Tävling - Vinn Redken

Ny tävling där ni kan vinna ett schampoo och ett balsam från Redken.





Återställ solexponerat hår och hårbotten.
Rädda ditt hår från UV skador med UV RESCUE, ett brett försvarssystem mot miljöpåverkan. Redkens exklusiva Interbond Conditioning System och energigivande C2 Solar Complex bekämpar UV skador, uttorkning och missfärgning av håret. Specialiserade ingredienser tillför nödvändigt UV skydd til håret, och återuppbygger hårets inre struktur, samtidigt som hårbotten lindras, får näring och fuktbalansen återställs. Håret skyddas, får nytt liv och glans.







Salongen som sponsrar heter Kami Hårdesign, bästa frissan i Linköping enligt mig ;)

För att vara med och tävla skriver ni varför ni så gärna vill vinna shampoo och balsam. Har du ingen blogg skriv din mail. Tävlingen pågår tom lördagen den 31:e

Kommentarer
Postat av: Malin

Mitt långa hår är verkligen i behov av ett nytt schampoo och balsam. Allt jag provar verkar inte fungera på mitt torra hår så jag försöker väl här och kamma hem en bra produkt (vad jag hört) helt gratis, om man nu skulle ha sådant tur :)

2008-05-24 @ 14:48:23
URL: http://asplundofsweden.com
Postat av: Tina

Jag hatar verkligen att behöva motivera till varför man ska vinna, men men jag gör väl ett försök. Troligtvis kommer jag att skriva samma sak som de anndra också kommer att göra och det är att jag förtjänar att vinna detta för att alla shampoon och balsman jag har testat hitills har inte vart bra någon stans. Det är ju en hel djungel där ute och hur vet man vilket som är rätt för just mitt hår. Man köper ett och testar, men så va det inte bra. Då är det inte så att man slänger flaskorna, eller ja inte jag i alla fall. Utan man envisas ju med att använda varje liten droppe i flaskan bara för att. Det tar ju en evighet tills att man kan hitta det perfekt schampoot. Men vem vet detta från redken kanske är det där perfekta schampoot för mig.

2008-05-24 @ 15:16:13
URL: http://tinavictoriasvensson.blogg.se/
Postat av: kristin

Jag vill verkligen vinna redken shampot och balsamet. redken är det bästa shampot och balsamet som finns. Mitt hår som är så slitet behöver verkligen detta, och jag skulle bli jättejätteeeeeeeglad om jag fick chansen att vinna, för första gången . hihi:)

2008-05-24 @ 15:43:23
URL: http://fkj.blogg.se/
Postat av: Emma

För ett livlöst hår,

gör redken att barret toppen mår.

Ett bra hår-kit till sommaren gör,

att mitt livlösa hår inte dör.



Dikten stämmer bra på mig och det skulle vara jätte kul att testa nytt schampo och balsam till sommaren. Yes, nu är jag med och tävlar!

2008-05-24 @ 15:50:08
Postat av: Susanne

Jag vill gärna vinna detta schampo, och få testa det. Mitt hårschampo som jag använt i 10 år, tillverkas inte längre, o man kan ju undra varför.

Sedan dess,...har mitt hår blivit helt tokigt. Kan bara inte hitta något schampo, som jag är nöjd med!!

Trodde aldrig att det skulle vara så svårt att hitta ett vanligt hårschampo?!?!?!

[email protected]

2008-05-24 @ 15:51:23
Postat av: Cecilia

Jag vill vinna det för mitt sjukt känsliga hår, som dör av torrhet och för mycket sol under sommarhalvåret.

Det känns som om jag har testat allt, så därför vill jag ge detta en sista chans nu...

2008-05-24 @ 15:51:31
URL: http://metrobloggen.se/modesaga
Postat av: Carola L

Jag vill vinna kittet för att jag så gärna använder riktiga produkter - just nu har jag dock inte råd att använda annat än billigt skräp

2008-05-24 @ 15:53:37
URL: http://mammamuh.blogg.se/tavla
Postat av: Sara

Jag vill vinna detta för att nu är det snart sommar och i Augusti så kommer jag att gifta mig, självklart vill man vara så vacker som man bara kan och detta gäller ju även håret. Så därför så är jag nästan 100% säker på att dessa produkter skulle vara fantastiskt bra att ha i sommar för att skydda mitt hår.

2008-05-24 @ 15:56:58
URL: http://issm.blogg.se/
Postat av: Frissan...(Delén) =)

Varför kan inte en frisör vara med att tävla om hårvårds produkter? =) Ha Ha jag har aldrig vunnit nått i hela mitt liv så jag gör ett tappert försök igen!!! puss

2008-05-24 @ 16:20:28
Postat av: Rebecca

Hej!

