träning torsdag

       
I "morse" blev det 2.5 km i spåret. Fasen vad mycket jobbigare det är att jogga ute

*linne nike*byxor UCLA*  

bergs slussar idag


torsdag


*klänning haléns*

tävling


Det var alldeles för länge sen vi hade en tävling. Jag har inte så mycket tid för bloggen just nu så ni kanske kan sysselsätta er med det här medans jag är dålig på att updatera :)

Det är en lila trendigt magkort top från American Apparel som kommer från glitzy.se

Inga konstigheter utan ni får skriva vad ni vill hur mycket ni vill fram till torsdagen den 7/8 kl 18:00
Vinnaren kommer att lottas fram. Vill ni tipsa om tävlingen i er blogg så blir jag inte ledsen för det.

träning onsdag


Det blev jogging på bandet innan stranden idag. Så himla skönt att göra bort det på förmiddagen. Eftersom jag  äter mer onyttigt än för några veckor sen har jag gått upp lite i fettmängd igen. Men jag tyckte inte det var värt det längre, jag vill äta glass, dricka vin och äta god mat, godis osv. Nu får styrkan ligga lågt ett tag och satsar allt på förbränningen för att jag vill inte gå upp mer men vill fortsätta äta. Orkar jag och har tid kommer jag träna styrka. OM jag har tur borde jag gå ner lite igen ;) Allt handlar ju om + och -

onsdag


Större delen av dagen har jag spenderat i bikinin från H&M. Jag vill verkligen ha en ny bikini. Vi får kika på det i morgon.

Dom andra 2 är jocke(min sambo) och Alex, syrrans äldsta.

Just nu känns livet rättvist, älskar sol & bad

no iPhone



I stället blev det en HTC diamond. Känner mig väldigt nöjd med beslutet.

smultronstället


Syrrans unge är ju här, Alex. I dag kom även mamma & pappa på besök. Det blev en lunch på stan, sedan söderköping och lite glass på glassresturangen Smultronstället. Men i morgon blir det bad igen, vad jobbigt det är att springa omkring i den här värmen.

Visst är pappa snygg i Jockes solglas? ;)

tisdag


*kjol glitzy.se*linne indiska*

träning måndag


Som sagt, förbränningen är nummer ett just nu. Men nu känner ju mig, jag har ju svårt att hålla mig borta från vikterna så det fick bli 6 set axlar i alla fall. Men fasen vad skönt det är att springa intervaller på bandet.

Jag har tänkt lite. Jag får mycket mail angående träning. Information kan man sälja. Jag kan inte sitta och göra mat- och träningsprogram till er alla som kostar mig dyrbar tid. Jag tänkte dra igång coach online. Man får helt enkelt betala för att få hjälp och coaching. Tror ni det skulle vara något? Självklart kommer jag svara på kommentarer i bloggen. Men man får betala för att få scheman uppladga osv och få hjälp med tillskott osv.

kung fu Panda


Precis hemkommen från bio med dessa 2 snyggingar. Lite halvskön film som duger lika bra hemma som på bio.

måndag no2



Klaga nu inte på att jeansen sitter pösigt vid knäna. ok?
*samma linne som tidigare bara att jag dragit åt det i midjan så det blev kortare nu*jeans chep monday*jacka gina*clutch ZARA*wedges H&M*

dom är här nu


6 dagar senare är dom här. Mina Marc Jacobs armband. Jag gillar dom, gör ni?

måndag


Lite sol och bad blev det idag också. Syrrans äldsta son är här och vi har hoppar en massa i slussen och rätt som det var upptäckte jag att min förlovningsring var borta. Nu måste jag köpa en ny. Vill ha den fort, hatar att vara utan den.

*nytt linne från glitzy.se finns även i svart och det är mycket stretch baktill så en mindre L kan ha linnet. shorts H&M*sandaler Ellos *

Prada Lace Bowler


Det här med spets är ju hur stort som helst till hösten. Spets på allt det ska det vara, till och med på väskorna. Paradas Lace Bowler har redan setts på bland annat Eva Mendes. Lädret ska tydligen vara sjukt mjukt och spetsmönstret ger tydligen ett softikerat intryck.

Eftersom jag inte är gjord av pengar (ännu) så kommer jag inte shoppa märkesvärskor efter trender utan jag kommer satsa på en som jag kommer ha länge.

Mariah Carey


Barbie outfit?

träning söndag


Jag skulle ha tränat ben i förmiddags med den där tjejveckan dök upp i natt så jag var helt fucked up i morse. Tänkte gå ut och gå istället så vi åkte upp till spåret. Det blev jogging i 2.5 km och gång de sista 2.5. Det kändes bra att få röra lite på sig. Jag kommer satsa på förbränningen nu i 1 eller 2 veckor. Jag har gått upp lite i fettmassa igen vilket jag tyckte var ok. men nu vill jag tappa lite igen så jag kommer dra ner på styrkan och satsa allt på förbränningen med start i morgon. Jag har ingen lust att dra ned på maten så därför måste jag förbränna mer.

veckans


har ni någon favorit den här veckan? eller är allt bara skräp? (klicka på bilderna)

bästa tandborsten


Buzzador är fasiken bra grejor det. Sist fick jag en riktigt bra grej att testa. Philips Sonicare FlexCare, en eltandborste så klart. Den är riktigt duktig ska ni veta, den kan rengöra på 3 olika sätt, den ger dig vitare tänder på 28 dagar + friskare tandkött, den säger till när du borstat klart, den rengör sig självt. Ja ni hör ju vilken grej.

Nu måste jag inte skriva positivt om den, men jag gillar den verkligen. Man känner sig verkligen ren i munnen. Min sambo är också fast. Spring och köp tycker jag.

frozen daiquiri


Titta vad jag gjorde till mig och Carro i förrgår. En smaskig frozen daiquiri med hallon.

