expert


vet ni vad  jag är riktigt bra på. om någon skulle fråga mig vad är du bäst på, då skulle jag svara ha sönder saker.

Jag är nog orsaken till att alla kameror vi haft har gått sönder minst en gång. Men jag är jätterädd om vår nya nikon D60. jag skulle få jockes Iphone, men eftersom min htc diamond är superrepig och har en spricka i skärmen har han kommit på andra tankar, varför ska jag få något som jag ändå förstör på 2 dagar? för att jag är söt?

men idag slog nog allt, jag lyckades verkligen ha sönder min laddare till min dator, och mina vänner det är inte så lätt att bryta av piggen på en laddare. men så här gick det till. jag flyttade soffan utan att tänka på att laddaren satt i väggen och vips så kör jag på den med soffan och piggen blev helt böjd. Hmmm tänkte jag, det är väl bara att böja tillbaka den? Nej nej mina vänner, då gick den av förstår ni. Jaha i morgon är det jag som åker och köper en ny, eller den kanske ingår i försäkringen, om min dator går sönder så får jag en ny vilket är mycket bra eftersom jag säkert kommer tappa den i golvet snart eller spilla rödvin eller något liknande.

träning fredag & lördag


jomen visst blev det jogging på bandet i går i 20 min. Som vanligt ramlar jag in 20 min innan de stänger, men tur var väl det för jag var trött och hungrig.

Idag blev det en snabbpass eftersom en fika på stan med Anna väntade. Men jag hann med 6 set triceps och 6 set bröst. Jag fick sånt jäkla pump i triceps så jag knappt kunde tvåla in mig i duschen. Jock var ju inte hemma så han kunde ju inte göra det åt mig;)

*allt från better bodies*

lördag


hey där. jäklar vad jag städar här hemma idag, stolarna på bordet, soffan är framsragen osv. Men vad tråkigt det är när orken och lusten tar slut när man bara är halvvägs.

nu har jag i alla fall varit på stan och fikat. jag hade på mig en kofta från MQ, stövlar från vaga bond, skinnjacka och väska från glitzy.se. Just ja, halsduken kommer från bikbok

stressad


Det var länge sen jag hade ett I-landsproblem som var värt att publicera på bloggen. Men nu ni, nu jäklar. Jag blir så stressad av alla dessa Elle-tidningar som dimper ned i brevlådan, jag hinner inte ens läsa igenom halva tidningen innan det kommer en ny. Så helgen ska ägnas åt ELLE. Jag får inte tjuvtsarta i den nya innan den nuvarande är färdigläst.

no hair NO NO NO


Killen på bilden har lite väl mycket kroppshår va? Men ändå äcklar den här bilden mig mer, jag mådde nästan lite illa när jag såg den. Jag hatar verkligen hår på kroppen, det kan vara lite sjysst med hår på bröstet på vissa killar, men väldigt få.

Själv rakar jag mig nog överallt, tårna, benen, mellanpartiet och armarna. Bort med skiten bara, det gör ingen nytta där. Och kom nu inte med argumentet att könshåret är där för att skydda, lufta och hålla rent eller vad nu tanken är med det. Skitsamma, man klarar sig alldeles utmärkt utan.

Nu vill jag att varenda läsare av den här bloggen berättar om du är en kille eller tjej och sedan skriver vart ni rakar er. vill ni vara anonyma, var det då. Vi kan se det som en liten marknadsundersökning.

jag föredrar killar som är rakade under armarna, mellandelen och kanske bröstet.

fredag


Hej där snyggos! Jag är verkligen helt slut, jag ska verkligen sova en stund innan jag drar till gymet. 26 år och helt slut av att ha gått upp innan klockan 8. Det bådar gott för framtiden mina vänner:)

I dag hittade jag min kjol från acne med paper bag waist längst in i garderoben, dags att rensa lite? till det slängde jag på mig ett svart linne från cheap monday, kofta från glitzy.se och strumpbrallor från lindex. över det en jacka från glitzy.se som kommer till våren och väst gina. Det fina systerarmbandet kommer från jezebel smycken. det håriga vid fötterna är storan.

behöver er hjälp

Hej på er. Eller i alla fall hej på de som gillar mig:) Vet ju att många av er bara avskyr mig, men så är det, man kan inte gilla alla.

Men jag behöver er hjälp så om ni vill nominera mig skulle jag bli himla glad. Det är sista dagen idag. Att vinna skulle betyda mycket för mig och glitzy,se utveckling. Jag vill bredda shoppen och kunna erbjuda er ett bredare sortiment.


Nominera till Beautiful Business Award
- senast i dag fredag!