Jag har testat flera shampoon ch balsam men ingenting har funkar för mig förrän jag testade Pantene. Problemet med Pantene är att det endast går att köpa utomlands och nu håller mitt shampoo och balsam på att ta slut så nu måste jag prova något nytt eftersom jag inte har någon inplanerad resa. Redken verkar vara ett bra märke så därför skulle jag göra pröva det!

/Rebecca.

2008-05-24 @ 16:24:53
Postat av: Lina

jag har stora problem med min hårbotten, har prövat allt från olika oljor, aloe vera, yoghurt...oljor funkar bra men det är ju en jäkla hazzle att tvätta ur det, yoghurt...nja inte så bra, luktar om man inte får bort allt haha. Men iaf så skulle jag behöva lite lindring till min skalp och till mitt torra hår så här i sommarsolen. :)

2008-05-24 @ 16:28:50
Postat av: Sandra

Jag vill gärna vinna detta eftersom jag för det första älskar redkens produkter, dock är det liiite för dyrt när man inte har så mycket pengar. Och för det andra så skulle mitt hår behöva det, plågar det nämligen just nu med blondering inför sommaren.. Och självklart är det ju perfekt att det är "After sun" när jag ska utomlands i juni & i augusti!! :)Kram Sandra

2008-05-24 @ 16:30:14
URL: http://samdra.blogg.se/
Postat av: nathalie

Jag skulle vilja vinna ett bra redken shampoo därför att jag i mina 17 år ( som jag fyller på onsdag) har haft allt ifrån rosa, rött, lila, svart, blont, orange, brunt ja.. alla färger som går att ha i håret och det har resulterat i knappt något hår alls (ser snart ut som min pappa som är 50+ och är kal på skallen.. vem vill se ut så i sina bästa dagar?) och dessutom var jag dum nog att sätta i extensions i mitt sönderfärgade hår i vintras.. så när jag tog ut dem i våras ramlade i princip hälften av håret av. Rädda det som räddas kan, eller vad brukar man säga? :) Tack för en bra blogg!

2008-05-24 @ 16:32:01
Postat av: nathalie

Jag skulle vilja vinna ett bra redken shampoo därför att jag i mina 17 år ( som jag fyller på onsdag) har haft allt ifrån rosa, rött, lila, svart, blont, orange, brunt ja.. alla färger som går att ha i håret och det har resulterat i knappt något hår alls (ser snart ut som min pappa som är 50+ och är kal på skallen.. vem vill se ut så i sina bästa dagar?) och dessutom var jag dum nog att sätta i extensions i mitt sönderfärgade hår i vintras.. så när jag tog ut dem i våras ramlade i princip hälften av håret av. Rädda det som räddas kan, eller vad brukar man säga? :) Tack för en bra blogg!

2008-05-24 @ 16:32:13
Postat av: Cicci

Mitt hår är väldigt känsligt för solen. Och det här verkar som bra produkter. :)

2008-05-24 @ 16:46:04
URL: http://lifeofcicci.blogg.se/
Postat av: Jenny

jag vill vinna för att jag vill ha fint långt hår. varje sommar blir mitt hår torrt och slitet och så måste jag klippa av massa. så lyckas aldrig spara håret långt. kanske kan det här hjälpa mig? :)

2008-05-24 @ 16:50:03
URL: http://zipzo.blogg.se/
Postat av: marlene

hej hej jag ha inte hittat ngt shampo som känner wow va det gör underverk så skulle helt klart vilja testa denna för att se om det är ngt man få den känslan av =)

ha en toppen dag

marlene

2008-05-24 @ 16:56:13
URL: http://amazingm.blogg.se/
Postat av: Lina

Jag vill vinna eftersom det här min första sommar som brunett (färgad), och därför vill jag inte som när jag var blond att håret ska blekas i solen.



Har funderat på om det finns shampo med UV-skydd nu i dagarna, men nu behöver jag ju inte fundera mer eftersom du så snällt upplyst mig:)

2008-05-24 @ 17:05:12
URL: http://litenfro.blogg.se/
Postat av: Jessica

Min motivering blir enkel och inte så krånglig.

jag vill helt enkelt vinna för jag tycker det är svårt att hitta bra schampo och balsam, och det vore kul att få testa dessa för att se om de passar mitt hår helt enkelt :)

2008-05-24 @ 17:20:57
URL: http://plastiquefashion.blogg.se/
Postat av: micaela

Jag skulle vilja vinna för att det tråkigaste att köpa måste vara shampoo. Har länge funderat på att köpa redkens shampoo eftersom jag bara hört stora lovord, men det känns lite dyrt speciellt när man är student! Mitt hår bleks väldigt lätt på sommaren därför har jag anv shampoo som det ska vara UV skydd i, men det har inte hjälpt ett dugg. Det ä rför vill jag vinna!