Jag hällde i 6 cl ljus rom, ex bacardi. sedan en hel del frysta hallon, kanske 2-3 dl och ca 10-15 iskuber och ca 4 tsk socker och sedan mixa ihop allt. Blir den inte krämig ha i mer is eller hallon. Man får smaka sig fram så det blir bra. Mmmmm bästa sommardrinken.

dagens & lite sol


Jag vet inte, men ni ser ju hur suddig bilden är. Sist jag hade på mig den här strandtunikan från glitzy.se blev bilden för ljus så man såg inte vad jag hade på mig. Vill den inte vara med i bloggen? Vad är grejen? Jag går emot dess vilja och publicerar den suddig. Den är i alla fall hur fin som helst att ha till stranden.

lördag no2


Jag är ledsen min lärjunge(den som följer en mästare och tillägnar sig dennes lära) men jag har varit upptagen ikväll. Men jag ser att du klarat dig bra ändå?! Kaptenen ser väldigt najs ut. Vi får catcha up på msn i morgon. ok?

Här kommer i alla fall lördagens outfit nr 2. Många glas rosé och en drink har gjort den sällskap ikväll. Så här sitter jag lite lullig och funderar på om jag ska avsluta nu och hoppa på min man i stället.

Ok då, först outfiten, klänning från H&M.

lördag


I dag har vi varit i fina Varamon och badat och solat. Riktigt fint!
*bikini Roxy*shorts H&M*linne indiska*

Snart blir det ner till stan och käka lite

fredag no 2


Vi har precis sett Batman the dark knight. Jag förstår varför den fått sånt bra betyg.

*klänning & skärp H&M*kofta zoul*armband luletråden och oxxo*sandaler Ellos*

shoppat


en kofta med trendiga rutor till hösten

armband från oxxo

träning fredag


Egentligen får man inte kalla det träning, jag har slöspelat tennis en timme i förmiddags. Jag var så slö så jag orkade knappt röra på mig. Men lite gav det väl i förbränningssyfte ;)

fredag


Dålig jag har varit med att lägga ut veckans outfit men alla bilder har blivit så dåliga. Men den här ser jag ganska normal ut på?! Vi har precis kommit hem från stranden :) Härligt att sommaren äntligen dök upp så man slipper se ut som ett lakan.
*klänning indiska*skärp H&M* sandaler Ellos *

tiny




Läsning på stranden idag var La Redoute:s nya katalog. Den var inte ens jobbig att bläddra i för de har gjort den i ett litet format. Äntligen någon som förstår sig på sånt här. Jag hatar att bläddra i de där tjocka otympliga katalogerna. Hittade inte så mycket spännande förutom de indianinspirerade stövlarna med fransar och de lårhöga stövlarna, jag tror jag ska slå till på de sistnämnda.

min första modeshow


Jag kommer ta in kläder från Saga Lova till hösten. Inte så mycket, jag har valt ut riktiga godbitar som jag hoppas ni kommer gilla.

Jag har nu fått en inbjudan till min första modevisning :) Tänkte dra med syrran om hon nu kan. Annars får vi se vem den lycklige blir. Kanske kommer lotta ut en plats i bloggen i sådana fall.

Ni kanske kan hjälpa mig med en sak. Jag kommer även köpa in Stylein till hösten. Jag ska även träffa några andra svenska designer under Stockholms fashion week. Men jag är lite osäker. Är mina kunder beredda att betala lite mera för plaggen? Hur känner ni? Hur når jag ut till den publiken som gärna handlar märkeskläder på nätet? Hjälp mig, jag är lite osäker just nu.

 Kändiskläderna kommer så klart vara kvar och utökas hela tiden.

SOlar och sluss


I dag hade jag med mig den här rackaren till stranden. fettfri solskyddande spray från loreal. Den lämnar inget direkt spår efter sig i håret vilket är najs. Beställ den här.

Här ser ni mig gå över slussen, har precis hämtat lite vatten. Oh vilken härlig dag. Nu blir det lite ben & jerrys och sängläge. VAd har ni pysslat med idag då?

träning torsdag


Ingen förbränning igår inte, var helt slut när jag kom från stranden. Men idag blev det i alla fall 23 min lätta intervaller på rotexen.

Nu ska jag skynda mig ut till stranden. Ciao

One piece


Maggie, du var så fin här. Men nu? Blev du inspirerad av Gwyneth? Du borde inte, du borde ha låtit bli.

onsdag


Det här är andra outfiten idag men strandbilden blev helt fel så ni får nöja er med denna helt enkelt.
Vi har solat idag och blivit lite brända på bröstet :) Men gud vad härligt att sommaren äntligen är här. Vi har precis varit på stan och tagit en fika.Gissa vad det blev? Jo en frappino så klart.

*tee resteröds*kjol H&M*sandaler Ellos *

träning onsdag


Ett snabbpass idag. Vi vill ut och sola. Det gäller att passa på när solen är framme.
Vilket spänniskort va? ;)

varning, många bilder

Hej, har ni saknat mig idag? ;) Vi har varit i Kvicksund hela dagen hos syrran. De har sitt lantställe där. Tänkte ni skulle få se lite bilder från idag.

Här är vi nästan framme, ska bara in på ica och handla lite.

Nu har det gått några timmar och det är dags att ge sig ut med båten.

Ja just ja, ni som inte sett min syrra på bloggen förut så kommer hon igen.

My boys...

Snart ska vi iväg. Jag ville inte ha flytväst men jag var tvungen att föregå med gott exempel. Lila & neon är riktigt hett ihop.

Här glider vi lite.

Här är syrrans unge. Duktig va? Vill ni se 2 andra killar som är grymma kan ni kika här.

Nu är det min tur, precis innan jag ska hoppa i med brädan

Precis innan start


Glad tjej


Jag har åkt ring förut men inte som jag gjorde idag. Jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta när jag åkte i 110 km/h i yttersvängen. Jäklar vad det gick.

Ni kan se filmen så kanske ni förstår vad jag menar. Det är svårt att se hur fort det gick men precis i slutet kommer det en liten gllimt. Stefan har aldrig kört så här fort med ringen förut. Jag funderar ut en ljuv hämnd.




Sådär ja, på land igen

Här ser ni racerbåten. Den har en sån där vattenjetmotor eller vad det heter så man kan köra med den lite hur som helst. Sjukt kul. Det är föressten syrrans man ni ser. Nu tror jag att ni har fått sett hela familjen.

