Fler bra recept

Hittade det som vanligt i Lindas blogg. Detta ska testas inom kort, kanske i morgon

GRILLAD ROSTBIFF m. KOKTA RÖDBETOR & PEPPARROTSKESELLA   
2 pers
300g Färdiggrillad och skivad  rostbiff på tex ICA
400g färska rödbetor
1 dl Lättkesella, 
½ msk riven pepparrot
1 tsk Dijonsenap
½ kruka Färsk gräslök
2 tsk kapris 
salt
peppar

Gör såhär:
Koka rödbetorna med skal på i ca 40 min (beroende på storlek) eller tills de är mjuka, dvs det går att sticka rätt igenom utan större motstånd. Lägg dem sedan i kallt vatten så att de svalnar en del vilket underlättar skalnadet, skiva sedan i mindre bitar.

Riv pepparroten och klipp gräslöken

Blanda ihop lättkesella med pepparroten, senapen, kaprisen och gräslöken, lägg i mer senap och pepparrot om du vill ha mer sting, salta och peppra.

Lägg upp rödbetorna på en tallrik, rulla ihop rostbiffen och placera dem på rotfrukten, toppa med pepparrotskesellan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0