2008-05-24 @ 18:20:13
Postat av: Susanne Runesson

Hej! Dessa produkter behöver jag verkligen! Jag sommarjobbar på en trädgårds/parktjänst och i jobbet får jag vara ute i solen 8 timmar om dagen! Jag använder jämt hudkräm på kroppen men det är verkligen håret och hårbotten som blir utsatt. Redan första veckan på jobbet brände jag hårbottnen rejält! Det gjorde så himla ont att jag inte ens kunde duscha direkt på huvudet! Och mitt hår är typ 10 nyanser ljusare (fult) och supertorrt. Så jag skulle verkligen vilja vinna dessa produkter och du kan lita på att jag skulle uppskatta dom ordentligt! Tack för en inspirerande blogg! Hälsningar / Susanne (sussi[email protected])

2008-05-24 @ 18:55:35
Postat av: Susanne Runesson

Såg att jag skrivit mailadressen fel. Det ska vara sussi[email protected] :)

2008-05-24 @ 19:00:06
Postat av: Jessica

Jag har hört att Redken är ett jättebra märke, men har inte provat det själv. Då jag tycker att det är mycket pengar för ett shampoo. Jag vill bli överbevisad att det verkligen är värt att satsa på det dyrare märke.



http://vagavinn.blogg.se/2008/may/vinn-redken-shampoo-och-balsam.html#comment

2008-05-24 @ 20:03:03
URL: http://vagavinn.blogg.se/
Postat av: Sandra Oskarsson

Jag vill helt enkelt vinna för att jag verkligen vill prova Redkens produkter! UV rescue e ju bara en bonus inför sommaren!

2008-05-24 @ 20:03:47
Postat av: ika

Varje månad jag klippt mitt hår och inte bättre det går. Tror det är kört, men så jag om denna tävling hört! Det skulle kanske kunna rädda mitt barr, undan saxen med darr..

KRAM

2008-05-24 @ 20:44:08
Postat av: En Mölnbobos Liv

Mitt hår mår alltid lite halvkasst på sommaren men men det här schampoot och balsamet så hoppas jag på en snygg kalufs.



min mail: [email protected]

2008-05-24 @ 21:43:59
URL: http://www.annakarlsson.se/blogg/
Postat av: Sandy

Jag och min pojkvän ska åka på vår första utlandssemester tillsammans i sommar och för att inte komma hem med ett fågelbo på huvudet skulle detta shampoo och balsam passa perfekt!

2008-05-24 @ 21:47:02
URL: http://mittegetliv.blogg.se/
Postat av: emma

jag tänker inte fjäska.

men mitt hår skulle verkligen behöva prova nytt schampoo och balsam.

det är dött och livlöst.

ochjag har aldrig råd att köpa bra hårprodukter.



jag prövar min chans här och försöker ge mitt hår en chans nu i sommar nu när man vill vara sommar fin

2008-05-24 @ 22:30:12
URL: http://enlitentax.blogg.se/
Postat av: camilla

Känns som jag testat tusentals olika produkter för mitt torra och livslösa hår. Inget har funkat speciellt bra och allt är bara depp.

Att istället för att behöva slösa pengar på shampoon och balsam som inte funkar kanske man kan få det "perfekta" för mitt hår alldeles gratis här hos dig? Jag håller tummarna.

Mitt hår och jag tackar dig. ;P

2008-05-24 @ 22:30:50
URL: http://dedicated.blogg.se/
Postat av: Stina

Det är ingen hemlighet,

att man ska satsa på schampoo med kvalitet.

När ozonet är tunnt och strålningen stor,

behöver mitt hår Redkens skydd OCH glamour

2008-05-24 @ 22:58:12
Postat av: VintageRetroPrinsessa

Efterson jag frenetisk färgar mitt hår i en magica de hex färg och är ute och går en hel del med barn vagnen ( Har faktiskt sprayen i just den serien )

skulle det inte sitta helt fel om man hade den kompletta serien till håret,

och svar ja dessa kommer att läggas under har en dotter på fyra som trodde ena mitt redken schampoo var tvål och sprutade glatt ut hela flarran ;)





:0)

2008-05-25 @ 00:27:38
URL: http://bambii.blogg.se/
Postat av: Jessica

Jag vill vinna för att jag precis köpt en dyr lägenhet och kommer inte ha råd med Redkens UNDERBARA produkter nå mer. Redken har verkligen utfört mirakel på mitt hår. Och snart är det slut med det...=(

2008-05-25 @ 01:54:02
URL: http://mittimellan.blogg.se/
Postat av: Sandra

Jag vill vinna för att mitt färgade hår börjar bli slitet och dessutom dött. Måste liva upp de lite. ;)

2008-05-25 @ 12:09:53
URL: http://sandroshe.blogg.se/
Postat av: Angelica

Hej

vill vinna detta till min tonårsdotter då hon ej har råd att köpa detta själv

Angelica

2008-05-25 @ 13:34:12
Postat av: Nathalie

Glömde kanske att fylla i min e-post adress där uppe i kommentaren från "nathalie"? nu är den här iallfall

2008-05-25 @ 14:21:02
Postat av: Anna

Efter en slitsam termin och en pojkvän som jag knappt träffat för att han jobbat så mycket ska vi i början av juni åka utomlands i 2 veckor och bara vara. Skulle gärna ta med mig lite lyxshampo och balsam för att skydda mitt hår under resan.