Kate Bosworth

Dags för dagens sågning av en kändis

Hon ser glad ut, färgen är inte hemsk på henne. Outfiten är verligen inte tråkig.
På armarna har hon alltså sock-handskar? Eller någon slags aluminiumfolie?

bättre sent än aldrig


Ingen har väl missat dessa populära armband från Marc Jacobs med latinska budskap på? Jag har alltid gillat dom men aldrig beställt några. Jag såg dom på riktigt när jag träffade Minna i fredags och jag fattade tycke för dom på en gång, jag provade dom och ha-begäret växte.

Har inte tänkt på dom så mycket förrän ikväll. Jag surfade in på ebay och klickade hem 2 par. Vilka budskap jag valde ser ni på bilden.

måndag


*linne monki*jeansshorts H&M*väst JC*lackswedges & fransväska asos.com*

träning måndag


I morse, eller rättare sagt i förmiddags när vi hade vaknat gick vi en promenad som var såååå seg. Senare på dagen tvingade jag mig ner till gymet. Hade absolut ingen lust men i morgon ska vi åka iväg hela dagen så då blir det minsann ingen träning.

Jag skulle egentligen köra 20-30 min förbränning på gymet men efter 10 min var min motivation verkligen på minus.

Undrar ni vad rotatorkuff är klicka här så får ni svar

*linne better bodies*byxor puma*


påfyllning


veckans


 
Nej, 10 olika outifts blev det inte i veckan. Jag la aldrig ut förra veckans så jag kör allihopa nu. Vilken är bäst?

träning söndag


jag skrev tidigare att jag skulle köra ett litet benpass. Men jag tar tillbaka det, helskotta vad vi körde. Kunde knappt gå efteråt. Jag tränade med min honey idag och han pushade mig lite extra.

*linne nike*byxor body action glitzy.se *

Hejdå Halmstad


Eftersom jag är bekväm av mig så väntade jag tills Minna fixade lite snygga pics till bloggen. Så här kommer nu lite bilder från Äventyrsgolfen i går. Det var alltså Linköping mot Halmstad, vi tog det på största allvar.

Ja här provar jag alltså väskan som jag vill ha.

Fan också!

Här sitter hela gänget och käkar efter golfen. Mac fick inte vara med eftersom han är the fotograf.

Innan vi åkte hem till Linköping stannade vi till på ett Italienskt glasshak som heter Möllegård. De hade även söta hästar där på landet som ville bli klappade, i alla fall lite.

lite regn, promenad och subway


Här regnar det kan jag lova, från soliga halmstad till regniga linköping. Men det är väl samma skitväder överallt?
Vi tog i alla fall en promenad i regnet och avslutade med en god macka på subway. Nu blir det att slappa ett tag innan det bär av till gymet för ett litet benpass.

no comment


Hmmm, storkavaj, gladiatorsandaler och slitna jeanshorts är hett. Ja just det, jag får inte glömma ett genomskinligt plagg också.
Sådär, det blev ju ganska bra. Nu när jag har matchat allt är jag superhet.

the bag


Jag har sett väskan på Minnas blogg flera gånger och tänkt att, ja den är ju fin. Men idag, när jag fick se den på riktigt, känna den på riktigt, ha den mot min kropp var det kört. Så jäkla snygg och så jäkla bekväm att ha på axeln. Nu är det ebayspan på gång. Vem vet, vi ska ju till Palma i augusti...kanske slår jag till?

lördag


*klänning Lindex.se * sandaler Ellos * väska glitzy.se *

lite pics


Nu är vi hemma från Halmstad igen. Vi har haft det riktigt bra. I dag blev det en fika på stan, äventyrsgolf & lunch på Punch i Tylösand. Fasen vad kul golfen var. Kommer aldrig mer spela vanlig minigolf. Jag ska invänta lite bilder från minna så ska ni få se sen.

stå upp


I går var vi alltså på Wallins salonger och tittade på Peter Wahlbeck, Johan Glans och Lennie Norman. Fy fasiken vad kul det var. Bor man i Halmstad måste man ju gå.

fredag no 2


*linne indiska*lacktights rut m flera*kavaj glitzy.se*

she is sweet 2


Bild snodd från Minna.

På väg till Halmstad fick jag ett mess av minna där hon undrade om jag var sugen på att hänga med till Larsson & Lange och få tvätt & massage + bli stylad i håret inför kväll.

Dum fråga? Klart jag hängde på. Mötte upp Minna för första gången i mitt liv och det var najs. Verkligen en skön tjej som jag trivs med. Lika barn leka bäst heter det väl?

Jag fick i alla fall en trestegsinpackning och en skön massage. Efter det styling och 3 glas vin. Jag var faktiskt lullig när jag gick därifrån.

Jag vill tacka dig minna och Natti på Larson & Lange som fixade detta. Det var skitkul och ni ska få se våra fina grimagebilder later. Tusen tack, hade en underbar eftermiddag med er

förhandstitt


här kommer en förhandstitt på minnas bus. det lockiga bushåret.

en mer noggrann beskrivining kommer sen. måste rusa igen

fredag


bråttom. Minna möter upp mig nu. hon har fixat en special till oss. återkommer med info senare. vi är framme i Halmstad föresten.

*linne monki*kavaj glitzy.se*jeanskjol gammal*

off we go

nu drar vi till Halmstad. vi ses lite senare idag...

i telefonen med syrran

syrran: varför sa du inte till mig innan du beställde de där produkterna mot pigmentfläckar? Jag ser ju ut som om jag har bajs på kinderna.
jag: men jag tänkte testa själv först och se om det fungerar.
syrran: ja säkert, du tänkte inte på mig.
jag: ok då, men jag kan beställa sen om det är bra.
syrran: jag förstår inte att du är så ego?
jag: nej inte jag heller
syrran: ingen i familjen är ego och ingen i släkten. vart kommer det ifrån?
jag: nej jag vet inte vart det kommer ifrån. men jag gillar det.
syrran: jo jag vet
jag: jag kommer aldrig sluta vara det heller. jag gillar mig själv som jag är. och det här med plastik är ju underbart. jag kommer alltid hålla på med det.
syrran: men det får inte gå till överdrift.
jag: nej så klart inte. jag ska vara hollywood-snygg när jag blir gammal.
syrran: ja det är klart.
jag: du kanske också borde fixa en del
syrran: skitunge

humor på hög nivå

den där Nadin har bra humor

jag gillar att vara omnämnd i andra bloggar så ni vet. för er som inte förstod är det liten uppmaning från mig till er bloggare att ni ska skriva om mig. ni kan ju slänga in en kommentar när det är gjort så jag kan läsa.

