor. Det är helt omöjligt att stödjapå foten.

    Men jag får skylla mig själv när jag spelar i fel skor. Det är som att be om det. Men jag hade skavsår och kunde inte ha de andra skorna. SKIT SKIT SKIT SKIT. Det var den förbränningsträningen på länge det.

    Utvilad


    Är ni som mig? Helt död när klockan ringer? Vi har nu beställt en lösning på detta. Hoppas den kommer redan i morgon ;)

    Alla vet hur det känns när man vaknar upp tack vare sin "kroppsklocka" och man känner sig utvilad och avslappnad. Därför uppfanns framtidens väckarklocka som väcker dig när du befinner dig i din mest utvilade sömnfas!

    Genom att följa och registrera dina rörelser (via en sensor i ett bekvämt armband) kan aXbo Sleep Phase Alarm Clock bestämma den tidpunkt där du vaknar som mest utvilad och pigg.

    aXbo Sleep Phase Alarm Clock är en väckarklocka som fått toppbetyg både i press, se M3's recention här, och i konsumentomdömen. Wolverine_81 t ex skriver så här på Prisjakt's hemsida "Helt magisk klocka som verkligen är värd sina pengar."

    Priset är ca 2000 kr ink frakt.

    bokat hotell

    Jag har precis bokat en natt på Clarion Hotel Sign i Stockholm. Det spektakulära glashotellet.


    Sjysst design :)

    Vårt rum. Superior 2095:-/natt

    Takpoolen som vi förhoppnigsvis kan utnyttja när vi är där. Håll tummarna för att solen kommer skina på oss.

    Någon som har bott här kanske?

    träning måndag

    I dag blev det en promenad i rask takt i nästan en timme, sedan in på gymet för att köra rygg och axlar. Men som sagt, styrkan har jag dragit ner massor på eftersom förbränning är nr ett nu. Jag försöker bara bibehålla det jag har.

    3 set Latsdrag:
    Muskler som aktiveras:   
    De primära muskler, som aktiveras under latsdrag är latsen (Latissimus dorsi). Sekundära muskler är biceps, underarmar och axlar. 

    Utförande:  
    Greppa tag i stången precis innan den börjar att vinkla sig. Håll i stången och sätt dig ner. Var säker på att du sitter stadigt mellan sittplatsen och vadderingen vid låren.

    Med kraft så drar du stången till överkanten av bröstet. Försök att nudda stången mot bröstet och få full kontraktion i latsen. Med kontroll så sträcker du ut armarna till startläge och stretchar. När du är klar står du upp och släpper stången. Form:  
    Du ska låta kroppen flytta sig med en naturlig rörelse. När du startar ska du nästan sitta helt upprätt. När du drar ner stången ska du luta dig tillbaka ungefär till 45 -55 grader.

    Detta gör att du kan överbelasta muskeln mer och hjälper till att skydda dig mot skador, speciellt i axelområdet.

    Rörelsen:
    Var säker på att du får bra stretch i latsen vid toppen av övningen, när du har armarna utsträckta. Få också en bra kontraktion när du sänker ner vikten till bröstet.



    3 set Sittande kabelrodd

    Muskler som arbetar: 
    De primära muskler som arbeta i sittande kabelrodd är ryggen (latissimus). Sekundära är biceps, underarmar, axlar, quadriceps och hamstrings.

    Utförande:  Greppa i handtagstillbehöret lite smalare än axelbrett i sittande ställning med knäna lätt böjda. Böj dig vid midjan och luta dig framåt för att få fullständig stretch. "Ro" tillbaka kroppen till sittande ställning.  Repetera rörelsen tills du gjort klart antal önskade reps.  Form:  När du går till upprätt ställning svanka då ryggen och håll fram bröstet för att fullständigt kontrahera ryggen. När du är i toppläget av rörelsen luta dig inte för mycket tillbaka till sittande rak ställning, inte mer än 10 till 15 grader förbi parallellt läge. Rörelselängd: 
    Se till att du får fullständig stretch i latsen vid bottenläget av rörelsen genom att böja vid midjan och sträcka ut armarna framåt.

    Dra handtaget ända fram till kroppen, kontrahera ryggen fullständigt i varje repetition. Begränsa inte rörelseomfånget för en tyngre belastning. 



