Färskpotatis på Libanon-vis
Jag lovade ju ett supergott potatisrecept som måste testas. ok?

1. Skrubba potatisen lätt, men skala den inte. Dela de största på hälften.
2. Hetta upp oljan i en högkantad stekpanna. Lägg ner potatisen och stek dem under omrörning på medelgod värme tills de blir mjuka. Det tar cirka 10 minuter.
3. Tillsätt vitlök och salt och låt fräsa någon minut. Blanda runt så att salt och vitlök fördelas jämnt.
4. Servera varmt. Den här rätten bör inte lagas förväg, men kan förstås skrubba potatisen dagen innan. Rätten går också att göra på vinterpotatis.

1. Skrubba potatisen lätt, men skala den inte. Dela de största på hälften.
2. Hetta upp oljan i en högkantad stekpanna. Lägg ner potatisen och stek dem under omrörning på medelgod värme tills de blir mjuka. Det tar cirka 10 minuter.
3. Tillsätt vitlök och salt och låt fräsa någon minut. Blanda runt så att salt och vitlök fördelas jämnt.
4. Servera varmt. Den här rätten bör inte lagas förväg, men kan förstås skrubba potatisen dagen innan. Rätten går också att göra på vinterpotatis.
Kommentarer
Postat av: Lina
Faan va gott! =P
Postat av: johan gustafsson
bara för att du lyssnar på bummbibjörnarna
Postat av: Ellinor
ÅH! Det ska jag prova! Tack för tipset!
Postat av: Catoalba
Wonderful and informative web site. I will recomend this site... Excelent work
Trackback