Puss på dig Lindsey darling


Jag är trött på Lindsey och hennes fula flickvän. Ja, jag sa ful. Man ska ju inte säga högt att andra är fula. Men folk skriver ju att jag är ful i bloggen så då har väl jag rätt att kommentera andras fulhet eller snygghet? Det är insidan som räknas heter det ju så fint. Mmm eller hur. Vem fasen tänder på gult hår med utväxt, kläder som hänger och totalt osexig på alla sätt? Kroppen kan jag inte kommentera eftersom den inte syns i de där kläderna.

Men jag är inte upprörd för att hon är ful, nej snarare för att de gör mig galen. Är dom ett par eller inte? Är det en PR-kupp? Kan dom inte bara berätta för mig och resten av världen hur det ligger till? Eller kan ni berätta för mig?

Nu direkt till en annan kändis. Vickan ler, kolla här.

Pollykaka

Men är den god eller?
Hittade receptet hos den här snygga donnan

Ingredienser:

3 ägg
2 dl socker
200 gr choklad (helst mörk, tex marabou eller blockchoklad)
100 gr smör
½ dl vetemjöl
1 påse Polly orginal

Gör så här:

Vispa ägg och socker poröst. Smält smöret och lägg i chokladen och rör tills den också smält. Blanda ner chokladsmeten i äggsmeten och tillsätt mjölet (rör om väl) och i med Pollyn.

Häll smeten i en form med avtagbara kanter (fäst gärna ett bakplåtspapper i botten så går det superlätt att få ur kakan sen). Grädda i 175 grader, ca 20-25 min (kakan ska vara kladdig).

Servera gärna med vispad grädde eller vaniljglass.

ny internetbutik?


Jag hittade precis en ny cool butik på nätet. Vet inte om den är ny, men ny för mig i alla fall. De säljer vintage solglasögon. Dom är aldrig använda men de flesta kommer från 80-talet. Bra pris är det dessutom. Jag vill ha dom på bilden. Vi får se om jag klickar hem dom. Men jag får nog skynda mig på för det finns inte så många av varje.
 

who am I?


Jag gjorde precis ett test på Facebook. Vem jag är mest lik i Sex and the City. Det var väldigt jämt mellan Carrie & Samantha. Vem tror ni att det blev?

Svar kommer sen. Jag vill ha i alla fall 5 gissningar innan.

UPDATE
Samanhta så klart svarade syrran. Hon om någon känner mig. Sam är alltså rätt

Spola tillbaka 6 år och jag var samantha upp i dagen. I dag är jag en Samantha light.

torsdag


*jumpsuit glitzy.se* skor zara och H&M *
jag har nämligen haft 2 olika skor idag :)

Bra reklam

Jag måste säga att jag trodde väl aldrig att min webshop skulle gå så bra som den gör idag. Jag har jobbat hårt och många av de stora mode-drottningarna i Sverige har fattat tycke för den. Detta har så klart hjälpt mig mycket på traven. Bra gratis reklam.

Jag kikade precis in i Elin Klings blogg (som för övrigt är den mest lästa modebloggen i Sverige just nu) och ser henne i en kavaj och en randig klänning med guld knappar från glitzy.se.

Man ska inte sticka under stolen med att hon har ett stort inflytande på Sveriges ungdom.
Oftast när Kling har ett plagg från shoppen säljs det slut på samma dag. Om jag visste i förskott att hon skulle beställa kunde jag bunkra upp med ett stort lager :)

Gold button dress


trendy jacket

Om FRA-lagen går igenom använder vi ordet "bomb" ist för "hej" i våra mail

Om FRA-lagen blir verklighet skall de få jobba! Använd ordet "bomb" istället för "hej" i all mailkorrespondens. Lägg gärna in ett "mjältbrand" här och där och glöm för all del inte att skriva under med Al Qaida eller Usama bin Laden. Väljer ni det senare kan koordinater med fördel läggas till efter namnet.

Kanske lite omoget av mig att publicera det här i bloggen, men jag kan inte låta bli att tycka om idén.

träning torsdag


*linne nike*byxor better bodies*

Fasen, jag var stark idag. Det gick riktigt bra och träna även om förbränningsdelen var seg. 9 set tricpes & 9 set bröst och 20 min intervallträning på rotexen och bandet. Men nu blir det vila i 2 dagar, vi drar ju till Halmstad i morgon och om jag får som jag vill tar vi liseberg på hemvägen ;)

Som sagt, det är sjukt vad lite musik i öronen kan hjälpa till när det är tungt.
Låtarna som snurrar i min iPod just nu är :
den här
den här
den här

den här
den här
den här
den här
den här

den här
den här
den här
den här
den här
den här


jag har en drös andra låtar, men dessa tränar jag gärna till. Det här är inte min typ av musik annars.

till kissarna


Titta vad kissarna har fått. En hög klätterställning från Ellos. Det är najs att ligga högst upp och spana. Men det bästa är nog att kunna klättra upp längs hela sidan. Lillan hann tyvärr hoppa av precis innan jag tog kortet.

En sak som jag inte förstår är att de inte kan klä dom i svart eller helgrått. Så jäkla fult mönster.

träning onsdag


Ohh jösses vad trött jag är. Det var tungt att träna idag vill jag lova. 10 min intervall på rotexen och sedan 15 min intervall på löparbandet. Styrkan är väl inte så mycket att skryta med, 6 set biceps, 3 set rygg och 3 set mage. Men bättre än inget. Nu blir det lunch och sedan lite tennis om vädret håller i sig.

CK


Världens bästa boxer för tjejer kommer från Calvin Klein och finns på uppercut. Jag hade ett par sedan tidigare men jag är så ledsen när de ligger i tvättkorgen så nu beställde jag tre till. Supersköna och sitter riktigt bra. Jag tror inte modellen tillverkas längre så det gäller att vara med nu.