Beautiful Business Award 2009 är en nationell tävling som arrangeras i samarbete mellan Driftig.nu och Öhrlings PricewaterhouseCoopers. Tävlingen lyfter fram spännande kvinnliga företagare i syfte att inspirera Sverige till ett mer hållbart företagande.

Tävlingen är öppen för alla kvinnor som har startat och/eller driver ett företag på heltid. Tävlar gör man genom att nominera sig själv eller någon annan via www.beautifulbusinessaward.se. Tävlingen utser Årets Företagerska och nytt för
i år är även kategorierna Årets Uppstickare och Årets Tjänsteutvecklare.

Nomineringen är öppen fram till och med i morgon, den 9 januari.

Läs mer om tävlingen och nominera här.

Årets Företagerska och årets Tjänsteutvecklare vinner förutom äran ett varsitt stipendium på 50.000 kr. I juryn sitter bla. Micael Bindefeld, Pontus Schultz, Ayad Al Saffar, Malin Lindfors Speace m.fl.

Tack så mycket på förhand:)

omänskligt


i dag gick jag upp 07.45. Först trodde jag det var mitt i natten när klockan ringde, men ganska snabbt förstod jag att det var morgon. Släpar mig ur sängen och upptäcker att det är mörkt ute. Trodde det var ljust på morgonen vid det här laget? Jag har inte gått upp innan 10 på säkert en månad.

Men här sitter jag på mitt kontor och klockan är 10.31 och jag har hunnit med en hel del redan. Men jag är skittrött och ser inte alls fräsch ut. Jag måste nog sova middag sen så jag inte däckar i soffan klockan 22 ikväl.

Lille carro kommer över och vi ska titta på maffiabröder, tösabiten har ju inte sett filmen??????????? Så jag kände att jag var tvungen att ta mitt ansvar här.

man tackar kling


Titta vad jag hittade i dagens Expressen fredag, jo 2 kavajer från glitzy.se Tack för den reklamen Kling.

förbränning för hela slanten


I dag har det inte blivit någon styrka. Jag har gått totalt 1 mil updelat på 2 ggr. Jag har även joggat 25 min på bandet. Känns bra att röra lite på sig och mitt ben mådde bra av det. Vi får se vad det blir i morgon.

*brallor better bodies*linne nike*

tack för tipset


Sitter och bläddrar i Expressen fredag där klingan tipsar om den här randiga tröjan med volang för 249 kr på haléns. jag fastnade för den och beställde den. hoppas den är lika nice in real. det återstår att se helt enkelt.

nästa vecka


nästa vecka ska jag till sthlm för att hälsa på syrran. Nu kom det ett mail med en inbjudan som är på torsdag, då jag ska upp. Perfekt. Kul att det kan tajma för en gång skull.

snyggt


så här snygg är nordic knit dress från glitzy,se

nyheter


Dessa godingar är på ingång till shoppen. De borde komma om ca en vecka, men de går att beställa redan nu. Så passa på.

svart oliv = grön oliv


ansiktsmask och bok är en bra kombo

jag vet inte om titeln stämmer in på mig. jag gillar oäkta tuttar och annat som hör till plastiken. men så vitt jag vet skadar det ingen annan och inte mig själv heller.

Men det finns så mycket jag inte kommer äta efter jag har avslutat boken Äkta vara av Mats-Eric Persson.
Jag läste precis om oliver. Jag gillar svarta oliver, de gröna är inte riktigt min melodi. De svarta är ju egentligen ganska smaklösa och trista. Vet ni varför? Det finns nästan inga riktiga svarta oliver, de är gjorda svarta på kemisk väg. Färgen är alltså fejkad med hjälp av färgämnet E 579 som är den kemikalie som konsumenten bör hålla uktik efter.

Först blir oliver gröna och därefter , om de får sitta kvar på trädet tillräckligt länge, mörka i olika nyanser, Men i fuskbranschen har man inte tid att vänta, utan plockar dom innan de mognat klart. De läggs i ett kemiskt bad för att få "rätt" färg.

Det kan även hända att gröna oliver är färgade, i så fall med klorofyll (E 140)
Man ska undvika gröna oliver som är urkärnade, de blir lätt sladdriga och för att undvika det tilsätter de stabiliseringsmedel.

Inga mer svarta oliver för mig mina vänner, om de nu inte har blivit så mörka på naturlig väg men det blir svårt att hitta i Sverige.

läs mera här för att få tips på vart man hittar de "bra" oliverna

träning onsdag

Jocke älskar när han får agera fotograf till bloggen..NOT!

