Fler bra recept
Hittade det som vanligt i Lindas blogg. Detta ska testas inom kort, kanske i morgon
GRILLAD ROSTBIFF m. KOKTA RÖDBETOR & PEPPARROTSKESELLA
2 pers
300g Färdiggrillad och skivad rostbiff på tex ICA
400g färska rödbetor
1 dl Lättkesella,
½ msk riven pepparrot
1 tsk Dijonsenap
½ kruka Färsk gräslök
2 tsk kapris
salt
peppar
Gör såhär:
Koka rödbetorna med skal på i ca 40 min (beroende på storlek) eller tills de är mjuka, dvs det går att sticka rätt igenom utan större motstånd. Lägg dem sedan i kallt vatten så att de svalnar en del vilket underlättar skalnadet, skiva sedan i mindre bitar.
Riv pepparroten och klipp gräslöken
Blanda ihop lättkesella med pepparroten, senapen, kaprisen och gräslöken, lägg i mer senap och pepparrot om du vill ha mer sting, salta och peppra.
Lägg upp rödbetorna på en tallrik, rulla ihop rostbiffen och placera dem på rotfrukten, toppa med pepparrotskesellan.