Halmstad


På fredag drar vi till Halmstad, hoppas verkligen vädret blir bättre så man får mysa lite på stranden. Det var svårt att hitta hotell så här 3 dagar innan. Men som tur var hade grand hotell ett par rum över till oss. Vi ska se lite stand up, äta gott och ta ett par glas på Marinfestivalen. Vet ni vad mer? Träffa fräschaste bruden, i alla fall i Halmstad ;)

tisdag


Gissa vilka som hamnade på stan idag igen? Jo, Jocke & Challe. En frappino, en cookie och en muffins blev det. Sommarformen? Skit i den. Jag har ingen motivation längre. Jag tränar på som vanligt och äter det jag vill äta nu. Försöker dock laga nyttig mat så det inte skenar iväg allt för mycket.

*jeans shorts topshop.com*linne glitzy.se*kavaj gina*väska asos.com*sandaler Ellos*

träning måndag


Jag har allt tränat idag också även om de tog emot massor. På förmiddagen spelade vi tennis en timme och på kvällen blev det axlar och 20 min intervallträning på rotexen.

Nu blir det mer film, har precis sett Step ut to the streets. En dansfilm där de dansar hiphop på gatan. En mysig film med mycket bra dans. Lite seg i början men sen blev den mycket bättre. 3 glitzy av 5 möjliga.

nytt på glitzy.se


Måndag


*linne 2707*shorts & skor H&M*jacka gina*

frappe


Ni vet ju hur jag har tjatat om frappuccino hit och dit. I dag på Espresso house testade jag en frappino mocha och den var verkligen god. Det är ingen starbucks, men inte alls långt ifrån. Den kommer jag köpa fler gånger. Till frappinon blev det en cheesecake.

Innan det mumsade vi på en buffé på Kikkobar här i stan. Vi har haft en mysig eftermiddag på stan helt enkelt.

glad


Jag önskar att det var jag som körde men tyvärr får jag sitta där bak. Men jag tror att jag kommer ta ett MC-kort inom en snar framtid. Jag bara måste, det är ju så sjukt kul.

Jag satt mest med ett leende på läpparna under hela åkturen, ju fortare det går, ju mer det lutar i kurvorna och ju mer det körs på bakhjulet desto mer åker mungiporna upp. Det är så roligt, jag kommer somna gott ikväll och drömma om att det är jag som är ute och kör.

Titta noga nu för detta är nog enda gången ni får se den här modellan från Ducati. Kommer inte ihåg hur många det fanns, men det var ca 500 st i hela världen. Det finns 2 såna här i Sverige och den kostar drygt en halv mille. Killen som äger den skulle med ut och åka idag men han han tyvärr inte i tid. Den låter som ett monster :)

Tack Claes för dagens tur.

åka hoj


Nu ska jag iväg och åka hoj. Bilder kommer sen. Jag ska försöka undvika att tippa bakåt som killen på bilden. Mer så här ska det se ut.

nutellacrepes

Jag älskar verkligen nutella. Det är så gott så vi gjorde nutellacrepes. Man steker crepes och sedan smetar på nutella och viker ihop. Mmmmmm. Det som blev över i burken har jag ätit upp med sked. Synd att det är så svårt att slicka i burken.

Och jag undrade vart mina magrutor tog vägen?

3,5 dl mjölk
2 dl mjöl
2 st ägg
1 dl vatten
1 msk socker
0,5 tsk salt
1 tsk vaniljsocker

Vispa ner mjöl i mjölken, vispa väl tills smeten är klumpfri. Tillsätt ägg, vatten och kryddning. Låt gärna smeten stå och svälla en halvtimme innan stekning.
Hetta upp en klick smör i pannkakslagg eller vanlig stekpanna. Stek tunna crepes och lägg upp på fat när de är färdiga.

träning söndag


Ben är riktigt tungt att köra tycker jag. Men nu är det gjort och jag är ganska så trött nu. Men jag tror vi ska spela lite tennis senare, vi får se.

*linne nike* tröja och byxor Body Action glitzy.se *

vem sa föresten att man inte kan ha tre barn och vara i grym form?

hiss eller diss?

Kommer ni ihåg när jag dissade Agyness trashiga jeans? Men en tjej som har lyckats riktigt bra med trasiga jeans är den här bruttan. Jag tycker hon är suprhet i sina trashiga jeans som ser ut att ramla isär när som helst. Vad tycker ni?

bright


Inte längesen berättade jag om mina pigmentfläckar. Jag har en längre tid funderat på att beställa night bright och daybright från dermalogica. Jag har nu bestämt mig och gjort en beställing på ebay. Det var en tjej som fick mig att beställa. Hon skrev och tipsade mig om dessa produkter, hon har nämligen själv pigmentfläckar och dessa hjälpte tydligen bra. Vem vet, jag kanske slipper laser eller kemisk peeling i höst?

Day bright:
Denna trippelverkande formula skall användas dagligen för att motverka uppkomsten av pigmentfläckar orsakade av exempelvis ålder, solexponering eller hormonell obalans. Solskyddsfaktor 15 skyddar mot UV-ljus och Dermalogicas unika Brightening Complex, med elva olika växtextrakt, verkar utjämnande på hudtonen. Den friskt citrusdoftande cremen ger huden en fräsch lyster och skall appliceras över mjukgörande dagcreme.

· Balanserar ojämn pigmentering.

· Manipulerar med ljus och skuggor för att skapa en klar, lystergivande effekt.

• Skyddar mot UV- strålar och motverkat ytterligare pigmentering.

Night bright:
En bärnstensfärgad gel med maximal dos av Dermalogicas unika Brightening Complex i kombination med vitamin C och mjölksyra. Produkten skall verka under natten och har en utjämnande och blekande effekt på pigmentfläckar orsakade av exempelvis ålder, solexponering eller hormonell obalans. Dessutom motverkas uppkomsten av nya fläckar Appliceras på ren hud, under mjukgörande nattcreme.

· Balanserar ojämn pigmentering och ger huden lyster.