2008-05-25 @ 14:46:37
Postat av: Sess

Ooh, vad jag skulle behöva en räddning till mitt hår, nu när sommaren är kommen. Får så otroligt slitet hår av solen, och skulle behöva en produkt som en räddare i nöden.



håller tummarna

Puss & Kram

2008-05-25 @ 14:52:20
URL: http://mikasha.blogg.se/
Postat av: Pania

Oj, va kul :)

Som alla andra får jag råslitet hår på sommaren. Inget hjälper heller, så ofta ryker ca 10 cm av håret vid sommarens slut :P Mindre kul. Jag skulle verkligen vilja köpa allt sånt här, men 1000 kronor i månaden bidrar inte till så mkt lyx^^

plus i kanten att jag är från linköping va? haha :)

Kul att du lottar ut iaf

2008-05-25 @ 15:43:40
URL: http://Paniat.blogspot.com
Postat av: Marlene

Mina motiveringar tycks alltid bli dom sämsta haha..

Men iaf, mitt schampo &balsam från maria nila tog slut för lääänge sen, &jag har helt enkelt inte haft råd att köpa nåt nytt. Jag har fått sno av mamma, använda de som är kvar i gamla flaskor osv. Just nu använder jag nåt från head and shoulders &balsam har jag inte ens haha! Vill inte köpa nåt schampo från ica, då jag (som frisörelev) vet att de inte är bra för ens hår :) Så jag har blivit otroligt glad om jag vunnit

2008-05-25 @ 19:06:48
Postat av: Marlene

oops min mail - [email protected]

2008-05-25 @ 19:07:22
Postat av: linda - iwillfavouryou.blogg.se

När man jobbar i Visby och får som uppgigft att dela ut reklam eller ragga kunder på stranden ofta så behöver håret hjälp att må bra! jag hade så gärna vunnit dessa produkter då redken är en favorit hos mig som jag tyvärr inte kan unna mig så ofta!



tack för en bra blogg och en bra tävling (:



kram Linda

2008-05-25 @ 19:07:36
URL: http://www.iwillfavouryou.se/
Postat av: Jessica

Jag har suttit alldeles för mycket i solen utan att skydda det, så nu mår det inget bra. Men med det där schampot så skulle det vakna till liv igen. Så klart jag vill vinna! :)

2008-05-25 @ 19:30:12
URL: http://accessoaren.blogg.se/
Postat av: Malin

Hej =).. Jag skulle gärna vilja vinna. Anledningen är jag för några veckor sedan vågade klippa av mitt långa hårsvall till page. Jag har haft långt hår i hela mitt liv men tillslut blev det så risigt, ostyrbart och livlöst som det kan bli, trots ihärdiga toppningar. När jag nu klippte page så fick mitt hår volym och liv igen.. Helt otroligt! Så nu vill jag göra allt för att mitt hår ska fortsätta vara såhär, även om jag bestämmer mig för att spara till långt igen. Därför skulle dessa produkter från Redken passa perfekt..

Ha det super glitzy...Kram

2008-05-25 @ 20:59:12
Postat av: Jessica

Hade varit skönt och lyxa till de lite med dessa produkter. Har aldrig vinsttur,,men man kan ju hoppas. kram

2008-05-25 @ 21:11:40
Postat av: johanna

till skillnad från alla andra motiverar jag inte med hål i plånboken eller en resa med pojkvännen planerad. Jag ska till Tunisien i en vecka för att fira att fyra års slit på civilingenjörsutbildningen äntligen är över. Det kan bli en hård vecka och det vore roligt att kunna kliva in hos första arbetsgivaren utan att se ut som ett penntroll :)

2008-05-25 @ 22:40:12
Postat av: Anna

Har behandlat håret sedan evigheter och det är på tok för slitet. Hade gärna haft salongsprodukter jämt men med studentekonomi funkar inte det riktigt, så därför vill jag hemskt gärna vinna :-)

2008-05-25 @ 22:42:36
URL: http://skaninginorrland.blogg.se/
Postat av: ulle

Har aldrig testat redkens produkter men hört mycket om att dom verkligen ska vara bra, så det hade verkligen vart kul att testa. Mitt hår hade blivit jätteglad kan jag säga så nu hoppas vi bara på en massa tur!!!!