I dag var det dags för rebeckas & mitt berömda benpass. Men, det kommer ett men. Egentligen skulle benen behövt vila en dag till från förra veckan, men nu var det onsdag som gällde.
Började i benpressen som vanligt och det gick bra men jag kände att allt inte stod till i muskelfästet rumpan/baksida lår. Men va fasen, vi körde på. När det var dags för de gående utfallen small det till, det var kört. Detsamma hände för Rebecka, för lite vila och för dåligt uppvärmda. Vi fick hoppa över utfallen och sumo aquatsen och gå direkt på bensparkarna som blev 5 set och sedan 4 set baksida lår och sist men inte minst 3 set vader.

Men det blir nya tag nästa vecka, det kan jag lova.

*linne & brallor better bodies*hoodie nike*

onsdag



skor converse * klocka d&g * kavaj & tee glitzy.se * jeans cheap monday *

naket


mina trogna läsare vet vid det här laget att jag gillar att dammsuga naken. men det var verkligen längesen jag gjorde det nu. idag blev det i alla fall av och fasen vad skönt det är. vet inte riktigt vad som är grejen med att dammsuga naken, det är bara så skönt. vid ett tillfälle hamnade dammsugaren precis bakom och jag böjde mig ned för att komma åt ett under skrivbordet och då blåste det varmluft rätt på rumpan, en ny dammsugarupplevelse som jag kanske testar igen.

om ni inte brukar dammsuga eller städa nakna gör det. det måste testas

vårens hetaste trench


kolla vilken snygging som kommit in till glitzy.se
Kragen är löstagbar. Bär den redan nu och när våren kommer är det bara att knäppa lös pälsen.

tisdag


jag vet inte ens vilken dag det är längre. var tvungen att kolla på datorn vilken dag det var när jag skulle skriva rubriken till det här inlägget. Som sagt, ska bli skönt att börja jobba på riktigt i morgon även om jag har jobbat lite nästan varje dag under "ledigheten".

*skor La Redoute * strumpisar gamla som gatan * klänning American Apparel * tröja monki * jacka indiska *

vända tillbaka dygnet


personerna på bilden har inget med texten att göra

längtar till onsdag så man kommer in i gamla rutiner igen. somna i tid, gå upp i hyfsad tid och jobba på dagarna. jag är en sån där rutinmänniska som funkar bäst då allt är som vanligt. till och med bloggen har ju blivit lidande nu när jag har varit lite ledig. mer tid än vanligt men får mindre gjort.

nu ska jag sova efter har sett en film och tryckt i mig en halv påse chips med dipp. klockan är snart halvtre, våra filmkvällar har börjar vid 24 de senaste dagarna och klockan 11.30 rullar man ur sängen på "morgonen". nä nu får det vara nog. eller i morgon blir det en konstig dag också men på onsdag blir det ordning igen.

god natt


träning söndag & måndag

Jag brukar ju oftast köra axlar och biceps ihop men igår blev det axlar och korsrygg och idag biceps. ett stressigt bicepspass, kom till gymet 17:40 och gick reda på att det stängde 18 eftersom det är en röd fucking dag i morgon så det vara bara att köra på som en idiot

I dag filmade jag en grym övning, 21:an. Man kör alltså 21 reps, först 7 st korta, sedan 7 negativ och sist 7 st hela. Se videon:)
En övning som är skön att avsluta med, den pumpar verkligen ut det sista.
Innan det körde jag 3 set bicepscurl och 3 set med rep i cabel.

lax med quinoa


det här e tamefasen den godaste salladen jag vet.

Släng ihop valfri sallad, jag hade blandsallad, tomat, gurka, sockerärtor och rödlök. sedan 100 g gravad lax och röd quinoa.

Jag gjorde en vinegrette som jag hällde över, 2 msk olivolja, 1 msk balsamvinäger och lite flytande honung. Sist salt & pepper.

Ni måste testa. Nyttigt och sjukt gott, man kan ju variera med fisk och kyckling om man tröttnar på laxen.

fyrkantigt


Jag tror jag har hittat min giftasring. En klassisk modell med en ganska fet sten. Gillar det kantiga. Just den här kommer från Evfa Attling. Priset? Jag vet inte, men den ser riktigt dyr ut? Me like:)

Annars är det inte så dumt att hämta inspiration från Engelbert, de har också mycket snyggt.

fika i skogen...


eller nästan, precis vid skogen. jag tvingade med jocke på en skogspromenad och lite fika. han var inte allt förväntansfull. men jag tror han gillade det lite sen i alla fall. men efter ca 30 min ville jag hem igen. jag hade fått min dos av icke betong för ett tag.

nypressad smoothie



Den enda juicen man kan kalla nypressad är Brämhults juice som är någorlunda färsk. Den måste finnas hos grossisten inom 48 timmar från pressningen. Den är endast pastöriserad en gång  och håller endast i 18 dagar. Om vi jämför med ex tropicana som kallar sig färspressad som har varit nerfryst i över 6 månader och sedan framställs på nytt av koncentrat osv för att få en hyfsad smak på juicen.

