Lime- och ingefärsbakad torsk med grönsaker i röd curry

600gram torskfilé
2msk riven ingefära
1 lime
1 vitlöksklyfta
1msk rapsolja
1msk röd curry pasta
500 gram djupfrysta wokgrönsaker
1 burk lätt kokosmjölk
1 grönsaksbuljongtärning
Salt & Peppar
1 Sätt ugnen på 150 grader
2 Blanda ingefära och saften från en halv lime
3 Skär torsken i 4 lika stora portioner. Lägg dem i en ugnsäker form och krydda med salt & peppar.
Pensla ingefärsblandningen på fisken och sätt in i ugnen ca 15min.
4 Skala och hacka vitlöken. Fräs den i rapsolja, tillsätt currypasta, wokgrönsaker,kokosmjölk, och grönsaksbuljongtärning. Koka upp grönsaksgrytan och smaksätt med salt och peppar och saften från en halv lime.
5 Servera torsken med grönsaks curryn och ris.
Jag köpte färska wookgrönsaker istället för frysta och fisken fick vara inne 30 min innan den var klar.
Åh måste provas!! Mer fisk i vardagen, för det är så gott och nyttigt men tyvärr kan jag för få bra fiskrecept! Tack!
ojvad gott det ser ut :)
ser mumsigt ut :-)
Ja jag får säga att det var riktigt gott!
johan: du har redan hunnit testa det?
Blev jättesugen på o testa så fort jag såg receptet...och nu ska jag snart sätta igång.
Spännande..men det kan ju inte bli annat än underbart gott!!!
Keep the recipes coming!!! =)
Det såg riktigt gott ut!