tack för tipset


Sitter och bläddrar i Expressen fredag där klingan tipsar om den här randiga tröjan med volang för 249 kr på haléns. jag fastnade för den och beställde den. hoppas den är lika nice in real. det återstår att se helt enkelt.

Kommentarer
Postat av: paula

Hej!

Jag heter Paula och jobbar som webproducent på Halens.

Roligt att du skriver om våra produkter, det vill vi självklart lyfta fram. Med hjälp av bloggtjänsten Twingly får du automatiskt en länk tillbaka från vår webbshop till din blogg när du länkar till våra produkter. Länken till din blogg visas på vår produktsida och blir synliga för våra kunder. Samtidigt kan vi genom länkningen ge dig helt nya läsare och sprida kännedomen om din blogg.Det är viktigt att du länkar rätt om det ska fungera:

1. Skriv ett blogginlägg

2. Gå in på den specifika produktsidan på Halens.se, t.ex. www.halens.se och kopiera adressen. Obs! Använd produktens sida, inte förstasidans adress!

3. Länka till den kopierade adressen från ditt blogginlägg

4. Pinga http://www.twingly.com/ping så att vi vet att du länkat till oss

5. Efter ett tag dyker länken till din blogg upp på Halens.seTips! På alla produktsidor finns det en ”Blogga”-knapp. Genom att trycka på “blogga”-knappen får du en färdig länk som dessutom innehåller bilden på produkten..Har du frågor eller funderingar så tveka inte på att höra av dig till:

paula.felicijan@halens.seHa det bra

Paula

2009-01-09 @ 09:50:56
URL: http://www.halens.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0