För att få en rättvis smak och utan tillsatser ska man pressa sig egen juice i en press. Men Brämhults duger bra för mig. Tillsätt lite bär som ex hallon, banan och kiwi och mixa så blir det en riktigt god smoothie som mättar lite. Perfekt som mellis. Är man lite lat kan man köpa icas bärpåse som är framtagen för just smoothie.

köp ekologisk kyckling

Vi tror att de svenska kycklingarna föds upp under bra förhållanden och visst de har det bättre än i många andra länder. Men jag vet inte om 16-20 kycklingar/kvadratmeter låter så himla trevligt? Dessutom påverkar det köttets struktur & smak eftersom djuren inte får använda  sina muskler på ett normalt sätt.

Om ventilationsanläggningen skulle sluta fungera skulle fåglarna gasas ihjäl av ångorna från sin egen avföring som de står i.  2007 var de tvugna att kassera 1.3% av de slaktfärdiga kycklingarna och det på grund av att de inte orkat äta sig mätta så de är för magra eller för att de dog under själva transporten eller i samband med pålastningen.

Majskycklingarna lever under lite bättre förhållanden, de är hälften så många per kvadratmeter men fortfarande i samma stallar. Så det är inte att rekomendera men ändå bättre.

Handla ekologisk kyckling om det finns. Bosarp i skåne och Hagby gård i enköping sätter djuren i första hand. Fåglarna vistas utomhus och föds upp på bra foder + att de lever mer än dubbelt så länge än de "plågade" kycklingarna. Om vi nu ska se till oss själva och inte djurens välmående så får vi en filé som smakar mycket mer och är större. De som man brukar köpa i butiken är pumpade med vatten och tillsatser för att de ska bli mörade.

Efterfrågan har ökat efter de kravmärkta kycklingarna och det kan därför vara ltie svårt att få tag i dom. Men många underleverantörer kommer nu bidra till en större produktion vilket jag är glad för. Jag vill inte bidra till hur de behandlar de stackars djuren.

källa: ÄKTA VARA guiden till oförfalskad mat, av Mats-Eric Nilsson

lördag


* jeans cheap monday * storskjorta som jag knutit i midjan glitzy.se * lårhöga stövlar bianco * päls andra hand *

träning lördag


fy fasen vilken träningsvärk jag har i benen å rumpan idag. aj aj, men det är riktigt härligt.

i dag startade jag dagen med 9 set triceps och 3 set mage i maskinen.

*linne nike*hoodie puma*byxor better bodies*



haléns kan


Kikade in på halens och de hade massor av guldkorn att klicka hem. 2 av dom ser ni nedan. Halens kan allt dom också ibland.

annorlunda skjorta som klär upp hela outfiten 499:-

Ett par skinnbrallor eller lacktights till blusen och du är redo för middag 599:-

träning fredag


Som ni vet vägrar jag missa ett benpass fram till sommaren. Eftersom det har varit nyår och jag åter igen varit lite förkyld så har det inte blivit av den här veckan. Men idag körde vi på och jäklar vad jobbigt det var. Nu är siktet inställt på onsdag igen. Får ångest redan:)

Men efter att ha kört benpasset i 4 veckor har jag redan märkt resultat, speciellt yttersidan av låret, det så kallade lårsvepet.


5 set benpress varav 2 var uppvärmning
3 set gående utfall
3 set sumo squat
3 set benspark
3 set bencurl

ego wall


Hej där. I stället för att pumpa in bilder från året som varit som verkar vara så poppis på bloggarna kör jag en ego wall från nyår istället. Det tycker jag är mycket roligare, vad ni tycker känns som om det kvittar ;)

Me and my love

Nu har festen startat

Lips gick sådär.                                   Istället för att dricka kan man äta vinet

Gott nytt år!

Lips i lite mindre städad form

Jag är en jävel på GH. Ursäkta white trash(strumpbyxorna)

Jäkligt nyktra var vi

That's all folks

Hoppas ni hade ett lika roligt nyår som jag. Det var så jäkla kul.

blink blink


Så här snygga blev Carro och jag i våra nyårsfransar. De kommer från makeup store.

billigt som satan


jag säljer nu mina stay ups, endast använda en gång. bara att komma med bud. vi börjar på 1 krona.

RSS 2.0