    3 set Korsrygg:

















    AXLAR:
    3 set stående hantellyft å sidan med raka armar och 3 set med böjda armar

    Vinn Redken



    Vi kör 2 tävlingar på en gång. Nu kan ni vinna detta underbara set från Redken. Serien heter Clear Moisture:
    Fukt som inte tynger för normalt/torrt hår. Mätta normalt till torrt hår med viktlös fukt. Redkens exklusiva Interbond Conditioning System, kombinerat med det unika ultra-lätta Micro Moisture Complex, återställer, balanserar och binder en optimal fuktnivå i håret utan att tynga. Håret är mättat med fukt, luftigt och fullt av glans.

    Motivera varför just Du ska vinna. Tävlingen slutar söndagen den 11:e maj klockan 13:00

    Det är Kami hårdesign, Platensgatan 8 i Linköping som sponsrar.


    tävling


    Nu jäklar kan ni vinna en bloggdesign. Sorry att ni som inte bloggar kan vara med. Men ni kan vara lugna, det kommer en ny tävling senare ikväll.

    Kickan heter tjejen som är så snäll och vill deigna just Din blogg. Det är hon som har designat min blogg. Surfa in på hennes blogg och kika runt lite.

    Det är superlätt att vara med och tävla. Jag och kickan har valt ett nummer som är superhemligt. Ni kommenterar och ni får skriva vad ni vill. När tävlingen är slut kommer vi presentera vinnaren på bloggen som hade kommentar nummer *******
    Tävlingen slutar på fredag den 9:e maj.

    Hänger ni med?

    böter till mig

    Japp idag hände det. Jag blev tagen av en civilare. 119 på 90-väg.
    När jag vevade ner fönstret så lät det på polisen som om han skulle ta mitt körtkort och jag slänger då ur mig: "Men jag körde bara 29 för fort" Det var inte vad han ville höra. Han säger: "Hmmmm så du dividerar med ditt körkort när du är ute och kör?" Jag: "Mmmm för det mesta."

    Sen snackade vi lite, en mycket trevlig polis. Så trevlig så han gav mig böter för halva summan. Han ville gärna släppa mig sa han och det hade han om jag hade kört ca 10 för fort. Eftersom han var så snäll, har jag varit snäll tillbaka, jag har hållt mig till hastighetsgränserna hela dagen. Men ack så tråkigt det var. I morgon är en annan dag.

    Imorgon är det jag som ska faxa min bot till autosafe så de får betala den åt mig.


    Så här obrydd kan man vara om man slipper betala sina böter

    I backspegeln ser ni en skymt av den snälla Polisen. Tyvärr kan jag inte avslöja hans namn. Jag vill inte att han ska hamna i trubbel ;)

    veckans

    Någon favorit kanske?



    som ni har väntat


    Äntligen kommer bilderna ni har väntat på.



    Inte så där jättestor skillnad. Men det var meningen så det hela vart lyckat. Jag har lite mer volym och jag gillar det. Jag kommer fortsätta med att spruta in gel i läpparna. Absolut! Nästa gång kanske jag tar hela sprutan. Det var lite lite kvar, men jag var livrädd för att det skulle bli för stort.

    Längst ner ser ni mina vita tänder ;)

    ******


    Japp, här är vi igår. Jag, Jocke, Carro och Totta. Vi hade riktigt roligt och jag är riktigt trött idag. Men jag ska försöka pallra mig ner till gymet senare och köra lite ben. Jag är frisk och måste komma igång med min träning någon gång.

    Här i Linklöping är det nästan sommar idag. Jag handlade lite frukost sedan la vi oss i parken och käkade lite. Men att vistas i solen när man är bakis är ingen höjdare så vi vart inte allt för långvariga. Men det var mysigt hur som helst.


    lördag


    Hello! Nu ska vi iväg på fest.
    *lacktights rut m flera*tunika forever21.se*skor H&M*

    tävlingen avslutad


    Det var 106 st som tävlade och det var inte lätt att välja en vinnare. Men jag gillade Theres enkla motivering:
    Detta underbara armband vill jag ska pryda min handled till vardag och till fest.
    Jag tycker jag är värd detta allra allra mest. :)

    There: maila din adress till [email protected]

    Tack Maya Design för det fina priset

    lite shopping


    Jag skulle titta efter en jeans-jacka på stan i dag men orkade inte. Vi gick till systemet, apoteket och sybway. Men på vägen till subway hittade jag ett par nya Lacktights från Rut m flera och 2 par trosor från Hanky Panky. That's all folks

    Denim


    Visst är Agyness Deyn snygg i sin jeans jacka? Jag inser nu att jag måste införskaffa mig en liten mindre modell. Kanske redan i morgon. Barnavdelningen måste väl vara ett säkert kort?