2008-05-25 @ 22:45:19
URL: http://makrames.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag har länge varit sugen på att testa Redken, aldrig prövat det tidigare och jag har bara hört gott om denna produkt. Mitt hår är ganska så slitkänsligt med tanke på all den tupering och hårspray jag dagligen utsätter håret för, min gissning ligger på att även miljöpåverkan sätter sina spår lite extra, jag är i behov av skyddande produkter.



Jag har tidigare deltagit i en redken tävling hos dig, så kanske har jag turen att vinna denna gång. Det brukar ju ge tur med den som aldrig ger upp :)

Får ta och hoppas denna gång ger bättre resultat :)



2008-05-25 @ 23:55:55
URL: http://annaphe.se
Postat av: jessica

Hej ja vill verkligen vinna detta,behöver verkligen testa något nytt schampoo och balsam,mitt hår skulle behöva detta känns det som det är sliten och vädigt livlöst..jag hoppas ja får chansen nu så mitt hår ser fint och fräscht ut igen..hälsningar jessica

2008-05-26 @ 08:26:54
Postat av: erika

Mitt risiga hår skulle verkligen behöva all den hjälp det kan få. Vad vore då inite bättre än de här hårvårdsprodukterna? Behöver verkligen nåt upplyftande för mitt hår i sommar.

2008-05-26 @ 08:58:25
URL: http://www.metrobloggen.se/eriqa
Postat av: Sofie A

Skulle vilja vinna för att mitt låånga hår behöver en rejäl dos av lite lyxigare grejer. Skulle vara grejt om håret fick lite mer lyster och liv.



http://tavlingsdax.blogg.se/2008/may/tavla-vinn-redken.html

2008-05-26 @ 09:45:03
URL: http://tavlingsdax.blogg.se/
Postat av: Lisa Svensson

En dålig chans att vinna men jag är ärlig. Jag börjar min 8 veckor långa semester på måndag. Eller semester, jag ska vara mammaledig. Efter graviditeten är håret i dåligt skick så därför förtjänar jag schampoo och balsam. Trevlig sommar.

2008-05-26 @ 10:07:37
Postat av: Pernilla

Jag skulel vilja vinna shampoot och balsamet eftersom jag har världens mest torra hår Märker det utomlands, mitt hår blir helt förstört typ. Så sånt där shampoo skulel hjälpa mig rejält mycket. Sepciellt eftersom jag ska till Grekland i 3 veckor i sommar :)

2008-05-26 @ 15:01:55
URL: http://pernillas.webblogg.se/
Postat av: Martina

Mitt hår skulle verkligen behöva det här inför sommaren! För ett år sedan rakpermanentade jag håret och det har medfört att det är väldigt slitet just nu, jag undrar verkligen hur det ska må efter en sommar i salta hav och stekande sol. Schampo och balsam från Redken skulle vara det bästa jag skulle kunna få just nu :)

2008-05-26 @ 17:40:27
URL: http://martinajo.blogg.se/
Postat av: Debbie

Åh så roligt! Älskar att prova nya produkter och Redken har jag faktiskt aldrig fått chansen att prova. Mitt hår är verkligen i behov av bra produkter som får det att se fräscht ut igen, nu är det mest torrt och trist!

2008-05-26 @ 19:54:04
Postat av: Debbie

Åh så roligt! Älskar att prova nya produkter och Redken har jag faktiskt aldrig fått chansen att prova. Mitt hår är verkligen i behov av bra produkter som får det att se fräscht ut igen, nu är det mest torrt och trist!



Sorry att det blev två inlägg, adressen föll bort!

2008-05-26 @ 19:54:58
URL: http://dendardebbie.blogg.se/
Postat av: Anna

Jag skulle vilja ha något som skyddar mitt superljusa, tunna hår från solens starka strålar. Vill gärna ta mig igenom sommaren utan att komma ut på andra sidan (hösten) med ett svintohår! =)

2008-05-26 @ 20:10:30
URL: http://princessanna.blogg.se/
Postat av: Michaela

jag ska snart utomlands för första ggn i mitt liv, så ett uv rescue vore perfekt för mig! har dessvärre ingen stadig inkomst än, så schampo är knappast nåt jag unnar mig, hur gärna jag än vill..

håller tummarna! tack fr en rolig tävling och fin blogg :)

2008-05-26 @ 20:37:26
URL: http://michaelaboren.blogspot.com
Postat av: Annika

Ja, väldigt svårt att motivera varför just jag ska vinna :) Jag älskar redken produkterna, men just denna har jag inte testat men jag är säker på att den är super

2008-05-27 @ 10:22:10
Postat av: Elisabeth

Hej, min motivering kanske låter konstig, that's how it its. Jag har alltid varit känd för att ha jättefint hår. Mitt bästa drag skulle jag kanske säga. Men ända sedan jag kom tillbaka från den 5 månaders utomlandsvistelse i soliga australien (plugg alltså inte semester) så har mitt hår tappat all sin glans och är bara torrt. Jag ägnar 10 minuter varje morgon åt att kamma ut trasslet och jag känner att det sliter på håret. Skulle behöva ha ett bra schampo, men det är svårt att motivera på endast studiebidrag. Snälla låt mig vinna det schampo som mitt behöver för att det skall bli lika fint som innan, och så att jag kan få tillbaka mit hår-självförtroende!!!