• Lättabsorberad, fuktbindande gel.


shopping


I dag på Gina Tricot shoppade jag en tubtopp för 149 kr och ett par fjäderörhängen. Jag som inte skulle handla något annat än tennisbollar, men eftersom det var så billigt så tyckte jag att jag fick :)

Just nu planerar vi att åka ner till Halmstad till veckan. Jockes kusin bor där + att jag tror att jag ska träffa Minna då :) Hon verkar vara en härlig tjej. Återkommer när jag vet lite mer.

träning lördag



Första tennis-passet sedan jag stukade foten. Jag har inte riktigt vågat, men vi har nya rack båda två så idag kunde jag inte vänta längre. Det gick riktigt bra, racket är sanslöst bra. Men jag var lite feg och sprang inte på allt. Vill ju inte stuka foten igen. Det tar ju sådan tid för den att läka så jag blir galen.

Det var dagens träningspass, ca 1.20 h tennis. Jag tror det blir en kvällspromenad för oss sen. Det kan behövas efter allt skit jag stoppa i mig de senaste 10 dagarna.

Nu till en helt annan sak: vi ska diskutera triceps. 2 damer påstår att jag gör fel här. De påstår att man ska hålla ihop armbågarna för att övningen ska vara korrekt. FEL!!!!! Jag kan inte hålla ihop armbågarna mer för då kan jag inte få 90 graders vinkel på armen. Hanteln tar då emot bänken. Du kan inte jobba med någon annan muskel än triceps i utförandet. Oavsett om man håller dom som jag gör på filmen eller håller lite tätare har båda utförandena utmärkt hypetrofi(muskeltillväxt).

Jag förstår inte att folk säger emot när de uppenbarligen inte vet?

lördag och veckans kap


Hej där! Snacka om konstigt väder, sol, regn, sol, regn osv. När vi skulle bege oss ut ösregnade det så det fick bli mina gummistövlar från Viking, klänning Whyred och jacka Gina och Clutch ZARA.

Vad finns det i påsen?

Här har vi my boo i chinos-shorts från hör och häpna jack & jones, överdel från Lyle & scott, skor Lacoste.

Han har ett par grymma solglas från Dior Homme, men idag hittade han de ni ser på bilden från Prestige, 160 kr. Jag säger som Sofi hade sagt, det får bli veckans kap. 

fredag


Då har man sett Mamma mia, filmen. En riktigt må bra film. Efter det blev det god mat på stan och lite röd vin. Fasen vad gott det var med vin, det måste jag dricka snart igen ;)

*tee glitzy.se*jacka gina*chinos Ellos * sandaler wedins * väska LV *

träning fredag


Oh vad ont i magen jag fick precis innan jag skulle träna, men jag tänkte att det kanske går över på väg till gymet. Ja eller hur. Det blev värre, men jag tvingade mig igenom ett styrkepass, triceps och bröst. Förbränning var bara att glömma.


På vägen hem började det ösregna så här sitter jag blöt, ont i magen och hungrig. Har ett ärende på stan, men vem vill gå i det här vädret?

nästan som orginalet


Egentligen borde jag inte dela mig av receptet på min mocha frappuccino eftersom ni inte alls har varit speciellt hjälpsamma. Jag vet inte en enda som försökte hjälpa mig? Nu har jag klagat färdigt och ska nu sluta bitcha och berätta om min frappe som jag precis har avnjutit framför datorn.

Den är inte exakt som orginalet, men inte långt ifrån allas faktiskt. Jag skippade grädden och det kommer jag fortsätta göra. Den är inte alls onyttig om man tar bort grädden på toppen. Ok då,lite socker i den, men det har ingen dött av :) Orginalet innehåller ca 450 kalorier om jag inte minns fel.

Receptet:
2 st stora mocha frappuccino.
3/4 kopp kaffe
3 matskedar råsocker
1 kopp mjölk
3 matskedar choklas syrup
2 rågade koppar med is

koka kaffet, gärna dubbel styrka. dubbla kaffepulvret för att få en starkare smak.

blanda kaffet med råsockret så det löser upp sig. kyl ned kaffet. när kaffet är helt kylt, lägg i allting i en mixer och mixa på hög fart till drinken är smooth.

Häll upp i 2 stora glas, spraya grädde på toppen och ringla lite chokladsås över. Stoppa i ett sugrör!

KLART!

glass & frappe


Hej där! Har varit ute på en långpromenad med Alec. Det fick bli min träning idag.
Om en stund blir det film och en massa glass som ni ser. Älskar Ben & Jerrys.

När jag handlade hittade jag ävenchoklad-syrup som man ska ha i frappen. Har nog kommit fram till ett recept nu som ska likna starbucks frappe. Ska testa redan ikväll :) Håller ni tummarna?

torsdag


jag har faktiskt varit på stranden helt själv idag. Alla kompisar jobbar eller är bortresta. Men efter en timme kommer det 2 bekanta ansikten så det har varit en lugn och trevlig dag. Jag har varit duktig och använt min färgade ansiktskräm med solskydd 15 i från dermalogica :)

*jeans shorts h&m*linne indiska*

onsdag


*klänning minimarket (som förhoppningsvis kommer att tas in till glitzy.se till våren. förhandlingar pågår :))*jacka gina*skor H&M* bil slk350*

låt oss bli vänner


Nästan alla som är under 35 har väl en facebook idag? Jag är inte inne allt för ofta och jag är dålig på att uppdatera den med bilder osv. Men vi kan väl bli vänner i alla fall, sök på Charlotte Josefsson i Linköping så hittar ni mig :)

dags att snacka hudvårdsgrejor!


Min kära cybervän Minna är en fena på det här med smink och skönhet så jag har rådfrågat henne lite. Jag har fått pigmentfläckar i ansiktet vilket är tråkigt för man ser inte så fin ut när man inte har en foundation i ansiktet. Kemisk peeling kan vara ett sätt att få bort dom, men sedan finns det lite olika lasermetoder. Jag ska läsa på om detta och ta tag i det i höst.

Men fram till dess kommer jag numer alltid använda solskydsfaktor i ansiktet, oavsett om jag är i sverige, utomlands eller i solariet. Det är inte värt det längre.