    Nu ska jag och mina läppar sova. Vi ses i morgon

    XXX

    intervju

    En tjej vid namn Jessica har publicerat en intervju i hennes blogg. Jag har svarat på frågor angående glitzy.se
    Är du nyfiken är det bara att klicka dig dit.

    tandblekning


    Så här snygg är man mina damer och herrar när man bleker sina tänder. Sista kvarten var riktigt jobbigt. Jag låg uppspänd i en timme. Det ilar som attans i två av mina tänder och det är strängt förbjudet att dricka cola, kaffe, rödvid, the eller äta mat som ex ketchup, soya, tomatssås. Men jag var så sugen på cola så jag tog ett sugrör och sög i mig lite.

    Tyvärr blev inte förebilden något bra så det är ingen idé att lägga ut före och efterbilder. Men ni ska få se bild på tänderna någon dag. Men de är inte knallvita som de är i hollywood. Det går inte att få dom så vita med vanlig laserblekning. Men det var inte heller mitt mål så jag är nöjd.

    Tjejen som blekte tänderna sa att jag redan hade vita tänder så det räckte. Men jag ville ha ett snäpp värre och få lite mer jämnhet. Tandblekningen på glitzy.se är inte alls så dum.

    Ja just det, läpparna är fixade och dom är najs :) Bilder kommer idag eller i morgon.

    fredag


    Snart bär det av till Laserkliniken i Gamla Stan. Före och efterbilder kommer ikväll.
    * blus & armband banana republic * jeans cheap monday * skoletter La Redoute * armband chique.se * klocka D&G *

    ny kavaj


    Kavajen är omåttllig populär just nu. Jag har därför valt att ta in en hel ny modell till glitzy.se Kavajen har en trekvartsärm som du kan rulla upp ett varv om du vill det, lagom längd och följsam mot kroppen. Jag har den själv i svart och den är redan en favorit.

    Kändisen som den är tagen ifrån är stil ikonen Kate Moss

    vinnare

    Tävlingen är slut och Nina vann.
    Nina har inte skrivit sin mail? grrrr

    Du skrev så här:
    Från: Nina

    Jaha, jag har minsann aldrig tävlat. så nu gör jag de.
    Säg till när vi får tävla om jockesnygghead oxå ;O)

    haha eh ja jag vet, jag borde in till psyket ;O)

    NINA: maila din adress till [email protected]


    lägesrapport från STHLM


    Lite inside-bilder på Chryslern. Den är inte direkt bensinsnål den där rackaren, och vi som ska ha en starkare motor. Men det är det värt, I love the car. På riktigt. Bilfärden gick bra, jag blev osams med en icke svensk i trafiken, vi pekade finger och blinkade lite med ljusen. Så här i efterhand ångrar jag att jag inte körde över honom med "min" uppkäftiga bil.

    Väl framme var det studsmattan med Casper som gällde. Det var superjobbigt. Jag tror inte jag är frisk ännu?

    Efter hoppandet fick jag minsann hjälpa syrrans man i köket med kaklet. SKITKUL!

    Titta här vad jag hittade. Syrrans nya träskor. Röda och lackade. Skitsnygga. Men jag skulle aldrig betala 500 spänn. Skulle ni? Jag måste spara min pengar till viktigare saker som ex plastik och sånt. På tal om spendera pengar. Man kanske ska ta sig en snabbis på stan i morgon fm?

    my booo


    Nu drar jag till STHLM. Ni vet, Sveriges huvudstad. I morgon blir det lite tandblekning och läppfix :) Ännu en natt utan min sweetie, kommer sakna dig XxxxOxoxoOOx

    Nina, hoppas du är nöjd med bilderna? ;)

    tävling


    Det blir en liten minitävling här under dagen. Paketet innehåller*
    * 5 st visibly clear
    * 1 st Denivit tandkräm
    * 3 st munskölj från FLUX

    Det enda ni behöver göra är att skriva vad som helst under kommentarer. Jag kommer lotta fram en vinnare ikväll, 1 maj kl 19:00. Har du ingen blogg glöm ej mailen. Ni får kommentera upp till tre gånger var.

    RSS 2.0