Kramar



2008-05-27 @ 13:34:46
Postat av: Matilda

Jag skulle vilja vinna schampo och balsam från redken, då min familj snart flyttar utomlands till ett varmt paradis - tyvärr ska jag inte flytta med, men det kommer bli besök dit väldigt ofta... redken kommer att behövas om mitt hår ska glänsa ikapp med solen och inte likna den torra öken som finns där!

2008-05-27 @ 14:20:21
Postat av: Hna

Som student står jag alltid och suckar efter de dyra frisörprodukterna men har aldrig råd med dom.

Som avslutningsbelöning för mitt första år på universitet skulle dessa godingar sitta perfekt! Och få min kalufs att skina i sommar :).

2008-05-27 @ 18:02:58
URL: http://skenhelig.blogg.se/
Postat av: Linda

Efter 5 månader i sydostasien är mitt hår i sämsta möjliga skick (och plånboken med.. :p) så ett rejält skydd inför sommarens stundande stranddagar hade varit riktigt uppskattat! ;)

2008-05-27 @ 18:40:40
Postat av: Kicki M

En gemensam dröm har jag och min syster,

vi drömmer om hår med volym och lyster.

Vi försöker hemma men det går sådär,

jag tror vi mest på håret tär.

Var och en jobbar på sitt eget sätt,

men att få bukt med rufset är inte lätt.

Syrran varje morgon får kämpa,

för att sina ostyriga lockar dämpa.

Jag däremot puffar och pockar,

för att få fram några enstaka lockar.

Det här är vår stora chans,

att få tillbaks ett hår med lyster och glans!



kicki[email protected]

2008-05-27 @ 20:56:41
Postat av: Petra

Torrt, skadat och ärgförändringar, det lät som att det skulle passa för mitt hår=) Jag gör allt just nu för att håret skall må så bra som möjligt, när jag sparar ut till lååångt !=) Kram

2008-05-27 @ 23:52:33
Postat av: Pyret

Men jag.. jag som tappat 3/4-delar av mitt hår på 1,5 år. Det bara rasade av.. stress?? Möjligt. Nu är kommentaren "Åh, vilket fint hår du har" avlägsen att att höra i mitt fall.. så jag vill gärna testa ALLT ALLT som kan göra mitt hår fint igen.. mitt hår är mitt allt, så känner jag det!!!

2008-05-28 @ 12:06:28
URL: http://www.metrobloggen.se/mynewme
Postat av: Sarah

Mitt blonda hår kan behöva sig lite behandling efter all sol det kommer utsättas för i sommar. Blir lätt risigt efter några varma sommardagar.

Tack för en bra blogg :)

2008-05-28 @ 21:24:14
Postat av: stina

för att ja är en fattig student som behöver bra hårvårdsprylar men inte har råd.. så snälla låt mig vinna :-)

2008-05-28 @ 23:30:59
URL: http://stinaballerina.blogg.se/
Postat av: Jessica

Förra sommaren var jag dum nog att färga mitt hår SVART, jag hade helt naturligt fint blondt hår. Sen nu har jag fått lägga ner strax över 8000kr för att få tillbaks min egen färg igen, kan ju säga att mitt hår nu är brutalt slitet efter alla de där besöken hos frissan de senaste 4 månaderna. Så jag skulle behöva något som ger näring och bevarar min nu så fina färg=)



Kristianssonjessica@hotmail.com

2008-05-29 @ 05:42:54
Postat av: Linda

åhh, jag skulle så gärnq vilja vinna, mitt hår känns som svinto eter att frisören klantat sig, och solen som äntligen kommit till oss gör inte det hela bättre precis..

2008-05-29 @ 07:11:46
Postat av: Jess

Som student har man ofta inte råd att köpa lite bättre schampoo och halsam men jag har hört att redken ska ha riktigt bra produkter! Det hade passat perfekt nu innan sommaren så jag kan ta hand om mitt hår! [email protected]

2008-05-29 @ 07:53:29
Postat av: Johanna

I need it : ) det är nog min motivering ..