Minna tipsade mig om en produkt som kommer från Md skincare by Dr Dennis Gross. Den heter Alpha Beta 2 Step Daily Face Peel. Det är den första kemiska peelingen för hemmabruk.
Så här beskriver de själva produkten:

This anti-aging product not only diminishes the appearance of wrinkles, but helps complexion problems, balances oil, tones skin, and increases clarity and radiance. Plus, it proves a daily, gentle approach can give superior results vs. a harsh approach. Like exercising daily is better than a long workout once a week, it's better to treat your skin daily."
Dr. Dennis Gross


Jag fick hem burken idag som jag beställde på ebay (billigaste alternativet). Jag återkommer med min åsikt när jag testat den mer än en gång. Men enligt Minna är den grym.



Nu till fukt. Jag har haft en del problem med huden de sista 2 åren, men nu tycker jag den är bättre än på länge. Jag använder Dermalogicas produkter dagligen. Fukt är otroligt viktigt. Många försöker torka ut huden när finnarna kommer, men det är helt fel. Låt bli att klämma och använd en bra fukträm. Jag använder active moist från Dermalogica som är riktigt najs. Jag beställer även alla Dermalogica produkter från ebay- Jag sparar otroligt mycket på det.


träning onsdag


I går blev det en vilodag för mig, tog en timmes promenad i stället. I dag däremot blev det 30 min på rotexen som ni ser högst upp på bilden och 9 set biceps. Det är skrämmande vad lite musik kan göra. Det är sjukt vad jag tar ut mig på intervallerna när jag har peppande musik i lurarna.

Nu blir det en snabblunch, det här med nyttig snabbmat kan ju vara svårt. Men viktväktarnas 3% korv är helt ok med lite grovt korvbröd till.

mocha frappuccino


Jag är helt beroende av denna dryck. Hur gör man en mocha frappuccino? Jag testad ett recept igår som blev gott, men den blir inte så där krämig som Starbucks.

Jag uppmanar er nu till att hjälpa mig i era bloggar. Kopiera bilden och fråga om någon har ett recept som påminner om Starbucks version. Please?

ok då, minishopping


Att vi inte åkte in till stan och shoppade i London är något helt nytt för oss. Men ingen av oss hade det där shoppingsuget. Fattar ingenting. Det kändes konstigt att åka hem tomhänt, jag kände mig lite tom inombords, haha. Är det då man kallas shopoholic?

Skämt å sido, jag köpte faktiskt en ny parfym på flygplatsen, Dior Addict 2 summer litchi. Den luktar ljuvligt Jag köpte även en sån där hållare till min iPod nano som man fäster runt armen. Nästa gång blir det däremot riktig shopping.

blogg coach


het tjej med bra blogg.

men nu ska den bli ännu bättre, jag är nu officiellt Nadines blogg coach. jag tar min uppgift på fullaste allvar och ska nu lägga upp en plan. 

min blogg coach är grym och heter Felicia. Eller hon är inte så grym just nu, hon har inte coachat mig på länge. Skärpning fröken!!

beiga chinos


ni vet ju att jag letat efter ett par beiga chinos. det ni inte vet är att jag hittade dom till slut. dessutom på rean på Ellos . de kom igår och jag gillar dom. de hade gärna få vara lite smalar nertill. men jag är glad att jag hittade ett par som sitter bra i rumpan så jag behåller dom.

tisdag


somnade vid tolv och vaknade halvelva idag. hela dagen har varit förstörd på grund av det. ont i huvudet och allämänt trött. ska nog ta mig en promenad i regnet. det är så skönt.

*linne monki*jacka gina*jeans cheap monday*leopardballerina skopunkten*

i posten


I dag kom mitt pris. Jag vann ju en liten fingervibrator och så här ser den ut. Det står att den är tystgående, men det stämmer ju inte. Den låter för mycket för att man ska kunna smyga med den.

träning måndag


Då var man tillbaka i gamla vanor :)
Det blev 25 min på rotexen, ca 300 kalorier försvann där. Efter det blev det axlar, korsrygg och 3 set benspark. Jag måste prioritera mina ben som har vilat alldeles för länge så det kommer bli ett pass i veckan + bensparkar 1 gång i veckan utöver det.
Avslutade med en promenad i regnet i ca 30 min.


Har precis lagat en nyttig lunch som innehåller färsk lax och grönsaker och potatis. Mycket gott.
* Lax
* morötter
* broccoli
* paprika
* röd lök
* vitlök
* flingsalt
* peppar
stek allting tills det är klart
häll sedan på soya och sötsur sås

koka potatis på sidan, dela dom och lägg dom i röran.

tänk på att använda icke frysta grönsaker och lax. det blir 1000 ggr godare.

veckans


Här har vi veckans outfits. Har ni någon favorit kanske? Jag är kär i min nya jumpsuit från glitzy.se så dem får det nog bli för min del

tillbaka i verkligheten


Nutellafyllda crepes, fikabröd till frukost, en öl mitt på dagen och en massa god dyr mat är nu ett minne blott. Nu är vi hemma igen och i verkligheten. Började dagen med osötat bröd och stekta äggvitor, magen med rutor är nu mer slät så nu är det hårdköra som gäller i veckan.

I dag ska jag ägna mig åt att tvätta, styra upp lite ärenden, sammanställa alla papper till min revisor så hon kan göra månadens resultat och balansräkning, städa, träna mm. Tur att det regnar ute...

Lordag


Hej dar.
Vi startade dagen men varldens maktigaste frukost. Efter det drog vi till gymet som tillhor omradet dar vi bor. Det blev lite rygg och forbranning. Vi bor i Barnes. Kanske inte sager er sa mycket?

Vet ni? Jag gick in pa lagpriskedjan Primark i hammersmith och jag orkade inte ens titta. Jag la i fran mig kundvagnen och gick hem istallet. Nagot ar valdigt fel pa mig. Tacka nej till shopping?

Nu ska vi ga till Putney och ta en ol, sedan bio och tapas pa en spansk resturang.

Dagens: *tee glitzy.se*jeans cheap monday*sandaler ellos*

fredag


Nagra av er ville se en close up pa jumpsuiten fran glitzy.se sa har kommer den. lackclutch fran ZARA och gladiatorsandaler fran ellos.

Framme


Hej pa er dar hemma! Vi ar nu framme i London och det forsta jag kopte var sa klart en Mocha Frappochino (vet inte alls hur det stavas) pa Starbucks. Har ni inte testat den maste ni gora det, den ar sa sjukt god.

