Veckorevyns bloggträff

Då har jag varit på min första bloggträff. Men jag vill kalla det ytlighetsträff. Snacka om att bli synad uppifrån och ned. Men det är ju detta handlar om, ytligheter.

 Men det var i alla fall trevligt, först minglade man runt lite för att sedan gå in i en föreläsningssal och lyssna på Ebba och de som var där och sponsrade. De berättade lite om vårens trender. Liselotte Westerlund var där och berättade om hur det är att vara designer. Efter det blev det mer mingel och lite tipspromenad.

Halens överasskade mig ordenligt, de hade många fina plagg som kommer till våren, en del av dom kan man beställa redan på mellandagarna. Jag vet redan vad jag ska ha, mycket blommigt blir det. Vagabonds skor till våren kommer vara färgglada och med mycket platå i olika höjder. Det fanns ett par sandaler med nitar på som var lite tuffa. Ska försöka fixa fram lite bilder på vårens skor.
image1614
Vi fick 2 goodiebags, en från halens som innehöll strumpor som jag gillade och 2 par trosor som kan vara mormors. Veckorevyns påse innehöll smink från Maybelline, lite knäckisar, kontantkort med 30 000 sms och lite att ringa för från parlino, nyckelband, usbminne från vagabond och lite godis. Den bästa presenten ikväll var ett par snygga jeans från D Brand. Längtar tills dom kommer.
image1616
Här ser ni en bild på minglet, det bjöds på wraps och lite dricka.

image1615
Ja då var man hemma. Jag vet inte hur jag lyckades med posen, men så snygg blev den inte hur som helst.

Kommentarer
Postat av: Kenza

Håller med om det där att bli synad uppifrån och ner, obehagligt.. :P Åh, du fick ju två mormortrosor och två par strumpor.. orättvist! antingen så hade någon varit och plockat i min goodiebag eller så hade jag bara oturen att få en påse med bara ett par stora trosor i=P

2007-11-28 @ 23:04:42
URL: http://KENZAAS.blogg.se
Postat av: kelly

Haha....vilka härliga trosor, de låg ej i min påse dock endast strumporna :-P Du hörde väl att jag vann en sån dära gul plast parlinotomte, jag trodde det var ett skämt först..*haha* Ja, vi ses imorgon på ännu en fest..*gonatt o kram!*

2007-11-28 @ 23:17:08
URL: http://kellybellybutton.blogg.se
Postat av: KimJ

aa så det var nice eller :D?

2007-11-29 @ 06:48:11
URL: http://kimj.blogg.se
Postat av: Bella

Trosorna är ju helt perfekta, bara att slänga dem kvärs över gården så vet du en som blir glad.
Ska vi ses snart? PoK

2007-11-29 @ 08:58:27
Postat av: Anonym

Ser trevligt ut!:)

2007-11-29 @ 11:42:34
URL: http://danajs.blogg.se
Postat av: Amanda

Såg ut som en lyckad kväll! =)

2007-11-29 @ 14:48:45
URL: http://shoppingbloggen.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0