2008-05-29 @ 07:56:46
URL: http://anglavinge.blogg.se/
Postat av: Linda

Redken....heja!!!!! :D

2008-05-29 @ 08:18:41
Postat av: Malin

Mitt trötta/solblekta hår skulle behöva en riktig boost!!! snällllaaaaa!=)

2008-05-29 @ 09:21:07
Postat av: Malin

jag glömde skriva att det är permanentat och i extra behov av bra produkter just därför=)!!

2008-05-29 @ 09:23:39
Postat av: sandrao

mitt shampo sjunger sista versen nu & jag måste köpa nytt men det vore roligare att vinna nytt :)

2008-05-29 @ 09:44:54
URL: http://sandrao.blogg.se/
Postat av: Pia

Jag har onödigt långt hår numera, till midjan, och så långt har jag nog inte haft på närmare 10 år. DOCK är jag uppenbarligen inte van vid att ta hand om långt hår efter mina ständiga korta frisyrer, så topparna brukar gå dreads-light efter duschen, och tydligen har de blekts jättemycket med - hur det nu gått till. Jag använder balsam i enorma mängder, men det hjälper inte alls. Är Redken bra i det avseendet vill jag mer än gärna vinna =)



Ha det så bra!

2008-05-29 @ 10:03:52
URL: http://piamyhre.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej!



Jag ska åka till Australien i sommar och jag har en känsla av att schampo och balsam med UV-skydd är PRECIS vad jag behöver till mitt känsliga skandinaviska hår... ;)

2008-05-29 @ 10:17:18
Postat av: Josefine

Jag är blond och på sommaren så bleks mitt hår jätte mkt och därmed också slits. Det blir grönt när jag badar i pooler mkt, trots att jag inte färgat det ... Men tydligen så har alla antingen rött eller grönt pigment i håret så det är väl bara att gilla läget. ;) Men med ett bra schampoo och balsam som grund så kanske håret kan se livfullt ut trots slitaget! Värt ett försök att prova iaf för i sommar ska jag bära små klänningar och vara snyggare än någonsin har jag planerat ;) Kramar!

Mail: [email protected]

2008-05-29 @ 10:20:41
Postat av: Emilia

Efter att ha suttit inne och tentapluggat i 3 veckor och missat det vackra vädret kommer mitt hår att få en solchock när det på tisdag äntligen kommer få möta solensstrålar igen!

2008-05-29 @ 10:36:37
Postat av: Annaida

Jag skulle vilja vinna för att mitt hår har blivit så misshandlat av mig under alla år. Jag är nu tjugotvå och började färga mitt hår i fjärde klass. Det är knappt så att jag vet vilken färg som är min egen längre. Men nu har jag bestämt mig för att börja vårda det och låta mitt eget hår komma fram igen bakom all färg. Jag har började redan i höstas med proceduren då jag klippte mig kort (saknar mitt långa hår) och nu är det bara vänta och vänta. Det kommer krävas stort tålamod från mig sida och självklart bra produkter för håret, speciellt nu under sommaren eftersom jag är som en fisk i vattnet och håret kommer slitas rejält av både vatten och sol. Därför skulle vinsten kunna hjälpa mig rejält för att se om det är något som funkar bra på mitt hår och sedan kanske något jag helt enkelt får fortsätta köpa i framtiden också.





Kram kram Annaida

2008-05-29 @ 10:37:36
URL: http://annaida.blogg.se/
Postat av: Sara

Efter sol och salta bad skulle redken sitta fint =)

2008-05-29 @ 13:11:41
Postat av: Tilda

Jag är som sagt en fattig studerande person som inte riktigt har råd med Redken produkter, jag själv klipper mig på Kami och är alltid nöjd med dem och deras produkter. Jag vet att dem endast använder Redken, och jag tror att dessa produkter skulle hjälpa mig mitt trassliga hår som känns väldigt livlöst. Men som sagt så har jag inte råd, men du kanske skulle vilja hjälpa mig? :D Snälla, låt mig vinna :D

2008-05-29 @ 15:04:00
URL: http://tildaaa.blogg.se/
Postat av: Josefin

Mitt hår är varken risigt, nött eller sönderfärgat. Helt naturligt blont, och jag vill fortsätta ha det så. Jag vill vinna för att testa något nytt och spännande!

2008-05-29 @ 15:59:35
URL: http://josfinforslund.blogg.se/
Postat av: hanna

Jag testar å testar nya saker men aldrig jag funnit nåt som gör mitt hår glad och nöjt. Det är blont, risigt och trött... Medan jag bli glaaaaad av solen gör det håret ännu mer missnöjt. jag hoppas här kunna finna tröst till mitt hår genom redken.... kraam

2008-05-29 @ 16:04:10
Postat av: Sara

jag har testat en mängd med produkter för mitt tjocka och torra hår. Det känns väldigt tråkigt att ingenting fungerar. Jag skulle bli jätte glad om jag fick testa ännu en produkt som verkar väldigt bra... just nu är jag väldigt missnöjd med mitt hår och skulle vilja få det finare. Kanske denna produkten funkar :)? Kraaam!