Antligen "hemma" Vi var uppe redan 3.30 och ar skapligt trotta. Nu blir det lite fruktsallad och glass och sen en promenad. En nap ar nog pa sin plats efter det. Ikvall blir det grilla och vin.

Hur har ni det dar hemma?

ses i London

nu säger jag god natt, vi ses i London i morgon. tror ni att jag ångrar mig att vi tog det tidiga planet nu? bäst att packa ihop det sista och lägga sig. klockan 3.20 ringer klockan i natt.

xoxo

testat


Mitt paket kom igår från finehair. det är de där gula flaskorna och burken i hörnet. jag vet inte när mitt hår var så här lent sist? Jag har testat både skumbalsamet och inpackningen. jag är så nöjd. sprayen som ska skydda mot UV-strålarna har inte kommit än, den var restad. hoppas jag blir lika nöjd med den. detta måste ni testa!

d.brand & fettknöl


För väldigt länge sen var jag på Veckorevyns bloggträff. Killarna bakom lyx.se var där och lovade alla ett par d.brand jeans. först nu kom dom i alla fall. Det är små stenar på fickorna som är lite fint. sköna och helt ok tycker jag. gratis är gott, tack lyx.se.

Nu till fettknölen. Ni som har varit med mig länge vet om min fettknöl på ryggen som jag vill radera, men vårdcentralen vägrar och jag tyckte det var för dyrt att betala det själv osv. Fortsättning följer helt enkelt.
När jag har lagt ut bild på den förut har ni sagt: vilken fettknöl? den syns ju inte?
Men nu syns den, ni kan inte missa den där saken som sitter mitt på ryggraden. så förstår ni vad jag menar nu? eftersom jag råkar gilla plastik och ändrar gärna på det som kan förbättras vill jag ha bort den. ni ska se att jag vinner över vårdcentralen till slut.

torsdag


jag var ju ute och solade idag. men endast framsidan så nu är jag brun på framsidan och blek på baksidan. riktigt snytt. det kom fram en alkis och kommenterade min stjärntatuering. det var skitfrän och en av de snyggaste han sett. inte för det säger mig så mycket, jag vet inte vad har har sett och inte sett

jag slängde i alla fall på mig en tee-klänning från Velour.

nya plagg och mera REA



två färger

Jag sitter här och går igenom min mailbox som är proppfull. Hittade en hel del mail där de presenterar sminkningen på modeveckan. En sminkning som fick mig att haja till var Minimarkets.

Tvåfärgade läppar? Är det nästa sminktrend? Inget jag kommer hoppa på i alla fall.
Vill du kopiera läpparna rätt av har de använt sig av Max Factor Colour Collections Lipstick "Flame Tree" och "Bewitching Coral"

elin kling tipsar

Elin Kling ger sina bästa tips på nätshopping och vems shopp är med? Jo min. Tack Claudia som tipsade mig om artikeln.

net-a-porter.com

Många dyrare märken men rea just nu, så man kan passa på att fynda.

glitzy.se
Plagg man ser modeikoner som Sienna Miller bära kan man hitta här till budgeterade priser.

forever21.com
Amerikansk nätbutik. Perfekt nu när dollarkursen är låg.

topshop.co.uk
Den svenska butiken har inte alltid de smaskigaste plaggen - som du hittar här och dessutom blir ensam om.

asos.com
Budgetshopping. Kopierar väldigt mycket från modeikoner. Har även skor.

träning torsdag


Sista passet för veckan. I morgon drar vi till London och kommer hem på söndag kväll.
I dag blev det ett benpass, det första sedan foten stukades. Det kändes bra även om foten inte är bra än.
På bilden ser ni när jag kör benpress. Tungt och korta böj, då blir det tillväxt :) Och det tar gött på rumpan

*linne adidas*byxor body action glitzy.se*

onsdag nr 2


*klänning glitzy.se*

onsdag


Soloutfiten bestod av en bikini från H&M och en strandtunika från glitzy.se som är tillfälligt slut men kommer in i veckan

träning onsdag


vad skönt det är att gyma tidigt på dagen. ju längre dagen går desto mindre sugen blir jag alltid på att träna. vi får se om det blir en promenad ikväll med älskling. på gymet blev det 30 min intervaller på rotexen och sedan 9 set bröst.

*linne better bodies*byxa body action från glitzy.se, det är rea på alla body action kläder nu*

2 låtar i min iPod just nu som gör att jag orkar ta ut mig extra på rotexen är den här och den här. i morgon ska jag nog leta upp flera och göra en mapp som får heta motivationsmusik.

nu ska jag köpa sushi och lägga mig i solen

nyhet


Ett litet tips :)
Kikade precis inEllos höstnyheter och sprang på dessa snyggingar. Vinröda och lack, dessa kommer göra succé i höst. Eller vad tror ni? Att klacken inte är 10 cm är ett stort plus.

jag vann igen

jag kanske ska köpa en lott. andra bloggtävlingen jag vinner på kort tid :)
priset är en finger fun. tror inte att det behövs en närmre beskrivning av produkten?
tack tack hummingbird.


träning tisdag


en tricepsövning

vem var på gymet 8.30 idag? jo, jag. Jätteskönt att ha det avklarat så tidigt. ska nog testa i morgon också. jag började med att gå 30 min med mycket lutning på bandet. efter det blev det triceps och mage.

nu ska jag ut och gå 5 km med carro.

tisdag


jag sa ju att linnet från indiska skulle användas flitigt. jeansen kommer från wrangler och väskan från glitzy.se. wedges från H&M.

Modevisning


Att Stockholm Fashion Week by Berns är i full gång är kanske ingen nyhet.

Att Carin Westers modevisning är öppen för alla är kanske heller ingen nyhet. Carin menar på att hon vill att de som bär hennes kläder ska få ta del av de kommande nyheterna.

En bra inställning tycker jag själv som aldrig annars får gå på såna här tillställningar. Jag har faktiskt funderat på att åka upp till STHLM i morgon. Modevisningen är klockan 19 i Berzelii Park.

Hmmm kan inte bestämma mig. Ska ni dit?

 

RSS 2.0