träning måndag


det är inte meningen att det skulle bli en så kallad spänna triceps bild även om jag nu inte spänner triceps, det bara blev så.

Sen träning i dag också. För omväxlings skull körde jag 30 min cardio på rotexen idag. Mycket skönt & mycket jobbigt. Efter det körde jag lite mage & korsrygg. I morgon har jag bokat in ett spinningpass mitt på dagen.

*byxor body action glitzy.se*linne casall*

Kommentarer
Postat av: Anonym

Syns inte ens att du spänner något. Du är inte så stor som du tror du är. Förstår inte poängen i att skryta alltid? Du vet vad du gör och köper, varför skryta om hur mycket det kostar osv? Du vet ju själv. Samlar du poäng för något? Du är inte stor och kommer inte bli det med dina överpriset!

2008-09-23 @ 10:55:00
Postat av: glitzy

anonym: haha du är rolig du..jag spänner inte triceps, jag menade att det skulle se ut som en sån bild. måste ändra texten så det inte blir mer missförstånd här. stor? vem har sagt att jag är stor? inte jag.

skryter om vad saker kostar? ursäkta? vad fan menar du?

menar du att min shop inte kommer bli stor? vad vet du om det? har du någon insikt i min ekonomi i företaget? att jag kan livnära mig på det duger bra åt mig. tycker det osar lite avundsjuka från dig?

2008-09-23 @ 11:00:25
URL: http://glitzy.blogg.se/
Postat av: annakarin

jag ville bara säga att du ser ut att blivit smalare på nåt vis, jätte fin bild på dej...önskade att jag hade din själv diciplin!!

2008-09-23 @ 17:50:36
Postat av: glitzy

annakarin: tack får jag säga för det är mitt mål just nu, slimma till mig lite å tappa lite muskelmassa....ge mig några veckor till :)...du kan du också, bara att bestämma sig

2008-09-23 @ 18:04:32
URL: http://glitzy.blogg.se/
Postat av: Anonym

hahaha, avundsjuk? bara för man säger vad man tycker. du är rolig du. du vet väl inte vem jag är???

tycker det "osar" lite omognad hos dig. du kanske måste ha den uppmärksamheten? publicera detta också så du kan kommentera :) Skaka av det bara, det har jag lärt mig :D



2008-09-24 @ 16:03:44
Postat av: glitzy

anonym: vad är ditt problem då? vad är det som ligger bakom att du påstår osanna saker? klart jag inte vet vem du är eftersom du inte ens kan skriva ditt namn. men du kan väl berätta ditt för och efternamn så det inte bara är jag som står för mian åsikter? men som du beter dig så verkar det som om du är bitter & inte vill unna andra framgång. vad för uppmärksamhet pratar du om? skaka av mig? jag har en blogg som folk får kommentera fritt i, klart som fasen jag inte bryr mig om vad folk tycker om mig som inte står mig nära.

2008-09-24 @ 16:41:28
URL: http://glitzy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0