2008-05-29 @ 16:09:33
Postat av: Carina Wikström

Mitt hår behöver verkligen dessa produkter. Nyfärgad och slingad, solen gassar på. Jag vill kunna vara ute utan att håret blir sabbat. Nyklippt och jättenöjd men det behöver omvårdnad. Tjolahopp!

2008-05-29 @ 18:21:42
Postat av: Pia

Idag bestod min matsedel av 1 toscabulle, 1 chokladboll, 1 stort paket Ben & Jerry's cookie dough, 1/2 liter chai latte, litet paket solrosfrön, 1 liter Pepsi max och en Nutrilett måltidsersättare.

Mitt dåliga samvete är maxat och jag förtjänar inga lyxiga hårvårdsprodukter... men jag försöker ändå :)

2008-05-29 @ 19:11:41
Postat av: Sandra

Jag vill vinna de för att mitt hår förstörs jättemycket av solen! Går till frisören nästan varannan vecka på sommarn. Hoppas jag vinner dem! :D

2008-05-29 @ 22:33:57
Postat av: Anonym

På torsdag nästa vecka är det min sista tenta! Ett härligt avslut på denna termin och en härlig början på en (förhoppningsvis) underbar sommar är en present som kan förgylla mitt trötta och slitna hår! Då jag slavat i biblan de senaste 3 veckorna förtjänar jag något så näringsrikt som ett RedKen kit!

2008-05-29 @ 23:06:03
Postat av: Kimmi

På torsdag nästa vecka är det min sista tenta! Ett härligt avslut på denna termin och en härlig början på en (förhoppningsvis) underbar sommar är en present som kan förgylla mitt trötta och slitna hår! Då jag slavat i biblan de senaste 3 veckorna förtjänar jag något så näringsrikt som ett RedKen kit!





2008-05-29 @ 23:07:16
Postat av: Caroline K

Hej!!

Med Redkens produkter blir man så cool, att man lätt klarar av sommarens alla dagar med massor av bad och sol!!



Vad skulle kunna vara bättre än ett friskt, välskött hår i den gassande sol som väntar oss ;) med Redken behöver man aldrig hoppas, de är alltid BÄST!!!



Keep up the good work!

2008-05-30 @ 10:25:54
URL: http://[email protected]
Postat av: Caroline K

Hej!!

Med Redkens produkter blir man så cool, att man lätt klarar av sommarens alla dagar med massor av bad och sol!!



Vad skulle kunna vara bättre än ett friskt, välskött hår i den gassande sol som väntar oss ;) med Redken behöver man aldrig hoppas, de är alltid BÄST!!



Keep up the good work!

2008-05-30 @ 10:28:35
URL: http://[email protected]
Postat av: Caroline K

Hej!!

Med Redkens produkter blir man så cool, att man lätt klarar av sommarens alla dagar med massor av bad och sol!!



Vad skulle kunna vara bättre än ett friskt, välskött hår i den gassande sol som väntar oss ;) med Redken behöver man aldrig hoppas, de är alltid BÄST!!



Keep up the good work!

2008-05-30 @ 10:29:11
URL: http://[email protected]
Postat av: Thea M

Har precis varit o klippt mig (10 cm kortare!) o slingat håret. Så slitet men nu så friskt. Naturligtvis vill jag ge håret det bästa så därför är jag med o önskar Redkens för mitt friska hår!

2008-05-30 @ 20:34:36
Postat av: MariaTess

Skitmånad med för mycket räkningar och då blir det prioriteringar...tyvärr har jag babyhår vilket kräver bra produkter. Det har jag fått dra in på denna månad och det kommer straffa sig med besked. Därför vore det kanon att få vinna lite bra produkter för håret! Dessutom har jag inte testat Redken... :)

2008-05-30 @ 22:34:00
URL: http://mariatess.webblogg.se/
Postat av: Elin

Världens varmaste o soligaste dag o jag sitter inne med mensvärk och min syster med vattkoppor! Come on..!

2008-05-31 @ 11:32:10
Postat av: Malin

Efter en het dag på stranden,

kan man tro att mitt hår härjats av branden.

Blont, tunt och torrt,

jag vill verkligen inte bli tvungen att klippa mig kort.

Jag har provat blondschampot från Redken,

detta har verkligen varit mitt hårs bästa vän.

Så snälla, vill gärna prova fler av deras produkter,

få en massa fukt, glans och härliga lukter..



Kram på dig i sommarvärmen!!

2008-05-31 @ 17:17:35
Postat av: Sandy

Jag klippte och slingade håret i veckan och för att behålla färgen fräsch i sommar vill jag vinna dessa redken!

2008-05-31 @ 19:25:25
URL: http://mittegetliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0